Blokk nélküli áttekintés

Indítsuk el a Blockless áttekintést egy kis információval a társaságról. A Blockless egy kanadai székhelyű vállalat, amelynek célja mindig is az volt, hogy könnyedén böngészhessen, anélkül, hogy aggódnia kellene az országos vagy regionális határok miatt. Ez lehetővé teszi, hogy kedvenc előadásait bárhol a világon megnézhesse. Szolgáltatásuk megfizethető, és egy hetes ingyenes próbaverziót kínálnak.


Blokk nélküli áttekintés

A 2016 kezdetével frissítették webhelyüket és céljaikat, célzott útmutatással a felhasználók magánélete és biztonsága felé. Ebből a célból hozzáadták a Smart Guard szoftvert, egy intelligens hirdetés-blokkoló technológiát, amely nemcsak számítógépekkel, hanem minden, a Blokk nélküli DNS által támogatott eszközzel is használható. A legújabb frissítésekre építve, például az automatikus DNS-telepítésre és a Windows és Mac OS X kliensek elindítására, megkezdték a VPN-szolgáltatások béta tesztelését a Windows és a Mac OS X kliensek számára, valamint a Blockless mobil alkalmazások és a böngészőbővítmények létrehozását..

Árképzés és különleges ajánlatok

A blokk nélküli DNS szolgáltatást egyetlen konfigurációval forgalmazzák. Három távú csomagban kínálják: havonta, félévente és évente. A legtöbb szolgáltatóhoz hasonlóan árai a kifejezés hossza alapján is diszkontáltak. A havi csomag havi 4,95 USD. A féléves csomag 27,25 USD-t számol ki hathavonta. Ez csak havi 4.55 dollárt eredményez, ami meghaladja a havi árat 7% -kal. A szolgálat feliratkozása 49,95 USD, tizenkét havonta számlázva. Ez azt jelenti, hogy igazságos módon kaphat egy év szolgálatot Havonta 4,16 USD.  Ez 16% -os megtakarítás, ami olyan, mintha két hónapig ingyenesen használnánk a Blockless szolgáltatást.

Blokk nélküli árképzésA Blockless lehetővé teszi a fizetést nagy hitelkártyákkal. Ide tartoznak a VISA, a MasterCard, a Diners és a JCB.

Ingyenes próbaperiódus

A Blockless azt akarja, hogy kipróbálhassa kiszolgálását saját maga számára, hogy biztos lehessen benne, hogy megfelel az elvárásainak. Ezért mindenkinek megköveteli egy 7 napos ingyenes próbafiók létrehozását, mielőtt fizetős előfizetésre feliratkozhat. A próba feliratkozásához nincs szükség fizetési információkra. Mint az alább látható, a Blokk nélküli 7 napos próbafiók regisztrációjához csak érvényes e-mail cím és jelszó szükséges. A próba a hét nap letelte után lejár, így nem is kell törölnie a fiókot. A DNS-t azonban el kell távolítania a rendszeréből. Megtudhatja, hogyan teheti ezt a Blockless webhely támogatási területén.

Blokk nélküli fiók beállítása

Látogasson el a Blockless oldalra

Hogyan működik a Blockless?

A Blockless elsősorban egy intelligens DNS-szolgáltatás, amelynek célja, hogy lehetővé tegye a felhasználók számára a streaming médiatartalmak böngészését és megnézését anélkül, hogy a szolgáltatók sok ország által használt mesterséges országos és regionális határokat használnának. Szolgáltatásuk az eszköz DNS-kiszolgáló-címének beállításainak megváltoztatásával működik. Ez lehetővé teszi a szolgáltatásuk számára, hogy elfogja e szolgáltatók engedélyezési kérelmét, és olyan virtuális IP-címet biztosítson nekik, amely megfelel a mesterséges határoknak, és hozzáférést biztosít azok streaming könyvtárainak. Ez lehetővé teszi, hogy a világ bármely részéről élvezhesse tartalmát.

Hogyan működik a Blockless?

Ellentétben a hagyományos VPN-ekkel, ahol az eszköz és a szolgáltatás közötti teljes forgalom titkosítva és a kiszolgálón keresztül továbbítva az internetre, a forgalomnak csak kis része halad át az intelligens DNS-kiszolgálón. Miután a szerver és a szolgáltató közötti kommunikáció bevezetése és kézfogása egy része befejeződött, a forgalom fennmaradó részét közvetlenül a szolgáltatótól küldjük a készülékére. Mivel nincs titkosítva a streaming forgalom, HD-filmek nézésekor vagy kedvenc zenéjének hallgatásakor az internetteljesítmény sem veszíthet. Ez lehetővé teszi a regionálisan lezárt webhelyek elérését a világ bármely pontjáról anélkül, hogy az internetkapcsolat sebessége lelassul. Végül, mivel ezek nem a Blockless DNS forgalom titkosítása, nem nyújt ugyanolyan szintű biztonságot, mint a szokásos VPN szolgáltatások.

A blokk nélküli hálózat

A blokk nélküli hálózatnak 25 különböző régióban van kiszolgálói. Ide tartoznak a következő országok: Ausztrália, Ausztria, Belgium, Brazília, Kanada, Kína, Franciaország, Németország, Görögország, India, Írország, Olaszország, Japán, Lexembourg, Mexikó, Hollandia, Új-Zéland, Norvégia, Portugália, Oroszország, Dél-Afrika , Svédország, Svájc, az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok. Ez globális hálózatot biztosít a szerverrel a világ minden nagyobb kontinensen, az Antarktisz kivételével.

Blokk nélküli telepítés Windows rendszerhez

A Blockless számos olyan eszközt támogat, mint például asztali számítógépek, okostelefonok, játékkonzolok, intelligens TV-k, médialejátszók és útválasztók. Jelentkezzen be a Blokk nélküli webhelyen a fiókjába, és válassza a Súgó menüt, majd a beállítási útmutató gomb lehetővé teszi háromlépéses folyamat használatát (az alább látható módon), hogy megtalálja az útmutatót az eszköz kézi konfigurálásához a Blokk nélküli DNS szolgáltatás használatához. . A weboldal támogatási szakaszában nagyszámú, könnyen követhető útmutató található, amelyeken keresztül kereshet.

Blokk nélküli eszköz DNS beállításaAz útmutató első lépése, ha rendelkezésre áll, az egyedi Blockless szoftver telepítésére mutató hivatkozás. Ugyanakkor megmutatják, hogyan kell manuálisan megváltoztatni az eszköz DNS-ét. A Blockless szolgáltatás lehetővé teszi, hogy bárhonnan csatlakozzon, de egyszerre csak egyetlen helyről. Ennek oka az, hogy a Blockless a bejelentkezés után szinkronizálja az egyéni tartózkodási helyét (IP-címet). Ezért, amikor egy másik hálózatról jelentkezik be, be kell jelentkeznie a fiókjába, és rá kell kattintania a “Használd ezt a helyet” elemre. Az útválasztó konfigurálása a Blokk nélküli szolgáltatás használatához lehetővé teszi a szolgáltatás előnyeinek kihasználását az összes hozzákapcsolt eszközön..

Látogasson el a Blockless oldalra

A Blockless Windows Client használata

Miután rákattint a Blockless App for Windows 10 linkre az útmutatóban, a telepítőfájl mentésre kerül a számítógépére. Futtassa a telepítő fájlt, és megjelenik egy olyan képernyő, mint az alábbi. Ezután telepíti a számítógépén a Windows blokk nélküli szolgáltatást. Amint ez befejeződött, megjelenik egy olyan képernyő, mint az alábbi második. A képernyőn a Befejezés gombra kattintva elindul az alkalmazás.

Telepítse a Blockless szoftvert

Az ügyfél első indításakor a bejelentkezési képernyő jelenik meg, az alább látható módon. Ezen a képernyőn megadja a fiók hitelesítő adatait, amelyeket a fiók ellenőrzésekor kapott, és üdvözlő e-mailt küld a Blockless személyzetétől. Ezután kattintson a Bejelentkezés gombra.

Blokk nélküli bejelentkezés

Ezzel megjelenik a Blockless Windows alkalmazás fő képernyője, amint az az első képben látható. Alapértelmezés szerint az első indításkor a helyéhez legközelebbi szerverhez fog kapcsolódni. Az alább látható fő csatlakoztatási képernyőnek csak néhány kezelőszerve van, amely megkönnyíti a megtanulást és a beállítást. A szerverváltás háromféle módszer egyikével valósítható meg: név szerinti keresőmezőben, gördítéssel és egér kiválasztásával, vagy a térkép világosabb szürke országaira kattintással. Az alábbi képek azt mutatják, hogy az Egyesült Királyságból (balra) az Egyesült Államokba (jobbra) változik a régió. Vegye figyelembe, hogy az ország jelzőikonjával igazolja, hogy régiónk megváltozott.

Blokk nélküli szerverváltások

A Súgóra kattintva a következő lehetőségek jelennek meg: konfiguráljon egy eszközt a Blokk nélküli szolgáltatáshoz, keressen támogatási cikkeket, vagy nyisson meg egy támogatási jegyet. Van még egy bezárás gomb is, hogy visszatérjen a fő kapcsolati képernyőhöz.

A főképernyő alján található a Smart Guard be- és kikapcsolásának kapcsolója. Jelenleg be van kapcsolva. A Smart Guard eltávolít néhány hirdetést és grafikát a webhelyekről, ami növeli a böngésző sebességét azáltal, hogy csökkenti az oldalak betöltési idejét. Ennél is fontosabb, hogy ezeknek a hirdetéseknek a letiltása hozzájárulhat az online adatvédelem megőrzéséhez, mivel nem tudják követni az online szokásait és a böngészési mintákat. Ez segíthet elkerülni a célzott marketing kampányokat.

Blokk nélküli beállítások

A fő képernyő utolsó jellemzője, amelyet meg akarunk nézni, az ügyfél beállításai, amelyek a képernyő jobb felső sarkában lévő lefelé lévő karátos szimbólumra kattintással érhetők el. Ha így tesz, akkor megjelenik egy olyan legördülő lista, mint amilyen a fenti (balra). Itt választhat preferenciákat, kezelheti az előfizetéseket, módosíthatja a fiókbeállításokat és a szolgáltatás kijelentkezését. A beállítások kiválasztásával megnyílik az alkalmazás beállításainak képernyője (jobbra). Innen a megfelelő jelölőnégyzet kiválasztásával teheti a következőket:

 • Állítsa be a Blokk nélküli DNS-t ezen az eszközön
 • A hely automatikus szinkronizálása ezzel az eszközzel
 • Indítsa el az alkalmazást a rendszer indításakor
 • Frissítések keresése

A Blockess DNS-ügyfél többi részéhez hasonlóan az alapvető lehetőségek is, az automatikus szinkronizálás az eszköz a leghasznosabb. Ezzel megtakaríthatja Önt, hogy minden egyes hálózati váltáskor el kell lépnie a Blockless online fiókhoz.

Látogasson el a Blockless oldalra

Blockless az Android és a Google Chrome számára

A Blockless rendelkezik Android-alkalmazással a szolgáltatáshoz, amelyet letölthet a Google áruházból. Android 2.1-es vagy újabb verziót igényel. Ez lehetővé teszi, hogy fiókját Android-eszközéről kezelje. A Windows klienssel hasonlóan megváltoztathatja a régió preferenciáját, frissítheti IP-jét, és biztosíthatja, hogy fiókja aktív legyen minden a tenyerében. Az alábbiakban a bejelentkezési képernyő (bal oldalon) és a fő kapcsolat képernyő (jobb oldalon) látható. A bejelentkezési képernyő lehetővé teszi, hogy bejelentkezzen a megfelelő hitelesítő adatok megadása után.

Blokk nélküli Andriod App

A fenti összeköttetés képernyő (jobbra) ellenőrzi, hogy van-e érvényes fiókja, az eszköz IP-címe (tartózkodási helye) szinkronizálva van-e a fiókjával, és hogy a DNS-e megfelelően van-e beállítva az eszközhöz. Ha ezek közül bármelyik meghiúsul, akkor zöld színű, piros színű színnel jelenik meg. A régióválasztóval megérinti a választott országhoz való csatlakozást. Ez megkönnyíti a régiók cseréjét, amikor kapcsolódnak a szolgáltatásukhoz. A Blockless rendelkezik egy kiterjesztéssel a Google Chrome számára is, amely viselkedik hasonlóan az Android-alkalmazásukhoz.

Kezek tesztelése

A Blockless DNS szolgáltatáson futtattuk a normál sebesség-tesztünket, és a várakozásoknak megfelelően gyakorlatilag nem változott sem a letöltési sebesség, sem az általános böngészés, miközben csatlakozik hozzá. Ellentétben a szokásos VPN-ekkel, amelyek az összes forgalmat a VPN-en keresztül továbbítják, a Blockless közvetlenül összekapcsol téged az általuk támogatott webhelyekkel. Útmutatóik vannak a DNS-szolgáltatásaik konfigurálására különféle eszközökön, ideértve a számítógépeket, a set top boxokat, a televíziókat, a játékkonzolokat, a kék sugarat, a telefonokat, a táblagépeket és az útválasztókat. Ezek a weboldaluk támogatási oldalán találhatók.

Az új béta-kliens sebességének tesztelését is elvégeztük a Windows teljes VPN-megvalósításával. A széllovaglás módban lévő főablak képernyőképe a bal alatt látható. Ezt az ablakot megkülönbözteti a világoskék mérőeszköz, villámcsap, gomb és a kiválasztott térkép régió. Mint láthatja, az ügyfél ugyanazokkal a lehetőségekkel rendelkezik, mint a Windows ügyfél, amelyek magukban foglalják a súgót, a beállításokat, az előfizetés kezelését, a fiókbeállításokat és a kijelentkezést. A beállítások megegyeznek az előző ügyfelek beállításaival, kapcsolóval kiegészítve az OpenVPN UDP vagy a TCP kiválasztásához a VPN szolgáltatáshoz. Az aktuálisan kiválasztott régióra kattintva megjelenik a jobb oldali csúszási ablak. Ez lehetővé teszi, hogy kiválassza azt a régiót, amelyre vált. A Smart Guard ki van kapcsolva a szörfözési ablakhoz.

Béta nélküli VPN Windowshoz

Miután kiválasztott egy régiót, mint az Egyesült Államokban, a surf / secure gombra kattintva be- vagy kikapcsolhatja a VPN védelmet. Olyan egyszerű. A második képernyő a fő kapcsolati képernyőt mutatja, amikor a VPN be van kapcsolva. Ha a VPN aktív, akkor védelem alatt áll, hogy minden adatát az OpenVPN protokoll segítségével titkosítsák. Ezenkívül a valódi IP-cím el van rejtve és helyettesítve van egy a Blockless kiszolgálón. Ebben az esetben IP-címet kaptunk Atlantában, és személyazonosságunk névtelennek tűnik. A Smart Guard megjelenik a biztonságos VPN esetén. A biztonságos kapcsolatot piros jelzi a mérőműszer, a kiválasztott város, gomb és a kiválasztott térkép régió. Ez megkönnyíti a megkülönböztetést a nem védett kék csatlakozástól.

Látogasson el a Blockless oldalra

Sebesség mérés

A Blockless VPN szolgáltatás sebességének tesztje nem volt a leggyorsabb, amit láttunk, de a szolgáltatás még mindig bétaverzióval működik, így biztosak vagyunk benne, hogy még mindig megoldják a problémákat. Ennek ellenére az internetkapcsolat sebessége VPN nélkül 51,21 Mbps, a Blockless VPN esetén pedig 33,09 Mbps volt. Ez azt jelenti, hogy a Blockless VPN szolgáltatáshoz kapcsolódáskor a kapcsolat sebessége kb. 35% -kal csökkent. Amint azt feltételezheti, a Blockless VPN szolgáltatás által biztosított titkosítás miatt csökken a sebesség. Ez a sebességcsökkentés megéri, ha a magánélet és a védelem célja. Ha nem, akkor szörfözés módban is futtathatja szolgáltatásaikat, amely nem veszíti el sebességét. Még mindig a 33,09 Mbit / s sebességnél nincs probléma a VPN-szolgáltatás használatával a legtöbb internetes tranzakciónál.

Blokk nélküli sebesség-teszt

Következtetés

Ha azt, amit elsősorban egy olyan szolgáltatásban keres, amely lehetővé teszi a földrajzilag korlátozott streaming médiatartalom elérését, akkor a Blockless lehet az Ön számára nyújtott szolgáltatás. 25 különböző régiót zárnak fel, köztük az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság, Kanada, Ausztrália és mások. Szolgáltatásuk Windows, Mac OS X, játékkonzolok, intelligens TV-k, médialejátszók, mobiltelefonok, táblagépek és még útválasztókkal működik. Az eszköz konfigurálása a szolgáltatás igénybevételéhez magában foglalja a DNS-kiszolgáló beállításainak módosítását, hogy rájuk utaljanak. Ez egy egyszerű folyamat. A Blockless csapata azonban egyszerűen követhető útmutatásokat nyújtott az összes támogatott eszközükről. Ezek a weboldaluk támogatási oldalán találhatók. Még automatizált telepítőalkalmazásokkal rendelkeznek a Windows, a Mac OS X, az Android számára és a króm böngésző bővítményei.

Nemrég kezdtek béta tesztelni egy új VPN szolgáltatást, amely az OpenVPN (TCP / UDP) protokollt használja az összes internetes forgalom titkosításához, hogy megvédje az online adatvédelmet és biztonságát. Ez kiegészül a titkosítatlan DNS-szolgáltatásukkal. Ezért választhatja, hogy a sebesség vagy a biztonság a célja a szolgáltatásuk használata közben. Jelenleg (2016.02.29. Óta) béta szoftvert bocsátottak ki, amely magában foglalja az új VPN szolgáltatást a Windows és a Mac OS X számára. Ez nem a leggyorsabb VPN, amelyet valaha láttunk. Alapvető grafikus felülettel rendelkezik, és megkönnyíti a kiszolgálók kiválasztását és cseréjét. Egyszerűen válassza ki azt a régiót, amelybe váltani szeretne, és kapcsolja be a szörfözés / biztonságos gombot, és az összes internetes forgalom biztonságban van. Ez megkönnyíti a szolgáltatásuk beállítását és használatát.

Azok a dolgok, amelyek tetszett a szolgáltatásunkban:

 • Különféle eszközökre telepíthető
 • 25 régió globális szörfözését teszi lehetővé mesterséges regionális korlátozások nélkül
 • Nem szűnik meg a kapcsolat sebessége, mint a szokásos VPN-eknél szörfözés (intelligens DNS) módban
 • Béta szoftver Windows és Mac OS X számára, amely magában foglalja az új VPN szolgáltatást
 • OpenVPN (TCP / UDP) protokoll támogatás a VPN-hez

Ötletek a szolgáltatás fejlesztéséhez:

 • Engedélyezzen egynél több egyidejű kapcsolatot
 • Adjon hozzá BitCoint fizetési lehetőségként, hogy anonim legyen
 • További információ az új VPN szolgáltatásról a weboldalon, a béta fejlesztésekor.
 • Adja hozzá a VPN szolgáltatást az iOS és az Android alkalmazásokhoz
 • Adjon hozzá új protokollokat, például az L2TP / IPSec for iOS

Javasoljuk, hogy próbálja ki magának a Blockless szolgáltatást. Iratkozzon fel a 7 napos ingyenes próbaverzióra, és tesztelje szolgáltatását. Nézze meg kedvenc sporteseményét, kedvenc streaming médiaszolgáltatóját vagy más tartalmat a 25 régióból, amelyeket a világ minden tájáról elérhetővé tesznek. Ha úgy dönt, hogy élvezi szolgáltatásaik igénybevételét, akkor havonta mindössze 4,16 dollárról feliratkozhat.

Látogasson el a Blockless oldalra

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map