CactusVPN áttekintés

Megkezdem a CactusVPN áttekintését kis vállalati háttérrel. A CactusVPN online adatvédelmi szolgáltatást működtet Moldovában. Segítenek a tagoknak a magánélet védelmében és feloldják az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban található webhelyekre vonatkozó földrajzi korlátozásokat. A CactusVPN a tagok között választhat a VPN hozzáférés és az intelligens DNS szolgáltatás között.


CactusVPN felülvizsgálat

Árképzés és különleges ajánlatok

A CactusVPN ára nagyon ésszerű. Kisebb hálózatuk van, mint a legtöbb általunk lefedett VPN-szolgáltatásnak. Ezzel képesek az árakat alacsonyan tartani. Korlátlan hozzáférés a szerverhez egy országban 4,99 dollárért. Keressen szervereket az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és Hollandiában, valamint a Smart DNS-t havonta 6,99 dollárért.

CactusVPN árképzés

A tagok ingyenes VPN-kliensükkel férhetnek hozzá a CactusVPN-hez. Mint láthatja, a CactusVPN kedvezményeket kínál az előfizetés hossza alapján. 13% -kal megtakaríthatja a negyedéves hozzáférést, 23% -ot a féléves és 35% -ot az éves regisztrációval. Az éves terv lehető legjobban elérhetővé tétele. Meglátogatni a A CactusVPN speciális oldal menteni.

Ha fiókot regisztrál, a CactusVPN számos fizetési lehetőséget kínál, amelyek közül választhat. Szeretem a PayPal szolgáltatást bármilyen online szolgáltatáshoz használni, mivel az előfizetés kezelhető. A CactusVPN a PayPal-t, hitelkártyát, Alipay-t, Webmoney-t, Yandex-et, Boleto Bancario-t, Qiwit és CashU-t kínál. Számos fizetési lehetőséget kínál Önnek.

Kockázatmentes próbaidőszak

Bár mindent megteszek, hogy alapos áttekintést nyújtsak be, egyetlen lehetőségünk van a CactusVPN megfelelő választásának biztosítására. Kipróbálhatja saját magának a szolgáltatást. A CactusVPN ezt is megérti. Hogy segítsenek egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtani. Amint azonban egy pillanat alatt meglátja, a garancia bizonyos feltételeket tartalmaz. Ez a CactusVPN által használt nyelv a GYIK oldaluk általános szakaszában

Mi a CactusVPN pénzvisszafizetési politika??

Kínálunk 30 napos pénz-visszafizetési garanciát. Ha nem tudja használni szolgáltatásainkat: nem csatlakozhat VPN-kiszolgálókhoz vagy az intelligens DNS-szolgáltatáshoz. Intelligens DNS esetén visszatérítést is kérhet, ha a nem blokkolt webhelyek listáján szereplő bármelyik webhely továbbra is blokkolva van az Ön számára.
Vegye figyelembe, hogy a VPN sebességgel kapcsolatos problémáinkat nem térítjük vissza, mivel 24 órás ingyenes próbafiókunk van a prémium szervereinken.

Látogasson el a CactusVPN oldalra

CactusVPN hálózat és szerver helyek

A CactusVPN a VPN-kiszolgálók hálózatát kezeli a kulcsfontosságú helyeken. Három országban vannak kiszolgálóhelyekkel rendelkező egyik kisebb hálózat. Ez elősegíti a sportesemények lefedettségének elérését és a webhelyek feloldását, például a Netflix és a BBC iPlayer, bárhol a világon..

CountriesLocationsServersProtocols
3612OpenVPN, PPTP, L2TP, SSTP

A CactusVPN szerverrel rendelkezik az Egyesült Államokban (Kansas City, Los Angeles, Wilmington), az Egyesült Királyságban (London, Maidenhead) és Hollandiában (Amszterdam)..

Adatvédelem és biztonság

Amikor a VPN szolgáltatásokról beszélünk, sokan azt gondolják, hogy magas szintű adatvédelmet és biztonságot kapnak. Nem mindig ez a helyzet. Ez tényleg attól függ, hogy miért használ egy VPN szolgáltatást. Ha célja magánélet és névtelenség, akkor valószínűleg olyan VPN-t szeretne, amely nem jelentkezik.

A CactusVPN a webhely GYIK szakaszában világossá teszi, hogy nem tartanak forgalmi naplókat. Csak kapcsolati naplókat vezetnek, és háromnaponként elemzik őket. Íme a részletek a saját webhelyükről:

Van naplója??

VPN és intelligens DNS-felhasználóink ​​számára 3 napig csak a kapcsolatnaplókat őrizzük meg a hibaelhárítás érdekében. De biztosítjuk:

 • nem követjük nyomon, és nem is tudjuk, mit tölt fel / tölt le szolgáltatásunk használata közben, és nincsenek naplók, amelyek tartalmazzák ezt az információt;
 • nem ismerjük vagy regisztráljuk a felkeresett webhelyeket;
 • nem követjük nyomon az Ön által használt alkalmazásokat.

Minden ügyfelünk személyes adatai teljesen bizalmasak, és azokat semmilyen feltétel nélkül és kivétel nélkül nem osztják meg, nem mutatják meg, nem használják fel vagy adják át más feleknek..

Látogasson el a CactusVPN oldalra

Gyakorlati tesztelés

Az első dolog, amit egy VPN-szolgáltatás felülvizsgálatának eldöntésekor keresem, egy egyéni ügyfél. Biztosan konfigurálhatja az OpenVPN-t és manuálisan is konfigurálhatja a kapcsolatokat, de nincs erre szükség. Olyan sok VPN-szolgáltató kínál napjainkban az ügyfélszoftver egyszerű használatát..

Örülök, hogy megoszthatom, hogy a CactusVPN rendelkezik egy kiváló Windows klienssel, amelyet teszteltem a szolgáltatásukkal. Nekik van egy egyedi kliensük is a Mac-hez. Az iOS, Android és még a DD-WRT útválasztókhoz beállított útmutatókkal együtt.

Csatlakozás a Windows VPN klienssel

Vessen egy pillantást a CactusVPN Windows kliensre:

CactusVPN Windows kliens

A Windows szoftvert könnyű telepíteni és használni. A program futtatásakor megjelenik a kapcsolati képernyő. Innen kiválaszthat egy országot, majd a kiszolgáló helyét, majd végül azt a protokollt, amelyet a CactusVPN használni kíván a csatlakozáshoz. Az ügyfélnek van néhány lenyűgöző speciális funkciója is.

CactusVPN kliens beállításai

A Windows kliens beállítások lapja számos lehetőséget kínál. Azt javaslom, hogy engedélyezze legalább a „Reconnect if conn. leesett ”opciót. A CactusVPN szoftver legfejlettebb funkciója az alkalmazásgyilkos. Beállíthat bizonyos alkalmazásokat, hogy bármikor leállítsák a VPN-t. Ez a szolgáltatás különösen népszerű azok számára, akik a VPN szolgáltatást P2P / torrent célokra használják. A CactusVPN lehetővé teszi a torrent használatát szerverükön Hollandiában.

Látogasson el a CactusVPN oldalra

Lépjen kapcsolatba a Mac VPN klienssel

Az egyedi Windows szoftverek mellett a CactusVPN rendelkezik egy Mac klienssel is. A Mac szoftver pont úgy néz ki, mint a fenti Windows képernyők. Ugyanezekkel a fejlett funkciókkal is rendelkezik, nevezetesen az, hogy megsemmisít egy alkalmazást, ha a VPN megszakad. Ez egy nagyon nehéz funkció a Mac felhasználók számára, ezért izgatottan látom, hogy a CactusVPN magában foglalta.

Csatlakozás iPhone vagy iPad készülékről

Noha a CactusVPN nem kínál saját iOS-alkalmazást, útmutatásokat állítottak fel a PPTP-vel vagy az L2TP-vel való manuális csatlakozáshoz. Itt található az utasítások egy példánya. Látogasson el a webhelyükre a képernyőképeket tartalmazó teljes verzió megtekintéséhez.

CactusVPN L2TP beállítási útmutató iOS-hez:

1) Lépjen a „Általános” oldalra -> “Hálózat” -> „VPN”
2) Kattintson az „VPN-konfiguráció hozzáadása …” elemre.
3) Válassza az L2TP fület

  • A „Szerver” mezőbe írja be a CactusVPN-kiszolgáló IP-címét. Ellenőriznie kell az e-mailt, amelyet a CactusVPN-fiók aktiválásakor kapott. Itt található az összes elérhető szerver.
  • Írja be a csomag felhasználónevét és jelszavát.
  • A „Titkos” mezőben vezesse be: cactusvpn
  • A titkosítási szintnél hagyja az „Auto” lehetőséget, és válassza az „Összes forgalom küldése” lehetőséget..
  • Nyomja meg a „Mentés” gombot.

4) Most létrejött a VPN-kapcsolat, most már csatlakozhat.

Látogasson el a CactusVPN oldalra

Csatlakozás Android-eszközről

A CactusVPN nem kínál alkalmazást Android-eszközökhöz, de rendelkeznek beállított útmutatókkal a PPTP és L2TP / IPSEC kapcsolatokhoz. Itt található az utasítások egy példánya. Látogasson el a webhelyükre a képernyőképeket tartalmazó teljes verzió megtekintéséhez.

A CactusVPN L2TP beállítási útmutatója az Android számára:

1) Lépjen a „Beállítások” menübe
2) Nyomja meg a „További beállítások” gombot.
3) Nyomja meg a „VPN” gombot
4) Nyomja meg az „VPN hálózat hozzáadása” gombot.
5) Nyomja meg a „Type” legördülő menüt
6) Válassza az „L2TP / IPSec PSK” lehetőséget.

  • A „Név” mezőbe írja be a kapcsolat kívánt nevét. Azt javasoljuk, hogy nevezze meg: CactusVPN (L2TP).
  • A „Szerver címe” mezőbe írja be annak a CactusVPN-kiszolgálónak az IP-címét, amelyhez csatlakozni szeretne. (Ha meg szeretné találni az elérhető kiszolgálókat, ellenőrizze azt az e-mailt, amelyet a CactusVPN fiók megfizetése után kapott, vagy jelentkezzen be weboldalunkon az ügyfél területre.)
  • Írja be a „cactusvpn” (idézőjelek nélkül) az „IPSec előre megosztott kulcs” mezőbe.
  • Hagyja üresen az összes többi mezőt.
  • Nyomja meg a „Mentés” gombot.

5) Érintse meg az új kapcsolatot a csatlakozáshoz. Írja be az e-mailben elküldött CactusVPN felhasználónevét és jelszavát, majd koppintson a Csatlakozás elemre.

Látogasson el a CactusVPN oldalra

CactusVPN Sebességteszt

A CactusVPN-t teszteltem az OpenVPN segítségével, amely a legbiztonságosabb protokoll. Használtam a Windows kliensemet, és csatlakoztam egy kiszolgálóhoz Wilmingtonban, Virginia.

CactusVPN sebességteszt

Mint láthatja, körülbelül 35% -os sebességkülönbség mutatkozik a közvetlen kapcsolatom az internetszolgáltatómmal és a Virginiai szerverrel való kapcsolat között. A titkosítás növeli a költségeket, így számíthat a teljesítmény bizonyos mértékű csökkenésére. Ez a magasabb szintű adatvédelem kompromisszuma. 27 Mbit / s-nál nagyobb sebességgel könnyedén tovább tudtam közvetíteni olyan szolgáltatásokat, mint a Netflix és a BBC.

Következtetés

Szeretem, ha a CactusVPN a magánéletre és az anonimitásra összpontosít. Az alkalmazásgyilkos kliens funkciója a magánélet további rétege. Nincs a legnagyobb hálózat, de lefedi az Egyesült Államokat, az Egyesült Királyságot és Hollandiát. A teljesítmény jó azok számára, akik fel akarják oldani a blokkolást és a stream-t olyan webhelyekről, mint a Netflix és a BBC.

A legjobban tetszett a szolgáltatásról:

 • Könnyen használható Windows és Mac kliensek
 • Az OpenVPN, PPTP, L2TP és SSTP protokollok támogatása
 • Alkalmazásgyilkos funkció mind a Windows, mind a Mac kliensben
 • Titkosított VPN és intelligens DNS szolgáltatások
 • Természetes kedvezmények 3 hónapos, 6 hónapos és éves regisztrációk esetén

Ötletek a szolgáltatás fejlesztéséhez:

 • Ajánljon mobil alkalmazásokat iOS és Android számára
 • Adjon hozzá több helyet a hálózatához
 • Adjon hozzá bitcoint fizetési lehetőségként
 • Fontolja meg a dedikált IP-t kiegészítőként

Szeretem a CactusVPN-t, és azt hiszem, hogy ez kiváló választás azok számára, akik a magánéletre koncentrálnak. Ha a célja a tartalom feloldása az egész világon, akkor ellenőrizze, hogy vannak-e kiszolgálóik ezekben az országokban. Ha a cél az erőteljes magánélet, akkor azt javaslom, hogy próbálja ki a CactusVPN-t. 30 napos pénz-visszatérítési garanciája fedezi Önt, amely rengeteg idő a szolgáltatás tesztelésére. Csak győződjön meg róla, hogy megérti a visszatérítési politika korlátozásait.

Látogasson el a CactusVPN oldalra

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map