A DotVPN áttekintésünk során megállapítottuk, hogy az a Smart Security Kft. Által kínált internetes biztonsági és adatvédelmi szolgáltatás. Ezt 2014-ben indították el. Jelentett feladata az, hogy „hozzáférést biztosítsanak egy ingyenes és nyitott internethez”. Jelenleg VPN-szoftverük van Android és iOS platformokra. Ezenkívül kiterjesztések vannak a Google Chrome, az Opera és a Firefox böngészőkhöz, amelyek elősegíthetik az összes adat biztonságát az interneten való szörfözés közben. Ezek hozzájárulhatnak az internetes adatvédelem védelméhez azáltal is, hogy lehetővé teszik a látszólagos földrajzi helyzet megváltoztatását. Asztali alkalmazás jelenleg fejlesztés alatt áll.

DotVPN áttekintés

Árképzés és különleges ajánlatok

A DotVPN igazán egyszerűsített árazási modellt alkalmaz. Ingyenes VPN szolgáltatást nyújtanak, bizonyos korlátozásokkal (az alábbiakban szürkén ábrázolt szolgáltatások). Ezt részletesebben később megvizsgáljuk a DotVPN áttekintésben. Ezen felül prémium szolgáltatást kínálnak korlátozás nélkül.

A prémium szolgáltatás két különféle árképzési tervvel rendelkezik. Ezeket a terveket különbözik a szolgáltatás időtartama alapján számított ár. Egy hónapra feliratkozhat 4,99 dollárra, egy évre pedig 35 dollárra. Ez azt jelenti, hogy ha egy évre feliratkozik, 40% -ot spórolhat meg a havi árból.

DotVPN árképzés

Szóval, mit kap a fizetett előfizetése? A DotVPN Premium a következő tulajdonságokkal rendelkezik:

 • Jobb teljesítmény – hozzáférés több szerverhez, amely gyorsabb kapcsolatokat és adatátviteli sebességet biztosít.
 • Korlátlan adat sávszélesség – az átviteli sebesség nem fojtható be.
 • Video és audio streaming – lehetővé teszi a streaming tartalom elérését különféle földrajzi helyekről.
 • Felhő tűzfal védelme – ez védi a sebezhető nyitott portokat, mivel minden bejövő kapcsolat a DotVPN szerveren keresztül zajlik. Így a hackelési kísérletek és a rosszindulatú szoftverek blokkolódnak a DotVPN szerver tűzfalán, és soha nem érik el az eszközét.
 • Nulla tartalmi korlátozások – ide tartozik a P2P letöltés és a tartalom cenzúrájának megkerülése.
 • Nagyobb titkosítási kulcs erősség – a szolgáltatás 4096 bites kulcsot használ az alagút kapcsolatok és az SSL kiterjesztések ellenőrzésére.

A DotVPN csak egy módot kínál a szolgáltatásukért történő fizetéshez, a PayPal-hoz. A hitelkártya- és a Bitcoin-fizetések jelenleg nem fogadhatók el. Úgy gondoljuk, hogy ez sok felhasználót korlátozhat.

Kockázatmentes próbaidőszak

A DotVPN a biztonsági és adatvédelmi szolgáltatásainak ingyenes verzióját kínálja. E szolgáltatás egyetlen jellemzője a korlátlan sávszélesség és a tűzfal védelme a hálózati kiszolgálókon keresztül. Az ingyenes szolgáltatás használatához csak egy e-mail címre és egy jelszóra van szükség. Nem engedélyezi a tartalom streamingét, alacsonyabb a titkosítási kulcs erőssége és nem engedélyezi a P2P forgalmat.

E korlátozások ellenére úgy gondoljuk, hogy a legtöbb ember számára elsődleges korlátozása az, hogy lassú. Ez valószínűleg annak a ténynek köszönhető, hogy az összes ingyenes felhasználó egy adott szerverre korlátozódik. Ezek a szerverek lassabbak és általában túlzsúfoltak, ami a teljes ingyenes szolgáltatás lassú teljesítéséhez vezet.

A DotVPN azonban jelenleg egy héten keresztül ingyenes felhasználókat frissít a prémium hálózatra. Nem tudjuk, hogy ez a frissítés csak korlátozott ideig elérhető-e vagy sem. Tehát most jó lenne, ha kipróbálná a prémium szolgáltatást, és megnézheti, megfelel-e ez a jelenlegi biztonsági és adatvédelmi igényeinek..

30 napos pénz-visszatérítési garanciát vállalnak az új Premium felhasználók számára is, ha nem elégedettek a szolgáltatással. Ez a visszatérítés tartalmaz néhány feltételt, és részleges visszatérítést is lehetővé tesz. A részleges visszatérítésről a DotVPN dönt. Erről bővebben a weboldal visszatérítési politika oldalán találhatók.

Látogasson el a DotVPN oldalra

DotVPN hálózati és szerver helyek

A DotVPN hálózat mintegy 700 szerverből áll. Ezek 12 különböző ország 24 adatközpontja között oszlanak el. Az Egyesült Államok, Kanada, Spanyolország, Svájc, Hollandia, Svédország, az Egyesült Királyság, Oroszország, Franciaország, Németország, Japán és Szingapúr csatlakozhat. Ez nem olyan sok hely, mint néhány nagyobb VPN-szolgáltatás, de hozzáférést biztosít a felhasználók számára a legnépszerűbb úticélokhoz. Új szolgáltatóként a DotVPN továbbra is bővül új helyszíneken.

Az adatbiztonság és a magánélet mellett a DotVPN felhasználók hozzáférhetnek az elemzéshez, az internetkövetéshez és a hirdetések blokkolásához, valamint a tűzfalak védelméhez. Ez néhány olyan szolgáltatás, amelyet általában a magasabb szintű szolgáltatók találnak. Ezeket mind az internetes böngésző proxyin, mind az iOS és az Android platformon megtalálják.

Adatvédelem, biztonság és támogatás

A DotVPN-nek saját DNS-kiszolgálói vannak, és azt mondják, hogy szigorúan nincs naplózási szabályuk. Hongkongban vannak, ahol nincs jelenlegi adatmegőrzési törvény. Itt egy részlet a saját webhelyüktől:

Nem tárolunk olyan információkat és naplókat, amelyek felfedhetik az Ön tartózkodási helyét vagy online tevékenységeit. A DotVPN csak az alapvető információkat tárolja, amelyek a szolgáltatásunk működéséhez szükségesek.

Megállapítottuk, hogy a szolgáltatás karbantartásának részeként 24 órán keresztül tárolják az Ön IP-címét az utolsó csatlakozástól számítva. Ez egyes felhasználók számára zavaró lehet. Ezt az információt önmagának kell átnéznie. Ez megtalálható az adatvédelmi politikájukban.

A biztonság érdekében a DotVPN a Transport Layer Security (TLS 1.2) szolgáltatást használja AES-128 titkosítással, 4096 bites RSA-kulcsmal a kézfogáshoz és az AES-kulcs átviteléhez. Ennek a legtöbb felhasználó számára megfelelő védelmet kell nyújtania. Internetproxy-kiterjesztéseik SSL-proxy kapcsolatot használnak egy 4096-bites kulccsal. Az iOS-alkalmazásuk a biztonság érdekében kihasználja az IPSec előnyeit.

A DotVPN támogatása jegykezelő rendszeren keresztül történik, átlagos várakozási idővel. Van egy kis tudásbázisuk a megoldott problémákhoz és általános GYIK-információkkal. Úgy tűnik, hogy jelenleg nincsenek közösségi hálózataik.

Látogasson el a DotVPN oldalra

A DotVPN gyakorlati tesztelése

A DotVPN-nek jelenleg nincs Windows vagy OS X alkalmazása. Vannak azonban Android és iOS alkalmazásai. Az iOS alkalmazáshoz iOS 8.0 vagy újabb szükséges. Ezen felül böngészőbővítéssel rendelkeznek az Opera, a Firefox és a Google Chrome számára. A DotVPN áttekintésünk ebben a szakaszában részletesebben megvizsgáljuk az Android alkalmazást és a Google Chrome proxy kiterjesztését.

A DotVPN Android App használata

A DotVPN Android alkalmazás telepítése egyszerű. Csak kattintson a saját webhelyük letöltési oldalára, majd az Android alkalmazás alatt válassza a „Google Play” gombot. Ez a Google Play áruházba viszi, ahol megkezdheti az alkalmazástelepítési folyamatot.

Azonnal érintse meg a „Telepítés” gombot, majd nyissa meg az alkalmazást. Az alkalmazás megnyitása után meg kell adnia egy e-mail címet és egy jelszót. Az alábbi képek ezt a folyamatot szemléltetik. Az utolsó kép a csatlakozás fő képernyőjét mutatja.

DotVPN telepítés és indítás

A képernyőn a csatlakoztatás / bontás kapcsoló megérintésével a képernyő alján látható ország szerveréhez csatlakozhat. Ebben az esetben ez csatlakozni fog az Egyesült Államokhoz. Az alkalmazás automatikusan hozzárendel egy új virtuális IP-címet, és a prémium felhasználókhoz csatlakozik a leggyorsabb DotVPN szerverhez, a jelenlegi helyükről. Az ingyenes szolgáltatás felhasználóit általában sokkal több ingyenes szerverhez rendelik, és a VPN teljesítménye lassabb lesz.

Maga a hely megérintésével megnyílik az országválasztó képernyő (bal alsó rész). Ezután új célkiszolgálót választhat a DotVPN hálózaton. Ezzel visszatér a főképernyőhöz, ahol csatlakozhat az új helyéhez.

A fiók menüjéhez a bal felső sarokban lévő menüikon megérintésével (három vízszintes sáv) lehet hozzáférni. Ez a menü megmutatja a fiók típusát, és lehetővé teszi a következő műveletek végrehajtását:

 • Frissítési szolgáltatás – frissítheti a prémium szolgáltatásra.
 • Jelszó módosítása – visszaállíthatja fiókja jelszavát.
 • Megosztás szolgáltatás – hadd ossza meg a szolgáltatást barátaival a Facebook-on vagy a Twitter-en.
 • Ár szolgáltatás – eljuthat a Google Play áruházba, ahol létrehozhatja az Android alkalmazás áttekintését.
 • Vevőszolgálat – nyissa meg a DotVPN jegyrendszert.

A DotVPN Android App használata

Végül, ha megérinti a fogaskerék ikont a képernyő jobb felső sarkában, megnyílik a „Beállítások” képernyő. Ez a képernyő lehetővé teszi a következők váltását:

 • Sávszélesség-megtakarító – vezérli az adatok tömörítését, amely növeli a VPN teljesítményét.
 • Adblock – blokkolja a nem kívánt hirdetéseket, amelyek növelik a böngésző sebességét.
 • Követési védelem – segíti a harmadik feleket abban, hogy nyomon kövessék az internetes tevékenységeit.
 • Blokkolja az elemzést – csökkenti az interneten szörfözés közben rólad összegyűjtött metaadatokat.
 • Firewall – védi a rosszindulatú internetes forrásoktól.
 • üzembe helyezés – automatikus csatlakozás, amikor a DotVPN Android alkalmazás elindul.

Az összes blokkolt tevékenység automatikus számlálója megjelenik az alkalmazás csatlakoztatásának fő képernyőjén. A fenti képekből látható, hogy a DotVPN Android alkalmazást könnyű telepíteni és használni. Csak néhány érintéssel csatlakozhat a hálózat bármely pontjához. Néhány további érintéssel könnyedén átválthat egy új célkiszolgálóra. Ezáltal megőrizheti az internetes adatvédelmet és biztonságot, miközben a világ bármely pontjáról csatlakozik a kedvenc hotspotjához.

Látogasson el a DotVPN oldalra

A DotVPN Google Chrome kiterjesztés használata

DotVPN logóA DotVPN Google Chrome kiterjesztés telepítése egyszerű. A saját webhelyük letöltő oldalán kattintson a kép alatt található „Hozzáadás a Chrome-hez” gombra. Ezzel megnyílik a Google Chrome áruház, ahol rákattint a kiterjesztés tetején található „Hozzáadás a Chrome-hoz” gombra. Miután hozzáadta, egyszerűen nyissa meg a Chrome böngészőt, és kattintson a címsor jobb oldalán lévő DotVPN ikonra..

Ez megnyitja a kiterjesztést, és lehetővé teszi az e-mail cím és jelszó megadását. Ezután a bővítmény megnyílik, és virtuális IP-címet biztosít Önnek a legközelebbi DotVPN támogatott helyhez. Ez elősegíti az összes böngészőadat védelmét és nagyobb adatvédelmet biztosít az internet használata közben. Ezt az indítási folyamatot az alábbiakban mutatjuk be.

A DotVPN Chrome indítása

A jobb felső sarokban látható csatlakozási ablak alján található helyre kattintva megjelenik egy ablak, amely tartalmazza a csatlakozni kívánt helyek listáját. Ez a lista megmutatja a hely ping-idejét, valamint két becsült kapcsolatsebességet. Az első sebesség lassabb és az ingyenes szolgáltatás felhasználóinak szól. A második a prémium felhasználók számára tapasztalható sebesség. Ebben az ablakban egy új helyre kattintva újból megnyílik a főablak, és hozzárendel egy virtuális IP-címet.

Hasonlóan az Android alkalmazáshoz, a menüikonra (három vízszintes sáv) kattintva az ablakon megnyílik a fiók ablaka, ahol információkat talál a fiókjáról. Frissítheti fiókját prémium szolgáltatásra, megváltoztathatja fiókja jelszavát, megoszthatja a szolgáltatást barátaival a közösségi médiában, véleményt írhat a kiterjesztésről, vagy jegyet nyithat a DotVPN ügyfélszolgálatával..

A DotVPN Chrome kiterjesztés működésben

Az ablak jobb felső sarkában található fogaskerék ikonra kattintva megnyílik a „Beállítások” képernyő, ahol egyes paramétereket válthat a böngésző teljesítményének javítása érdekében. Ide tartoznak a következők:

 • Sávszélesség-megtakarító – akár 30% -os adattömörítést biztosít a böngésző adataihoz.
 • Adblock – blokkol bizonyos hirdetéseket, amelyek javíthatják a böngésző újrarajzolását és sebességét.
 • Követési védelem – leállít egy bizonyos nyomkövető szoftvert a böngészőben.
 • Blokkolja az elemzést – segít megvédeni a metaadatgyűjtést a böngészőben.

A tűzfal segíti a böngésző védelmét a rosszindulatú szoftverek támadásaitól, és a böngésző adatait SSL-titkosítással alakulják át egy 4096-bites kulcs segítségével. A kapcsolati főablakban mindent fut, amelyet a DotVPN blokkolt. A böngészőn kívül használt alkalmazásokat semmilyen módon nem védik.

A DotVPN Chrome kiterjesztése elsősorban olyan proxy, amelynek célja egy virtuális IP-cím megadása a cenzúra és a földrajzi korlátozások leküzdésére. Használata csak néhány kattintást igényel. Ezenkívül a böngésző szokásaitól függően elősegítheti a névtelenség védelmét.

Látogasson el a DotVPN oldalra

DotVPN sebességteszt

Felülvizsgálatunk nem lenne teljes sebességteszt nélkül. A tesztet Android-alkalmazásukkal futtattuk, nem pedig a szokásos Windows-szoftvertesztünkkel, mivel még nem rendelkeznek asztali szoftverrel a Windowshoz vagy az OS X-hez. Ez azt mutatta, hogy a teljesítmény jó volt. Körülbelül azok átlaga volt, amelyeket teszteltünk a sebességcsökkenés szempontjából. A titkosítás fölött kissé csökkent a sebesség. Ez a veszteség megéri a DotVPN szolgáltatás által nyújtott extra biztonságot.

DotVPN Android Speed ​​Test

A fenti képekből látható, hogy a titkosított kapcsolat 29,49 Mb / s-ról 25,59 Mb / s-ra csökkentette az alap ISP letöltési sebességünket. Ez körülbelül 13,2% -os csökkenést jelent egy szerverhez Highlands, NC. Ez elfogadható veszteség az adatbiztonság számára, amelyet az összes internetes forgalom DotVPN szolgáltatással történő titkosítása kínál.

Következtetések

A DotVPN a Smart Security Ltd. által nyújtott szolgáltatás. Segít abban, hogy biztonságosabbá váljon az Android vagy iOS mobilkészülékei használatakor. Ez segíthet abban, hogy nyugalmat nyújtson otthon vagy otthon kedvenc hotspotján. Ezt úgy valósítja meg, hogy titkosítja az összes eszközforgalmat és átadja a hálózatának VPN szerveréhez. Ezenkívül új virtuális IP-címet rendel hozzá, amely lehetővé teszi a cenzúra és néhány földrajzi korlátozás leküzdését. Szeretnénk megjegyezni, hogy ez nem tette lehetővé az US-Netflix elérését, mivel elkezdték bizonyos kapcsolatok betiltását a VPN-szolgáltatásokon keresztül. Virtuális IP-címmel is megvédheti online magánéletét. Hálózatuk 12 országban mintegy 700 szerverből áll.

A DotVPN székhelye Hong Kongban van, amelyben jelenleg nincs adatmegőrzési törvény. Nem naplózza az egyes webhelyeket vagy az ügyfelektől származó kérdéseket, ám karbantartás céljából 24 órán keresztül tárol néhány IP-információt. Van alkalmazásuk Android és iOS mobil eszközökhöz. A DotVPN kiterjesztéseket is tartalmaz a Firefox, az Opera és a Chrome böngészőkhöz. Szoftverüknek kevés a beállítása, és könnyen telepíthető és használható. Néhány egyszerű egérkattintással vagy koppintással a készülék képernyőjén gyorsan csatlakozhat a választott VPN-kiszolgálóhoz.

A DotVPN Android alkalmazás a Transport Layer Security (TLS 1.2) eszközt használja az AES-128 és 4096 bites RSA kulcs ellenőrzéséhez. Az Internet proxy kiterjesztésükkel az SSL-t használják 4096 bites kulcsmal. Az iOS alkalmazás a beépített IPsec-t használja a biztonság érdekében. Ez kedvező egyensúlyt biztosít előfizetőinek a sebesség és a biztonság között.

A DotVPN támogatása elsősorban e-mail jegyrendszeren keresztül történik. Van egy kis GYIK-adatbázisuk, amely általános VPN-információkat tartalmaz és néhány válaszolt támogatási kérdést.

Ami a legjobban tetszett a szolgáltatásban:

 • Mobil alkalmazásai vannak iOS és Android eszközökhöz.
 • SSL proxy kiterjesztéseik vannak a Firefox, az Opera és a Chrome böngészőkhöz.
 • Prémium szolgáltatásuk megfizethető.
 • Ingyenes VPN szolgáltatást kínálnak.
 • Hongkongban találhatók.

Ötletek a szolgáltatás fejlesztéséhez:

 • Engedje el az önálló Windows és OS X szoftvert.
 • Frissítse webhelyüket és javítsa ki az ellentmondásokat.
 • Adjon hozzá további helyeket a hálózatához Dél-Amerikában és Óceániában.

A DotVPN felhasználók hálózati szerverekhez férnek hozzá Észak-Amerikában, Kelet- és Nyugat-Európában és Ázsiában. 30 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkeznek, így kipróbálhatja saját prémium szolgáltatását. Megpróbál. Ha a DotVPN szolgáltatás megfelel az internet biztonságának és magánéletének igényeinek, havi 2,99 dollárról regisztrálhat.

Látogasson el a DotVPN oldalra

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me