DroidVPN áttekintés

DroidVPN logóAmikor a DroidVPN megjelent a helyszínen, csak az Android operációs rendszert támogatta. A program kibővült a Windowsra és a Mac-re is. Természetesen ez azt jelenti, hogy továbbra is rendelkezik Android-alkalmazással. A Google Play Áruház ellenőrzésekor a felhasználók több mint 10 millió alkalommal töltöttek le DroidVPN-t. Ez egy freemium termék, azaz korlátozott ingyenes verziója és korlátlan prémium lehetősége van. Mindig vigyázunk a VPN-szolgáltatások ingyenes verzióira. Ennek oka a velük általában járó „rejtett költségek”. A DroidVPN 3.9 csillagos besorolása, több mint 78 ezer véleményével. A DroidVPN ezen áttekintésében meglátjuk, vajon megérdemli-e a dicséretét.


Android letöltése a DroidVPN-hez

A cégről

A társaságról nem sokat mondhatunk neked. A webhely 2011 óta működik, és a Fülöp-szigeteken regisztrálva van. Találtunk egy korlátozott webhelyet, amely információkat tartalmaz erről. Úgy tűnik, hogy az anyavállalat a Droidvpn Inc., de a társaságról nehéz információt találni. Bár a Fülöp-szigeteken jó adatvédelmi törvények vannak, kormányuk mindaddig megkérdőjelezhető. Érdemes lehet átgondolni, mielőtt felhasználná ezt. Céloktól függően érdemes lehet más választást választani.

Árazás

Áronként a DroidVPN számos lehetőséget kínál. Az ingyenes verziót korábban már említettük. Ez magában foglalja a 100 MB havi felhasználást egyetlen eszközzel, amely a 8 ingyenes szerver egyikéhez csatlakozik. Ami a prémium szolgáltatást illeti, minél hosszabb a kifejezés, annál jobb az ár. A prémium verzió egy hónapra 4,99 USD-tól kezdődik. Ha három hónapos szolgálatot szeretne igénybe venni, az Ön ára negyedévente 13,99 USD, ami az árat havi 4,66 USD-ra csökkenti. A 6 hónapos futamidő 23,95 USD. Ez azt jelenti, hogy az ár havi 3,99 dollárra esik. Végül, a legjobb ajánlatot egy év szolgálatra kínálják. Az év teljes költsége 35,88 USD. Ez havi 2,99 dollárra bomlik.

DroidVPN árképzés

Jellemzők

DroidVPN szolgáltatásokA DroidVPN számára nem sok szolgáltatás érhető el. A társaság úgy tervezte meg felhasználói felületét és termékét, hogy az kezdő felhasználók számára egyszerű legyen. Ez nagyszerű lehet, de inkább több lehetőséget látunk. Az egyetlen dolog, amely úgy tűnik, hogy elválasztja a többi szolgáltatótól, a kísérleti szolgáltatások integrálásának ígérete. A mobil verzióban lehetőség van a DroidVPN futtatásához ICMP beállításokkal. Az ICMP az Internet Control Message Protocol protokollt jelenti. Ez egy hibajelentési protokoll, amelyet hálózati eszközökhöz, például útválasztókhoz terveztek. Ezzel hibaüzeneteket generálnak a forrás IP-címére, amikor a hálózati problémák megakadályozzák a csomagok kézbesítését. A protokollokat UDP, TCP és HTTP formátumokra is megváltoztathatja. Örülünk, hogy az Android verziónak nem tűnik szükségessé speciális engedélyeket. Az ingyenes verzióban 8 ingyenes szervert kínálnak a felhasználók számára, de még sok másat a prémium tagok számára. Ne feledje, hogy havonta csak 100 MB ingyenes hozzáférést kap. Ne feledje továbbá, hogy egyszerre csak 1 eszközt használhat az ingyenes verzióval.

Teljesítmény

A teljesítmény mindig fontos, különösen amikor egy ingyenes szolgáltatásról van szó. Az első lépés, amelyet meg kell tennie, az, hogy csatlakozzon egy szerverhez. Sajnos mindkét verzió használatakor problémába ütközöttünk. Amint az itt látható képen megpróbáltunk csatlakozni az ingyenes kiszolgálókhoz, és egy „Szerver megtelt” üzenettel találkoztunk. Noha 8 ingyenes UDP-kiszolgáló érhető el, egyikünkhöz sem sikerült kapcsolódni. Ugyanakkor sikerült kapcsolatot létesíteni a TCP-vel. Ez lassabb, de működni fog. Az alábbiakban láthatja az első 3 UDP-kiszolgálót. Amint kapcsolatba lépett, a sebesség körülbelül 20 MB volt. Ez 80% -os csökkenés a 100 MB normál sebességünkhez képest. Nem tudjuk itt bemutatni a sebesség-tesztet, mert az ingyenes fiók alacsony adatkorlátja nem teszi lehetővé a teszt összes szempontjának elvégzését. Az alábbi képek a Windows klienstől származnak.

DroidVPN teljesítmény

A VPN használatának előnyei

Az utóbbi időben a mobil forgalom kezdi felülmúlni az asztali forgalmat. Emiatt a WiFi használata alapvető fontosságú a szokásos adatterv használata helyett. A világ telítettségi szintje miatt egyre több vállalkozás kínál ingyenes WiFi-t ügyfeleinek. Noha mindkét fél számára nagyszerű, fogadhat, hogy a bűnözők is ezt szeretik. Ha csatlakozik a fent felsorolt ​​helyek egyikéhez, biztonságos és titkosított kapcsolatot hoz létre. Ha ezt megteszi, nagymértékben csökkenti annak kockázatát, hogy a bűnözők ellopják az Ön bizalmas adatait. Akkor is meg kell bíznia a VPN mögött álló társaságban. Mivel a társaságról sokat nem találunk, nehéz megmondani, hogy bízhatsz-e benne.

Ha meg akarja kerülni a földrajzi blokkokat, kötelező a VPN használata. Ennek oka az, hogy a vállalkozások, a kormányok és még a médiavállalatok megakadályozzák a felhasználókat abban, hogy korlátozott tartalmat tekintsenek a megcélzott területen belül és kívül. Amikor csatlakozik a DroidVPN-hez, akkor a webhely vagy a szervezet azt hinni fogja, hogy az általuk kínált helyek egyikén tartózkodik. Egyszerűen csatlakozzon egy szerverhez, és elkezdi böngészni vagy megnézheti a hozzáférni kívánt tartalmat. Ha továbbra is blokkoló problémák merülnek fel, ellenőrizze, hogy a WebRTC le van-e tiltva a böngészőben. Ez még nehezebb, ha különböző böngészőket használ az Androidon. Előfordulhat, hogy a Firefox használatával letöltheti a WebRTC blokkoló kiterjesztését, hogy megfelelő módon működjön. Ellenkező esetben, bármit is próbálsz feloldni, az továbbra is az eredeti IP-címet fogja látni. Ez meghiúsítja a VPN használatának kezdetét.

A DroidVPN használata rendben?

Ez attól függ, hogy miért használta. Ha azt tervezi, hogy a VPN-t használja a földrajzi blokkok megkerülésére, akkor ez rendben fog működni. Magánéletének védelme érdekében azonban óvatosan javasoljuk. Ha úgy dönt, hogy a prémium verziót használja, akkor nem kell aggódnia a szerver választása miatt. Önnek semmilyen adatkorlátozása nincs. Javasoljuk, hogy válasszon egy jobb lehetőséget, például Privát internet-hozzáférés alternatívaként. Csak azért Havonta 2,50 USD, élvezheti a biztonságos VPN-hozzáférést minden eszközén. Megbízható és átlátható vállalat, amely évek óta működik.

Záró gondolatok a DroidVPN-ről

A felülvizsgálat befejezésekor a DroidVPN-nek több mint 10 millió letöltése van. Számos kérdés merül fel a szolgáltatással kapcsolatban, beleértve a túlzsúfolt szervereket, a lassú sebességeket, az általános átláthatóság hiányát és így tovább. Ezek a kérdések megakadályozzák, hogy ezt ajánljuk. Üdvözöljük a szolgáltatás kipróbálásában, de óvatosan kell eljárnia. Határozottan vannak olyan lehetőségek, amelyek nagyszerű szolgáltatásokat és biztonságot nyújtanak. Vessen egy pillantást a legjobbakra VPN-ek Androidra felsorol néhány sokkal jobb lehetőséget.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map