Encrypt.me VPN áttekintés

Az Encrypt.me VPN már egy ideje a közösségben van. Küldetésük az, hogy a felhasználó számára üzleti szintű titkosítást biztosítsanak egy könnyen használható, biztonságos csomagban. Terveik rugalmasak és kifejezetten az üzleti közösség felé irányulnak. Átlátható politikákat kínálnak, és anyavállalata közismert, és számos különféle helyszínt kínálnak. Ez elérhető iOS, Android, Mac OSX, Windows és Fire OS rendszerekhez. Ebben a felülvizsgálatban átlépjük a tempót, és győződünk meg arról, hogy teljesítik-e az általuk tett ígéreteket. Úgy gondolom, hogy az Encrypt.me különösen jó választás lesz csoportok és kisvállalkozások számára.


Encryot.me

A cégről

Az Encrypt.me anyavállalata a StackPath, és 2016 óta tulajdonukban van. Azóta nagyon sokat tettek annak érdekében, hogy üzletbarát legyen, és valóban a kisvállalkozások igényeire koncentrálnak. Közvetlenül versenyeznek a Cisco AnyConnect VPN kedvelőivel, tehát ha kisvállalkozásod van, akkor ezt érdemes megnézni. Kérjük, ne feledje, hogy székhelye az Egyesült Államokban van, tehát az ország szabályai vonatkoznak rájuk.

Árképzés és különleges ajánlatok

4 különböző típusú árkategória létezik, amelyeket a vállalat kínál. Kínálnak bérleteket, előfizetéseket, családi terveket és csapatok terveit. Természetesen, melyiket választotta, az Ön igényeinek megfelel.

 • Bérletek – Egyetlen felhasználói bérlet érhető el 3,99 dollárért egy hétre, 9,99 dollárra egy hónapra és 99,99 dollárra egy évre.
 • Előfizetői – Az előfizetések havi 9,99 dollárra, évi 99,99 dollárra érhetők el.
 • Encrypt.Me családok számára – Családjának legfeljebb 5 tagja számára, korlátlan eszközökkel, havonta 12,99 USD, évente 149,99 USD áron.
 • Encrypt.Me csapatok számára – Ez az opció lehetővé teszi egy csapat létrehozását, amely segít a számlák és a számlázás központi kezelésében. Az árak személyenként 7,99 USD-tól kezdődnek 2 csapattag számára, és minél több ember van, annál olcsóbb személyenként lesz. Nincs korlátozva a csapattagok száma.

Fizetés szempontjából a vállalat csak a Visa, a MasterCard, az American Express, az Discover, a Diners és a JCB hitelkártyáit fogadja el..

Látogassa meg a Encrypt.me oldalt

VPN hálózat és szerver helyek

Az Encrypt.Me az Antarktisz kivételével összes kontinensen 78 helyszín található. Ide tartozik számos helyszín az Egyesült Államokban és Európa, Ázsia, Dél-Amerika, Ausztrália, Észak-Amerika és Afrika különféle országaiban. Ez jó szolgáltatást nyújt a csapatok számára, különösen, ha a csapata eloszlik. Egy olyan korszakban, amikor sokan otthontól dolgoznak, jó az a szolgáltatás, amelynek sok helyszínen van szolgáltatás.

Több helyen található népszerűbb úticélokban. Ezek a kiszolgálóhelyek tartalmazzák a következőket:

 • Afrika
  • Dél-Afrika
 • Ázsia
  • Hong Kong, Japán, Szingapúr
 • Európa
  • Ausztria, Cseh Köztársaság, Dánia, Franciaország, Németország, Hollandia, Norvégia, Lengyelország, Spanyolország, Svédország, Svájc, Tajvan
  • Egyesült Királyság: London; Manchester
 • Észak Amerika
  • Kanada: Montreal; Toronto; Vancouver
  • Egyesült Államok: Atlanta-Georgia; Boston – Massachusetts; Chicago, Illinois; Cleveland-Ohio; Dallas-Texas; Denver-Colorado; Houston Texas; Las Vegas-Nevada; Los Angeles, California; Miami, Florida; Milwaukee-Wisconsin; Nashville-Tennessee; New York City – New York; Orlando Florida; Phoenix Arizona; San Francisco-Kalifornia; San Jose-Kalifornia; Seattle-Washington; St. Louis-Missouri; Washington DC
 • Óceánia
  • Ausztrália, Új-Zéland
 • Dél Amerika
  • Brazília – Rio de Janeiro

Hálózatukat az alapoktól kezdve úgy tervezték, hogy online adatbiztonságot biztosítsanak nyilvános és ismeretlen Wi-Fi hálózatok használatakor. Pontosabban, szolgáltatásaik megvédik Önt a rosszindulatú harmadik felektől. Ide tartoznak a hálózati rendszergazdák, a hackerek vagy az internetszolgáltatók. A fenyegetések osztálya a hallgatás, az oldalsó követés, a nyomon követés, a hirdetések beillesztése és mások.

Biztonság

Az egyik dolog, amelyet szeretnénk nézni, a biztonság. Az Encrypt.Me VPN szolgáltatás érdekes része a különféle végpontok (a Tor böngészőn kilépési csomópontok) használata. Ez a szoftvernek egy „Tor Browser” érzést ad, amely növeli a biztonság szintjét. Ami a tényleges titkosítást illeti, a Blowfish-cbc-128 / sha1, valamint az AES-128-sha256 és az IKEv2 fájlokat használják. Míg egyes szolgáltatók magasabb szintű titkosítást kínálnak, a kilépési csomópontok segítenek a biztonságosabbá tételében. Ez megfelelő biztonságot nyújt az összes online forgalom számára.

Jellemzők

Az Encrypt.Me-vel számos olyan szolgáltatás működik, amely elősegíti a kategória többi részének megkülönböztetését. Néhány ezek közül a következőket tartalmazza

 • Nyílt forráskód – Ez a szolgáltatás lehetővé teszi a saját privát végpont futtatását. Az erre szolgáló szoftvert a cég GitHub oldalán találhatja meg.
 • Teljesen menedzselt – A vállalat figyeli a végpontokat, amelyeket éjjel-nappal használ, hogy biztosítsa a VPN online állapotát, amikor erre van szüksége.
 • Méretezhető programok – Ahogy a csapatod növekszik, és több embert akarsz megvédeni, ők fognak méretezni veled.
 • A végpontok azonnali telepítése – Telepítse a magánvégpontjait egyetlen kattintással. A Docker kép használata gyors telepítést jelent mindenhol.
 • Független IP-cím – Bár ez jó dolog lehet, az IP-címek megosztása néha nem rossz. Ez azt jelenti, hogy azonosíthatók lehetnek, mert minden cím egyedi.
 • DNS szivárgás elleni védelem – A DNS szivárgás elleni védelem engedélyezése.

Ezen túlmenően az Encrypt.Me korszerűsített, tehát nincs sok más funkcióról beszélni.

Gyakorlati tesztelés

Mint már említettük, a szoftver elég egyszerű és ésszerű. Miután letöltötte a szoftvert, kövesse ezeket az utasításokat. Ne feledje, hogy ebben a példában a Windows verziót használtuk.

 1. Nyissa meg a szoftvert az ikonra duplán kattintva.
 2. Amikor megjelenik a piros négyzet, megjelenik a jobb alsó sarokban.
 3. Kattintson a „Titkosítás indítása” gombra. A hely megváltoztatásához kattintson a képernyő tetején található nyílra, és válassza ki a helyet a lista szerint.
 4. A titkosítás után védelem alatt áll.

Encrypt.Me Start blokk

Most, hogy csatlakozott, itt az ideje, hogy tesztelje a sebességet.

Encrypt.Me Sebességteszt

A Encrypt.En némi sebességcsökkenést mutat, de ez várható. Bármikor, amikor egy titkosított terméket használ, bizonyos költségekkel szembesülhet. Ez azt mondta: a Encrypt.Me jól fekszik abban, amit normális toleranciánknak tekintünk. Természetesen néhány kiszolgáló eltérhet attól függően, hogy melyiket választja, de ez szilárd alapot ad.

Encrypt.Me Speedtest

Miért kellene VPN-t használni?

Mivel oly sok vállalat most kínál ingyenes Wi-Fi-t, VPN-t kíván használni, amikor csatlakozik. Bár a WiFi nagyszerű, a számítógépes bűnözők azt is gondolják, hogy ez is nagyszerű. Ha csatlakozik a választott szerverhez, biztonságos és titkosított kapcsolatot hoz létre. Ily módon jelentősen csökkenti annak a kockázatát, hogy a bűnözők vagy a számítógépes tolvajok ellopják a személyes adatait.

A VPN használatának másik oka az, hogy segítsen megkerülni a földrajzi korlátozásokat. Nem számít hol tartózkodsz, a szerverhez való csatlakozás segít. Ennek oka az, hogy a blokkoló szoftvert arra gondolja, hogy valahol máshol található. Ez valódi előnye lehet, ha bizonyos régiókhoz próbál hozzáférni, vagy blokkolja a tartalom megtekintését. Egyszerűen csatlakozzon egy szerverhez, és elkezdi böngészni vagy megnézheti a hozzáférni kívánt tartalmat.

Használjam ezt a VPN-t?

Noha ez nem feltétlenül ideális VPN a kínzó tevékenységekhez, az üzleti megoldásokra való összpontosítása jó választást jelent a kisvállalkozás számára. Ez természetesen rendelkezik egy egyszerű és könnyen használható felülettel. Ez nagyszerűvé teszi családját vagy csapata számára, függetlenül attól, hogy milyen nagy legyen. Ha nem üzleti célú lehetőséget keres, minden bizonnyal vannak mások.

Záró gondolatok az Encrypt.Me-ről

Úgy találjuk, hogy ez a VPN gyors, és szépen elvégzi a feladatot, hogy megóvja Önt és családját vagy csapatát. A társaság egyértelmű átláthatósággal rendelkezik és kijelenti, hogy a kisvállalkozások biztonságának megőrzésére összpontosítanak. Ne feledje, hogy székhelye és székhelye az Egyesült Államokban található, tehát ha ez zavar téged, érdemes más lehetőségeket találni. Összességében azonban ez egy jó szolgáltatás, és minden bizonnyal biztonságban tartja a körében lévőket. A Encrypt.me-et ajánljuk csoportok és kisvállalkozások számára.

Látogassa meg a Encrypt.me oldalt

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map