Az ExpessVPN áttekintésünk megállapítja, hogy ezek az iparág egyik legfontosabb online adatvédelmi szolgáltatása. Székhelyük a Brit Virgin-szigetek, ahol nincsenek olyan adatmegőrzési irányelvek, mint sok más országban, például Ausztráliában, az Egyesült Királyságban és másokban. Az ExpessVPN hálózatot épített fel, amely több mint 3000 szerverből áll, világszerte 94 országban. Ha biztonságosan, privát módon és névtelenül szeretne szörfözni az interneten, az ExpessVPN kiváló választás.

ExpressVPN

Árképzés és különleges ajánlatok

Az ExpressVPN szolgáltatást három (az alább látható) terv felhasználásával értékesítik, amelyek árai a hosszúság szerint diszkontáltak. Ezek a kifejezések egy hónapot, hat hónapot és 12 hónapot tartalmaznak. Az alapkamat havi 12,95 USD. Ha feliratkozik egy hat hónapos tervre, a költségek 9,99 dollárra csökkennek, és körülbelül 23% -ot takaríthatnak meg a havi áratól. A legjobb ajánlat a 15 hónapos terv, csupán havi 6,67 dollárért. Ez takarít meg 49% kedvezmény a havi ár, amely kiváló érték.

ExpressVPN árképzés

Fizetési lehetőségek

Az ExpessVPN számosféle módon fizethet a szolgáltatásért. Fizethet hitelkártyával, beleértve a Visa, a MasterCard, az American Express, a JCB és a Diners Club International szolgáltatást. Ezen felül elfogadják a Visa betéti kártyákat is: Electron és Delta.

ExpressVPN fizetési lehetőségek

Ha Ön olyan típusú ember, aki szeret minden online fizetését központosított helyen tartani, akkor a PayPal-t is elfogadják. Az online névtelenség fokozása érdekében az ExpessVPN a Bitcoin segítségével is támogatja a fizetéseket. Fizetéseket fogadnak el a WebMoney, az Alipay, az UnionPay, a Yandex Money, a Giropay, az iDEAL, a SOFORT, a Maestro, az Interac Online, a MINT, a FanaPay és az OneCard segítségével a PaymentWall segítségével..

Kockázatmentes próbaidőszak

Noha az ExpessVPN nem rendelkezik ingyenes adatvédelmi szolgáltatás próbaverziójával, minden új felhasználónak teljes 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál. Ennek oka az, hogy bízik benne, hogy ha egyszer meglátja, hogy a VPN-hálózat mennyire gyors és megbízható, akkor továbbra is használni fogja azt. 30 nap áll rendelkezésére, hogy teljes mértékben kipróbálhassa a VPN-hálózatot, a támogatást és a kompatibilitást minden eszközén kockázatmentesen. Kipróbálhatja szolgáltatásaikat az összes olyan webhelyen, amelyhez hozzáférni kíván. Ide tartoznak a népszerű streaming media oldalak. Így bőven lesz ideje, hogy megalapozott vásárlási döntést hozzon.

Ha valamilyen okból nem elégedett a VPN szolgáltatással ebben az időszakban, akkor visszatérítik a teljes vételárat. Mivel ez a visszatérítés amerikai dollárban történik, az eltérhet az eredeti összegtől, ha helyi pénznemben vagy Bitcoinban fizetett. A visszatérítés iránti kérelmet az eredeti vásárlástól számított 30 napon belül kell benyújtani. Az ezt követően nyújtott visszatérítések kizárólag az ExpessVPN belátása szerint történnek.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

Az ExpressVPN szolgáltatás előnyei

Az ExpessVPN szolgáltatás a következő előnyökkel jár a felhasználók számára:

 • Egyéni alkalmazások – A felhasználók hozzáférhetnek a könnyen használható egyedi szoftverek teljes készletéhez.
 • Támogatott eszközök – Windows, Mac OS X, iOS, Android és útválasztók.
 • Naplók – Az ExpessVPN kapa nem tárolja előfizetői tevékenység- vagy kapcsolódási naplóit.
 • Garancia – minden terv 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár.
 • VPN protokollok – Választhat az OpenVPN (UDP / TCP), L2TP / IPSec, SSTP és PPTP között az internetforgalom biztonságához..
 • Beépített DNS – Minden VPN-kiszolgáló saját, nulla ismeretű DNS-t futtat, a magánélet és az anonimitás növelése érdekében.
 • Egyidejű eszközök – egyetlen fiókkal egyszerre legfeljebb öt bármilyen típusú eszközt csatlakoztathat.
 • Router app – az útválasztó alkalmazás használata lehetővé teszi olyan eszközök, például a PlayStation, az Xbox és más Wi-Fi-kompatibilis eszközök csatlakoztatását, amelyeket egyébként nem támogatnának.
 • Hálózati zár – A Windows és a Mac OS X felhasználók hozzáférhetnek egy kill kapcsolóhoz, amely az IPv4 és IPv6 szivárgások ellen védi a magánélet védelmét..
 • Optimalizált hálózat – Több mint 1500 szerver optimális helyen, hogy nagy sávszélességet biztosítson minden VPN-ügyfél számára
 • Támogatás – Az élő chat támogatás a nap 24 órájában, a hét hét napján elérhető.

ExpressVPN hálózati és szerver helyek

Az ExpessVPN az évek során nőtt, és magában foglalja az iparág egyik legnagyobb VPN-hálózatát. Hálózata minden kontinenst lefedi az Antarktisz kivételével. Ez több mint 3000 szervert tartalmaz. A szervereket stratégiailag 160 különböző helyre helyezik el, amelyek 94 különböző országban oszlanak meg. A hálózat teljesítményének javítása érdekében számos szerverrel rendelkeznek számos népszerű helyen, például Hollandiában, az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Ausztráliában és más helyeken..

Szigorú előírásaik vannak a szerverükre a biztonság, a megbízhatóság és a sebesség tekintetében. A VPN-hálózatot csak az 1. szintű adatközpontok felhasználásával építették ki. Ezért a hálózatuk mind fizikai, mind virtuális szerver helyekből áll. Az ExpessVPN helyszínek többségének fizikai szerverei vannak abban az országban, ahol az IP-cím regisztrálva van. Ezek a fizikai helyek a következőket tartalmazzák:

 • Americas
  • Egyesült Államok: Atlanta, Chicago, Dallas, Denver, Hollywood, Kansas City, Los Angeles, Miami, New Jersey, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, San Jose, Seattle, Tampa, Virginia, Washington DC
  • Kanada: Montréal, Toronto, Vancouver
  • Argentína, Bahamák, Brazília, Chile, Kolumbia, Costa Rica, Ecuador, Guatemala, Mexikó, Panama, Peru, Venezuela,
 • Ázsia-csendes-óceán
  • Ausztrália: Brisbane, Melbourne, Perth, Sydney
  • Kambodzsa, Hong Kong, Japán, Kirgizisztán, Malajzia, Mongólia, Új-Zéland, Szingapúr, Dél-Korea, Tajvan, Thaiföld, Vietnam
 • Európa
  • Egyesült Királyság: Berkshire, Docklands, Kelet-London, Kent, London, Maidenhead
  • Németország: Darmstadt, Frankfurt, Nürnberg
  • Olaszország: Cosenza, Milánó
  • Hollandia: Amszterdam, Rotterdam
  • Spanyolország: Barcelona, ​​Madrid
  • Albánia, Ausztria, Azerbajdzsán, Belgium, Bulgária, Horvátország, Ciprus, Cseh Köztársaság, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Grúzia, Görögország, Magyarország, Izland, Írország, Lettország, Litvánia, Luxemburg, Moldova, Norvégia, Lengyelország, Portugália, Románia , Oroszország, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország, Svédország, Svájc, Ukrajna
 • Afrika, Közel-Kelet és India
  • India: Chennai, Mumbai
  • Algéria, Egyiptom, Izrael, Kenya, Kirgizisztán, Dél-Afrika

Szigorú szabványaik érvényesítése érdekében néha szükség van virtuális szerverek használatára néhány országban. A virtuális kiszolgáló IP-címet biztosít egy másik ország számára, mint amelyben lakik. Ezek az ExpressVPN teljes szerverbázisának kevesebb mint 3% -át teszik ki. Azon országok, amelyek rendelkeznek ezekkel (via), és azok az országok, amelyek számára IP-címeket szolgáltatnak, a következők:

 • (keresztül Argentína) – Uruguay
 • (keresztül Hollandia) – Andorra, Örményország, Fehéroroszország, Bosznia és Hercegovina, Man-sziget, Jersey, Liechtenstein, Macedónia, Málta, Monaco, Montenegró, Törökország
 • (keresztül Singapore) – Banglades, Bhután, Brunei, Indonézia, Laosz, Makaó, Mianmar, Nepál, Pakisztán, Fülöp-szigetek, Srí Lanka
 • (keresztül az Egyesült Királyság) – India

Az ExpessVPN hálózat támogatja az OpenVPN (UDP / TCP), L2TP / IPSec, SSTP és PPTP protokollokat. Alapértelmezés szerint kiválasztja az Ön számára a legjobb protokollt. Ez megkönnyíti a korlátozott műszaki ismeretekkel rendelkező személyek számára a szolgáltatás igénybevételét. A nagyobb műszaki ismeretekkel rendelkezők számára lehetővé teszik a saját protokoll kiválasztását is, így jobban ellenőrizhetik a VPN-kapcsolatot. Nem korlátozza a Torrent vagy a P2P forgalmat.

Szolgáltatásuk sokféle operációs rendszert támogat, beleértve a Windows, Mac OS X, Linux, iOS és Android rendszert. Ez lehetővé teszi az eszközök széles választékánál történő felhasználást, beleértve a Windows és a Mac OS X számítógépeket, laptopokat és táblagépeket, iPads, iPhone, Android készülékeket és útválasztókat. A router alkalmazás használata lehetővé teszi még nagyobb számú Wi-Fi eszköz támogatását, beleértve a PlayStation, az Xbox és más streaming dobozokat..

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

ExpressVPN és az online adatvédelem

Az ExpessVPN azon kevés biztonsági szolgálat egyike, amely könnyen érthető angol nyelven írta át adatvédelmi irányelveit. Ez lehetővé tette számukra az átláthatóság növelését. Azt akarják, hogy mindenki megértse, milyen információkat csinál és mit nem gyűjt, hogyan gyűjtik és hogyan tárolják.

Amit az ExpressVPN nem tárol

Az ExpessVPN szigorú naplózási politikát alkalmaz a kapcsolat- és tevékenységi naplókra vonatkozóan, miközben a szolgáltatást használja. Az adatvédelmi politikáról szóló részlet ezt a következőképpen állítja:

Nem gyűjtünk tevékenységi naplóit, ideértve a böngészési előzmények, a forgalmi rendeltetési hely, az adattartalom vagy a DNS-lekérdezések naplózását sem. Soha nem tárolunk kapcsolódási naplókat, azaz nincs naplója az Ön IP-címéről, a kimenő VPN IP-címről, a kapcsolat időbélyegéről vagy a munkamenet időtartamáról.

Mit tárol az ExpressVPN a VPN hálózatukból?

Néhány névtelen információt gyűjtenek diagnosztikai és karbantartási célokra. Ennek ellenére leiratkozhat az alkalmazásukban. Ezen felül naplóznak néhány személytelen felhasználási statisztikát. Íme néhány kivonat az adatvédelmi politikájukból, megmagyarázva, hogy mit tartanak és hogyan használnak:

Információkat gyűjtünk arról, hogy egy adott napon (de nem egy adott napszakban) sikeresen létrejött-e VPN-kapcsolat, melyik VPN-helyre (de nem a hozzárendelt kimenő IP-címre), és honnan származik ország / ISP (de nem az Ön forrás IP-cím).

Információkat gyűjtünk az Ön által felhasznált adatátvitel teljes összegére vonatkozóan.

Saját szavakkal: “Tudhatjuk például, hogy ügyfelünk, John, kedden csatlakozott a New York-i VPN-helyhez, és összesen 823 MB adatot adott át egy 24 órás időszak alatt.” Az ExpressVPN támogatási csoport ezeket az információkat használja a kapcsolódási problémák azonosítására és a mérnökök számára a hálózati problémák azonosítására és kijavítására.

Tehát, mi az ítélete az Ön adatvédelméről??

Szóval mit jelent ez pontosan? Mivel az ExpessVPN dinamikus IP-címmegosztást használ, nem adható hozzá konkrét viselkedés Johnnak, mert más ügyfelek ezrei is csatlakoznak ugyanabba a helyre ugyanazon a napon. Láthatja, hogy nem gyűjtenek semmilyen adatot egy adott személy tevékenységével kapcsolatban. Mint ez a helyzet, ha erre kényszerülnek, nem lesznek információjuk, amelyet a felhasználó szörfözési szokásaival kapcsolatban meg kell adni.

Úgy gondoljuk, hogy ez azt mutatja, hogy az ExpessVPN komolyan veszi az Ön személyes adatait, és mindent megtesz annak érdekében, hogy harmadik személyek kezétől tartsa. Ezek a harmadik felek lehetnek rosszindulatú személyek, behatoló kormányok, szomorú internetszolgáltatók és mások. Mint mindig, magának is meg kell vizsgálnia az adatvédelmi irányelveit.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

Online névtelenség védelme

ExpressVPN hagyma webhely

Az abszolút online névtelenség nem lehetséges, de megtehetsz néhány dolgot, hogy névtelenné válj. Az első ilyen a VPN szolgáltatás használata, amely tiszteletben tartja az Ön személyes adatait és névtelenségét. Ezután használhat olyan hálózatot, mint a Tor névtelenség hálózata. Az ExpessVPN kifejlesztett egy hagymacímet azok számára, akik anonim módon szeretnék vagy férnének hozzá. Ha hagymás szolgáltatást nyújtanak, kiküszöbölik a kilépési csomópont követését, és lehetővé teszik a weboldalak gyorsabb betöltését a Tor felhasználók számára.

Névtelen fizetés

Az ExpessVPN kezdettől fogva névtelenné teszi Önt. Ezek lehetővé teszik, hogy a szolgáltatásért a Bitcoin segítségével a BitPay-en keresztül fizetjenek. Ez azt jelenti, hogy a szolgáltatás igénybevételéhez csak egy e-mail címre van szüksége.

Dinamikus IP-címmegosztás

Ezután, mint az összes VPN, az ExpessVPN elrejti a valódi IP-címét, és megadja az országot, amelyen keresztül csatlakozik. Ezt az IP-címet minden előfizető megosztja, akik a hálózatuk ugyanahhoz a szerverhez kapcsolódnak. Ez elősegíti a névtelenség növelését a VPN-hálózat használata közben. Ezenkívül az összes ügyfél által használt IP-címeket elforgatják, hogy a felhasználók még névtelenné váljanak.

Belső nulla tudás DNS

Az ExpessVPN saját beépített, nulla ismeretű DNS-t alkalmaz. A nulla tudás azt jelenti, hogy nem tárolja a DNS-tevékenysége személyesen azonosítható adatait. A hálózatuk minden szervere futtatja. Ezért, amikor csatlakozik a VPN-szolgáltatáshoz, a DNS-lekérdezéseit ugyanaz a titkosítási és alagút-protokoll védi, amely az online forgalom többi részét lefedi. Így védettek a harmadik felektől. Ez elősegíti a magánélet további védelmét és az online névtelenség megőrzését.

Névtelenség ítélet

Ahogyan az ExpressVPN szolgáltatás által használt szolgáltatásokból kitűnik, mindent megtesznek az online névtelenség megőrzése érdekében. Segíthet ebben a törekvésben, ha törli a böngészője cookie-jait, mielőtt belép a szolgáltatásukba, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem használják fel téged korai leleplezéséhez..

Mit tehetsz az online névtelenség növelése érdekében??

Íme néhány dolog, amelyet megtehetsz az online névtelenség védelme érdekében az ExpressVPN szolgáltatás használata közben:

 • Felelősségteljesen kezelje böngészője cookie-jait.
 • Böngészés adatvédelmi módban.
 • Használjon teljes körű, titkosított e-mail megközelítést, mint például a ProtonMail.
 • Telepítse a HTTPS mindenhol kiterjesztést a Chrome, a Foxfire, a Foxfire az Androidhoz és az Opera böngészőkhöz.
 • Töltse le az anti-tracker beépülő modult, például az Electronic Frontier Foundation, a Privacy Badger, a Disconnect vagy a Ghostery alkalmazást..
 • Ne nyisson ismeretlen e-maileket és ne keressen rövidített linkeket, amelyeket nem ismer fel.
 • Az Internet használata közben kerülje a tartózkodási helyét, e-mail címét vagy más személyes információt „ingyenes” dolgok megadása érdekében.

Ez nem teljes lista. Ezenkívül kevésbé drasztikus megközelítést alkalmaz, mint a társadalomtól való leválasztás, ha olyan intézkedéseket tesz, mint például a telefon leválasztása, a közösségi média-fiókok törlése, csak készpénz használata és mások.

Ha valóban szeretné maximalizálni névtelenségét az ExpressVPN szolgáltatás használata közben, akkor az összes böngészéshez használhatja a hivatalos Tor böngészőt és a hozzá tartozó Tor hálózatot. Ugyanakkor tisztában kell lennie azzal, hogy az extra névtelenség kompromisszuma az internetsebesség észrevehető csökkenése.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

Hogyan védi az ExpressVPN az internetes forgalmat??

Az IP-cím elrejtésén és a forgalom más VPN-felhasználókkal való összecsukása mellett az ExpressVPN titkosítást is alkalmaz az internetes forgalom védelme érdekében. Az általa használt algoritmus tartalmazza az AES-t (Advanced Encryption Standard) 256 bites kulcsokkal. Ez ugyanaz a titkosítás, amelyet sok ország használ a minősített dokumentumok biztonságossá tétele érdekében.

ExpressVPN alagút létrehozása

Bár az ExpressVPN lehetővé teszi az OpenVPN (UDP / TCP), L2TP / IPSec, SSTP és PPTP protokollok közötti választást, alkalmazásuk alapértelmezés szerint az OpenVPN használatát használja. Sok szolgáltató ezt széles körben úgy véli, hogy a legbiztonságosabb VPN protokoll. Bár az L2TP / IPSec és az SSTP biztonságos protokolloknak is tekinthetők, javasoljuk az OpenVPN használatát, kivéve, ha a kapcsolódási problémák miatt meg kell változtatni.

Titkosítás szempontjából az OpenVPN hasonlóan működik, mint a TLS és a HTTPS, mivel hitelesített tanúsítványokkal titkosított alagútot hoz létre, hogy megvédje a középső ember támadásait (MitMA). Ez a titkosított alagút ezután megosztott titkosítási paramétereket továbbít a számítógép és az ExpressVPN szerver között, amelyen keresztül csatlakozik. Az ExpressVPN szolgáltatás ezt az alagutat hozza létre egy RSA tanúsítvánnyal, amely egy 4096 bites kulcsnak felel meg. Az SHA-512 segítségével ellenőrizhető.

A csatorna titkosítás vezérlése

A vezérlőcsatorna a megosztott adattitkosítási paraméterek továbbítására szolgál. Az ExpressVPN AES-256-GCM-SHA384-et alkalmaz a vezérlőcsatorna-titkosításhoz, SHA-256-tal a HMAC hitelesítéshez. Amint arra már utaltunk, az AES széles körben használt titkosítási szabvány, az AES-256 pedig a kormányok „titkos” kommunikációjához. A Galois / Counter Mode (GCM) a szimmetrikus kulcsos kriptográfiai blokk rejtjelek működési módja, hitelesítéssel, hatékonysága és teljesítménye miatt széles körben elfogadott.

Adatcsatorna titkosítása

Az adatcsatorna titkosítása biztosítja, hogy az online forgalom titkosítva legyen, és védett legyen harmadik felekkel szemben, amikor az a számítógép és a hálózati szerver között halad. Az ExpressVPN szimmetrikus titkosítási algoritmust használ: AES-256-CBC, amelyet 256 bites kulccsal inicializálnak. A CBC a Cipher Block Chaining kifejezést jelenti. A CBC használatával biztosítják, hogy minden egymást követő üzenet elődjétől függ. Ez megkönnyíti a csatorna bármilyen megszakításának észlelését, bármilyen rövid is.

A kulcstárgyalást az Elliptikus görbe Diffie-Hellman (ECDH) kulcscserével folytatják. A kulcs megosztása és ellenőrzése után a munkamenet forgalmának titkosításához és visszafejtéséhez használják.

Tökéletes előre titoktartás

Az ExpressVPN egy új kulcsról tárgyal minden alkalommal, amikor kapcsolódik a szolgáltatáshoz. Ha a kapcsolat 60 percnél hosszabb ideig tart, akkor automatikusan megtárgyalják az új kulcsot. Ez garantálja, hogy abban a valószínűtlen esetben, ha valaki veszélyezteti a számítógépet vagy a VPN-kiszolgálót, amelyen keresztül csatlakozott, legfeljebb 60 perc forgalmat képes dekódolni. Minden, ami ezen túl van, megfejthetetlen, mivel azt „titkos továbblépésnek” tekintik.

ExpressVPN biztonság: az ítélet

Láthatja, hogy az ExpressVPN egyedi szoftvert úgy tervezték, hogy az online forgalmat biztosítsa egy robusztus OpenVPN implementációval. Őrizik a MitM támadásokat. Titkosítási és ellenőrző algoritmusokkal biztosítja mind a vezérlő, mind az adatcsatornákat. Végül végrehajtják a PFS-t, hogy megvédjék az előrehaladott internetes forgalmat, és korlátozják az expozíciót, ha személyes biztonsága megsérül. Röviden: az összes internetes forgalom biztonságosan védett az ExpressVPN szolgáltatás használata közben.

ExpressVPN támogatás

Az ExpressVPN számos módon megtalálhatja a választ kérdéseire vagy problémáira. A 24/7 online csevegésük segítségével sok kérdésre választ kaphat. Ha nem tudnak segíteni, vagy problémák vannak kapcsolattartással, e-mail jegyet hozhat létre a problémák megoldásához. Ez lehetővé teszi a fájlok beillesztését, amelyek segítséget nyújtanak a támogatási csoportnak a probléma megoldásában.

Ezen felül az ExpressVPN átfogó útmutatókkal rendelkezik az alkalmazások telepítéséhez és használatához, valamint a szolgáltatás kézi telepítéséhez sokféle eszközre. Tartalmaz továbbá GYIK-ot és hibaelhárítási szakaszokat. Blogokkal, Facebook és Twitter fiókokkal is rendelkeznek, ahol megbeszélnek új kérdéseket és dolgokat, amelyek befolyásolhatják az online adatvédelmet, biztonságát és névtelenségét..

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

ExpressVPN videó áttekintés

Nézze meg a videó áttekintését, hogy többet megtudjon az ExpressVPN-ről. Először áttekintjük a Windows VPN kliens szoftvert és a hálózat sebességét. Tanulja meg, hogyan lehet a szolgáltatást felhasználni más országok webhelyeinek feloldásához és az online adatvédelem védelméhez.

Ügyfélszoftver és mobil alkalmazások

A tagok letölthetik a legújabb ExpressVPN alkalmazásokat Windows, Mac OS X, Linux, iOS és Android rendszerre. Miután feliratkozott egy fiókra, üdvözlő e-mailt fog küldeni neked jelszóval, így bejelentkezhet a saját webhelyük fiókoldalára. Innentől kiválaszthatja operációs rendszerét, és letöltheti a megfelelő alkalmazást.

Kidolgoztunk egy teljes útmutatót az ExpressVPN ügyfelek számára. Részletesen leírják az egyes operációs rendszerek beállításait, valamint a fejlettebb beállítások konfigurálásának módját. Arra biztatom, hogy olvassa át az eszközére vonatkozó útmutatót, miután feliratkozott az ExpressVPN-re. Az egyes útmutatókhoz linket talál a következő részben.

Kezdjük a következő áttekintésével: ExpressVPN for Windows (ExpressVPN Windows telepítési útmutató):

ExpressVPN helyválasztás

A szoftverben nagyon könnyű navigálni. Bármely kiszolgáló helyét kiválaszthatja a listából. Észre fog venni egy sárga csillagot Atlanta mellett, amely azt jelzi, hogy kedvencként megjelölték. Javasoljuk, hogy állítson be néhány kedvencet az egyszerű hozzáférés érdekében. Ez még gyorsabbá teszi az ExpressVPN hálózathoz való csatlakozást. A teljesítményről szólva az ügyfél egy sebességteszttel jár. A teszt egy olyan listát állít össze, amely értékeket tartalmaz, beleértve a sebességindexet, a késleltetést (ping) és a letöltési sebességet. A sebességindex pont a leggyorsabb szerverekre mutat.

Más VPN-szolgáltatókhoz hasonlóan az ExpressVPN az aktuális tartózkodási helyének alapján fogja meghatározni a legjobb kiszolgálókat. Megemlítjük ezt, mert tudjuk, hogy néhány felhasználó sokat utazik. Ha ebbe a kategóriába tartozik, akkor azt javaslom, hogy futtassa a sebességtesztet bármikor, ha másik régióba utazik. Ez segít maximalizálni a teljesítményt. Gyorsan észreveszi, hogy az ExpressVPN hálózat nagyon jól teljesít, ha a sebességről van szó.

ExpressVPN opciók

Útmutatónkban sokkal több részlet található, de szeretnénk gyorsan áttekinteni néhány beállítást. Beállíthatja az ügyfelet az OpenVPN (UDP vagy TCP), L2TP / IPSec, PPTP vagy SSTP használatával. Az az alapértelmezett lehetőség is, hogy hagyja, hogy a szoftver automatikusan válassza a protokollt. Azt javaslom, hagyja meg az alapértelmezett értéket, kivéve, ha problémák merülnek fel. A másik szolgáltatás, amelyet érdemes figyelembe venni, hálózati zár. Ez egy Internet kill kapcsoló. Gyakran meg fogja hallani, hogy ezt VPN kill kapcsolónak nevezik. A hálózati zár engedélyezése megvédi a magánéletét azáltal, hogy leállítja a kommunikációt, ha a VPN leesik, amíg újra nem kapcsolódik.

A következő sor a következő ExpressVPN for Mac (ExpressVPN Mac telepítési útmutató):

ExpressVPN Mac sebesség-teszt

A Mac rajongók észrevesznek egy közös témát az ügyfelek között. Ismét bármilyen kiszolgáló helyét kiválaszthatja, és csatlakozhat az ExpressVPN hálózathoz. A legnagyobb különbség az, hogy a Mac kliens nem kínál VPN kill kapcsoló funkciót. Reméljük, hogy ez hozzáadódik egy jövőbeli frissítéshez. Addig megfontolhatta a viszkozitás alkalmazását, de ehhez több műszaki ismeretet igényel.

Tartalmaztunk egy screenshotot a sebességtesztről. Ez mind a Mac, mind a Windows alkalmazások része. Beállíthatja, hogy az ügyfél indításkor automatikusan csatlakozzon a választott szerverhez. Ez automatikusan kiválasztja a protokollt. Alternatív megoldásként választhat az OpenVPN (TCP vagy UDP), L2TP vagy PPTP közül. Nem javasoljuk a PPTP használatát, mivel nem olyan biztonságos. Ha az egyetlen célja a földrajzi korlátozások feloldása, akkor nézd meg az előfizetésedhez tartozó MediaStreamer SmartDNS szolgáltatást..

ExpressVPN Mac kliens

A Mac rajongók észrevesznek egy közös témát az ügyfelek között. Ismét bármilyen kiszolgáló helyét kiválaszthatja, és csatlakozhat az ExpressVPN hálózathoz. A legnagyobb különbség az, hogy a Mac kliens nem kínál VPN kill kapcsoló funkciót. Reméljük, hogy ez hozzáadódik egy jövőbeli frissítéshez. Addig megfontolhatta a viszkozitás alkalmazását, de ehhez több műszaki ismeretet igényel.

ExpressVPN Mac - osztott alagút

Tartalmaztunk egy screenshotot a sebességtesztről. Ez mind a Mac, mind a Windows alkalmazások része. Beállíthatja, hogy az ügyfél indításkor automatikusan csatlakozzon a választott szerverhez. Ez automatikusan kiválasztja a protokollt. Alternatív megoldásként választhat az OpenVPN (TCP vagy UDP) vagy az L2TP közül. Örülünk, hogy opcióként láttuk az ExpressVPN dump PPTP-t, mivel ez nem olyan biztonságos. A VPN kill kapcsolón kívül az ExpressVPN kliens legújabb verziója támogatja a split alagút kialakítását. Ez lehetővé teszi annak kiválasztását, hogy valamelyik alkalmazás megy keresztül a VPN-en. Ez nagyon hasznos lehet azon webhelyek számára, amelyek nem működnek jól a VPN-sel. Tartózkodhat a kapcsolaton, és továbbíthatja ezeket az alkalmazásokat az ISP-kapcsolaton keresztül, a VPN helyett. Ha az egyetlen célja a földrajzi korlátozások feloldása, akkor nézd meg az előfizetésedhez tartozó MediaStreamer SmartDNS szolgáltatást..

A mobil alkalmazások esetében most megvizsgáljuk ExpressVPN iOS-hez (IPVanish iOS telepítési útmutató):

ExpressVPN iOS kapcsolat

Az ExpressVPN az egyik kedvenc alkalmazásunk az iPhone számára. Az iPad készüléken is futtathatja. Azonnal észreveszi a térkép nézetet. Ez megkönnyíti a közeli szerver helyének megtalálását és kiválasztását. Természetesen választhat egy másik országbeli szervert is a webhelyek feloldásához. Az alkalmazás javasolja a kiszolgáló helyét az Ön számára. Beállíthatja a kedvenceket a könnyű hozzáférés érdekében a jövőben. Láthatja azt is, hogy mennyi idő maradt a következő fiók megújítása előtt.

Az iOS alkalmazásban nincs túl sok megosztás. Pontosan úgy működik, mint amire számíthat. Azok, akik kedvelik, a szerverek listáját tekinthetik meg, ahelyett, hogy egyet a térképről választanának. Az alkalmazás felosztja a listát az ajánlott szerverekre, a kedvencekre és az összes kiszolgálóra régiók szerint lebontva – Amerika, Európa, Africe, Közel-Kelet & Ázsia és Ázsia-csendes-óceán. Választhat az UDP, a TCP vagy az IPSec közül, vagy hagyja, hogy az alkalmazás vigyázzon az Ön számára. Azt is beállíthatja, hogy az alkalmazás automatikusan újracsatlakozzon, ha a kapcsolat megszakad. Ez elősegíti a magánélet védelmét.

Az utolsó alkalmazás, amelyet felülvizsgálunk ExpressVPN Androidra (ExpressVPN Android telepítési útmutató):

ExpressVPN Android csatlakozási folyamat

Noha az iOS-alkalmazást szebb nézni, az Android-alkalmazás rendben működik. Az Android felhasználók számára a térképnézet hiányzik, de a kiszolgálót kiválaszthatja a listanézetből. Láthatja a ping-időket, hogy segítsen a leggyorsabb hely kiválasztásában. Az alkalmazás OpenVPN-t használ, és lehetővé teszi az automatikus, az UDP vagy a TCP kiválasztását. Beállíthatja az automatikus csatlakozás funkciót, hogy megvédje magánéletét. Könnyű elfelejteni csatlakozni a VPN-hez, amíg túl késő van. Ez segítséget nyújt Önnek az ügyben.

Reméljük, hogy a hálózati zár (VPN kill kapcsoló) vagy azzal egyenértékű szolgáltatás hozzáadódik a Mac és a mobil alkalmazásokhoz a jövőben. Van még néhány olyan szolgáltatás, amely szintén jó, például a porttovábbítás és a VPN-hez való csatlakozás képessége, amikor az ügyfél előre beállított hálózatait vagy webhelyeit felismeri. Jelenleg az IPVanish-ot használjuk, amikor ezek a kiegészítő szolgáltatások szükségesek. Egyébként azt gondolom, hogy nagyon elégedett lesz az ExpressVPN kliens szoftverrel. Jól megtervezett és könnyen használható mind asztali, mind mobil eszközökön.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

ExpressVPN Sebességteszt

Az ExpressVPN sebesség-tesztet futtattuk az alapértelmezett protokollbeállítás segítségével. Ez azt jelenti, hogy az összes online adat 256 bites erősségi algoritmussal titkosítva. Sebességtesztünk azt mutatta, hogy az ExpressVPN szolgáltatás az egyik leggyorsabb szolgáltatás, amelyet felülvizsgáltunk. Ahogy vártuk, ezek valamilyen sebességcsökkenést okoznak az adatok titkosítása miatt. Mindazonáltal a hálózatuk használatával biztosított extra biztonság, online adatvédelem és nagyobb névtelenség megéri a költségeket.

ExpressVPN sebességteszt

Amint az a fenti sebesség-tesztünkből is látható, az ExpressVPN hálózati sebesség gyors, és a szolgáltatás használatából eredő sebességvesztés névleges. Eredményeink azt mutatják, hogy a kapcsolat titkosítása a letöltési sebességet 135,36 MB / s-ról 113,11 MB / s-ra csökkentette egy szerverre Chicagóban, IL. Ez körülbelül 16,5% -os veszteséget jelent. Hasonló eredményeket kaptunk más helyeken is. Tekintettel a hálózat sebességére, ez azt jelenti, hogy még az erőteljes titkosítás esetén is elégedett lesz a teljesítményével, miközben az ExpressVPN szolgáltatást használja.

Következtetések

Az ExpressVPN szolgáltatás 2009 óta működik. Székhelye a Brit Virgin-szigetek, amelyek nem tartalmaznak korlátozó adatmegőrzési irányelveket. Nem tagja az úgynevezett „szem” hálózatoknak. Az ExpressVPN az egyik legfontosabb szolgáltatás az online adatvédelmi iparban. Fejlesztették ki az egyik legnagyobb VPN-hálózatot.

Hálózatuk több mint 1500 szervert tartalmaz 94 különböző ország között. Mind fizikai, mind virtuális szervereket használ. Hálózatának csak kb. 3% -a virtuális szerverekre épül. Az ExpressVPN szerverek a világ minden földrészén elterjedtek. Az egyetlen kivétel az Antarktisz. Szervereket kezelnek 148 különböző városban.

Az egyéni VPN szoftver megkönnyíti a szolgáltatás használatát Windows, Mac és Linux asztali, laptopok és táblagépek esetén. Vannak alkalmazások iOS, Android és Amazon Fire eszközökhöz is. Mindezek az alapértelmezett OpenVPN, amely vitathatatlanul a legjobb VPN-protokoll a sebesség és a biztonság szempontjából. Minden hálózathoz való csatlakozást nagy szilárdságú (256 bites) titkosításokkal kell biztosítani. Ez biztonságossá teszi azt, amelyet a kormányok a minősített adatok védelme érdekében használnak.

Az ExpressVPN nem tárol VPN-felhasználók kapcsolat- vagy tevékenységi naplóit. Minimálisan nem személyes adatokat tárolnak, hogy segítsék a szolgáltatás karbantartását. Ennek egyikét sem osztják meg harmadik felekkel. Ezek lehetővé teszik, hogy különféle módszerekkel fizetjen a szolgáltatásáért, beleértve a Bitcoin-ot a további névtelenség érdekében. Szolgáltatásuk ugyanazokat az IP-címeket osztja meg a kiszolgálón lévő sok felhasználó között, hogy növeljék az egyéni adatvédelmet és az anonimitást.

Online beszélgetés-támogatással rendelkeznek. A beszélgetést végző személyzet udvarias és hozzáértő. Ha nem tudnak válaszolni a kérdésére vagy problémájára, azt valakire továbbfejlesztik, aki képes. Saját e-jegyet is létrehozhat. Általában néhány órát vesz igénybe a válasz. A weboldalukon széleskörű támogatási szakasz található. Telepítési útmutatókat, GYIK-ot és számos hibaelhárítási választ tartalmaz. Blogok és közösségi média jelenlétük van a Facebookon, a Twitteren és a YouTube-on is.

A VPN szolgáltatás mellett az ExpressVPN rendelkezik egy MediaStreamer SmartDNS szolgáltatással is, amely hozzáférést biztosít a streaming media szolgáltatókhoz, és megkerüli a bosszantó földrajzi korlátozásokat. Minden tag hozzáférhet a szolgáltatáshoz. A szolgáltatás előnyeinek kihasználása érdekében egyszerűen regisztrálja annak a készüléknek az IP-jét, amelyen keresztül át akarja továbbítani a webhelyén, a fiók képernyőjének DNS lapján. Megkapja a DNS-kiszolgálók IP-címét, hogy hozzáadja őket a készülékhez. Ezek megtalálhatók a saját webhelyük fiókjának licencoldalán. Ugyanazon az oldalon töltötte le az ügyfélszoftvert.

A dolgok, amik tetszettek a szolgáltatásukkal

 • Az ExpreesVPN egyedi asztali szoftvert kínál Windows, Mac OS X és Linux rendszerekhez.
 • Van alkalmazásuk iOS, Android és Fire eszközökhöz.
 • A 30 napos pénz-visszatérítési garancia révén kipróbálhatja a szolgáltatást kockázatmentesen
 • Hozzáférést kap azoknak a MediaStreamer szolgáltatásához, amelyek a Netflix-rel működnek.
 • Az OpenVPN az alapértelmezett protokoll az összes egyedi szoftverhez.
 • Kedvezményesek a hosszabb távú tervek.
 • A Bitcoin felhasználható szolgáltatásuk megvásárlására.
 • Az ExpressVPN nagyon gyors hálózattal rendelkezik.

A szolgáltatás fejlesztésének dolgai

 • Drágább, mint néhány VPN-nél, de használhatja a 49% kedvezmény a kuponra menteni.

Az ExpressVPN csapata célja, hogy a felhasználók online biztonságot és adatvédelmet biztosítson, és anonim legyenek. Az Antartica kivételével minden kontinensen vannak szerverük. Kipróbálhatja a VPN-hálózatot kockázatmentesen, mivel 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínálnak. Ez elegendő időt biztosít a kompatibilitás, a sebesség és a támogatás tesztelésére. Vizsgálja meg az összes rendszeresen használt eszközzel. Tesztelje azt is az összes olyan webhellyel, amelyet gyakran látogat. Ha elégedett a szolgáltatással, akkor 15 hónapos korlátlan VPN-t élvezhet, havonta mindössze 6,67 dollárért.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me