Linksys WRT3200ACM útválasztóNagyon örültünk, hogy tesztelünk egy Linksys WRT3200ACM AC3200 DD-WRT router-t FlashRouters a hétvégén. A cél az volt, hogy vessen egy pillantást az új FlashRouters adatvédelmi alkalmazásra, amely egy egyszerű, mégis nagyon hatékony felületet kínál a világ legnagyobb VPN szolgáltatásaihoz való csatlakozáshoz. Amint egy pillanat alatt meglátja, az induláshoz csak VPN-fiókra van szüksége. A magánélet app gondoskodik a többiekről. A legjobban, ha egy VPN-hez kapcsolódik a FlashRouters adatvédelmi alkalmazáson keresztül, akkor egyetlen VPN-fiókkal megóvhatja a teljes hálózatát..

Mi az a FlashRouter és hogyan működik??

Röviden: a FlashRouters egy olyan vállalkozás az Egyesült Államokban, amely márkanévű útválasztókat árusít előre telepített DD-WRT vagy Tomato firmware-rel. Számos előnye van a router nyílt forrású firmware-vel történő használatának. A kezdõk számára elhárítja a sok hibát és a biztonsági lyukakat, amelyek több millió útválasztót nyitottak meg támadásra. Adatvédelem szempontjából a DD-WRT és a Tomato firmware támogatja az OpenVPN, L2TP és PPTP VPN kapcsolatokat. Azt is látni fogja, hogy az egyéni útválasztók jobban teljesítenek, mint a gyári firmware-rel töltött eszközök.

Mit csinál a FlashRouters adatvédelmi alkalmazás??

A FlashRouters csapata új VPN adatvédelmi alkalmazás hozzáadásával tovább bővítette készülékeik hasznosságát. Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy az útválasztón keresztül könnyedén csatlakozzon a népszerű VPN-szolgáltatásokhoz, és akár a szolgáltatók között is válthasson. Az egyetlen előfeltétel a VPN Feliratkozás. Ez megvédi a teljes hálózatot, beleértve az olyan eszközöket is, amelyek egyébként nem lennének kompatibilisek a VPN-sel, például a játékkonzolok és a streaming boxok.

Melyik VPN-szolgáltatásokat támogatja a FlashRouter adatvédelmi alkalmazás?

Felülvizsgálatunk idején a FlashRouters adatvédelmi alkalmazás 11 VPN-szolgáltatót támogatott, ideértve az ExpressVPN, a Hide My Ass (HMA), az IPVanish, IVPN, NordVPN, a magán Internet hozzáférés (PIA), a ProtonVPN, a PureVPN, a SaferVPN, a VyprVPN és a Windscribe szolgáltatást. Az alkalmazást az IPVanish, a PIA és az ExpressVPN segítségével teszteltük, így beszélhetünk a könnyű használatról. Egy pillanat alatt részletesebben belemegyünk.

Telepíthetem a VPN adatvédelmi alkalmazást a meglévő útválasztón?

A rövid válasz nem. Az alkalmazás használatához meg kell vásárolnia egy eszközt a FlashRouters alkalmazásból. Ha már rendelkezik egy csúcskategóriás fogyasztói útválasztóval, és VPN-támogatást szeretne hozzáadni, akkor fontolóra veheti az ExpressVPN-útválasztó alkalmazást. Nagyon sok műszaki ismeret nélkül segít az indulásban. Egyébként erősen ajánlom, hogy vásároljon egy előre telepített DD-WRT vagy Tomato útválasztót a FlashRouters csapatából.

FlashRouters adatvédelmi alkalmazás: gyakorlati tesztelés

Mielőtt belemerülnénk az alkalmazásba, megemlíteném, mire számíthat, amikor eszközt vásárol a FlashRouters-től. A kezdőknek egy kis röplap tartozik hozzá, amely segít az indulásban. Néhány percen belül az útválasztó csatlakozik az internethez, és az FR Privacy App segítségével csatlakozhat a kedvenc VPN-hez. Az útmutató elérhetőségeket és támogatási órákat is tartalmaz. Örülök, hogy megtudhatja, hogy a FlashRouters csevegési támogatási óráival rendelkezik a hét 7 napján. E-mailt is küldhet nekik, vagy felkeresheti az FR súgót, ahol sok általános kérdésre választ kaphat.

A doboz eltávolítása és az új útválasztó beállítása után kövesse az eszközhöz mellékelt útmutatót. Végül megnyit egy webböngészőt, és felkeresi a flashrouterapp.com oldalt. Ez átirányítja egy helyi oldalra. Megjegyzés: Ha egy üres képernyő jelenik meg az oldal elindításakor, akkor inkognitómódban be kell zárnia és újraindítania kell a böngészőablakot. Ha ez nem működik, akkor indítsa újra az útválasztót. Megtettük, és ez azonnal javította a kérdést. Ha kétségei vannak, indítsa újra a ��-t

Amikor a FlashRouters adatvédelmi alkalmazás elindul, a következő képernyővel fogadják Önt:

FlashRouters adatvédelmi alkalmazás

Csatlakozás az IPVanish VPN-hez

Az első dolog, amit meg kell tennie, kattintson a „Kiválasztás” legördülő mezőre. Itt található a támogatott VPN-szolgáltatások listája. Az IPVanish kiválasztásával kezdtük. A bal oldali képernyőképe mutatja a FlashRouters Privacy App felületét az IPVanish számára. Mint láthatja, van egy legördülő mező a kiszolgáló helyének kiválasztásához. Ha elkezdi beírni a város nevét, az alkalmazás az összes eredményt megjeleníti, amely megfelel a lekérdezésnek. Miután kiválasztott egy szervert, egyszerűen írja be felhasználónevét és jelszavát, majd kattintson a „Csatlakozás” gombra. Azt is választhatja, hogy “automatikusan csatlakozzon a VPN-hez”, vagy sem, és preferenciáinak megfelelően engedélyezheti a “Global Kill Switch” funkciót..

FlashRouters IPVanish kapcsolat

Csatlakoztunk számos IPVanish szerver helyhez, és azt találtuk, hogy mindegyikük elég jól teljesít. Mint láthatja a fenti, csatlakoztunk egy szerverhez Chicagóban és teszteltük sebességünket. A teljesítmény nagyon jó volt, ha letöltési sebessége 65,39 Mbps volt, egy kábelcsatlakozáson, amelynek maximális sebessége 70 Mbps. Az IPVanish weboldalon az adatvédelmi ellenőrzést is elvégeztük, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy IP-címünk megváltozott egy Chicagóban található földrajzi helyre. Gyors DNS-szivárgás-tesztet is végeztünk, amely a szokásos tesztelési folyamat részét képezi. A FlashRouters eszköz, a magánélet alkalmazás vagy az IPVanish kapcsolat kapcsán semmiféle probléma nem merült fel.

Csatlakozás a privát internet-hozzáféréshez (PIA)

Ezután úgy döntöttünk, hogy felgyorsítjuk a kapcsolatot a PIA-val. Ez ugyanolyan egyszerű volt. A fő különbség egy extra legördülő menü volt, amely lehetővé tette a választást az AES-128 és az AES-256 bites titkosítás között. Az AES-256 opciót választottuk a lehető legerősebb titkosításhoz. Az első dolog, amelyet észrevesz a PIA kiszolgáló legördülő menüjének feltárásakor, az, hogy minden helynek TCP és UDP lehetősége van. Az UDP-t választottuk a gyorsabb sebesség érdekében. Csatlakozási problémák esetén mindig átválthat a TCP-re, amely magában foglalja a hibaellenőrzést.

FlashRouters PIA kapcsolat

Ismét csatlakoztunk egy PIA VPN szerverhez Chicagóban. Mint láthatja, a teljesítmény szinte azonos volt az IPVanish-szel. Miután csatlakoztunk egy chicagói szerverhez, teszteltük a sebességünket, és 65,47 Mbps sebességűnek találtuk. Úgy tűnik, hogy mind az IPVanish, mind a PIA megy keresztül a Chicagói LogicWeb-en, így a hasonló sebességeknek van értelme. Ismét probléma nélkül elvégeztük az IP-cím és a DNS-szivárgás tesztet. A FlashRouters adatvédelmi alkalmazás minden probléma nélkül működött, miután megkaptuk a felületet az első betöltéshez.

Következtetés

Az új FlashRouters adatvédelmi alkalmazás talán a leglátványosabb tulajdonsága az egyszerű felhasználói felület. Az alkalmazás nem igényel sok technikai tudást az adatvédelem biztosítása érdekében. Ez nagy plusz, mivel az útválasztó konfigurálása félelmetes és néha veszélyes feladat lehet. A FlashRouters Linksys WRT3200ACM készüléke minden tesztünk során nagyon jól teljesített. Mindenképpen ajánljuk az eszközt. Az egyetlen szolgáltató, akit nem tudtunk tesztelni, az ExpressVPN volt, mivel az alkalmazás további információkat igényelt. ExpressVPN használata esetén a FlashRouters csapata előzetesen betölti VPN-alkalmazását az eszközére. Összességében nagyon lenyűgözött a FlashRouters adatvédelmi alkalmazás, és azt javasoljuk, hogy használja a hálózat összes eszközét egyetlen VPN-fiókkal. Ha lehetősége van kipróbálni az alkalmazást, vagy magad, kérjük, küldjön egy üzenetet @VPNFan és tudassa velünk, mit gondol.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me