FlashVPN ikonNem számít, hol tartózkodik a világon, a VPN használata a mobileszközén jó ötlet. Manapság sok ilyen létezik ingyenes VPN-k szerepel a Google Play Áruházban. Mint valószínűleg kitalálta, a FlashVPN az egyik. Ezt az ingyenes VPN-alkalmazást több mint 5 millió alkalommal töltötték le, és úgy tűnik, hogy az Android operációs rendszerre összpontosít. A statisztikák szerint több mint 99 ezer véleményt tartalmaz, és 4,4 csillagos csillaggal rendelkezik. Ennek a szolgáltatásnak nincs prémium verziója, és a hirdetések teljes mértékben támogatják. Fontos kérdés az, hogy a termék működik-e olyan jól, mint az emberek állítják, és érdemes-e használni. Ebben az áttekintésben több tesztet végzünk rajta, hogy megnézzük, érdemes-e dicséretet kapni.

FlashVPN letöltéseA cégről

Nincs olyan információ, amelyet a FlashSoftware néven kívül megtudhatnánk a társaságról. Ez a VPN ugyanakkor feltűnő hasonlóságot mutat számos más személlyel, amelyet a közelmúltban áttekintettünk. Valójában valószínű, hogy ugyanaz a társaság egynél több alkalmazást üzemeltet. Nincs olyan webhely, amelyet találtunk, és nincs központi hely, amelyet a szolgáltatáshoz találtunk. Ez nagyon óvatossá tesz minket, mert nem tudjuk megmondani, mely adatvédelmi törvényeket követi a VPN.

Árazás

Mint korábban mondtuk, a FlashVPN nem számít fel díjat. Más lehetőségektől eltérően, ez az alkalmazás nem kínál lehetőséget funkciók hozzáadására vagy frissítésre. Általában vigyázunk az ingyenes, reklám-alapú termékekre. Ez határozottan azt sugallhatja, hogy Ön lesz a termék. Ha tétovázol is, javasoljuk Privát internet-hozzáférés alternatívaként. Csak azért Havonta 2,50 USD, élvezheti a biztonságos VPN-hozzáférést minden eszközén. Megbízható és átlátható vállalat, amely évek óta működik.

Jellemzők

Flashvpn - Szolgáltatások és szerverekA FlashVPN-nek nagyon kevés a funkciója. Úgy tűnik, hogy minden egyszerű, és nincs sok olyan beállítás, amelyet meg lehet változtatni. Az egyik dolog, amit megváltoztathat, a kiszolgáló helye. Amint az ábrán látható, választási lehetőségei Németország, Egyesült Államok, Anglia, Franciaország és az auto. A jobb oldali képen is láthatja, hogy a FlashVPN-nek engedélyt kell adnia a telefon számos elemére. Referenciaként nagyon kevés olyan fizetős szolgáltatás igényelhető, amelyhez sok engedély szükséges. Nincs ok az összes ilyen engedély kérésére, ha a szolgáltatás csak a felhasználó magánéletének védelme.

Az alkalmazás hozzáférést igényel a következő információkhoz Android-eszközén:

  • Elhelyezkedés
  • Fotók / Média / Fájlok
  • Wi-Fi-kapcsolat adatai
  • Eszköz azonosító & hívási információ

Kérdezd meg magadtól, miért lenne minden adatvédelmi alkalmazásnak hozzáférése a fényképekhez, a médiafájlokhoz és a hívási információkhoz. Ennek csak nincs értelme. Javasoljuk, hogy tartózkodjon távol az olyan alkalmazásoktól, amelyek túl sok hozzáférést igényelnek.

Teljesítmény

Nagyon fontos tény, hogy mindig a VPN-szolgáltatás sebességét szeretné megnézni. A sebességtesztünkben az USA szervert használtuk (mivel csak 4 lehetőség van). Ebben az esetben a normál sebességünk 46,1 Mbps volt. Amikor a FlashVPN-vel teszteltük sebességünket, 21,7 Mbps sebességet kaptunk. Ez körülbelül 53% -kal csökken a sebességnél. Fizetett szolgáltatás esetén általában akár 25% -os veszteséget számíthat. Ez egy másik ok, hogy óvakodjunk ezzel.

VPN használat

A VPN-társaságok rendkívül egyszerűvé tették termékeik letöltését és használatát. A FlashVPN nem különbözik egymástól. Mivel az alkalmazásnak nincs sok eleme, ehhez a VPN-hez való csatlakozás egyszerű.

  1. Keresse meg a FlashVPN-t a Google Play Áruházban, és kattintson az OK gombra Telepítés.
  2. Fogadd el az engedélyeket és mondd el Lehetővé teszi a VPN-kapcsolathoz.
  3. Betöltéskor kattintson a Folytatni gomb.
  4. Ettől a ponttól kezdve meg fogja találni a Szerver helyek szakasz, amelyet korábban megmutattunk a jobb felső sarokban lévő 3 pont függőleges oszlopára kattintással.

FlashVPN használat

A VPN használatának előnyei

Az utóbbi időben a mobil forgalom kezdi felülmúlni az asztali forgalmat. Emiatt a WiFi használata alapvető fontosságú a szokásos adatterv használata helyett. A világ telítettségi szintje miatt egyre több vállalkozás kínál ingyenes WiFi-t ügyfeleinek. Noha mindkét fél számára nagyszerű, fogadhat, hogy a bűnözők is ezt szeretik. Amikor a fenti 4 hely egyikéhez csatlakozik, biztonságos és titkosított kapcsolatot hoz létre. Ha ezt megteszi, nagymértékben csökkenti annak kockázatát, hogy a bűnözők ellopják az Ön bizalmas adatait. Akkor is meg kell bíznia a VPN mögött álló társaságban. Figyelembe véve az alkalmazás használatához szükséges engedélyeket, figyelmeztetnénk az alkalmazást.

Ha meg akarja kerülni a földrajzi blokkokat, kötelező a VPN használata. Ennek oka az, hogy a vállalkozások, a kormányok és még a médiavállalatok megakadályozzák a felhasználókat abban, hogy korlátozott tartalmat tekintsenek a megcélzott területen belül és kívül. Amikor csatlakozik egy FlashVPN-hez, akkor az arra fogja hitelesíteni a létesítményeket, hogy az általuk kínált 4 hely egyikében vagy. Egyszerűen csatlakozzon egy szerverhez, és elkezdi böngészni vagy megnézheti a hozzáférni kívánt tartalmat. Ha továbbra is blokkoló problémák merülnek fel, ellenőrizze, hogy a WebRTC le van-e tiltva a böngészőben. Ez még nehezebb, ha különböző böngészőket használ az Androidon. Előfordulhat, hogy a Firefox használatával letöltheti a WebRTC blokkoló kiterjesztését, hogy megfelelő módon működjön. Ellenkező esetben, bármit is próbálsz feloldni, az továbbra is az eredeti IP-címet fogja látni. Ez meghiúsítja a VPN használatának kezdetét.

Szivárog a FlashVPN?

Az egyik probléma, amely számos ingyenes VPN-szolgáltatásban előfordul, a DNS-szivárgás. Ha a szolgáltatása szivárog, ez nagy probléma. Mivel a VPN-ek az IP-cím elrejtésével működnek, a szivárgások felfedhetik az Ön valódi IP-címét. A FlashVPN ezen hibának a tesztelésekor a www.dnsleaktest.com webhelyen található szabványos tesztet fogjuk használni. Amint az alábbi képen látható, a FlashVPN-nek van némi szivárgása. Ezek a szivárgások elsősorban meghiúsítják a VPN használatának célját.

FlashVPN DNS szivárgásteszt

Használnom kellene a FlashVPN-t?

A kérdésre adott válasz attól függ, mit próbál tenni. Ha meg akarja próbálni megkerülni a földrajzi korlátozásokat, a FlashVPN megteheti a munkát. Természetesen, ahogy már említettük, a FlashVPN lassabb, mint más szolgáltatások. Ennek ellenére, ha DNS-szivárgása van, vagy ha a blokkoló szoftver látja a valódi helyét, akkor lehet, hogy vannak problémák. A szolgáltatás csak egy kapcsolatot tesz lehetővé, tehát nem több megoldás, ha több készülékkel rendelkezik. Azt is figyelembe kell vennie, hogy a FlashVPN nem engedélyezi a P2P / fájlmegosztást. Azok számára, akik védik a magánéletüket, inkább fizetett szolgáltatást kell használniuk. Ily módon ellenőrizheti, hogy nem szivárog-e.

Záró gondolatok a FlashVPN-ről

A felülvizsgálat befejezéséhez a FlashVPN nagyon népszerű, több mint 5 millió letöltéssel rendelkezik. Számos problémát találtunk a szolgáltatással kapcsolatban, beleértve a DNS-szivárogást, a közepes sebességet, a szerver helyének hiányát és az általános átláthatóság hiányát. Nem is beszélve arról, hogy az alkalmazás milyen szintű hozzáférést igényel az Ön Android készülékén. Valóban meg szeretné osztani a fényképeit és a hívási információkat a VPN használatához? Lehet, hogy rendben van, ha geo-blokkokat próbál megkerülni, de nem sok más. Ezek a kérdések akadályozzák meg, hogy javasoljuk a FlashVPN használatát. Vessen egy pillantást a legjobbakra VPN-ek Androidra felsorol néhány sokkal jobb lehetőséget.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me