FrootVPN áttekintés

A FrootVPN áttekintésünk során kicsi VPN szolgáltatást találtunk, amely kevesebb, mint két éve található a VPN térben. Ingyenes VPN szolgáltatásként indították el őket. 2015 októberében a The Pirate Bay weboldal jóváhagyásával a szolgáltatás körülbelül egy héten több mint 100 000 új felhasználót szerez. Mivel a felhasználók száma ilyen gyorsan növekedett ilyen rövid idő alatt, gyorsan rájöttek, hogy kicsi hálózatát nem lehet teljesen ingyenesen fenntartani, ezért most névleges díjat számítanak fel. Tizenkilenc országban vannak szerverük a nagyszabású hálózati frissítés után 2016. szeptemberben. Szolgáltatásuk támogatja az OpenVPN, L2TP és PPTP protokollokat..


FrootVPN áttekintés

Árképzés és különleges ajánlatok

A FrootVPN szolgáltatás korlátlan hozzáférést biztosít a VPN szerverhálózathoz Kanadában, Franciaországban, Svédországban és az Egyesült Államokban. Fiókonként akár öt egyidejű eszközt csatlakoztathat. A FrootVPN egy nagyon erős titkosítási algoritmussal támogatja az OpenVPN protokollt. Támogatja az L2TP-t és a PPTP-t is, így szolgáltatásaikat különféle platformokon és eszközökön lehet használni.

FrootVPN árképzésA FrootVPN ára a legalacsonyabb a VPN területén. Árképzési struktúrájuk diszkontálva van a hosszúság alapján. Három különböző terminuscsomagot kínálnak VPN-jükből. Ezek a kifejezések egy hónapot, három hónapot és egy évet tartalmaznak. Az árak 4,99 dollártól indulnak egy hónapos szolgálatért. Három hónapra juthat, havonta 11,97 vagy 3,99 USD. Végül, ha feliratkozol egy évre, az ár 35,88 USD vagy csak 2,99 USD havonta. Az áraik olcsók a legtöbb VPN-szolgáltatóhoz képest.

A FrootVPN néhány különféle módszert kínál a VPN-hozzáférés fizetésére. Fizethet PayPal, nagy hitelkártya, Bitcoin, giropay és WebMoney segítségével. Az általuk elfogadott hitelkártyák a MasterCard, a VISA, az American Express és az Discover. A Giropay lehetővé teszi a közvetlen banki átutalásokat. A Bitcoin és a WebMoney használata lehetővé teszi, hogy anonimabbá válj.

Kockázatmentes próbaidőszak

Noha nem rendelkeznek ingyenes próbaverzióval, a FrootVPN minden új felhasználó számára 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál. Ez több mint elegendő idő ahhoz, hogy kipróbálhassa saját VPN-jét. Ha valamilyen okból nem teljes mértékben elégedett szolgáltatással, akkor teljes egészében visszatérítik a kifizetést. A szolgáltatás felmondásától számított 30 napon belül kérnie kell előfizetési díjának visszatérítését. Ezen időszak után nem kerül visszatérítés. Nem említik a visszatérítésre jogosult fizetési módokat, ezért feltétlenül kérdezzen erről a munkatársaktól, ha a PayPal vagy más hitelkártya eltérő módon fizet..

Látogasson el a FrootVPN oldalra

FrootVPN hálózati és szerver helyek

A FrootVPN gyorsan növekvő hálózatot kezel a VPN-kiszolgálókkal a világ stratégiai helyszínein. Ez ideálisvá teszi szolgáltatásaikat azok számára, akik utaznak és valamilyen extra adatvédelemre szorulnak. A FrootVPN csapata 14 új szerverhelyet adott hozzá 2016. szeptemberében, amelyek jóval meghosszabbították hálózata korábbi méretét.

CountriesLocationsServersIP’sProtocols
191940+ismeretlenOpenVPN, L2TP, PPTP

A FrootVPN szerverei vannak a következő országokban:

 • Ausztrália, Brazília, Kanada, Franciaország, Németország, Hong Kong, Man-sziget, Izrael, Japán, Mexikó, Hollandia, Lengyelország, Oroszország, Szingapúr, Dél-Korea, Svédország, Svájc, Egyesült Királyság, Egyesült Államok

A FrootVPN hálózat lehetővé teszi a Torrent és a P2P forgalmat. Nem naplóznak semmit, amit a felhasználók tesznek a szolgáltatásuk során, ami elősegíti a felhasználók névtelenségét és biztonságát.

Adatvédelem és biztonság

Az olyan online VPN megkeresése, amely nem naplózza az online tevékenységeit, rendkívül fontos az online adatvédelem védelme érdekében, miközben szolgáltatásaikat használják. A FrootVPN jóváhagyta a Pirate Bay-t, és világossá teszi annak egyértelművé tételét, amikor valaha is meg tudják adni a webhelyüket, hogy szolgáltatásuk használata közben nem jelentkeznek be az online tevékenységeidbe. Itt egy részlet a saját weboldalukról:

Nem tartunk semmilyen naplót, például felhasználói információt, időbélyegzőket, sávszélességet, IP-címet, DNS-lekérdezéseket és naplózási munkameneteket a tevékenységeinkhez, hogy elkerüljük a harmadik fél általi megfigyelést..

Itt van egy közvetlenül az ő adatvédelmi politikájukból.

Nincsenek forgalmi adatok és naplók. Ez azt jelenti, hogy Soha nem naplózhatjuk az Ön IP-címét, idejét és hasonló adatait. Anonim szörfözést kínálunk, és irányelveink szerint mindenkor megóvjuk felhasználóink ​​magánéletét. Soha nem kérünk felhasználóinktól személyes adatokat. Soha nem figyeljük vagy naplózjuk az internetes tevékenységeinket

Ezek a részletek azt mutatják, hogy a FrootVPN komolyan veszi az Ön személyes adatait, miközben a VPN-t használja. Minden ügyfél kap egy új véletlenszerű IP-címet, amikor csatlakozik a szolgáltatáshoz. Nem őrzik meg a fizetési információkat, hanem azokat a feldolgozóiknál ​​tartják, akik nem engedik, hogy azokat közvetítsék másoknak.

Annak ellenére, hogy mindössze négy országban van egy kicsi, körülbelül 40 szerverrel rendelkező hálózat, mindössze négy országban, nagyon komolyan veszik az online biztonságot. Az OpenVPN kapcsolat nagyon erős TLS-ECDHE-AES-256-GCM-SHA384 algoritmust használ az összes internetes tranzakció titkosításához. A szerver és az ügyfél közötti hitelesítés a TSL 1.1 2048 bites RSA-t használja. Ez biztosítja számukra az előzetes titoktartást, így az adatok védelme megtörténhet, ha a jövőben megsértik a biztonságot. Az L2TP titkosítása 168 bites, a PPTP kapcsolatok pedig 128 bites titkosítást használnak. Ez azt jelenti, hogy mindig biztos lehet benne, hogy az összes internetes forgalmat biztonságosan titkosítja, miközben a szolgáltatást használja.

Látogasson el a FrootVPN oldalra

Gyakorlati tesztelés

A fiók regisztrációja nagyon egyszerű folyamat, amely szerint a FrootVPN mindössze 10 másodpercet vesz igénybe. Meg kell adnia egy felhasználónevet, jelszót és e-mail címét. A fizetési mód választásától függően további információkra lehet szükség, ha rákattint a fizetési gombra a tranzakció befejezéséhez. Azt is választhatja, hogy bejelölte-e a négyzetet az előfizetés automatikus megújításához. Ezt szemlélteti az alábbi kép.

FrootVPN előfizetés

A FrootVPN-nek nincs egyedi szoftver kliense vagy alkalmazása, de azt mondják, hogy Androidon működnek. A hálózathoz való kapcsolódás elsősorban az OpenVPN Technologies nyílt forráskódú OpenVPN Connect kliensén keresztül történik, vagy magába az operációs rendszerbe beépített szoftver, például L2TP és PPTP kapcsolatok révén. Miután telepítette az OpenVPN Connect szoftvert az eszközére, manuálisan kell telepítenie a megfelelő (.opvn) fájlokat, hogy csatlakozni tudjanak a hálózatuk VPN-kiszolgálóihoz. Ezeket a webhelyük fiók szakaszából lehet beszerezni, miután bejelentkezett a saját webhelyükre.

A VPN-hálózathoz az OpenVPN-vel csatlakozhat a következő platformokon: Windows Vista / 7, Windows 10, Mac OS X, Linux / Debian és iPhone / iPad. Az L2TP protokollt a Windows Vista / 7, a Windows 10, a Mac OS X, az Ubuntu, az iPhone / iPad és az Android támogatja. A PPTP protokoll lehetővé teszi a VPN futtatását a Synology NAS és a Microtik útválasztón. Mint láthatja, ezek támogatják a legtöbb főbb platformot és eszközt. A FrootVPN útmutatásokat mutat be a támogatási oldalukon, amelyek segítségével konfigurálhatja ezeket az eszközöket a VPN-hálózathoz történő kapcsolódáshoz..

Csatlakozás a Windows VPN klienssel

OpenVPN GUIVessen egy pillantást arra, hogy miként konfigurálhatjuk a Windows rendszert a FrootVPN szolgáltatás használatához. Először le kell töltenie a Windows OpenVPN Connect klienst a számítógépére. Az erre mutató linket a saját webhelyük támogatási területén találja. Miután letöltötte a megfelelő csomagtelepítőt a számítógépére, meg kell nyitnia és futtatnia. Ezzel hozzáadja a jobb oldalon látható ikont az asztalához. Ha rákattint, a Windows kliens megnyílik a rendszertálcán az alábbiak szerint.

OpenVPN rendszertálca

Miután futtatta az ügyfelet és telepítette a megfelelő (.ovpn) fájlokat, kattintson a fenti ikonra a tálcán, válassza ki a kiszolgálót, majd kattintson a csatlakozás gombra. Olyan egyszerű. Egy pillanat alatt üzenetet kap, amely jelzi, hogy csatlakozik, és az ikon képernyő zöldre vált. Az összes internetes forgalom titkosítva van, és az online adatvédelmet a FrootVPN hálózat védi.

Látogasson el a FrootVPN oldalra

FrootVPN sebességteszt

A FrootVPN előadás kissé csalódást okozott. Amint az alábbi képen látható, a sebességünk lassabb volt a VPN-en, mint közvetlenül az internetszolgáltatónkhoz. Várhat valamilyen hatással a sebességre bármilyen VPN használatával, amelyet az internetes forgalom titkosításának felel meg.

FrootVPN sebességteszt

Amint a fenti képekből látható, a FrootVPN titkosított kapcsolat az alapszintű ISP letöltési sebességünket 41,73 Mb / s-ról 18,99 Mb / s-ra csökkentette. Ez a VPN-hez csatlakoztatott letöltési sebesség több mint 50% -os csökkenése. Ez több, mint szeretnénk látni. Hasonló eredményeket kaptunk a hálózat többi szerveréhez történő csatlakozáskor. Bár némi veszteség várható, úgy érezzük, hogy ez túlzott mértékű. Még az 50% -os sebességcsökkenés mellett is megtehetünk mindent, amire szükségünk volt a szolgáltatásuk használata közben, mert az ISP sebességünk kezdetben nagy. Ez esetleg nem igaz az Ön esetében, ezért azt javasoljuk, hogy saját magának tesztelje a szolgáltatást, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a szolgáltatás teljesítménye elfogadható-e Ön számára.

Következtetés

A FootVPN alapvető VPN-szolgáltatás. Nincs saját egyedi szoftverük, de vannak kézi konfigurációs útmutatóik, amelyek segítenek a szolgáltatás konfigurálásában az eszközök széles skálájáról. Elsődleges kapcsolatuk a nyílt forráskódú OpenVPN Connect GUI szoftveren keresztül zajlik. Az (.ovpn) fájlt importálnia kell ahhoz, hogy csatlakozzon az eszközéhez az OpenVPN protokoll segítségével. Útmutatók vannak az L2TP és a PPTP különféle eszközökkel történő használatához.

Szolgáltatásuk korlátlan VPN hozzáférést biztosít a kiszolgálókhoz tizenkilenc országban. Megállapították, hogy nem vezetnek naplót, így nem tudnak segítséget nyújtani rendészeti / szerzői jogi ügynökségeknek vagy harmadik feleknek. Azt mondják, mivel nem vezetnek naplót, nincs mit ajánlani nekik. A The Pirate Bay ajánlotta őket, VPN-hálózatuk pedig Torrent és P2P fájlmegosztó-barát.

Ami a legjobban tetszett a szolgáltatásban:

 • Támogatják az OpenVPN, L2TP és PPTP protokollokat.
 • Olcsó VPN szolgáltatással rendelkeznek
 • A 30 napos pénz-visszatérítési garanciának nincs feltétele.
 • Ezek lehetővé teszik, hogy anonim módon többet fizessen a Bitcoin és a WebMoney segítségével
 • Természetes kedvezményeket kínálnak éves regisztráció esetén.

Ötletek a szolgáltatás fejlesztéséhez:

 • Egyéni szoftvert kínál Windows és Mac OS X rendszerekhez
 • Ajánljon mobil alkalmazásokat iOS és Android készülékekre
 • Folytassa a hálózat bővítését és javítsa a teljesítményt

Függetlenül attól, hogy melyik futamidőt választja (havi, 3 hónap vagy éves), a FrootVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál. Próbáld ki kiszolgálásukat, és próbáld ki magadnak a teljesítményüket. Ha úgy dönt, hogy a FrootVPN megfelelő az Ön számára, és élvezni szeretné használni, havi 2,99 dollárról feliratkozhat.

Látogasson el a FrootVPN oldalra

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map