HideIPVPN áttekintés

A HideIPVPN áttekintését a szolgáltatás néhány kiemelésével szeretném kezdeni. Míg a hálózatuk kisebb, mint néhány, a HideIPVPN a világ legfontosabb helyein található kiszolgálókat kezeli. VPN és intelligens DNS szolgáltatásokat kínálnak. Kiválaszthat egy VPN-tervet a hozzáférni kívánt kiszolgálóhelyek alapján. Egyes tervek, például az amerikai VPN, például a SmartDNS-t tartalmazzák az ország webhelyeinek és csatornáinak feloldásához.


HideIPVPN felülvizsgálat

Árképzés és különleges ajánlatok

Kezdjük a HideIPVPN által kínált VPN-tervekkel. Mint alább láthatja, öt különféle fiókot kínálnak a hozzáférni kívánt kiszolgálói helyek alapján. Azok számára, akik szeretnék biztosítani az Ön hozzáférését és élvezni a tartalmat az Egyesült Államokban, erősen ajánlom az USA VPN-tervét. Jön az amerikai SmartDNS-hez és a proxyhoz, további költségek nélkül.

HideIPVPN árképzési tervek

Mint láthatja, a HideIPVPN kedvezményeket kínál a regisztráció során kiválasztott számlázási ciklus alapján. A negyedéves hozzáférésből 10% -ot, az éves előfizetésekből pedig 30% -ot takaríthat meg. Ez teszi az éves terv legjobb értékét. Meglátogatni a HideIPVPN speciális oldal menteni.

A VPN-hozzáférésen kívül a HideIPVPN csapata intelligens DNS-t is kínál. A különbség a titkosítás. SmartDNS-jeik kihagyják a titkosítást, amely kizárja a magánélet védelmét. Így más országokban is megnézheti a tartalmat anélkül, hogy lelassítaná az internettel való kapcsolatát. Vessen egy pillantást az árra.

HideIPVPN SmartDNS árazás

Mint láthatja, a HideIPVPN havi, negyedéves és éves számlázási ciklust kínál az intelligens DNS-hez. Ha valamelyikükre énekelsz, hozzáférést kapsz a SmartDNS szolgáltatáshoz, amely segít felszabadítani az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság és Lengyelország csatornáit..

Amikor úgy dönt, hogy csatlakozik, a HideIPVPN a fizetési lehetőségek széles körét támogatja. Szeretem a PayPal szolgáltatást online szolgáltatásokhoz használni, mivel az előfizetés kezelhető. A HideIPVPN a PayPal-t, hitelkártyát, Bitcoin-ot, Alipay-t, Webmoney-t, Yandex-et, Boleto Bancario-t és Qiwit kínál..

Kockázatmentes próbaidőszak

Bár mindent megteszek, hogy alapos áttekintést írjak, csak egyetlen módja van annak eldöntésére, hogy a HideIPVPN megfelelő-e az Ön helyzetéhez. Kipróbálhatja saját magának a szolgáltatást. A HideIPVPN ezt is megérti. Segítséget nyújtanak egy 24 órás ingyenes próbaverzióra és egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciára. Amint azonban egy pillanat alatt meglátja, a garancia bizonyos feltételeket tartalmaz. Itt található a HideIPVPN által a szolgáltatási feltételek oldalán alkalmazott nyelv.

Pénzvisszatérítési eljárás

* 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínálunk. Ha nem tudja csatlakozni a VPN-kiszolgálóinkhoz a csomagban szereplő összes VPN-kapcsolat használatával, akkor 30 napon belül kérhet visszatérítést.

*Fontos! A szolgáltatást „amint van” nyújtják. Nem garantálhatjuk, hogy szolgáltatásunk egyes webhelyeket felold.  Az a tény, hogy a HideIPVPN használatával nem tud hozzáférni egy webhelyhez, nem lehet oka a visszatérítési igénynek. A 24 órás ingyenes próbaidőszakra történő vásárlás előtt kipróbálhatja szolgáltatásainkat.

* Nem térítjük vissza a sebességgel kapcsolatos problémákat, mert 24 órás ingyenes próbaverziónk van a prémium szervereinken, ahol bármilyen VPN-szerver tesztelési sebességét meg tudja adni. A SmartDNS szolgáltatáshoz 7 napos ingyenes próbaverziónk van.

* Ha a HideIPVPN az irányelv megszegése miatt megszünteti fiókját, akkor nem jár visszatérítés.

* Az automatikus előfizetéses PayPal-fizetés nem téríthető vissza, mert Ön a PayPal-előfizetésért felelős.

* Csak a Windows, MacOS és Linux operációs rendszert használók jogosultak visszatérítésre. Ha megpróbálja használni a HideIPVPN-t más operációs rendszerekre vagy eszközökre (például iPhone / iPad / Android / útválasztók), akkor először ellenőrizze a szolgáltatást..

* Ha nem tudja beállítani a HideIPVPN-et a modemén vagy az útválasztón, akkor az éppen van NEM jogosultak visszatérítésre.

Látogasson el a HideIPVPN oldalra

HideIPVPN hálózati és szerver helyek elrejtése

Amint a felülvizsgálat tetején említettem, a HideIPVPN a VPN-kiszolgálók hálózatát kezeli a kulcsfontosságú helyeken. Viszonylag kicsi hálózatuk van, szerverhelyükkel öt országban. A kiszolgálók elhelyezése a kulcsfontosságú helyeken elősegíti a népszerű webhelyek, például a Netflix és a BBC iPlayer hozzáférését a világ bármely pontjáról..

CountriesServersProtocols
530OpenVPN, SSTP, SoftEther, L2TP, PPTP

A HideIPVPN szerverei vannak az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Hollandiában, Németországban és Kanadában. A SmartDNS szolgáltatásuk segítséget nyújt a csatornák feloldásához az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és Lengyelországban.

Adatvédelem és biztonság

Sokan azt gondolják, hogy a VPN-szolgáltatások automatikusan magas szintű adatvédelmet és anonimitást biztosítanak számukra. Ez nem mindig igaz. A VPN használatának céljaitól függ. Ha elsődleges célja a magánélet, akkor valószínűleg olyan VPN-t szeretne, amely nem jelentkezik.

A HideIPVPN a VPN árképzési oldalán nyilatkozattal rendelkezik:

Nincs napló. Nem vezetünk forgalmi naplókat

Nem találtam említést a naplópolitikájukról a szolgáltatási feltételek vagy az adatvédelmi irányelvek oldalain. Jó lenne, ha további részleteket kapna arról, hogy milyen információkat naplóznak, és mennyi ideig őrzik meg ezeket az információkat.

Látogasson el a HideIPVPN oldalra

Gyakorlati tesztelés

Az első dolog, amit egy VPN-szolgáltatás felülvizsgálatának eldöntésekor keresem, egy egyéni ügyfél. Bárki telepítheti az OpenVPN-t és manuálisan konfigurálhatja a kapcsolatokat, de erre nincs szüksége. Olyan sok VPN-szolgáltató kínál nap mint nap egyszerűen használható kliensszoftvert.

Örülök, hogy megoszthatom azt a tényt, hogy a HideIPVPN-nek van egy nagyon szép Windows kliense, amelyet felhasználhattam a szolgáltatás tesztelésére. Nekik van egy egyedi kliensük is a Mac-hez. Az iOS, Android, Linux, Chromebook és még a DD-WRT útválasztókhoz beállított útmutatókkal együtt.

A HideIPVPN az összes szabványos VPN protokollt kínálja az egyedi kliensén belül. Ide tartozik az SSTP (Windows), az OpenVPN, L2TP / IPSec és a PPTP. Támogatják a SoftEther nevû protokollt is. Jelenleg külön kliens letöltésre van szükség, de azon törekszenek, hogy beépítsék az egyedi szoftverbe.

Csatlakozás a Windows VPN klienssel

Vessen egy pillantást a HideIPVPN Windows kliensre:

HideIPVPN Windows kliens

A Windows szoftvert könnyű telepíteni és használni. A program futtatásakor megjelenik a kapcsolat képernyő, ahonnan kiválaszthatja a protokollt és az országot. A kiszolgáló legördülő menüjében csatlakozhat egy adott szerverhez. Jó lenne, ha a HideIPVPN felsorolja a kiszolgálókat az általuk használt város alapján, szemben az UK1, UK2 stb-vel. Lehet, hogy különféle kiszolgálókhoz kell csatlakoznia, hogy megtalálja az Ön igényeinek legmegfelelőbb helyet..

HideIPVPN szoftver beállításai

A Windows kliens beállítások lapja számos lehetőséget kínál. Azt javaslom, hogy engedélyezze legalább a „Reconnect if conn. leesett ”opciót. A HideIPVPN szoftver legfejlettebb funkciója az alkalmazási gyilkos. Beállíthat bizonyos alkalmazásokat, hogy bármikor leállítsák a VPN-kapcsolatot. Ez a szolgáltatás különösen népszerű azok számára, akik P2P / bittorrent alkalmazásokat futtatnak. A HideIPVPN lehetővé teszi a torrent használatát holland szervereiken.

Látogasson el a HideIPVPN oldalra

Lépjen kapcsolatba a Mac VPN klienssel

A HideIPVPN a Windows egyedi kliensén kívül szoftvert kínál a Mac felhasználók számára. A Mac kliens nagyon hasonló a Windows megfelelőjéhez. Ugyanazok a fejlett funkciók, nevezetesen az a képesség, hogy egy alkalmazást megsemmisítsenek, amikor a VPN leesik. Ez egy nehéz szolgáltatás a Mac felhasználók számára, ezért örömmel látom, hogy a HideIPVPN megvan a szoftverük mindkét verziójában..

Csatlakozás iPhone vagy iPad készülékről

Noha a HideIPVPN nem rendelkezik iOS-alkalmazással, útmutatásokat állítottak össze a PPTP vagy az L2TP-vel való manuális csatlakozáshoz. Itt található az utasítások egy példánya. Látogasson el a webhelyükre a képernyőképeket tartalmazó teljes verzióért.

HideIPVPN L2TP beállítási útmutató iOS-hez:

1) Lépjen a „Általános” oldalra -> “Hálózat” -> „VPN”
2) Kattintson az „VPN-konfiguráció hozzáadása …” elemre.
3) Válassza az L2TP fület

  • A „Szerver” mezőbe írja be a HideIPVPN-kiszolgáló IP-címét vagy szerver címét. Ellenőriznie kell az e-mailt, amelyet fiókja aktiválásakor kapott. Az e-mailben felsorolt ​​összes elérhető szervert megtalálja.
  • Írja be a csomag felhasználónevét és jelszavát.
  • A „Titkos” mezőbe írja be: hideipvpn
  • A titkosítási szintnél hagyja az „Auto” lehetőséget, és válassza az „Összes forgalom küldése” lehetőséget..
  • Nyomja meg a „Mentés” gombot.

4) Most létrejött a VPN-kapcsolat, most már csatlakozhat.

Csatlakozás Android-eszközről

A HideIPVPN nem rendelkezik alkalmazással Android-eszközökhöz, de rendelkeznek beállítási útmutatóval a PPTP és az L2TP kapcsolatokhoz. Itt található az utasítások egy példánya. Látogasson el a webhelyükre a képernyőképeket tartalmazó teljes verzió megtekintéséhez.

HideIPVPN L2TP beállítási útmutató Androidra:

1) Lépjen a „Beállítások” menübe
2) Nyomja meg a „További beállítások” gombot.
3) Nyomja meg a „VPN” gombot
4) Nyomja meg az „VPN hálózat hozzáadása” gombot.
5) Nyomja meg a „Type” legördülő menüt
6) Válassza az „L2TP / IPSec PSK” lehetőséget.

  • A „Név” mezőbe írja be a kapcsolat kívánt nevét. Azt javasoljuk, hogy nevezze el: HideIPVPN (L2TP).
  • A „Kiszolgáló címe” mezőbe írja be annak a HideIPVPN-kiszolgálónak az IP- vagy szervercímét, amelyhez csatlakozni szeretne. (A rendelkezésre álló szerverek megkereséséhez ellenőrizze azt az e-mailt, amelyet a HideIPVPN fiókért fizetett, vagy jelentkezzen be az ügyfél területére a webhelyén.)
  • Írja be az „hideipvpn” (idézőjelek nélkül) az „IPSec előre megosztott kulcs” mezőbe.
  • Hagyja üresen az összes többi mezőt.
  • Nyomja meg a „Mentés” gombot.

5) Érintse meg az új kapcsolatot a csatlakozáshoz. Írja be az e-mailben elküldött HideIPVPN felhasználónevét és jelszavát, majd koppintson a Csatlakozás elemre.

HideIPVPN Speed ​​Test

A HideIPVPN-t az SSTP protokoll használatával teszteltem egy Windows 8 rendszeren. Használtam a Windows kliensemet, és csatlakoztam egy szerverhez az Egyesült Államokban.

HideIPVPN sebességteszt

Mint láthatja, körülbelül 38% -os különbség mutatkozott a közvetlenül az internetszolgáltatón keresztüli csatlakozási sebesség között, összehasonlítva azzal, amikor csatlakoztam a szerverhez Pennsylvaniában. A titkosítás növeli a költségeket, így mindig számíthat a teljesítményre. Ez a magasabb szintű adatvédelem kompromisszuma. 39 Mbps-nál nagyobb sebességgel problémamentesen tudtam streamálni a Netflix és a Hulu webhelyeket.

Következtetés

A HideIPVPN jó VPN-szolgáltatás azok számára, akik ezen országok bármelyikében (Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Hollandia, Németország, Kalifornia) védelmet keresnek. Alkalmazási gyilkos funkciójukat a P2P rajongók biztosan értékelni fogják. Ha azt szeretné, hogy feloldja a webhelyek blokkolását anélkül, hogy csökkenne a sebesség, azt javaslom, nézd meg a SmartDNS szolgáltatást. Segít elérni az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és Lengyelországban található népszerű csatornákat.

A legjobban tetszett a szolgáltatásról:

 • Könnyen használható Windows és Mac kliensek
 • Az OpenVPN, SSTP, PPTP, L2TP és SoftEther támogatása
 • Alkalmazásgyilkos funkció mind a Windows, mind a Mac kliensben
 • Titkosított VPN és intelligens DNS szolgáltatások külön kaphatók
 • Természetes kedvezmények negyedéves és éves számlázási ciklusok esetén

Ötletek a szolgáltatás fejlesztéséhez:

 • Ajánljon mobil alkalmazásokat iOS és Android számára
 • Adjon hozzá további kiszolgáló helyeket a hálózathoz
 • Sorolja fel a kiszolgáló helyeit az ügyfélen
 • Fontolja meg a dedikált IP-t kiegészítőként

Élveztem a HideIPVPN tesztelését, és nagyon várom, hogy megnézze, mit terveznek a csapatuk a jövőben. A regisztráció előtt ellenőrizze, hogy vannak-e szerverek azokban az országokban, amelyeket elérni kíván. A feliratkozási terv diktálja, mely kiszolgálókat használhatja. A tagok egyszerre akár 3 eszközt is csatlakoztathatnak. Új ügyfélként a HideIPVPN 30 napos pénz-visszatérítési garancia vonatkozik Önre. Ennek sok időt kell adnia a szolgáltatás teszteléséhez. Csak győződjön meg róla, hogy megérti a visszatérítési politika korlátozásait.

Látogasson el a HideIPVPN oldalra

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map