Hoxx VPN áttekintés – Kerülje el ezt

Hoxx logóA Hoxx VPN egy ingyenes és prémium VPN proxy szolgáltatás, amelyet a VPN1 LLC kínál. Noha kijelenti, hogy rendelkezik alkalmazásokkal Windows, Mac, iOS, Android, valamint az Opera, Chrome és Firefox böngészőkhöz, egyértelműen böngésző alapú termékként van kialakítva. Annak ellenére, hogy évek óta nem működik, a Google Play Áruház alig több, mint 100 ezer letöltéssel rendelkezik. Ugyancsak csak 4,3 csillagos besorolással rendelkezik a 7k + értékelések alapján. Mint sok VPN-társaságnál, ez is sok ígéretet tesz. Ezek közé tartozik bármely webhely feloldásának képessége, nagy sebesség, magas titkosítási értékek, a felhasználó biztonságának megőrzése iránti elkötelezettség és még sok más. A kérdés az, hogy a hype megfelel-e a tényleges teszteknek? Itt megtudjuk.


A cégről

Hoxx regisztrációÉrdekes módon a weboldalon történő regisztráció azt mutatja, hogy minden információt „a magánélet védelme érdekében” szerkesztettek. Miközben megkapjuk azt, amit próbálnak, inkább egy átláthatóságot részesítünk előnyben társaságainkban. De ha megnézzük a Google Play Áruház adatait, az azt mutatja, hogy a VPN1 LLC társaság Coral Gables-ben található, Florida. Noha ez nem mindig aggodalomra ad okot, minden bizonnyal nyitva hagyja a VPN-szolgáltatást az Egyesült Államok kormányának és a 14 szemű programban részt vevő országok felügyelete mellett. Ez a 14 ország, amelyek megosztják egymással az információkat. Egy másik lényeges tényező a cég naplózási politikája. Annak ellenére, hogy manapság sok szolgáltató azt állítja, hogy nulla napló, a Hoxx nem tesz ilyen állítást. Valójában a vállalat nagyon előzetesen reagál a naplók vezetésére. Összevonva a homlokát, amikor olyan dolgokat csinálnak, amelyekre VPN-t használhat.

Árazás

A Hoxx árazása minimalista. Úgy tűnik, hogy a szolgáltatásnak csak egy ára van, azaz havi 1,99 USD. Noha más hosszúságúak is megszerezhetők, úgy tűnik, hogy ennek előnye nem lenne. 14 napos pénz-visszatérítési garanciát kínálnak minden 3 hónapnál hosszabb számlára. Az alacsony árak azonban kissé gyanakvókká tesznek a szolgáltatást. A rendelkezésre álló fizetési módok nem egyértelmûek és jelen vannak.

Hoxx árképzés

Biztonság

Ez a helyzet, amikor a dolgok valóban csúnyá válnak ehhez a VPN-hez. Mint tudod, a VPN-hez való kapcsolódás fő célja önmaga védelme. Ugyanakkor találtunk némi zavart. Miközben a cég azt állítja, hogy naplókat vezet, nézzük meg közelebbről, mit gyűjtenek, és tartsuk fenn.

Hoxx Gyűjtemény 1

Igazán? Mondanom sem kell, hogy ez egy kicsit félelmetes. Ez azonban még rosszabbá válik. Annak ellenére, hogy nem jelenítjük meg mindent itt, javasoljuk, hogy vessen egy pillantást a Hoxx adatvédelmi irányelveire. Annak ellenére, hogy tisztában vagyunk azzal, hogy a legtöbb ember nem akarja elolvasni az adatvédelmi irányelveket, elengedhetetlen, hogy használat előtt olvassa el a Hoxx adatvédelmi irányelveit. Összefoglalva: elismerik, hogy együttműködnek a bűnüldözéssel, és könnyen átadják az Ön adatait minden olyan bűnüldöző szervnek, amely az ügyet aláírja. Szemünk szerint ez legyőzi a VPN-hez való kapcsolódás egyik fő okát. A titkosítás szempontjából az általuk használt protokollok kissé elavultak. Noha a „4096 bites RSA titkosítás” volt a legjobban, az idők megváltoztak. Először 2013-ban feltörték.

Jellemzők

Jellemzői szerint a cég 2 lehetőséget kínál. Az első lehetőség ingyenes és korlátlan számú egyidejű kapcsolatot biztosít. Ez jó, mert számos eszközt csatlakoztathat, hogy megvédje magát a hackerektől. Itt található azoknak a szolgáltatásoknak a listája, amelyek megtalálhatók az „ingyenes” szolgáltatásukban.

 • 50% helyek az egész világon
 • 1024 bites titkosítás
 • Statikus IP-címek
 • A család rosszindulatú webhelyeinek szűrése
 • Nulla konfiguráció beállítva
 • Nincs sávszélesség-korlátozás
 • A kormány által megbízott szűrés megkerülése
 • Gyorsabb streaming
 • 99% Uptime garancia
 • Korlátlan szerverkapcsolás

A prémium verzió ezekkel együtt érkezik.

 • 24/7 prémium e-mail támogatás
 • Támogatás csevegés közben
 • 14 napos pénz-visszatérítési garancia
 • 4096 bites titkosítás végponttól a végig
 • Különböző prémium szerverek érhetők el több országban
 • Fejlett rosszindulatú webhelyek szűrése
 • Nincs kvóta korlátozás
 • Megakadályozza, hogy a hirdetési hálózatok nyomon kövessék szokásait

Miközben azt mondják, hogy megakadályozzák a hirdetési hálózatokat, adataikat harmadik fél partnereiknek adják el.

Szerver helyek és országok

Mint már korábban elmondtuk, a VPN számos országhoz biztosít hozzáférést. Bár lehet, hogy nem mindegyik érhető el ingyenes verzióban, ezek a prémium kategóriák. Hong Kong, India, Kanada, Egyesült Királyság, Szingapúr, USA, Hollandia, Japán, Svédország, Németország, Moldova, Olaszország, Észtország, Litvánia, Norvégia, Izrael, Ausztrália, Oroszország, Ciprus, Lengyelország, Dél-Afrika, Görögország, Spanyolország, Bulgária, Belgium, Franciaország, Finnország, Brazília, Ausztria, Szlovákia, Svájc, az Ír Köztársaság, a Cseh Köztársaság, Románia, Dél-Korea

Mint láthatja, nagyon sok kiszolgáló használható, ha van prémium verziója.

Gyakorlati tesztelés

Ami a VPN-t illeti, érdekes. Szoftver elérhető, de úgy tűnik, hogy összeomlik, amikor megpróbáljuk megnyitni a Windows verziót. Ezenkívül nem regisztrálhat az alkalmazásban, a böngészőn keresztül kell lennie. Miután hozzáadta a böngészőhöz (attól függően, hogy melyiket használja), csak néhány lépést kell tennie.

 1. Keresse meg a Hoxx jelvényt.
 2. Nyissa fel a panelt. Mint látja, ki kell választania egy szervert, majd rá kell kattintania.
 3. Ezután egy üzenetet fog látni, amely azt mondja, hogy csatlakozik. Ha az alkalmazást használja, akkor hosszabb időt vesz igénybe a csatlakozás, ha összeomlik ahelyett, hogy összekapcsol.

Érdekes lehet tudni, hogy ez a VPN sem fog hozzáférést biztosítani a Netflix különféle zónáihoz.

Hoxx Speed ​​Test

A Hoxx meglepően gyors egy VPN-hez. Korábban azonban megemlítettük, hogy miért. Ennek oka az, hogy még a legjobb titkosításukat is egyszerű eszközökkel 2013-ban feltörték. Megmutatjuk az alábbi számokat, de magához kell vennie őket egy sóval.

Hoxx Speedtest

Miért kellene VPN-t használni?

Mivel oly sok vállalat most kínál ingyenes Wi-Fi-t, VPN-t kíván használni, amikor csatlakozik. Bár a WiFi nagyszerű, a számítógépes bűnözők azt is gondolják, hogy ez is nagyszerű. Ha csatlakozik a választott szerverhez, biztonságos és titkosított kapcsolatot hoz létre. Ily módon jelentősen csökkenti annak a kockázatát, hogy a bűnözők vagy számítógépes tolvajok ellopják személyes adatait.

A VPN használatának másik oka az, hogy segítsen megkerülni a földrajzi korlátozásokat. Nem számít hol tartózkodsz, a szerverhez való csatlakozás segít. Ennek oka az, hogy a blokkoló szoftvert arra gondolja, hogy valahol máshol található. Ez valódi előnye lehet, ha bizonyos régiókhoz próbál hozzáférni, vagy blokkolja a tartalom megtekintését. Egyszerűen csatlakozzon egy szerverhez, és elkezdi böngészni vagy megnézheti a hozzáférni kívánt tartalmat.

Mi a helyzet a szivárgásokkal??

Noha ez egy ingyenes VPN szolgáltatás, és nem feltétlenül volt szivárgás, vannak egyéb jelek is, hogy ez egy proxy. Ez nagy adomány, és határozottan rossz dolog.

Használjam ezt a VPN-t?

Egyáltalán nem. Az őrült adatgyűjtési politikától annak garantálásával, hogy adatait a hatóságok felé fordítják, a szörnyű titkosításig, a Netflix elérésének elmulasztásáig csak kissé jobb, mintha semmit sem használna. Határozottan vannak jobb prémium termékek a piacon, amelyek sokkal jobb választás lenne, mint ez a „szolgáltatás”.

Záró gondolatok a Hoxx VPN-ről

Noha a sebesség jó az ingyenes verzióban, ez teljesen biztonságos. Ha a magánélet biztonságát kívánja megőrizni, ez nem a VPN az Ön számára. Nagyon kevés pozitív eredményt találtunk áttekintésünkben és sok negatívot. Ez határozottan egy VPN, amelyet el kell kerülni, ha egyáltalán lehetséges. Nyugodtan nézze meg a az első 10 VPN Összehasonlításképp.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map