ibVPN áttekintés

Az ibVPN csapata 2003-ban kezdte proxy szolgáltatásainak kínálatát. 2010 elején elindították az ibVPN-t, PPTP és L2TP kapcsolatokat kínálva. Az idő múlásával az OpenVPN, az SSTP és a SoftEther támogatását is bővítették. 2011-ben hozzáadott egy all-in-one VPN klienst a Windows számára. Azóta az ibVPN csapata hozzáadott egy Mac klienst, valamint iOS és Android alkalmazásokat. Legújabb kiegészítéseik a Chrome és az Opera kiterjesztések, a Socks5 proxyk és az intelligens DNS, amelyek segítenek a csatornák feloldásában más országokban.


A szolgáltatás 2010-es elindítása óta az ibVPN csapata nagyon elfoglalt volt. Egyedi VPN kliens szoftvert és mobilalkalmazásokat kínálnak. 2014-ben az ibVPN bemutatta az ibDNS szolgáltatást. Az ibDNS egy SmartDNS szolgáltatás, amely segít elkerülni a földrajzi korlátozásokat anélkül, hogy a VPN titkosításhoz kapcsolódó sebességveszteséget okozna. Két évvel később, 2016-ban elindították a Socks5 proxykat. Az ibVPN széles körű tervekkel rendelkezik, amelyek közül választhat az Ön igényei szerint.

ibVPN

Árképzés és különleges ajánlatok

Az ibVPN nagyon sok VPN-tervet kínál. Az Ön igényei alapján több fióktípus található. A legjobb módja annak, hogy eldöntse, melyik terv az Ön számára, ha átnézi az árazási oldaluk tábláját. Kedvenceim az Ultimate VPN terv, amely korlátlan hozzáférést biztosít teljes hálózatához, a SmartDNS és a Sock5 proxykhez, külön költség nélkül. Iratkozzon fel az Ultimate tervre, és egyszerre akár 3 eszközt csatlakoztasson.

ibVPN árképzés

Az ibVPN ideiglenes kedvezményeket kínál minden tervében. Egy évre akár 55% -ot takaríthat meg Ultimate VPN csomagjukból. Havi tervük meglehetõsen ára 4,95 és 10,95 dollár között van, de az éves terv még jobb érték. A végső tervükben szereplő éves ciklus ára havi 4,83 dollárra kerül. Látogasson el a ibVPN speciális oldal menteni.

Az ibVPN a fizetési lehetőségek széles körét támogatja. Szeretem az online szolgáltatásokhoz a PayPal szolgáltatást használni, hogy legyen más hely az előfizetés kezelésére. Azt is szeretem, hogy az ibVPN fizetési lehetőségként kínálja a bitcoint. Fontos hitelkártyákat (Visa, MasterCard, American Express, Discover), Perfect Money, WebMoney, Payza, CashU és még sok más fizetési lehetőséget is elfogadnak..

Kockázatmentes próbaidőszak

Az ibVPN csapata megérti, hogy időre van szüksége a szolgáltatás teszteléséhez. Kínálnak egy 24 órás ingyenes próbaverzió valamint egy 15 napos pénz-visszafizetési garancia. Ez sok időt igényel a szolgáltatás tesztelésére az ibVPN kliens szoftver és a mobil alkalmazásokkal együtt. Ha nem elégedett, egyszerűen kérjen visszatérítést az első 15 napban.

Látogasson el az ibVPN oldalra

ibVPN hálózati és szerver helyek

Ami a hálózatot illeti, az ibVPN szervereket kezel a világ stratégiai helyszínein. Hálózata valóban megnőtt az évek során. Jó munkát végeznek azáltal, hogy megbízható VPN-kapcsolatokat kínálnak a világ legfontosabb helyein. Több szerverhelyük van népszerű országokban, például az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban. Az ibVPN lehetővé teszi a torrentek és a P2P elérését a Ultimate VPN és a Torrent VPN fiókokkal.

CountriesLocationsServersIP’sProtocols
47631002000OpenVPN, PPTP, L2TP, SSTP, SoftEther

Könnyen megtudhatja, mely szerverek engedélyezik a torrent forgalmat. A kiszolgálónév elején P2P-vel vannak jelölve, és a kiszolgálók listájának aljára vannak csoportosítva. Támogatják a P2P-kapcsolatok kiszolgálóit Bulgáriában, Kanadában, Hongkongban, Litvániában, Luxemburgban, Hollandiában, Oroszországban, Svédországban és Ukrajnában.

Az ibVPN szerverei Argentína, Ausztrália, Ausztria, Belgium, Brazília, Bulgária, Kanada, Chile, Kína, Cseh, Dánia, Egyiptom, Finnország, Franciaország, Németország, Hong Kong, Magyarország, Izland, India, Írország, Izrael, Olaszország, Japán , Korea, Litvánia, Luxemburg, Mexikói, Hollandia, Új-Zéland, Norvégia, Panama, Lengyelország, Portugália, Románia, Oroszország, Szaúd-Arábia, Szingapúr, Szlovénia, Dél-Afrika, Spanyolország, Svédország, Svájc, Törökország, Ukrajna, Egyesült Királyság, Egyesült Államok és Vietnam.

Adatvédelem és biztonság

A VPN-szolgáltatás igénybevételének céljaitól függően a naplózási politika nagyon fontos lehet. Az ibVPN nagyon világos az általuk naplózott információkkal. Adatvédelmi politikájukban megemlítik, hogy az ibVPN nem követi nyomon a felhasználók internethasználatát, és nem tart nyilvántartást a felhasználók tevékenységeiről.

Az ibVPN adatvédelmi politikája szerint a következő információkat naplózza, és ezeket az adatokat 7 napig megőrzi:

 • Idő, dátum és hely A VPN kapcsolat létrejött.
 • A VPN kapcsolat időtartama.
 • A kapcsolat során használt sávszélesség.

A másik oldal a biztonság. Fontos a felajánlott titkosítás szintje. Az ibVPN PPTP és L2TP protokollokkal indult. Hozzátették az OpenVPN-t a TCP és UDP kapcsolatok támogatásával. Az SSTP vagy a SoftEther segítségével is csatlakozhat. A protokollok széles választékának támogatása jó kombinációt nyújt a szolgáltatásnak a biztonság és a kompatibilitás szempontjából.

Látogasson el az ibVPN oldalra

Gyakorlati tesztelés

Ha elolvasta valamelyik véleményem, akkor tudja, hogy csak a minőségi ügyfélszoftverrel rendelkező VPN-szolgáltatókra gondolok. Az ibVPN jól illeszkedik ebbe a kategóriába. Kialakított és rendkívül funkcionális kliens szoftvert kínálnak a Windows és a Mac számára. Az iPhone, iPad és Android mobil eszközökhöz tartozó mobilalkalmazásokkal együtt.

Csatlakozás a Windows VPN klienssel

Vessen egy pillantást az ibVPN multifunkciós készülék VPN kliensére Windows rendszeren.

ibVPN Windows kliens

Mint láthatja, az ibVPN ügyfél nagyon egyenesen halad. Könnyen választhat a kiszolgálók helyei és a protokollok (L2TP, OpenVPN, PPTP, SSTP) között. Ha az OpenVPN lehetőséget választja, választhat a TCP és az UDP között is. Ajánlnám az UDP-t streaming szolgáltatásokhoz. A sebesség növekedését észleli az UDP használata a TCP felett.

Az ibVPN Windows kliens támogatja az OpenVPN, PPTP és L2TP kapcsolatokat. Szeretem a szerver legördülő menüt. Ez nagyon egyszerűvé teszi a kiszolgáló bármely helyének kiválasztását a hálózaton. Ne feledje, hogy a feliratkozott fiók diktálja, hogy mely kiszolgálókhoz férhet hozzá. Az ibVPN-t teszteltem az Ultimate VPN csomag segítségével.

Látogasson el az ibVPN oldalra

Lépjen kapcsolatba a Mac VPN klienssel

A robusztus Windows szoftver mellett az ibVPN-nek van egy Mac kliense is. A legfrissebb verziót közvetlenül a webhelyről töltheti le. A Mac klienssel csatlakozhat az ibVPN szerverhelyeihez a világ minden tájáról.

ibVPN Mac kliens

Mint láthatja az ibVPN kliens Mac-hez hasonlóan néz ki, mint a Windows megfelelő. Az ibVPN csapata nagyszerű munkát végzett a szoftverrel kapcsolatban.

Csatlakozás iPhone vagy iPad készülékről

Az ibVPN tagjainak ingyenes iOS alkalmazást kínál. Letöltheti közvetlenül az Apple iTunes alkalmazásboltból. A mobilalkalmazás iOS 8 vagy újabb verziót igényel. Támogatja az iPhone, iPad és iPod Touch készülékeket. Az alkalmazás iPhone 7-re van optimalizálva.

ibVPN iOS alkalmazás

Amikor az ibVPN iOS alkalmazást telepíti iPhone készülékére vagy iPadjére, akkor kiválaszthatja a kívánt szerverhelyet. Innentől konfigurál egy profilt a készüléken, hogy elősegítse a csatlakozást a szerverhez. Idő és fejfájás megtakarítása a kapcsolat manuális konfigurálásával szemben.

Látogasson el az ibVPN oldalra

Csatlakozás az Android App-hez

Az iOSV app mellett az ibVPN csapata kifejlesztett egy alkalmazást Androidra. Az alkalmazást ingyen letöltheti a Google Playről. Ne feledje, hogy az ibVPN korlátlan sávszélességet kínál, függetlenül attól, hogy milyen készüléket használ. Ezenkívül lehetővé teszik a többcsatlakozást annak alapján, hogy melyik tervet választja, amely utazáskor különösen kedves. A laptopomból és a telefonomból egyszerre csatlakozom egyetlen fiókkal.

ibVPN Android alkalmazás

Az Android alkalmazás használata még könnyebb, mint az iOS megfelelőjével. Miután bejelentkezett az Android alkalmazásba, kiválaszthatja a szerver helyét. Innentől az alkalmazás csatlakozik, és az adatok titkosítva vannak. A VPN használatának befejezése után egyszerűen szétkapcsolja és folytatja a böngészést. Az alkalmazás ismét egyszerűbbé teszi az életet, szemben a VPN kézi beállításával az Android készülékén.

Látogasson el az ibVPN oldalra

ibVPN Sebességteszt

Az ibVPN sebességét egy Ultimate VPN fiók segítségével teszteltem, miután telepítették a sokoldalú Windows klienst. Az ibVPN hálózat teljesítményének tesztelésére az áttekintés céljából OpenVPN UDP-t és L2TP-t használtunk. A sebesség-teszt eredményeit keverték az Egyesült Államok szerverhelyein.

Az alábbi képek VPN nélküli sebességet mutatnak, majd ismét csatlakoznak egy amszterdami ibVPN szerverhez. A sebesség meglehetősen lenyűgöző volt, tekintve, hogy az ibVPN torrenteket enged a kiszolgálón.

ibVPN sebesség-teszt

Mint láthatja, körülbelül 10% -os sebességkülönbség mutatkozott a közvetlen internet-szolgáltatómhoz és az amszterdami ibVPN szerverhez való kapcsolat között. A titkosítás növeli a költségeket, így számíthat a teljesítmény bizonyos mértékű csökkenésére. Ez a magasabb szintű adatvédelem kompromisszuma. Közel 60 Mbps sebességgel könnyedén letöltheti vagy streamálhatja a HD tartalmakat.

Következtetés

Én nagyon élvezem az ibVPN használatát az évek során, és volt egy első ülésem, hogy figyeljem a szolgáltatás növekedését. Csapatuk nagy munkát végzett a szolgáltatási szolgáltatások és a hálózati helyek kibővítése érdekében. Inkább egy egyszerű “mindent, amit enni tudsz” (Ultimate VPN) szeretek, de sok tervükben sok értéket kínálnak. Az ibVPN az ügyfélszoftverek és a mobil alkalmazások teljes skáláját fejlesztette ki.

A legjobban tetszett a szolgáltatásról:

 • Könnyen használható Windows és Mac kliensek
 • Mobil alkalmazások iPhone, iPad és Android számára
 • Az OpenVPN (TCP, UDP), L2TP, PPTP, SSTP és SoftEther támogatása
 • Az Ultimate VPN tervhez tartozó intelligens DNS és Sock5 proxyk
 • Mély távú kedvezmény az éves regisztrációnál

Ötletek a szolgáltatás fejlesztéséhez:

 • Csökkentse a felajánlott VPN-tervek számát
 • Javítsa a hálózat teljesítményét az Egyesült Államokban
 • Folytassa a kiszolgálóhelyek hozzáadásával

Élveztem az ibVPN tesztelését. Kiváló volt a megbízhatóság és a sebesség nagyon jó volt a kiválasztott P2P-barátságos szervereknél. Önnek kell kipróbálnia. Csatlakozzon a Windows-ról vagy a Mac-ből, valamint iOS-hez és Android-hoz. Adja meg a szerviznek tesztvezetést. Azt hiszem, élvezni fogja az olyan extra funkciókat, mint a Smart DNS és a Sock5 proxy. Ne felejtsen el feliratkozni az Ön igényeinek leginkább megfelelő fióktípusra. Kedvenceim az Ultimate VPN terv.

Látogasson el az ibVPN oldalra

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map