Az Intuitív Jelszó mögött álló csapat 2013-ban indította el jelszókezelőjét. A cég székhelye Ausztráliában található, és arra összpontosít, hogy a felhasználók jobb biztonsági megoldásokat nyújtsanak. Az intuitív jelszó segít a jelszavak és más bizalmas adatok biztonságában. Személyes adatai titkosítva lesznek, és meg tudod osztani a jelszavakat más felhasználókkal. Megoldásuk széles eszközön működik, beleértve a Windows, Mac, iOS és Android rendszereket. Védheti a jelszavait, és szinkronizálhatja azokat az összes eszköz között az Intuitív segítségével.

Intuitív jelszó

Árképzés és különleges ajánlatok

Az intuitív jelszavak négy különféle fiókszintet kínálnak az Ön igényei alapján. Alapszolgáltatásuk ingyenes, és lehetővé teszi akár 10 jelszó tárolását. Kétlem, hogy ez a legtöbb felhasználó számára elegendő. Az Express csomaggal akár 2000 jelszót is növelhet, havonta 2 AUD (ausztrál dollár). Innentől fel lehet lépni az Advanced és Pro tervekhez, amelyek korlátlan jelszavakat, kéttényezős hitelesítést, jelszó-visszaállítási pontokat és még sok más lehetővé tesznek. Ezek ára havonta 5 dollár, havonta 15 dollár. Minden terv ára AUD-ban van, és évente számlázásra kerül.

Intuitív jelszó árképzés

Azt javaslom, hogy nézd meg az Intuitív jelszó speciális tervét. Számos különbséget észlelhet az Express és az Advanced tervek között, beleértve a támogatott jelszavak számát. Talán a legnagyobb különbség a két tényezővel történő hitelesítés. Az Advanced fiók korlátlan jelszavakat, kéttényezős hitelesítést, biztonságos üzenetküldőt és jelszó-visszaállítási pontokat kínál az elmúlt 90 nap során. Van néhány más különbség, de ezek a legfontosabbak. Nem látok elegendő extra funkciót a Pro tervben az árkülönbség igazolására.

Ingyenes és fizetett számlák

Ingyenesen regisztrálhat az intuitív jelszó alaptervére. A fiók jó a szolgáltatás teszteléséhez, de hiányzik sok olyan szolgáltatás, amelyet szeretnék egy jelszókezelőben. Kezdetnek az alap (ingyenes) terv csak legfeljebb 10 jelszót támogat. Az alapfelhasználóknak nincs offline hozzáférése a rendszerhez, azaz internetkapcsolaton keresztül mindig csatlakoznia kell a szolgáltatáshoz. Az alapszintű, ingyenes) terv nem tartalmaz más kulcsfontosságú funkciókat, például a jelszavak exportálásának és az adatok biztonsági másolatának készítését. Végül hiányzik az e-mail támogatás. Mindezek miatt azt javaslom, hogy fontolják meg Express vagy Advanced terveiket.

Látogasson el az Intuitív jelszó oldalra

Az intuitív jelszó használatának megkezdése

Miután feliratkozott az intuitív jelszóra, beléphet a felhasználói felületre a felületre. Intuitív jelszó ahelyett, hogy szoftveralkalmazásokat kínálna, az interneten mindent megtesz. Van offline mód, amikor hozzáférésre van szüksége a jelszavakhoz az internetkapcsolattól távol, de amint egy pillanat alatt meglátja, a program hatalma az online felületük.

Miután bejelentkezett az intuitív jelszó webhelyre, a következő képernyő fogadja Önt:

Intuitív jelszó irányítópult

Gondoljon a főképernyőre mint műszerfalra. Innen felvehet rekordot, megtekinthet egy bejegyzést, exportálhat, kinyomtathat vagy klónozhat egy jelszóelemet. Mint láthatja a képernyő jobb oldalán, nyitva van egy fül egy új jelszó elem beviteléhez. Több részletet hozzáadhat egy jelszó elemhez:

 • Cím
 • Felhasználónév
 • Jelszó
 • Weboldal
 • Biztonsági kérdés
 • Biztonsági Válasz
 • Misc. jegyzetek
 • Címkék

A fiókok megcímkézhetők, így könnyebben megtalálhatók. Az Intuitív Jelszó egy szép keresési funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi a jelszóelemek keresését kulcsszó vagy címkék alapján, amelyeket velük társított.

Intuitív jelszókeresés

A keresési funkción kívül a bejelentkezéseket ábécé sorrend, kedvencek, módosított dátum, elérés dátuma vagy zászlók szerint is rendezheti..

Létrehozhat erős jelszavakat

Szeretem, ahogyan az intuitív jelszó integrálja a jelszógenerátort. Beépítették a nyilvántartásba. Amikor új jelszó elemet ír be, egy jelszó mezőt fog észlelni. A jobb oldali csillagra kattintva kibővíti a mezőt, és elősegíti az erős jelszó létrehozását.

Jelszógenerátor

Beállíthat számos jelszóbeállítási lehetőséget, beleértve a nagybetűket, a kisbetűket, a számokat és a speciális szimbólumokat is. Megadhatja a karakterek számát a jelszóban. Amint az a fenti képen látható, egy 8 karakterből álló jelszó betűkkel, számokkal és speciális karakterekkel megfelelő. Míg a 12 karakteres jelszó azonos elemekkel, tökéletesnek látszik. Nagyra értékelem az állapotsort. Sokan azt gondolják, hogy egy 8 karakterből álló jelszó elegendő, de valójában még nem napok, azt javaslom, hogy használjon 12 karaktert az összes jelszó-elemmel együtt, amikor csak lehetséges. Ha a webhely nem támogatja a határozott jelszót, akkor fontolóra veheti az alternatívákat.

További beállítások & Jellemzők

Ahogy a neve is sugallja, a felület nagyon intuitív. Minél többet használtam, annál inkább szeretem a felhasználói felületet. Ez egyszerűen használható. Minden ott van, ahol elvárhatja. Valójában nem kell beállítania semmit, de van néhány lehetőség azok számára, akik további testreszabást szeretnének.

Láthatóság beállítások

A láthatósági beállítások segítségével beállíthatja, mely bejelentkezéseket, fiókokat, pénztárcákat, licenceket, azonosításokat, identitásokat és foglalásokat lát az interfészen. Mint gondolhatja, a jelölőnégyzet azt jelenti, hogy az elemek láthatóak, és a mínusz azt jelenti, hogy rejtettek lesznek. A rendszert az általános bejelentkezés elrejtésével teszteltem. A módosítás bevezetése után az interfész már nem jelenítette meg a fiókokat az általános bejelentkezésekben. A beállítást is könnyen meg lehet fordítani. Úgy működött, ahogy várnád.

Kategória menedzser

Nem sokat oszthatom meg a kategóriakezelővel. Csak azt akartam megosztani, hogy az intuitív jelszó lehetőséget ad új kategóriák létrehozására. Új testreszabott mezőket is felvehet.

Gyors bejelentkezés

Az intuitív jelszó bővítményeket kínál a Chrome, a Firefox, a Safari és az Opera számára. Telepíthet egy könyvjelzőt a régi böngésző verziókra is. A plugin telepítésével hozzáférhet a gyors bejelentkezéshez.

Offline mód

Úgy gondolom, hogy az intuitív jelszó legnagyobb erőssége az egyszerűen használható webes felület. Megértik azonban, hogy előfordulhat, hogy olyan helyen kell hozzáférnie a jelszavakhoz, ahol nincs hozzáférése az internethez. Válaszul offline módban vannak. Letöltheti és megnézheti jelszavait offline állapotban. A rendszer lehetővé teszi az adatok automatikus szinkronizálását a Dropbox, a box, a Microsoft One Drive vagy a Google Drive használatával.

Az intuitív jelszó lehetőséget ad arra is, hogy jelszavait és adatait biztonságosan megoszthassa másokkal. Ez különösen jó azok számára, akik meg akarják osztani a jelszavakat a csapat tagjaival a munkahelyen.

Látogasson el az Intuitív jelszó oldalra

Okostelefon és tabletta

Az intuitív jelszó könnyen használható okostelefonon és táblagépen. Nem kínálnak mobilalkalmazásokat iOS és Android számára. Ehelyett a webalkalmazásban vannak beállítások a telefon, a táblagép és az asztal közötti váltáshoz. Az interfész a kiválasztott képernyőméret alapján van testreszabva. Először nézzük meg a táblagép kijelzőjét. Bármely táblagépen működni fog, beleértve az iPad, az Android, a Microsoft táblagépeket és másokat is.

Tabletta kijelző

Hasonlítsuk össze most a táblagép felületét az okostelefonon használt felülettel. Mivel nincs benne alkalmazás, nem számít, hogy iPhone-on, Android-on, Windows-on vagy bármilyen más platformon csatlakozik-e, mindaddig, amíg csatlakozhat a saját webhelyükhöz.

Okostelefon kijelző

Észre fogja venni a különbséget az elrendezésben a három interfész beállítása között. A képernyőképeket egy Windows 10 rendszerről készítettem, de könnyen megfigyelheti az asztali, táblagép és okostelefon nézetének elrendezésbeli különbségeit. A változtatásokat az interfész menti, függetlenül attól, hogy milyen készüléket éppen használ.

Intuitív jelszóbiztonság

Mivel a szolgáltatás web alapú, ellenőrizni kell az adatok biztonságát. Ugyanez vonatkozik minden olyan szolgáltatásra, amely az adatokat tárolja. Örülök, hogy megoszthatom azzal, hogy az Intuitív Jelszó csapat komolyan veszi az Ön biztonságát, és számos rendszert telepített az adatok védelme érdekében. Hálózati szinten a felhasználói adatokat több tűzfalréteg mögött helyezik el. Valós időben keresik a rosszindulatú programokat, és rendelkeznek DDoS védelemmel annak biztosítása érdekében, hogy hozzáférjen a szolgáltatáshoz.

A biztonságos hálózat megléte csak a rejtvény része. A vállalkozásnak szintén erős védelmet igényel az Ön számlaadatai. Az intuitív jelszó a jelszó alapú kulcsszármazási funkciót használja (PBKDF2), egyedi sóval minden hitelesítő adatához. Kiválasztják a kivonási iterációk számát, és szeretnénk látni, hogy a minimális felhasznált szám 10 000 iteráció. A jelszókezelőknek egyensúlyt kell találniuk a biztonság és a teljesítmény között. Ha az iterációk túl magasra vannak állítva, a válaszidő lassú. Úgy gondolom, hogy a 10k + iterációk használata jó egyensúlyt jelent.

Talán az egyik kedvenc intuitív jelszó biztonsági funkcióm a két faktoros hitelesítés támogatása. Azok, akik feliratkoznak az Advanced vagy Pro szolgáltatási szintre, az SMS vagy a Google hitelesítést használhatják második védelmi szintként. Ez talán a legjobb dolog, amit megtehet minden olyan online fióknál, amely támogatja. A két tényezővel történő hitelesítés további védelmi réteget ad a jelszavának. Erősen azt javaslom, hogy használják, amikor csak lehetséges.

Látogasson el az Intuitív jelszó oldalra

Vevőszolgálat

Az Intuitív Jelszó csapata Ausztráliában található és hétvégén 9-től 17-ig támogatást nyújt. E-mailben elérheti a műszaki támogatási csoportját. E-mail címe a support (at) intuitivepassword.com. Feltétlenül cserélje ki az „at” jelölést az e-mailben szereplő @ jelre. Mivel mindent online végeznek, kevésbé valószínű, hogy technikai segítségre lesz szüksége. De jó tudni, hogy ott van, amikor szüksége van rá. A vélemény írása közben kommunikáltam a támogató csoportjukkal, és elég érzékenynek találtam őket.

Intuitív jelszó áttekintés: Következtetés

Az egyik első dolog, amelyet észrevettem az intuitív jelszó megnézésekor, az volt, hogy nem kínálnak szoftvert és mobilalkalmazást. Ez elgondolkodott azon, hogy mi várhatom el szolgálatuktól. Miután felhasználtam a webes felületet, nagyon lenyűgözött a könnyű használat. Megállapítja, hogy nincs szüksége extra szoftverre mindaddig, amíg csatlakozik az internethez. Ha sokan offline jelszókezelőt kíván használni, akkor javaslom alternatívák megvizsgálását. Úgy gondolom azonban, hogy többségünk jelszókezelőkkel tárolja és bejelentkezik online fiókjainkba. Úgy találtam, hogy mindent megteszek online, mint kényelmet, és nem korlátozást.

Amit legjobban tetszett a szoftvernél:

 • Könnyen használható webes felület
 • Két tényezős hitelesítés haladó és Pro felhasználók számára
 • A jelszógenerátor segít erős jelszavak létrehozásában
 • Képesség a jelszavak lehívására hivatkozni offline módra
 • Biztonságosan ossza meg a jelszavakat a csapat tagjaival
 • Képesség egyszer használatos kódok létrehozására a hozzáféréshez

Ötletek a szoftver fejlesztésére:

 • Szoftverügyfelek és mobil alkalmazások offline használatra
 • Élő chat támogatás a haladó és a Pro felhasználók számára
 • Adjon árakat és fogadjon el fizetéseket USD-ben és euróban

Az intuitív jelszó jó helyzetben van azok számára, akik erős jelszavakat akarnak generálni, és biztonságosan tárolják számlainformációikat online. Túl korlátozottnak tartom ingyenes szolgáltatásukat, de az Express szint havonta csak 2 AUD-tól kezdődik. Azt javaslom, lépjen tovább az előrehozott tervükhöz 5 USD AUD-ért. Kedvencem, mivel támogatja a kétfaktoros hitelesítést és a korlátlan számú jelszót. Az összes terveket ausztrál dollárban (AUD) számolják, és évente számolják. Az új tagokra 30 napos pénz-visszatérítési garancia vonatkozik. Összehasonlítva az amerikai dollárral (USD), az előrehaladott terv havi 3,57 USD dollárba kerül, a felülvizsgálat idején alkalmazott átváltási árfolyamon. Azt javaslom, próbálkozzon az intuitív jelszóval, és fordítson néhány percet a webes felület megismerésére.

Látogasson el az Intuitív jelszó oldalra

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me