IronSocket áttekintés

Kezdjük az IronSocket áttekintésével az adatvédelmi szolgáltatásaik kis története előtt. 2005-ben kezdték el a VPN és a proxy térben, a HideMyNet.com webhely létrehozásával. A HMN-nél a tulajdonosok és a személyzet megkezdte a VPN és a proxy infrastruktúra kiépítését, hogy a felhasználók névtelenül szörfözhessenek az interneten, és bárhonnan eltávolítsák az önkényes cenzúrát. Fokozatosan fejlesztettek ki technikai és hálózati megoldásokat az ügyfélszolgálatra épülő jó VPN-szolgáltatások kiépítéséhez és üzemeltetéséhez. 2013-ban újratervezték technológiájukat és kibővítették hálózatát, hogy megbízható, támogatás-orientált, adatvédelmi szolgáltatást nyújtsanak, és megszületett az IronSocket.


IronSocket áttekintés

Céljuk egy olyan új generációs VPN és DNS szolgáltató létrehozása, amely könnyen használható és szilárd ügyfélszolgálatot kínál jó áron. Az IronSocket tulajdonosa és üzemeltetése a Pusa és a Daga Limited. Ezekre a Hongkongot szabályozó joghatóság és törvények vonatkoznak.

Árképzés és különleges ajánlatok

Tehát mit kapsz, ha feliratkozol az IronSocket adatvédelmi szolgáltatásra? Ha feliratkozik a szokásos szolgáltatásra, akkor korlátlan hozzáféréssel rendelkezik a VPN-kiszolgálók teljes hálózatához, legfeljebb három eszközt (IP-címet) regisztrálhat a DNS-proxy használatához, és hozzáférhet a HTTP és a Socks5 proxykhez. Az előfizetések három egyidejű VPN-kapcsolattal és három IP-vel érkeznek más szolgáltatások, például a DNS-proxy használatához. de további költségeket felvehet. Mielőtt az eszköz felhasználhatja a DNS proxyszervereit, először regisztrálnia kell annak IP-címét a saját webhelyén. Egyszerre legfeljebb három IP-cím regisztrálható a szokásos árképzési tervekhez, de további költségeket felvehet.

IronSocket árazási tervek

Az IronSocket árképzési struktúrája hasonló a magánélet területén másokhoz hasonlóan. Három különböző csomagot kínálnak a VPN / Proxy kombinált szolgáltatásukból. Ezeket a csomagokat a szolgáltatás időtartama alapján kedvezményesen kezeljük, és egy hónapra, hat hónapra és 1 évre vonatkoznak. Az árak 6,99 dollártól indulnak egy hónapos szolgálatért. Hat hónapos szolgálatot kaphat 35,95 dollárért vagy 5,99 dollárért havonta. Végül, ha feliratkozik egy éves szolgálatra, az ár 49,95 dollár vagy csak havi 4,16 dollár.

IronSocket fizetési lehetőségek

Az IronSocket néhány különféle módot kínál a VPN-szolgáltatásért történő fizetéshez. A PayPal használatával fizethet, ha szeretné, hogy minden kifizetését központi helyen tartsa. Fizethet olyan hagyományos hitelkártyákkal, mint a MasterCard, VISA, American Express és Discover. Emellett lehetővé teszik a kriptovaluta, a BitCoin használatával történő fizetést, hogy névtelenül lehessen. Végül, a legnagyobb névtelenség érdekében különféle ajándékkártyákkal fizethet.

Kockázatmentes próbaidőszak

Noha nem rendelkeznek ingyenes próbaverzióval, az IronSocket minden új felhasználó számára 7 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál. Ez lehetővé teszi, hogy kipróbálhassa saját VPN-jét. Ha valamilyen okból nem teljes mértékben elégedett szolgáltatással, akkor teljes egészében visszatérítik a kifizetést. A szolgáltatás igénybevételétől számított hét napon belül kérnie kell előfizetési díjának visszatérítését (ezt a fizetési nyilvántartás is megerősíti). A hét napos időszak után nem kerül visszatérítés. Azok, akik BitCoin vagy ajándékkártyával vásárolnak, nem jogosultak erre a garanciára.

Látogasson el az IronSocket oldalra

IronSocket hálózat és szerver helyek

Az IronSocket egy kicsi, több mint 65 VPN szerver hálózatot kezel 51 világszerte. Ezeket a kiszolgálókat 38 országban stratégiailag elhelyezték, hogy VPN-hálózatuk lefedettségét és teljesítményét maximalizálják.

CountriesLocationsServersIP’sProtocols
385165+ismeretlenOpenVPN, L2TP, PPTP

Az IronSocket szerverei vannak az összes nagyobb kontinensen az alábbiak szerint:

 • Ázsia
  • Hong Kong, Hong Kong; Indonézia, Jakarta; Japán: Nagano, Tokió (2);
  • Fülöp-szigetek, Manila; Szaud-Arábia; Szingapúr, Szingapúr; Dél-Korea, Szöul;
  • Tajvan, Taipei; Thaiföld, Bangkok
 • Ausztrália /
  • Ausztrália, Melbourne; Új-Zéland, Auckland
 • Európa
  • Ausztria, Bécs; Belgium, Oostkamp; Ciprus, Nicosia; Dánia, Koppenhága;
  • Franciaország: Párizs, Roubaix; Németország: Berlin, Nürnberg; Izland, Reykjavík;
  • Írország, Dublin; Olaszország, Milánó; Luxemburg, Steinsel; Hollandia, Amszterdam (4);
  • Norvégia, Oslo; Lengyelország, Varsó; Románia, Bukarest; Oroszország, Moszkva;
  • Spanyolország, Madrid; Svédország, Stockholm; Svájc, Zürich; Ukrajna, Vinnytsia;
  • Egyesült Királyság: Gosport, London (4)
 • Észak Amerika
  • Kanada, Toronto; Mexikó, Mexikóváros; Egyesült Államok: Atlanta, Chicago, Dallas (2),
  • Kansas City, Los Angeles (3), Miami, New York City (3), Piscataway, Salt Lake City,
  • San Jose, Seattle
 • Dél Amerika
  • Argentína, Buenos Aires; Brazília, São Paulo

Az IronSocket szolgáltatás P2P-barát. Lehetővé teszi a fájlok legális megosztását a P2P hálózatokon keresztül. Számos stratégiailag elhelyezett kiszolgálót fenntartanak a P2P-hozzáféréshez. Ezek a szerverek a P2P számára törvényhozás szempontjából barátságos országokban találhatók, amire számíthat. P2P szervereik vannak a következő országokban:

 • Argentína, Brazília, Ciprus, Egyiptom, Izland, Indonézia, Luxemburg, Hollandia (4), Románia, Oroszország, Tajvan, Thaiföld és Ukrajna

Azt mondják, hogy gyorsabb szervereket foglaltak el a P2P és a Torrent szoftverek felhasználói számára. Azok, akik szeretnék, Socks5 proxyt is használhatnak P2P és Torrent alkalmazásukhoz.

Az IronSoclket DNS Proxy szolgáltatás támogatja a Region Switching szolgáltatást, globális DNS kiszolgálókkal rendelkezik, és hozzáférést kínál több mint 160 streaming media csatornának hatalmas listájához. Több DNS-kiszolgálót biztosítanak a DNS-proxyszolgáltatáshoz való felhasználáshoz, és azt javasolják, hogy válassza ki a fizikai helyéhez legközelebbi szervert a gyorsabb kereséshez. A kiválasztott DNS-kiszolgálók nem befolyásolják a régióváltás beállításait. Minden DNS-kiszolgálónak IP-engedélyt igényel a saját webhelyén keresztül, hogy hozzáférést kapjon a szolgáltatáshoz. A régióváltás azon szolgáltatók számára, akiknek a DNS-proxyja támogatja, szintén be van állítva, ha Ön a webhely fiókoldala. Azon országok, amelyekben rendelkeznek DNS-proxykiszolgálókkal, a következők:

 • Ausztrália, Sydney; Brazília, Sao Paulo; Németország, Frankfurt; Írország, Írország; Japán, Tokió; Szingapúr, Szingapúr; az Egyesült Államok: Virginia, Kalifornia

Adatvédelem és biztonság

Ha valóban meg akarja őrizni a magánéletét és az anonimitást, akkor olyan VPN-re lesz szüksége, amelynek nincs naplózási politikája a szolgáltatásuk felhasználása tekintetében. Az IronSocket világossá teszi, hogy ez számukra is nagyon fontos. Itt van, és kivonat az adatvédelmi politikájukból:

Elkötelezettek vagyunk az Ön személyes adatainak védelme és tiszteletben tartása mellett. A szolgáltatásunk nyújtásához, az Ön számlájának kezeléséhez, valamint a csalások és visszaélések elleni védelemhez minimálisan korlátozjuk az összegyűjtött információk mennyiségét. Dióhéjban:

A Szolgáltatásaink használata közben NEM BEJELENTKEZJE és ne rögzítsük a hozzáférhető tartalmat.
Az Ön adatait nem olyan célokra használjuk, amelyekhez Ön hozzájárult.
A személyes információkat nem értékesítjük és nem kereskedelmezzük kereskedelmi célokra.

Az Ön fiókjával kapcsolatban nem osztunk meg személyesen azonosítható információkat, kivéve, ha a hongkongi törvények szerint érvényes jogi lépések kényszerítik rá.

Az IronSocket egyértelművé teszi, hogy nem jelentkezik előfizetői felhasználásuk alatt a hálózaton. Azt is kijelentik, hogy vigyáznak a személyes információkra, amelyek az ön számára rendelkezésére állhatnak. Támogatják a több fizetési módot, amelyek lehetővé teszik, hogy még névtelenebbé váljon a szolgáltatásuk, például a Bitcoin és az ajándékkártya használatakor. Nyilvánvaló, hogy komolyan veszik az Ön személyes adatait, de mi van a biztonságával az internet szörfözése közben?

Van egy olyan hálózat, amely 38 különféle ország szervereiből áll, amelyek az egész világon elterjedtek. Hálózatuk három VPN protokollt támogat: OpenVPN, L2TP / IPSec és PPTP. Javasoljuk, és így javasoljuk az Ironsocket csapata is, hogy a legjobb biztonság érdekében az OpenVPN-t használja a szolgáltatáshoz való csatlakozáshoz, ha az eszköz támogatja. A legerősebb OpenVPN titkosításuk AES-256 bites adattitkosítást használ SHA256 üzenet-hitelesítéssel. L2TP-jüket sokféle eszköz támogatja, és 256 bites AES titkosítással is futnak. A szerver és az eszköz közötti hitelesítés a DHE-RSA-AES256-SHA, 4096-bites RSA-t használja. Ez a VPN-iparban elérhető legjobb titkosítások egyike, és garantálja, hogy adatait mindig biztonságban kell tartani az IronSocket VPN használatakor..

Látogasson el az IronSocket oldalra

Gyakorlati tesztelés

A feliratkozás három lépésből áll:

 • Először létre kell hoznia egy fiókot.
 • Másodszor, meg kell szabnia a rendelését.
  • Ellenőrizze, hogy kiválasztotta-e a kívánt csomagot.
  • Legfeljebb öt extra egyidejű kapcsolat létesíthető. Az extra VPN-kapcsolatok a vásárolt szám függvényében kedvezményesek.
   • Három VPN + három IP-t kap a választott alapcsomaggal.
   • Egy extra VPN + egy IP havonta 1,50 USD extra, vagyis évi 18,00 USD extra.
   • Három extra VPN + három IP havonta 3,00 USD, vagyis évente 36,00 USD.
   • Öt extra VPN + öt IP havonta 4,00 USD, vagyis évente 48,00 USD.
 • Harmadszor, ki kell választania a fizetési módot, és be kell írnia a fizetési információkat.

Ezt szemlélteti az alábbi kép. A csomagválasztást és a kiegészítőt a jobb oldali ikonra kattintva választhatja ki a megrendelés összefoglalása alatt.

IronSocket regisztráció

Először is, az IronSocket szolgáltatásnak nincs egyedi szoftver kliense. A hálózathoz való kapcsolódás elsősorban a nyílt forráskódú OpenVPN Connect kliensen keresztül történik. Miután telepítette az OpenVPN Connect szoftvert az eszközére, manuálisan kell telepítenie a megfelelő (.opvn) fájlokat, hogy csatlakozni tudjanak a hálózatuk VPN-kiszolgálóihoz. Ezt egy pillanat alatt bemutatjuk a Windows számára.

A VPN-hálózathoz kapcsolódhat az OpenVPN segítségével Windows, Mac OS X, iOS és Android platformon, valamint néhány útválasztón. Az IronSocket jól írt, lépésről lépésre történő telepítési útmutatóval rendelkezik ezek mindegyikének konfigurálására. Támogatják a Linuxot is, de kapcsolatba kell lépnie a kiváló támogató személyzettel, hogy kap egy linket a .pdf fájlhoz annak konfigurálásához (mind az Ubuntu, mind a Debian). Útmutatók vannak ezen platformok mindegyikének az L2TP és PPTP protokollokkal történő konfigurálásához.

Csatlakozás a Windows VPN klienssel

OpenVPN Csatlakozás ikon

Vessen egy pillantást arra, hogy miként konfigurálhatjuk a Windows rendszert az IronSocket VPN használatához. Először le kell töltenie a Windows OpenVPN Connect klienst a számítógépére. Ehhez a linket az IronSocket webhely beállítási területén találja meg. Miután letöltötte ezt a csomagtelepítőt a számítógépére, meg kell nyitnia és telepítenie kell azt. Ezzel hozzáadja a jobb oldalon látható ikont az asztalához. Ha rákattint, a Windows kliens megnyílik a rendszertálcán az alábbiak szerint. A tálcán az OpenVPN Connect ikonon szereplő x jelzi, hogy jelenleg nincs csatlakoztatva.

OpenVPN rendszertálca

Most, hogy telepítette és megnyitotta a Windows OpenVPN klienst a számítógépén, le kell töltenie a .ovpn fájlt azon szerver (ek) számára, amelyhez csatlakozni szeretne, az IronSocket webhelyről. Ha megnézi a webhely hálózati oldalát, akkor az alább láthatóhoz hasonló képet fog látni. Az első dolog, amit észre kell venni ebben a képen, hogy az OpenVPN fület választottuk felül, hogy látjuk az OpenVPN protokollt támogató kiszolgálókat..

IronSocket OpenVPN hálózat

A fenti táblázat négy oszlopból áll: Ország, Hely, P2P engedélyezett és Konfiguráció. A fenti képen úgy döntöttünk, hogy kapcsolatot létesítünk Ausztráliával, Melbourne-rel. A zöld profil megvásárlása gombra kattintva megjelenik az alább látható kiválasztási ablak.

IronSocket ovpn konfigurációs fájlok

A fenti kép megértéséhez tudnia kell, hogy az IronSocket három különféle konfigurációt tartalmaz a VPN-kiszolgálókkal való kapcsolathoz az OpenVPN protokollt használva. Ezek mindegyike eltérő szintű titkosítással rendelkezik, amelyek a következők:

 • Erős – az alapértelmezett IronSocket konfiguráció, amely AES 256 bites titkosítási adat titkosítást használ SHA256 üzenet hitelesítéssel. Ez a legtöbb adatvédelmet és biztonságot nyújtja, és a legtöbb felhasználó számára ajánljuk.
 • Könnyű – a Blowfish 128 bites CBC titkosítási adatait titkosítja. Ez gyorsabb adatátviteli sebességet biztosít, miközben mérsékelt szintű titkosítást kínál. Ezt akkor használja, ha gyorsabb teljesítményt szeretne, de továbbra is titkosítani szeretné az összes internetes forgalmat.
 • Egyik sem – Ez a konfiguráció egyáltalán nem használ adat titkosítást. Ez az opció maximális sebességet kínál. Használja ezt, ha az egyetlen gond a sebesség. Ez a konfiguráció jó lenne a média streamingjéhez.

Minden titkosítási szint 4096 bites RSA-t használ a biztonságos TSL / SSL hitelesítéshez. Esetünkben a (.ovpn) konfiguráció letöltését választottuk, hogy a legerősebb titkosítás segítségével csatlakozzunk Ausztráliához. Ez megnyit egy ablakot a konfigurációs fájl mentéséhez a számítógépre. Miután a konfigurációs fájlt elmentette a számítógépen, nyissa meg az ügyfelet a tálcán és válassza az importálás lehetőséget -> helyi fájl az alább látható módon. Megnyílik egy ablak, ahol kiválaszthatja az importálni kívánt fájlt.

IronSocket Import

A kiválasztott (.ovpn) fájl kiválasztása után az alább láthatóhoz hasonló üzenet jelenik meg a tálca területén. Most, hogy a kapcsolat elmentve, csatlakozhat a kiválasztott IronSocket VPN szerverhez.

IronSocket Import AU Config

Ha rákattint az ügyféllel, kiválasztja a kívánt kiszolgáló nevét, majd csatlakozik, elindul a csatlakozási folyamat (lásd alább).

Csatlakozás az IronSocket VPN-hez

Ez megnyit egy bejelentkezési ablakot, ahol megadhatja a hitelesítő adatait, hogy bejelentkezzen az IronSocket hálózatba, az alább látható módon.

Ironsocket Bejelentkezés

A felhasználónév és jelszó megadása után a csatlakozási folyamat folytatódik. Az OpenVPN Connect ikon kék nyíllal jelzi, hogy hitelesíti a választott szerverhez. Rövid idő elteltével a tálca területén a következőhöz hasonló üzenet jelenik meg. Ha az egeret az ikon fölé viszi, megjelenik az ügyfél jelenlegi állapota.

Ironsocket csatlakoztatott üzenet

Miután a fentiekhez hasonló üzenetet kapott, csatlakozik a IronSocket hálózathoz, és az összes internetes forgalom titkosítva lesz, és a kiválasztott VPN-kiszolgálón továbbítja. Egy másik szerverhez való csatlakozáshoz először szét kell választania, majd kiválasztania kell egy másik szerver helyét. Kézzel kell importálnia minden olyan konfigurációs fájlt, amelyhez csatlakozni szeretne az első használatkor.

Látogasson el az IronSocket oldalra

Lépjen kapcsolatba a Mac VPN klienssel

Az IronSocket támogatja a Mac számítógépekhez történő csatlakozást az interneten keresztül

 • OpenVPN Connect
 • OpenVPN / Tunnelblick (OSX 10.5 vagy újabb)
 • OpenVPN / Tunnelblick (OSX 10.4)

A kapcsolódás az IronSocket VPN szolgáltatáshoz a fenti Windowshoz hasonló kézi beállítás, nagyjából ugyanazzal a funkcióval. A webhelyük beállítási területe útmutatókkal szolgál, amelyek végigvezetik a folyamatot. Útmutatók vannak a Mac eszközök L2TP és PPTP konfigurálására is.

Csatlakozás az iPhone vagy iPad készülékről

Az IronSocket-hez az iPhone, iPad vagy iPod Touch készülékkel az OpenVPN Connect alkalmazáson keresztül csatlakozhat az OpenVPN Technologies. Az alkalmazást az Apple iTunes App Store áruházból töltheti le. Legalább iOS 6.1 vagy újabb szükséges. Az alkalmazás iPhone, iPad és iPod Touch készülékeken fut. Az alkalmazás telepítése után a .ovpn fájlokat hasonlóan importálnia kell, mint a Windows esetében. Csatlakozhat L2TP-vel és PPTP-vel is.

Csatlakozás Android-eszközről

Az IronSocket nem kínál alkalmazást Android-eszközökhöz, de a beállítási folyamat nagyon egyszerű. Konfigurálhatja Android telefonját vagy táblagépét úgy, hogy OpenVPN, PPTP vagy L2TP protokollal csatlakozzon a kiszolgáló helyéhez. A konfigurálás nem sokáig tart.

Itt található az L2TP kapcsolatokra vonatkozó utasítások:

1) Nyissa meg a menüt, és válassza a lehetőséget Beállítások
2) Válassza a lehetőséget Vezeték nélküli és hálózati vagy vezeték nélküli vezérlők, az Android verziójától függően
3) Válassza a lehetőséget VPN beállítások
4) Válassza a lehetőséget Add VPN
5) Válassza a lehetőséget hozzáad L2TP / IPsec PSK VPN
6) Válassza a lehetőséget VPN név és írja be a leíró nevet
7) Válassza a lehetőséget Állítsa be a VPN szervert és írja be a szerver gazdanevét (a webhely hálózati oldalán felsorolt ​​szerver címek)
8) Koppintson a elemre Állítsa be az IPSec előre megosztott kulcsát és lépj be ironsocket”
9) Törölje a jelölést Engedélyezze az L2TP titkot
10) Nyissa meg a menüt és válassza a lehetőséget Megment

Miután hozzáadta a VPN-t, megjelennie kell a VPN-listában. Kiválaszthatja a csatlakozáshoz.

Látogasson el az IronSocket oldalra

IronSocket sebességteszt

Az IronSocket teljesítménye kissé kiábrándító volt, ahogy az alább bemutatott sebességteszttel láthatjuk. Mint láthatja, a sebesség lassabb volt a VPN-en, mint közvetlenül az internetszolgáltatómhoz. A kapcsolat titkosításának általános költségei alapján bármilyen VPN használatával számíthat bizonyos teljesítményre.

IronSocket sebességteszt

Amint az a fenti képekből látható, az IronSocket titkosított kapcsolat 54,70 Mb / s-ról 35,28 Mb / s-ra csökkentette az alapszintű internetszolgáltató letöltési sebességét. Ez körülbelül 36% -os csepp, ennél többet szeretnénk látni. Néhány kapcsolat még nagyobb esést mutatott (akár 50%). Bár némi veszteség várható, úgy gondoljuk, hogy ez túl nagy veszteség. Védekezésükben ezeket a teszteket a legerősebb titkosításukkal végezték el. Esetünkben fel tudjuk venni egy ilyen veszteséget, mert gyors alapszintű ISP-vel rendelkezünk. Javasoljuk, hogy saját magának tesztelje a szolgáltatást, hogy megtudja, elfogadható-e ez a kapcsolat-sebesség-veszteség.

Következtetés

Az IronSocket megbízható VPN-szolgáltatás. Nincs saját egyedi szoftver kliens, de vannak kiváló kézi konfigurációs útmutatóik, amelyek segítenek a tagoknak a sokféle eszközről csatlakozni. Elsődleges kapcsolatuk az OpenVPN Technologies nyílt forráskódú OpenVPN Connect szoftverén keresztül zajlik. Ezek megkönnyítik a kívánt titkosítási erősségű kiszolgáló kiválasztását, és importálják a (.ovpn) fájlt az eszközhöz való csatlakozáshoz az OpenVPN protokoll segítségével. Útmutatók vannak az L2TP és a PPTP különféle eszközökkel történő használatához.

Szolgáltatásuk tartalmaz korlátlan VPN hozzáférést, több mint 160 streaming szolgáltató DNS proxyját, valamint a HTTP és Sock5 proxykhez való hozzáférést. Olyan hálózati szervereket kínálnak, amelyek szerint a torrent és a P2P fájlmegosztásra vannak optimalizálva.

A legjobban tetszett a szolgáltatásról:

 • Ezek megkönnyítik a titkosítási erősség kiválasztását a kiszolgálók kiválasztásakor, amelyekhez kapcsolódni szeretnének.
 • A 7 napos garancia nem feltétele.
 • Természetes kedvezmények az éves regisztrációnál.
 • További kapcsolatok a növekvő kedvezményekkel a nagyobb számú kiegészítő számára

Ötletek a szolgáltatás fejlesztéséhez:

 • Ajánljon egyedi szoftver klienseket a Windows és a Mac OS X felhasználók számára.
 • Ajánljon mobil alkalmazásokat iOS és Android készülékekre
 • Javítsa a teljes hálózati sebességet

Az IronSocket nem rendelkezik saját egyedi szoftverrel. Hasznos volt az, ahogyan a (.ovpn) kiszolgáló kiválasztását automatizálták, és egyszerűsítette az importálási folyamatot. Ezt a folyamatot meg kell ismételni minden egyes kiszolgálóra és a használni kívánt titkosítási erősségre, amely unalmas lehet. Használata egyszerű. Kiválaszthatja, hogy a TCP-t vagy az UDP-t használja-e az OpenVPN csatlakozási szoftverből.

Függetlenül attól, hogy melyik kifejezést választja (havi, 6 hónapos vagy éves), az IronSocket hét napos pénz-visszafizetési garanciát kínál. Próbáld ki szolgálatukat, és nézd meg, mit gondolsz. Ha élvezi, akkor havi 4,16 dollárról előfizethet.

Látogasson el az IronSocket oldalra

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map