Az IVPN-t 2009-ben alapította az informatikai szakemberek egy csoportja, akik találkoztak, miközben az információbiztonsági diplomájukon dolgoztak a londoni egyetemen. A társaság Máltán található. Személyes címüket az IVPN webhely tartalmazza, ami jó, mivel a legtöbb szolgáltató nem adja meg azt.

IVPN felülvizsgálat

Árképzés és különleges ajánlatok

Az IVPN egyetlen tervet kínál, amely korlátlan hozzáférést biztosít a hálózatához. A korlátlan VPN ára attól függ, hogy feliratkozik-e visszatérő számlázásra és fiókjának időtartamára. Az árak havonta 8 és 20 USD között változnak.

IVPN árképzési tervek

Mint sok VPN-szolgáltató, az IVPN időbeli kedvezményeket is kínál. Minél hosszabb a kifejezés, annál többet takaríthat meg. Havi, negyedéves, hat hónapos vagy éves alapon regisztrálhat számlázásra. Éves tervük a legjobb ár-érték, 44% kedvezménnyel. Látogasson el a IVPN különleges oldalon, és akár 44% -ot takaríthat meg a korlátlan VPN-hozzáférésből.

Az IVPN elfogadja a PayPal és a Bitcoin fizetéseket. Szeretem a PayPal használatát, mivel könnyű kezelni az előfizetési szolgáltatásokat. A Bitcoin jó fizetési forrás azok számára, akik extra adatvédelmet keresnek az éneklés során. A bejelentkezési adatok kézhezvételéhez továbbra is érvényes e-mail címet kell megadnia.

Kockázatmentes próbaidőszak

Függetlenül attól, hogy melyik VPN-szolgáltatót választja, ki akarja próbálni szolgáltatását. A legtöbb vállalat megadja neked ezt a lehetőséget, és az IVPN biztosítja Önnek. Megértik, hogy meg kell győződnie arról, hogy minden működik. Hogy segítsenek egy 7 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtani. Ha bármilyen oknál fogva elégedetlen, egyszerűen törölje az első két napon belül a teljes visszatérítést.

Itt van az oldalukról szóló IVPN-visszatérítési politika:

Az IVPN arra törekszik, hogy megfeleljen az összes új felhasználó elvárásainak, és korlátlan támogatást nyújt annak érdekében, hogy a felhasználók segítséget nyújtsanak a szolgáltatás konfigurálásában esetlegesen felmerülő problémáikban. Ha azonban bármilyen okból elégedetlen vagy a szolgáltatással, teljes visszatérítést kérhet a szolgáltatás aktiválásától számított 7 napon belül (örülnénk, ha tudatja velünk, miért, de nem kell!).

Úgy gondoltuk, hogy ezt az ajánlatot 30 napra meghosszabbíthatjuk, tapasztalatunk szerint ez megnyitja a kaput a visszaélések iránt azoknak az embereknek, akik egyszerűen el akarják pihenni a hálózatot, és a lehető legtöbb hálózati erőforrást fogyasztják anélkül, hogy fizetnének érte. Ez nyilvánvalóan érinti azt a szolgáltatást, amelyet hűséges fizető ügyfeleinknek nyújthatunk, és ezért úgy döntöttünk, hogy a visszatérítési politikát 7 napra korlátozza..

IVPN

IVPN hálózati és szerver helyek

Az IVPN-hálózat nem olyan nagy, mint néhány legfontosabb VPN-szolgáltatónk, de a VPN-kiszolgálók egy sorát a világ legfontosabb helyein kezelik. Minden tagnak teljes hozzáférése van a hálózatához.

CountriesLocationsServersIP’sProtocols
91214ismeretlenOpenVPN, L2TP

Az IVPN szerverei vannak az Egyesült Államokban, Kanadában, Hollandiában, az Egyesült Királyságban, Németországban, Franciaországban, Svájcban, Romániában és Hongkongban

Adatvédelem és biztonság

Ha elsődleges célja az online adatvédelem és a névtelenség, akkor csatlakozás előtt alaposan meg kell vizsgálnia a szolgáltató adatvédelmi és naplózási irányelveit. Az IVPN a honlapján kijelenti, hogy nem tárol olyan naplózott adatokat, amelyek veszélyeztethetik az anonimitását online.

Az IVPN a következő információkat naplózza az e-mail spam elkerülése érdekében:

Semmilyen kapcsolatnaplót nem tárolunk. Az e-mailekkel szembeni levélszemét elkerülése érdekében a tűzfalak naplózási kapcsolatait olyan e-mail szerver portjaival végezzük, ahol a kapcsolatok száma meghaladja az előre meghatározott küszöböt (pl. 20 kapcsolat 60 másodpercenként), így a kapcsolat megszakadhat. Szándékosan és szigorúan semmilyen más adatot nem naplózunk a jogi felelősségünk csökkentése érdekében.

A biztonság szempontjából az IVPN magában foglalja az ön védelmét. Támogatják mind az OpenVPN, mind az L2TP protokollt. Használhatja a Windows kliensüket az OpenVPN-hez való kapcsolódáshoz. Mindkét protokollhoz beállított útmutatót kínálnak széles eszköztartományban. Támogatják a különféle titkosítási szinteket, valamint a multihop kapcsolatokat a jobb adatvédelem érdekében.

IVPN

Gyakorlati tesztelés

Ha olvastam más véleményeket, akkor tudja, hogy jobban kedvelem a VPN-szolgáltatókat, amelyek könnyen használható kliensszoftvert tartalmaznak. Az IVPN kiváló szoftvert fejlesztett ki a Windows felhasználók számára. Egyszerűen követhető beállítási útmutatót kínálnak Mac, iPhone, iPad, Android és DD-WRT útválasztókhoz.

Csatlakozás a Windows VPN klienssel

Vessünk közelebbről az IVPN Windows ügyfelet.

IVPN Windows kliens

Az IVPN Windows kliens számos speciális funkcióval rendelkezik. Kezdetként a titkosítás szintjét 4096 bites RSA-ra állíthatja. Az IVPN multihop technológiát kínál kiszolgálók számára az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és Hollandiában. Ez azt jelenti, hogy csatlakozhat egy szerverhez, és forgalmat küldhet egy másik országon keresztül. A magánélet védelmének további rétege hozzáadása.

Az IVPN szoftver tartalmazza a DNS szivárgás elleni védelmet. Szolgáltatásuk lehetővé teszi a tagok számára a portátirányítást bejövő kapcsolatok esetén is.

IVPN

Csatlakozás Mac-hez

Az IVPN nem kínál egyedi klienst a Mac felhasználók számára. De ne aggódjon, mivel támogatják az Tunnelblick OpenVPN-t és a kézi L2TP-konfigurációt. Útmutatót állítottak össze mindkét lehetőség számára.

Csatlakozás iPhone vagy iPad készülékről

Míg az IVPN nem kínál saját iOS-alkalmazást, útmutatónk van az ingyenes OpenVPN Connect alkalmazás használatához. Létezik egy beállítási útmutató az L2TP-vel való manuális csatlakozáshoz is. Itt található az utasítások egy példánya. Látogasson el a webhelyükre a képernyőképeket tartalmazó teljes verzió megtekintéséhez.

IVPN L2TP beállítási útmutató iOS-hez:

1) Indítsa el a kezdőképernyőn. Koppintson a Beállítások ikonra. Koppintson a bal oldali Általános ikonra, majd keresse meg a jobb oldalon található VPN gombot.
2) Koppintson a VPN-konfiguráció hozzáadása elemre.
3) Érintse meg az L2TP gombot.

  • Írja be a kapcsolat nevét a leírás mezőbe, pl. IVPN – Svájc.
  • Írja be az egyik L2TP-kiszolgáló címét a szerver állapotlistájából (attól függően, hogy melyik országhoz szeretne csatlakozni).
  • Írja be VPN felhasználónevét a Fiók mezőbe (‘ivpn’-vel kezdődik).
  • Írja be a VPN jelszavát.
  • Írja be az IPSec megosztott titkos kulcsát, amelyet az IPSec megosztott kulcs oldalon talál. Lehet, hogy be kell jelentkeznie, ha még nem tette meg.
  • Kapcsolja az Összes forgalom küldése lehetőséget BE állásba.
  • Koppintson a Mentés ikonra.

4) Csatlakozzon a VPN-hez a VPN gomb BE állásba csúsztatásával.
5) A kapcsolat létrejött és megerősíthető a címsávban található VPN ikonnal.

IVPN

Csatlakozás Android-eszközről

Az IVPN ismét nem kínál alkalmazást Android-eszközökhöz, de támogatják az ingyenes OpenVPN for Android alkalmazást. Van egy beállítási útmutató az L2TP / IPSEC kapcsolatokhoz. Itt található az utasítások egy példánya. Látogasson el a webhelyükre a képernyőképeket tartalmazó teljes verzió megtekintéséhez.

Az IVPN L2TP beállítási útmutató az Android rendszerhez:

1) Nyissa meg az Android készülék eszköz Beállítások fő képernyőjét. Érintse meg a vezeték nélküli kapcsolat alatt található további gombot & hálózatokat. Attól függően, hogy az Ön által használt Android operációs rendszer pontos verziója kissé eltérhet, a cél a VPN konfigurációs képernyő elérése a 2. lépésben..
2) Érintse meg a VPN-t
3) Új VPN kapcsolat felvételéhez érintse meg a + szimbólumot.
4) Adjon meg egy nevet a kapcsolatnak (csak a kapcsolat azonosításához használható), pl. IVPN – Hollandia.

  • A típus alatt válassza az L2TP / IPSec PSK VPN-t
  • Írja be az egyik L2TP-kiszolgáló címét a szerver állapotlistájából (attól függően, hogy melyik országhoz szeretne csatlakozni).
  • Írja be az IPSec megosztott titkos kulcsát, amelyet az IPSec megosztott kulcs oldalon talál. Lehet, hogy be kell jelentkeznie, ha még nem tette meg.
  • Koppintson a Mentés elemre a VPN-kapcsolat részleteinek mentéséhez.

5) Érintse meg az új kapcsolatot a csatlakozáshoz. Írja be az IVPN felhasználónevét és jelszavát (a felhasználónév ‘ivpn’-vel kezdődik), és koppintson a Csatlakozás elemre.
6) Csatlakozás után a következő képernyő jelenik meg.

IVPN

IVPN sebességteszt

Az IVPN-t teszteltem az OpenVPN segítségével, amely a legbiztonságosabb protokoll. Használtam a Windows kliensemet, és csatlakoztam egy szerverhez New Jersey-ben.IVPN sebességteszt

Mint láthatja, körülbelül 30% -os sebességkülönbség mutatkozik a közvetlen kapcsolatom az internetszolgáltatómmal és a New Jersey-i szerverrel való kapcsolat között. A titkosítás növeli a költségeket, így számíthat a teljesítmény bizonyos mértékű csökkenésére. Ez a magasabb szintű adatvédelem kompromisszuma. Közel 24 Mbps sebességgel könnyedén tovább tudtam közvetíteni olyan szolgáltatásokat, mint a Netflix és a BBC.

Következtetés

Szeretem, ha az IVPN a magánéletre és a névtelenségre összpontosít. A multihop technológiájuk a magánélet további rétege. Nincs a legnagyobb hálózat, de lefedi a fő régiókat. A teljesítmény jó azok számára, akik fel akarják oldani a blokkolást és a stream-t olyan webhelyekről, mint a Netflix és a HBO GO.

A legjobban tetszett a szolgáltatásról:

 • Könnyen használható Windows kliens
 • Az OpenVPN és L2TP protokollok támogatása
 • Multihop technológia és portszállítás
 • 256 bites AES + 4096 bites RSA titkosítás
 • Természetes kedvezmények az éves regisztrációnál

Ötletek a szolgáltatás fejlesztéséhez:

 • Ajánljon mobil alkalmazásokat iOS és Android számára
 • Adjon hozzá több helyet a hálózatához
 • Fontolja meg a dedikált IP-t kiegészítőként

Szeretem az IVPN-t, és úgy gondolom, hogy ez kiválóan alkalmas azoknak, akik a magánéletre koncentrálnak. Ha célja a tartalom elérése a világ minden tájáról, akkor ellenőrizze, hogy vannak-e kiszolgálóik ezekben az országokban. Ha a cél az erőteljes magánélet, akkor azt javaslom, hogy próbálja meg az IVPN-t. 7 napos pénz-visszatérítési garanciája fedezi Önt, amely rengeteg idő a szolgáltatás tesztelésére.

IVPN

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me