Indítsuk el a VPN Unlimited felülvizsgálatunkat, a KeepSolid által kínált VPN szolgáltatást, megjegyezve, hogy szinte minden szoftverplatformon felhasználható az online magánélet védelméhez. Ide tartoznak a Windows, a Mac OS X, az Android, iOS, a Windows telefon és a Linux. Még kiterjesztésekkel rendelkezik a Chrome és a Firefox számára, valamint útmutatók más szoftverekhez és eszközökhöz való felhasználáshoz. A VPN Unlimited szolgáltatás többféle árképzési tervet kínál a különféle ügyfélköltségek befogadására. Ez magában foglalja még egy korlátozott idejű, egyszeri fizetési élettartam-tervet is. Szolgáltatásuk révén több mint 300 szerverhez férhetnek hozzá a világ több mint 50 helyszínén. Így a VPN Unlimited lehetővé teszi a biztonságos szörfözés az interneten szinte a világ minden tájáról, miközben hozzájárul az online magánélet védelméhez.

Korlátlan VPN áttekintés

Árképzés és különleges ajánlatok

A VPN Unlimited hat különböző árképzési tervet kínál alapvető VPN szolgáltatásához. Ezek a következők:

 • Nyaralási terv (7 napos terv) – 1,99 USD / 7 nap;
 • Gazdasági terv (havi terv) – 4,99 USD / hó;
 • Normál terv (3 hónapos terv) – 3,00 USD / hónap, számlázása 8,99 USD 3 havonta;
 • Szakmai terv (éves terv) – 2,08 USD / hónap, számlázása évi 24,99 USD;
 • Prémium terv (3 éves terv) – 1,94 USD / hónap, számlázása 69,99 USD háromévente;
 • Végtelenség terv (korlátozott ütemterv 2016. november óta) – 129,99 USD egyszeri kifizetésként.

VPN korlátlan árképzés

A fenti ábra azt mutatja, hogy a VPN Unlimited előfizetők hosszabb távú tervek esetén nagyobb árengedményeket kapnak. Minden terv a következő előnyöket tartalmazza:

 • Korlátlan sávszélesség – gyors, korlátlan internetes forgalom.
 • Hozzáférés a VPN korlátlan szolgáltatáshoz több eszközön – Egyszerre akár 5 eszközt is regisztrálhat.
 • Hozzáférés világszerte – Több mint 300 szerver 50+ helyen.
 • Nyilvános Wi-Fi-védelem – a magánélet és a hackerek elleni biztonság a helyi nyilvános Wi-Fi hotspotokban.
 • A cenzúra megkerülése – mind a kormányzati, mind a helyi tűzfalaktól.
 • Hozzáférés a földrajzilag korlátozott tartalomhoz – javítsa online megtekintési élményét
 • Hozzáférés a korlátlan VPN-hez szinte bármilyen eszközről – a szolgáltatásnak van szoftvere Windows Phone, iPhone, iPod és iPad, valamint Mac OS X, Windows és még Linux számára.
 • Pénzvisszafizetési garancia – pénzvisszafizetés 7 napra, ha nem vagy teljesen elégedett szolgáltatással.

Látogasson el a VPN Unlimited webhelyre

Korlátlan VPN kiterjesztések

Az alapszolgáltatás mellett a VPN Unlimited áttekintésünk kimutatta, hogy a következő tervbővítményeket is kínálják:

 • Személyes szerver – Ez hozzáférést biztosít saját személyes szerveréhez kiválasztott világszerte, ahol biztonságos online üzleti tranzakciókhoz vagy késés nélküli játékhoz használható. A tervek tartalmazzák:
  • Havi – 14,99 USD / hónap;
  • Évi – 12,50 USD / hó, évente számlázva;
  • Élettartam – 499,99 USD 0-szor fizetés.
 • Személyes IP-cím – Ez lehetővé teszi a nem megosztott tiszta IP-cím elérését, amely olcsóbb áron nyújthat egy személyes szerver előnyeit. A tervek tartalmazzák:
  • Havi – 9,99 / hónap;
  • Évi – 8,33 USD / hó, évente számlázva.
 • További eszközök – Ez lehetővé teszi, hogy további egyidejű eszközöket vegyen fel az alaptervébe. Igényeitől függően havi vagy éves terveket vásárolhat az alábbiak szerint:
  • Havi – Egy eszköz, 0,99 USD / hó; öt eszköz, 4,99 USD / hó; vagy tíz eszköz, 9,99 USD / hó.
  • Évi – Egy eszköz, 0,25 USD / hó; öt eszköz, 1,25 USD / hó; vagy tíz eszköz, 2,50 USD / hó.

Az alapvető VPN-tervekhez hasonlóan nagyobb árengedményeket kínálnak a hosszabb távú csomag-kiterjesztésekre.

További termékkínálatok

Ezen felül a VPN Unlimited felülvizsgálatunk megállapította, hogy az anyavállalat, a KeepSolid termékcsaládot kínál, amely magában foglalja a Wi-Fi Hotspot Protector, a Hálózati eszközöket, a Photo Transfer Wi-Fi szolgáltatást, a Privát böngészőt és a Teendők ellenőrzőlistát. A Privát böngésző ingyenesen letölthető, és a VPN Unlimited segítségével használható az online adatvédelem fokozása érdekében. A Teendők ellenőrzőlista egy feladatkezelő, amely lehetővé teszi a feladatok biztonságos megosztását másokkal titkosított alagút-kapcsolaton keresztül. A következő csomagok segítségével csomagba csomagolható a VPN Unlimited segítségével:

 • Szakmail (éves terv) – 2,83 USD / hó, számlázása évente 33,99 USD;
 • Prémium (3 éves terv) – 1,99 USD / hó, számlázás egyszeri 69,99 USD.

Javasoljuk, hogy ha feliratkozik a prémiumra (3 éves terv), akkor vásárolja meg a csomagban lévő csomagot, mivel az megegyezik az árral, mint a VPN Unlimited szolgáltatás, így alapvetően ingyenesen megkapja a Teendőlista ellenőrzőlistát. Az összes termékkel kapcsolatos további linkek megtalálhatók a VPN Unlimited webhelyen.

A KeepSolid különféle lehetőségeket kínál a VPN Unlimited előfizetésének megvásárlására, beleértve a Bitcoin, PayPal, Amazon és hitelkártyákat (Visa / MasterCard). A PayPal használatával történő fizetés megkönnyíti az összes online fizetés központi helyen történő tárolását. A Bitcoin általi fizetés lehetővé teszi, hogy névtelenül maradjon.

Kockázatmentes próbaidőszak

A VPN Unlimited 7 napos ingyenes próbaverziót kínál, amely akkor aktiválódik, ha feliratkozik valamelyik fizetett tervükre. Ez 7 napos pénz-visszafizetési garanciát jelent. Ha nem elégedett szolgáltatással, és a használat első hét napjában visszavonja azt, akkor a vételáért teljes visszatérítést kap Önnek. A visszatérítés teljesítéséhez használt módszer attól a módszertől függ, amelyet az eredeti vásárláskor használt. Erről további információ a TOS-ban található.

Látogasson el a VPN Unlimited webhelyre

Korlátlan VPN hálózati és szerver helyek

A VPN Unlimited több mint 300 szerverhez nyújt hozzáférést több mint 50 helyen. Ezek világszerte több mint 40 országban vannak elterjedve. Számos telephely található számos kulcsfontosságú országban, például Ausztráliában, Kanadában, Indiában, Oroszországban, az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban. A VPN Unlimited kiszolgálókkal rendelkező régiók és országok teljes listája az alábbiak szerint:

 • Észak Amerika
  • Kanada, Mexikó, Panama, az Egyesült Államok
 • Dél Amerika
  • Brazília, Chile
 • Európa
  • Ausztria, Bulgária, Cseh Köztársaság, Dánia, Finnország, Franciaország, Németország, Izland, Írország, Man-sziget, Olaszország, Litvánia, Luxemburg, Hollandia, Norvégia, Lengyelország, Románia, Oroszország, Spanyolország, Svédország, Svájc, Ukrajna, Egyesült Királyság,
 • Ázsia, Afrika és a Csendes-óceán
  • Ausztrália, Hong Kong, India, Izrael, Japán, Malajzia, Dél-Korea, Szingapúr, Dél-Afrika, Thaiföld, Törökország

Adatvédelem és biztonság

A VPN korlátlan áttekintésünk során felfedeztük, hogy nem naplóznak a felhasználók sajátos webes forgalmát. Ez azt jelenti, hogy nem naplóznak konkrét kereséseket vagy meglátogatott webhelyeket a VPN szolgáltatásukon. Figyelemmel kísérik azonban néhány meta adatot, amint azt az adatvédelmi oldaluk következő kivonata mutatja.

A KeepSolid Inc. NEM gyűjt és naplózza a felhasználói tevékenységeket a VPN-szolgáltatások bármelyikének használata közben, kivéve az egyes munkamenetekhez és a munkamenet dátumaihoz tartozó webes forgalom teljes mennyiségét, a felhasználói webszekrényben és a VPN kliens alkalmazásokban történő megjelenítéséhez. A KeepSolid Inc. a titkosított információkat az egyes fiókokhoz csatlakoztatott eszközök mennyiségéről is tárolja, mivel a maximálisan megengedett mennyiség korlátozott. Ezt az információt fel lehet mérni a Felhasználói Irodában, ahol bármely felhasználó törölheti eszközét a fiókjából.

A VPN Unlimited rendelkezik a Canary Canary-val, hogy átláthatósági jelentést hívjon, ahol frissíti jelenlegi állapotát. A jelentés negyedévente frissíti az információs kérések közzétételére irányuló kormányzati kéréseket. 2016. szeptember 1-jétől nem érkezett kérés a VPN Unlimited felhasználói információkról.

A VPN Unlimited az OpenVPN protokollt használja UDP-portokkal Android és Windows rendszeren, valamint Linux platformon, amely az AES-256 algoritmust használja SHA-1 hitelesítéssel. A kezdeti kézfogás az RSA-1024-en keresztül történik. A Mac OS X és iOS platformok az IKEv1-et használják a beépített IPsec által kezelt titkosítással, erős AES-CBC-128 algoritmus segítségével.

Ezen felül a VPN Unlimited a titkosítás és az adatmegtakarítás további rétegét kínálja a korlátozott környezetek számára. Ezt a beállítást KeepSolid Wise-nek hívják. Ez egy olyan protokoll-kiterjesztés, amely segít a felhasználóknak lopakodóan megcsúszni a tűzfalakon. Ez megakadályozza a VPN-kapcsolat észlelését és az esetleges ISP-fojtást. Ez úgy működik, hogy VPN-forgalmat küld a szabványos HTTPS TCP 443 porton keresztül. Ez elérhető az iOS 9 vagy újabb, Android, Windows és Linux eszközökhöz, és Kínában, az Egyesült Arab Emírségekben, Szaúd-Arábiában, Oroszországban, Indonéziában, Indiában, Törökországban, Szíriában vagy Iránban élő vagy látogató ügyfelek számára ajánlott..

Látogasson el a VPN Unlimited webhelyre

Korlátlan VPN támogatás

A VPN Unlimited 24 órás e-mail támogatást kínál minden esetleges problémája esetén. A legtöbb támogatási jegyre néhány órán belül válaszolnak. Támogatási formájuk nagyon alapvető. Ez lehetővé teszi, hogy megadja nevét, e-mail címét, a probléma leírását, és csatoljon minden kiegészítő anyagot. Fenntartják a GYIK-adatbázist is, amelyben böngészhet, hogy megnézhesse, a probléma megoldódott-e már. Végül van néhány kiváló telepítési és felhasználói kézikönyv VPN-szolgáltatásukhoz különféle operációs rendszerek platformjaira.

A VPN gyakorlati tesztelése korlátlan

A VPN Unlimited szolgáltatás támogatja az iOS, Android, Mac OS X, Windows, Linux, Windows Phone és Apple TV szolgáltatásokat. Még böngésző-kiterjesztésekkel rendelkezik a Firefox és a Chrome számára. Ezeknek a szakaszának részletesebb áttekintése várható.

Csatlakozás a Windows klienssel

A VPN Unlimited önálló kliens támogatja a Wndows XP SP3 és újabb verziókat. Telepíthető a VPN Unlimited webhely-letöltési oldaláról. Ezen az oldalon válassza a „Windows” lehetőséget, majd kattintson a megjelenő oldalon az „Önálló” gombra az ügyfél telepítőfájljának letöltéséhez a számítógépére. Futtassa ezt a fájlt rendszergazdaként a telepítési folyamat befejezéséhez.

Miután az ügyfelet telepítette a számítógépére, látni fogja ezt az ablakot. Ez a VPN-ügyfél központi irányítópultja. Az ablak bal oldali menüje lehetővé teszi a következő műveletek végrehajtását:

 • Jelenítse meg azon átjárók listáját, amelyekhez csatlakozhat.
 • Nézze meg a fiók hálózati beállításait.
 • Hozzáférés a közösségi médiához és a VPN Unlimited szolgáltatás támogatásához.
 • Vizsgálja meg jelenlegi előfizetését, megújítsa vagy módosítsa.

Korlátlan VPN Windows

Ennek az ablaknak a tetején található kapcsoló (BE vagy KI) a VPN-szolgáltatáshoz való csatlakozáshoz vagy leválasztáshoz, megmutatja a kapcsolat aktuális állapotát és az érvényes IP-címeket (valódi IP és virtuális IP), ha VPN-hez kapcsolódik. szerver. A bal oldali menü „Szerverek” kiválasztása után a következő ablak jelenik meg.

Korlátlan VPN kiszolgálók

A fenti ablakból kiválaszthatja a kívánt VPN-kiszolgálót, és a váltógombbal csatlakozhat hozzá. Alternatív megoldásként a kapcsolat létrehozásához kattintson duplán a VPN-kiszolgáló helyére is. Ha az „Optimal” lehetőséget választja, akkor az ügyfél a legközelebbi / leggyorsabb szerverhez csatlakoztatja az aktuális tartózkodási helyét. Ezenkívül azt is beállíthatja, hogy a szerverhez csatlakozzon a kedvenc online médiatartalmak streamingjéhez. Mivel nem minden kiszolgáló használható a P2P-hez, ez az ablak szemlélteti azokat is, amelyek a torrent szó szóval egy rajta keresztüli vonallal mutatva azokon a kiszolgálókon kívül, amelyek nem képesek.

Ha a bal oldali menüből kiválasztja a „Fiók” menüpontot, a következő ablak jelenik meg, amely lehetővé teszi a fiók hálózati beállításainak megváltoztatását. Ez az ablak lehetővé teszi a következő beállítások be- és kikapcsolását:

 • KeepSolid Wise – Ez a lopakodó mód hasznos az intézményi tűzfalak elkerülése érdekében, mint például a kínai nagy tűzfal, és sok más ország cenzúrájának megkerülése..
 • Állítsa le a DNS szivárgást – Ez az internetes keresési kérdéseket a VPN Unlimited belső DNS-kliensen keresztül irányítja.
 • Javítási kapcsolat – Ez felhasználható az ügyféllel kapcsolatos problémák kijavítására.

VPN korlátlan Windows hálózati beállításokAmint ezek a képernyőképeket mutatják, a VPN Unlimited Windows ügyfél könnyen használható. Csak néhány kattintásra van szükség a hálózati beállítások, a kívánt kiszolgálóhely kiválasztásához, majd a VPN-szolgáltatáshoz történő kapcsolódáshoz. A leválasztás még egyszerűbb. Csak kapcsolja be a kapcsolatot. Ezután kiválaszthat egy másik kiszolgálót, amelyhez csatlakozni szeretne.

Látogasson el a VPN Unlimited webhelyre

Csatlakozás az Android App segítségével

A VPN Unlimited alkalmazás kompatibilis az Android 4.0-s és újabb verziókkal. Telepíthető a saját webhelyük letöltési oldaláról az „Android” kiválasztásával. A „Letöltés a Google Playről” gombra kattintva eljuthat az alkalmazás letöltéséhez. Miután telepítette az Android-eszközére, be kell jelentkeznie a felhasználónevével és jelszavával. Utószavakkal láthatja az alkalmazás csatlakoztatásának fő képernyőjét, mint az alább látható. Ez a kép tájképes módban ábrázolja a menüt kibővítve, miközben csatlakozik egy Indiában és Delhiben lévő VPN szerverhez.

Amint az a képen látható, a fő képernyő a szerver helyének térképe. Ha megérinti ezen helyek egyikét, az az ábrán látható módon kibővíti. A kapcsoló megérintése mellett a hely melletti kibővített mezőben elindítja a csatlakozási folyamatot. Másik lehetőségként a képernyő alján lévő váltógombbal is csatlakozhat, miután kiválasztotta a VPN-kiszolgálót. A képernyő tetején megjelenik a helyed és a virtuális IP-cím is.

VPN Korlátlan Adroid App

A kibővített menü eléréséhez érintse meg a menü ikont (háromszoros vízszintes sávok) a képernyő tetején. Megvan a fiókja neve és az aktuális előfizetéshez hátralévő idő. Ezután vannak menük a következőkre:

 • Hírek központja – Ez a képernyő hivatkozásokat tartalmaz a közösségi média fiókjaira, és jelzi, hogy új üzeneteket küldtek-e.
 • Információ – Megjeleníti a képernyőt, amely társadalmi követési linkeket és linkeket tartalmaz a különféle támogatási információkhoz.
 • Vásárlások – Ez a képernyő megjeleníti az aktuális VPN-terveket, és bővítheti fiókja vagy előfizetésének időtartamát.
 • Beállítások – Ez az alább bemutatott képernyő három részre oszlik:
  • felhasználónév – Ez lehetővé teszi az alkalmazás kijelentkezését, de a következő megnyitásakor le kell lépnie.
  • Tábornok – Ez a szakasz lehetővé teszi a VPN-statisztikák, a naplózási és hibakeresési kapcsolatok megvizsgálását, a proxyk beállítását, az alkalmazás újratelepítésének módját és a kódok beváltását..
  • Biztonság – Ez a szakasz lehetővé teszi az alkalmazás beállítását, így mindig szükséges jelszó az alkalmazás elindításához, a fiók jelszavának megváltoztatásához és az alkalmazás lopakodó mód használatához.

Más fiókbeállítások megvásárlásához és a kijelentkezéshez kapcsolódó gombok zárják le a kibővített menüt.

VPN Unlimited AndroidLáthatja, hogy a VPN Unlimited Android alkalmazás ugyanolyan egyszerűen használható, mint a Windows kliens. A fő különbség az, hogy a fő kapcsolati képernyő a szerverlista helyett a térképbázisok. Néhány koppintással a térképen, és csatlakozhat bármelyik VPN szerverhez a hálózatukban. Van még néhány felhasználói beállítás, beleértve a lopakodó módú kapcsolatokat.

Látogasson el a VPN Unlimited webhelyre

Korlátlan sebességű VPN teszt

A VPN Unlimited hálózat sebességének tesztelése azt mutatta, hogy a teljesítmény jó volt. Ez valamivel meghaladta azoknak az átlagát, amelyeket a sebességkülönbség szempontjából teszteltünk. Ahogy az várható volt, a VPN szolgáltatás használatával felismert titkosítási fölött a sebesség bizonyos mértékig csökken. Ez a veszteség jól esett a VPN Unlimited szolgáltatás elfogadható értékein.

Korlátlan sebességű VPN teszt

A fenti képekből látható, hogy a titkosított kapcsolat az ISP alapszintű letöltési sebességét 29,15 Mb / s-ról 25,98 Mb / s-ra csökkentette. Ez körülbelül 10,8% -kal csökken a Manassasban (VA) található szerver számára. Ez elfogadható veszteség az adatbiztonság számára, amelyet az összes internetes forgalom titkosítása a VPN Unlimited szolgáltatáson keresztül nyújt.

Következtetések

A VPN Unlimited a KeepSolid Inc. által nyújtott szolgáltatás. Ez lehetővé teszi, hogy biztonságosabb maradjon mind otthon, mind a helyi hotspotban, mivel titkosítja az összes internetes forgalmat és átadja azt egy dedikált VPN-kiszolgálóknak. Ez úgy fog kinézni, mintha a forgalom másutt származna. Ezáltal hozzájárul az online magánélet védelméhez. Hálózatuk több mint 300 szerverből áll, több mint 50 helyszínen.

A VPN Unlimited székhelye az Egyesült Államokban található. Nem naplózza konkrét webhelyeket vagy ügyfelektől származó kérdéseket, de tárol néhány meta információt a fiók karbantartása érdekében. A VPN Unlimited egyedi szoftvert kínál Windows, Mac OS X, Android, iOS, Windows telefon és Linux rendszerekhez. Ezek Firefox és Chrome böngészőkhöz tartalmaznak alkalmazásbővítményeket is. Szoftverük minimális számú beállítással rendelkezik, és könnyen kezelhető. Az egér néhány egyszerű kattintásával vagy a készülék képernyőjén lévő megérintéssel csatlakozhat a hálózatuk VPN-kiszolgálójához.

Az összes alkalmazásuk jó titkosítást nyújt. Windows, Linux és Android szoftverük az AES-256 OpenVPN protokollt használja SHA-1 hitelesítéssel. Ez jó egyensúlyt biztosít a sebesség, a biztonság és az általános megbízhatóság között. Lopakodó módban vannak azok számára, akik meg akarják kerülni a tűzfalakat és legyőzni az intézményi cenzúrát. Mac OS X és iOS alkalmazásuk az IKEv1-et és a beépített IPsec-t használja a titkosításhoz. AES-CBC-128 algoritmust használnak.

A VPN Unlimited kézi oktatóanyagokat is kínál a szolgáltatáshoz való csatlakozáshoz különféle platformon és operációs rendszeren. Támogatásuk egy online csevegési szolgáltatással kezdődik. Van egy GYIK-adatbázisuk. A több érintett kérdést a 24/7/365 e-mail jegyrendszerükkel kezelheti.

Ami a legjobban tetszett a szolgáltatásban:

 • Hálózata globálisan változatos.
 • Ügyfeleket biztosítanak a Windows, a Mac OS X és a Linux számára
 • Mobil alkalmazásai vannak iOS, Android és Windows telefonokhoz.
 • Dedikált IP-címek és szerverek azok számára, akiknek szükségük van rájuk.
 • A VPN Unlimited negyedévente ad átláthatósági jelentést.

Ötletek a szolgáltatás fejlesztéséhez:

 • Növelje a Mac OS X és iOS alkalmazások titkosítási erősségét.
 • Rövidítse le ügyfélszolgálati idejét.
 • Adjon hozzá egy kill kapcsolót az egyedi szoftverükhöz.

A VPN Unlimited hálózati szerverekkel rendelkezik a legtöbb nagy kontinensen. Szervereik vannak Afrikában, Ázsiában, Európában, Óceániában, Észak-Amerikában és Dél-Amerikában. A tagok hozzáférhetnek egy gyors VPN hálózathoz. 7 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkeznek, így kipróbálhatják szolgáltatásaikat maguk számára. Próbáld ki nekik és nézzétek meg, mit gondolsz. Ha szereti a VPN szolgáltatásuk által kínált sebességet és nyugalmat, akkor havonta mindössze 4,99 dollárból regisztrálhat korlátlan hozzáférésre.

Látogasson el a VPN Unlimited webhelyre

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me