LifeLock Review 2017

Kezdjük LifeLock áttekintésünket azzal, hogy megfigyeljük, hogy ők az egyik legfontosabb vállalat az identitáslopások elleni védelem területén. Mint a legtöbb ember, valószínűleg kedvesnek, de nem nélkülözhetetlennek tartja az identitásvédelmet. Ahogy az Internet egyre inkább integrálódik a mindennapi életbe, ez kezd változni. Az adatok megsértésének száma és kiterjedése a közelmúltban növekszik, és ez a tendencia várhatóan folytatódni fog a jövőben is. Az egyik legfontosabb hitelintézetünknél, az Equifaxben a közelmúltban bekövetkezett személyes azonosításra képes adatok megsértése több mint 143 millió amerikai előtérbe helyezte ezt. Ha feliratkozik a Lifelock szolgáltatásainak sorozatára, akkor segít megfigyelni és őrizni valós identitását. Ezenkívül nyugalmat nyújt Önnek, ha személyazonosságának veszélybe kerülnek, a védelmi szolgálat segítséget nyújt Önnek a helyreállításához..


LifeLock áttekintés

LifeLock szolgáltatás ára

A LifeLock három különböző terv alapján kínálja szolgáltatását. A választott terv meghatározza a megfigyelt védelem típusát és szintjét, az elveszett pénzeszközök maximális visszatérítését és az egyéb kiegészítő eszközvédelmi funkciókat. Elsődleges terveik a Standard, az Advantage és az Ultimate Plus. A LifeLock ezeket az alábbiak szerint árazza: Standard; Havonta 9,99 USD, előnye; Havonta 19,99 USD, és az Ultimate Plus; $ 29.99 / hó.

Olvasóink azonban megtehetik vegye le 10% -ot az első számlázási időszakra vonatkozó rendes tervárai, valamint a szolgáltatásuk 30 napos kockázatmentes időszaka. Hitel- vagy bankkártya szükséges a kedvezmény igénybevételéhez.

LifeLock árképzés

Ez azt jelenti, hogy most előfizethet a szokásos csomagjukra 8,99 / hónap, az Advantage csomag 17,99 USD / hó, és az Ultimate Plus tervre 24,99 / hó az első előfizetési időszakra. Ha maximalizálni szeretné az Lifelock tervkedvezményét, előfizetnie kell egy éves tagságra. A Lifelock szolgáltatások tömbjével a legtöbb fő hitelkártyával fizethet. Ezeket a terveket részletesebben megvizsgáljuk később, a LifeLock áttekintésében, miután megvitatjuk, mi az identitáslopás és annak sok formája.

LifeLock pénz-visszafizetési garancia

Mint mondtuk, olvasóink kihasználhatják a LifeLock által nyújtott jelenlegi 30 napos kockázatmentes időszakot. A fizetéshez csak hitelkártya szükséges. Ez lehetővé teszi az identitásvédelmi szolgáltatások csomagjának használatát. Ezenkívül láthatja, hogy a LifeLock Privacy Monitor szoftver miként segíthet figyelemmel kísérni és őrizni, hol és hogyan található az Ön személyazonosító adatai az interneten. Kipróbálhatja a LifeLock többi funkcióját is, hogy megtudja, a szolgáltatás Önnek megfelelő-e.

Ezen felül 60 napos pénz-visszatérítési garanciával is rendelkeznek azok számára, akik éves tagságot kötnek. Ha az éves tagságuk feliratkozásától számított 60 napon belül felhívja vagy felveszi velük a kapcsolatot a saját internetes portálon, számláján keresztül, akkor visszatéríti a vételárat. A 60 napos időszak után az előfizetési időszak hátralévő hónapjai alapján arányos visszatérítést biztosítanak Önnek.

Ez a garancia a megújítási időszakokra is vonatkozik. A havi előfizetésekre nem vállalunk garanciát.

Látogasson el a LifeLock oldalra

Hogyan védi a LifeLock a személyazonosság-lopások ellen

A LifeLock által nyújtott szolgáltatások megértéséhez először meg kell értenie, mi a személyazonosság-lopás, és hogy milyen formájú lehet. Ezt követően jobban megérti az általuk kínált terveket, és pénzügyi helyzetének, online és offline szokásainak, valamint a szükséges vagyonvédelemnek a szintje alapján kiválaszthatja a legmegfelelőbbet az Ön számára. Legalább egyértelművé kell válnia számodra, hogy mindenkinek szüksége van bizonyos szintű személyazonosság-lopás elleni védelemre.

Mi az a személyazonosság-lopás?

A Kongresszus 1998-ban elfogadta a személyazonosság-lopásról és a feltételezés elkerüléséről szóló törvényt, amely a személyazonosság-lopást vagy -csalást úgy határozza meg, hogy: „Bárki, aki tudatosan átruház vagy törvényes felhatalmazás nélkül használ egy másik személy azonosítására szolgáló eszközt azzal a szándékkal, hogy bármely jogellenes tevékenység, amely a szövetségi törvény megsértését jelenti, vagy amely bármely alkalmazandó állami vagy helyi törvény szerint bűncselekményt jelent; ” Egyszerűbben fogalmazva: a személyazonosság-lopás mindenkit magában foglal, aki más személy személyes adatait tudatosan használja fel arra, hogy személyazonosságát bűncselekmény elkövetése érdekében feltételezze. E bűncselekmény célja általában valamilyen pénzbeli haszon megszerzése.

Személyi lopás típusai

Bár a legtöbb személyazonosság-lopás pénzügyi haszon érdekében történik, léteznek más típusú személyazonosság-lopások is. Emiatt a hitelképesség puszta figyelemmel kísérése nem a leghatékonyabb módja annak, hogy megvédjük. Valójában nyolc vagy kilenc típusú személyazonossággal kapcsolatos csalás létezik annak osztályozása szerint. Ide tartoznak a következők:

 • Társadalombiztosítási szám azonosító lopása – Az Ön szociális száma (SSN) az egyik legfontosabb része a személyes azonosításnak megfelelő személyes adatoknak, amely meghatározza az Egyesült Államokban élőket. A hozzáférés lehetővé teszi a bűnözők számára, hogy más személyi adatvédelmi információkat gyűjtsenek, amelyek elősegítik számukra az Ön személyazonosságának megszerzését, és más típusú személyazonosság-lopáshoz vezethetnek. Ezenkívül más személyazonosító okmányok, például útlevelek és járművezetői engedélyek előállítását is lehetővé teheti számukra, bár az ezekben alkalmazott új biztonsági szolgáltatások ezt megnehezítik..
 • Pénzügyi személyazonosság-lopás – Mint mondtuk, ez a személyazonosság-lopás egyik leggyakoribb típusa, amikor valaki feltételezi az Ön személyazonosságát valamilyen pénzügyi haszonszerzés céljából. A bűnözők hozzáférhetnek az Ön fiókja adataihoz. Ez az SSN-fel együtt lehetővé teheti számukra a folyószámlák elérését, új fiókok létrehozását vagy más típusú pénzügyi csalások lehetővé tételét.
 • A járművezetői engedély személyazonosságának ellopása – A járművezetői engedély számának vagy személyazonosító adatainak eltulajdonítása más információkkal együtt lehetővé teszi, hogy mások megszemélyesítsenek téged, ha gyorshajtást vagy más mozgó szabálysértést követ el. Ha sikerrel járnak ebben az ügyben, akkor elkerülhetik a pénzügyi és egyéb büntető intézkedéseket e jogsértések elől. Sőt, mivel a hatóságok Önt keresnek, ezeket a jogsértéseket hozzá fogják adni a nyilvántartáshoz. Ez problémákat okozhat az ön számára, amelyek a pénzügyi kötelezettségektől a vezetői jogosultságok elvesztéséig terjedhetnek.
 • Bűnügyi személyazonosság-lopás – Ha a bűnöző elegendő információt és dokumentációt szerez be, akkor becsaphatja a rendőrséget abban, hogy azt hitte, hogy ő vagy, ha bűncselekménybe kerül. Ez a tevékenység bármi lehet az egyszerű lopástól a gyilkosságig. Sajnos, ha ő sikeres ebben a megtévesztésben, akkor a hatóságok fogják keresni, ha nem jelenik meg a bírósági dátumra. Ez valódi problémákat okozhat neked, mivel nehéz lehet meggyőzni őket arról, hogy szakmai segítség nélkül nem követte el a bűncselekményt. A rendõrség és más hatóságok általában cinikusak, amikor az emberek bevallják ártatlanságukat.
 • Orvosi személyazonosság-lopás – Azok a személyek, akik megszerezik az Ön személyes egészségügyi adatait és orvosi azonosító számát, hozzáférhetnek az orvosi szolgáltatásokhoz és gyógyszereket kaphatnak az Ön nevében. Ez a biztosítási csalással együtt nemcsak pénzügyi nehézségeket okozhat az Ön számára, hanem életveszélyes is lehet. Ez azért lehetséges, mert kórtörténete követ téged, és befolyásolhatja az orvosok által nyújtott ellátást és szolgáltatásokat. Ez egyben a személyazonosság-lopás egyik legnehezebb típusa is a mediációnak, mivel kevés vagy egyáltalán nem rendelkezik a kórtörténetében szereplő információk felett, ez megnehezíti a vitatást. Szükség van szakemberre, aki segít az orvosi nyilvántartás rögzítésében.
 • Biztosítási személyazonosság-lopás – Az ilyen típusú személyazonosság-lopás általában közvetlenül kapcsolódik és gyakran az orvosi személyazonosság-lopás csoportjába tartozik. A biztosítási információk jogosulatlan használata magasabb díjakat eredményezhet az ön számára, és a terv feltételeitől függően a saját orvosi segítségnyújtáshoz kapcsolódó extra költségeket eredményezhet..
 • Szintetikus személyazonosság-lopás – Ez a személyazonosság-lopás hibrid formája, amely magában foglalja az SSN használatát az áldozatok kitalált neveivel, címeivel és esetleg PII-jával új identitások létrehozására. Ezek az új identitások ezután felhasználhatók az identitáslopások összes többi formájának elkövetésére. Ezt úgy teszik, hogy megzavarják Önt, más áldozatokat, a hatóságokat, a hitelezőket és mindenkit. A csalás középpontjában az SSN-je van.
 • Adóazonosság-lopás – Az Ön SSN-nevének és nevének használatával a bűnözők bejelenthetik és csalárd módon beszerezhetik az adó visszatérítését. Ez megnehezítheti a jogos visszatérítés benyújtását és megszerzését. Bizonyos esetekben ez hosszabb visszatérítési késedelmekhez és a pénzeszközök esetleges elvesztéséhez vezethet.
 • Gyermek személyazonosság-lopás – A gyermekek személyi azonosító adatainak használata népszerűbbé vált, mivel hitelképességüket még nem állapították meg. Ez megkönnyíti az információ felhasználását csalárd tevékenységekhez, mivel sok év telt el, mielőtt ezeket a tevékenységeket észreveszik. Az első jele annak, hogy bármi hibás, az lehet, amikor a fia vagy lánya kölcsönkért folyamodik az első autójukhoz.

Látogasson el a LifeLock oldalra

Hogyan működik a LifeLock szolgáltatás??

A LifeLock és senki más nem tudja megakadályozni az adatok megsértését, mivel – amint egy pillanat alatt elolvassa – ezek száma és súlyossága egyre növekszik évek óta. Sőt, ez a tendencia valószínűleg nem csökken, amikor a tárgyak internete (IoT) eszközöket bevezetik mindennapi életünkbe. Ezen túlmenően ezek közül a sértések közül sokat emberi hibák okoznak, amelyeket nem lehet teljes mértékben kiküszöbölni. Erről többet fogunk megvitatni, amikor megvizsgáljuk a főbb jogsértéseket, és később áttekintésünk során megvizsgáljuk az identitáslopások trendjeit.

A LifeLock egy olyan szolgáltatáscsomag, amely három alapvető dolgot hajt végre azért, hogy megvédjen Önt az identitáscsalásoktól, vagy lehetővé tegye, hogy megszerezzék őket, mielőtt messze mennének. Ez korlátozhatja hatásait a személyes életére, és megkönnyíti a közvetítést. Ezek a szolgáltatások három szintű védelemmel működnek: megfigyelés és észlelés, riasztás és visszaállítás. Ezenkívül extra haszonnal jár a zsebköltségek megtérítésével, ha szükséges. Most vizsgáljuk meg mindegyiket részletesebben.

Monitor és észlelés

Az Lifelock által nyújtott elsődleges védelem az, hogy figyelemmel kíséri és észleli az Ön releváns PII-jét különféle adatbázisokban és webhelyeken. Erre képes az ID Analytics egyedi iparágakon átnyúló, közel valós idejű fogyasztói információk tárházának kiaknázásával, amely átfogó képet nyújt az identitásról és a hitelkockázatról. Ez a lerakat ID-hálózat néven ismert. Ez a lerakat lehetővé teszi számukra a jelenlegi PII megfigyelését és a legkorszerűbb elemzést, amely egy szakértői szabályok rendszerét és viselkedési elemzést ötvözi a csalások azonosításának előrejelzésére és a nagyon kevés késleltetésű kockázatelemzési felülvizsgálatok elvégzésére..

Éber

Az események észlelése után a szolgáltatási csomag által kínált második szintű védelem az, hogy figyelmeztessen és meghatározza, hogy tisztában van-e velük. Saját LifeLock Identity Alert System értesíti Önt egy lehetséges csalási problémáról. Ez a figyelmeztetés e-mailben, szövegesen vagy telefonon történik. A kézbesítés módja az Ön választása. Ez a figyelmeztetés interaktív, és válaszolást igényel tőled, amely lehetővé teszi számukra, hogy meghatározzák, vajon a tranzakció valóban gyanús-e.

visszaállítás

A gyanús tevékenység igazolása után további vizsgálat indokolt. Ha úgy találják, hogy személyazonosság-lopás vagy -csalás, akkor más esetekben megvizsgálják és végrehajtják a visszaállítási folyamatot. A helyreállítási helyreállítási eljárás a következő nyolc lépést foglalja magában:

 • Ön korlátozott meghatalmazást ad nekik, így törvényesen dolgozhatnak az Ön nevében.
 • A LifeLock összegyűjti az eset bemutatásához szükséges összes információt.
 • 7 éves csalási figyelmeztetést állítottak fel az ön nevében a hitelinformációs ügynökségek felé.
 • A Locklock megkezdi a veled szembeni követelések közvetítését és a hitelviták feldolgozását.
 • A biztosítási igényt benyújtják a megfelelő hatóságokhoz.
 • A szakértők jogi képviseletét megtartják Önnek, és a bírósági költségeket fedezik.
 • A jövőbeli csalásokkal szembeni védelem érdekében megszervezik és katalogizálják az ügyfájlt a könnyű hozzáférés érdekében.
 • Hiteljelentést kap, amely igazolja, hogy az összes személyazonosság-lopási információ eltávolítva.

Ezen dolgok közül sokat valószínűleg egyedül is megtehetsz, és a helyreállítási folyamat során segítséget kell nyújtania a LifeLock számára, és további információkat kell megadnia. Ha szakértői útmutatásuk van, időt és fájdalmat takaríthat meg az identitás helyreállítása közben.

Megtérítési juttatás

A három szintű védelem mellett a LifeLock megtéríti a következő azon zsebköltségeket, amelyek az identitás helyreállításához merültek fel..

 • A dokumentumok cseréjének költségei.
 • Utazási költségek.
 • Bevételkiesés.
 • Lopott kézitáska, pénztárca vagy pénztárca.
 • Gyerek- és idősgondozás.
 • Utazási segítség.
 • Csalás visszavonások.
 • Jogi költségek.
 • Kármentesítési szolgáltatások költségei.
 • Az ügykezelési szolgáltatások költségei.

A LifeLock akár egymillió dollárt költhet személyazonosságának visszaszerzésére. Ezen felül a számlájukból ellopott (más források által nem fedezett) pénzeszközök visszatérítésére is számítanak, a terv irányelveiben szereplő korlátozásig.

Látogasson el a LifeLock oldalra

A LifeLock tervek elemzése

Most jobban megérti a személyazonosság-lopást és annak különféle formáit. Ezen ismeretek felhasználásával nézzük meg közelebbről a LifeLock által kínált három elsődleges tervet. Pontosabban, megvizsgálja a személyazonosság-lopás elleni védelem típusait, amelyeket figyelnek és figyelmeztetnek. Először megvizsgáljuk az összes LifeLock-terv közös jellemzőit. Ezután közelebbről megvizsgáljuk, hogy az egyes terveket miként figyeli és riasztásokat küld.

Az összes LifeLock-terv közös funkciói

 • Amerikai identitás-helyreállítási szakemberek – Ha személyazonossága sérült, akkor egy szakember kerül kijelölésre, aki segít visszaállítani
 • 24/7 élő tag támogatás – Minden előfizető hozzáférhet képzett személyazonosítási ügynökökhöz, akik válaszolhatnak kérdéseikre.
 • Csökkentse az előre jóváhagyott hitelkártya-ajánlatokat – A LifeLock kéri, hogy távolítsák el az előre jóváhagyott hitelkártya-listáktól. Ezt ingyenesen megteheti a hitelintézetek által létrehozott hivatalos weboldalon, de örülök, hogy a LifeLock szolgáltatás további kényelmeként kínálják fel..
 • Elveszett pénztárca-védelem – Ha pénztárcáját vagy pénztárcáját elveszik vagy ellopták, vegye fel velük a kapcsolatot, és egyik ügynöke segít a hitel- / bankkártyák, a járművezetői engedélyek, a biztosítási kártyák és egyéb dokumentumok törlésében vagy cseréjében. Útmutatást nyújthatnak az esetlegesen elveszett készpénz visszatérítéséhez.
 • LifeLock adatvédelmi figyelő – Megvizsgálják az Ön nyilvános kereső webhelyeit az Ön adataival kapcsolatban, és megmondják, mit kell tennie ahhoz, hogy kijelentkezzen azokról, akiknél nem szeretné, hogy azok megjelenjenek. Ez korlátozza az internetes személyazonosító adatok lábnyomát, és megnehezíti az azonosító tolvajok számára a szükséges információk megszerzését.
 • LifeLock Identity Alert System – A LifeLock figyeli az SSN, név, cím vagy születési dátum csalárd vagy gyanús felhasználását hitel és egyéb szolgáltatások megszerzése céljából. Szövegesen, e-mailben vagy telefonon figyelmeztetnek, ha vannak ilyenek. Ezek a figyelmeztetések interaktívak, és válaszolást igényelnek annak ellenőrzéséhez, hogy jelezhetik-e az Ön személyazonossága eltérítését.

LifeLock Standard terv

A szokásos terv által biztosított riasztások a következőket tartalmazzák:

 • Az Ön személyes adatai a szolgáltatási és hitelkérelmekről – Ezek a figyelmeztetések bizonyos mértékig biztosítják a személyazonosság-lopás biztonságát, mivel lehetővé teszik, hogy megvédje magát személyes adatai alapján benyújtott csalárd hitelkérelmektől. Az előre jóváhagyott hitelkínálatok letiltása segít figyelemmel kísérni ezt.
 • Az Ön személyes adatai a sötét webben – A sötét webhelyek ezreinek szkennelésével generált riasztások az Ön személyazonossági adatainak létezésére figyelmeztethetnek az éberség fokozására, mivel az identitáslopás kockázata jelentősen megnőtt. Valószínűleg egy 7 éves csalási figyelmeztetést kell elhelyeznie a hitelintézeteknél, és fontolóra kell vennie a befagyasztást. A LifeLock ügynökök segíthetnek a kockázatok elemzésében, a lehetőségek bemutatásában, és javasolhatnak olyan intézkedéseket, amelyek segítenek az ellenőrzésében.
 • Kérés a cím megváltoztatására – Annak ismerete, hogy valaki megkísérelheti megváltoztatni az Ön címét az Ön tudta nélkül, figyelmeztetheti Önt esetleges pénzügyi személyazonosság-lopásokra, adóazonosító személyek lopására, orvosi és biztosítási személyazonosság-lopásokra, valamint másokra, mivel ez általában az első lépés a személyazonosság-lopás sokféle formájában..
 • Az Ön személyazonosságához kapcsolódó hamis személyes adatok – Ez figyelmeztet arra, hogy valaki megkísérel használni az SSN-t egy új identitás biztosítására. Ez az új identitás felhasználható új pénzügyi, orvosi és hiteles dokumentáció létrehozására. Mivel ők az SSN-t használják, ezek közül sok zavarhatja és megzavarhatja mások valós személyazonosságát.

Mint láthatja, még a LifeLock Standard terv alapvető védelmet is nyújthat a személyazonosság-lopás sok formája ellen. Olcsóbb lehetőséget biztosít azok számára, akiknek pénzügyei nem igényelhetik vagy támogathatják a személyazonosság-lopások magasabb szintű megfigyelését. A LifeLock Standard magában foglalja a hitelfigyelést egy irodán keresztül.

Amint mások rámutattak, a LifeLock az Equifax-ot használja elsődleges hitelintézeti irodájaként. Az Equifax legutóbbi adatsértése miatt ez néhány olvasó számára aggodalomra ad okot. A LifeLock ennek kezelésére kijelentette, hogy a megosztott információik egyike sem volt érintett a közelmúltbeli jogsértésben. Mindazonáltal figyelemmel kísérik a jelenlegi nyomozást és várják annak lezárását. Ezen a ponton megvizsgálják megosztott Equifax-adataikat, és megtesznek minden szükséges lépést az adatbiztonság folyamatos biztosítása érdekében.

Látogasson el a LifeLock oldalra

LifeLock előnyei

A LifeLock Advantage terv a LifeLock Standard összes figyelmeztetését tartalmazza, a következő extrákkal együtt:

 • Az Ön személyes adatai a büntetőjogi letartóztatásokról és a bírósági foglalási nyilvántartásokról – A LifeLock vizsgálata kiterjed a nevére és születési idejére vonatkozó letartóztatási és bírósági nyilvántartásokra. Ez lehetővé teszi annak megállapítását, hogy valaki az Ön személyazonosító adatait használ-e valamilyen bűncselekmény elkövetésére, és megteheti a lépéseket annak kijavítására, mielőtt a hatóságok megkeresnek téged, amikor a bűnöző nem fordul bírósághoz..
 • Nagymértékű jogsértések – Figyelmeztetéseket kap, ha új törpkönyvek merülnek fel, hogy megbizonyosodjon arról, hogy egyikükben sem volt veszélyben PII.
 • Készpénzfelvételek, átutalások és nagy összegű vásárlások a hitel-, csekk- és takarékszámlákról – A fiók hitelesítő adatainak megadásával a LifeLock képes lesz megfigyelni meglévő fiókjait és figyelmeztetni a gyanúsnak ítélt tranzakciókra. Ez lehetővé teszi, hogy ne csak figyelje, amikor valaki új nevet próbál létrehozni a nevedben, hanem a meglévőket is figyeli.

Azok számára, akiknek több pénzügyi forrása van, a LifeLock Advantage terv jobb választás lehet, mivel növeli a szkennelési lefedettséget a szokásos tervükhöz képest. Ez lehetővé teszi a LifeLock számára, hogy extra védelmet nyújtson az Ön bűncselekmény-azonosító csalás különféle formáival szemben. Emellett növeli az SSN, a pénzügyi és egyéb személyazonosság-lopás elleni védelmet. A LifeLock Advantage tagjai egy irodán (Equifax) keresztül is megfigyelést kapnak hitelképességről, és éves hiteljelentést kapnak, és pontszámot kapnak tőlük..

LifeLock Ultimate Plus terv

A LifeLock Ultimate Plus terv magában foglalja a két alacsonyabb szintű terv összes figyelmeztetését, valamint a következőkre vonatkozó kiegészítő figyelést és figyelmeztetéseket:

 • Új bankszámla-kérelmek a személyes adataival – A szkennelés és a felügyelet kibővült, hogy új csekket és megtakarítási számlákat lehessen létrehozni az Egyesült Államokban.
 • Átvétel vagy új név került hozzáadásra a bankszámláira – A LifeLock figyeli a meglévő fiókokat az átvételi kísérletek vagy a hozzájuk hozzáadott jogosulatlan nevek hozzáadása érdekében.
 • Befektetési / 401 (k) számlatevékenység – Figyelje meg az életen keresztül létrehozott fiókokat a manipuláció ellen. Ez figyelmeztethet csalárd visszavonásokra, egyenlegátutalásokra vagy egyéb tranzakciókra.
 • Az Ön személyes adatai a fájlmegosztó hálózatokon – A megfigyelés és a riasztások kibővül, hogy magában foglalja a nevét, az SSN-t, a születési időt vagy a kapcsolattartási információkat a közös video-, hang-, fotó- és fájlmegosztó webhelyeken. Ez figyelmeztetheti Önt arra, hogy valaki az Ön személyazonosságát használja ezen áruk megszerzése vagy média feladása céljából.
 • Az ön neve a szexuális bűnelkövetõ nyilvántartásban – Ez tudathatja velük, hogy a nevét tévesen adták-e a nyilvántartáshoz, így azonnal megkezdheti az eltávolítását. Ezt nagyon nehéz lehet végrehajtani, mivel a nyilvántartáshoz hozzáadott nevek egész életre szólnak, és alapvető fontosságú lehet a LifeLock képzett ügynöke, aki segít a neved eltávolításában..
 • Prioritási tagok támogatása – A kérdéseiben elsőbbséget élvez a támogatási ügynökök számára.

A LifeLock Ultimate Plus terv a legjobb általános védelmet nyújtja a személyazonosság-lopás minden formája ellen, de ez a legdrágább is. Ezért ez a legjobb tervezési lehetőség azok számára, akiknek pénzügyei és életmódja megköveteli. Azok a személyek, akik a családtaggal szemben a legfontosabb bizalmi felelősséget viselik, jó jelöltek erre a személyazonosság-lopás elleni extra védelemre. A tagok megkapják az Equifax, az Experian és a TransUnion hitelképesség-megfigyelését, valamint az éves hiteljelentéseket és pontszámokat. Ezenkívül havi hitelképességi pontokat is kap az Equifax-tól.

Kiegészítő LifeLock identitáscsalások elleni védelmi tervek

Miután rendelkezik elsődleges LifeLock-fiókkal, választhat kétféle kiegészítő terv megvásárlására: LifeLock Junior a gyermekei számára és a LifeLock Senior a szülei számára. Ez lehetővé teszi a családtagok azonosságának védelmét és ellenőrzését.

LifeLock Junior szolgáltatások

 • LifeLock Identity Alert System
 • Lopott pénzeszközök visszatérítése
 • Szolgáltatási garancia ügyvédek és szakértők számára
 • A feketepiaci weboldal felügyelete
 • Hitelfájlok észlelése
 • Fájlmegosztó hálózati keresések
 • Elveszett pénztárca-védelem
 • Személyiség-helyreállítási támogatás
  Ár: 5,99 USD / hó vagy 65 USD évente

Ezek többségét már korábban elmagyarázták, így itt nem ismétlődnek meg. Különös figyelmet érdemel a hitelállomány-észlelés, amely gyakran azt jelzi, hogy gyermeke személyazonossága sérült. A fájlmegosztó hálózati keresések hozzáadása szintén figyelemre méltó, mivel a gyerekek gyakran használják ezeket a webhelyeket zene és egyéb média letöltésére.

Az utolsó kiegészítő terv a LifeLock Senior. A szülők feliratkozása erre a tervre lehetővé teszi számukra, hogy nyomon kövessék PII-riasztásaikat. Ennek beállításához szükséges engedélyük. Ez lehetővé teszi, hogy válaszoljon a riasztások helyett, és segít megvédeni őket személyazonosság-lopásokkal szemben.

LifeLock Senior szolgáltatások

 • Tagok támogatása & Amerikai székhelyű helyreállítási csapat
 • Bank & hitelkártya-figyelmeztetések
 • Bankszámla-átvétel és új számlafigyelmeztetések
 • Befektetési / 401 (k) számlatevékenységi figyelmeztetések
 • Az otthoni megfigyelés
 • Címváltozás ellenőrzése
 • A feketepiaci weboldal felügyelete
 • Elveszett pénztárca-védelem
 • LifeLock Identity Alert System
 • Értesítések az adatok megsértéséről
 • Fiktív személyazonosság-ellenőrzés
 • A bíróság nyilvántartást végez
 • Kedvezményes előre jóváhagyott hitelkártya-ajánlatok
  Ár: 19,99 USD / hó

Nem meglepő, hogy ez a fiók számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek az Ultimate Plus tagságban megtalálhatók, a ház címellenőrzésével. Otthonuk gyakran felnőtt gyermekek szüleinek jelentős eszköze, és ezért a bűnügyi szándékkal rendelkezők fő célpontja. Az idősebb egyének pénzügyeinek védelme szempontjából elengedhetetlen a zálogjogok, kölcsönök vagy egyéb címváltozások ellenőrzése.

LifeLock mobilalkalmazás

A Lifelock mobilalkalmazással rendelkezik mind Android, mind iOS eszközökhöz. Az Android alkalmazáshoz Android 4.2 és újabb szükséges. Az iOS alkalmazás kompatibilis az iPhone, iPad és iPod touch készülékkel, amelyen iOS 9.3 vagy újabb fut. A mobilalkalmazás letöltése lehetővé teszi, hogy közvetlenül a telefonjáról figyelje és reagáljon a LifeLock riasztásokra. Ha még nem rendelkezik fiókkal, akkor az alkalmazás használatával regisztrálhat. Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy közvetlenül a tenyeréből figyelje meg az összes olyan számlát, amelyet tagsági szintje fedez. A LifeLock App szolgáltatásai a következőket tartalmazzák:

 • A LifeLock Identity Alert System riasztásokat közvetlenül a mobil eszközére küld.
 • Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy azonnal reagáljon a csalási figyelmeztetésekre.
 • Ha gyanús tevékenységet észlel, akkor kapcsolatba léphet a LifeLock védő ügynökeivel.
 • Az alkalmazáson belüli hívásokkal kapcsolatba léphet a LifeLock tagszolgáltatásokkal.
 • Az előnyben részesített felhasználók az éves hitelképességükkel könnyen hozzáférhetnek a hitelinformációkhoz.
  Az Ultimate Plus tagjai mindhárom hitelintézet hitelképességét látják, és képesek nyomon követni a hitelinformációik havi változásait..

Látogasson el a LifeLock oldalra

A nagyobb jogsértések rövid története

Most nézzük meg, hogy miért gondoljuk, hogy mindenkinek van valamilyen védelme az identitáslopásokkal szemben. Ezt szemléltetjük néhány, a legnagyobb adatsértés vizsgálatával. Ezután megmutatjuk, hogy ezeknek a jogsértéseknek a hatálya kiterjed, és ez a tendencia várhatóan folytatódni fog.

Az Egyesült Államokban jelentősen megsértett adatok

 • Equifax, 2017
  A veszélyeztetett számlák: 143 millió
  Vetve: név, SSN, születési dátum, utcai cím és néhány járművezetői engedély száma
  Előfordult: 2017. május közepétől júliusig
  Közzétéve: 2017. szeptember 7
 • FriendFinder, 2016
  A veszélyeztetett számlák: 412 millió
  Taken: Felhasználói adatok és gyengén védett jelszavak, kiberbűnözői fórumokon
  Megtörtént: 2016. október közepe
 • Experian, 2015. szeptember
  A veszélyeztetett számlák: 15 millió
  Vetve: név, cím, SSN, születési idő, azonosító szám (általában járművezetői engedély, katonai igazolvány vagy útlevél száma)
  Kiállítás: 2015. október
 • Himnusz, 2014-2015 december
  A nyilvántartások veszélybe kerültek: 80 millió beteg- és alkalmazott-nyilvántartás
  Nyitva: név, születési idő, társadalombiztosítási számok, e-mail címek, munkavállalói jövedelemadatok
  Közzétéve: 2015. január
 • Ashley Madison, 2015
  A veszélyeztetett számlák: 33 millió
  Taken: e-mail címek, utónév és telefonszám
 • eBay, 2014
  Veszélyeztetett számlák: 145 millió személyes információval együtt.
  Vetve: ügyfélnevek, titkosított jelszavak, e-mail címek, fizikai címek, telefonszámok és születési idők
 • JPMorgan Chase, 2014
  A számlák veszélybe kerültek: 76 millió háztartás és 7 millió vállalkozás
  Taken: felhasználónevek, címek, telefonszámok és e-mail címek
  Érintett: 76 millió háztartás és 7 millió kisvállalkozás érzékeny pénzügyi és személyes adatai.
 • Home Depot, 2014
  A veszélyeztetett számlák: 56 millió hitelkártya-számla és 53 millió e-mail cím
  Bevétel: 56 millió hitelkártya-számla és 53 millió e-mail cím
 • Yahoo, 2014
  A veszélyeztetett számlák: 500 millió
  Felvett: a valós név, az e-mail cím, a születési dátum és a telefonszám, valamint a védett jelszavak feltöltődtek a Bcrypt segítségével
  Közzétéve: 2016. szeptember
 • Yahoo, 2013
  A veszélyeztetett számlák: egy milliárd
  Vetve: név, születési dátum, e-mail cím, biztonsági kérdés és válasz, valamint gyengén védett jelszavak.
  Közzétéve: 2016. december
 • Célüzletek, 2013
  A rekordok veszélyeztettek: 110 millió
  Vett: 40 millió hitel- / bankkártya-szám, valamint 70 millió ügyfél teljes neve, címe, e-mail címe és telefonszáma
  Közzétéve: 2013. december és 2014. január
 • LinkedIn, 2012
  Veszélyeztetett számlák: 165 millió (nyilvánosságra hozva 2016-ban)
  Taken: felhasználói információk és gyengén védett jelszavak
  Közzétéve: 2012, de csak 6,5 millió számlát érintett
 • Global Payments Inc., 2012
  A számlák 1,5 millió kártyaszámot veszélyeztettek.
  Vetve: hitel- / bankkártya-adatok
  Költség: A társaság arról számolt be, hogy a jogsértés több mint 90 millió dollárba került.
 • Sony online szórakoztató szolgáltatások, 2011
  A rekordok veszélybe kerültek: 102 millió
  Bevétel: bejelentkezési adatok, nevek, címek, telefonszámok és e-mail címek, valamint néhány hitelkártya-adat
  Közzétéve: 2011
 • Tricare, 2011
  Az adatok veszélybe kerültek: körülbelül 5 millió Tricare katonai kedvezményezett.
 • Citibank, 2011
  Sérült számlák: 360 000 hitelkártya-tulajdonos.
 • Heartland Payment Systems, 2008-2009
  A rekordok 130 millióval veszélyeztettek
  Vetve: Több mint 250 000 vállalkozás számára feldolgoztak hitelkártya-információkat
  Közzétéve: 2009

Az adatsértési trendek elemzése

Ezeket a jogsértéseket tekintve egyértelmű, hogy szinte minden évben történt súlyos jogsértés. Ráadásul ezeket a jogsértéseket nem mindig azonnal derítik fel. Néhányan évek óta nem fedezhetők fel, amint azt a Yahoo jogsértések is mutatják. Gyakran azok, akiket megsértett, azt szeretik mondani, hogy nem vették fel hitelinformációkat. Amit sokan nem ismernek fel, ez a személyazonosság-lopás legegyszerűbb formája. Ezen túlmenően, a megsértésektől sokan olyan adatokkal rendelkeznek, amelyek még fontosabbak a személyazonosság-tolvajok számára. Ide tartoznak az SSN-k, nevek, születési idő, címek és járművezetői engedélyek száma.

A Gemalto (egy biztonsági kockázatértékelő társaság) által összegyűjtött és az informatikai grafika által bemutatott nyilvános jogsértési statisztikák azt mutatják, hogy évente egyre több nyilvántartás van kitéve. 2013 óta tartanak statisztikai adatokat az adatszegésekről. Szerintük 2013 óta több mint 9 milliárd rekordot vesztettek el vagy loptak el. Ez másodpercenként 60 rekordot eredményez. Csak 2017 első felében több mint 1,9 milliárd rekordot tettek nyilvánosságra vagy vettek fel, vagy másodpercenként 122 rekordot tártak fel két nagy adatsértés következtében. Ezek a statisztikák nem is tartalmazzák a közelmúltban az Equifax adatvesztését 143 millió számláról.

Ez a statisztika azt is kimutatja, hogy ezen adatok megsértésének három elsődleges forrása a rosszindulatú kívülálló személy (hackelés / átfedés / adathalász), véletlen / gondatlan és rosszindulatú bennfentesek. Ezenkívül az elsődleges támadások a személyazonosság-lopások, a pénzügyi hozzáférés és a számlához való hozzáférés voltak. Egy másik nyilvánvaló hiányosság, amelyet ezek a statisztikák rámutattak, az, hogy az összes érintett jogsértésnek csak 4% -a rendelkezik még részlegesen titkosított adatokkal. Végül, ezek a statisztikák arra utalnak, hogy a jövőben növekszik az adatsértések száma és terjedelme. A személyazonosság-lopás-erőforrás központból származó adatok ugyanerre a következtetésre mutatnak.

Látogasson el a LifeLock oldalra

Anatómia a Hiteliroda adatsértéseiről

Sokat írtak az Equifax jelenlegi adatsértéséről, amely potenciálisan 143 millió amerikai fogyasztó személyazonossági adatait tette ki. Ez azonban nem az első, az egyik legfontosabb hitelintézettel kapcsolatos adatsértés. Az Experiannek is megvan a maga részei a biztonsági kérdésekben.

Experian T-Mobile adat megsértése: 2015

2015. október 1-jén az Experian egy sajtóközleményben beismerte valamely üzleti egység adatainak megsértését, de nem a fogyasztói hitelirodát. Gyorsan rámutattak arra, hogy nem szereztek be fizetési kártyát vagy banki információkat. Azért tették ezt, mert az emberek ezt úgy értelmezik, hogy a jogsértés nem volt súlyos. Sajnos az adatok körülbelül 15 millió T-Mobile-felhasználóra vonatkoztak az Egyesült Államokban, ideértve azokat is, akik 2013. szeptember 1-jétől2015. Szeptember 16-ig igényelték a T-Mobile USA utólagos fizetési szolgáltatásokat vagy eszközfinanszírozást..

Ezek az adatok tartalmazták a neveket, a születési időket, a címeket és a társadalombiztosítási számokat és / vagy a személyi igazolvány alternatív formáját, például a járművezetői engedély számát, valamint a T-Mobile saját hitelminősítéséhez felhasznált kiegészítő információkat. Később módosították az alternatív azonosítót, hogy belefoglalják a járművezetői engedélyek számát, a katonai személyi igazolványt vagy az útlevélszámot. Ez az információ szinte minden, ami a személyazonosság-tolvajnak szüksége lehet az egyén megszemélyesítésére. Amit a sötét webben fullz-nek hívják, és még többet érdemel, ha csak néhány további személyes adatot tartalmaz, amelyek gyakran megtalálhatók más forrásokból.

Annak ellenére, hogy alábecsülik a jogsértés súlyosságát, cselekedeteik azt mutatták, hogy tudták, hogy ez a súlyosabb. Jelentették az eseményt a megfelelő ügynökségeknek, és e-mail figyelmeztetést kezdtek küldeni azoknak, akiknek a legfrissebb címe volt. Mindegyik érintettnek két ingyenes évig felajánlotta hitelminősítő és személyazonossági szolgálatát. Általában egy év áll rendelkezésre. Ezenkívül elmondták az érintetteknek, hogy befagyaszthatják az Experian hitelét. A 90 napos csalási figyelmeztetéssel ellentétben azonban azt nem alkalmaznák automatikusan a többi hitelintézetre. Arra is figyelmeztettek, hogy nem lépnek személyesen kapcsolatba az érintettekkel, és hogy a fogyasztóknak óvatosnak kell lenniük a felhívóktól, akik további információkat kérnek tőlük..

Később felfedték, hogy bár az SSN-ket és az azonosítókat titkosították, úgy gondolták, hogy veszélybe kerültek. A jogsértés enyhítése érdekében tett lépések látszólag megerősítették ezt. A T-Mobile később megosztotta, hogy Experian a következő lépéseket tette annak megakadályozására, hogy hasonló esemény jöhessen létre a jövőben.

 • A webes alkalmazások tűzfalainak a tervek szerint működnek
 • Fokozta a titkosítási kulcsok biztonságát
 • Korlátozottan engedélyezett hozzáférés a szerverhez
 • Mind az Egyesült Államok, mind a nemzetközi bűnüldöző és kiberbűnöző hatóságok részvételével
 • Az érintett szerverek és a kapcsolódó rendszerek fokozott figyelése

Ez csak egy részleges lista a Experian által alkalmazott jogorvoslatokról, és úgy tűnik, hogy a vizsgálat folyamatban van.

Equifax adatsértés: 2017

2017. szeptember 7-én az Equifax amerikai hitelintézeti iroda adatszolgáltatási jogsértésről számolt be, amely május közepétől júliusig zajlott. A jogsértés mintegy 143 millió felhasználó személyi adatvédelmi információját veszélyeztette.

Noha ez nem az Egyesült Államok történelmének legnagyobb megsértése, a személyazonosság-lopás kockázatát tekintve ez lehet a legrosszabb. Amikor azt kérdezték, miért várták olyan sokáig, hogy értesítsék a nyilvánosságot erről a szabálysértésről, Experian válasza hasonló volt a 2015. évi Experian válaszához. Azt állították, hogy először a hackert állítják le. Ezután független kriminalisztikai értékelést kapott a jogsértésről és annak terjedelméről. Ez a bonyolult folyamat után értesítést kezdtek az érintettekről.

A vizsgálat látszólag rámutatott, hogy az ismeretlen betolakodó az Apache Struts hibát használja a rendszerükhöz való hozzáféréshez. Azok számára, akik nem ismerik azt, az Apache Struts széles körben használt ingyenes, nyílt forráskódú keretrendszer, amelyet sok Fortune 500 vállalat készített Java alkalmazások létrehozására az interneten. Amikor márciusban először fedezték fel, az Apache Struts CVE-2017-5638 sebezhetőségét nulla napos kizsákmányolásnak tekintették. Ez azt jelentette, hogy meg lehet támadni, mert még nem készült javítás ehhez. Ezek voltak olyan esetek, amikor ezt a sebezhetőséget rosszindulatú harmadik felek kihasználták. A tulajdonos március 6-án létrehozott egy javítást, és mindenki számára kiadta, valamint egy határozott ajánlással, hogy mielőbb alkalmazzák azt..

A sok legutóbbi megsértéshez hasonlóan az Equifax nem hajtotta végre a biztonsági alapokat (javítások telepítése). Az Equifax ismeretlen okok miatt úgy döntött, hogy a beavatkozást követő két hónapban nem alkalmazza a javítást rendszerükre, és végül a nyilvánosság fizeti az árát döntéséért. Ezt követően a bűnözők nevek, társadalombiztosítási számok, születési dátumok, utcai címek és bizonyos esetekben a járművezetői engedélyek számát szerezték meg. Felismerheti, hogy ez hasonló azokhoz az adatokhoz, amelyeket 2015-ben csaptak fel a Experian-től. Emlékeztethet arra is, hogy ennyire szüksége lenne egy személyazonosság-tolvajnak üzlet létrehozására és az identitáscsalás különféle formáinak elkövetésére..

E jogsértésen kívül jelentések egy márciusi, korábban be nem jelentett jogsértés enyhítéséről. Ez arra késztet minket, hogy miért nem ellenőrizték jobban a rendszerüket az első megsértés után. Az FTC ezen túlmenően néhány gyanús részvénykereskedelmet is vizsgál. Ez a vizsgálat folyamatban van.

A helyzet eredményeként az Equifax elhelyezett egy oldalt a saját webhelyükre, ahol megadhatja a vezetéknevét és az SSN utolsó hat számjegyét, hogy megnézhesse, vajon az adatai esetleg megsértették-e ezt a szabályt. Függetlenül attól, hogy adatait sértették-e, a vállalat minden évben kínál mindenki számára amerikai SSN-t, ha a TrustedID Premier szolgáltatást nyújtja. Ezenkívül lehetővé tették mindenkinek, hogy befagyaszthassák hitelinformációikat. Néhány kritikával szembesültek azokkal a problémákkal kapcsolatban, amelyekkel az emberek a kérelmezők megnövekedett száma miatt próbálták kihasználni ezeket az ajánlatokat..

Ennek orvoslására Paulino do Rego Barros Jr, ideiglenes vezérigazgatója, a Wall Street Journal véleményét készítette ennek kezelésére. Ebben tárgyalja a szervezet előrehaladását és a közvélemény bizalmának visszaszerzését. Azt mondja, sajnálja a fogyasztók webhelyével kapcsolatos problémáit. Ennek eredményeként január végére meghosszabbították az ingyenes TrustedID Premier és a befagyasztási kérelmek benyújtásának határidejét. Azt is mondta, hogy addigra az Equifax új szolgáltatással fog rendelkezni, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy ellenőrizzék saját Equifax hitelinformációikat. Ez lehetővé teszi, hogy akaratlanul bezárja és feloldja a hitelfájlt. Sőt, a szolgáltatás ingyenes lesz az életre.

Látogasson el a LifeLock oldalra

Mi történik az adatokkal megsértés után??

Szóval, mi történik a személyi adatvédelmi nyugdíjjal, miután megtették? Nem valószínű, hogy az a személy, aki ellopta, ténylegesen felhasználja személyazonossági csalás elkövetésére. Lehet, hogy eladja az egyik sötét webhelyen, amely bűncselekményként működik. De valószínűbb, hogy brókernek fogja ajánlani, aki közvetítőként jár el, és a helyett a piacon értékesíti. A bróker ezután felajánlhatja azt, ahogy a piaci oldalon van, vagy hozzáadhatja más adatokhoz, amelyekkel növelnie kell annak értékét. Akárhogy is, végül valahol egy webhelyre kerül, és az azonosító tolvaj végül megszerezheti azt, hogy felhasználhassa csaló tevékenységeihez..

Néhány dolog közös ezekben a webhelyekben. Minél több lopott információ van, annál többet érdemel. Az egyénekre vonatkozó PII-csomagok többet érnek, mint a legtöbb egyedi darab. Ezeken a webhelyeken közvetítők vannak, akik cserélik a tranzakciókat, és ügyelnek arra, hogy mindkét fél tartsa a végét, hasonlóan az eBay működéséhez. Azok az emberek, akik új hasznos adatokat szolgáltatnak, jó hírnévnek örvendenek, és azok, akik haszontalan, elavult adatokat szolgáltatnak, rossz híreket kapnak. Ez hasonló ahhoz a visszajelzéshez, amelyet a legális webhelyekről lát. Ha még nem jött rá, ezek a webhelyek alapvetően úgy működnek, mint az eBay a bűnözők számára. Jól szervezett bűnügyi vállalkozások.

A fekete piacon található információ-eladókkal kapcsolatos egyes cikkek áttekintése azt mutatja, hogy a magas limitekkel és egyéb információkkal rendelkező hitelkártyák akár 20 dollárba is megmenhetnek, de az alacsony értékű célok csak néhány dollárt érnek. Az egészségbiztosítási hitelesítő adatok más PII-val csomagolva nagyobb összegeket, 20 dollárt vagy ennél is többet adhatnak el. Ez az egészségügyi ágazat célkitűzései elleni támadások növekedésének tudható be. A személyazonosító személyek teljes vagy teljes csomagjainak értéke több, mint a legtöbb alacsony értékű hitelkártya, 15 dollár. Ez az oka annak, hogy a jogsértések kifinomultabbá válnak, és magasabb profilú célokat követnek el, például az Experian, az Equifax, a JPMorgan és mások, akik hozzáférnek ehhez a csomagadatokhoz. Az egyéb PII-val csomagolt adóadatok még többet érhetnek.

LifeLock 2017 áttekintés: Következtetések

A LifeLock 2005 óta működik az identitásvédelem területén. Elkötelezettek amellett, hogy vezető szerepet töltsenek be a csalás elleni küzdelemben és az oktatásban. 2012-ben megvásárolták az ID: Analytics szolgáltatást, amely a vállalati identitás kockázatkezelésének vezető szerepe. Az ID Analytics vállalati megoldásainak és a tulajdonosi adatoknak a fogyasztói ismeretekkel való kombinálásával a LifeLock olyan szolgáltatáscsomagot fejlesztett ki, amely segíthet megvédeni az identitáslopásoktól. Nemrégiben a Symantec család részévé váltak, így ha Norton ügyfél vagy, csomagcsomagot kaphat a szolgáltatásukért. Bár a LifeLock és senki más nem garantálhatja, hogy nem lesz személyazonosság-lopás áldozata, megkönnyíthetik az enyhítését, ha áldozatmá válik..

Az élethosszig tartó szolgáltatások három alapvető dolgot tesznek azért, hogy megvédjenek Önt személyazonosság-lopásoktól, vagy lehetővé tegyék az elfogást és megállítását. Ez korlátozhatja a komplikációkat, és könnyebben visszaállíthatja személyazonosságát. Ezek a szolgáltatások három szintű védelmet nyújtanak: figyelés és észlelés, riasztás és visszaállítás. Ezenkívül pénzeszközökkel térítik meg a zsebében felmerülő kiadásokat. A LifeLock adatvédelmi figyelő segít csökkenteni az internetes PII-lábnyomot azáltal, hogy a keresési oldalakon megkeresi az adatait, és információkat nyújt belőlük való lemondásról..

Felkutatják a Dark Web-et is információkért, és intézkedéseket javasolnak a személyazonosság-lopás kockázatának csökkentésére, ha megtalálják. Figyelemmel kísérhetik az élet más aspektusait is, ahogyan azt a LifeLock áttekintés korábbi három elsődleges tervükben leírták. Ha bármilyen rendellenességet észlelnek, akkor figyelmeztetnek a LifeLock Identity Alert System segítségével. A riasztáshoz Ön válaszát igényli. A válaszától függően tovább fogják vizsgálni. Ha úgy találják, hogy személyazonosság-lopás áldozata, akkor megkezdi az identitásu helyreállítási eljárását, és egymillió dolláros garanciájuk behatol.

Ami a legjobban tetszett a szolgáltatásban:

 • Terveik vannak a pénzügyi igények minden szintjére.
 • A 10% -os árengedményt kínálják az olvasók.
 • 60 napos pénz-visszafizetési garancia.

Ötletek a szolgáltatás fejlesztéséhez:

 • Adjon hozzá egy kombinált családi tervet

Jelenleg 10% -os árengedményt kínálnak az első előfizetési időtartamra szolgáltatásukhoz, valamint egy 30 napos kockázatmentes időszakot. Ezen felül 60 napos pénz-visszatérítési garanciával rendelkeznek az éves tagságért. Meg kell vizsgálnia a terveink áttekintését, és kiválasztania kell az Ön igényeinek legmegfelelőbbet, és kipróbálhatja saját szolgáltatáscsomagját.

Látogasson el a LifeLock oldalra

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map