LiquidVPN áttekintés

Kezdjük LiquidVPN áttekintésünket a cég kis történetével. A LiquidVPN-t 2013-ban alapította Dave Cox, több mint 15 éves tapasztalattal rendelkező hálózati mérnök, aki az Egyesült Államok néhány legfejlettebb magán adatközpontjában dolgozik. Nem az egyik legrégebbi vagy legnagyobb VPN-szolgáltató az űrben. Valójában kijelentették, hogy célja nem a kvantitás, hanem a minőség, amikor a VPN-hálózati infrastruktúrájuk kibővítésére kerül sor. Megtagadják a kompromisszumot, amikor felhasználói adatvédelemre és biztonságukra vonatkoznak. Ezért a LiquidVPN létrehozta a magánélet, a hálózatsemlegesség, a felhasználási politika, a hardver, a redundancia, a forgalom, a társviszony és a sávszélesség követelményeinek alapkészletét, amelyeknek az adatközpontoknak meg kell felelniük, mielőtt megfontolnák a szerverek felvételét. Következésképpen egy meglehetősen kicsi VPN-szolgáltatás, a kiszolgálófürtök kis magjával, a világ stratégiai helyén elhelyezve.


LiquidVPN áttekintés

A LiquidVPN csapata büszke az ügyfélszolgálatra, kijelentve, hogy a legtöbb kérdést 30 percen belül kezelik, kivéve, ha azt mondják: „a reggeli órák óta”, ez néhány órát is igénybe vehet. A LiquidVPN technikailag innovatív abban az értelemben, hogy támogatja a több VPN alagút topológiáját, beleértve a „Moduláló IP-ket”, amelyeket később megvizsgálunk. Végül: a LiquidVPN előretekintő szolgáltatás. Ezt bizonyítja a nem nemzeti szabványügyi és technológiai intézet (NIST) titkosítási algoritmusaival, például a Camellia-256-CBC-vel az OpenVPN protokollhoz végzett kísérletezés néhány helyén..

Árképzés és különleges ajánlatok

A LiquidVPN árképzési struktúrája különbözik a legtöbb VPN-től abban az értelemben, hogy a szolgáltatást a hálózatukkal való egyidejű csatlakozások számánál számítják fel. Felhívják ajánlatát: SideKick, amely két egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé; Road Warrior, amely lehetővé teszi négyet, és a Ultimate, amely lehetővé teszi a nyolcat. A legtöbb VPN-szolgáltatóhoz hasonlóan engedményeket kínálnak minden tervükre, ha hosszabb ideig előfizet. A LiquidVPN az összes tervét két féléves időtartamban kínálja: egy hónap és egy év.

LiquidVPN árképzés

Mint láthatjuk a fentiekből, a LiquidVPN havi 7,00 dollárért és 57,00 dollárért forgalmazza a SideKick tervét, ami azt jelenti, hogy 27,00 dollárt takaríthat meg, vagyis körülbelül 32% -ot spórolhat meg egy éves szolgálati feliratkozáskor. Noha az Ultimate terv lehetővé teszi, hogy több mint 50% -kal megtakarítson a havi árkedvezményben, valójában csak kis mennyiségű energiafelhasználóra lesz szükség ehhez a sok egyidejű kapcsolathoz. Ezért a LiquidVPN szolgáltatás „kedves pontja” a Road Warrior tervnek tűnik. Ha egy évre feliratkozik erre a csomagra, akkor 51,00 USD-t, vagyis a havi ár körülbelül 42,5% -át fogja megtakarítani. Élvezze a korlátlan VPN-t négy párhuzamos csatlakozással egyszerűen 5,75 USD havonta.

A LiquidVPN szolgáltatás korlátlan hozzáférést biztosít körülbelül 44 szerverhez 9 különböző országban. Hozzáférést fog kapni a legszilárdabb titkosítási algoritmusokhoz az összes internetes forgalom védelme és biztosítása érdekében. Emellett választhat a négy IP-alagút-összeköttetés közül, hogy meghatározhassa az anonimitás szintjét az interneten való szörfözés közben. Ezenkívül hozzáférést fog kapni a saját titkosított, nulla naplózási szintű LiquidDNS szolgáltatásához. A LiquidDNS szolgáltatás használata lehetővé teszi a béta funkció elérését, amely lehetővé teszi, hogy számos különféle amerikai és egyesült államokbeli gőzölési szolgáltatást élvezhessen bármelyik VPN helyükről..

A LiquidVPN számos különféle fizetési lehetőséget elfogad, beleértve a Bitcoint, a hitelkártyákat és a PayPal-t. Az elfogadott hitelkártyák a Visa, a Mastercard, az Discover American Express, a JCB, az EnRoute, a Diners Club, a Visa Debit és a Visa Electron. A fizetés amerikai dollárban történik. A Bitcoin használatával történő fizetés több névtelenséget eredményez.

Kockázatmentes próbaidőszak

Noha a LiquidVPN nem kínál ingyenes próbaverziót egyikük szolgáltatásáért, 7 napos pénz-visszatérítési garanciával rendelkeznek. Ez időt ad arra, hogy átnézze a szolgáltatást, és megtudja, az Ön számára megfelelő-e. Ha valamilyen okból nem elégedett szolgáltatással, örömmel visszatérítik előfizetési díját a szolgáltatás első hét napjában. A visszatérítés megszerzéséhez először le kell mondania a szolgáltatást, majd el kell küldeni a jegyet a számlázási osztályra. A visszatérítést csak a szolgáltatások kifizetésétől számított hét napon belül nyújtják, ha nem használtak fel ésszerűtlen forrásokat a visszatérítés igénylése előtt. Ez az utolsó rész, az „ésszerűtlen mennyiségű erőforrás”, a toS-okból, világosabbá tehető.

Látogassa meg a LiquidVPN webhelyet

A LiquidVPN szolgáltatás jellemzői

A LiquidVPN szolgáltatás magában foglalja a hozzáférést a 44 szerverhez 16 városban 9 különböző országban, több mint 2000 nyilvános IP-címmel való hozzáféréssel. Azok, akik feliratkoznak a VPN szolgáltatásra, szintén használhatják a LiquidDNS-jüket. A LiquidDNS a LiquidVPN titkosított, nulla log intelligens DNS-szolgáltatása. Ez egy privát DNS-szolgáltatás, amely 100% -ban a LiquidVPN tulajdonában és üzemeltetésében áll, és amelyet kizárólag a LiquidVPN előfizetők rendelkezésére bocsátanak. Ez lehetővé teszi a titkosított, nulla naplózási keresési lekérdezések végrehajtását. Ez segíthet megakadályozni a nem kívánt marketingtől, az olyan webhelyek állami cenzúrájától, mint a Twitter és a YouTube, valamint a rosszindulatú adathalászoktól.

A LiquidDNS szervereik használata az összes internetes szörfözéshez nem csak növeli az adatvédelmet, hanem lehetővé teszi az új béta szolgáltatás elérését is, amely lehetővé teszi, hogy az USA-ból és az Egyesült Királyságból származó streaming média bármelyik VPN-szerverükről megfigyelhető legyen. csatlakozzon az adott ország egyik szerveréhez.

A LiquidVPN szolgáltatás által kínált másik lehetőség az, hogy megválaszthassuk a VPN alagútkapcsolatban használt IP-kapcsolat típusát. A következő lehetőségek közül választhat:

 • Közös IP – a legtöbb VPN által használt általános topológia
  • Ez az összes VPN-protokoll alapértelmezett beállítása: OpenVPN, SSTP, L2TP, PPTP
  • A kapcsolatokat a Network Address Translation (NAT) tűzfal védi
  • Ajánlott olyan eszközökhöz, amelyek nem rendelkeznek tűzfallal, például okostelefonokkal és táblagépekkel, vagy nem férnek hozzá a Wi-Fi forró pontokhoz, például a helyi étteremhez
  • Bizonyos mértékben anonimitást biztosít, mivel az IP-ket megosztják a többi LiquidVPN felhasználó között
 • Nyilvános IP – felhasználói munkamenetenként egy dinamikusan hozzárendelt nyilvános IP-címet biztosít
  • Használat után a címek visszakerülnek a készletbe, hogy más felhasználókhoz rendeljék őket
  • Ajánlott napi szörfözéshez, P2P letöltéshez, játékhoz, VOIP-hez és egyéb általános tevékenységekhez.
  • Kevesebb adatvédelem, mivel a forgalmat vissza lehet követni az IP-hez, és csak te vagy rajta
  • Cenzúrázatlan hozzáférés a nyílt internethez, minden port nélkül, kivéve a 25. portot
 • Moduláló IP – A nyilvános IP modul minden új internetszolgáltatáshoz való hozzáférési kérelemmel modulálódik, azaz egy képet tölt be, megváltoztatja a weblapot, kattint egy linkre, stb..
  • Megosztott IP-ket használ
  • A kapcsolat 20–40% -kal lassabb, mint a többi VPN-kapcsolattól az extra fölény miatt
  • Biztosítja a legnagyobb névtelenséget, mivel gyakorlatilag lehetetlen követni senkit
  • Nem működik az összes olyan webhelyen, amelyet érdemes meglátogatni
 • Dedikált IP – A nyilvános IP-címet egyedül neked adják meg, és soha nem változik
  • Extra beállítást igényel az Ön részéről a portok megnyitásához és bezárásához
  • Nem biztosít névtelenséget, mivel a forgalom közvetlenül visszavezethető arra a nyilvános IP-címre, amelyhez csak Ön fér hozzá
  • Csak akkor használja, ha olyan IP-címre van szüksége, amely nem változik

A LiquidVPN szolgáltatás utolsó jellemzője a titkosítás által biztosított kiváló biztonság. A szolgáltatás támogatja az OpenVPN (UDP / TCP), SSTP, L2TP / IPsec és PPTP protokollokat. A 128 bites MPPE-t használó PPTP protokoll a legalacsonyabb titkosítással rendelkezik, és általában csak akkor hasznosnak tartja, ha a sebesség az Ön célja, és nem a biztonság, vagy ha más eszköz nem érhető el az eszközén. A LiquidVPN AES titkosítást használ az SSTP-jéhez, amely elsősorban Windows-hoz működik, és a legtöbb tűzfalakon át tud ütni. Az L2TP / IPsec protokoll AES 256 bites titkosítást használ, és jó azoknak a mobil eszközöknek, amelyek támogatják ezt. Végül az OpenVPN titkosítási megvalósításuk CBC 256-bites AES-t használ 4096-bites RSA-kulcsmal és Camellia-256-CBC-vel, ha rendelkezésre állnak. Ez azt jelenti, hogy képes lesz találni egy VPN-kapcsolatot, amely megfelel a biztonsági igényeinek.

Látogassa meg a LiquidVPN webhelyet

LiquidVPN hálózati és szerver helyek

A LiquidVPN hálózata hozzáférést biztosít 44 szerverhez 16 városban 9 különböző országban, több mint 2000 nyilvános IP-címmel.

OrszágokVárosokProtokollokLogpolitika
916OpenVPN TCP / UDP, SSTP, L2TP / IPsec, PPTPNincs napló

Azon országok és városok listája, amelyekben a LiquidVPN rendelkezik VPN-kiszolgálókkal, egy rövid, és tartalmazza a következőket:

 • Kanada – Toronto, ON
 • Németország – Frankfurt
 • Hollandia – Alblasserdam; Amszterdam; Rotterdam
 • Romaniegy – Bukarest
 • Singapore – Szingapúr
 • Svédország – Stockholm
 • Svájc – Zürich
 • Egyesült Királyság – Manchester
 • Egyesült Államok – Chicago, IL; Kansas City, MO; Los Angelas, Kalifornia; Manassas, VA; Miami, FL; Piscataway, NJ

Noha a LiquidVPN-nek nincs olyan kiszolgálója, amelyet egyes VPN-szolgáltatók csinálnak, megpróbálják ezt kiállítani a hálózatuk kiszolgálóinak minőségi és stratégiai elhelyezésével. A hálózatuk minden kiszolgálója külön dedikált 1 Gbps-es porttal rendelkezik, hogy az internethez való lehető leggyorsabban csatlakozzon. A hálózat minden helyén vannak olyan szerverek, amelyek támogatják a megosztott IP-címzést. Minden helyben vannak olyan kiszolgálók, amelyek támogatják az összes VPN protokollt: OpenVPN, SSTP, L2TP / IPsec és PPTP. Jelenleg ügyfélszoftverük van a Windows és a Mac OS X operációs rendszerhez. Ők bétaverziós Android-alkalmazással is rendelkeznek. Útmutatók vannak a tudásbázisban, amelyek segítenek az előfizetőknek a szolgáltatás manuális telepítésében, az összes támogatott protokoll felhasználásával Windows, Mac OS, Linux, iOS, Android, DD-WRT útválasztókon és más eszközökön. Ezen alapvető követelményeken felül a LiquidVPN hálózat olyan szerverekkel is rendelkezik, amelyek DDoS-val védettek 20 Gbps-ig, a P2P-re optimalizált szerverek, valamint 10Gbps-os kiszolgálókkal rendelkező szerverek, amelyek stratégiai helyzetben vannak a hálózati teljesítményük javítása érdekében.

Látogassa meg a LiquidVPN webhelyet

Adatvédelem és biztonság

Noha a LiquidVPN az Egyesült Államokban található, szigorúak Nincs napló Adatvédelmi irányelvek. Nem naplóznak VPN-felhasználóik felhasználási adatait. Csak a szolgáltatásuk működéséhez szükséges információkat őrzik meg. Saját szavakkal:

A LiquidVPN úgy dönt, hogy hálózatát részben vagy egészben önként leállítja, és egy másik joghatóságra költözik, vagy teljesen bezárul, mielőtt lehetővé tenné az Ön személyes adatainak megsértését. Nyilvánosan közzétesszük a felhasználókkal és a LiquidVPN hálózattal kapcsolatos információkéréseket. Heti Warrant Canary-t biztosítunk, amely garantálja, hogy minden beérkezett információ-kérést nyilvánosan elérhetővé tegyünk.

A LiquidVPN nem tart fenn semmilyen munkamenet-naplót. A meglátogatott webhelyek és az Ön által küldött / fogadott adatok típusa az Ön vállalkozása. Nem figyeljük az ilyen forgalmat. A munkamenet adatait soha nem tárolják vagy rögzítik, az internetes adatok és a felhasználói adatvédelem a legfontosabb gondunk.

Adatvédelmi politikájuk, valamint az átlátható módon történő információkezelés nyilvános közzététel útján történő kezelése és a megtett minden intézkedés bizonyságot tesz a magánélet iránti elkötelezettségükről. Ugyancsak elfogadják a Bitcoin segítségével történő fizetéseket, hogy még jobban megvédjék a magánéletét és az anonimitást szolgáltatásuk igénybevétele közben.

A LiquidVPN gondoskodott az internetes forgalom és a böngészési szokások biztonságáról is. Támogatást nyújtanak a következő VPN protokollokhoz, beleértve az OpenVPN (TCP / UDP), SSTP, L2TP / IPsec és PPTP protokollokat. Ez segíthet az összes online forgalom titkosításában és megóvásában a kíváncsiskodó szemtől. A LiquidVPN ügyfelek az OpenVPN protokollt használják a CBC 256-bites AES-sel 4096-bites RSA-kulcsmal vagy a Camellia-256-CBC rejtjelekkel, amelyek az iparágban elérhető legjobb titkosítási védelmet biztosítják..

Az OpenVPN a legbiztonságosabb a VPN-protokollok közül. Ez egy nagyon sokoldalú protokoll, amely most már támogatja a legtöbb típusú készüléket. Az L2TP / IPsec kiváló választás az olyan mobileszközökhöz, mint az iOS, mivel a legtöbb natív támogatja és készíti, és könnyen konfigurálható, bár kicsit lassabb lehet, mint más protokollok. Az L2TP / IPsec megvalósítása AES-256 bitet használ. Támogatást nyújtanak az SSTP számára is, amely elsősorban a Windows számára készült, és lehetővé teszi a legtöbb tűzfala méretezését. Ha széles körben támogatja a PPTP protokollt, akkor könnyen telepíthető, és alacsony szintű titkosítása miatt gyors, még több eszközt támogathat. Ez a népszerű választás a média streamingjére, ahol a biztonság nem a legnagyobb gond.

Négy különféle OpenVPN alagút-topológia támogatása lehetővé teszi az online forgalom biztonságát, és magad eldöntheti, milyen anonim szeretne lenni az internet szörfözése közben. A moduláló IP-k gyakorlatilag nyomon követhetetlenné teszik az internetes szokásait. A LiquidVPN útmutatókkal rendelkezik, amelyek segítségével sokféle eszközre telepíthető, az összes támogatott protokoll használatával. Még útmutatásokat is kínálnak a szolgáltatásuknak a DD-WRT útválasztókkal történő konfigurálásához. Még egy útmutatónk is van a szolgáltatás használatához a PFSense szoftverrel.

Látogassa meg a LiquidVPN webhelyet

Gyakorlati tesztelés

Néhány kezdettel befejezzük a LiquidVPN áttekintést az ügyfélszoftverek tesztelésével, hogy megbizonyosodjunk arról, mennyire könnyű beállítani és használni, valamint tesztelni a teljes teljesítményét. Először azt szeretném mondani, hogy a LiquidVPN jól teljesített a sebességtesztünkben. A LiquidVPN egyedi kliens szoftverrel rendelkezik mind a Windows, mind a Mac számára, valamint az újonnan kiadott béta alkalmazás az Android készülékekhez. Részletes útmutatásokat nyújtanak szolgáltatásaik konfigurálásához különféle protokollokkal más típusú készülékeken, például iOS, Android és más mobil eszközökön. Útmutatók vannak a szolgáltatásuk Linux és DD-WRT útválasztókkal való használatához.

Csatlakozás a Windows rendszerből

A LiquidVPN rendelkezik egy egyéni klienssel a Windows számára, amely lehetővé teszi, hogy az OpenVPN protokoll segítségével csatlakozzon a hálózat bármelyik szerveréhez. Az ügyfelet letöltheti a saját webhelyéről. Az ügyfél telepítésekor megjelenik egy pár beállító képernyő. Az első lehetővé teszi egy asztali ikon létrehozását a LiquidVPN számára, és futtathatja az ügyfelet, miután a telepítés befejeződött. A második telepíti az OpenVPN TAP illesztőprogramot a Windows számára.

LiquidVPN kiválasztás

Ha úgy dönt, hogy futtatja az ügyfelet, miután a telepítés befejeződött, akkor a fenti képen az elsőhez hasonló képernyőképet lát. Ez az ügyfél fő kapcsolati képernyője. A piros Csatlakozás gomb jobb oldalán található egy gomb, amelyen az Android GPS helyének ikonja látható. A gombra kattintva a fenti középsőhöz hasonló képernyőképet jelenít meg. Ez a kiszolgálóválasztó képernyő, amely lehetővé teszi, hogy kiválassza, melyik szerverhez csatlakozik. Ez a képernyő két területre oszlik. A képernyő első területe lehetővé teszi a szerver kiválasztásának kritériumainak kiválasztását, amely a következőket tartalmazza:

 • Vidék – Lehetővé teszi az összes szerver megtekintését egy adott régióban
  • Az opciók között szerepel: Minden, Európai Unió, Észak-Amerika, Ázsia, Kelet-Európa
 • Jegyzőkönyv – Lehetővé teszi a kapcsolathoz használt protokoll kiválasztását
  • Az opciók között szerepel: OpenVPN, L2TP / IPsec, SSTP, PPTP
 • topológia – Lehetővé teszi az IP-kapcsolat típusának kiválasztását, amely lehetővé teszi a névtelenség mértékének ellenőrzését
  • Az opciók között szerepel a megosztott, nyilvános, mozgató, dedikált
 • Érdekes – Lehetővé teszi, hogy csak a mentett kedvenc szervereket jelenítse meg

A szerverválasztó képernyő második része azokat a kiszolgálókat mutatja, amelyek megfelelnek a kiválasztott feltételeknek. A ping jobb oldalán található kör nyilakra kattintva a kiválasztott átváltók legfrissebb késései (ping) milliszekundumban jelennek meg. Ha egy vörös csillagra kattint egy adott kiszolgálón, akkor ez a kiszolgáló válik kedvencként. A fenti harmadik képernyőkép a kiválasztott kedvenceket mutatja be. A Leesin nevű floridai USA szerverre kattintva választja ki.

LiquidVPN kapcsolat

Ennek eredményeként olyan képernyőképet kapunk, amely a fenti ábra bal oldalán látható. Amint az a képernyőképen látható, a kiválasztott Florida, USA [Leesin] szerver jelenik meg a kapcsolat gombon a connect szó alatt. Erre a gombra kattintva elindul a csatlakozási folyamat, amelynek eredményeként a fenti középső képernyőképernyőn a piros csatlakozási gomb sárga színűre vált. Ha ez az első alkalom, hogy csatlakozik a szolgáltatáshoz, akkor egy ablak jelenik meg, amelyben megadhatja és elmentheti felhasználónevét és jelszavát. Ezt a csatlakozási folyamat megkezdése előtt be kell fejezni. A jobb oldali képernyőképen látható a kész kapcsolat. Most, hogy megvizsgáltuk, hogyan válasszunk ki kiszolgálót és csatlakozhassunk egy kiszolgálóhoz az ügyfélszoftver segítségével, vessünk egy pillantást a kapcsolat képernyő részeire. Megvizsgálva ezeket a részeket a fenti csatlakoztatott képernyőképen, a következő összetevőket látjuk:

 • Lekapcsolás gomb – Ha rákattint, leválaszt minket a választott szervertől
 • Szerver kiválasztási ikon – Újra megjelenik, amint leválasztjuk a választott szervert
 • Az átvitt adatok oszlopdiagramja – Megmutatja a kapcsolat feltöltési és letöltési sebességét (Mbps), valamint az oszlopdiagramon a munkamenet során
 • Jelenlegi állapot – Lecsatlakoztatva vagy csatlakoztatva
 • A folyadékzár engedélyezése / letiltása – A folyékony zár Windows verziója a Windows Filtering Platform API-t használja szabályok készítéséhez az eszköz teljes letiltásához az internetről, majd megnyit egy lyukat a LiquidVPN kiszolgálókhoz történő csatlakozáshoz és titkosított alagút létrehozásához a két hely között. Ez biztosítja a végső megszakítót, mivel a titkosított alagút megkerülésére tett minden kísérlet (rosszindulatú program, WebRTC szivárgás, DNS szivárgás stb.) Egyszerűen elhagyásra kerül, kivéve, ha engedélyt adott a tűzfalak megkerülésére a beállítások menüben..
 • Információ
  • Jelenlegi IP-cím – Az a kiszolgáló, amelyhez jelenleg kapcsolódik, az IP-címet
  • Az aktuális munkamenet időzítője – az idő másodpercben a munkamenet kezdete óta
  • A jelenlegi kapcsolatban használt aktuális topológia és titkosítás – megosztott, OpenVPN-256 bit

Látogassa meg a LiquidVPN webhelyet

A fenti harmadik képernyőképernyőn a leválasztás gombra kattintva visszatérhet a bal oldali bal felső sarokban lévő leválasztott képernyőképhez. Innentől kiválaszthat egy másik szervert, ha rákattint a szerverválasztási ikonra, amint azt korábban már bemutattuk. Egyébként rákattinthat a fogaskerékre a bal felső menüben, és kiválaszthatja a beállításokat. Ezzel megjelenik a beállítások menü, amely lehetővé teszi a VPN működésének megváltoztatását. Három fül van (balról jobbra): általános, haladó és folyadékzár. Az Általános beállítások fül két részből áll: hitelesítés és opciók. Ha itt megadja a felhasználónevet és a jelszót, elmenti a szerver későbbi változásaihoz. Az általános beállítások fülön az alábbiak találhatók:

 • Automatikus csatlakozás, ha a kapcsolat leáll
 • Autoconnect, amikor a LiquidVPN elindul
 • Indítsa el a LiquidVPN-t a rendszer indításakor
 • Csatlakozás után minimalizálja a tálcát
 • Keresse meg a programfrissítéseket indításkor
 • Az IPv6 letiltása

LiquidVPN kliens beállítások

A beállítások menü második fülje az Advanced fül (a fenti középső kép látható). A speciális fül két részből áll. Az első az openVPN szakasz, amely a következő két lehetőséget tartalmazza:

 • OpenVPN protokoll – lehetővé teszi, hogy a protokollt UDP-ről TCP-re változtassa
  • UDP – A felhasználói adatgram protokoll az alapértelmezett és leggyorsabb protokoll
   • A paritáshiba ellenőrzése nem kötelező.
   • Ez nem garantálja, hogy az összes csomagot kézbesítik, vagy azt a megrendelést érik el.
  • TCP – Közlekedésvezérlő protokoll (lassabb, mint a TCP protokoll)
   • Garantálja, hogy az adatokat kézbesítik, és a megküldésük sorrendjében kapják meg.
   • A TCP bizonyos esetekben hasznos, amikor utánozni szeretné a HTTPS forgalmat.
 • Port – Kiválaszthatja a forgalom különböző portjait
  • Portbeállítások: Automatikus (az Ön számára választott), 53, 118, 123, 443, 921, 1194, 9201
   • A portok megváltoztatása segíthet, ha kapcsolódási problémái vannak
   • A TCP protokoll és a 443 port kiválasztása lehetővé teszi a HTTPS forgalom szimulálását

A speciális fül második szakaszában manuálisan állíthatja be a domain név szervert (DNS). Hagyja használni ezt a LiquidVPN által kínált LiquidDNS szolgáltatást, hagyja ezt automatikusan. Csak akkor változtassa meg, ha megérti, amit csinál, mivel ez megakadályozhatja az Internet elérését, ha rossz értéket ad meg..

A fenti utolsó kép lehetővé teszi annak meghatározását, hogy mekkora forgalom folyjon, ha a folyadékzár engedélyezve van. Ezek egy jelölőnégyzet, amely lehetővé teszi a helyi hálózat (LAN) forgalmát, és egy hely, ahol manuálisan hozzáadhatják vagy eltávolíthatják az IP-címeket, amelyek futhatnak, miközben a folyadékzár engedélyezve van.

Látogassa meg a LiquidVPN webhelyet

Lépjen kapcsolatba a Mac klienssel

Csakúgy, mint a Windows egyedi szoftvere, a LiquidVPN kliens Mac-hez letölthető a saját webhelyükről. Mac kliensük hasonló funkciókkal rendelkezik, mint a Windows. Könnyen letölthető és telepíthető. Úgy tervezték, hogy Mac OS X 10.7 vagy újabb rendszeren futtasson. Egyszerű kattintással megkönnyítik a Mac kliens letöltését és telepítését. Ugyanazzal a folyadékzár funkcióval zárolja le a VPN-t, amely az Oroszlán fölött az OS X-be beépített, általánosan elfogadott PF szabályokat használja. Sok olyan tulajdonsággal rendelkezik, mint a Windows kliens. Az egyedi VPN-kliensen kívül a LiquidVPN útmutatásokat is tartalmaz a Mac OS X kézi konfigurálásához Tunnelblick, PPTP és L2TP számára.

Csatlakozás iPhone vagy iPad készülékről

A LiquidVPN nem rendelkezik iOS-alkalmazással, de támogatja az összes eszközt (iPhone, iPad, iPod Touch). Az iOS natív módon támogatja az L2TP / IPsec-et a VPN-ken. A LiquidVPN útmutatókkal rendelkezik az iOS-eszközök konfigurálására a szolgáltatásukkal PPTP, L2TP / IPsec és OpenVPN protokollokkal. Az alábbiakban bemutatunk egy általános útmutatót, amely bemutatja, hogyan kell beállítani az L2TP / IPsec-et a LiquidVPN-hez.

Az L2TP / IPsec egyszerűsített kézi beállítása iOS-hez:

 1. Kattintson “BeállításokMajd kattintson a „Tábornok„.
 2. Görgessen le és válassza a „VPN
 3. Koppintson a “Adja hozzá a VPN-konfigurációt
 4. választ L2TP
  1. Írj be egy leírás mint a LiquidVPN kapcsolat
  2. Ban,-ben “szerver”Mezőbe írja be a LiquidVPN szerver kiszolgálójának címét. A kiszolgálói címeket úgy találhatja meg, hogy bejelentkezik a webhely ügyfélterületére.
  3. Adja meg felhasználónév és Jelszó a VPN megjegyzésnél: ez eltér a webhelyen megadott bejelentkezéstől, és ezt a LiquidVPN munkatársai nyújtották Önnek az üdvözlő regisztrációs e-mailben.
  4. Megszerezheti a Titok érték, hogy beléphessen erre a mezőre az ügyfél területére történő bejelentkezéssel.
  5. Győződjön meg róla “Küldje el az összes forgalmat” engedélyezve.
  6. Koppintson a “Megment”.
 5. Váltás a VPNTOVÁBB”A kapcsolat tesztelésére

Látogassa meg a LiquidVPN webhelyet

Csatlakoztasson egy Android-eszközt

A LiquidVPN rendelkezik egy bétaalkalmazással az Android készülékek számára, amelyet nemrégiben bocsátottak ki. Ez az alkalmazás ugyanolyan egyszerű használatot nyújt az Android felhasználók számára, mint a Windows kliens. Az alábbiakban bemutatunk néhány képernyőképeket az Android alkalmazásból. Az első képernyő a hitelesítést mutatja, ahol megadja felhasználónevét, jelszavát (amelyet az üdvözlő e-mailben kapott), kattintson a Emlékezz rám, és a következő gombra kattintással. Ez elmenti a hitelesítő adatait a szerver jövőbeli könnyebb megváltoztatása érdekében. A kiválasztási képernyő a másik két képernyőképen látható. Hasonlóan a Windows klienshez, kiválaszthatja a kapcsolat régióját, topológiáját és protokollját. Vegye figyelembe, hogy az alábbi képernyőképekben a két TCP és UPD protokollhoz különféle kiszolgálók jelennek meg. Megtekintheti a legfrissebb ping értékeket is, amelyek segítségével meghatározhatja a leggyorsabb kiszolgálót, amelyhez csatlakozni szeretne.

LiquidVPN Android App

Bár a LiquidVPN alkalmazás még mindig bétaverzióval rendelkezik, hasonlóan néz ki, mint a többi ügyfél, és megkönnyíti számukra szolgáltatásaik használatát a hálózatuk kiszolgálóinak csatlakoztatásához, leválasztásához és cseréjéhez. Ha ismeri a Windows kliensüket, akkor könnyen felismerheti és felhasználhatja Android-alkalmazásukat.

Látogassa meg a LiquidVPN webhelyet

LiquidVPN Sebességteszt

A LiquidVPN jól végzett a sebességtesztünkben. Kiváló volt a kiszolgáló sebessége Miami-ban (FL). A tesztelésünk alapján elégedettnek kell lennie a legtöbb alkalmazás hálózatának sebességével. A tesztet a LiquidVPN Windows klienssel futtattuk, az alapértelmezett OpenVPN (UDP) protokollt használva, amely az AES 256 bites CBC titkosítását használja az internetforgalom titkosításához..

LiquidVPN Sebességteszt

Mint láthatja, 12,9% -os sebességkülönbség mutatkozik a közvetlen kapcsolatunk mellett az internetszolgáltatóval és a kiszolgálóval a Miami államban. A várakozások szerint ezek némi veszteséget okoznak a kapcsolat sebességében, de megérte az extra titkosítás ezen szintjének biztosított extra biztonságot. A valamivel több, mint 48 Mbps sebességgel elégedettnek kell lennie a LiquidVPN szolgáltatás teljesítménnyel az összes internetigényre..

LiquidVPN áttekintés: Következtetés

Noha a LiquidVPN csak rövid ideig, körülbelül két évig volt a magánéletben, jó hírnévre tett szert az általuk kínált szolgáltatás számára, ügyelve ügyfelek figyelmére. Hálózatuk nem az egyik legnagyobb, de ami hiányzik mennyiségükből, minőségileg pótolják. Az összes szerverük legalább 1 Gbps-es porttal rendelkezik, néhányuk pedig 10 Gbps-os, 20Gbps DDoS-védelemmel rendelkeznek egyes szervereknél, és a legtöbb szerverük P2P-forgalomra van optimalizálva. 9 városban elterjedt 16 városban 44 szerverük van, és több mint 2000 nyilvános IP-címhez férnek hozzá. Nincs naplózási politikájuk, az információkérés átlátható módon történő kezelése, valamint a kriptovaluta Bitcoin segítségével történő fizetésük támogatása azt mutatja, hogy komolyan veszik tagjaik adatvédelmét..

A LiquidVPN támogatja az OpenVPN (TCP / UDP), L2TP / IPsec, SSTP és PPTP protokollokat, így szolgáltatásuk kompatibilis a mobil eszközökkel és néhány útválasztóval. Van egyéni kliens szoftverük a Windows és a Mac OS X számára, és egy béta alkalmazás az Android készülékekhez. A lépésről lépésre telepített útmutatók segítenek a felhasználókat szolgáltatásuk konfigurálásában a Windows, Mac OS, Linux, iOS, Android, DD-WRT útválasztók és más eszközök különféle protokolljaival..

A legjobban tetszett a szolgáltatásról:

 • Egyéni szoftver Windows és Mac rendszerekhez
 • Új béta alkalmazás Androidra
 • Nincs naplózási politika
 • Az IP topológia modulálása, hogy anonimá váljon
 • Több névtelen fizetési mód, mint például a Bitcoin
 • Kísérlet nem NIST titkosítással Camellia-256-CBC használatával néhány kiszolgálón

Ötletek a szolgáltatás fejlesztéséhez:

 • App iOS-eszközökhöz
 • Világosabb garancia a túlzott felhasználás mellett
 • Jobb weboldal navigáció

A LiquidVPN szolgáltatással napi szörfözést, online banki tevékenységeket élvezhet, kedvenc streaming médiait élvezheti, a forgalmat biztonságban tarthatja nyilvános Wi-Fi hálózatok használatakor, vagy pedig a helyi önkormányzat cenzúráját legyőzheti. Az internet minden igényéhez megfelelőnek kell lennie. Vegyék igénybe a tesztvezetést és nézzék meg magukat. 7 napos pénz-visszafizetési garanciát kínálnak. Ez időbe telik a szolgáltatás átnézéséhez és az Ön igényeinek való megfeleléshez. Ha élvezi a VPN-t, akkor regisztrálhat korlátlan hozzáférésre négy kapcsolattal, csupán havi 5,75 dollárért.

Látogassa meg a LiquidVPN webhelyet

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map