NordVPN áttekintés 2020

Kezdjük a NordVPN áttekintésével, rövid áttekintésükkel. Internetes biztonsági társaságként a panamai székhelyű Tefinkom co S.A alapította 2008-ban, és 2012-ben kezdte meg a VPN-szolgáltatás nyújtását. A panamiai székhellyel rendelkező személyek lehetővé teszik számukra a „nem naplózás” politikájuk fenntartását, mivel Panamanak nincs adatmegőrzési irányelve. VPN-szolgáltatásaik gyorsan növekedtek, mivel állandó figyelmet fordítanak az ügyfelek visszajelzéseire, valamint az új technológiák újjáépítésére. Jelenleg a NordVPN hálózat 3300+ szerverből áll, a világ 59 országában. Az Antarktisz az egyetlen olyan kontinens, ahol nincs szerver. A NordVPN egyedi szoftver klienseket kínál Windows, Mac OS X, iOS és legutóbb az Android számára. Ez lehetővé teszi mindenkinek, még a kevés műszaki ismeretekkel is, hogy azonnal megkezdje szolgáltatása igénybevételét.


NordVPN

Árképzés és különleges ajánlatok

A NordVPN egységes csomagként nyújtja szolgáltatásaikat, amelyeket három különféle hosszúságú tervben adnak el. Ez azt jelenti, hogy a választott tervetől függetlenül a szolgáltatás és a támogatás ugyanaz lesz. Sok VPN-szolgáltatóhoz hasonlóan növekvö engedményeket kínálnak ezekre a tervekre a hosszúság alapján. E tervek időtartama havi, 1 év, 2 év és 3 év. Ez azt jelenti, hogy jelenleg havonta megszerezheti a NordVPN szolgáltatást 11,95 dollárért, egy évet 6,99 dollárért havonta, 2 évet csak 4,99 dollárért havonta, vagy 3 évig 3,49 dollárért havonta. Ezért menthet 70% kedvezmény a havi ár, ha 3 éves szolgálati időre jelentkezik. Egyszerűen látogasson el a NordVPN promóciós oldalra, hogy kihasználhassa az ajánlatot.

NordVPN árképzés

Szóval, mit kap a pénzéért a NordVPN? A következő előnyöket kínálják előfizetőiknek:

 • Ingyenes, egyedi VPN szoftver Windows, Mac OS X, iOS és Android számára
 • VPN-protokollok: OpenVPN, SSTP, PPTP, L2TP / IPsec és IKEv2 / IPsec
 • Titkosított proxy kiterjesztések a Chrome és a Firefox számára
 • Elhalványított kiszolgálók Kínából és a Közel-Keletről való eléréshez.
 • 6 Egyidejű csatlakozások
 • Korlátlan VPN sávszélesség és használat
 • Világszerte virtuális IP-k 5700 szervertől 60 különböző országban
 • Az előfizetők között megosztott IP-címek a jobb adatvédelem érdekében
 • Dedikált IP-kiszolgálók
 • Dupla VPN titkosító szerverek
 • DDoS ellenálló kiszolgálók
 • VPN a Tor felett, valamint a P2P és a fájlmegosztás támogatása
 • Új funkciók közé tartozik a CyberSec (hirdetések blokkolása, rosszindulatú programok, adathalászat) és a Chrome kiterjesztése.
 • A cenzúra és a földrajzi korlátozások megkerülésének képessége
 • A Wi-Fi hotspot védelme a hackerek és a személyazonosság-lopások ellen
 • VoIP támogatás a távolsági költségek megtakarításához
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia

A NordVPN számos módon fizethet VPN-szolgáltatásáért. A következő szabványos hitelkártyákat fogadják el: VISA, MasterCard, American Express és Discover. Ha szeretné, ha az összes online fizetését egy helyen tartja, akkor a PayPalt is elfogadják. Azok számára, akik valamivel több névtelenséget szeretnének, a Bitcoin segítségével fizethetnek a Bitpay-n keresztül. Fizetéseket is elfogadnak a PayPalon keresztül. Ha PayPal vagy Bitcoin fizet, a fiók létrehozásához csak egy felhasználónév, jelszó és e-mail cím szükséges..

Látogasson el a NordVPN oldalra

Kockázatmentes próbaidőszak

Az NordVPN tudja, hogy szeretné kipróbálni szolgáltatásaikat, és megnézheti, hogyan teljesít önmaga, mielőtt úgy dönt, hogy megteszi a következő lépést, és megvásárolja. Ezért minden új előfizetőnek teljes 30 napos 100% pénz-visszatérítési garanciát kínálnak. Ez több mint elegendő idő ahhoz, hogy teljes mértékben kipróbálhassák VPN szolgáltatásaikat és támogatásaikat. Próbálja ki több eszközön és rendeltetési helyen, hogy megbizonyosodjon arról, hogy elégedett-e szolgáltatásukkal.

Ha valamilyen okból nem elégedett teljesen, akkor visszatérítik a teljes vételárat. Megpróbálják megoldani az esetleges problémáit, mert szeretnének tartani téged vevőként, és azt állítják, hogy ezeknek a problémáknak a 99% -át meg tudják oldani. Ha ezt követően továbbra sem elégedett a NordVPN szolgáltatással, akkor visszatérítik a teljes vételárat.

Az iTunes Store-ban és a Google Play Store-ban vásárolt előfizetésekre a vonatkozó visszatérítési irányelvek vonatkoznak. Ez azt jelenti, hogy a NordVPN nem nyújt visszatérítést, ha a szolgáltatást közvetlenül az iTunes és a Google Play áruházakból vásárolta meg. Ezenkívül a vásárlás dátumától számított 30 napon belül nem kerül visszatérítés.

NordVPN hálózat és szerver helyek

Mint a bevezetőben elmondtuk, a NordVPN hálózat 5700 szerverrel rendelkezik 60 különböző országban, elterjedve az egész világon. Szerverhelyeket talál több mint 87 városban. Szervereik vannak szinte minden nagyobb kontinensen, beleértve Afrikát, Ázsiát, Európát, Óceániát, Észak-Amerikát és Dél-Amerikát.

NordVPN szerverhálózat

A legjobb lefedettség az Egyesült Államokban (1890 szerver), az Egyesült Királyságban (645 szerver), Kanadában (435 szerver), Hollandiában (249 szerver), Németországban (246 szerver) és Ausztráliában (242 szerver) található. Itt található a teljes lista a VPN-kiszolgálókkal:

 • Normál VPN-kiszolgálók: Albánia, Argentína, Ausztrália, Ausztria, Belgium, Brazília, Bulgária, Kanada, Chile, Costa Rica, Horvátország, Ciprus, Cseh Köztársaság, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Grúzia, Németország, Görögország, Hong Kong, Magyarország, Izland, India, Indonézia, Írország, Izrael, Olaszország, Japán, Lettország, Luxemburg, Malajzia, Mexikó, Moldova, Hollandia, Új-Zéland, Norvégia, Lengyelország, Portugália, Románia, Oroszország, Szerbia, Szingapúr, Szlovákia, Szlovénia, Dél-Afrika, Dél-Korea , Spanyolország, Svédország, Svájc, Tajvan, Thaiföld, Törökország, Ukrajna, Egyesült Királyság, Egyesült Államok, Vietnam.

Az országok ezen listájának áttekintésekor könnyű belátni, hogy a NordVPN szerverek szerte a világon vannak, és több szerver van népszerűbb helyeken, amint azt korábban már említettük. Hálózatuk támogatja ezeket a VPN protokollokat: OpenVPN, SSTP, PPTP, L2TP / IPsec és IKEv2 / IPsec. Ezen felül támogatja a HTTP és a Socks5 proxykapcsolatokat is.

A NordVPN hálózat meghatározott célokra szolgáló szerverekből áll. Ezek a célok és az azokat teljesítő helyek a következők:

 • Dupla VPN: Kanada, Franciaország, Hong Kong, Hollandia, Oroszország, Svédország, Svájc, Egyesült Királyság, Egyesült Államok
 • Hagyma (Tor) VPN felett: Lettország, Hollandia, Svédország
 • Anti DDoS: Kanada, Németország, Olaszország, Egyesült Államok
 • Dedikált IP-kiszolgálók: Németország, Hollandia, Egyesült Királyság, Egyesült Államok
 • P2P: Ausztrália, Ausztria, Belgium, Brazília, Bulgária, Kanada, Horvátország, Dánia, Finnország, Franciaország, Németország, Hong Kong, Magyarország, India, Olaszország, Japán, Lettország, Luxemburg, Mexikó, Hollandia, Új-Zéland, Norvégia, Lengyelország, Románia , Oroszország, Szingapúr, Spanyolország, Svédország, Svájc, Törökország, Egyesült Királyság, Egyesült Államok.
 • Elhalványult szerverek: Egyiptom, Hong Kong, Japán, Hollandia, Szingapúr, Egyesült Királyság, Egyesült Államok

A NordVPN elkötelezett az internet szabadsága iránt, és lehetővé teszi a fájlmegosztást számos szerverén szerte a világon. Amint később látni fogja a NordVPN áttekintésünkben, az egérrel a Windows kliensben a kiszolgálónév fölé vigyázva felfedezzük azokat a felhasználásokat, amelyekre ezeket a leválasztókat optimalizálták. A legtöbb P2P szerver úgynevezett Internet-barát országban található.

Látogasson el a NordVPN oldalra

Adatvédelem és biztonság

A NordVPN kiterjedt adatvédelmi politikával rendelkezik, amely pontosan meghatározza, milyen személyes információkat (neveket, e-mail címeket, csevegési naplókat) tartanak a felhasználóikon, és hogyan használják és biztonságosak. Szigorú „nem naplózási” politikájuk van, amikor előfizetői tevékenységeikre vonatkozik a VPN szolgáltatásaik használata közben.

Fő prioritásunk az ügyféladatok biztonsága. Panamai joghatósága alatt működve lehetővé tesszük garantálását nem naplózási politika ami azt jelenti, hogy a NordVPN.com által létrehozott adatvédelmi megoldásokkal végzett tevékenységeidet nem figyeli, rögzíti, naplózza, tárolja vagy továbbadja harmadik félnek

Attól a pillanattól kezdve, amikor a NordVPN.com felhasználó bekapcsolja a NordVPN.com szoftvert, internetes adatai titkosítva vannak. Láthatatlanná válik a kormányok, az internetszolgáltatók, a harmadik fél snoopers és még a NordVPN.com számára is. Ezenkívül van egy szigorú bejelentkezési politika amikor a felhasználói tevékenységeket online látjuk: a panamai székhelyű, amely internet-barát ország, és nem igényel adattárolást vagy jelentéstételt, felhatalmazással vagyunk arra, hogy harmadik személyek kéréseit elutasítsuk. Időszak.

Ebből a részből kitűnik, hogy a NordVPN nem tárolja a felhasználó online tevékenységeinek naplóit. Az ülés összes információja megsemmisül, miután az ülés lezárult. Panamában találhatók, ahol nincs kötelező adatmegőrzési törvény. Úgy érzik, hogy ezért ésszerűen elutasíthatják a harmadik felek által benyújtott bármilyen ilyen információ kérését.

Milyen titkosítást kínál a NordVPN a hálózat felhasználói számára? A legtöbb hálózati VPN-kiszolgáló támogatja az OpenVPN (TCP / UDP), az SSTP, PPTP, L2TP / IPsec, IKEv2 / IPsec szolgáltatásokat. Sock5 proxyk. Sok kiváló beállítási útmutatással rendelkeznek, amelyek segítségével manuálisan telepíthetik ezeket a protokollokat számos eszközre.

Windows, Mac OS X és Android egyedi klienseik és alkalmazásuk az OpenVPN (TCP / UDP) protokollt használják. A kezdeti kézfogás-titkosítás SSL-alapú és 2048 bites. Az összes adat titkosítva és dekódolva egy AES-256-CBC rejtjel használatával, 2048 bites DH-kulcsmal. Az iOS-alkalmazásuk az IKEv2-t használja, amely kiváló választás a MOBIKE támogatása miatt. A legtöbb VPN-szolgáltató mind az OpenVPN, mind az IKEv2 biztonságos és megbízható protokolloknak számít. Ez azt jelenti, hogy függetlenül attól, hogy melyik operációs rendszert választja, mindig tudni fogja, hogy az összes internetes forgalmat biztonságosan titkosítja egy megbízható kapcsolat, amikor a NordVPN szolgáltatást használja.

Technikai támogatás

A NordVPN egyike azon kevés szolgáltatások közül, amelyeknek 24 órás élő chat-je van a könnyű technikai, értékesítési vagy számlázási kérdések megválaszolására. Kipróbáltuk az élő csevegés támogatását, és örömmel mondhatjuk, hogy teljesítették a tesztet. Szinte azonnal válaszoltak arra a kérdésre, amelyet feltettünk a VPN-szolgáltatásuk által alkalmazott titkosítással kapcsolatban. Ugyanilyen gyors volt a válaszuk, amely arról tájékoztatta, hogy iOS-alkalmazásuk alapértelmezés szerint az IKEv2 protokollra vonatkozik. Ezenkívül arra az URL-re irányítottak minket, ahol megnézhetjük az UDP és a TCP protokollok közötti különbségeket, amelyeket az OpenVPN használhat. További technikai problémákra egy 365/24/7 e-mail jegy-támogatási rendszert biztosítanak. Széles körű GYIK-adatbázisuk van.

Látogasson el a NordVPN oldalra

Ügyfélszoftver és mobil alkalmazások

A NordVPN a VPN kliens szoftver teljes sorát kifejlesztette. Teljes útmutatónk van a Windows, a Mac, az iOS és az Android számára. Mindegyikhez linket talál az alábbi szakaszokban. Arra biztatom Önt, hogy használja a telepítési útmutatót a szolgáltatás megkezdéséhez. Megmutatjuk az egyes alkalmazások letöltésének, telepítésének és konfigurálásának lépéseit. Az útmutatók nagyon alaposak, ezért elvárja, hogy megtanulja, hogyan kell csatlakozni a szolgáltatáshoz, az egyes alkalmazásokban található összes fejlett funkcióval együtt. Különálló üzenetbe osztottuk őket, hogy a NordVPN áttekintés könnyebben olvasható legyen. Miután feliratkozott a szervizre, az útmutatók segítik az indulást.

A Kodi rajongók érdeklődhetnek az NordVPN betöltése az Amazon tűzoltójára is. Sajnos nincs NordVPN alkalmazás az Amazon Appstore-ban. Van azonban egy másik megoldás, ha Firestick-et, Fire TV-jét vagy bármilyen más streaming boxot a NordVPN-en keresztül szeretné futtatni. Beállíthatja a VPN-t az útválasztón keresztül történő futtatáshoz. Ez egyetlen VPN-fiókkal védi a hálózat minden eszközét. Az NordVPN támogatja a DD-WRT és a Paradicsom útválasztókat. Útmutatók vannak az Asus, TP-Link, D-Link, Linksys, Mikrotik, OpenWRT és pfSense útválasztókhoz is..

De nem akartuk, hogy a szoftverrel kapcsolatos információk nélkül maradjunk, ezért áttekintjük néhány képernyőképet és az alkalmazás részleteit. Kezdjük! NordVPN for Windows (NordVPN Windows telepítési útmutató):

NordVPN Windows kliens

Mint láthatja, a Windows kliens lehetővé teszi a szerver kiválasztását a VPN használatának célja alapján. Ha az egeret egy szerver fölé viszi, megmutatja a legfontosabb helyeket. Például a fent bemutatott kanadai szerver támogatja a P2P kapcsolatokat. Míg az amerikai szerver alkalmas a Netflix feloldására. Kereshet olyan kiszolgálókat is, amelyek dupla VPN-t, Tor-t VPN-n keresztül, vagy dedikált IP-kiszolgálókat kínálnak.

Vessen egy pillantást az ügyfél egy másik elemére, a VPN kill kapcsolóra.

NordVPN beállítások

Számos speciális lehetőség létezik az ügyfélben, ezért arra bátorítom, hogy tekintse át útmutatónk minden részletét. A VPN megszakító kapcsoló az egyik kedvenc adatvédelmi funkciónk. Ez segíteni fogja a magánélet védelmét, amikor a VPN lekapcsol. Az összes kommunikáció megszakítása helyett a NordVPN megadhatja, hogy mely alkalmazások hagyják abba a kommunikációt, ha a VPN leesik. Ne felejtsen el kiválasztani minden olyan eljárást, amelyet nem kíván megjeleníteni, ha a titkosított kapcsolat meghiúsul.

Következő lépés az NordVPN for Mac (NordVPN Mac telepítési útmutató):

NordVPN Mac kliens

A Mac kliens tiszta megjelenésű. Könnyedén kiválaszthatja a szerver helyét a térképen vagy egy listából. Kiválaszthat egy szervert is a cél alapján. Ez lehetővé teszi az ügyfél számára, hogy kiválasztja a legjobb szerverhelyet a Netflix, Hulu streamingjéhez vagy torrentek felhasználásához. Kiválaszthatja saját szerverét a teljesítmény alapján is, az alább látható módon.

Mac kliens beállításai

A kiszolgáló kiválasztásakor ügyeljen a betöltési százalékra és a ping időre. Ez segít a gyorsabb sebesség elérésében. Ezután beállíthatja a kiszolgálókat kedvencként a könnyű hozzáférés érdekében a jövőben. Konfigurálja a titkosítást, engedélyezze az egyéni DNS-t, és adjon hozzá programokat a VPN kill kapcsolóhoz.

Nem felejtettük el a mobil alkalmazásokat. Kezdjük a NordVPN iOS-hez: (NordVPN iOS telepítési útmutató):

NordVPN iOS alkalmazás

Az iOS-alkalmazásuk intuitív. Mozoghat a térképen, csatlakozhat bármely országhoz, vagy felhasználhatja a kiszolgáló listát egy hely kiválasztásához. Akárhogy is, az alkalmazás csatlakoztatja és titkosítja az iPhone vagy iPad adatait. Az alkalmazás IKEv2-t használ, amely kiválóan alkalmas azok számára, akik váltanak a mobilhálózat és a Wi-Fi hotspotok között. Beállíthat kedvenc szervereket, és hagyhatja, hogy az alkalmazás megtalálja a legjobb szervert az ultragyors TV-hez, az antiDDoS-hez és még sok máshoz.

Android-eszközökre is vonatkoznak. Itt egy pillantás a NordVPN for Android (NordVPN Android telepítési útmutató):

NordVPN Android alkalmazás

Észre fog venni néhány hasonlóságot az iOS és az Android alkalmazások között. Ez szép, mivel megkönnyíti az eszközök közötti váltást az új alkalmazás megtanulása nélkül. Az Android alkalmazás ismét lehetővé teszi a szerver helyének kiválasztását egy listából, vagy egy térkép vagy lista nézet segítségével. Az Intelligens játék engedélyezheti az olyan streaming szolgáltatások feloldását is, mint például a Netflix. Állítsa be a jövőbeli kedvenc szervereit, vagy hagyja, hogy az alkalmazás megtalálja az Ön igényeinek legmegfelelőbb helyet.

NordVPN sebességteszt

Örülünk az NordVPN hálózat általános teljesítményének. Az alábbi tesztből látható, hogy a sebességük kiváló volt. Ahogy az várható volt, némi sebességcsökkenés történt, amikor az egyik VPN-kiszolgálójukhoz kapcsolódtak. Ennek oka az összes VPN-forgalom titkosításával járó általános költség. Ez a veszteség azonban jól megy az elfogadható értékeknél a NordVPN esetében, tekintettel a szolgálatuk által nyújtott nyugalomra.

NordVPN sebességteszt

Amint az a fenti képekből látható, a titkosított kapcsolat az alapszintű internetszolgáltató letöltési sebességét 144,91 Mb / s-ról 93,50 Mb / s-ra csökkentette. Ez egy alig több mint 30% -kal csökkent egy chicagói szerver számára. Ez elfogadható, és amit elvárhatunk egy olyan VPN-szolgáltatótól, mint például a NordVPN.

Következtetés

A NordVPN 2008 óta foglalkozik az internetes biztonsági üzletággal, 2012 óta pedig a kereskedelmi VPN-területtel. Kicsiként indultak, de 5900 országban jelenleg 3300 szerverük van, amelyek világszerte elterjedtek. Ez magában foglalja a több szervert olyan népszerű országokban, mint az Egyesült Államok, Németország, az Egyesült Királyság, Hollandia, Kanada és Ausztrália. A NordVPN nem regisztrálja felhasználói tevékenységét az internetes biztonsági szolgáltatások használata közben. A NordVPN VoIP és P2P barátságos, sőt megmutatja, hogy mely szerverek a legmegfelelőbbek ezeknek a tevékenységeknek a hálózatán. Ezen felül támogatják a Tor-ot a VPN-n keresztül néhány szerverükön. Be fogják tartani a megfelelő törvényi hatóságokat a jogellenes tevékenység vagy a TOS megsértése esetén. Székhelyük azonban Panamában van, amely nem követeli meg az ilyen információk megőrzését, ezért nem. Az NordVPN kijelenti, hogy felhatalmazással vannak arra, hogy elutasítsák bármely harmadik fél kérését.

A NordVPN egyedi szoftveralkalmazásokkal rendelkezik Windows, Mac OS X, Android és iOS rendszerekre. Ezeket az alkalmazásokat könnyű telepíteni, és lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy néhány egérkattintással vagy a képernyő megérintésével csatlakozzanak a VPN-kiszolgálókhoz. Különleges célú kiszolgálókkal, például Anti-DDoS, Dedikált IP-vel, Ultragyors TV-vel, Tor VPV-n keresztül és Double VPN-vel rendelkeznek, valamint szabványos VPN-kiszolgálókkal. Mindezeket kibővítheti a szerverekre, hogy segítsen e cél elérésében. Valamennyi alkalmazásuk biztonságos DNS és DNS szivárgás elleni védelmet tartalmaz. A Windows és a Mac OS X kliensek magukban foglalják a VPN-k számára elérhető legfejlettebb szolgáltatások egyikét, a VPN alkalmazások megszakító kapcsolóját. A Windows, a Mac és az Android egyedi szoftverük rendelkezik a Smart-Play funkcióval, amely lehetővé teszi a földrajzilag korlátozott streaming média megtekintését bármelyik VPN szerverükről, nem csak annak a szervernek az országában, ahonnan a tartalom származik..

Valamennyi alkalmazásuk biztosítja az iparágban elérhető legjobb titkosítást az AES-256-ban. Windows, Mac OS X és Android szoftverük OpenVPN-t (TCP / UDP) használ, amelyet sokan az iparág egyik legjobb VPN-protokolljának tartanak. Az iOS-alkalmazásuk alapértelmezés szerint az IKEv2-re vonatkozik, amely biztonságos, gyors és megbízható. Ezenkívül a MOBIKE támogatása ideális választást kínál többlakásos eszközökhöz, mint például az iPhone és az iPad. Ez megkönnyíti a VPN-hez való újracsatlakozást, ha megváltoztatja a Wi-Fi hotspotokat, vagy ha otthoni hálózatoktól átvált a mobil adatokra. Támogatja a többszörös hitelesítési szinteket is, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára a jelszavakkal történő hitelesítést, a kiszolgáló pedig biztonságosabb módszerek, például tanúsítványok használatát.

Ezen túlmenően a PureVPN manuális útmutatókkal és vizuális beállítási útmutatókkal rendelkezik a szolgáltatáshoz való csatlakozáshoz Windows, Mac OS X, Android, iOS, Ubuntu, útválasztók és más eszközök segítségével, különféle VPN protokollok segítségével. Támogatásuk a 24/7 online chattel kezdődik. Nagyméretű GYIK-adatbázisuk és e-mail jegyrendszerük is van.

Ami a legjobban tetszett a szolgáltatásban:

 • Egyéni VPN kliensek Windows és Mac OS X rendszerekhez.
 • Mobilalkalmazások iOS és Android számára.
 • Új funkciók a CyberSec (hirdetések blokkolása, rosszindulatú programok, adathalászat) és a Chrome / Firefox proxy kiterjesztések.
 • Speciális célú kiszolgálók az anti-DDoS, a dedikált IP, a VPN-on hagyma és a dupla VPN-hez, valamint az eltakarított kiszolgálókhoz. Sok szerverükön támogatják a P2P-t.
 • Hat egyidejű bejelentkezés.
 • A Windows és a Mac OS X szoftverekben vannak alkalmazásmegszakítók. Valamennyi alkalmazásuk biztonságos DNS-sel rendelkezik, és DNS-szivárgás elleni védelmet nyújtanak.
 • 30 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkeznek.

Ötletek a szolgáltatás fejlesztéséhez:

 • Folytassa a hálózati helyek bővítését
 • Mutassa az adott kiszolgáló helyét (VPN-kiszolgálókkal rendelkező országok egyes városai)

A NordVPN hálózat a legtöbb kontinensen lefedi. Gyors VPN hálózatuk van, ahogyan azt a sebességtesztünk eredményei is mutatják. 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínálnak, így rengeteg idő áll rendelkezésére, hogy kipróbálhassák szolgáltatásaikat és megnézhessék, megfelel-e az Ön igényeinek. Adja meg saját magának a VPN-szolgáltatást. Havonta mindössze 3,49 dollárból regisztrálhat korlátlan VPN-re.

Látogasson el a NordVPN oldalra

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map