Norton WiFi Privacy VPN áttekintés

Indítsuk el a Norton WiFi Privacy VPN felülvizsgálatát azzal, hogy megjegyezzük, hogy ez egy új VPN szolgáltatás, amelyet a világ egyik legfontosabb számítógépes biztonsági vállalata, a Symantec, a Norton kínál. A napló nélküli szolgáltatásuk anonimává tesz téged, miközben bárhonnan szörfözhet az interneten. Ezenkívül biztonságosan titkosítja az összes internetes forgalmat. Ez megóvja online identitását szörfözés közben. A Norton WiFi Privacy VPN tartalmaz egy hirdetésgátlót is, amely korlátozhatja az Ön felé irányított célzott marketingt, és megnövelheti az Ön által meglátogatott webhelyek oldalát..


Norton WiFi Privacy VPN áttekintés

Árképzés és különleges ajánlatok

A Norton a Wifi Privacy VPN-et egyetlen termékként forgalmazza, és csomagban van más számítógépes biztonsági termékekkel. Az önálló VPN szolgáltatást három különféle licenccsomagban kínálják. Ezek ára az eszközök számának függvényében történik; egy, öt vagy tíz, amelyre a szolgáltatás telepíthető, és az előfizetési idő.

Norton WiFi Privacy VPN árképzés

Mindegyik csomagot két különféle hosszúságban adják el: havonta és évente. Kedvezmények vonatkoznak több licenc vásárlására és hosszabb távú csomagokra. A VPN licenccsomagok és áraik a következők:

 • Egy eszköz licence
  • Havi ár – 4,99 USD
  • Éves ár – 39,99 USD (10 USD kedvezmény)
 • Öt eszközlicenc
  • Havi ár – 7,99 USD
  • Éves ár – 39,99 USD (40 USD kedvezmény)
 • Tíz eszközlicenc
  • Havi ár – 9,99 USD
  • Éves ár – 59,99 USD (40 USD kedvezmény)

Vegye figyelembe, hogy ezek ismétlődő előfizetési tervek, és hogy a feltüntetett éves engedmény csak az első szolgáltatási évre vonatkozik. A következő években a szokásos előfizetési arány van. Tekintettel erre az árstruktúrára, úgy gondoljuk, hogy a legjobb ajánlat az öt éves licenccsomag megvásárlásával származik. Több eszköz licencet nyújt, amelyeket a legtöbb felhasználó méltányos áron igényel. Ez azt jelenti, hogy teljes eszközt kaphat VPN-szolgáltatása öt eszközért, 39,99 dollárért, ami igazságosnak bizonyul 3,33 USD havonta.

A Norton WiFi Privacy VPN szolgáltatás használata a következő előnyökkel jár:

 • Védje adatait nem biztonságos nyilvános Wi-Fi használatakor.
 • Titkosítsa az összes online adatot a kíváncsiskodó szemtől, kormánytól vagy más módon.
 • Segítsen anonimként tartani az online üzleti vállalkozása során.
 • Hozzáférést biztosít a nem naplózó VPN-hez, amely nem követi vagy tárolja az internetes tevékenységeit.
 • Cenzúra nélkül láthatja és használhatja az internetet.
 • Nyissa meg a médiatartalom streaming világát.
 • Még az online vásárlás versenyfeltételeit is.

Mint már korábban kijelentettük, megvásárolhatja a Norton Wifi Privacy VPN-t önálló szolgáltatásként vagy csomagban a Norton Security Deluxe termékkel. A mellékelt szoftver vásárlása az alábbi további előnyöket nyújtja:

 • Több (legfeljebb öt) PC-t, Mac-ot, valamint okostelefonokat és táblagépeket (iOS és Android is) egy előfizetéssel biztosíthat..
 • Véd a vírusok, kémprogramok, rosszindulatú programok és más online fenyegetések ellen, ha bármelyik eszközéről csatlakozik az internethez.
 • Segít kezelni az összes eszköz védelmét egy egyszerűen használható webportálon keresztül.
 • Figyelmeztet a veszélyes Android-alkalmazásokról, mielőtt letölti őket.
 • 100% -os vírusmentességet garantál.

Norton Security + VPN Bundle árképzés

Ha a mellékelt terméket csak a szolgáltatás első évéért, 79,99 USD-ért vásárolja meg, a Norton Security Deluxe és a Norton WiFi Privacy VPN szolgáltatást akár öt eszközre is telepítheti. Ez megóvja az internetes snoopperektől, a rosszindulatú programoktól, a vírusoktól és más online fenyegetésektől, függetlenül attól, hogy milyen platformon csatlakozik az internethez.

A Norton WiFi Privacy VPN szolgáltatást a következő hitelkártyákkal vásárolhatja meg: American Express, MasterCard, Visa, Discover és JCB. Azok számára, akik szeretnék online vásárlásaikat egy központi helyről kezelni, elfogadják a PayPal szolgáltatást.

Látogasson el a Norton Wifi Privacy VPN webhelyre

Kockázatmentes próbaidőszak

A Symantec nem rendelkezik ingyenes próbaverzióval a Norton Wifi Privacy szolgáltatás számára. Azt akarják, hogy minden felhasználó gond nélkül meg tudja tesztelni VPN-jét, így pénz-visszafizetési garanciát kínál. Valójában két különféle garanciát kínálnak, a fizetett előfizetés időtartama alapján.

Ha feliratkozik havi előfizetésre, akkor 14 napos pénz-visszafizetési garanciát kínálnak. Ha azonban feliratkozik egy éves előfizetésre, akkor a garancia teljes 60 napra meghosszabbodik. Ez azt jelenti, hogy akár két hónap áll rendelkezésére, hogy kipróbálhassa szolgáltatását, és meg tudja nézni, hogy megfelel-e minden igényének. A visszatérítési kérelmeket az előfizetés vásárlásának napjától számított megfelelő napon belül (14 vagy 60) kell benyújtani.

Norton WiFi Privacy VPN szerver helyek

A Norton WiFi Privacy hálózat 28 különböző ország VPN szervereiből áll. Ezeket úgy helyezték el, hogy világszerte lefedettséget biztosítsanak, így szinte bárhol csatlakozhatnak a szolgáltatásukhoz. Szervereik vannak minden nagyobb kontinensen, beleértve Afrikát, Ázsiát, Európát, Óceániát, Észak-Amerikát és Dél-Amerikát. Ezek az országok és társult kontinenseik a következők:

 • Afrika
  • Dél-Afrika
 • Ázsia
  • Izrael, Japán, Szingapúr
 • Európa
  • Ausztria, Belgium, Cseh Köztársaság, Dánia, Finnország, Franciaország, Németország, Írország, Olaszország, Hollandia, Norvégia, Lengyelország, Románia, Spanyolország, Svédország, Svájc, Törökország, Ukrajna, az Egyesült Királyság
 • Észak Amerika
  • Kanada, Mexikó, az Egyesült Államok
 • Óceánia
  • Ausztrália
 • Dél Amerika
  • Brazília

A helyek jelenlegi száma viszonylag kicsi a VPN-térségben található nagyobb szolgáltatókhoz képest. A Norton WiFi Privacy szolgáltatás azonban új és továbbra is bővül. Még mindig fontolóra veszik az új VPN-kiszolgálók elhelyezkedését. Ebben az esetben a jelenlegi szervereik elhelyezése azt jelenti, hogy a világ legtöbb pontjáról könnyen hozzáférhet a jelenlegi VPN-hálózathoz.

Látogasson el a Norton Wifi Privacy VPN webhelyre

Norton VPN biztonság és adatvédelem

A Norton Wifi Privacy webhely kijelenti, hogy „bank grade” titkosítást használnak az összes adat titkosításához a szolgáltatásuk használata közben. Webhelyük nem tartalmaz más részleteket az ehhez kapcsolódó protokollokról és a titkosítási erősségről. Az egyetlen dolog, amit megtudhattunk, az legalább 128 bites titkosítási erősség, és annak védelme élvezhető Windows, Mac OS X, iOS és Android készülékeken. Megpróbáltunk további részleteket beszerezni, de eddig még nem sikerült azokat megszerezni. A Norton Wifi adatvédelmi felülvizsgálatának ezt a szakaszát frissítjük, ha ez megváltozik.

A magánélettel kapcsolatban a Norton WiFi Privacy használata során ne jelentkezzen be semmilyen információt amíg a szolgáltatást használja, és új kapcsolatkulcsokat generál minden egyes csatlakozáskor. Ez azt jelenti, hogy biztos lehet abban, hogy a magánélet védelme alatt áll a VPN-kiszolgálók használatakor. Megkapták a TRUSTe jóváhagyási pecsétet adatvédelmi nyilatkozatukért, amelyet saját maguk is megvizsgálhatnak a saját weboldalukon.

Norton Wifi adatvédelmi támogatás

A Norton Wifi Privacy szolgáltatás által nyújtott támogatás több réteggel rendelkezik. Először csevegőszolgáltatással rendelkeznek, amely a nap 24 órájában elérhető. Ez a szolgáltatás úgy működik, mint egy telefon relé. Először beszélni kell egy olyan személlyel, aki a kérdést a megfelelő támogató személyzethez irányítja. Felkínálhatják Önt, hogy felhívja Önt, hogy segítsen az összetett kérdésekben. A telefonos ügyfélszolgálatot közvetlenül fel is hívhatja, ha nem szereti a gépelést. Széles körű 24 órás jelenlétük van a közösségi média oldalain, ahol információkat szerezhet. Végül weboldalukon található egy GYIK, amely segíthet olyan kérdésekben, mint a számlázás és a szoftver telepítése. Végül elküldheti e-mailben a támogatást a problémáival és kérdéseivel, de ügyeljen arra, hogy az e-mailen keresztüli válaszok a technikai kérdésekre néhány napot vehetnek igénybe..

Látogasson el a Norton Wifi Privacy VPN webhelyre

A Norton Wifi adatvédelmi szolgáltatás tesztelése

A Norton Wifi adatvédelmi szoftver letöltése

A Symantec asztali kliens szoftvert fejlesztett ki a Windows és a Mac OS X számára a VPN-szolgáltatásuk egyszerűsítésére. Hasonló alkalmazásuk is van iOS és Android eszközökhöz. Ez azt jelenti, hogy az összes eszközről könnyen csatlakozhat a VPN-hálózathoz.

A szoftverük megvásárlásához és letöltéséhez előbb létre kell hoznia egy fiókot a Symantec számára. Ha még nem rendelkezik fiókkal, amikor feliratkozik a szolgáltatásra, akkor e-mail cím és jelszó megadásával felszólítja Önt fiókjának létrehozására. Ezután befejezheti a Norton WiFi Privacy vásárlását. Az előfizetés befejezése után megerősítő e-mailt fog kapni a 25 számjegyből álló kóddal, amelyre szüksége van a Norton Wifi Privacy szoftver telepítőfájljának az asztalra történő letöltéséhez..

Első Norton Wifi adatvédelmi telepítés

Először jelentkezzen be a fiókkezelési oldalra azzal a e-mail címmel és jelszóval, amelyet a fiók létrehozásához használt. Ezután írja be a 25 számjegyű kódot, amelyet az előfizetés ellenőrző e-mailjében kapott. Ez regisztrálja a Norton Wifi Privacy előfizetését fiókjába. Ezután letöltheti az asztalra a fiókkezelő oldalról. Ha nem közvetlenül a szolgáltatásokhoz fordul, akkor kattintson a szolgáltatások ikonra. Innentől kattintson a letöltött gombra a regisztrált szoftver mellett.

A Norton WiFi adatvédelmi előfizetésének regisztrálása

Ezzel megnyílik a Norton telepítése. Ha ez az első szoftverletöltése, akkor kattintson a „Beleegyezés és letöltés” ​​gombra a telepítőfájl letöltéséhez az aktuális számítógépre. Kövesse az ezen az oldalon található utasításokat a letöltési folyamat befejezéséhez.

A Norton Wifi Privacy telepítése más eszközökre

Miután a szoftverfeliratkozást egy eszközre telepítették, ugyanazon a beállítási oldalon létrehozhat e-mail hivatkozást más eszközökre, például iPhone, Android telefon, táblagép, laptop vagy más számítógépek telepítéséhez. Először válassza ki a „Szoftver telepítése egy másik eszközre” hivatkozást a Norton telepítő oldalának alján, közepén. Ez létrehoz egy letöltési linket. Ezután írjon be egy e-mail címet, ahová a linket eljuttatja, és kattintson a mellette lévő jobbra mutató nyílra a küldéshez. Ezután megerősítést fog látni arról, hogy a link létrejött, és elküldi a megadott e-mail címre. Ezt a folyamatot az alábbiakban mutatjuk be.

A Norton WiFI Privacy telepítése más eszközökre

A telepítőfájl letöltéséhez egy másik számítógépre vagy laptopra egyszerűen nyissa meg a rajta található e-mail linket. Azoknak a mobil eszközöknek a számára, amelyekre telepíteni szeretné, nyissa meg az eszközön a Norton Wifi Privacy linket tartalmazó e-mailt, és válassza ki azt. Az onnan történő telepítést a megfelelő áruház végzi (Google Play vagy Apple iTunes).

A Norton VPN szoftver különböző operációs rendszerek platformon történő futtatásának specifikációi a következők:

 • Android – 4.0 és későbbi
 • iOS – 6 vagy később
 • Mac OS X – 10.8 vagy későbbi
 • ablakok – 10, 8.1, 8. 7 SP 1 vagy újabb, Vista SP 1 vagy újabb

Látogasson el a Norton Wifi Privacy VPN webhelyre

A Norton WiFi Privacy Windows kliens telepítése

Miután letöltötte az ügyfél telepítőfájlját a számítógépére vagy laptopjára, futtassa azt rendszergazdaként. Ez lehetővé teszi a telepítéshez a megfelelő illesztőprogramok nélkül. Először válassza ki a nyelvet, majd kattintson az “OK” gombra. Ezzel megjelenik a telepítő képernyő. Kattintson a „Következő” gombra, és megjelenik egy képernyő a Szolgáltatási feltételek áttekintéséhez. A telepítés folytatásához el kell fogadnia ezeket. Miután megtette, kattintson az „Egyetértek” gombra, és a telepítés folytatódik. Addig válassza a „Következő” lehetőséget, amíg meg nem jelenik a cél képernyő. A képernyőn a „Befejezés” gombra kattintva először nyitja meg az ügyfelet. Ezután megnyílik az ügyfél ellenőrző oldala, ahol meg kell adnia a fiókjának e-mail címét és jelszavát.

Norton WiFI adatvédelmi telepítés

Az ügyfél első indítása

Az ellenőrző hitelesítő adatok megadása után megnyílik az ügyfél. Az első megnyitáskor a leggyorsabb VPN-kiszolgálóhoz kapcsolódik a jelenlegi helyéről, majd betölti a Windows tálcába, amikor egy másik alkalmazásra kattint. Ez azért történik, mert alapértelmezés szerint az ügyfél úgy van beállítva, hogy indításkor induljon el és automatikusan csatlakozzon. Ezek a beállítások, valamint az ügyféllel való kilépés beállításai a jobb felső sarokban lévő fogaskerékikonra kattintva érhetők el.

A Norton WiFi Privacy Client első indításaHa nem látja a Norton Wifi Privacy klienst, akkor kattintson a ikonjára (a fenti utolsó kép fölé) a tálcán, hogy ismét fõ ablakként nyissa meg..

A Norton Wifi Privacy Client használata

Ha az ügyféltől egy másik helyhez szeretne csatlakozni, kattintson az aktuális tartózkodási hely térképének tetején látható virtuális helyszín ikonra. Megnyílik a képernyő, amely tartalmazza az összes országot, ahonnan virtuális helyek szerezhetők be. Egyszerűen görgessen ahhoz az országhoz, amelyhez csatlakozni szeretne, és kattintson rá. Az ügyfél automatikusan leválasztja Önt a jelenlegi helyétől, és csatlakozik egy új helyhez. Ezzel virtuális IP-címet rendel az új rendeltetési helyhez. Ezt a folyamatot az alábbiakban szemléltetjük, amikor az Egyesült Királyság lett kiválasztva az új csatlakozási hely.

Szerverváltás a Norton WiFi Privacy Client segítségével

A Norton VPN hálózatról való leválasztáshoz csak a kapcsolót kell megváltoztatni. A leválasztás után nem lesz többé védett, és a valódi tartózkodási hely és IP-cím látható lesz.

A Norton WiFi Privacy kliens utolsó lapja lehetővé teszi a hirdetések blokkolását a szolgáltatás használata közben. Blokkolja a hirdetéskövetőket azáltal, hogy elfogja a sütiket és eltávolítja az azonosító adatait. Ennek beállítása biztosítja, hogy más webhelyek már nem tudják követni Önt, hogy bosszantó hirdetéseket jelenítsen meg, amelyek az Ön böngészési szokásait célozzák. Ez lehetővé teszi sok oldal gyorsabb betöltését, így rövidebb idő alatt hozzáférhet ezekhez a webhelyekhez. Az alábbi kép a blokkot mutatja, amikor a Norton szolgáltatást először telepítették, és néhány nappal később. Meg kell jegyezni, hogy a hirdetés-blokkoló csak akkor aktiválódik, amikor csatlakozik a Norton VPN hálózathoz.

Norton WiFi adatvédelmi hirdetésgátló használat

Mint láthatja, a Norton WiFi Privacy Client for Windows egyszerűen használható és telepíthető. Beállítható, hogy a Windows indításakor automatikusan csatlakozzon a leggyorsabb helyhez, biztosítva ezzel, hogy a VPN megszakításának megakadályozásakor az interneten való szörfözés közben mindig kapcsolatban állnak a szolgáltatással. A VPN-hálózathoz való csatlakozáshoz és leválasztáshoz csak egyetlen kattintás szükséges. A virtuális helyek megváltoztatása csak néhányat vesz igénybe. Ennél nem sokkal egyszerűbb. Mac OS X kliensük hasonló a Windowshoz, és ugyanolyan egyszerűen használható.

Látogasson el a Norton Wifi Privacy VPN webhelyre

A Norton WiFi Privacy Security Android alkalmazás telepítése

Amint azt a Norton WiFi adatvédelmi áttekintésünk „A Norton Wifi adatvédelem telepítése más eszközökre” szakaszában szemléltetjük, e-mail hivatkozás érkezik a Google Play áruházhoz az alkalmazás telepítéséhez. Az alkalmazásboltban érintse meg az alkalmazás „Install” gombját. A telepítés befejezése után érintse meg a „Megnyitás” gombot a Norton Wifi Privacy Secure VPN első indításához.

Norton WiFi Privacy Secure VPN alkalmazás telepítéseMielőtt az alkalmazás fő képernyője először megnyílik, el kell fogadnia a TOS-t és az adatvédelmi irányelveket. Ezután érintse meg a fizetős fiók linkjét. Ezután ellenőrizze előfizetését azáltal, hogy beírja fiókjának e-mail címét és jelszavát, és megérinti a „Bejelentkezés” gombot. Ezután engedélyeznie kell a VPN-kapcsolat létrehozását.

Norton WiFi Adatvédelem Biztonságos VPN Android App Bejelentkezés

A Norton WiFi adatvédelmi biztonsági Android alkalmazás használata

Miután elvégezte ezeket a lépéseket, megnyílik a főképernyő, és csatlakoztatja Önt az aktuális tartózkodási helyének leggyorsabban optimalizált szerveréhez. Ez az alkalmazás alapértelmezett művelete (az első képernyőképe alább).

WiFi adatvédelem Biztonságos VPN Android menü

Mielőtt megvitatnánk, hogyan kapcsolódhatunk más országokhoz az alkalmazás segítségével, vessünk egy pillantást a menüre, amelyhez jobbra lépéssel vagy a képernyő bal felső sarkában lévő menü ikonra (három vízszintes sáv) koppinthatunk. Ez a menü, a súgó-bemutatóval és a GYIK-képernyővel együtt, fent látható. Ez a menü a következő elemeket tartalmazza:

 • Vásárlás visszaállítása – Ez lehetővé teszi a vásárlások kezelését.
 • Segítség – Ez megnyit egy rövid súgó-ismertetőt linkekkel, amelyek segítenek megtalálni azt, amire szüksége van.
 • GYIK – Megnyit egy GYIK-ot a Norton WiFi Privacy Secure VPN-ről, amelyet gördíthet.
 • Ról ről – Az alkalmazásra vonatkozó információkat tartalmaz, például a verziót és a sorozatszámot.
 • Értékeld ezt az alkalmazást – Lehetővé teszi, hogy értékelje az alkalmazást a Google Play Áruházban.
 • Kijelentkezés – Kilép az Android alkalmazásból.

Látogasson el a Norton Wifi Privacy VPN webhelyre

Csatlakozás és a VPN helyének megváltoztatása az Android App segítségével

Most vizsgáljuk meg a fő füleket és a hozzájuk tartozó képernyőket. A fájl fül ikonjai a főképernyőn a térkép felett vannak. Az első a fő kapcsolati képernyő, amely megjeleníti a virtuális tartózkodási hely térképét egy zöld helyzetjelzővel, amely jelzi a helyzetét. Azt is mondja, hogy az adatai biztonságban vannak, és csatlakozik egy VPN szerverhez. Ez alatt található a szerver helye és a hozzá rendelt virtuális IP-cím. Az utolsó dolog a képernyőn a kapcsolat kék kapcsolója, amely lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel csak be- és kikapcsolja.

A második fül a „Hálózati védelem”. Ez lehetővé teszi, hogy automatikusan csatlakozzon a Norton VPN hálózathoz, ha nem biztonságos WiFi hálózathoz csatlakozik. Ez alapértelmezés szerint be van kapcsolva, és azt javasoljuk, hogy hagyja be, hogy az információk mindig biztonságosak legyenek, ha nem biztonságos hálózatokhoz kapcsolódnak. Az alkalmazás figyelmezteti Önt, ha csatlakozni szeretne ehhez.

Szerverváltás a Norton WiFi Privacy VPN Android App alkalmazásban

A harmadik fül a „Select Region” (Régió kiválasztása), amely azon országok listáját tartalmazza, amelyekben vannak VPN adatközpontok, amelyekhez csatlakozhat. Felhívjuk figyelmét, hogy kezdetben a Washington D.C.-t mutatja az Egyesült Államokban jelenlegi helyként. A hely megváltoztatásához egyszerűen görgessen egy másik országba, és megérintse rá. Ez a fenti példában látható az Egyesült Királyság London közelében lévő szerverre való váltáskor.

A hirdetéskövető blokkolása

Az utolsó lap a „Hirdetéskövető blokkolása”. Ennek bekapcsolása megakadályozza, hogy a nyomkövetők figyeljék a tartózkodási helyét, és kövessék mozgásaikat, valamint az interneten végzett tevékenységeit. Ez javítja az online élményt az Android-eszköz használata közben. A kapcsolat kikapcsolása ugyanolyan egyszerű. Egyszerűen kapcsolja be a kék csatlakozó kapcsolót. Azonnal megmondhatja, hogy nem vagy többé védett, mivel a képernyő kiemelkedése élénkpiros lesz, a kapcsoló pedig szürke.

Norton WiFi Adatvédelem Biztonságos VPN Tracker-blokkoló az Android számára

A Symantec megkönnyítette a Norton WiFi Privacy telepítését és a VPN-hálózatának az Android-sel történő használatát. Ezzel elősegítheti a névtelenség megóvását és az online forgalom védelmét. A szolgáltatáshoz való csatlakozáshoz és a virtuális hely megváltoztatásához mindössze egy-két csap szükséges. Nem lehetne könnyebb. Még akkor is gondoskodnak a VPN-hez való csatlakozásról nem biztonságos hálózatokon, így mindig védettek lesznek, amikor egyet használnak. Azok, akik iPhone-okat, iPad-eket és más iOS-eszközöket használnak, élvezhetnek hasonló alkalmazást, ha a Norton WiFi Privacy Secure VPN szolgáltatást használják..

Látogasson el a Norton Wifi Privacy VPN webhelyre

Norton Wifi Privacy VPN Speed ​​Test

A Norton szolgáltatás gyorsasága jó volt. Ezt a tesztet a Windows klienssel hajtottuk végre. Csak egy kis sebességcsökkenést tapasztaltunk, miközben csatlakoztak valamelyik VPN szerverükhöz. Ez a veszteség az összes internetes forgalom titkosításának számítási költségeiből származik. Ez azonban egy alacsony ár, amelyet fizetni kell a biztonságért, az extra névtelenségért és az egyéb előnyökért, amelyeket a VPN-kiszolgálón keresztül történő csatlakozáskor kapsz..

Norton WiFi Privacy VPN Speed ​​Test

A sebességteszt azt mutatja, hogy a titkosított kapcsolat 25,62 Mb / s-ról 23,78 Mb / s-ra csökkentette az alap ISP letöltési sebességünket. Ez körülbelül 7,2% -os csökkenést jelent a szerverhez Seattle-ben (WA). Az online személyazonosságát, a személyes adatait és a szörfözési szokásait a nem kívánt ellenőrzés ellen megvédeni érdemes egy ilyen csekély sebességcsökkenéshez. A földrajzi korlátozások kiküszöbölésének és az internetes cenzúrának a Norton szolgáltatás használatával történő megkerülésének további előnyei még könnyebbé teszik a választást.

Norton WiFi Privacy VPN áttekintés: Következtetések

A Symantec a számítógépes biztonság területén tevékenykedik, mióta 1990-ben megvásárolták a Nortont. Székhelyük Kaliforniában található. Nagyon elismert számítógépes, internetes menedzsment és biztonsági cég. 2016 júniusában kiadta a Norton WiFi Privacy szolgáltatást a mobil eszközökhöz. Azóta kibővítették szolgáltatásaikat, és kifejlesztettek egyéni szoftver klienseket és alkalmazásokat Windows, Mac OS X, iOS és Android számára.

A Norton WiFi Privacy VPN azt használja, amit a vállalat „bankminőségű” titkosításnak nevez az internetes forgalom titkosításához és védelméhez. Kisebb, de növekvő VPN szerverhálózattal rendelkeznek 28 különböző országban. Lábnyomuk van szinte minden nagyobb kontinensen, így szinte bárhonnan hozzáférhetnek szolgáltatásaikhoz. Igaz naplózást nem igénylő VPN-szolgáltatók, mivel nem követnek és nem naplóznak semmilyen információt, amíg Ön a szolgáltatást használja.

Az összes egyedi szoftvert könnyű telepíteni és használni. Csak néhány érintéssel vagy kattintással új virtuális IP-címmel csatlakozhat a hálózatához. Szoftverük tartalmaz egy hirdetésgátlót is, amely megakadályozza, hogy a célzott marketing folyamatosan bombázzon, és segít a weboldalak gyorsabb betöltésében. Támogatást kapnak online csevegés, telefon és e-mail útján. Támogatást kaphat a GYIK-adatbázisukból, a telepítési és használati útmutatókból, valamint a Norton közösségből is. Biztonsági blogjuk van, és aktív olyan közösségi oldalakon, mint a Facebook, a Twitter és a YouTube.

Ami a legjobban tetszett a szolgáltatásban:

 • Saját szoftverrel rendelkeznek a Windows és a Mac rendszerekhez.
 • A Norton mobilalkalmazásokkal rendelkezik iOS és Android eszközökhöz.
 • Igazi naplózást nem igénylő VPN-szolgáltató.
 • Kiváló pénz-visszatérítési garancia, különösen, ha előfizet egy évre (60 nap).
 • Ésszerű árképzés.

Ötletek a szolgáltatás fejlesztéséhez:

 • Helyezze el több információt a hálózatáról és a szervereiről a saját weboldalán.
 • További részletek a protokollokról és a titkosítási erősségről.
 • Adjon hozzá egy kill kapcsolót a szoftverükhöz, hogy megvédje a VPN-szolgáltatást.

Lehet, hogy a Norton WiFi Privacy csak a keresett VPN-szolgáltatás, ha fel kívánja oldani a földrajzi korlátozásokat, meg kívánja kerülni az internetes cenzúrát, és meg kívánja védeni az online adatvédelmet. Ha rajongója más biztonságtechnikai termékeinek, akkor a Norton WiFi Privacy szolgáltatással csomagolhatja őket. VPN szolgáltatásaiknak jó sebessége van. A Symantec akár 60 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál. Tesztelje saját magának, és ellenőrizze, hogy a VPN-t kereste-e. Ha tetszik a szolgáltatás, telepítheti a VPN-t öt különböző eszközre havi 3,33 dollárért.

Látogasson el a Norton Wifi Privacy VPN webhelyre

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map