A magán-Internet hozzáférés (PIA) az egyik legnépszerűbb és legmegbízhatóbb VPN az internetes adatvédelmi térben. A VPN szolgáltatást 2009-ben indították el, és folyamatosan növekszik. Jelenlegi hálózatuk több mint 3100 szerverből áll, amelyek a világ minden táján találhatók. Ezeket elosztják 33 ország között 5 különálló kontinensen. Anyavállalata, a London Trust Media, Inc. székhelye az Egyesült Államokban található, amelyben még mindig nincsenek kötelező adatmegőrzési irányelvek. A magán-Internet hozzáférés elkötelezett amellett, hogy nyitottabb, magán- és biztonságosabb online élményt kínáljon Önnek elfogadható áron. E célból nem naplóznak semmilyen információt a felhasználói munkamenetekről.

Privát internet-hozzáférés

A PIA egyedi VPN alkalmazásokat fejlesztett ki Windows, Mac OS X, iOS, Android és Linux rendszerekhez. Ezeknek nagyon egyszerű az irányítópult megvalósítása. Ezért azt gondolhatja, hogy első pillantásra csak minimális VPN szolgáltatást nyújtanak. De tévednél. Ezen egyszerűsített felület mögött számos speciális funkciót valósítottak meg. Ezeket részletesebben megvizsgáljuk áttekintésünk gyakorlati részében.

Árképzés és különleges ajánlatok

A magán-Internet hozzáférés a VPN szolgáltatását egyetlen csomagként értékesíti, amely magában foglalja annak legfejlettebb funkcióit. Havonta, 6 hónaponként és évente forgalmazzák. Mint gondolhatja, az ár alacsonyabb, ha hosszabb ideig feliratkozik. Az éves előfizetés kevesebb, mint 10 cent napi korlátlan hozzáférést jelent.

PIA árképzés

Nagyon köszönöm a PIA-csapatnak, hogy az olvasóinknak kedvezményt kínáltak a népszerű VPN-szolgáltatásért. Olvasóink egy hónapig kaphatnak VPN-t 11,95 dollárért. Még többet takaríthat meg, ha 6 hónapra előfizet a VPN-szolgáltatásra 35,95 dollárért. Ez havi 5,99 dollárnak, vagy 50% -os megtakarításnak felel meg. Legjobb ajánlatuk az éves terv + 2 hónap ingyenes, 39,95 dollárért. A feliratkozás 76% -ot takarít meg a szokásos havi árakon. Ez azt jelenti, hogy teljes éven keresztül élvezheti a VPN-szolgáltatásaikat Havonta 2,85 USD.

PIA fizetési lehetőségek

Privát internetes fizetési lehetőségekA privát internet-hozzáférés számos lehetőséget kínál a VPN-ek fizetésére. Először is elfogadják a nagyobb hitelkártyákkal történő fizetéseket, ideértve a VISA, a MasterCard, az American Express, az Discover és a JCB-t is. Az előfizetések fizethetők PayPal vagy Amazon Payments számlákkal is, ha szeretné, ha az összes online tranzakciót központi helyen tartja. Olyan elektronikus fizetési megoldásokat is elfogadnak, mint a CashU, az OK PAY és a pénzverde. Ezekhez a tranzakciókhoz csak felhasználónévre, jelszóra és e-mail címre van szükség. Ha a nagyobb névtelenség a cél, akkor fizethet Bitcoin, Bitcoin Cash és Zcash használatával, amely állítólag a kriptovaluták HTTPS-je. Még olyan ajándékkártyákat is elfogadnak, mint a Best Buy, a Home Depot, a Walmart, a Dicks Sportszerek és még sokan mások.

Kockázatmentes próbaidőszak

Mint sok VPN-hez, a magán-Internet hozzáférésnek sem van ingyenes próbaverziója. Tudják azonban, hogy a nehezen megkeresett pénz elkötelezése előtt kipróbálni fogják szolgáltatásaikat. Következésképpen minden új előfizetőnek 30 napos, 100% -os pénz-visszafizetési garanciát kínálnak. Ennek elegendő időt kell hagynia a VPN-hálózat teljes tesztelésére. Javasoljuk, hogy tesztelje a privát internet-hozzáférési szolgáltatást minden olyan eszközzel, alkalmazásával és webhelyével, amelyekkel ebben az időszakban használni szeretné. Ez nem csak lehetővé teszi a kompatibilitás meghatározását, hanem a mindennapi használatra való alkalmasságát is.

Ha nem teljesen elégedett szolgáltatással, a PIA visszatéríti a választott csomag teljes vételárat. A visszatérítési kérelmeket a vásárlás dátumától számított 30 napon belül kell benyújtani. A hét napnál később benyújtott kérelmeket nem teljesítjük. Ezenkívül az ajándékkártyákkal történt előfizetésekre nem jár visszatérítés.

A kifizetés visszatérítése érdekében a következő információkat kell megadnia a fiókja ellenőrzéséhez:

 • A fiókjának első regisztrálásakor létrehozott e-mail cím.
 • A 7-jegyű PIA rendelési szám a fizetési visszaigazolási e-mailből.

Ez az információ biztonsági okokból és annak ellenőrzéséhez szükséges, hogy Ön ezt kéri-e. Tehát, ügyeljen arra, hogy megőrizze a megerősítő e-mailt. Ez a legegyszerűbb módja annak, hogy ellenőrizze fiókját a gyors visszatérítés biztosítása érdekében. Más fizetési módokra lehet szükség, a fizetési módtól függően. Ezek megtalálhatók a TOS-okban.

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra

Privát internet-hozzáférésű VPN szolgáltatások

Szóval, mit kapsz a pénzedért? A PIA VPN a következő előnyöket kínálja a felhasználók számára:

 • Egyéni VPN alkalmazások – ingyenes, egyedi VPN szoftver Windows, Mac OS X, iOS, Android és Linux rendszerekhez.
 • Igazi naplózás nélküli VPN – A VPN-szekciókról semmi nem naplózódik, sem az IP-ket, sem a metaadatokat nem rögzítik.
 • 5 Egyidejű kapcsolats – a tagok akár öt eszközt is használhatnak számlájukon egyszerre. Még több lehetőség van, ha az egyik eszköz útválasztó, mivel az ahhoz csatlakoztatott összes eszköz egynek számít.
 • VPN protokollok – minden felhasználó hozzáférhet a biztonságos és gyors OpenVPN protokollhoz az alkalmazásokban, a PPTP és az L2TP fájlokat kézi telepítés is támogatja.
 • P2P és Torrent támogatás – az összes PIA VPN szerver lehetővé teszi a P2P és a torrent hozzáférést. Egyes helyeken kettős komlóra lehet szükség, mivel néhány ország tiltja a P2P forgalmat.
 • SOCKS5 proxy hozzáférés – A felhasználók hozzáférhetnek a P2P alkalmazásokhoz tartozó Socks5 proxyhoz, hogy elrejtsék az Ön IP-címét.
 • Speciális szolgáltatások – A PIA felhasználók hozzáférhetnek a DNS szivárgás elleni védelemhez, az IPv6 szivárgás elleni védelemhez, egy internetes megszakító kapcsolóhoz és akár port továbbításhoz is..
 • Korlátlan VPN sávszélesség – A PIA nem korlátozza és nem korlátozza előfizetői számára a letöltést vagy a feltöltési sávszélességet.
 • Hozzáférés világszerte – virtuális IP-k több mint 3100 szerverről 33 országban
 • Nagy sebességű átjárók – az összes átjáró gigabites VPN portsebességet tartalmaz.
 • IP-cím megosztása – Az IP-címeket az előfizetők között megosztják a jobb adatvédelem és névtelenség érdekében
 • Titkosítás választása – A felhasználók eldönthetik a használni kívánt titkosítás szintjét.
 • Tűzfal védelem – az előfizetőket a szolgáltatás használata közben védik a rosszindulatú programok ellen.
 • Wi-Fi hotspot védelem – ez biztosítja, hogy biztonságban legyen a hackerek és a személyazonosság ellopása ellen, miközben kedvenc italát élvezheti és az interneten szörfözhet..

Ezen előnyök mellett a virtuális áthelyezés lehetővé teszi a közösségi média, hírek és más webhelyek helyi és intézményi cenzúrájának megkerülését. Pénzt takaríthat meg a VoIP használatakor, és további szórakoztató erőforrásokhoz is hozzáférhet. Ez azt jelenti, hogy élvezheti kedvenc műsorait, valós idejű sporteseményeket áramkimaradások nélkül és más streaming szolgáltatásokat bárhonnan..

PIA VPN hálózat és szerver helyek

A magán-Internet hozzáférési hálózat nagysebességű átjárókat (szervereket) használ, Gigabites portokkal és nem mért sávszélességgel. Jelenleg több mint 3100 VPN szerverből áll, amelyek 33 külön országban vannak elosztva. Ezeket a kiszolgálókat öt földrészen 53 helyre osztják. Szervereik vannak Ázsiában, Európában, Óceániában, Észak-Amerikában és Dél-Amerikában.

PIA hálózat

Hálózatuk minden országban több szerverrel rendelkezik, nagyobb szerver sűrűséggel olyan népszerű célpontokban, mint Ausztrália, Kanada, Hollandia, az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok. Ezenkívül a magán-internet-hozzáférési hálózatnak számos helyzete van Ausztráliában, Kanadában, az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban. Ez lehetővé teszi számukra, hogy dinamikus terheléselosztást biztosítsanak szolgáltatásaik számára, amelyek mindenkor optimalizálják a hálózati teljesítményt.

Itt található a PIA szerver helyszíneinek listája a világ minden tájáról:

 • Ausztrália, Ausztria, Belgium, Brazília, Cseh Köztársaság, Dánia, Finnország, Franciaország, Németország, Hongkong, Magyarország, India, Írország, Izrael, Olaszország, Japán, Luxemburg, Mexikó, Új-Zéland, Kanada, Hollandia, Norvégia, Lengyelország, Románia , Szingapúr, Dél-Afrika, Spanyolország, Svédország, Svájc, Törökország, Egyesült Arab Emírségek (Egyesült Arab Emírségek), Egyesült Királyság, Egyesült Államok

A privát internet-hozzáférés lehetővé teszi a SOCKS5 proxy-kapcsolatok elérését a holland szervereikkel az 1080-as porton keresztül azok számára, akik ezt megkövetelik. Ez az egyik oka a szerver sűrűségének. Hálózatuk lehetővé teszi, sőt bátorítja a VoIP, P2P és Torrent forgalmat az összes VPN szerverén. Ezenkívül a kikötői továbbítás megengedett a Toronto, Montreal, Vancouver, Hollandia, Svédország, Svájc, Franciaország, Németország, Románia és Izrael átjáróin..

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra

Privát internet-hozzáférés: Adatvédelem és névtelenség

Mindenekelőtt a Privát Internet hozzáférés egy valódi bejelentkezés nélküli VPN-szolgáltatás. Világossá teszik, hogy nem naplózza a bejövő IP-címeket, a kimenő IP-címeket, sem a felhasználói munkamenetek metaadatait a VPN-hálózaton tartózkodásuk alatt. Itt egy kivonat az adatvédelmi politikájukról erről.

A PrivateInternetAccess.com nem gyűjt és naplózza a virtuális magánhálózat (“VPN”) vagy a proxy forgalmát vagy használatát.

Ezt tovább fejti ki azok támogatási területe, ahol elmagyarázzák, hogy a naplókat soha nem tárolják a merevlemezekre, tehát nem állnak rendelkezésre felhasználói tevékenységek rekordjai.

A PIA semmiféle naplót nem tart nyilván. Noha ez bizonyos esetekben megnehezíti a dolgokat, különösen a kimenő levelekkel, a visszaélésekkel kapcsolatos fejlett technikákkal és az ilyen jellegű dolgokkal foglalkozik, ez minden felhasználónk számára magas szintű biztonságot és adatvédelmet biztosít. A naplókat soha nem írjuk be egyik gépünk merevlemezére sem, és kifejezetten a null eszközre írjuk, amely egyszerűen úgy viselkedik, mintha az adatok soha nem léteznének.

Emiatt semmilyen körülmények között nem tudunk információt szolgáltatni arról, hogy ügyfeleink szolgáltatásunkat használják, ideértve az idézetek és a bírósági végzéseket is, amelyeket rendkívül alaposan felülvizsgálnak, mielőtt tapasztalt jogi csapatunk válaszolna..

Egyértelműen kijelenthetjük, hogy társaságunk nem rendelkezik és továbbra sem tart fenn metaadat-naplókat azzal kapcsolatban, hogy az előfizető mikor fér hozzá a VPN szolgáltatáshoz, mennyi ideig használja az előfizetőt, és hogy milyen IP-címről származik az előfizető. Sőt, a titkosító rendszer nem teszi lehetővé számunkra, hogy megnézhessük és ily módon naplózhassuk, milyen IP-címeket használ egy előfizető vagy meglátogatott.

A PIA-nak kiterjedt adatvédelmi politikája is van, amely pontosan meghatározza, hogy milyen személyes információkat tartanak fenn a felhasználóikon, és hogyan kezelik azokat. Alapvetően azt állítja, hogy a regisztráció vagy a támogatási személyzettel folytatott kapcsolattartás során gyűjtött információkat (e-mail címet, fizetést, google analitikát stb.) Csak a házon belül használják az ügyfelek levelezéséhez és a VPN-hálózat fejlesztéséhez. Soha semmilyen adatot nem osztunk meg harmadik felekkel marketing célokra.

A Privát Internet hozzáférés az Egyesült Államokban található. TOS szerint az összes amerikai törvény és joghatósági eljárás hatálya alá tartozik. Úgy érzik, hogy az Egyesült Államok jó hely a VPN-szolgáltatások számára, mivel nincs kötelező adatmegőrzési politikájuk, míg Európában néhány helyen ez a helyzet. Meg kell felelniük minden hivatalos bírósági végzésnek, és át kell adniuk a felhasználók metaadataival és forgalmával kapcsolatos összes információt. Mivel azonban az összes napló null eszközre van írva, gyakorlatilag sehol, akkor eleget tesznek az ilyen megrendeléseknek azáltal, hogy semmit sem adnak át, mint a múltban.

Egyesült Államok kontra Preston Alexander McWaters

2016-ban a Privát Internet hozzáférés megmutatta, hogy ez működik egy FBI-ügyben egy gyanúsított stalker ellen, aki hamis bombatámadásokat hívott fel a vállalkozások és az iskolák számára. Az ügy az Egyesült Államok kontra Preston Alexander McWaters volt. Az üzeneteket küldő fiókok létrehozásához használt telefonok IP-címeit a PIA követte. Az átírási panasz kivonata a következő:

Az összes válasz l &Az 1, a Facebook, a Twitter és a Tracfone IP-címe alapján visszakereshető egy London Trust Media nevű társasághoz, a dba privateinternetaccess.com webhelyhez. Ez a cég anonimizáló társaság, amelynek célja az, hogy az internetes felhasználók elrejtsék eredeti IP-címüket, ahonnan üzeneteket küldenek.

Kihirdetést küldtek a London Trust Media-nak, és az egyetlen információt nyújthattak, hogy a használt IP-címek csoportja az Egyesült Államok keleti partjáról származik..

Mivel a privát internet-hozzáférés lehetővé teszi ezeket a névtelen fizetési stílusokat, nem tudták megmutatni, hogy az alperes még ott is vásárolt-e számlát. Az FBI mindazonáltal végül képes volt ezeket az információkat megszerezni egy másik VPN szolgáltatástól. Az FBI más eszközökkel is képes volt eljárást indítani az alperes ellen. További információkért elolvashatja a panaszt.

Privát internet-hozzáférés és névtelensége

A naplózás nélküli politikájuk mellett a magán-Internet hozzáférés anonim források felhasználásával is feliratkozhat. Ide tartoznak a kriptovaluták, például a Bitcoin, a Bitcoin Cash és még a Zcash is, amelyek állítása szerint teljesen névtelen titkosított tranzakciókkal rendelkeznek. Még olyan ajándékkártyákat is elfogadnak, mint az Amazon, a Bed Bath & A Cosco és még sokan mások, amelyek még jobban növelik a névtelenséget.

Ezenkívül a PIA megosztott IP-címzést használ az adatvédelem megőrzése és anonimitásának fokozása érdekében. Az alkalmazások fejlett funkciókat tartalmaznak, mint például a DNS, az IPv4 és az IPv6 szivárgás elleni védelmet, hogy megkönnyítsék ezek fenntartását. A proxy használatának és az internetkapcsolat megsemmisítésének lehetősége, ha a szolgáltatás leáll, megmutatja elkötelezettségét a magánélet és a folyamatos névtelenség megőrzése iránt..

Összefoglalva: a magán-Internet hozzáférés az Egyesült Államokban található, amelynek nincs adatmegőrzési politikája. Nem naplózza a VPN vagy proxy felhasználói munkamenetek forgalmát vagy metaadatait. Lehetővé teszik az előfizetések névtelen fizetését. Minden információt, amelyet a weboldalukkal és az alkalmazottakkal folytatott interakcióból gyűjtnek, csak belső használatra használják.

Szolgáltatásuk extra funkciókkal rendelkezik a magánélet védelme és megőrzése, valamint a névtelenség fokozása érdekében. Politikáikat az Egyesült Államok jogrendszere kipróbálta és bebizonyította, és kimutatták, hogy megőrizték az egyén magánéletét és névtelenségét a.

Privát internet-hozzáférés és online biztonság

Mennyire biztonságos az Ön és az online forgalom a PIA VPN szolgáltatás használata közben?

jegyzőkönyvek

A privát internet-hozzáférés a nyílt forráskódú, ipari szabványú OpenVPN-t használja, hogy alapértelmezésként biztonságos VPN-alagutat biztosítson az Ön számára Windows, Mac OS X és Android szoftveralkalmazásaiban. Széles körben úgy vélik, hogy ez a legjobb VPN protokoll a sebesség és a biztonság szempontjából. A beépített IPsec protokollt használják az iOS-eszközök, mint például az iPad és az iPhone, biztonságához, amelyeket szintén biztonságosnak tekintnek, de talán kissé lassabbak, mint az OpenVPN.

RSA-2048 kézfogás

Emlékezzünk arra, hogy ez a szakasz létrehozza a kezdeti VPN alagutat, amelyen keresztül a titkosított adatok áthaladnak, és ellenőrzi, hogy valóban beszél egy felhatalmazott szerverrel, nem pedig csalóval. A privát Internet hozzáférés a TLSv1.2 protokollt használja a szerver hitelesítéséhez és vezérléséhez a kapcsolat létrehozásához. Alapértelmezés szerint az RSA-2048-at használják erre a folyamatra.

Ez azt jelenti, hogy egy 2048 bites tanúsítványt használnak az összes megtárgyalt kulcs ellenőrzésére. Az összes tanúsítványt SHA512 használatával írják alá. Az Efemeres Diffie-Hellman (DHE) kulcsokat ezután megtárgyalják és átviszik a biztonságos alagúton keresztül. Ez biztosítja a titkosított forgalom előre titkosítását. Ezeket a kulcsokat véletlenszerűen generálják, és egy előre meghatározott ideig használják, mielőtt teljesen elpusztulnának. Ezután új kulcsok generálódnak. Ez biztosítja, hogy ha egy jövőbeli kulcs sérül, akkor csak egy kis forgalmi ablakot lehet visszafejteni, és előtte semmi.

Adat titkosítás

Az adatok titkosítása megóv a passzív támadásoktól, mint például lehallgatók, ahol valaki rögzíti az Ön forgalmát anélkül, hogy megkísérelné módosítani. A privát Internet hozzáférés szimmetrikus rejtjelező algoritmust használ az összes adat titkosításához és visszafejtéséhez. Ezt a rejtjelet az Ön és a kiszolgáló között létrehozott és megosztott ideiglenes titkos kulcsmal kell használni. Mint korábban kifejtettük, ezt a titkos kulcsot kicserélik a kézfogás titkosítási szakaszában. A PIA által használt alapértelmezett algoritmus az Advanced Encryption Standard (AES) 128 bites kulcshosszúsággal, Cipher Block Chaining üzemmódban. Ezt általában AES-128-CBC formátumban írják. Ezt az algoritmust biztonságosnak és gyorsnak tekintik.

Adatok hitelesítése

Az olyan aktív támadásokkal szembeni védelem érdekében, mint például a Man in the Middle (MitM) támadások, hitelesítse az adatforgalmat annak ellenőrzése érdekében, hogy senki sem hamisította-e el. Alapértelmezés szerint a privát internet-hozzáférés az SHA1 használatával történik.

A PIA hálózat megvalósítása a TLSv1.2-et használja az RSA-2048-tal a szerver hitelesítéséhez és vezérléséhez a kezdeti VPN-alagút létrehozásához. A titkosítást, a legjobb VPN-protokollok egy részét és robusztus titkosítási algoritmusokat alkalmaz a forgalom biztonságához. Ezen felül VPN-kiszolgálóik tűzfalakkal rendelkeznek, hogy megvédjék Önöket a rosszindulatú szoftverekkel szemben. Ez azt jelenti, hogy élvezheti a nyugalmat, tudva, hogy az összes internetes forgalom biztonságosan titkosítva és biztonságos kapcsolatok útján továbbítva PIA VPN szerver használatakor.

Ügyfél és műszaki támogatás

A PIA 24/7/365 e-mail támogatást nyújt minden olyan problémához, amely akkor merülhet fel, ha átlagosan körülbelül egy óra és negyven perc alatt fordulnak webhelyük számlálója szerint. Támogatásuk tesztelése ennél tovább tartott, ám figyelmeztettek minket, hogy szokatlan támogatási hívások érkeztek bennük, és várhatunk hosszabb is lehet. Körülbelül négy órán belül válaszoltak a protokollkérésünkre.

Privát internet-hozzáférési támogató osztályok

Mielőtt kitölti és elküldi, először ki kell választania, melyik osztályba tartozik a jegy. Választási lehetőségei között szerepel az általános, a fiók támogatása, a kifizetések és a technikai támogatás. Miután kiválasztotta az osztályt és megnyomja a „Következő” gombot, akkor egy másik oldalra irányítja a jegy létrehozására és elküldésére. Itt található a minta műszaki támogatás sablonja.

Privát internet-hozzáférés műszaki támogatási sablon

Minden sablonnak kötelezően kitöltendő mezői vannak, mint például a „név”, „e-mail cím”, „tárgy” és „üzenet”. Vannak olyan osztályok is, amelyek kapcsolódnak az osztályukhoz, amelyekre irányulnak. Miután befejezte a megfelelő mezők kitöltését, kattintson a benyújtás gombra a támogatási igény elküldéséhez.

A privát Internet hozzáféréshez számos támogatási kérdés és adatbázis tartozik, amelyek sok kérdésre megválaszolhatók. Útmutatókat tartalmaz a szolgáltatás kézi telepítéséhez számos eszközön. A PIA jelen van a Facebook-on, a Twitter-en és a YouTube-on, amely segíthet bizonyos problémák megoldásában.

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra

Kezdete: Privát internet-hozzáférés

A PIA rendelkezik egyéni szoftverrel a Windows, a Mac OS X, az iOS, az Android és a Linux számára, amelyek megkönnyítik a szolgáltatáshoz való kapcsolódást. Ezek az alkalmazások az OpenVPN protokollt minden iOS kivételével használják. Az iOS alkalmazás az IPsec-t használja a biztonság érdekében. A minimum követelmények a következők:

 • ablakok – Windows 7 vagy újabb szükséges.
 • Mac OS X – MacOS 10.8 vagy újabb szükséges.
 • Linux – Ubuntu 12.04 vagy újabb verziót használ.
 • iOS – iOS 8.0 vagy újabb szükséges.
 • Android – Android 4.0.4 vagy újabb szükséges

A PIA-nak van egy Chrome kiterjesztése is, amely a 48-as vagy újabb verzióval működik.

A PIA VPN szoftver letöltése

Privát internet-hozzáférési szoftver letöltése

Az eszköz telepítőszoftverét a Privát Internet hozzáférés webhelyről töltheti le. Kattintson a főmenü „Letöltések és támogatás” elemére. Megnyit egy oldalt, ahol letöltheti az eszközéhez megfelelő szoftvert.

A Windows, Mac OS X és Linux hivatkozásokra kattintva a telepítő szoftver átkerül a megfelelő számítógépre. Az iOS, Android és a Chrome kiterjesztés linkjei megnyitják a megfelelő áruházakat. Amint ott van, befejezheti az alkalmazások telepítését.

Privát Internet hozzáférés Windows kliens

A Windows kliens telepítése

Miután letöltötte az ügyfelet a számítógépére, rendszergazdaként kell futtatnia. Ez szükséges annak bizonyos részének megfelelő működéséhez. A telepítés egyszerű, mivel csak a parancsablakot látja ennek a folyamatnak a során.

Privát Internet hozzáférés Windows kliens telepítéseEzután megnyithatja a szoftvert. Amikor a szoftver megnyílik, be kell írnia a hitelesítő adatait, hogy először megnyissa. Írja be a felhasználónevet és a jelszót, amelyet kapott az üdvözlő e-mailben, hogy befejezze az ügyfelet.

Privát internet-hozzáférés

Ezen a képernyőn az indítási lehetőségeket is beállíthatja. Az indítógombok engedélyezése és a csatlakozás helyének kiválasztása biztosítja, hogy a Windows megnyitásakor a kedvenc helyéhez kapcsolódjon..

 • Indítsa el az alkalmazást a bejelentkezéskor – elindítja az ügyfelet a Windows betöltésekor.
 • Automatikus csatlakozás indításkor – automatikusan csatlakozik a választott helyhez, amikor az ügyfél indul.
 • Vidék – lehetővé teszi, hogy kiválassza az országot, amelyhez automatikusan csatlakozik, amikor az alkalmazás elindul. Ha automatikusra van állítva, akkor a ping válasz alapján a jelenlegi helyének leggyorsabb szerveréhez csatlakozik.
 • Nyelv – lehetővé teszi, hogy beállítsa a megtekinteni kívánt nyelvet az ügyfélen belül.
 • További beállítások – megnyitja a privát internet-hozzáférés speciális beállításait.

PIA VPN kliens speciális beállításai

Az „Speciális beállítások” gombra kattintva megnyílik a szoftver speciális beállítási képernyője. Ez a képernyő lehetővé teszi az alkalmazások kapcsolódási és titkosítási beállításainak ellenőrzését.

Csatlakozás beállításai

Ezek a beállítások irányíthatják a kapcsolat beállítását. A kapcsolat beállításai a következők:

 • Kapcsolat típus – az egyetlen protokoll, amelyet a Windows kliens támogat, az OpenVPN. Az OpenVPN protokoll kapcsolatok két típusa.
  • UDP – a User Datagram Protocol. Nem tesz hibát, így gyorsabb, mint a TCP. Ez az ügyfél alapértelmezett protokollja, és a legtöbb felhasználó számára a legjobb. Alacsony késleltetésű és veszteségeket toleráló kapcsolatokkal, például streaming médiával használják.
  • TCP – az átviteli vezérlő protokoll, és nagy távolsági kapcsolatokra és azok számára is alkalmas, amelyek nem tolerálják az elvesztést. Hibaelhárítást nyújt a csomagrendelés és -vesztés szempontjából. Ezután újból elküldi a csomagokat a hibák kijavítására. Következésképpen ez a hibajavítási folyamatban részt vevő extra költségek miatt lassabb.
 • Távoli port – lehetővé teszi a távoli port kiválasztását az adatok átjárására.
  • kocsi – lehetővé teszi, hogy a szoftver döntsön az Ön számára.
  • 1194-es port – a standard OpenVPN port mind az UDP, mind a TCP számára.
  • Port 8080 – egy alternatív port a 80-as porthoz a HTTP webszolgáltatásokhoz. Általában proxy portként használják.
  • 9201-es port – a WAP (vezeték nélküli alkalmazás protokoll) szolgáltatásokhoz használt port a mobil eszközökön.
  • 53. kikötő – általánosan használt DNS port.
 • Helyi kikötő – ennek beállítása lehetővé teszi a helyi port kiválasztását a távoli porton való átutazáshoz.

Privát internetkapcsolat beállítások

 • Kérjen port-továbbítást – ennek bekapcsolásával beállíthat egy alkalmazást, amely lehetővé teszi a távoli felhasználók számára, hogy csatlakozzanak hozzá. A távoli felhasználóknak tudniuk kell az eszköz nevét és a portot ahhoz, hogy sikeresen csatlakozzanak hozzá.
  • A kikötői továbbítás csak a következő átjárókon keresztül használható: CA Toronto, CA North York, Hollandia, Svédország, Svájc, Franciaország, Németország, Oroszország, Románia és Izrael. A port-továbbítás és az újracsatlakozás engedélyezése után vigye az egeret a tálcaikon fölé, hogy megtekintse az alkalmazásba felveendő portszámot..
 • PIA MACE – blokkolja a hirdetéseket, nyomkövetőket és más rosszindulatú programokat a nyilvánosan elérhető http://pgl.yoyo.org/adservers/ blokklista segítségével. Ha böngészője kéri a listán szereplő webhelyek IP-címét, akkor a Privát Internet hozzáférés DNS visszaadja a helyi gépen. Ez hatékonyan blokkolja az összes ilyen kérést.
 • VPN kill kapcsoló – Ha egyszer be van állítva, ez megsemmisíti az eszköz összes internetes forgalmát, ha megszakad a VPN-kapcsolat. Az alkalmazás visszaállítja az internet-hozzáférést, miután a VPN-kapcsolat helyreállt. A kapcsoló letiltása vagy a VPN-kliensbõl való kilépés szintén helyreállítja a normál internet-hozzáférést.
 • DNS szivárgás elleni védelem – biztosítja, hogy minden DNS-kérés a VPN-hálózaton keresztül irányuljon. Ez biztosítja az Ön számára a legmagasabb szintű adatvédelmet.
 • IPv6 szivárgás elleni védelem – ennek átkapcsolása letiltja az IPv6 kérést a PIA szolgáltatás használata közben.
 • Kis csomagok – az adatokat kisebb csomagokban továbbítja, amelyek bizonyos hálózati problémákat megoldhatnak.
 • A hibakeresési mód engedélyezése – lehetővé teszi a támogató személyzet számára a csatlakozási problémák nyomon követését.

Az egyes beállítások alatt látható linkek útmutatásokat nyitnak a Privát Internet-hozzáférés webhelyen, amelyek részletesebb információkat tartalmaznak az adott beállításról.

Titkosítási beállítások

A második kategória, amelyet a szoftverhez vezérelhet, a beállítások, amelyeket az összes internetes forgalom titkosításához használnak. Ezek a beállítások a következőket tartalmazzák:

 • Adat titkosítás – Ez a titkosítási erősség az összes forgalom titkosításához és visszafejtéséhez. Ez a tárgyalás és továbbítás után megtörténik a kezdeti alagút létrehozása a VPN-kiszolgáló és a számítógép között.
  • AES-128 – az alapértelmezett érték, és a sebesség és a biztonság legjobb egyensúlyát biztosítja. Speciális titkosítási szabványt (AES) használ. Ez a Nemzeti Szabványügyi és Technológiai Intézet (NIST) versenynyertes protokollja, amelyet az Egyesült Államok kormánya használ titkos dokumentumokhoz. A Cipher Block Chaining egy 128 bites billentyűvel biztosítja a legjobb teljesítményt a legtöbb felhasználáshoz.
  • AES-256 – ugyanazt a titkosítási algoritmust használja, mint a fentiek. Az AES-256 CBC 256 bites kulcsot használ. Ezért biztonságosabb, de lassabb is.
  • Egyik sem – Ez elrejti az Ön IP-jét, és segít megkerülni a földrajzi korlátozásokat. Nem titkosítja az Ön adatait, ezért nem ajánlott. Ha ezt a beállítást használja, akkor hajlamos lesz passzív támadásokra. Harmadik felek elfoghatják az internetes forgalmat.
 • Adatok hitelesítése – Ez arra az algoritmusra vonatkozik, amely az összes adatot ellenőrzi az aktív támadások ellen. Aktív támadás akkor fordul elő, amikor egy harmadik fél módosítja az Ön adatait átvitel közben.
  • SHA1 – HMAC-t (Key-Hash üzenet hitelesítési kódot) használ egy 160 bites kulcsmal.
  • SHA256 – a HMAC-t egy 256 bites billentyűvel használja, így lassabb. Ezt alapértelmezésként kell használni.
  • Egyik sem – megnyitja Önt aktív vagy középtávú (MitM) támadásokkal szemben.

Privát internet-hozzáférés Windows kliens titkosítási beállításai

 • Kézfogás – Ez az algoritmus létrehozza a kezdeti biztonságos kapcsolatot, és ellenőrzi, hogy PIA-szerverrel beszél, nem pedig csalóval. Ezért a név kézfogás. A privát internet-hozzáférés a Transport Secure Layer v1.2 (TSL 1.2) verziót használja ehhez a kapcsolathoz, és minden tanúsítványt aláír az SHA512-vel.
  • RSA-2048 – az alapértelmezett szoftver és a legtöbb felhasználó számára a legjobb. Az ellenőrzéshez egy 2048 bites Efemeres Diffie-Hellman (DH) kulcscserét és 2048 bites RSA tanúsítványt használ..
  • RSA-3072 – ugyanazt az algoritmust használja, mint a fentiek, 3072 bittel mind a kulcscsere, mind az RSA tanúsításhoz.
  • RSA-4096 – ugyanazt az algoritmust használja, mint fent, 4096 bittel mind a kulcscsere, mind az RSA tanúsításhoz.
  • ECC-256k1 – Ephemeral Elliptic Curve DH kulcscserét és Elliptic Curve Digital Signature Algorithm (ECDSA) igazolást alkalmaz az ellenőrzéshez. A tranzakciókhoz secp256k1 (256 bites) görbét használ. Ez a görbe, amelyet a Bitcoin használ, és amelyet mind a kulcscsere, mind a tanúsítvány felhasználására használnak.
  • ECC-256r1 – egy EGK algoritmus is. A prime256v1 görbét (szintén 256 bites és secp256r1 néven ismert) használja a kulcscsere és a tanúsítvány ellenőrzéséhez.
  • ECC-521 – ECC, mint fent, de a secp521r1 (521 bit) görbét használja mind a kulcscsere, mind a tanúsítvány ellenőrzése céljából.

A PIA Windows kliens alapértelmezés szerint AES-128 / SHA1 / RSA-2048 titkosítást használ. Ez biztosítja a legjobb egyensúlyt a sebesség és a biztonság között. Ne feledje, hogy a szoftver figyelmeztet, ha az adatok titkosításához, az adatok hitelesítéséhez vagy az ECC kézfogás-algoritmusok egyikéhez a „Nincs” lehetőséget választja, mivel ezek biztonsági problémákat okozhatnak. Az „alapértelmezett beállítások” linkre kattintva megnyílik a VPN titkosítási oldal a webhelyen, ahol további információkat talál.

Ezt az információt itt foglaljuk össze. Megmutat néhány végpont-titkosítási beállítást, valamint néhány hozzászólást.

 • Alapértelmezés szerint ajánlott beállítás – AES-128 / SHA1 / RSA-2048: A sebesség és a biztonság legjobb egyensúlyát biztosítja.
 • Maximális védelem – AES-256 / SHA256 / RSA-4096: Ez azoknak szól, akik adatvédelmük maximális biztonságát akarják. Vegye figyelembe, hogy ez lelassítja az internetkapcsolat sebességét.
 • Rizikós üzlet – AES-128 / Nincs / RSA-2048: Ez a konfiguráció érzékeny az aktív MitM támadásokra.
 • Teljes sebesség, de nincs biztonság – Nincs / Nincs / ECC-256k1: Ez érzékeny mind harmadik felek (hackerek) általi aktív és passzív támadásokra. Alapvetően a VPN szolgáltatást használja proxyként.

A magán Internet hozzáférés Windows szoftver használata

A megnyitás után az ügyfél minimalizálódik a tálcán. Onnan vezérelheti. Három különböző színű ikon található a szoftver számára, amelyek jelzik annak állapotát: piros, sárga és zöld. Mindegyikhez van hozzárendelve értesítés (balra). Ezeket az értesítéseket látja, amikor csatlakozik és leválasztja a VPN-t. Ha az egeret az ikon fölé viszi, megjelenik egy kis kapcsolat állapotáról szóló üzenet is. A piros azt jelzi, hogy nem csatlakozik VPN szerverhez, és az Internet forgalma nem biztonságos.

Privát Internet hozzáférés Windows kliens: Nincs kapcsolat

Sárga azt jelzi, hogy csatlakozik a szolgáltatáshoz, de még mindig nincs biztonságban.

Privát Internet hozzáférés Windows kliens: Csatlakozó állam

A zöld azt jelenti, hogy csatlakozik a magán-Internet hozzáférés szolgáltatáshoz, és hogy minden Internet-adata biztonságban van. A lebegő üzenet megjeleníti a kapcsolat helyét és virtuális IP-jét. Ha port-továbbító szervert használ, akkor az megmutatja azt az portot is, amelyet használni kell az alkalmazáshoz.

Privát Internet hozzáférés Windows kliens: Csatlakoztatott állapot

Csatlakoztatás és leválasztás

A jobb egérgombbal kattintva a leválasztott ikonra a tálcán, megnyílik a kiszolgálók listája, amelyekhez csatlakozni tud. Válasszon többet a teljes lista megtekintéséhez. A „Csatlakozás” kiválasztásával a legutóbbi szerverhez kapcsolódik, amelyhez sikeresen csatlakozik. Ez megkönnyíti a szerverhez való újracsatlakozást. Az „Automatikus csatlakozás” opció kiválasztásával a leggyorsabb ping helyre kerül a VPN szerver, ahonnan jelenleg tartózkodik.

Privát Internet hozzáférésű VPN szerver helylista

Ha szeretne egy meghatározott virtuális helyet, egyszerűen kattintson rá. Lát egy csatlakozó értesítést. Amikor a folyamat befejeződik, és biztonságos az internetes forgalom, megjelenik egy csatlakoztatott üzenet. Ezután az ügyfél újra minimalizálja. A hálózatból való leválasztáshoz kattintson a jobb egérgombbal a csatlakoztatott ikonra a tálcán, és válassza a „Leválasztás” lehetőséget..

Lekapcsolódás a magán-Internet hozzáférési hálózatról

Olyan egyszerű. A „Beállítások” gombra kattintva megnyílik a képernyő, hogy módosíthassa őket, amint azt korábban áttekintésünkben bemutattuk. A „Lassú sebességű panasz küldése” vagy a „Blokkolt webhely jelentése” gombra kattintva megjelenik és üzeneteket küld a támogatási személyzetnek. A „Súgó” kiválasztásával megnyílik a támogatási oldal, ahol támogatási jegyet készíthet, vagy megnézheti a GYIK-ot. Végül az „Kilépés” gombra kattintva bezárja a Windows klienst.

Privát internet-hozzáférési problémák

A PIA kliensnek nincs képzeletbeli felülete. Ugyanakkor a VPN-ek ma a legfejlettebb funkciók közül néhányat kínál. Ezek magukban foglalják a kill kapcsolót, a DNS szivárgás elleni védelmet, az IPv6 internetes forgalom letiltását és a kiscsomagátvitelt. Ez vonzóvá teszi azokat a felhasználókat, akiknek több technikai igényük vagy ismereteik vannak. Ugyanakkor egy egyszerű felülettel rendelkezik, amely alapértelmezett beállításokat használ. Ez valószínűleg a legtöbb felhasználó számára a legjobb. Az egyik VPN-kiszolgálóhoz való kapcsolódáshoz csak annyit kell választani, hogy a hely melyik listában jelenik meg, amikor a jobb egérgombbal kattint a kliens ikonra a tálcán. Amikor az ikon zöldre vált, biztonságosan csatlakozik a hálózathoz. Ha piros vagy sárga, akkor nem az. Ha az egeret az ikon fölé viszi, megjelenik a kapcsolat információja. Olyan egyszerű.

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra

Privát Internet hozzáférés Android App

Az Android alkalmazás telepítése és bejelentkezés

Az Android alkalmazás telepítési folyamata a „Beolvasás alkalmazás” gomb megérintésével kezdődik a privát internet-hozzáférés webhelyén. Ezzel megnyílik az alkalmazás telepítési képernyője a Google Play Áruházban. Érintse meg a „Telepítés” gombot az alkalmazás áthelyezéséhez az Android készülékre, majd érintse meg a „Megnyitás” gombot az első futtatáshoz..

Privát Internet hozzáférésű Android telepítési folyamatHa még nem hozott létre fiókot, beírhatja e-mail címét, és rákattinthat egy tervre. A jobb felső sarokban található kérdés (?) Megérintésével megnyílik a Privát Internet webhely támogatási oldala, ahol kérést lehet benyújtani, vagy megismerheti a GYIK-et, útmutatóikat vagy más megoldott kérdéseket..

Privát Internet hozzáférés Android Bejelentkezés

Amikor készen állsz, be kell írnod ​​a fiókod hitelesítési adatait. Ezek a „Felhasználónév” (p1234567 szám) és a „Jelszó”, amelyeket az üdvözlő e-mailben kaptunk meg, miután létrehozta a privát internet-hozzáférési fiókot. Írja be ezeket, és érintse meg a „Bejelentkezés” gombot az alkalmazás megnyitásának befejezéséhez.

Privát Internet-hozzáférés Android App IrányítópultMielőtt megnézzük az alkalmazást működésben, először nézzük meg, hogyan módosíthatjuk viselkedését az ellenőrző beállítások megvizsgálásával. Ezekhez a fő műszerfal jobb felső sarkában található fogaskerék ikonra koppintással lehet hozzáférni.

Privát Internet-hozzáférés Android-alkalmazás beállítása

Ez nem csak az alkalmazás viselkedését módosító beállításokat jeleníti meg, hanem a fiókjával és az alkalmazásával kapcsolatos információkat is. Különböző kategóriákra oszlik. Ezek magukban foglalják a fiók részleteit, a kapcsolat beállításait, a titkosítás beállítását, az automatikus indítás viselkedését, az osztott alagút beállítását, az interfész kialakítását és az alkalmazással kapcsolatos információkat. A csatlakozással és a titkosítással kapcsolatos részletesebb információt áttekintésünk Windows szakaszában talál.

E kategóriák közül az első a fiók részletei. Ez megmutatja a fiók felhasználónevét és előfizetési adatait. A felhasználónév megérintésével megnyílik egy képernyő, amelyben megváltoztathatja fiókjának e-mail címét vagy jelszavát. Innen is kijelentkezhet az alkalmazásból, de ügyeljen arra, hogy újra be kell írnia a bejelentkezési adatait.

A második kategória a csatlakozási beállítások, amelyek a következőket tartalmazzák:

 • PIA MACE – lehetővé teszi, hogy megakadályozza a hirdetéseket, a nyomkövetőket és más rosszindulatú programokat az Android-eszköz elérésében.
 • Blokkolja a helyi hálózatot – lehetővé teszi a LAN forgalom blokkolását, ha csatlakozik a PIA VPN szolgáltatáshoz. Ez megakadályozhatja, hogy a hálózat többi tagja csatlakozzon az Android-eszközéhez.
 • Használja a TCP-t – lehetővé teszi az OpenVPN TCP használatát az alapértelmezett UDP helyett, ha szükséges.
 • Távoli port – alapértelmezés szerint auto, amely lehetővé teszi a szoftver számára a port kiválasztását. A következő portok közül választhat: 1194, 8080, 9201 és 53.

Privát Internet-hozzáférés Android-kapcsolat beállításai

 • Internet kill kapcsoló – megöli az internet-kapcsolatot, ha a VPN véletlenül leesik, amíg újra nem csatlakozik ehhez.
 • Kérjen port-továbbítást – hagyja, hogy a külső források csatlakozzanak az Android-eszközéhez.
 • Használjon kis csomagokat – elősegíti az Android-eszköz és néhány útválasztó vagy mobilhálózat közötti kompatibilitást.

A következő kategória a titkosítás beállítása, amely a következőket tartalmazza:

 • Adat titkosítás – alapértelmezés szerint AES-128 algoritmust használ, de a nagyobb biztonság érdekében az AES-256-ot is választhatja.
 • Adatok hitelesítése – alapértelmezés szerint az SHA1-et használja, de az SHA256-ot javasoljuk. Soha ne használjon.
 • Kézfogás – alapértelmezés szerint a TLS 1.2-t RSA-2048 algoritmussal, DH előremeneti titokkal használja. A többi lehetőséget a felülvizsgálat Windows szakaszában írjuk le.

Privát Internet hozzáférés Android titkosítási beállításai

Az automatikus indítás kategóriának két beállítása van: 1-kattintással csatlakoztassa és csatlakozzon indításkor. Ezek beállítása biztosítja, hogy Android-készüléke mindig védett legyen. Ezenkívül a Privát Internet hozzáférés ikon egyetlen érintésével csatlakozhat az utolsó szerver helyéhez.

Privát Internet-hozzáférés Android Split Alagútbeállítások

Az alkalmazás beállításai lehetővé teszik a „Split Tunneling” beállítását az Android-alkalmazásokhoz. Alapértelmezés szerint az összes alkalmazás a VPN-alagúton keresztül irányul. Használhatja a „Hozzáférés letiltása minden alkalmazáshoz” gombot, ha csak néhány kiválasztott alkalmazást szeretne átjárni. Ez segíthet pénzt megtakarítani a mérő hálózatokon. Csak érintse meg a nyitott zárat azok mellett, amelyeket csatornálni szeretne. Egyébként kiválaszthatja azokat az alkalmazásokat, amelyeket nem kíván csatornázni, ha megérinti a mellette lévő zárt zárat. A sötét téma kiválasztásával az interfész világos háttérrel sötét háttérre változik.

A beállítások utolsó eleme fontos információkat tartalmaz az Android alkalmazás számára. Ez magában foglalja a verziót, a legfrissebb verziók módosítását, valamint a Privát Internet hozzáférés honlapjára mutató linket. Megvizsgálhatja az alkalmazás által használt licenceket, az Adatvédelmi irányelveket és a GYIK-ot. Küldhet hibakeresési információkat a műszaki támogatást nyújtó személyzetnek, és kérést hozhat létre egy probléma megoldására.

Privát Internet-hozzáférés Android-alkalmazásinformációk

Csatlakozás a privát internet-hozzáférési szolgáltatáshoz

Most, hogy megvizsgáltuk, hogyan lehet megváltoztatni az alkalmazás viselkedését, nézzük meg működés közben. Egyszerűen csúsztassa jobbra a kapcsolatkapcsolót, hogy először csatlakozzon a privát internet-hozzáférési hálózathoz. Először engedélyeznie kell a PIA VPN hozzáférést az eszköz használatához. Ezután a leggyorsabb szerverhez csatlakoztatja azáltal, hogy az aktuális tartózkodási helyéhez közeli szervereket pingol. Esetünkben csatlakoztatott minket egy Atlanta VPN szerverhez. A jelenlegi régió megérintése azt mutatja, hogy valóban kapcsolatban állunk az Egyesült Államok Atlanta helyével. A hálózatból való leválasztáshoz egyszerűen csúsztassa el a kapcsolót balra.

Privát internet-hozzáférés Első automatikus kapcsolat

A kiszolgálók megváltoztatásához érintse meg az éppen csatlakoztatott helyet, majd válasszon egy másik helyet, ahogyan ezt az alábbiakban tettük a brit londoni helyre.

A privát Internet hozzáférésű Android alkalmazás használata a virtuális londoni helyhez történő csatlakozáshozA kiszolgálókat megváltoztathatja anélkül, hogy lekapcsolódna a jelenlegi szerverről. Csak nyissa meg a régiók listáját, és koppintson egy új helyre. Ezt szemlélteti a londoni VPN-szerverről a Melbourne-be történő átváltás. Egyszerűen csúsztassa el a kapcsolót a PIA-hálózatról való leválasztáshoz.

Váltás a Melbourne Ausztrália helyére a Privát Internet hozzáférés alkalmazással

Az Android felület könnyen kezelhető és könnyen kezelhető. Csak néhány érintés szükséges ahhoz, hogy bármilyen helyre csatlakozzon a magán-internet-hozzáférési hálózatban. Az indítási lehetőségeket úgy állíthatja be, hogy csak az ikon egyetlen érintésével csatlakozzon ahhoz a helyhez, amelyhez utoljára kapcsolódott. Az alkalmazás olyan fejlett funkciókat is tartalmaz, mint például a gyilkos kapcsoló, a port továbbítás és az osztott alagút.

Privát Internet Access kliens Mac OS X rendszerhez

Privát internet-hozzáférés Mac OS X klienskapcsolat

A Mac felhasználók nagyon hasonló felhasználói felületet találnak a PIA-hoz. Az alkalmazás használatához nincs szüksége a VPN-vel kapcsolatos korábbi tapasztalatokra. Hasonlóan néz ki a nyílt forrású OpenVPN klienshez. Ahogy fent láthatja, az ügyfél megjeleníti a szerver helyének listáját. Bármely helyre kattintva csatlakozhat. Ehhez csak az alkalmazás használatához van szükség. Mint a Windows megfelelőjéhez, számos lehetőség állítható be az adatvédelem fokozására. Útmutatónk végigvezeti a részleteket, de röviden áttekintjük néhány legfontosabb funkciót.

A PIA mac kliens az OpenVPN protokollt használja. Választhat az UDP és a TCP között. A gyorsabb sebességhez az UDP-t ajánljuk. Beállíthat egy távoli portot az alagút forgalmának átjárására is. Erős adatvédelmi támogatóként a PIA csapata számos funkcióval rendelkezik, hogy biztosítsa a kapcsolatot és megvédjen téged az esetleges kudarc esetén. A Mac felhasználók beállíthatják a VPN kill kapcsolót a kommunikáció leállításához, amíg a VPN újra nem csatlakozik. Beállíthatja a porttovábbítást néhány kiválasztott átjárón keresztül. Az alkalmazás IPv6 szivárgásvédelemmel és aprócsomagok használatának képességével is rendelkezik, amelyek segítenek bizonyos hálózati vagy tűzfalproblémák megkerülésében..

Privát Internet hozzáférés iOS APP iPhone és iPad készülékekhez

Csatlakozás a privát internet-hozzáféréshez iOS App segítségével

Ezen a területen a PIA jellemzői szempontjából lemaradnak. Az iOS alkalmazás az iPhone és az iPad felhasználók számára az Android-alkalmazásban kínált speciális funkciók nélkül marad. Az iOS alkalmazásnak azonban szép felhasználói felülete van, és könnyen kezelhető. Bármelyik kiszolgáló helyét kiválaszthatja, és gyorsan megnézheti a kapcsolat állapotát. A hálózat használatához egyszerűen csúsztassa el a be / ki kapcsolót. A Privát Internet hozzáférés iOS alkalmazás a biztonság érdekében a beépített IPsec protokollt használja.

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra

Privát internet-hozzáférési sebesség-teszt

Nagyon elégedettek voltunk a PIA hálózat általános teljesítményével. Az alábbiakban látható sebességtesztből kiderül, hogy szolgáltatásaik nagyon jól teljesítettek. Ahogy az várható volt, kis sebességcsökkenés történt, miközben csatlakoztak valamelyik VPN-kiszolgálójukhoz. Ennek oka az összes VPN-forgalom titkosításával járó extra költség. Ez a veszteség azonban több mint elfogadható volt a magán-Internet hozzáférés esetében.

PIA sebesség-teszt

Amint az a fenti képekből is látható, a titkosított kapcsolat 66,43 Mb / s-ról 62,51 Mb / s-ra csökkentette az alap ISP letöltési sebességünket. Ez körülbelül 6% -os csökkenés egy szerverhez Atlanta, GA-ban, amely elfogadható és a legfontosabb eredmények között, amelyeket teszteltünk. Ez a minimális csatlakozási sebesség-veszteség megéri a biztonságot és a nyugalmat, amelyet a PIA hálózathoz való csatlakozás biztosít.

Következtetés

A magán-Internet hozzáférés a VPN-üzletágban működik 2009 óta. Hálózata több mint 3100 szerverből áll, amelyek 33 különböző országban terjednek el. Több szerverük van népszerű országokban, például az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Kanadában és Hollandiában. VPN- vagy proxyszolgáltatásaik használata közben nem naplóznak tagjaikat. Mindenki a TOS-nak megfelelő tiszteletrendszeren van.

Anyavállalata, a London Trust Media, Inc. neve ellenére, székhelye az Egyesült Államokban található. Ezek VoIP és P2P barátságosak. Az összes PIA szerver támogatja a torrenteket, de néhányuknak dupla ugrást kell igényelnie. Bebizonyították, hogy eleget tesznek az állami vagy igazságügyi hatóságok felhatalmazásainak a felhasználói tevékenységgel kapcsolatos információkkal kapcsolatban. Konkrétan eleget tettek a 2016. évi FBI-ügyben a „semmi” átadásával. A kérésre azzal válaszoltak, hogy nem regisztrálják előfizetői tevékenységeiket VPN szervereik vagy proxyk használata közben. Ez magában foglalja a metaadatokat.

A PIA egyedi szoftveralkalmazásokat kínál Windows, Mac OS X, Linux, Android és iOS rendszerekhez. Ezek az alkalmazások könnyen telepíthetők, és lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy néhány egérkattintással vagy a képernyőn megérintve csatlakozzanak a privát internet-hozzáférésű hálózat VPN-kiszolgálóihoz. A Windows, a Mac OS X és az Android alkalmazásuk a VPN-hez elérhető fejlettebb funkciók közül néhányat tartalmaz, beleértve a DNS szivárgás elleni védelmet (csak Windows), megszakító kapcsolókat, port továbbítást, különféle távoli portokat, IPv6 szivárgásvédelmet és megosztott alagútépítést az Android számára készülékek.

Valamennyi alkalmazásuk biztosítja az iparágban elérhető legjobb titkosításokat az AES-128 és az AES-256 formátumban. Az iOS-alkalmazásuk kivételével az OpenVPN alapértelmezés szerint az alapértelmezett az gyorsaság, az általa kínált biztonság és az általános megbízhatóság miatt. Az iOS alkalmazást a beépített IPsec protokoll biztosítja.

A PIA kiváló oktatóanyagokat és vizuális beállítási útmutatót kínál a szolgáltatáshoz történő kézi kapcsolódáshoz Windows, Mac OS X, Android, iOS, Windows Phone, Ubuntu, DD-WRT vagy Tomato útválasztókkal. Támogatásuk egy kiterjedt GYIK-adatbázissal kezdődik és egy 24/7/365 e-mail jegyrendszerre terjed ki. Fenntartják a közösségi média jelenlétét számos olyan webhelyen, mint a Facebook és a Twitter.

Ami a legjobban tetszett a szolgáltatásban:

 • A PIA ügyfelekkel rendelkezik a Windows, a Mac OS X és a Linux számára.
 • Mobil alkalmazásai vannak iOS és Android számára.
 • A magán Internet hozzáférésű egyéni alkalmazások megszakító kapcsolókat tartalmaznak a Windows, a Mac OS X és az Android számára. Olyan továbbfejlesztett szolgáltatások, mint a tűzfal védelem, a DNS szivárgás elleni védelem, a kis csomagok, a portok továbbítása, az IPv6 szivárgás elleni védelem és a megosztott alagútépítés.
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia korlátozások nélkül.
 • Versenyképes ár és kedvezmény az olvasók számára.

Ötletek a szolgáltatás fejlesztéséhez:

 • Adjon hozzá élő csevegési támogatást.
 • Támogassa az alternatív protokollt a szoftverükben, így a felhasználóknak nem kell manuálisan telepíteniük a szolgáltatást, ha nem tudnak kapcsolódni az OpenVPN használatával.
 • Adjon hozzá grafikus felületeket a Windows és a Mac OS X kliensekhez.
 • Adjon hozzá több kiszolgálót a hálózathoz. (regionális szerverek Afrikához)

A magánhálózati hozzáférési hálózat öt kontinensen – Európában, Észak-Amerikában, Közép- és Dél-Amerikában, Ázsiában és Óceániában – található. A hálózatuk szerverei gigabites portokkal rendelkeznek. 30 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtanak. Ez sok időt igényel, hogy kipróbálhassák szolgáltatásaikat, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megfelel-e az Ön igényeinek. Próbáld ki magad és nézd meg, mit gondolsz. Ha tetszik a VPN-szolgáltatásuk, akkor extra kedvezményt kínálnak az olvasóink számára. A havi 2,85 dollárból korlátlan hozzáférést regisztrálhat.

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me