Pufferelt VPN áttekintés

Indítsuk el a pufferelt VPN-áttekintést azzal, hogy észrevesszük, hogy viszonylag új szolgáltatók a VPN-térben. A 2014-ben Budapesten élve egy nemzetközi baráti társaság (magyar, amerikai és angol) úgy döntött, hogy VPN szolgáltatást indít annak érdekében, hogy a mindennapi felhasználók visszaszerezhessék internetes adatvédelmüket, javítsák online biztonságát, felszabaduljanak az önkényes földrajzi korlátozásoktól, és leküzdeni a korlátozó tűzfalakat. Így született a pufferelt VPN. A budapesti székhellyel nem az Egyesült Államok vagy az Egyesült Királyság befolyása alatt állnak, hanem inkább a magyar és az EU joghatósága alá tartoznak, amelyek adatvédelmi törvényeket tartalmaznak az egyének számára.


Pufferelt VPN áttekintés

Szolgáltatásuk csak az OpenVPN protokollt támogatja, mert úgy vélik, hogy ez a legbiztonságosabb és legjobb VPN protokoll. Ezért nem támogatják sem a PPTP, sem az L2TP / IPsec protokollokat.

Árképzés és különleges ajánlatok

Tehát mit kapsz, ha feliratkozol a pufferelt VPN-re? Van egy olyan hálózatuk, amely 28 különféle ország szervereiből áll, amelyek az egész világon elterjedtek. Szolgáltatásaikat Windows, Mac OS X, Linux, iOS és Android platformon is használhatja. Van egyéni kliens szoftverük a Windows, a Mac OS X és a Linux számára, amelyek segítenek a szolgáltatások konfigurálásában és használatában. A pufferelt VPN gyors sebességet, korlátlan sávszélesség-felhasználást, végtelen kiszolgálói változtatásokat és öt egyidejű kapcsolatot biztosít a világ bármely pontjáról.

Pufferelt VPN árképzési tervek

A pufferelt VPN-árképzési struktúra hasonló az iparág többi részéhez. Három különféle csomagot kínálnak VPN-szolgáltatásukban. Ezeket a csomagokat a szolgáltatás időtartama alapján kedvezményesen kezeljük, és egy hónap, hat hónap és 12 hónap tartalmazzák. Az árak 12,99-tól kezdődnek egy hónapos szolgálat után. Hat hónapos szolgálatot kaphat 59,54 dollárért vagy 9,99 dollárért havonta. Végül, ha feliratkozik egy éves szolgálatra, az ár mindössze $ 99.00 vagy havi 8,25 USD.

A pufferelt VPN kétféleképpen kínál fizetést az előfizetésért. Hitelkártyával fizethet a VISA, a MasterCard vagy az Discover segítségével. A hitelkártya-tranzakciókat a Braintree, az 1. szintű érvényesített PCI DSS-kompatibilis szolgáltató szolgáltatja, így biztos lehet abban, hogy személyes pénzügyi adatai mindig biztonságosak. PayPal-számláján is fizethet, csak kereszt- és utónevével.

Kockázatmentes próbaidőszak

A Bufferered nem kínál ingyenes próbaverziót, de tudják, hogy szeretné kipróbálni a nagyszerű szolgáltatást maguk számára. Ezért minden új előfizetőnek 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínálnak. Ha bármilyen műszaki vagy egyéb okból nem teljes mértékben elégedett szolgáltatással az eredeti fizetéstől számított első 30 napon belül, akkor visszatérítik az előfizetési díjat. Van néhány feltétel a garanciára. Ebben az időszakban nem haladhatja meg a 100 munkamenetet és / vagy a 10 GB-os sávszélességet. Nem vagyunk azok a feltételek, amelyek pénz-visszafizetési garanciákra támaszkodnak, de a pufferelt VPN feltételei ésszerűbbek, mint egyesek. Ennek ellenére tisztában kell lennie azzal, hogy ilyen feltételek fennállnak, és ezeket figyelembe kell venni a szolgáltatásuk tesztelésekor.

Látogassa meg a pufferelt VPN-t

Pufferelt VPN-hálózat

A pufferelt VPN szolgáltatás magában foglalja a hozzáférést több nagysebességű szerverhez a világ 28 országában. Szervereik vannak a legtöbb nagy kontinensen, Afrika és Dél-Amerika kivételével. Azon országok, amelyekben szervereik vannak:

 • Ázsia
  • India, Izrael; Koreában; Orosz Föderáció; Singapore
 • Európa
  • Ausztria; Belgium; Dánia; Finnország; Franciaország; Németország; Izland; Írország; Olaszország; Liechtenstein; Luxemburg; Hollandia; Norvégia; Lengyelország; Spanyolország; Svédország; Svájcban; Ukrajna; Egyesült Királyság
 • Észak Amerika
  • Kanada; Mexikó; Egyesült Államok
 • Óceánia
  • Ausztrália

Noha a pufferelt VPN-nek nincs kiszolgálója Afrikában, Spanyolországban, Olaszországban és Indiában vannak kiszolgálók, amelyek közvetlen közelében vannak. Hasonlóképpen, Dél-Amerikában nincsenek szerverek, de Mexikóban a közelben vannak kiszolgálók. Tehát, amint láthatja, a pufferelt VPN nagysebességű kiszolgálók bárhonnan elérhetők, internet-hozzáféréssel. Hálózatuk megosztott IP-címzést használ a felhasználók névtelenítéséhez.

VPN-szolgáltatásuk csak az OpenVPN protokollt használó kapcsolatokat támogatja. A szolgáltatás konfigurálásának és használatának megkönnyítése érdekében a felhasználók Windows, Mac OS X és Linux felhasználók számára biztosítanak ügyfeleket. Az iOS és az Android platformon a felhasználóknak telepíteniük kell az OpenVPN for Android vagy az OpenVPN Connect szolgáltatást a saját üzletükből, és letölteniük kell az OpenVPN konfigurációs fájlokat a pufferelt VPN webhely műszerfalán..

Látogassa meg a pufferelt VPN-t

Adatvédelem és biztonság

A pufferelt VPN székhelye Budapesten található. Ez távol van az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság hatóságainak befolyásától. Nincs bejelentkezési adatvédelmi politikájuk a felhasználók használati szokásainak vonatkozásában; azaz. az általuk kezdeményezett hívások, az általuk küldött e-mailek, a meglátogatott webhelyek stb. TOS-ok világossá teszik, hogy a szolgáltatásuk működéséhez szükséges metaadatok bizonyos nyilvántartásait vezetik. Saját szavakkal:

A következő információkat tároljuk és dolgozzuk fel rólad:

 • A regisztrációs és a bejelentkezési adatok.
 • A kapcsolat során továbbított adatmennyiséget is tároljuk.
 • A szokásos gyakorlatnak megfelelően nem tárolunk személyes információkat a hálózatunk egyedi felhasználói tevékenységeiről, például e-mailekről, csevegésekről, VOIP hívásokról, meglátogatott webhelyekről stb..
 • Tárolunk információkat a kapcsolat időtartamáról, de soha nem adunk információt arról, hogy mit tesz a felhasználó a kapcsolat során.
 • Ezeket az adatokat általában 30 napig tároljuk és dolgozzuk fel, a szolgáltatásunk utolsó felhasználásától vagy a megállapodás megszűnésétől számítva. Az adótörvények miatt kénytelenek vagyunk hosszabb ideig tárolni az Ön nevét és címét.
 • Ezeket az adatokat a jelen megállapodás céljából tároljuk és dolgozzuk fel, és technikai okokból nem adjuk át adatait harmadik személyeknek, kivéve a saját adatfeldolgozóink számára. Szándékosan nem hozunk nyilvánosságra semmilyen magán elektronikus kommunikációt vagy személyes vásárlói információt, kivéve, ha a magyar törvények előírják.

Webhelyünk használatával hozzájárul az ilyen feldolgozáshoz, és megerősíti, hogy az Ön által megadott adatok pontosak és nem félrevezetők.

Amint a fenti nyilvánosságra hozatalból kitűnik, körülbelül 30 napig megőrzik néhány metainformációt a teljes használatról és a kapcsolat időtartamáról. Ez lehetővé teszi számukra, hogy a szolgáltatás napi műveleteit elvégezzék, és a felhasználók számára optimális élményt biztosítsanak a szolgáltatás használata közben.

Az adatok és az online magánélet védelme érdekében a pufferelt VPN fedezi Önt. Azt mondják, hogy szolgáltatásukban csak az OpenVPN protokollt támogatják, mert az biztonságosabb, mint akár a PPTP, akár az L2TP / IPsec. Ez egy nagyon sokoldalú protokoll, amely most már támogatja a legtöbb típusú készüléket. Szolgáltatásuk támogatja az OpenVPN-t Windows, Mac OS X, Linux, iOS és Android platformon. DD-WRT és Tomato útválasztókon is futtatható. Ilyen módon a VPN-kompatibilis útválasztóhoz csatlakoztatott összes eszköz forgalmát a VPN-szolgáltatás titkosítja és védi..

A pufferelt VPN a Blowfish CBC 128 bites verziót használja az összes adat titkosításához, miközben kapcsolódik a szolgáltatáshoz. Az adatok hitelesítése HMAC SHA1 160 bitesen keresztül történik. A kezdeti kézfogás és az ezt követő titkosítás átadása a kiszolgáló és az ügyfél között a TLSv1 / SSLv3 DHE-RSA-AES256-SHA, 2048 bites RSA-n keresztül történik. Ez azt jelenti, hogy az összes internetes tranzakció titkosítva és védett a kíváncsiskodó szem ellen, most és a jövőben, a pufferelt VPN szolgáltatás használata közben..

Látogassa meg a pufferelt VPN-t

Gyakorlati tesztelés

Néhány kezdettel befejezzük a pufferelt VPN-áttekintést az új béta-kliens szoftverük tesztelésével, hogy megbizonyosodjunk arról, mennyire könnyű beállítani és használni, valamint tesztelni a teljes teljesítményét. Először azt szeretném mondani, hogy Buffered jól tett a sebességtesztünkön. A pufferelt VPN egyedi kliens szoftverrel rendelkezik mind a Windows, a Mac OS X, mind a Linux számára. Nemrégiben új verziókat is kiadtak a Windows és a Mac OS X számára. Lépésről-lépésre útmutatást nyújtanak a szolgáltatásuknak az OpenVPN protokollal történő konfigurálásához iOS és Android eszközökhöz. Útmutatók vannak a DD-WRT és a Tomato útválasztók konfigurálásához az OpenVPN számára a szolgáltatás igénybevételéhez.

Csatlakozás a Windows rendszerből

Vessen egy pillantást a Windows új, egyéni béta-kliensére, amely lehetővé teszi, hogy az összes pufferelt VPN-hálózathoz csatlakozzon az OpenVPN protokoll használatával. Különleges hozzáférést kaptunk az új béta áttekintéséhez. Miután letöltötte a Windows kliens telepítő fájlt a webhelyről, akkor a telepítés megkezdéséhez el kell futtatnia azt. A telepítés a bal oldalon lent látható üdvözlőképernyővel kezdődik. A képernyőn a következőre kattintva megjelenik az EULA, amelyet el kell fogadnia, majd a következő gombra kattint. Lát még néhány beállítási és konfigurációs képernyőt, majd megkezdődik az ügyfél telepítése. A telepítés befejezése után a képernyő jobb oldalán egy hasonló képernyő jelenik meg. Ha a képernyőn a Befejezés gombra kattint, elindul a Windows kliens.

Pufferelt Windows kliens telepítés

Ezután megjelenik a bejelentkezési képernyő, amely balra lent látható. Írja be a bejelentkezési adatait (felhasználónév és jelszó), majd kattintson a zöld bejelentkezés gombra. Ezzel megjelenik a pufferolt VPN-kapcsolat fő képernyője (jobbra lent), ahol kiválaszthatja azt az országot, amelyhez csatlakozni szeretne. A kiszolgálók listájában szereplő országok ábécé sorrendben vannak. Ha valamilyen okból nem tud bejelentkezni, akkor a bejelentkezési képernyő jobb alsó sarkában kattintson a Segítségre linkre, amelyen megjelenik az alábbi középső képen látható súgó ablak. Ebben az ablakban két link található, amelyek segítenek a bejelentkezési problémák megoldásában. Általános problémákhoz válassza a támogatási oldal linket. Ha elfelejtette a jelszavát, kattintson a helyreállításának módjára. Ez egy jó szolgáltatás a bejelentkezési problémákkal küzdők számára. Regisztrálhat egy fiókhoz a bejelentkezési képernyőn, ha még nem rendelkezik ilyennel.

Pufferelt VPN bejelentkezés

A pufferelt VPN-kliens másik jó tulajdonsága az, hogy lehetővé teszi, hogy kiválassza a csatlakozni kívánt kedvenc országait, és a lista elejére helyezze őket, így könnyen megtekintheti őket. A bal oldali képen négy, kedvencként kiválasztott ország látható: Nagy-Britannia, Mexikó, Szingapúr és az Egyesült Államok keleti partja. Egyszerűen kattintson a jobb egérgombbal azokra a szürke csillagokra, amelyek mellett a szerverlistában azt az országot szeretnéd csinálni, amelyikről kedvenceket szeretne létrehozni, és azonnal átkerül a kedvencek listájába. Ezt szemlélteti az alábbi középső és jobb oldali kép. Az összes kedvenc mellett sárga csillagok jelennek meg.

Pufferelt VPN-kedvencek

A pufferolt VPN-hálózati szerverhez való csatlakozás ugyanolyan egyszerű, mintha a csatlakoztatni kívánt országra kattint. Ezt a folyamatot az alábbi három képernyőkép szemlélteti. A bal oldali kép a leválasztott ügyfelet mutatja. Az USA keleti partjának kiválasztásakor a középső csatlakozási képernyő jelenik meg. A jobb oldali utolsó kép azt mutatja, hogy néz ki az ügyfél, miután sikeres kapcsolatot létesített. Miután csatlakozott a VPN szerverhez, látni fogja annak helyét, az egyes feltöltési és letöltési sebességeket és az egyes sávszélességet, valamint a szerver által hozzárendelt IP-címet. A pufferelt VPN hálózathoz csatlakoztatott DNS-szivárgás-tesztünk nem mutatott szivárgást. Buffered szerint minden VPN-szerverük rendelkezik saját DNS-kiszolgálóval, amelyet akkor használ, amikor csatlakozik ehhez a szerverhez. Ezek a szerverek nem naplóznak DNS-információkat.

Pufferelt VPN-kapcsolat

A kiszolgálók és így a régiók megváltoztatásához csak azt kell elválasztani a jelenlegi kapcsolattól, majd kiválasztani egy új országot, amelyhez csatlakozni szeretne. Bármelyik pufferolt VPN-kiszolgálóhoz csatlakoztatva letöltési tesztet is végezhet, amint az az alábbi jobb oldali képen látható. A menüikonra kattintva (háromszoros vízszintes sávok) megjelenik egy menü, amely a következő elemeket tartalmazza:

 • Ról ről – megmondja az aktuális kliens verzióját
 • Nyissa meg a napló dir – Ez megnyitja a naplófájlokat tartalmazó könyvtárat a hibaelhárításhoz
 • Tesztelje a tűzfalat – Ez hasznos olyan portok megtalálásakor, amelyek nyitva vannak, hogy megkerüljék azokat a tűzfalakat, amelyek blokkolhatnak egyes portokat, és amelyek potenciálisan felhasználhatók a jelszóval védett Wi-Fi tűzfalak megkerülésére.
 • Kijelentkezés – Jelentkezzen ki az ügyfélből, de ne zárja be
 • Kijárat – Lépjen ki és zárja be a pufferelt VPN Windows klienst

A menü legérdekesebb tulajdonsága a Tűzfal tesztelése, amely futtatja az Ön jelenlegi kapcsolatának portfelfedezését, hogy olyan nyílt portokat találjon, amelyek felhasználhatók bármilyen tűzfala nyílt figyelőportok használatával. Azok a portok, amelyeket megnéz, az alábbi első képen láthatók, és tartalmazzák mind a TCP / UDP-t:

 • Port: 53 – Ez a port, amelyen a DNS meghallgatja a lekérdezéseket, és általában nyitva van
 • Port: 443 – Ezt a portot általában a biztonságos http-forgalom küldi el
 • Port: 993 – Ez az imap4 (Internet Message Access Protocol4) az ssl figyelõ porton keresztül
 • Port: 1194 – Ez a port általában figyeli az OpenVPN forgalmat

A fő különbség a tcp és az udp között az, hogy a tcp egy kézbesítési protokoll, amely garantálja, hogy a csomagokat az elküldésük sorrendjében szállítják. Ez extra fejjel rendelkezik, hogy ezt lehetővé tegyék, és így általában lassabb kézbesítési protokoll. Az udp esetében nincs garantált csomagküldés, tehát eredendően gyorsabb, de nem annyira megbízható. A legtöbb VPN, pufferelt VPN magában foglalta az alapértelmezett értéket a gyorsabb udp számára.

Pufferelt VPN nyílt portok

A pufferelt VPN Windows kliens utolsó szolgáltatása, amelyet meg akarunk vizsgálni, a kapcsolódási lehetőségek. Ha az ügyfél leválasztott állapotban van, amint az az alábbi bal oldali képen látható, akkor a csatlakozási lehetőségek gombra kattintva megjelenik az alkalmazás konfigurációs beállításainak képernyője (középen). Itt állíthatja be azt a portot, amelyet a szolgáltatás használ a tűzfalak nyitott portjainak kihasználására. A csomagszállításhoz válthat a TCP és az UDP között is. A TCP kiválasztása esetén az alábbi harmadik képen megjelenő megjegyzés figyelmezteti Önt, hogy ez káros lesz a teljesítményére. Választhat úgy, hogy a bejelentkezési adatait 30 napig tárolja, és így engedélyezheti az automatikus bejelentkezést az ügyfél indításakor. Végül engedélyezheti, hogy a szolgáltatás automatikusan összekapcsolja Önt az utolsó helyével, amikor elindul.

Pufferelt VPN csatlakozási lehetőségek

A pufferelt VPN Windows kliens használatából egyértelmű, hogy megkönnyítették bárki számára a szolgáltatás telepítését és a szolgáltatáshoz való csatlakozást műszaki ismeretektől függetlenül. Ráadásul hozzáadtak néhány egyszerű funkciót, például a portok felfedezését, így a felhasználók nyitott portokat találhatnak a helyi tűzfalak elkerülése érdekében. A grafikus felhasználói felület fényességét olyan megjegyzések hangsúlyozzák, amelyek segítenek a rendelkezésre álló néhány konfigurációs beállításnál. Az új bétaverziójuk nem biztos, hogy rendelkezik néhány fejlett funkcióval, például a kill kapcsolóval, de tiszta és könnyen kezelhető felületet biztosít.

Látogassa meg a pufferelt VPN-t

Lépjen kapcsolatba a Mac klienssel

Csakúgy, mint a Windows egyedi szoftvere, a Pufferolt VPN kliens a Mac-hez letölthető a saját webhelyükről. Mac kliensük hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, mint a Windows. Könnyen letölthető és telepíthető. Úgy tervezték, hogy Mac OS X Yosemite, El Capitan, Mavericks, Mountain Lion (10.8.5) rendszereken futtassák. Sok olyan tulajdonsággal rendelkezik, mint a Windows kliens. Könnyen csatlakoztatható vagy újracsatlakozhat a hálózatban lévő összes VPN-kiszolgálóhoz, egyetlen egérkattintással. Ezenkívül beállíthatja, hogy a kapcsolat tcp-t vagy udp-t használ-e, és lehetővé teszi, hogy a Windows-ügyfélhez hasonlóan különféle portokat válasszon..

Csatlakozás az Android és iOS eszközökről

Az iOS és az Android készülékeken nincsenek egyedi alkalmazások. A pufferelt VPN-szolgáltatás az App Store-ból az OpenVPN Connect App segítségével csatlakozik az iOS-hoz. Az Android-eszközök csatlakozhatnak az Android OpenVPN vagy az OpenVPN Connect alkalmazásokkal, amelyek letölthetők a Google Play Áruházból. Miután telepítette a megfelelő alkalmazást az eszközére, letöltheti a pufferelt VPN ovpn konfigurációs fájlokat a saját webhelyük irányítópultjáról. Ezek közvetlenül letölthetők az Android készülékre. IOS esetén először el kell küldenie őket mellékletként egy e-mail fiókhoz, amelyhez az eszköz hozzáfér, majd az OpenVPN alkalmazást kell betöltenie. Az OpenVPN ezen eszközökkel történő konfigurálásáról további információt a pufferelt VPN-webhely támogatási területén talál.

Pufferelt VPN sebesség-teszt

A pufferelt VPN jól sikerült a sebességtesztünkben. Kiváló volt a kiszolgáló sebessége Ashburnben, VA. Hasonló eredményeket találtunk az Egyesült Királyság és még Ausztrália tesztelésekor is. A tesztelésünk alapján szinte bármilyen alkalmazás esetén elégedettnek kell lennie a hálózat sebességével. A tesztet a pufferelt VPN Windows klienssel futtattuk, az alapértelmezett OpenVPN (UDP) protokollt használva a 443-as porton keresztül. A Blowfish 128 bites CBC titkosítást az összes internetes forgalom titkosításához használják.

Pufferelt VPN sebesség-teszt

Mint láthatja, a közvetlen kapcsolat az ISP-vel és a kiszolgálóval, az Ashburn, VA-ban 15% -ban különbözik a sebességtől. Ahogy az várható volt, a kapcsolat sebessége némi veszteséget jelent, de megéri a szolgáltatásuk által nyújtott titkosítás által nyújtott extra biztonság érdekében. Alig több mint 44 Mb / s sebességgel elégedettnek kell lennie a pufferelt VPN-szolgáltatás teljesítménnyel az összes internet-igényre.

Pufferelt VPN áttekintés: Következtetés

Noha a pufferelt VPN csak rövid ideig, csak körülbelül két évig volt a magánéletben, jó hírnevet élnek a felhasználókkal szemben. Hálózatuk nem az egyik legnagyobb, de a sebességtesztjeink alapján az általuk használt szerver minőségében teszik ki ezt. VPN-hálózatuk mindössze 28 országot fed le, ám stratégiai helyzetben vannak az egész világon. Ez azt jelenti, hogy szinte bárhol elérheti a hálózatát. Az IP megosztást használják az előfizetők névtelenségének megőrzése érdekében. Nincs naplózási politikájuk az egyes tevékenységekkel kapcsolatban, miközben szolgáltatásaikat használják. Hálózatuk csak az OpenVPN-t támogatja, mert azt hitték, hogy ez a felhasználás magánéletét és biztonságát védi legjobban, és egyetértünk velük.

Van egyedi kliens szoftverük a Windows, a Mac OS X és a Linux számára. Most kezdték el új ügyfelek béta tesztelését a Windows és a Mac OS X számára. Lépésről lépésre vannak telepítési útmutatóik, amelyek segítségével a felhasználók konfigurálhatják az OpenVPN szolgáltatást Windows, Mac OS, Linux, iOS, Android és DD-WRT szolgáltatásaikkal. és paradicsom útválasztók.

Ami a legjobban tetszett a szolgáltatásban:

 • Egyéni, könnyen használható szoftver Windows és Mac rendszerekhez
 • Az egyedi felhasználási tevékenységek nem naplózási politikája
 • Öt egyidejű eszköz használata egyetlen fiókban
 • Kiváló sebesség
 • Támogatási és konfigurációs útmutatók a DD-WRT és a Paradicsom kerekhez

Ötletek a szolgáltatás fejlesztéséhez:

 • Egyéni alkalmazások iOS és Android készülékekhez
 • Garancia feltételek nélkül
 • Bontsa ki a hálózati helyeket
 • Támogatás hozzáadása a kriptovalutákhoz

A pufferelt VPN szolgáltatást használhatja napi szörfözéshez, online banki tevékenységekhez vagy kedvenc filmének megtekintéséhez. Szolgáltatásuk biztonságban tudja tartani a forgalmat, ha nyilvános Wi-Fi hálózatokat használ, vagy leküzdheti az önkormányzati tűzfalak cenzúráját. Teljesítménytesztjeink azt sugallják, hogy az Internet minden igényének megfelelőnek kell lennie. Próbáld ki maguk szolgáltatását. 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínálnak. Ez időbe telik a szolgáltatás átnézéséhez és az Ön igényeinek való megfeleléshez. Ha élvezi szolgáltatásaikat, akkor regisztrálhat korlátlan hozzáférésre öt egyidejű kapcsolaton keresztül, mindössze havi 8,25 dollárért.

Látogassa meg a pufferelt VPN-t

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map