Saját alagút áttekintése 2018

A Private Tunnel VPN-t az OpenVPN Technologies Inc. csapata kezeli. Valószínűleg sokan tudják, hogy ez a társaság a de facto standard VPN-protokoll, az OpenVPN mögött áll. Ennek eredményeként az internetes adatvédelmi iparág egyik legmegbízhatóbb vállalataként hírnevük van. A Private Tunnel VPN infrastruktúrát a következő generációs OpenVPN funkcionalitásukkal építik fel. Így az egyik VPN-kiszolgálón keresztül történő csatlakozás biztosítja az Internet-forgalom biztonságos titkosítását a repülőtereken, szállodákban, a kedvenc kávéházában vagy kávézójában vagy más nyilvános Wi-Fi-helyeken. Segíthet az online adatvédelem védelmében, miközben bárhonnan szörfözhet az interneten.


Privát alagút VPN áttekintés

Magán alagút tervek & Árazás

A Private Tunnel VPN kicsit eltérő marketing struktúrával rendelkezik, mint a legtöbb más internetes adatvédelmi szolgáltatás. Kétféle árképzési tervet kínálnak: rögzített és rugalmas. Ezek a tervek csak abban különböznek egymástól, hogy megengedett-e egyidejűleg VPN-hálózathoz csatlakozni.

A Privát Alagút rögzített terve előfizetésenként legfeljebb három egyidejű eszközt tesz lehetővé. Két különböző kifejezéscsomaggal kerül forgalomba: havi és éves. Havi csomagjuk havonta 6 USD. Sok más szolgáltatóhoz hasonlóan engedményeket kínálnak az éves csomagokra. Következésképpen 35 éven keresztül megszerezheti a Privát Alagút szolgáltatását. Ez 50% -os megtakarítást jelent a havi árhoz képest.

Magán alagút árképzése

Mint már korábban kijelentettük, a rugalmas terv több mint három egyidejű csatlakozást tesz lehetővé egyetlen számlán. Minden további, három feletti eszköz havonta 6 dollárba, illetve a választott csomagtól függően 35 dollárba kerül. Számos szolgáltató fiókonként akár öt egyidejű kapcsolatot is kínál.

Ezért úgy gondoljuk, hogy a rugalmas csomagárak inkább a kisvállalkozások felé irányulnak, az egyéni VPN-igényektől függően. A Privát Alagút fiókok lehetővé teszik a felhasználói fiókok felhasználásának hozzáadását, a rugalmas fiókok tehát akár 100 felhasználót is felvehetnek. Az ilyen fiókok akár 100 felhasználó számára is lehetővé teszik egyidejű használatát. Ez jó választást jelent sok kisvállalkozás számára.

Fizetési lehetőségek

A Private Tunnel különféle fizetési módokkal rendelkezik VPN szolgáltatásához. Ide tartoznak az összes főbb hitel- és betéti kártya. Ha szeretné kezelni online vásárlásait egy központi helyről, akkor elfogadják a PayPal vásárlásait. A bankszámláját is felhasználhatja fizetésére. Végül, az iOS felhasználók használhatják az Apple ajándékkártyákat. A Bitcoin és más anonim kriptovaluták jelenleg nem fogadhatók el.

Ingyenes 7 napos VPN-próbaverzió

A manapság sok szolgáltatótól eltérően a Private Tunnel minden új felhasználó számára ingyenes, 7 napos próbaverziót kínál VPN-szolgáltatásukhoz. Ennek sok időt kell hagynia arra, hogy kipróbálhassa VPN-hálózatát, és meg tudja nézni, hogy megfelel-e az Ön igényeinek. Ne felejtse el kipróbálni minden olyan eszközzel, amellyel használni kívánja. Ezenkívül győződjön meg arról, hogy elégedett-e a teljesítményével minden olyan webhelyen, amelyet elérni kíván.

Ha próbálkozni szeretne a Private Tunnel VPN szolgáltatással, akkor az ajánlat igénybevételéhez csak egy e-mail cím és egy jelszó szükséges. Feliratkozhat fiókra a saját webhelyükön. Miután létrehozta a fiókját, aktiválja azt az üdvözlő e-mailben található aktiválási linkre kattintva. Ezt szemléltetjük a Private Tunnel VPN áttekintésünk gyakorlati részében.

VPN hálózat & Szerver helyek

A Private Tunnel VPN hálózat több mint 50 szerverből áll 23 régióban. Ezek 12 országban oszlanak meg három kontinensen. Habár hálózata viszonylag kicsi, szervereket helyeztek el, hogy maximalizálják az általános lefedettséget és a teljesítményt.

Magán alagút hálózat

A VPN hálózatnak több helyszíne van az Egyesült Államokban és Nyugat-Európában. Szerverek vannak Kanadában és Ázsiában is. Ez lehetővé teszi, hogy a Private Tunnel több virtuális VPN-rendeltetési helyet biztosítson előfizetői számára népszerű helyekre. Jelenlegi hálózata a következő:

 • Ázsia
  • Hong Kong, Hong Kong; Tokió, Japán
 • Európa
  • Amszterdam, Hollandia; Frankfurt, Németország; London, Egyesült Királyság; Madrid, Spanyolország; Milánó, Olaszország; Párizs, Franciaország; Stockholm, Svédország; Zürich, Svájc
 • Észak Amerika
  • Montreal, Kanada
  • Egyesült Államok: Ashburn, VA; Atlanta, GA; Chicago, IL; Denver, CO; Los Angeles, CA Miami, FL; Phoenix, AZ; Salt Lake City, Egyesült Államok; San Jose, Kalifornia Seattle, WA; New York, New York

Noha a magán alagút VPN nem tiltja a P2P forgalmat a hálózatukon, betartják és betartják a digitális millenniumi szerzői jogi törvényt (DMCA). Felfüggesztik az irányelveket megsértő fiókokat. Néhány kapcsolódási napló információt rögzítenek a hálózat karbantartása céljából. Ezért valószínűleg nem ideális megoldás a torrent felhasználók számára.

Látogasson el a Privát Alagútba

Adatvédelem és névtelenség védelme a Private Tunnel VPN segítségével

Mind a Private Tunnel, mind annak anyavállalata, az OpenVPN Technologies Inc. az Egyesült Államokban található. Pontosabban, a kaliforniai Pleasantonban találhatók, és az ott hatályos törvények hatálya alá tartoznak. Ellentétben azzal, amit sokan hisznek. az Egyesült Államoknak jelenleg nincs adatmegőrzési törvénye. Ők azonban az országok „öt szemének” hírszerző hálózatának alapító tagjai. Az Ön személyes adatait, amelyeket a Magán Alagút gyűjt Önről, házon belül tárolják, és a legtöbb esetben nem osztják meg harmadik felekkel. A kivételt a TOS-ok a következőképpen tartalmazzák:

A szolgáltatás megvásárlásakor, csatlakoztatásakor és használatakor megadott információkhoz csak a társaság férhet hozzá. Az Ön adatait csak mi használhatjuk fel Önnek szolgáltatásaink nyújtására. Tiszteletben tartjuk az Ön személyes adatait, és nem adjuk ki harmadik fél számára, kivéve a következő helyzeteket:

A bűnüldöző szervek kérésére, a törvényben megállapított eljárásokkal összhangban.
A felhasználó megsértette a szolgáltatás használatára vonatkozó szabályokat.

Noha a Private Tunnel VPN a szolgáltatás igénybevétele közben nem naplózza felhasználói tevékenységeit, naplózási adatokat is regisztrál a csalások megfigyelése, a hálózat karbantartása és a hálózati teljesítmény javítása érdekében. Íme egy rövid részlet a Felhasználási Feltételekről (TOS), amely ezt saját szavakkal magyarázza:

A szervereinken tárolt naplófájlokat csak a szerver teljesítményének megfigyelésére, a szoftverhibák azonosítására, az esetleges biztonsági sérülések azonosítására és a visszaélésszerű felhasználók azonosítására használják. A naplófájlokat nem használják az internetes tevékenységek megfigyelésére vagy cenzúrázására. Tiszteletben tartjuk az Ön személyes adatait. Nem érdekli, mit csinál az interneten.

Ezek a naplók csak a csatlakoztatott időt és a felhasznált teljes sávszélességet tartalmazzák. Nem tárolnak semmit az internetes előzményekről, sem az online tevékenységekről. A Private Tunnel VPN ezeket a naplókat két hétig tárolja, majd eltávolítja a rendszerből. Inkább azt szeretnénk, ha nem jelentkeznek semmi, hanem értékelik őszinteségüket.

A Private Tunnel jelenleg nem támogatja a Bitcoin vagy más névtelen fizetési módot. Ezenkívül beleegyezik abba a személyazonosság igazolásával. Saját szavakkal a TOS-ból:

Ön elfogadja, hogy személyazonosságát és esetleg mobiltelefonszámát SMS-ben ellenőrizhetjük.

Személy szerint nem szeretjük megadni mobiltelefonszámunkat az SMS ellenőrzéséhez. A Privát Alagút csalás megelőzése céljából ellenőrzi személyazonosságát. Ez ellentétes a névtelen regisztrációval, és döntő tényező lehet egyes olvasók számára.

Végül, ami az online adatvédelmet illeti, szivárgást nem észleltek a Private Tunnel szolgáltatás használatakor. Ezenkívül védi az elosztott szolgáltatásmegtagadási támadásokat (DDoS) és a rosszindulatú programok beillesztését is. A szolgáltatás az OpenDNS-t használja a keresési lekérdezések védelmére és védelmére harmadik felektől

Összegezve: magánélete és névtelensége a Private Tunnel VPN szolgáltatás használata során vegyes zsák. Ezeket Kaliforniában találják, és ezért azok és az Egyesült Államok joghatósági törvényei hatálya alá tartoznak. Bizonyos kapcsolati naplókat tartanak fenn, és nincs névtelen módja a szolgáltatás megvásárlásának.

Mint megjegyeztük, a VPN-hálózat használatakor nem észleltek internetes szivárgást, így az online adatvédelem védett. Ha a Private Tunnel VPN-kiszolgálókat csatlakoztatja az internethez, megóvja Önt a rosszindulatú harmadik felektől vagy csak a kíváncsi szimatolóktól. Következésképpen azt javasoljuk, hogy vizsgálja meg, hogy mire van szüksége VPN-re, és alaposan vizsgálja meg a TOS-t és az adatvédelmi irányelveket annak ellenőrzése érdekében, hogy ezek az igények teljesülnek-e.

Online forgalom biztosítása a magán alagút VPN segítségével

OpenVPN alapértelmezett protokoll

A Private Tunnel az OpenVPN-t használja az egyetlen protokollként a VPN-hálózatához. Nem engedélyezik más protokollok használatát a hálózati kapcsolatok létrehozásához. Tehát, ha megpróbál csatlakozni a szokásos beépített protokollok valamelyikével: IKEv2, SSTP, L2TP vagy PPTP, akkor a kapcsolat egyszerűen meghiúsul. Ez azt jelenti, hogy nem tudja használni a VPN szolgáltatást, ha nem tud kapcsolódni az OpenVPN használatával. Saját szoftverük van a legtöbb nagy platformon, beleértve a Windows, Mac OS X, iOS, Amazon és Android készülékeket. Ezen felül a szolgáltatás manuálisan konfigurálható bármilyen platformon, amely támogatja az OpenVPN protokollt.

RSA-2048 kézfogás

A Private Tunnel a TLS-t használja a szerver hitelesítéséhez és vezérléséhez a kezdeti titkosítási alagút létrehozásához. RSA-2048 bites tanúsítványokat használ az összes megtárgyalt kulcs ellenőrzésére. A tanúsítványok ellenőrzése az SHA256 használatával történik, és az ideiglenes Diffie-Hellman (DHE) kulcsokat használják az előremeneti titoktartás megállapításához. Miután ezeket a kulcsokat megtárgyalták, átviszik a biztonságos alagúton keresztül a VPN-kiszolgáló és az ügyfél eszközök között. Kevés idő áll fenn ahhoz, hogy mindkét kulcs érvényes legyen az átviteli folyamat simítása érdekében. A titkosítás biztosítja, hogy az Internet forgalom csak egy kis ablaka veszélyeztethető legyen.

Adat titkosítás

A Privát Alagút fejlett titkosítási szabványt (AES) használ 128 bites kulcshosszúsággal Galois / Counter módban (GCM) az internetforgalom titkosításához. Ezt a titkosítási szabványt választották, mivel ez viszonylag gyors, ugyanakkor erőteljes biztonságot nyújt a titkosított adatok számára. Ezt általában AES-128-GCM formátumban írják, és úgy érzik, hogy általában biztonságosnak és gyorsnak tekintik bármely alkalmazáshoz. Ez biztosítja, hogy VPN-kapcsolata gyors és biztonságos legyen az interneten található rosszindulatú támadásokkal szemben.

Noha egyes szolgáltatók valószínűleg „nagyobb számú bittel” számolnak, a Private Tunnel szerint ez csak egy füstképernyő, amely megpróbálja meggyőzni a potenciális felhasználókat arról, hogy VPN-jük biztonságosabb. Mivel azonban a legtöbb titkosítást manapság gyakran megszakítják a titkosított adatok feldolgozásának gyengeségei, és nem a tényleges titkosítási algoritmus megtámadása, úgy vélik, hogy ez téves biztonsági érzés. Sőt, a nagyobb bitszám nagyobb feldolgozási teljesítményt eredményez az adatok titkosításához / dekódolásához. Ez késéseket okoz, amelyek lelassíthatják a VPN-kapcsolatot.

Adatok hitelesítése

Az adatok hitelesítését SHA256 HMAC algoritmussal kezeljük. Ez megóvja a forgalmat az ember a Középsőben (MitM) támadásokkal szemben, és megóvja azt a külső megsértésektől

Összefoglalva: a Private Tunnel VPN hálózat által megvalósított OpenVPN protokoll és algoritmusok biztosítják az összes internetes forgalom biztonságos titkosítását. Ez nyugalmat fog nyújtani, miközben a tartalmat streaming vagy a kedvenc kávézójában elérhető pénzügyi szolgáltatásokkal érheti el.

Vevő & Technikai támogatás

A Private Tunnel első támogatási vonalát az online csevegőszolgáltatás képezi, amely tapasztalatunk szerint nagyon érzékenyen reagált. Szinte azonnal megjelenik egy támogatási szakember, aki megválaszolja a kérdéseinket. Alkalmasak voltak néhány kapcsolódási kérdés megoldására és a szolgáltatásukkal kapcsolatos általános kérdések megválaszolására.

További technikai kérdésekre volt szükség, hogy e-mailen értesítést küldjünk e-mailben, amelyek szerint a válasz megválaszolása 12–24 órát is igénybe vehet. Három technikai kérdést nyújtottunk be. Kellemesen meglepődve láttuk, hogy kettőre egy órán belül válaszoltak, a másikra pedig körülbelül három.

A Privát Alagút weboldalán egy kis támogatási oldal is található. Ez az oldal négy részre oszlik: fiók, számlázás, kapcsolat és GYIK. Ez megkönnyíti annak észlelését, hogy van-e válasz a kérdésre, vagy ha jegyet kell készítenie. Szociális média jelenlétük van a Facebook-on, Twitter-en, Instagram-on és másokon is. Végül frissített híroldalt tartanak, ahol megvitatják az emberek által jelenleg tapasztalható általános biztonsági kérdések megoldásait.

Privát alagút VPN gyakorlati tesztelése

A Private Tunnel VPN egyedi szoftvert fejlesztett ki Windows, MacOS X, iOS és Android eszközökhöz. Mindezek az OpenVPN protokollt használják. Ez az egyetlen VPN-protokoll, amelyet a hálózat támogat, bár a Windows-szoftverek különféle proxykapcsolatot támogatnak, ha szükséges. Az ügyfelek és az alkalmazások futtatásához szükséges OS verziók a következők:

 • ablakok – Windows 7 vagy újabb.
 • Mac– OS X 10.x és újabb.
 • iOS – iOS 6.0 vagy újabb.
 • Android – Android 4.1 és újabb.

A VPN-kiszolgálók Private Tunnel hálózatához való csatlakozáshoz létre kell hoznia egy fiókot.

Regisztráció magán alagút fiókhoz

Ha rákattint, hogy feliratkozzon a magán alagút szolgáltatásra, egy oldal jelenik meg, ahol fiókot hozhat létre. Ehhez a fiókhoz csak egy e-mail cím és egy jelszó szükséges.

Hozzon létre magán alagút fiókot

Írja be e-mail címét, válasszon egy jelszót, majd adja meg újra ellenőrzés céljából. Jelölje be a „Nem vagyok robot” négyzetet, és kattintson a „Fiók létrehozása” gombra. Miután létrehozta a fiókját, aktiválja azt az üdvözlő e-mailben található linkre kattintva. Ezzel megnyílik a Privát Alagút weboldala a következő üzenettel.

Magán alagút fiók aktiválása

Miután rákattintott erre az „Aktiválás” linkre, megjelenik egy oldal, amellyel kiválaszthatja a kívánt VPN-tervet.

Válasszon privát alagút tervet

Válassza ki a tervét a „Havi” vagy az „Éves” gombra kattintással, majd kattintson alatta található „Ingyenes próbaverzió indítása” gombra. Ezzel megnyílik a fiók portál oldala, amelyen megjelennek az előfizetési információk.

Privát alagút számlaportál előfizetési információ

Most, hogy regisztrált egy Private Tunnel VPN fiókot, letöltheti és telepítheti a megfelelő szoftvert az eszközére.

A lista ikonra (három vízszintes vonal) kattintva kiválaszthatja a menü ikont a portál oldal jobb felső sarkában. A megjelenő menüben válassza a „Letöltés” ​​lehetőséget. Válassza ki a megfelelő ikont és a „Letöltés …” gombot az operációs rendszer telepítési folyamatának megkezdéséhez.

Töltse le a magán alagút szoftvert

A Windows vagy a Mac ikon kiválasztásával letöltheti a telepítő fájlt a számítógépére, laptopjára vagy táblagépére. Az Android, Amazon vagy iOS kiválasztásával megnyílik a megfelelő alkalmazásbolt. Miután odament, elindíthatja a Private Tunnel alkalmazás telepítését a mobil eszközére.

Privát alagút VPN kliens Windowshoz

Privát alagút telepítése Windows rendszerre

Miután letöltötte a Windows telepítőfájlját a számítógépére, futtassa azt rendszergazdaként. Ez megkezdi a telepítési folyamatot az asztalon. Válassza ki a mappát, ahova a szoftvert tárolja, majd válassza az „Install” lehetőséget..

Saját alagút telepítése

Rövid idő elteltével megjelenik a telepítés befejező képernyő. Jelölje be a „Privát alagút indítása most” négyzetet, majd kattintson a „Befejezés” gombra a telepítés befejezéséhez és a Windows kliens első megnyitásához.

Bejelentkezés a Windows kliensbe

Amikor az ügyfél első alkalommal nyílik meg, mielőtt bejelentkezhet a Privát Alagút szolgáltatásba, ellenőriznie kell, hogy van érvényes fiókja. Írja be a fiókjának létrehozásához használt e-mail címet és jelszót, majd kattintson a „Bejelentkezés” gombra. Ha még nem rendelkezik fiókkal, akkor kattintson a „Regisztráció” gombra a fiók létrehozásához.

Privát alagút bejelentkezés

Az első kapcsolat a VPN hálózattal

Miután ellenőrizte a hitelesítési adatokat, az ügyfél megnyitja a kiszolgáló kiválasztási képernyőjét. Kattintson egy városra, hogy elindítsa az első kapcsolatot a Private Tunnel VPN hálózattal. Vegye figyelembe, hogy az utolsó kapcsolat megjelenik a lista tetején. Görgessen le, és válassza az New York, New York, az induláshoz.

A Private Tunnel szoftver felszólítja Önt, hogy fejezze be a kapcsolatot az új szerverrel, majd kéri, hogy engedélyezzék VPN hálózati kapcsolat létesítését a számítógépről. Ha rákattint az „OK” -ra, akkor az befejezi a kapcsolatot a szerverrel New Yorkban, New York-ban.

Az első magán alagút kapcsolat

Az irányítópult képernyőjén megjelenik a VPN-kiszolgáló által hozzárendelt aktuális felhasználó, virtuális hely és IP-cím. A fiókportál oldalát is megnyithatja, és itt megnézheti a jelenlegi előfizetésével kapcsolatos információkat.

Mielőtt a Windows klienst további műveletekbe nézzük, először nézzük meg a kapcsolat beállításait. Ezekhez a műszerfal jobb felső sarkában található fogaskerékikonra kattintva lehet hozzáférni.

Privát alagút a Windows kliens beállításaihoz

Az ügyfélmenü három elemből áll: Névjegy, Beállítások és Kijelentkezés. About (Megjeleníti) egy képernyőt jelenít meg, amelyen megjelenik a szoftver aktuális verziója és egyéb információk. A kijelentkezés kiválasztása felszólítja a kijelentkezésre. Ne feledje, hogy ha igen, akkor az ügyfél következő indításakor újra be kell írnia a hitelesítő adatait.

Az utolsó elem, a Beállítások három paraméterrel rendelkezik, amelyeket kézzel állíthat be:

 • Automatikus indítás – automatikusan elindítja az ügyfelet a Windows megnyitásakor, ha igenre állítja.
 • jegyzőkönyvek – lehetővé teszi, hogy kiválassza az OpenVPN alkalmazását a hálózati kapcsolatokra.
  • Adaptív – az alapértelmezett protokoll. Először az OpenVPN UDP használatával próbál csatlakozni. Ha sikertelen, akkor megpróbálja különféle formákban csatlakozni az OpenVPN TCP-hez.
  • UDP – a leggyorsabb OpenVPN protokoll, mert nem ellenőrzi az elveszett vagy rendezetlen csomagokat. Csak szállítja őket, amikor megérkeznek.
  • TCP – a legmegbízhatóbb OpenVPN protokoll, mert ellenőrzi az adatcsomag-hibákat és kijavítja azokat. Ez jobbá teszi a távolsági vagy gyenge hálózati jeleket, de lassabb, mint az UDP.
  • HTTP proxy – a szokásos 80-as porton rejtett TCP-kapcsolatot használ a további adatvédelem érdekében
  • OBFS és OBFS hibrid proxyk– olyan TCP-kapcsolatok, amelyek el vannak téve (kódolva) a Private Tunnel szoftver által választott porton. Ez még nagyobb adatvédelmet biztosít a mély csomagok ellenőrzése ellen.

Privát alagút Windows kliens beállításai

 • Csatlakozási időtúllépések – vezérelheti azt az időt, amely előtt a kapcsolat hibának tekinthető és újra megpróbálkozik. A következő értékeket veheti igénybe: adaptív, 6 másodperc, 20 másodperc, 30 másodperc, 1 perc, 1 perc 30 másodperc és két perc. Az adaptív az alapértelmezés, amely lehetővé teszi a szoftver számára, hogy bizonyos belső kapcsolatparaméterek használatáról döntsön.

A Windows VPN ügyfél működésben

Most, hogy megvizsgáltuk a Windows kliens csatlakozási beállításait, nézzük meg működés közben. A virtuális helyek megváltoztatása egyszerű. Kattintson a „Leválasztás” gombra, majd a program kérésére válassza az „Igen” lehetőséget. Kattintson az utolsó helyre, amelyhez sikeresen kapcsolódott. Vegye figyelembe, hogy ez a hely most a régiók listájának tetején található. Most válasszon másik helyet, mint például a kanadai Montreal, QC a regionális változás befejezéséhez.

Új virtuális hely leválasztása és kiválasztása

Most csatlakozzunk a magán alagút VPN hálózatához és változtassunk meg a virtuális régiókról, előbb leválasztás nélkül. Először kattintson a „Csatlakozás” gombra. Vegye figyelembe, hogy a montreali hely most a lista tetején van. Görgessen le és válassza az Egyesült Királyság, London helyét. Ez egy olyan kérdést jelenít meg, amelyben megkérdezi, hogy szeretne-e átváltani a Montreal-ról London-szerverre. Az „Igen” gombra kattintva befejezheti a változást a virtuális londoni régióba.

Virtuális régiók megváltoztatása a magán alagút szolgáltatás használatával

Mint láthatja, a Private Tunnel kliens telepítése és használata Windowshoz egyszerű. Van néhány alapvető kapcsolatbeállítás az ügyfél számára, de a legtöbb felhasználó csak elfogadja az alapértelmezéseket. Csatlakozás egy kiszolgálóhoz a Private Tunnel VPN hálózaton csak egy-két kattintással jár. Ha kapcsolódni szeretne, vagy bontani szeretne egy szervert az aktuális régióban, válassza ki a megfelelő gombot. A virtuális helyek megváltoztatásához egyszerűen válasszon egy új régiót, majd mondja el az „Igen” lehetőséget a megjelenő prompthoz.

Látogasson el a Privát Alagútba

Privát alagút VPN Android App

Az Android alkalmazás telepítése

Látogasson el a Private Tunnel VPN webhelyére, görgessen lefelé a mobil eszköz letöltési területéhez, és érintse meg az Android ikont. Ez megnyitja a Private Tunnel VPN telepítési oldalát a Google Play Áruházban. Érintse meg a „Telepítés” gombot a letöltés megkezdéséhez az Android telefonra. Amikor a telepítés befejeződik, érintse meg a „Megnyitás” elemet a használatához.

Saját alagút Android alkalmazás telepítése

Bejelentkezés az Android-alkalmazásba

Mielőtt a Private Tunnel VPN szolgáltatást telefonján vagy táblagépén használhatja, hitelesítenie kell a fiókját. Egyszerűen írja be azt az e-mail címet és jelszót, amelyet fiókjának létrehozásakor használt az előfizetés ellenőrzéséhez. Az alkalmazás első használatának megkezdéséhez érintse meg a „Bejelentkezés” gombot.

Saját alagút Andriod App Bejelentkezés

Hozza létre az első Android App-kapcsolatot

Megnyílik az alkalmazás VPN-átjáró képernyője. Itt könnyű először csatlakozni a magán alagút hálózatához. Egyszerűen érintse meg az Egyesült Államok Ashburn (VA) régióját. Figyelem: be van jelölve, amely azt jelzi, hogy ez az aktuális virtuális régió. Ez arra készteti Önt, hogy hagyja a Private Tunnel létrehozni a kapcsolatot a VPN-hálózattal. Érintse meg az „OK” gombot az elfogadáshoz, és a virtuális Virginia helyének beállítása befejeződik.

Az első magán alagút VPN-kapcsolata

A csatlakoztatott műszerfal alkalmazás képernyőjén megjelenik egy térkép egy helyjelölővel, az aktuális VPN-átjáróval, a szerver által kiosztott IP-címmel és a használt protokoll / portdal. Jobbra görgetve megnyílik egy képernyő, amely megjeleníti a feltöltési és letöltési sávszélességet az idő múlásával. Ez numerikusan és grafikusan is megjelenik.

Mielőtt alaposabban megvizsgálnánk a működő alkalmazást, vizsgáljuk meg az alkalmazás menüjét.

Saját alagút az Android App menübe

Ehhez érintse meg az ikonját (három vízszintes vonal) a műszerfal képernyő bal felső sarkában. A menüelemek a következők:

 • Segítség – megnyitja a Privát Alagút webhely támogatási oldalát.
 • Beállítások – lehetővé teszi a csatlakozási protokoll és az időtúllépés megváltoztatását. Egy perc múlva megvizsgáljuk ezeket.
 • értesítések – megjeleníti a legújabb alkalmazás-értesítéseket.
 • Log fájl – megjeleníti a csatlakozási naplót, és lehetővé teszi annak megosztását a Private Tunnel támogatásával, ha problémája merül fel.
 • Feliratkozásom – megnyitja a portál előfizetési információs oldalát.
 • Kijelentkezés – kéri, hogy zárja be a jelenlegi kapcsolatot, és kijelentkezik az alkalmazásból.

Saját alagút Android App menü

Privát alagút az Android App beállításaihoz

Az Android alkalmazás kapcsolati beállításai, amelyeket meg lehet változtatni, a következők:

 • VPN protokollok – mind OpenVPN alapúak.
  • Adaptív – az alapértelmezett protokoll. UDP-vel próbál csatlakozni, és átvált a TCP-re, ha ez nem sikerül.
  • UDP – a leggyorsabb OpenVPN protokoll, mivel nem végez semmilyen hibaellenőrzést.
  • TCP – Lassabb, mint az UDP, mert kijavítja az adatcsomag hibákat.
  • HTTP proxy – egy TCP protokoll, amely átjutott a 80-as porton.
  • OBSF proxy – a szoftver által kiválasztott porton áthaladó TCP protokoll.

Privát alagút VPN Android alkalmazásprotokollok működésben

 • Kapcsolat időtúllépés – a csatlakozási kísérlet megkezdése előtt várt időtartam. Beállíthatja 10 másodpercre, 30 másodpercre, 1 percre, 2 percre, vagy folyamatosan újrapróbálkozhat.

Android VPN alkalmazás működésben

Könnyű leválasztani a privát alagút VPN-kiszolgálóját, és egy másik régióban váltani. Először érintse meg a Csatlakozás kapcsolót az aktuális szerverről való leválasztáshoz. Ezután érintse meg a hely nevét. Ez megnyitja az átjárók listáját, amelynek tetején található a jelenlegi régiónk. Görgessen lefelé, és válassza ki a Montreal, Kalifornia régióot, amely befejezi a kapcsolatot az új szerverrel.

A magán alagút kiszolgálók leválasztása és megváltoztatása

A virtuális régiók megváltoztatásához anélkül, hogy elválasztaná a jelenlegi régiót, érintse meg az aktuális kapcsolatot a VPN-átjárók listájának megnyitásához. Ezután válassza ki új helyét, például London, Egyesült Királyság. Koppintson az „OK” gombra, amikor a rendszer kéri a kapcsolat megváltoztatását a folyamat befejezéséhez.

Régiók megváltoztatása a privát alagút Android alkalmazásával

A Private Tunnel VPN Android alkalmazás könnyen telepíthető telefonjára vagy táblagépére. A telepítés után használhatja azt a szolgáltatáshoz való csatlakozáshoz, csupán két vagy két csap segítségével. Kiszolgálók cseréje új régiókra elvégezhető leválasztás nélkül. Ez megkönnyíti a virtuális régiók megváltoztatását a helyi bankhoz vagy a kedvenc streaming tartalomhoz való hozzáféréshez.

Privát alagút VPN sebességteszt

A magán alagút hálózat teljesítménye jó volt. A sebességteszt azt mutatja, hogy hálózatuk teljesítménye kielégítő volt. A legtöbb szolgáltatóhoz hasonlóan, a Privát Alagút szolgáltatáshoz való csatlakozáskor is csökkent az Internet sebessége. A veszteség elsősorban az internetes forgalom titkosításával járó számítási költségeknek tudható be.

Saját alagút sebesség teszt

Amint az a fenti képekből látható, a Private Tunnel titkosított kapcsolat 28.30 Mb / s-ról 23,72 Mb / s-ra csökkentette az alap ISP letöltési sebességünket. Ez körülbelül 16% -os csepp egy szerverre Chicagóban, ami mérsékelt, de mégis elfogadható. A teljesítmény csökkenését ellensúlyozza a titkosítás által biztosított extra biztonság. A lelki nyugalom a kedvenc kávézójában szörfözéskor vagy a kedvenc műsor nézésekor, miközben a következő járatra vár, érdemes elveszíteni a letöltési sebességet..

Következtetés

A Private Tunnel 2004 óta működik az internetes adatvédelem területén. Hálózatát az OpenVPN Technologies Inc. kezeli, amely a sok VPN-szolgáltató által használt nyílt forrású OpenVPN protokoll fejlesztője. Ez meglehetősen hitelességet adott nekik az iparban.

Hálózata viszonylag kicsi, de lefedi a legnépszerűbb online régiókat. Szerverei vannak Észak-Amerikában, Európában és Ázsiában. A Private Tunnel VPN 50+ szerverrel rendelkezik 12 különböző országban, több helyen az Egyesült Államokban. A hálózatnak nincs korlátozása a P2P forgalomra, de mivel egyes csatlakozási adatokat naplóznak, lehet, hogy nem a legjobb választás a torrent felhasználók számára. Csak az OpenVPN-t támogató eszközök tudnak csatlakozni a hálózathoz, az összes többi protokoll meghiúsítja a kapcsolatot.

A Private Tunnel egyedi szoftvert kínál Windows, Mac OS X, iOS, Amazon és Android felhasználók számára. Alkalmazásaikat könnyű telepíteni. Használatukuk is egyszerű, mivel csak néhány beállításuk van testreszabáshoz. Szoftverük csak az OpenVPN protokollt támogatja. Az általuk biztosított összes protokollbeállítás 128 bites AES titkosítást használ. A szoftver magában foglalja az Internet szivárgások és a DNS lekérdezések elleni védelmet.

A Private Tunnel webhelyén élő chat-ügynök található. Tapasztalataink alapján ez a 24/7/365. Csevegőügynökeik tisztában vannak az általános VPN használatával, a számlázással kapcsolatos kérdésekkel és az alacsony szintű technikai kérdésekkel. A jobban bevont tech kérdéseket a magas rangú műszaki személyzet kezeli e-mailben és online jegyekkel. A három feltett jegyünk közül néhányra néhány órán belül válaszoltak. Nekik van egy kis támogatási kérdésük és naprakész közösségi média jelenlétük is.

Amit legjobban tetszett a Private Tunnel VPN-nél:

 • Egyéni kliensek Windows, Mac OS X rendszerekhez.
 • Mobil alkalmazások iOS, Amazon és Android eszközökhöz.
 • Szivárgás, DNS lekérdezés és rosszindulatú programok védelme.
 • Az új felhasználók 7 napos ingyenes próbafiókot kapnak.
 • Méltányos ár a szolgáltatásért.
 • Rugalmas terv kisvállalkozások számára.

Ötletek a szolgáltatás javításához:

 • Bővítse a hálózatot további helyekkel (Kelet-Európa, Óceánia és Dél-Amerika).
 • Adjon hozzá egy kill kapcsolót szoftverükhöz.
 • Növelje a rögzített terv egyidejű kapcsolatát.

A Private Tunnel VPN hálózatnak három kontinensen van szervere. Hálózatuk szerverekkel rendelkeznek Afrikában, Ázsiában, Európában, Észak-Amerikában és Dél-Amerikában. 7 napos ingyenes próbaverziót biztosítanak az új fiókok számára. Ez rengeteg időt biztosít a szolgáltatás és támogatás tesztelésére. Ha ez megfelel minden online igényének, évente mindössze 35 dollárról regisztrálhat.

Látogasson el a Privát Alagútba

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map