Indítsuk el a Saját magánhálózat VPN-felülvizsgálatunkat azzal, hogy észrevesszük, hogy már több mint tíz éve online védelmet nyújtanak a felhasználók számára. Jelenlegi szolgáltatásuk 44 ország VPN-kiszolgálóihoz való hozzáférést kínál. Hálózatuk támogatja a több protokollt, beleértve az OpenVPN SSL-t, amely a VPN-k számára elérhető legjobb protokollok a biztosított biztonság és teljesítménye miatt. Ez az AES-256 bites titkosítással együtt lehetővé teszi az összes internetes kommunikáció titkosítását különféle eszközökről és operációs rendszerekről. A Saját magánhálózat szolgáltatás nem csak az összes webes forgalmat megvédi, hanem segít a cenzúrával kapcsolatos problémák leküzdésében is, amelyekkel a weben szörfözhet. Ezenkívül a fizetett előfizetők hozzáférést kapnak saját védett MyTelly alkalmazásukhoz, amely javíthatja online tapasztalatait azáltal, hogy lehetővé teszi a földrajzi korlátozások megkerülését és a világ több mint 200 tartalomszolgáltatójának elérését..

Contents

MPN áttekintés
Előfizetés árazási és fizetési lehetőségei

Ingyenes VPN szolgáltatás

A Saját Hálózat fizetett és ingyenes hozzáférést kínál a VPN hálózathoz. Ingyenes VPN-szolgáltatásuk elég gyors ahhoz, hogy feloldja a Facebook, a Twitter, a Wiki és más webhelyek blokkolását. Így korlátozott pénzügyi forrásokkal rendelkezők számára kevésbé cenzúrázott képet nyújthat a világról, és társaiknak nagyobb hozzáférést biztosíthat a közösségi média oldalain. Egyes ingyenes VPN-szolgáltatásokkal ellentétben nem rendelkezik csatlakozási sorokkal, ütemezett leválasztásokkal, hirdetésekkel és adatkvótákkal. Vannak azonban bizonyos korlátozások, amelyek magukban foglalják a következőket:

 • Sávszélesség 1 MB / s kapcsolatonként – amely elegendő sebességet biztosít a közösségi média oldalainak, például a Facebook és a Twitter biztonságos eléréséhez.
 • Fiókonként egy kapcsolat – így csak egyetlen eszközt csatlakoztathat.
 • Nincs országválasztás – mert az összes ingyenes felhasználói forgalmat a Spanyolországban vagy Németországban a legkevésbé használt ingyenes szervereken keresztül továbbítják.
 • Nincs MyTelly szolgáltatás – az internetes szórakoztatás élményének növelése.

Ezenkívül az ingyenes VPN nem tartalmazza a fizetett előfizetés extra szolgáltatásait. Ezek a korlátozások azt jelentik, hogy előfizetnie kell a fizetett szolgáltatást, ha anyagot szeretne letölteni, médiát közvetíteni vagy földrajzilag korlátozott tartalmat szeretne elérni. Ahogyan a Saját Magán Hálózat csapata elmondta, ezek a fizetett szolgáltatás által nyújtott extra ösztönzők tartják őket az üzletben.

Fizetett VPN szolgáltatás

Az ingyenes csomag mellett a My Private Network VPN szolgáltatását kétféle fizetett csomagban értékesíti. Ezek az egységes ország és a globális tervek. Az egyetlen különbség ezek között az, hogy az „Egységes ország” opció lehetővé teszi az előfizetőknek, hogy választásaikat egyetlen választott országon keresztül választhassák. Míg a Globális opció hozzáférést biztosít az összes elérhető országhoz (44 év felett) a Saját magánhálózat VPN hálózatában. Egyébként a tervek azonosak.

MPN árképzés

Az egyszerver szerver ára 4,97 font havonta. Ez jelentős megtakarítást eredményezhet a globális tervhez képest, amely havi 8,97 fontba kerül, ha ez egy olyan lehetőség, amely megfelel a VPN igényeinek. Sok más szolgáltatáshoz hasonlóan a Saját magánhálózat engedményt kínál a tervükről, ha hosszabb távú csomagokat választ. A felülvizsgálat idején 5%, hároméves és 20% -os egyéves árengedményt kínáltak. Itt van az ár- és megtakarítási bontás:

 • Egységes csomagok – 1 hónap – 4,97 £; 3 hónap – £ 14.16 (5% megtakarítás); 12 hónap – £ 47.71 (20% megtakarítás).
 • Globális csomagok – 1 hónap – 8,97 £; 3 hónap – £ 25.56 (5% megtakarítás); 12 hónap – £ 86.11 (20% megtakarítás).

Ez azt jelenti, hogy havonta mindössze 7,17 GBP-t kaphat a globális tervük.

fizetési módok

MPN fizetési módszerekElőször biztonságos fizetési átjárókat használnak a személyes információk kiszivárgásának csökkentésére. A fizetési információk egyike sem tárolódik közvetlenül a Saját magánhálózaton. Jelenleg a PayPalon keresztül fizetéseket fogadnak el azok számára, akik szeretnék online vásárlásaikat központi helyen tartani. Stripe révén online bankkártyás és bankkártyás fizetéseket is elfogadnak. Azok számára, akik szeretnének anonim módon fizetni, engedélyezik kriptovalutában történő fizetéseket a CoinPayments segítségével. Végül közvetlen banki átutalásokat is vállalnak az Egyesült Királyságbeli bankszámlájukra.

Saját privát hálózati VPN-szolgáltatások:

 • Nincs forgalmi napló – tárolódnak vagy megmaradnak az internetes tevékenységeken, a sávszélesség-használaton vagy a DNS-lekérdezéseken.
 • Több VPN protokoll – amelyek magukban foglalják az OpenVPN SSL, IKEv2, L2TP / IPSec és PPTP fájlokat.
  AES 256 bites titkosítás – nyugalmat nyújt az internetes forgalom biztonságával kapcsolatban.
 • Töltsön kiegyensúlyozott kiszolgálókat – amelyek hozzárendelik a felhasználókat a legkevésbé használt szerverhez annak biztosítása érdekében, hogy hozzáférjen a leggyorsabb sebességhez.
 • Kiszolgálók legalább 44 országban – lehetővé teszi, hogy legyőzze a web cenzúra különféle formáit a világ különböző régióiból.
 • Eszköz támogatás – amely magában foglalja a Windows, Mac, iOS, Android, útválasztók és mások.
 • Egyidejű eszköz – A támogatás lehetővé teszi, hogy öt különféle eszközt csatlakoztasson egyszerre.
 • NAT tűzfal – megvédi a beérkező rosszindulatú vagy nem kívánt forgalomtól.
 • DDoS védelem – olyan szerverekön keresztül, amelyek fel vannak szerelve a DDoS támadások elleni védelemig, akár 1000 Gbps-ig.
 • DNS szivárgás elleni védelem – a VPN szolgáltatáson kívüli DNS-lekérdezések elleni védelem
 • Korlátlan sávszélesség és 99% -os rendelkezésre állás – győződjön meg arról, hogy a szolgáltatás elérhető az összes internetes tevékenysége számára.
 • Dedikált támogatás – e-mailben, szociális média, csevegés és online közösség útján.

Ingyenes próbaverzió és 90 napos pénz-visszafizetési garancia

Minden új Saját Magánhálózat felhasználó 3 napos ingyenes próbaverziót kap a teljes globális tervéről. A három nap végén automatikusan visszalép az ingyenes szolgáltatásra. Ha tetszik a VPN-hálózatuk, feliratkozhat a fizetős csomagjuk egyikére.

Ezen felül, miután megvásárolta a VPN szolgáltatást, 90 nap áll rendelkezésére, hogy tesztelje és meghatározza, hogy elégedett-e a szolgáltatás lefedettségével és teljesítményével. Ha bármilyen oknál fogva elégedetlen vele, akkor visszatérítik a vételárat. Reméljük, hogy megadja nekik egy esélyt, hogy 100% -kal boldoggá váljon, mielőtt döntését meghozza.

Látogassa meg az MPN-t

A cégről

Saját magánhálózatom a Global Network Services Ltd. tulajdonában és üzemeltetésében van. Ez egy brit központú vállalat, amelyet 2009-ben Jon Gittoes indított, egy lelkes „techie” cég. Az ötlet akkor jött rá, amikor a vállalati VPN-t használja Ázsia átutazása során a kormányzati és regionális korlátozások „átkerülésére”. Brit származása ellenére a társaság Hongkongban van bejegyezve.

Ezt a döntést elsősorban azért hozták meg, mert elkülöníti a szolgálatot az úgynevezett „5”, „9” és a „14 Eyes” hírszerző hálózatoktól. Elősegíti azt is, hogy megakadályozzuk a szigorúbb adatszabályozást, például a „snooper törvényét” (The Investigatory Powers Act 2016), amelyet olyan országok fogadnak el, mint az Egyesült Királyság. Emellett Hongkongban az adatmegőrzési szabályok hiánya csökkenti annak valószínűségét, hogy a helyi önkormányzatok elrendelik az Ön személyes adatait (PII)..

Mint sok technikai embernek, Jon is nagy mértékben hisz a közösség részvételében és a nyílt forrású alkalmazásokban. Ezért a My Private Network VPN szolgáltatás ezen technológiákon épül fel. Ez lehetővé tette számukra VPN-hálózatuk fejlesztését, fenntartását és bővítését az évek során. Ez a filozófia lehetővé teszi, hogy szolgáltatásuk növeli az új hardverek, például a Raspberry Pi 2 és más eszközök támogatását.

  Városi VPN áttekintés

Saját hálózati szerver infrastruktúrám

A Saját magánhálózat 2009-ben kicsivel indult, de az évek során mérsékelt globális VPN-hálózatmá nőtte ki magát. Jelenleg a 44 vagy több ország szerverbankjait foglalja magában. Ezek az országok hat kontinensen oszlanak meg: Afrika, Ázsia, Európa, Észak-Amerika, Dél-Amerika és Óceánia.

MPN VPN országokA VPN-hálózatukban található országok teljes felsorolása a következő:

 • Afrika
  • Egyiptom, Dél-Afrika
 • Ázsia
  • Hong Kong, India, Indonézia, Izrael, Japán, Malajzia, Pakisztán, Fülöp-szigetek, Szaúd-Arábia, Szingapúr, Tajvan
 • Európa
  • Ausztria, Belgium, Cseh Köztársaság, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Németország, Nagy-Britannia, Magyarország, Izland, Írország, Olaszország, Luxemburg, Hollandia, Norvégia, Lengyelország, Portugália, Románia, Oroszország, Spanyolország, Svédország, Svájc, Ukrajna
 • Észak Amerika
  • Kanada, Mexikó, Egyesült Államok
 • Dél Amerika
  • Argentína, Brazília
 • Óceánia
  • Ausztrália, Új-Zéland

Hálózatuk hibatűrő klaszterként működik, amely kiváló minőségű dedikált szerverekből áll, a Tier-1 adatközpontokban, szerte a világon. Minden VPN-kiszolgálónak megvan a saját belső DNS-kiszolgálója. Ez azt jelenti, hogy amikor csatlakozik a Saját magánhálózati szerverhez, a DNS-lekérdezéseik a VPN-kiszolgálón keresztül, harmadik fél beavatkozása vagy bevonása nélkül mennek keresztül. A hálózat NAT tűzfal védelmet is biztosít, amely blokkolja a készülékre érkező rosszindulatú forgalmat. Ezenkívül szervereik őrzik a DDoS támadásokat akár 1000 Gbps sebességgel.

A Saját magánhálózat blokkolja a 25. portot. Ezt az a portot használja az SMTP nem hitelesített levelek küldésére. Úgy érzik, hogy ez szükséges a SPAM e-mailek kiszolgálásuk elkerüléséhez. Ezenkívül nem hajlandóak szerzői joggal védett anyagot letölteni vagy megosztani. Ezért a torrenteket az összes szerverre be kell tiltani azokban az országokban, amelyekre törvényi korlátozások vonatkoznak. Ez azt jelenti, hogy a torrentek csak oroszországi és malajziai hálózati kiszolgálóikon engedélyezettek, vagy ha nem nyilvános torrent-fürtükhöz kapcsolódnak.

Látogassa meg az MPN-t

Adatvédelem és névtelenség

A magánélet védelme az online felhasználók számára elengedhetetlenné válik, mivel a sok ország által létrehozott szabályok „nemzetbiztonsági” okokból rontják azt, beleértve az adatgyűjtést, a hallgatást és másokat. Következésképpen a brit központú My Private Network szolgáltatást Hongkongban regisztrálták. Ez segít megvédeni azt a hírszerző hálózatoktól, amelyeket a modern korban sok ország megosztására hoztak létre. Ezenkívül Hongkongnak nincs kötelező adatgyűjtési szabályzata. Ez valószínűtlenné teszi, hogy a helyi hatóságok információt kérjenek felhasználóikról.

Így a Saját Magánhálózat összpontosíthat ügyfelei adatvédelmi aggályaira. Ezek közül az egyik, hogy nem gyűjtnek tevékenységi adatokat a VPN-hálózaton lévő felhasználóktól. Ez magában foglalja a sávszélességet is. Ezenkívül saját DNS-kiszolgálóikkal is hozzáférnek a DNS Internet-tárhoz, így elrejtik a kérdéseidet és a valódi IP-címüket. Biztonságos fizetési feldolgozókat használnak, és csak a tranzakciós adatokat tárolják helyben. A fizetés kriptovalutákkal, például a Bitcoin segítségével történhet, hogy még névtelenné tegyék a szolgáltatást. Ez egy részlet az adatvédelmi politikájukról, amely ezt illusztrálja.

• Nem tárolunk és nem tárolunk semmilyen információt az internetes tevékenységeivel kapcsolatban, azaz egyáltalán nincs tűzfalnapló.
• Nem tárolunk és nem tárolunk semmilyen információt az Ön által használt sávszélességről.
• Nem tárolunk és nem tárolunk DNS-lekérdezéseinket.

Ezenkívül a Saját magánhálózat VPN-kiszolgálói NAT tűzfalakat használnak, hogy megvédjék az Ön személyazonosságát felfedő rosszindulatú szoftvereket. Szolgáltatásuk védi a DNS szivárgásokat is, amelyek segíthetnek megőrizni valódi IP-jét az interneten kívüli megfigyelőktől. Mint alább láthatja, a Saját magánhálózat sikeresen teljesítette a DNS szivárgástesztünket.

MPN DNS szivárgástesztInformáció az MPN összegyűjti

Felveszik és tárolják az Ön regisztrációs adatait. Ezek az adatok tartalmazzák a regisztrációhoz használt e-mail címet, a fiók felhasználónevét és a fiók jelszavát. Ez egy részlet az adatvédelmi politikájukról, amely ezt mutatja.

Milyen információkat gyűjtünk??
Igyekszünk a lehető legkevesebb információt gyűjteni, de néhány dolgot meg kell adnia nekünk, hogy szolgáltatásainkat tudjuk nyújtani: ezek:

• Felhasználónév és jelszó, amelyet Ön választott ki és szolgáltatásainkhoz való kapcsolódáshoz használt.
• Az Ön e-mail címe, hogy kapcsolatba léphessünk Önnel

Ezenkívül a Saját magánhálózat összekapcsolási információkat gyűjt a rendszerükről. Ezek az információk tartalmazzák a dátumot és az időt, amikor csatlakoznak a hálózathoz, vagy leválasztják azt. Bizonyos további információkat, amelyeket önként vállal, amikor kapcsolatba lép a támogató személyzettel, szintén megőrzik. Végül a metaadatokat rögzítik webhelyük felhasználói számára. Ezt az alábbiakban magyarázzuk meg adatvédelmi politikájukból.

Ezen felül bizonyos információkat automatikusan gyűjtünk, amikor Ön szolgáltatásainkat használja:

• Ha tőlünk vásárol szolgáltatást, rögzítjük a tranzakciós információkat az Ön számláján. … Nem tárolunk és tárolunk semmilyen hitelkártya-információt.
• Ha e-mailen, támogatási igényen vagy felmérésben kapcsolatba lép velünk, akkor további információkat tehet közzé, amelyeket szintén megőriz.
• Amikor csatlakozik szolgáltatásainkhoz, rögzítjük a csatlakozás és a bontás időpontját és dátumát. Ezt az információt hét napig megőrzik, majd kitöröljük rendszerünkből.
Amikor weblapunkat használja, akkor metaadatokat rögzítünk a kapcsolattal és a meglátogatott oldalakkal kapcsolatban.

Adatvédelmi összefoglaló

Saját magánhálózatom nagyon óvatosan választotta Hongkongot, mint szolgáltatási regisztráció helyét. Könnyen olvasható adatvédelmi irányelveik azt mutatják, hogy nyitottak szeretnének lenni arról, hogy milyen adatokat csinálnak és nem gyűjtenek, valamint hogy felhasználják azokat. Noha inkább azt szeretnénk, ha nem rögzítenek semmilyen adatot a VPN-felhasználóik számára, úgy gondoljuk, hogy csak minimális mennyiségű csatlakozási adatot gyűjtnek, és rendszeresen törlik..

Emellett szolgáltatásuk extra funkciókat is alkalmaz az adatvédelem védelme érdekében. Ezek a szolgáltatások tartalmazzák a névtelen titkosítási kifizetéseket, a belső DNS-t, a DNS szivárgás elleni védelmet és a NAT tűzfalvédelmet. Ezért úgy gondoljuk, hogy ésszerűen biztos lehet benne, hogy a Saját magánhálózat komolyan veszi az Ön személyes adatait, és a kiszolgálásuk segít megvédeni azt a hálózatuk használata közben. Mint mindig, azt javasoljuk, hogy olvassa el a Szolgáltatási feltételeket és az Adatvédelmi irányelveket.

Látogassa meg az MPN-t

Az internetes forgalom biztonsága

Alapértelmezett alkalmazásprotokollok

Az első dolog, amelyet figyelembe kell venni a Saját magánhálózat internetes forgalmának biztonsága szempontjából, a kapcsolaton használt protokoll. Hálózatuk különféle protokollokat támogat. Ezek a protokollok tartalmazzák az OpenVPN SSL, IKEv2, L2TP / IPSec és PPTP protokollokat. A Saját magánhálózat szolgáltatás alapértelmezés szerint az OpenVPN SSL protokoll Windows, Mac OS X és Android esetén.

Az MPN az IKEv2 protokollt használja alapértelmezésként az iPhone és iPad készülékekhez. Mindkettőt biztonság és teljesítményük szempontjából a jelenleg használt legjobb VPN-protokolloknak tekintik. Ezenkívül az IKEv2 protokollt a mobil környezetre optimalizálták, mivel a multi-homing funkció lehetővé teszi, hogy kapcsolatban maradjon hálózatok közötti váltáskor. Ezenkívül mindkettő támogatja az AES-256 bites titkosítást.

Titkosítás, amelyet a Saját magánhálózat használ

A Saját magánhálózat szolgáltatás által használt titkosítás biztonságának kiértékeléséhez meg kell vizsgálnunk az OpenVPN SSL szoftver alkalmazásuk által használt legjobb és alapértelmezett protokollt. A konfigurációs fájlból és más forrásokból azt találtuk, hogy az OpenVPN megvalósításuk a következőket használja:

 • Kézfogás (szerver / kliens) – az RSA-4096 által készített, 1024 bites Diffie Hellmann kulcsokkal.
 • Adatcsatorna rejtjele – AES-256-CBC.
 • Adatok hitelesítése – HMAC SHA256-t használ.
 • Vezérlőcsatorna rejtjele – AES-256-GCM.
 • Csatorna hitelesítés vezérlése – SHA-384-et használ.

A kézfogás elegendő a szerver és az ügyfél hitelesítéséhez. Ez megóvja a középső ember támadásait. Minden új csatlakozással új vezérlőcsatornák kerülnek tárgyalásra. Az AES-256 egy előnyben részesített paraméterének használata a vezérlőkódolás erősségéhez és az SHA-384 paraméter használatával a csatorna hitelesítéséhez. Az adatokat az AES-256 segítségével titkosítjuk, a HMAC SHA256 hitelesítéssel. Ezeket a paramétereket használják az amerikai kormány titkos dokumentumainak biztosításához. Végül az 1024 bites Diffie Hellman kulcsok használatával biztosítják az előzetes titoktartást, és minimális adatmegvilágítást biztosítanak, ha egy kulcs sérült..

Biztonsági következtetések

A fenti beállításokkal a Saját magánhálózat az iparágban jelenleg rendelkezésre álló legerősebb VPN-biztonságot valósította meg. Következésképpen biztosítani kell, hogy az online forgalom jól védett. Ez az adatvédelmi funkcióval együtt „nyugalmat” nyújt Önnek, amikor VPN-kiszolgálóikhoz férnek hozzá.

  hide.me áttekintés

Saját magánhálózati VPN-támogatás

A Saját Hálózat támogatása elsősorban jegyek útján történik. Azt mondják, hogy ezekre 12 órán belül válaszolnak. Körülbelül egy órán belül megválaszolták a miénket. Ezért a válaszadás maximális ideje 12 óra, és alapértelmezésként a jegy megérkezésének igazolására szolgál.

OpenVPN MPN támogatási válasz e-mailAdja meg az e-mail címét, a jegy tárgyát és a probléma leírását a jegybe. Ha problémája van csatlakozással, akkor csatolnia kell a csatlakozási naplót.

MPN támogatási jegy
Van egy kiterjedt GYIK-adatbázisuk is, amely jól szervezett és könnyen áttekinthető. Ez az adatbázis sok kérdésre válaszolhat. Létező útmutatókat tartalmaz a Saját magánhálózat szolgáltatás különféle eszközökkel és protokollokkal történő használatához. Ezek linkeket és tippeket tartalmaznak a folyamat megkönnyítésére.

Van egy közösségi súgófórumuk is, amely segítségével kérdéseket tehet fel és válaszokat találhat. Regisztrálnia kell, mielőtt kérdéseket feltenne a fórumon. Webhelyük blogja frissítési bejelentéseket, biztonsági tippeket és egyéb kapcsolódó témákat tartalmaz. Végül fenntartják a közösségi média jelenlétét a Facebook-on, a Twitter-en és a Google-on+.

Látogassa meg az MPN-t

Saját magánhálózat: tesztelés

OpenVPN SSL protokoll telepítése

A Saját Hálózat az alkalmazásukon keresztül támogatja az OpenVPN protokollt. Ez a szoftver SSL-en keresztül csatlakozik más harmadik fél nyílt forráskódú programjaihoz. A PC- és Mac-felhasználók kapcsolatait az OpenVPN Technologies, Inc. és az Tunnelblick VPN grafikus felhasználói felületek (GUI) kezelik. Ezen felül telepítenie kell a konfigurációs fájlokat a használni kívánt kiszolgálókhoz. Ezt szemléltetjük a Windows 10 telepítésében, a szervizelés céljából.

Az OpenVPN ezen megvalósítása kissé bonyolultabbá teszi a telepítést. Ugyanakkor lehetővé teszi számukra, hogy az OpenVPN-et is támogassák az újabb hardverek széles választékán. Ez magában foglalja a Raspberry Pi 2 szolgáltatáson keresztüli szolgáltatás igénybevételét a Kodi-on keresztül a leggyakoribb Just Enough operációs rendszer (JeOS) média interfész, az OpenELEC és a LibreELEC használatával..

Kézi protokollok telepítése más eszközökre

Ha az eszköz nem tud csatlakozni az OpenVPN-en keresztül, akkor az IKEv2, L2TP / IPSec és PPTP fájlokat is támogatják. Ezeket a többi protokollt manuális telepítés támogatja a megfelelő beépített hálózati segédprogramok segítségével. Ezeknek a telepítéseknek a lépésről lépésre található útmutatója megtalálható a GYIK-ban a Saját magánhálózat webhelyen. A több protokoll támogatása lehetővé teszi, hogy szolgáltatásaikat különféle eszközökkel használják. Ide tartoznak a PC, a Mac, Android és iOS mobiltelefonok és táblagépek, az Amazon táblagépek, a Google Chromebook, a játékkonzolok, a különféle útválasztók és mások.

A Saját magánhálózati Windows kliens telepítése és használata

Az OpenVPN SSL támogatás telepítése a Windows 10 rendszerre

A Saját magánhálózathoz az OpenVPN SSL-en keresztül történő csatlakozás telepítésének megkezdéséhez először le kell töltenie az OpenVPN telepítőalkalmazást a Windows 10 rendszerhez. Ez megtalálható a webhelyük főmenüjében az „Indulás” lehetőség kiválasztásával. Először kattintson a „Letöltés Windows 10-re” gombra, és mentse a fájlt a számítógépére.

MPN szoftver telepítéseMielőtt helyesen telepítheti az OpenVPN SSL támogatást a kiszolgálásukhoz a számítógépre vagy más eszközre, létre kell hoznia egy fiókot a Saját magánhálózat webhelyen. Ha még nem regisztrált fiókot, kattintson a „Kezdje el ingyen” gombra. Megnyitja a fiók létrehozásának oldalát.

MPN-fiók létrehozásaHozzon létre egy felhasználónevet és jelszót fiókjához, és írja be az e-mail címét, hogy társítsa a fiókjával. Erősítse meg a jelszavát, és jelölje be a bot négyzetet. A fiók létrehozásának befejezéséhez válassza a „Fiók regisztrálása” gombot.

Ez két dolgot fog tenni. Üdvözlő üzenetet küld Önnek a Saját magánhálózat részéről, és megnyitja az újonnan létrehozott fiókját a saját webhelyükön. Ellenőrizze, hogy van-e aktív háromnapos próbafiókja.

MPN kliens oldalMost, hogy létrehozott egy fiókot, megkezdheti a Saját magánhálózat OpenVPN telepítését a számítógépére. Futtassa a korábban letöltött fájlt, és hagyja, hogy módosítsa a számítógépet az „Igen” kiválasztásával. Ezzel megnyílik a telepítővarázsló.

MPN feltételekA „Következő” gombra kattintva megjelenik a licencszerződés, amelyet megvizsgálhat és elfogadhat. A folytatáshoz el kell fogadnia a feltételeit. A következő beállítási képernyőre lépéshez válassza az „Egyetértek” gombot. Megnyílik a képernyő, amelyen megadhatja, hogy mely szerverekre kívánja telepíteni a konfigurációkat. Alapértelmezés szerint csak az alapvető OpenVPN szoftvert, a GBR (UK) és az ingyenes csatlakozási fájlokat választja.

MPN komponensek kiválasztásaCsak azokat a helyeket választhatja meg, amelyeket csatlakoztatni akar, vagy amelyeket úgy tett, mint ahogy tettük, és kiválaszthatja az összes csatlakozási összetevőt. Ez a képernyő határozza meg, mely .ovpn konfigurációs fájlokat továbbítja a kezdeti OpenVPN telepítés során. Később az MPN konfigurációs eszköz futtatásával hozzáadhat összetevőket. Ha készen áll, válassza a „Next” -ta folytatáshoz.

A következő képernyőn írja be az útvonalat az átvitt OpenVPN fájlokhoz. A „Tallózás” gombbal is választhat útvonalat, vagy egyszerűen kattintson a „Tovább” gombra az alapértelmezés elfogadásához. Miután megadta a telepítési útvonalat, válassza a „Következő” gombot a fiók regisztrálásához.

MPN BejelentkezésEkkor kéri a „Felhasználónév” és a „Jelszó” megadását, amelyet a fiók regisztrálásakor hozott létre. Ne írja ide e-mail címét. Csak a Saját magánhálózat webhelyén nyitja meg fiókja ügyféloldalát. Ha nem adja meg a hitelesítő adatait, akkor az MPN-kapcsolatok a telepítés után megszakadnak. Így írja be őket, és kattintson a „Tovább”.

Megnyitja az utolsó konfigurációs oldalt, ahol kiválaszthatja az OpenVPN kapcsolat által használt portot. Az UDP 1194-es port az alapértelmezett, és akkor kell használni, kivéve, ha a konfiguráció frissítése sikertelen kapcsolatok miatt.

Port kiválasztása az MPV-hez való OpenVPN-kapcsolatokhozEz befejezi az OpenVPN SSL és a Saját magánhálózat szolgáltatás közötti kapcsolatokhoz szükséges beállításokat. A telepítés megkezdéséhez kattintson a „Telepítés” gombra. Ez átviszi a .ovpn konfigurációs fájlokat a választott útvonalra és telepíti a szükséges TAP illesztőprogramot. Amint a telepítés befejeződik, elérhető lesz a „Next” gomb.

Az MPN OpenVPN telepítése a Windows 10 rendszerreEnnek kiválasztása megnyitja a végleges beállítási képernyőt. Alapértelmezés szerint elindítja a szolgáltatást, amikor rákattint a „Befejezés” gombra. Kattintson a „Befejezés” gombra a My Private Network VPN szolgáltatás használatának megkezdéséhez.

Az MPN Windows Client használata

Amint a Saját magánhálózat szolgáltatás elindul, minimalizálódik a tálcán. Szolgáltatásuk a Windows kliensen a nyílt forrású OpenVPN grafikus felhasználói felületet használja. A tálcára kattintva ikonja leválasztott állapotban jelenik meg. Figyelje meg, hogy a zár bezárt és a szimbólum piros. Ha az egérmutatót ebben az állapotban az ikon fölé viszi, megjelenik az OpenVPN felhasználói felület.

MPN leválasztott tálca ikonA My Private Network VPN hálózat szerveréhez való csatlakozáshoz kattintson a jobb gombbal a tálcán található ikonra, válassza ki az országot, amelyen keresztül csatlakozni szeretne, és válassza a menüből a connect lehetőséget..

Csatlakozás MPN USA szerverhezVegye figyelembe, hogy a „Leválasztás” és az „Állapot megmutatása” nem aktív választás. A „Napló megtekintése” lehetőség kiválasztásával megnyílik egy szöveges fájl a kapcsolatok számára. Az USA .opvn szövegfájlt a „Konfiguráció szerkesztése” linkre kattintva is megtekintheti és szerkesztheti. Az OpenVPN grafikus felhasználói felületének beállításait az első menüben a „Beállítások” lehetőség kiválasztásával módosíthatja.

Saját privát hálózat OpenVPN Windows kliens beállításai

Három fül van ezeknek a beállításoknak a vezérlésére és az információk megjelenítésére a My Private Network OpenVPN Windows kliens implementációjában. Ezek a lapok az “Általános”, “Speciális” és “Névjegy” beállítások.

Az általános beállításokat a következő részekre osztják:

 • Felhasználói felület – lehetővé teszi a GUI felület által használt nyelv kiválasztását. Választhat spanyol, francia, angol, orosz, kínai és mások között.
 • üzembe helyezés – lehetővé teszi az ügyfél megnyitását, amikor a Windows elindul.
 • preferenciák – lehetővé teszi az információk tárolásának és az értesítések megjelenítésének irányítását.
  • Függelék hozzáadása a naplóhoz – lehetővé teszi, hogy új kapcsolatokat csatoljon a naplóba, ahelyett, hogy felülírja a benne lévőket.
  • Show script window – lehetővé teszi a futó szkriptek (szöveges fájl) módosítását.
  • Csendes kapcsolat – vezérli a megjelenített csatlakozási információkat.
  • Show ballon – lehetővé teszi annak meghatározását, hogy mikor vagy ha látja a csatlakozási értesítéseket. Csak csatlakozáskor választhat, amikor csatlakozik, vagy újra csatlakozik, vagy soha.

OpenVPN Inc. GUI beállítások

A speciális lap lehetővé teszi annak meghatározását, hogy az ügyfél hol keresse az OpenVPN konfigurációs fájlokat, és tárolja a csatlakozási naplókat. Beállíthatja a szkriptek időtúllépését is az előcsatlakozáshoz, csatlakozáshoz és leválasztáshoz. Javasoljuk, hogy a legtöbb felhasználó fogadja el az ezen speciális beállítások alapértelmezéseit. Az utolsó beállítás lehetővé teszi a szoftver számára, hogy csak szerviz üzemmódban működjön.

A about lapon megjelenik az OpenVPN legújabb verziója és a szerzői jogi információk. Azt is elmagyarázza, hogy az OpenVPN szoftver miként működik az internet biztonságának mindenki számára történő biztosításában.

  Az AdBlock 2016 áttekintése

Ha egy sárga ikont lát a tálcán, ez azt jelenti, hogy a szolgáltatás továbbra is megpróbál csatlakozni a választott szerverhez.

MPN csatlakoztató tálca ikonraA kapcsolat befejezése után egy állapotüzenet jelenik meg.

MPN Status NotificationA tálca kinyitása és az egér fölhúzása megjeleníti a kapcsolat állapotát. Vegye figyelembe, hogy az ikon zöld színű. Mint láthatja, az MPN USA szervert választották ki, és jelenleg csatlakozunk hozzá. Ez azt is mutatja, ahogyan csatlakozunk, és a hozzárendelt virtuális IP-címet.

MPN Mouse-over Status MessageAz ikonra a jobb gombbal kattintva azt jelzi, hogy csatlakoztunk egy MPN USA szerverhez. Figyelje meg az MPN USA melletti ellenőrzést. Azt is láthatja, hogy a „Csatlakozás” most inaktív. Ha új szerverre szeretne váltani a Saját magánhálózaton, akkor először le kell választania a jelenlegi szerverről. Ellenkező esetben a kapcsolat meghibásodhat.

Lekapcsolás MPN VPN szerverrőlA kapcsolat állapotát az „Állapot megmutatása” lehetőség kiválasztásával tekintheti meg. Ez az ablak megjeleníti a csatlakozási naplót, és lehetővé teszi annak vizsgálatát. Itt is leválaszthatja és újracsatlakozhat a jelenlegi szerverhez.

MPN Status WindowSaját magánhálózati Windows kliens-összefoglaló

A Windows telepítőfájlja lehetővé teszi az OpenVPN SSL Windows kliens egyszerű telepítését a My Private Network szolgáltatáshoz történő kapcsolódáshoz. A telepítés konfigurálásához azonban némi gondolkodást és technikai képességet igényel az ön részéről. A szolgáltatás az OpenVPN Inc nyílt forráskódú felhasználói felületén keresztül fut a tálcán. Ez egy menü alapú rendszer. Egyszerűen kattintson a jobb gombbal a GUI ikonra a tálcán, válassza ki a kiszolgáló helyét, és kattintson a létrejövő almenü „Csatlakozás” elemére. A bontáshoz válassza ki az aktuális kapcsolatot, amelyikkel megjelenik egy jelölés, majd válassza a “Bontás” lehetőséget. Az újhoz való csatlakozás előtt le kell választania a jelenlegi VPN-kiszolgálót.

Látogassa meg az MPN-t

A Saját magánhálózat Android alkalmazás telepítése és használata

Az Android MPN Secure telepítése & Gyors VPN Manager alkalmazás

Először keresse meg a Saját magánhálózat webhelyet. Azonnal érintse meg a „Kezdje el ingyen” gombot. Ezután görgessen lefelé, és érintse meg a „Szerezd meg a Google Playen” elemet az MPN VPN Manager alkalmazás letöltéséhez.

Az MPN alkalmazás telepítése Androidra

Az üzlet megnyitása után érintse meg a „Telepítés” elemet a szoftver átviteléhez a készülékre. Amikor ez a folyamat befejeződik, koppintson az „Megnyitás” gombra. Ez elindítja az alkalmazást az Android telefonján vagy táblagépén.

A Saját magánhálózat hitelesítése az Android számára

Az alkalmazás indulása után megjelennek a verzióinformációk. Ezt követi a fiók létrehozási képernyő. Mivel már van fiókunk, érintse meg a „Meglévő fiók használata” gombot.

Bejelentkezés az Android MPN alkalmazásbaMiután megnyílik a bejelentkezési képernyő, írja be a „Felhasználónév” és a „Jelszó” elemet. Érintse meg a „Bejelentkezés” elemet a hitelesítő adatok ellenőrzéséhez és az alkalmazáskapcsolat irányítópultjának megnyitásához. A jelenlegi leválasztott állapotban megjeleníti a valódi tartózkodási helyét, az ikon pirossal van kiemelve nyitott zár mellett, és a „Csatlakozás” gomb.

Első csatlakozás MPN VPN szerverhez az Android telefonról

Érintse meg a „Válasszon országot” elemet. Megnyitja az országátfedési képernyőt, ahol kiválaszthatja azt az országot, amelyhez csatlakozni szeretne. Válassza az Egyesült Államok lehetőséget, majd érintse meg a „Csatlakozás” gombot. Mivel ez az első alkalom, hogy az MPN VPN alkalmazást használja, engedélyt kell adnia neki a VPN beállításához.

Az első MPN kapcsolat létrehozása az Android telefonjárólKoppintson az „OK” gombra, és a műszerfal sárga ikonjára vált, amely összekötő állapotba vált. Rövid idő elteltével az ikon zöldre vált, és a művelet gombon megjelenik a „Leválasztás” felirat. Most csatlakozik a Saját magánhálózat szolgáltatáshoz, és biztonságos az internetes forgalom. A műszerfal megjeleníti az új virtuális IP-címét. Most nyissa meg az alkalmazásmenü ikont (három vízszintes vonal) a bal felső sarokban a megnyitáshoz.

A Saját magánhálózat Android App menüje

A menü képernyő tetején jeleníti meg a fiókja adatait. Ezt maga a menü követi. Az alkalmazásmenü a következő nyolc elemet tartalmazza:

 • Jelszó módosítása – lehetővé teszi az alkalmazás használatával a jelszó megváltoztatását.
 • GYIK – megnyitja a GYIK kategóriát. Ezen kategóriák egyikének kiválasztásával megnyílik a kapcsolódó cikkek listája, amelyeket meg lehet vizsgálni.
 • Feliratkozás – tudatja Önnel, hogy az előfizetés változtatása csak a saját weboldalán történhet, és felajánlja, hogy odaviszi Önt.
 • Lépjen kapcsolatba velünk – megnyit egy képernyőt, ahol fiókokkal vagy támogatással kapcsolatos kérdéseket tehet fel.

MPN Android App Menu1

 • Küldje el a hibakeresési naplót – megnyílik egy képernyő, ahol elküldheti a kapcsolati naplót az MPN támogatására a problémák megoldása érdekében.
 • Beállítások – lehetővé teszi a használt protokoll megváltoztatását, ha kapcsolódási problémák merülnek fel. Alapértelmezés szerint az UDP 1194, de a maximális titkosításhoz az TCP 443 és a TCP 1194 UDP 4096 beállítást is választhatja. A TCP kapcsolatok lassabbak. Hiba jelenik meg, ha csatlakozás közben megpróbálja megváltoztatni a protokollokat.
 • Rólunk – megjeleníti a verzióinformációkat és a Saját magánhálózat webhelyére, a támogatási e-mailekre és a közösségi média fiókokra mutató linkeket.
 • Kijelentkezés – kilépés előtt megerősítő üzenetet nyit.

MPN Android App Menu2Csatlakozás új szerverhez az MPN Android App segítségével

Ha új VPN szerverre szeretne váltani, akkor le kell választania a jelenlegi szerverről. Egyébként hibaüzenetet fog kapni. Ezután válassza ki az új országot, amelyhez csatlakozni szeretne. Érintse meg a kapcsolót a kapcsolat befejezéséhez.

Csatlakozás egy brit szerverhez az MPN Android App segítségévelSaját magánhálózat Android-alkalmazásának összefoglalása

Az Android MPN Secure telepítése & A gyors VPN Manager alkalmazás egyszerű. A Windows telepítőjétől eltérően ez automatikusan magában foglalja az összes országot. Ezenkívül megváltoztathatja az alkalmazás protokolljait. A VPN-kiszolgálóhoz való csatlakozáshoz csak néhány érintés szükséges. Először válassza ki az országot, majd koppintson a kapcsolat váltására. A leválasztáshoz csak érintse meg a műszerfal képernyő alján található művelet gombot. A menü olyan elemeket tartalmaz, amelyek segítik a szolgáltatás igénybevételét.

Saját magánhálózati VPN sebességteszt

Az MPN-t az OpenVPN SSL használatával teszteltük az AES-256-tal Windows 10 alatt. A My Private Network VPN szolgáltatás közepes volt a sebességtesztjeinken. Teljesítménye nem volt figyelemre méltó, összehasonlítva néhány gyorsabb VPN-hálózattal, amelyet teszteltünk. A titkosítási költségek, amelyek az AES-256 algoritmus miatt merültek fel, valószínűleg a sebességcsökkenés elsődleges oka. Ezt a sebességcsökkenést a szerver túlzsúfoltsága is okozhatja.

Saját magánhálózati VPN sebességtesztLáthatja, hogy a letöltési sebességünk VPN kapcsolat nélkül 41,4 Mbps volt, de a My Private Network VPN szolgáltatás használatakor 30,41 Mbps-ra csökkent. Ez körülbelül 26,5% -kal csökken egy szerverre New York City-ben. Hasonló eredményeket találtunk más helyek használatakor is, ahol nagyobb sebességcsökkenés volt megfigyelhető a távolság és a ping sebesség növekedésével. A My Private Network VPN használatakor körülbelül 50% -kal csökkent a sebesség egy 4100 mérföld távolságban lévő kiszolgáló felé. A teljesítmény elvesztése ellenére a 20+ Mbps sebesség továbbra is elég gyors a legtöbb alkalmazás számára. Előfordulhat, hogy eltérő eredményeket mutat a világ régiójában, és az eredeti ISP sebességétől függően előfordulhat, hogy a szolgáltatásukkal összecsapnak.

MPN áttekintés: Következtetés

A Saját Hálózat körülbelül tíz éve működik a VPN-iparban. Ez egy brit központú cég, amelyet adatvédelmi okokból Hongkongban regisztráltak. Mérsékelt globális VPN-hálózatuk van. Több mint 44 országban vannak szerverük. Ezeket a szervereket Antarktisz kivételével minden kontinensen elosztják. Hálózatuk csak az oroszországi és malajziai szerverein engedélyezi a P2P forgalmat.

A Saját magánhálózat szolgáltatás lehetővé teszi az OpenVPN SSL, IKEv2, L2TP / IPSec és PPTP protokollok közötti kapcsolódást. A több protokoll támogatása lehetővé teszi, hogy szolgáltatásaikat különféle eszközökkel használják. Alkalmazási szoftverük csatlakozik a Windowshoz, a Mac OS X-hez és az Androidhoz OpenVPN segítségével, harmadik féltől származó, nyílt forrású szoftverrel, például az OpenVPN Inc., a GUI és az Tunnelblick segítségével. Ezért a telepítése nem olyan egyszerű, mint néhány szolgáltatónál. A megfelelő konfiguráláshoz felhasználói bemenetet igényel. Szolgáltatásuk alapértelmezés szerint az IKEv2 protokollhoz kapcsolódik az iPhone és iPad számára.

A Saját Magánhálózat az iparágban jelenleg elérhető legerősebb VPN-titkosítást használja az OpenVPN és az IKEv2 kapcsolatokhoz. Mindkettőt 256 bites AES titkosítással biztosítjuk. Nem gyűjtenek és nem tárolnak forgalmi naplókat az internetes tevékenységekről, a sávszélesség használatáról vagy a DNS-lekérdezésekről. Szolgáltatásuk DNS szivárgás elleni védelmet, NAT tűzfalat és DDoS védelmet nyújt. Támogatásuk elsősorban e-mail jegyek útján történik. Az Android alkalmazásnak csevegő komponense is van. Ezenkívül jól szervezett GYIK-adatbázisuk van, lépésről-lépésre szóló útmutatókkal, hogy szolgáltatásukat különféle eszközökre telepítsék.

Mi tetszett a szolgáltatásban:

 • Nem vezetnek VPN-tevékenységi naplókat.
 • Ez a szolgáltatás megfelelő biztonságot nyújt az OpenVPN és az IKEv2 kapcsolatok számára.
 • A MyTelly SmartDNS szolgáltatást a fizetett csomagok tartalmazzák.
 • A P2P engedélyezett az orosz és a malajziai szervereknél.
 • Az MPN 3 napos ingyenes útvonalat és 90 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.
 • Korlátozottan ingyenes szolgáltatást nyújtanak mindenki számára.

Ötletek a szolgáltatás javításához:

 • Saját magánhálózatom kifejlesztette saját egyedi kliensét a felhasználás előtti felhasználásra.
 • Adjon hozzá további kiszolgálókat egyes helyeken a teljesítmény javítása érdekében.

Saját magánhálózatom szerverekkel rendelkezik Afrikában, Ázsiában, Európában, Észak-Amerikában, Dél-Amerikában és Óceániában. Minden új felhasználó számára 3 napos ingyenes próbaverziót kínálnak, amely nem igényel hitelinformációkat. Ezen felül 90 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy kockázat nélkül kipróbálhatja VPN-szolgáltatásaikat. Ha úgy dönt, hogy kedveli, akkor teljes havi tervét havonta 7,17 font összegben kaphatja meg.

Látogassa meg az MPN-t

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me