SlickVPN áttekintés

Kezdjük a SlickVPN áttekintésével az általuk kínált VPN-kapcsolatok típusainak áttekintésével. Rendszeresen VPN-kapcsolattal rendelkeznek egy biztonságos alagút útján az egyik átjáró-szerverükkel, amely felhasználható az Ön magánéletének védelmére és a tranzakciók biztonságára az internetes forgalom titkosításával. Ezután a forgalmat összekeverik az átjáró többi felhasználójával, hogy a lehető legnagyobb mértékben véletlenszerűvé tegyék és védjék névtelenségüket az interneten való szörfözés közben. Ha csatlakozik ezen a szokásos VPN-kapcsolaton keresztül, akkor a legnagyobb sebességet és pontos földrajzi célzást nyújtja. A SlickVPN azonban egy másik csatlakozástípust, a HYDRA-t kínál azok számára, akik nem igényelnek pontos földrajzi elhelyezkedést, de rendkívül biztonságos VPN-kapcsolatot akarnak. Az ilyen típusú kapcsolat gyakorlatilag lehetetlenné teszi, hogy bárki is nyomon tudja követni a számítógépről a kimenő forgalmat, az véletlenszerű átjáró miatt, amelyet az internet eléréséhez használ..


SlickVPN áttekintés

Árképzés és különleges ajánlatok

A SlickVPN meglehetősen alapvető árazási struktúrát biztosít a szokásos VPN szolgáltatásához, amely magában foglalja a HYDRA hozzáférést. Három fizetési feltételt biztosítanak. A SlickVPN feltételei között szerepel: egy hónap, három hónap és egy év. Más VPN szolgáltatásokhoz hasonlóan a hosszabb távú tervek is nagyobb árengedményeket eredményeznek, és az éves terv nyújtja a legnagyobb árengedményt.

SlickVPN árképzés

Mint láthatja a fentiekből, a SlickVPN egy hónapig 10.00 dollárért forgalmazza szokásos VPN szolgáltatását. Három hónapos szokásos VPN-jét csak 6,67 dollárért kaphatja meg. Végül, a legjobban értéküket az lehet, ha évi szolgálatba vételre kerülnek, évente csak 48,00 dollárral. Ez azt jelenti, hogy igazságos módon kaphat egy év szolgálatot Havonta 4,00 USD ami több mint 60% -ot takarít meg a szokásos havi áruknál.

Kínálnak egy központi csomagárat is, amely 46 országból 11-et tartalmaz, csupán havi 8,33 dollárért. Ez a csomag 25 várost foglal magában a következő országokban: Kanada, Németország, Magyarország, Japán, Litvánia, Románia, Szingapúr, Svédország, Egyesült Királyság, Egyesült Államok és Hollandia. Ezen felül lehetőségük van VPN-szolgáltatás blokkok vásárlására is, 20/4/8/12-ig, napi 0,75 dollárért..

A SlickVPN számos különféle fizetési módot elfogad, beleértve a Bitcoin, a Visa, a MasterCard, az American Express, a Discover és a PayPal szolgáltatást. Fizethet amerikai dollárral, angol fontral vagy európai euróval. A Bitcoin használatával történő fizetés elősegíti, hogy névtelenné váljék. Ha PayPal-t használ, akkor az azon keresztül történő fizetés lehetővé teszi a VPN-szolgáltatásukért történő fizetés engedélyezését egy központi helyről.

Kockázatmentes próbaidőszak

Bár a SlickVPN nem kínál ingyenes próbaverziót egyikük szolgáltatásáért, 30 napos pénz-visszatérítési garanciával rendelkezik. Ez elegendő időt igényel a szolgáltatás átnézéséhez és annak elvégzéséhez. Ha nem vagy 100% -ban elégedett szolgáltatással, örömmel visszatéríti előfizetési díját a szolgáltatás első 30 napjában. A visszatérítés csak az ügyfél kérésére történik, a szolgáltatások megfizetésétől számított 30 napon belül.

Látogasson el a SlickVPN oldalra

SlickVPN Services

A SlickVPN szokásos VPN szolgáltatásai hozzáférést biztosítanak a kiszolgálókhoz 462 országban több mint 142 városban, ezer dinamikus IP-címmel. Azok, akik feliratkoznak a szokásos VPN szolgáltatásra, szintén használhatják a HYDRA kapcsolataikat, hogy még anonimabbak legyenek az internet használata közben. A letöltött adatokra nincs korlátozva sávszélesség. Szolgáltatásuk révén öt eszközt csatlakoztathat egyszerre, legfeljebb két IP-cím alapján. Ezenkívül az útválasztón is használható, amely titkosított hozzáférést biztosít a rajta keresztül csatlakoztatott eszközökhöz egyetlen kapcsolattal..

Mi a HYDRA kapcsolat? A SlickVPN olyan VPN-kapcsolatot kínál, amely több ugrást biztosít azon szerverek között, ahol először kapcsolódik egyikük szerveréhez egy biztonságos VPN-alagútban. Miután ez a kapcsolat létrejött, a forgalmat biztonságosan egy másik VPN-alagúton keresztül egy hálózatuk véletlenszerverére továbbítják, majd végül kilépnek a nyilvános internetbe. Mivel ez a második VPN-ugrás véletlenszerű, gyakorlatilag lehetetlenné teszi a forgalom nyomon követését, amikor elhagyják a VPN-kiszolgálóikat. Ez még nagyobb biztonságot és anonimitást biztosít az Ön számára, amelyet egyetlen VPN-kapcsolat biztosít. Mivel ez a típusú kapcsolat véletlenszerű VPN-kiszolgáló csomópontot használ, ezért nem szabad használni, ha a cél virtuális földrajzi áthelyezés. Ezt a koncepciót az alábbi ábra szemlélteti.

SlickVPN HYDRA

A SlickVPN előfizetők hozzáférhetnek a legszélesebb körben elfogadott VPN protokollokhoz, mint például a PPTP, a Cisco IPsec és az OpenVPN. Windows és Mac OS X ügyfeleik alapértelmezés szerint az OpenVPN-t használják egy AES-256-CBC rejtjel használatával. Ez a legjobb biztonságot nyújtja, csekély sebességveszteséggel a szolgáltatásuk használata közben. Noha más ügyfeleknek nincsenek klienseik, támogatást nyújtanak a PPTP és az L2TP / IPsec számára, amelyek be vannak építve a legtöbb mobil eszközbe, és sok útválasztót támogatnak. Kiváló lépésről lépésre mutatnak útmutatók a webhelyükön, amelyek segítenek az IOS, Android és Windows mobil eszközök, valamint sokféle útválasztó beállításában..

SlickVPN hálózati és szerver helyek

A SlickVPN hálózat több mint 142 város szervereiből áll, amelyek szerte a világon 46 országban vannak. Az összes szerverük nagy sebességgel rendelkezik, és támogatják a port-továbbítást.

OrszágokVárosokProtokollokLogpolitika
46142OpenVPN TCP / UDP, Cisco IPsec, PPTPNincs napló

Azon országok és városok listája, amelyekben a SlickVPN rendelkezik VPN-átjárókkal, a következőket tartalmazza:

 • Afrika
  • Dél-Afrika (2): Fokváros-1; Lanseria-1
 • Ázsia
  • Hong Kong (3): Hong Kong-3, India (5): Chennai / Madras-1; Pune-4, Indonézia (1): Jakarta-1,
   Japán (2): Tokió-2, Macau (1): Makaó-1, Malaysia (2): Kuala Lumpur-2,  Singapore (2): Szingapúr-2, Taiwan (2): Taichung-1; Taipei-1, Thaiföld (1): Bangkok-1
 • Európa
  • Ausztria (2): Graz-2, Belgium (2): Ostend-2, Bulgária (1): Szófia-1, Cseh Köztársaság (5): Zlin-5
  • Dánia (1): Koppenhága-1, Franciaország (5): Lillie-1; Paris-3; Strasbourg-1, Németország (7): Düsseldorf-2; Frankfurt-4; Nürnberg-1
  • Magyarország (2): Budapest-2, Izland (2): Reykjavik-2, Írország (2): Dublin-2, Izrael (2): Tel Aviv Yafo-2
  • Olaszország (2): Milánó-2, Lettország (1): Riga-1, Liechtenstein (1): Vaduz-1, Luxemburg (3): Luxemburg-3
  • Hollandia (5): Amszterdam-5, Norvégia (1): Torp-1, Lengyelország (4): Gdansk-3; Varsó-1
  • Portugália (2): Lisszabon-2, Koszovói Köztársaság (1): Prishtina-1, Románia (3): Bukarest-3,
  • Orosz Föderáció (2): Moszkva-2, Spanyolország (2): Barcelona-1; Madrid-1, Svédország (6): Halmstad-3; Stockholm-3
  • Svájc (2): Zürich-2, pulyka (1): Isztambul-1, Ukrajna (1): Kijev-1
  • Egyesült Királyság (15): Coventry-1; Eastleigh közelében Southampton-2; Man-sziget-1; London-7; Manchester-1; Rochester-2
 • Észak Amerika
  • Kanada (10): Montreal-5; Quebec City-1; Richmond, BC-1; Toronto-3
  • Egyesült Államok (90): Atlanta, GA-6; Boston, MA-1; Buffalo, NY-2; Chicago, IL-8; Dallas, TX-9; Denver, CO-2; Fletcher, NC-4; Houston, TX-2; Kansas City, MO-8; Las Vegas NA-5;
   Los Angeles, CA-6; Miami, FL-11; Morganton, NC-1; New York, NY-5; Newark, NJ-2; Orlando, FL-1; Palo Alto, CA-2; Phoenix, AZ-3; Roseburg, OR-3; Salt Lake City, UT-3; San Diego, CA-2;
   San Jose, CA-2; Seattle, WA-7; St Louis, MO-1; Tampa, FL-2; Washington, DC-4; Wilkes-Barre, PA-2
 • Oceana
  • Ausztrália (5): Brisbane-1; Melbourne-1; Perth-2; Sydney-1
  • Új Zéland (1): Auckland-1
 • Dél / Közép-Amerika
  • Brazília (1): São Paulo-1, Panama (1): Panama City-1

Mint láthatja, lehet, hogy a SlickVPN nem a legnagyobb VPN-hálózat, de a világ minden táján vannak kiszolgálók. Ezenkívül több szerverrel rendelkeznek a világ számos kulcsfontosságú országában, így folyamatos teljesítményt tudnak fenntartani a hálózatukon keresztül.

Látogasson el a SlickVPN oldalra

Adatvédelem és biztonság

A SlickVPN rendelkezik egy Nincs napló Adatvédelmi irányelvek. Nem naplóznak VPN-felhasználóik felhasználási információit. Csak a szolgáltatásuk működéséhez szükséges információkat őrzik meg. Saját szavakkal:

A SlickVPN nem kér személyes azonosításra alkalmas információkat webhelyünk böngészéséhez vagy ingyenes funkcióink használatához. Szolgáltatásaink előfizetéséhez regisztrálni kell egy fiókot. Nem használjuk ezeket az információkat az Ön webes tevékenységeinek nyomon követésére, miközben bejelentkeztünk a SlickVPN szolgáltatásba. Csak a szükséges és korlátozott információkat gyűjtjük az ügyféladat-fájlunkhoz annak érdekében, hogy szolgáltatásainkat kiszámlázhassuk és fenntarthassuk.

A SlickVPN webhelyen kívüli felhasználói tevékenységeket azonban nem követjük nyomon, és nem követjük nyomon a SlickVPN szolgáltatásba bejelentkezett felhasználók böngészési tevékenységeit sem..

Adatvédelmi politikájuk, valamint az a tény, hogy több anonim fizetési lehetőséget is használhat, mint például a Bitcoin, szemlélteti a SlickVPN elkötelezettségét a személyes adatait illetően szolgáltatásuk használata közben..

A SlickVPN gondoskodott az internetes forgalom és a böngészési szokások biztonságáról is. Támogatást nyújtanak a következő VPN protokollokhoz, beleértve az OpenVPN (TCP / UDP), PPTP, L2TP / IPsec protokollokat. Ez elősegítheti az összes online forgalom biztonságát és titkosítását, és megóvhatja az összes online tranzakciót a kíváncsiságtól. A SlickVPN ügyfelek az OpenVPN protokollt használják AES 256 bites CBC titkosítással, amely biztosítja az elérhető legjobb titkosítási védelmet..

Az OpenVPN a legbiztonságosabb protokoll. Ez egy nagyon sokoldalú protokoll, amely most már támogatja a legtöbb típusú készüléket. Az L2TP / IPsec kiváló választás az olyan mobileszközökhöz, mint az iOS, mivel a legtöbb natív támogatja és készíti, és könnyen konfigurálható, bár kicsit lassabb lehet, mint más protokollok. A PPTP széles körű platformtámogatással rendelkezik, könnyen telepíthető és gyors, alacsony szintű titkosítása miatt. Ez a népszerű választás a média streamingjére, ahol a biztonság nem a legnagyobb gond. A SlickVPN lépésről lépésre nyújt útmutatásokat, amelyek segítségével sok különféle eszközre telepíthető, az általuk támogatott összes protokoll felhasználásával. Még útmutatásokat is kínálnak a szolgáltatás konfigurálásához sokféle útválasztóval.

Gyakorlati tesztelés

Néhány kezdettel befejezzük a SlickVPN áttekintését az ügyfélszoftverek tesztelésével, hogy megbizonyosodjunk arról, mennyire könnyű beállítani és használni, valamint tesztelni a teljes teljesítményét. Először azt szeretném mondani, hogy a SlickVPN jól teljesített a sebességtesztünkben. A SlickVPN egyedi ügyfelekkel rendelkezik mind a Windows, mind a Mac számára. Részletes útmutatásokat nyújtanak a szolgáltatás konfigurálásához más típusú eszközökkel, például iOS, Android és más mobil eszközökkel. Útmutatók vannak a szolgáltatásuk Linux és sok útválasztón keresztül történő használatához.

Látogasson el a SlickVPN oldalra

Csatlakozás a Windows rendszerből

A SlickVPN rendelkezik egy egyedi Windows klienssel, amely lehetővé teszi az OpenVPN protokoll használatával a hálózatuk bármelyik szerveréhez történő csatlakozást. Annak érdekében, hogy a SlickVPN klienssel kiszolgálóhoz csatlakozzon, hagyhatja, hogy az ügyfél válasszon egy helyet, vagy manuálisan válassza ki azt. Inkább szívesen megyünk át a „Helyek” lapon, az alább látható módon. Innentől választhat egy szerverlistából vagy térképből. A lista nézetével kezdjük.

Mint láthatja, a SlickVPN a szervereket felsorolja a listában. Az eredményeket város vagy ország szerint rendezheti. Azt is megnézheti, hogy hány kiszolgáló van az egyes helyeken. Jelölje meg kedvenc szerverhelyét a könnyű hozzáférés érdekében a jövőben.

SlickVPN szerver helye

A térkép fülre kattintva megjelenik egy 2D térkép a SlickVPN hálózat összes szerverhelyéről. Az egérmutatót a térkép valamelyik zászlója fölé helyezve megjelenik az adott helyen található kiszolgálókkal kapcsolatos információk.

SlickVPN térkép

A kiszolgáló helyének kiválasztásakor inkább a lista nézetet részesítjük előnyben. Miután megtalálta a kívánt helyet, folytassa és kattintson rá duplán. Ez visszatér az irányítópult képernyőjére, és csatlakozik a SlickVPN hálózathoz.

SlickVPN Windows

Miután kiválasztotta a szerver helyét, bármikor csatlakozhat az irányítópult képernyőjén. Egyszerűen kattintson a „Csatlakozás” gombra a kapcsolat titkosításához. Kattintson a „Lekapcsolás” gombra, amikor bármikor ki akarja hagyni a hálózatot.

Látogasson el a SlickVPN oldalra

Az ügyfélnek van egy beépített sebességteszt fül, így ellenőrizheti a hálózatának bármely kiszolgálójának ping, letöltési sebességét és feltöltési sebességét. Ez lehetővé teszi azoknak, akik jobban ellenőrzik a csatlakoztatott szerverek feletti sebességet, és kiválaszthatják a legjobban teljesítő kiszolgálókat az elérni kívánt helyhez. Az alábbi ábra bemutatja, hogy néz ki ez a sebességteszt az Egyesült Államokban található néhány szerver számára. Hasonló teszt és összehasonlítás elvégezhető a SlickVPN hálózat összes szerverén.

SlickVPN sebességteszt

Az utolsó menü fül a Beállítások. Ez a menü lehetővé teszi az ügyfélszoftver aktiválásának és más funkcióinak vezérlését. Ezek a preferenciamenü két érdekes lapja. Az első, amely alább látható, az Általános lap.

SlickVPN beállítások

Az Általános beállítások lapon a következőket teheti:

 • Vezesse a kapcsolatot
  • Indítás indításkor – Ez elindítja az ügyfelet, amikor a számítógép elindul.
  • Csatlakozás indításkor – Ez automatikusan csatlakozik az ügyféllel, amikor a számítógép elindul. A felhasználónevet és a jelszót el kell menteni az irányítópulton.
  • Indítás minimalizálva – Ez minimalizálja az ügyfelet a tálcához az indítás után.
 • Naplózási viselkedés
  • Naplózás engedélyezése – Ezzel bekapcsolja a naplózást az irányítópulton, amely felhasználható a csatlakozási problémák diagnosztizálására.
  • IP-előzmények engedélyezése – Ez lehetővé teszi az IP-előzmények használatát az irányítópulton, hogy nyomon tudja követni a csatlakoztatott kiszolgálók helyét. Ezek exportálhatók vagy törölhetők.
 • Ellenőrizze az ügyfél által hozzárendelt IP-címet – Ez megnyit egy böngészőablakot, hogy ellenőrizze az ügyfél által hozzárendelt aktuális IP-címet.

A preferenciamenü második érdekes fülje az alább látható hálózati fül.

SlickVPN hálózatépítés

A hálózati beállítások fül lehetővé teszi annak meghatározását, hogy miként jönnek létre a kapcsolatok a SlickVPN hálózathoz, valamint lehetővé teszi a speciális kliens funkciók, például a kill kapcsoló vezérlését. A hálózati fül három részből áll:

 • Gyakori
  • Forgalom irányítása a VPN-en keresztül – Az alapértelmezett átjáró beállítása
   • Ez a beállítás engedélyezi / letiltja a forgalom küldését a VPN-en keresztül.
   • Az alapértelmezett érték engedélyezve (védett)
  • IP és DNS szivárgás elleni védelem – szivárgás elleni védelem engedélyezése (Ez az opció úgy működik, mint egy internetes megszakító.)
   •  Letiltja a számítógép összes útvonalát, majd hozzáad egy útvonalat a VPN-en keresztül.
   • Ez megakadályozza az internet működését, ha elveszíti a kapcsolatot a VPN-kiszolgálóval.
  • Protokoll – lehetővé teszi, hogy a protokollt UDP-ről TCP-re változtassa
   • Az UDP sokkal gyorsabb, mint a TCP.
   • A TCP bizonyos esetekben hasznos, amikor utánozni szeretné a HTTPS forgalmat.
  • Port – 8888-ról 8080-ra vagy 443-ra változtatható
   • A portok megváltoztatása segíthet, ha kapcsolódási problémák merülnek fel.
   • Ez a protokollal együtt használható a HTTPS forgalom szimulálására a TCP protokoll és a 443 port kiválasztásával.
 • Balancing – Ez a kiszolgálót vezérli, amelyhez az ügyfél csatlakozik egy kiválasztott csoportban.
  • Load balance – Csatlakozik a szerverhez, amelynek a legalacsonyabb a terhelése a csoportban.
  • Véletlen egyensúly – Csatlakozás egy véletlenszerverhez a csoportban.
 • IP-beállítások – Az IP-cím automatikus, rendszeres megváltoztatására szolgáló beállítások.
  • A legtöbb felhasználó számára nem ajánlott

Média streaming a SlickVPN klienssel

Miközben a SlickVPN klienst használtuk a Windows rendszerhez, néhány hasznos útmutatást vettünk észre, amelyek élvezetesebbé teszik a streaming élményét. Ha betartja ezeket az egyszerű útmutatásokat, akkor a SlickVPN kliens segítségével könnyen földrajzi helyrehozhatja a világ bármely pontját..

 1. Először használja az automatikus csoport gombot a helymenüben, hogy csoportokat hozzon létre minden helyhez (országhoz).
 2. Győződjön meg arról, hogy a preferenciák menüben az egyensúly beállításához a legközelebbi egyensúlyt kell beállítani.
 3. Ha nem jelentkeznek kapcsolódási problémák, az egyéb paraméterek alapértelmezett beállításainak minden adatfolyam-igénynek megfelelőnek kell lenniük.

Miután elvégezte ezeket az egyszerű lépéseket, a kiválasztott helyhez tartozó streaming médiához való csatlakozás ugyanolyan egyszerű, mint az ország csoportjának kiválasztása és az ahhoz való csatlakozás. Az ügyfél automatikusan csatlakozik az adott ország szerveréhez, amely a legközelebb van a jelenlegi helyhez, amely általában a legjobb ping-értékkel és sebességgel.

Látogasson el a SlickVPN oldalra

Lépjen kapcsolatba a Mac klienssel

Csakúgy, mint a Windows egyedi szoftver, a SlickVPN kliens Mac-hez letölthető a webhelyről. Egyszerű kattintással megkönnyítik a Mac kliens letöltését és telepítését. Jellemzői ugyanolyanek, mint a Windows klienseknél. A Mac szoftver ugyanolyan egyszerű használatot nyújt a Mac felhasználók számára, mint a Windows kliens a felhasználók számára. Az egyedi VPN-kliensen kívül a SlickVPN jól illusztrált útmutatókkal is rendelkezik a Mac OS X kézi konfigurálásáról a PPTP és az OpenVPN számára.

Csatlakozás iPhone vagy iPad készülékről

A SlickVPN nem rendelkezik iOS-alkalmazással, de támogatják az összes eszközt (iPhone, iPad, iPod Touch). Az iOS natív módon támogatja az L2TP / IPsec-et a VPN-ken. A SlickVPN útmutatókkal rendelkezik az iOS-eszközök konfigurálására L2TP / IPsec és OpenVPN protokollokkal a szolgáltatással együtt. Az alábbiakban bemutatunk egy általános útmutatót, amely bemutatja, hogyan állíthatjuk be az L2TP / IPsec-et a SlickVPN-hez.

Az L2TP / IPsec egyszerűsített kézi beállítása iOS-hez:

 1. Kattintson “BeállításokMajd kattintson a „Tábornok„.
 2. Görgessen le és válassza a „VPN
 3. Koppintson a “Adja hozzá a VPN-konfigurációt
 4. választ L2TP
  1. Írj be egy leírás mint a SlickVPN kapcsolat
  2. Ban,-ben “szerver”Mezőbe írja be a SlickVPN szerver kiszolgálójának címét. Például a fenti „gw1.atl3.slickvpn.com” tesztcsoportból idézetek nélkül, Egyesült Államok: Atlanta, GA szerver. A szerver címeit a webhely helymeghatározási térképén találhatja meg.
  3. Adja meg felhasználónév és Jelszó a VPN megjegyzésnél: ez különbözik a webhelyen megadott bejelentkezéstől, és a SlickVPN munkatársai nyújtották Önnek az üdvözlő regisztrációs e-mailben.
  4. Ban,-ben Titok mezőbe írja be a „gogoVPN”Idézetek nélkül.
  5. Győződjön meg róla “Küldje el az összes forgalmat” engedélyezve.
  6. Koppintson a “Megment”.
 5. Váltás a VPNTOVÁBB”A kapcsolat tesztelésére

Látogasson el a SlickVPN oldalra

Csatlakoztasson egy Android-eszközt

A SlickVPN nem rendelkezik Android-eszközökhöz tartozó alkalmazással, de a beállítási folyamat nagyon egyszerű. A SlickVPN webhelyén útmutatók vannak az Android eszközök PPTP és OpenVPN konfigurálásához.

Az alábbiakban olvashatjuk az L2TP / IPsec kapcsolatok egyszerűsített útmutatásait:

 1. Nyissa meg a menüt, és válassza a lehetőséget Beállítások
 2. választ Vezeték nélküli és hálózati vagy vezeték nélküli vezérlők, az Android verziójától függően
 3. választ VPN
 4. választ Add VPN
 5. választ hozzáad L2TP / IPsec PSK VPN
 6. választ VPN név és írja be a leíró nevet
 7. választ Állítsa be a VPN szervert és írja be a szerver gazdagépnevét. Például a fenti „gw1.atl3.slickvpn.com” tesztcsoportból idézetek nélkül, Egyesült Államok: Atlanta, GA szerver. A szerver címeit a webhely helymeghatározási térképén találhatja meg.
 8. Koppintson a Állítsa be az IPSec előre megosztott kulcsát és lépj be „gogoVPN”Idézetek nélkül.
 9. Szüntesse Engedélyezze az L2TP titkot
 10. Nyissa meg a menüt, és válassza a lehetőséget Megment

Miután hozzáadta a VPN-t, megjelennie kell a VPN-listában. Kiválaszthatja a csatlakozáshoz.

Látogasson el a SlickVPN oldalra

SlickVPN Speed ​​Test

A SlickVPN jól végzett a sebességtesztünkben. Atlanta szerverének sebessége kiváló volt. A tesztelésünk alapján elégedettnek kell lennie a legtöbb alkalmazás hálózatának sebességével. A tesztet a SlickVPN Windows klienssel futtattuk, az alapértelmezett OpenVPN (UDP) protokollt használva, amely az AES 256 bites CBC titkosítását használja az internetforgalom titkosításához..

SlickVPN Speed ​​Test

Mint láthatja, az internetszolgáltatónkhoz való közvetlen kapcsolat és az atlantai szerverhez való kapcsolódás között 12,9% -os különbség mutatkozik. A várakozások szerint ezek némi veszteséget okoznak a kapcsolat sebességében, de megéri a titkosítás által biztosított extra biztonságot. Közel 50 Mbps sebességgel nem szabad gondot fordítania az interneten való szörfözésre, a fájlok letöltésére vagy a média streamingjére a Netfilx, a BBC iPlayer vagy más médiaszolgáltatók számára..

SlickVPN áttekintés: Következtetés

A SlickVPN egy ideje a magánéletben volt, és jó hírnevet szerzett az általuk kínált szolgáltatás számára. Hálózatuk szerverei vannak a világ több mint 142 városában, 46 országban. Nincs naplózási politikájuk, valamint a Bitcoin segítségével történő fizetésük támogatása azt mutatja, hogy komolyan veszik tagjaik adatvédelmét.

A SlickVPN támogatja az OpenVPN (TCP / UDP), az L2TP / IPsec és a PPTP protokollokat, így szolgáltatásuk kompatibilis a legtöbb mobil eszköz és még néhány útválasztóval is. Van egyéni kliens szoftverük a Windows és a Mac OS X számára. Lépésről lépésre vannak telepítési útmutatóik Linux, iOS, Android és néhány útválasztóhoz..

A legjobban tetszett a szolgáltatásról:

 • Egyéni szoftver Windows és Mac rendszerekhez
 • Új HYDRA, multi-hop VPN az ultra biztonságos kapcsolatokhoz
 • Kedvezményes árképzés minden szolgáltatásra a határidős tervekhez
 • Nincs naplózási politika
 • Több névtelen fizetési mód, mint például a Bitcoin

Ötletek a szolgáltatás fejlesztéséhez:

 • Alapértelmezett kapcsolatok az ügyfél telepítésének összes helyén
 • Alkalmazások iOS és Android készülékekhez
 • Jobb weboldal navigáció

A SlickVPN szolgáltatással élvezheti kedvenc streaming médiait, biztonságban tarthatja adatait nyilvános Wi-Fi hálózatok használatakor, megakadályozhatja, hogy az internetszolgáltató figyelje a böngésző szokásait, és leküzdje a cenzúrát. Vegye ki a szolgáltatást egy próbafutáshoz, és tesztelje saját magának. 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínálnak. Úgy gondoljuk, hogy ez elegendő időt biztosít Önnek szolgáltatásainak áttekintésére, és megnézheti, hogy megfelel-e a jelenlegi igényeinek. Ha szereti használni a VPN-t, havonta mindössze 4,00 dollárt fizethet fel.

Látogasson el a SlickVPN oldalra

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map