SpeedVPN áttekintés – Ingyenes VPN szivárgásokkal

SpeedVPN logóA SpeedVPN egy népszerű ingyenes mobil VPN alkalmazás, amely több mint 10 millió letöltéssel rendelkezik. Ez nem meglepő, mivel a mobil számítástechnika folyamatosan növekszik. Míg néhány nagyobb VPN-társaság több platformos támogatást kínál, a SpeedVPN kizárólag az Android operációs rendszerre összpontosít. Mint kitalálhatja, ezt hirdetések támogatják. Mivel nincs prémium verzió, a SpeedVPN mindenképpen ingyenes a felhasználók számára. A kérdés az, hogy mennyire jól működik ez az ingyenes termék, és megéri-e használni? Ebben az áttekintésben megkíséreljük megválaszolni ezeket a kérdéseket, és megnézzük, hogy a SpeedVPN képes-e mérni a teszteinket. A Google statisztikái szerint ez az alkalmazás 4,3 csillagos besorolással rendelkezik, több mint 147 ezer véleményével. Vessen egy pillantást arra, hogy érdemel-e ilyen dicséretet.


Össze szeretné hasonlítani a legjobban ajánlott VPN szolgáltatásainkat? Íme néhány a legjobb lehetőség a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Minden VPN 30 napos kockázatmentes próbaidőszakot kínál a szolgáltatás teszteléséhez.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 3.33PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

A cégről

A gospeedsoft.com nevű társaság 2014-ben létrehozta a SpeedVPN-t. Ez azt jelenti, hogy egy ideje már működnek, legalábbis az internet szempontjából. A társaságról nem könnyű információt találni, alig van elérhetőség. Felfedeztük azonban, hogy a domaint Svájcban regisztrálták. Ha ez helyes, a VPN-re szilárd adatvédelmi törvények vonatkoznak. Mindemellett úgy gondoljuk, hogy minden olyan vállalkozásnak, amely védi az Ön személyes adatait, átláthatóbbnak kell lennie.

Árazás

Mint korábban említettük, a SpeedVPN nem számít fel díjat. Noha a legtöbb ingyenes VPN lehetővé teszi a további szolgáltatások frissítését, ez nem engedélyezi ezt a lehetőséget. Gyakran ez azt jelenti, hogy Ön a termék. Ezen okok miatt mindig vonakodunk használni ingyenes VPN-ket. Ha ön is, akkor javasoljuk Privát internet-hozzáférés alternatívaként. Csak azért Havonta 2,50 USD élvezheti a biztonságos VPN-hozzáférést minden eszközén, megbízható cégtől, amely átlátható és évek óta működik.

Jellemzők

A SpeedVPN nagyon egyszerű és érthető felülettel rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy nincs sok funkció vagy mód a beállítások megváltoztatására. Miután letöltötte és átjutott a kiterjedt engedélyek listáján, felszólítják Önt az akkumulátor optimalizálásának letiltására. Ne feledje, hogy nem minden VPN-hez (különösen fizetett szolgáltatásokhoz) van szükség az itt felsorolt ​​elemekhez való hozzáférésre. A csatlakozás után az egyetlen lehetőség, amellyel ellenőrizheti a használt szervert. Az itt látható képen láthatja a SpeedVPN által elérhető négy országot, amelyek között szerepel Németország, az Egyesült Államok, Anglia és Franciaország. A tisztességes sebességen kívül nincs különösebb tulajdonság, amiről beszélni lehet.

Teljesítmény

Az ingyenes VPN használatának egyik problémája a szolgáltatás sebessége. A sebesség-teszthez egy szervert használtunk az USA-ban. Mint látja, normál sebességünk 45,8 Mbps volt. A SpeedVPN használatakor a sebességünk 36,3 Mbps volt. Ez azt jelenti, hogy 21% -kal eltér a sebesség. Mivel a normál sebesség akár 25% is lehet a sebességveszteség miatt, a SpeedVPN az átlagos sebességet mutatja. Ha úgy gondolja, hogy ez egy ingyenes VPN, akkor az jó.

SpeedVPN SebességtesztVPN használat

Ha korábban megpróbálta használni a VPN-ket, akkor tudja, hogy néha nehéz lehet. A VPN-en való mozgás azonban könnyű. Mivel sokat nem módosíthat, a csatlakozáshoz csak néhány lépés szükséges.

 1. Keresse meg a SpeedVPN-t a Google Play Áruházban, és kattintson az OK gombra Telepítés.
 2. Fogadd el az engedélyeket és mondd el Lehetővé teszi a VPN-kapcsolathoz.
 3. Betöltéskor kattintson a Folytatni gomb.
 4. Ettől a ponttól kezdve meg fogja találni a Szerver helyek szakasz, amelyet korábban megmutattunk a jobb felső sarokban lévő 3 pont függőleges oszlopára kattintással.

SpeedVPN használat

A VPN használatának előnyei

Manapság az internet forgalmának nagy része a mobil használatból származik. Ez azt jelenti, hogy a WiFi használata az adatmentés kötelezővé válik. Mivel minden nap egyre több WiFi hotspot jelenik meg, most példátlan hozzáféréssel rendelkezünk a világhálón. Fogadhat azonban, hogy az internetes bűnözők is ezt szeretik. Ha csatlakozik a választott szerverhez, biztonságos és titkosított kapcsolatot hoz létre. Ily módon jelentősen csökkenti annak esélyét, hogy a bűnözők ellopják az Ön bizalmas adatait.

Ha meg akarja kerülni a földrajzi blokkokat, kötelező a VPN használata. Ennek oka az, hogy a vállalkozások, a kormányok és még a médiavállalatok megakadályozzák a felhasználókat abban, hogy korlátozott tartalmat tekintsenek a megcélzott területen belül és kívül. Amikor csatlakozik egy VPN-hez, akkor a szervezet arra fogja hitetni, hogy valójában máshol van, mint valójában. Egyszerűen csatlakozzon egy szerverhez, és elkezdi böngészni vagy megnézheti a hozzáférni kívánt tartalmat. Ha továbbra is blokkoló problémák merülnek fel, ellenőrizze, hogy a WebRTC le van-e tiltva a böngészőben. Ez még nehezebb, ha különböző böngészőket használ az Androidon. Javasoljuk a Firefox használatát és a blokkoló kiterjesztés letöltését a korlátozott tartalom megtekintéséhez. Ellenkező esetben, bármit is próbálsz feloldni, az továbbra is az eredeti IP-címet fogja látni.

Szivárog a SpeedVPN?

Az egyik probléma, amely számos ingyenes VPN-szolgáltatásban előfordul, a DNS-szivárgás. Ha a szolgáltatás szivárog, ez kritikus biztonsági hibát jelent. Mivel általában a VPN-t használja a magánélet védelme érdekében, a szivárgások felfedhetik az Ön IP-címét. A SpeedVPN ennek a hibának a teszteléséhez az átfogó www.doileak.com nevű szivárgásvizsgálati webhelyet fogjuk használni. Tetszik ez, mert a különféle kérdések listáját mutatja. Néhányuk a böngésző oldalán oldható meg (mint a fenti WebRTC kérdésnél), míg mások olyan szivárgásokat mutatnak, amelyeket nem lehet megoldani. Amint az alábbi képen látható, a SpeedVPN némi szivárgást mutat. Noha ez nem annyira, mint a többi ingyenes szolgáltatás, a szivárgások még mindig meghiúsítják a VPN használatának célját.

SpeedVPN szivárgásteszt

Használnom kellene a SpeedVPN-t?

Az, hogy használd-e vagy sem a SpeedVPN-t, az ön céljainak felel meg. Azok számára, akik megpróbálják megkerülni a földrajzi korlátozásokat, rendben lehet. Ha azonban a blokkoló szoftver látja az Ön IP-címét, akkor bizonyos problémák merülhetnek fel. A szolgáltatás csak egy kapcsolatot tesz lehetővé, tehát nem több megoldás, ha több készülékkel rendelkezik. Azt is figyelembe kell vennie, hogy a SpeedVPN nem engedélyezi a P2P / fájlok megosztását a hálózaton. Ha a SpeedVPN használatát tervezi magánéletének védelme érdekében, azt javasoljuk, hogy fizetett szolgáltatást használjon, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem szivárog-e.

Záró gondolatok a SpeedVPN-ről

A felülvizsgálat befejezésekor azt látjuk, hogy a SpeedVPN rendkívül népszerű és több mint 10 millió letöltéssel rendelkezik. Szerezzük a szolgáltatás sebességét, mivel erre számíthatunk egy fizetett szolgáltatásból. Ez azt jelenti, hogy élvezheti a földrajzilag korlátozott tartalmat. Mivel azonban ingyenes, számos hirdetést kap. Ezenkívül nem lesz lehetősége megváltoztatni a titkosítási szinteket vagy kiválasztani az adott országbeli kiszolgálóit. Ennek a szolgáltatásnak egy másik hátránya a rendelkezésre álló országok kis száma. Végül, a DNS szivárgáspróba megakadályozza a SpeedVPN ajánlását. Ez határozottan segít megkerülni a földrajzi korlátozásokat, de ennyit várhat tőle. Ha további lehetőségeket szeretne fontolóra venni, nyugodtan nézze meg a A 10 legfontosabb VPN lista.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map