StrongVPN áttekintés 2020

Kezdjük a StrongVPN áttekintésünket azzal, hogy azt mondjuk, hogy a San Francisco-i társaság körülbelül tizenegy éve nyújt VPN szolgáltatást. Ez az ipar egyik úttörőjévé válik. Ráadásul alapvető támogató csoportjuk húsz éve együtt van, és megérti, hogy az ügyfélszolgálat kulcsfontosságú a jó szolgáltatáshoz. A StrongVPN hálózat mintegy 700 szervert tartalmaz. Ezeket stratégiailag 26 ország 46 városában helyezik el, ami lehetővé teszi számukra, hogy VPN szolgáltatást nyújthassanak szinte a világ bármely pontjáról. Saját szoftverrel rendelkeznek a Windows, a Mac OS X, az iOS és az Android számára. Ez megkönnyíti a VPN-kiszolgálókhoz történő kapcsolódást, függetlenül attól, hogy milyen eszközt használ a csatlakozáshoz. A StrongVPN 2017-ben bevezette az ingyenes SmartDNS-t a tagok számára.


StrongVPN

Árképzés és különleges ajánlatok

A StongVPN különféle VPN-csomagokat kínálott, de örömmel mondhatjuk, hogy a közelmúltban megváltozott. Most egy egységes all-inclusive csomagot kínálnak. Feliratkozhat havonta vagy évente. A havi terv 10,00 USD, az éves beszámoló pedig 52,49 USD. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy megoszthatunk egy exkluzív kedvezmény a StrongVPN számára. 25% -ot takaríthat meg egy havi számláról, vagy regisztrálhat egy teljes évre a korlátlan VPN-hozzáféréshez, csupán havi 4,37 dollárért. Ez szolgáltatásaikat kiemelkedő értékké teszi.

Erős VPN árképzés

Szóval, mit kap a havi 4,37 dollárért? A StrongVPN a következő előnyöket kínálja előfizetőinek:

 • Ingyenes, egyedi VPN szoftver Windows, Mac OS X, iOS és Android számára
 • A VPN-hez való kapcsolódás során egyáltalán nem naplózza felhasználói tevékenységüket
 • 2 Egyidejű csatlakozások
 • Korlátlan VPN sávszélesség és használat
 • Ingyenes SmartDNS hozzáférés a földrajzi korlátozások feloldásához
 • Világszerte virtuális IP-k 26 ország több mint 675 szerveréről
 • Az előfizetők között megosztott IP-címek a jobb adatvédelem érdekében
 • Választható VPN-protokollok: IKEv2, OpenVPN (UDP vagy TCP), SSTP, L2TP vagy IPSec
 • Granulált titkosítás választás – a titkosítás erősségének manuális kiválasztása
 • Tűzfal védelem a támadások ellen a VPN használata közben
 • A cenzúra és a földrajzi korlátozások megkerülésének képessége
 • A Wi-Fi hotspot védelme a hackerek és a személyazonosság-lopások ellen
 • VoIP támogatás a távolsági költségek megtakarításához
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia

StrongVPN fizetési módszerekA StrongVPN néhány különféle módot kínál a VPN-szolgáltatás fizetésére. A következő hitelkártyákat fogadják el: VISA, MasterCard, American Express és Discover. Fizethet a PayPal használatával, ha szeretné összes online fizetését egyetlen webhelyre koncentrálni. A Bitcoin segítségével is fizethet, ha anonim szeretne lenni. Ha PayPal vagy Bitcoin szolgáltatást használ, akkor a fiók létrehozásához csak egy felhasználónév, jelszó és e-mail cím szükséges..

Kockázatmentes próbaidőszak

A StrongVPN nem kínál ingyenes próbaverziót. Tudják azonban, hogy szeretné kipróbálni szolgáltatásaikat maguk számára. Az új előfizetőknek 30 napos, 100% pénz-visszafizetési garanciát kínálnak. Ennek elég időnek kell lennie ahhoz, hogy teljes mértékben kipróbálhassa VPN szolgáltatását. Ha bármilyen okból nem elégedett teljesen, akkor visszatérítik a teljes vételárat. A vásárlás dátumától számított öt napon belül ki kell töltenie és el kell küldenie a visszavonási igénylőlapot. Ez az űrlap megtalálható webhelyük ügyfélterületén, a „VPN-fiókok” menü alatt. A vásárlás dátumától számított öt napon belül benyújtott kérelmek nem jogosultak visszatérítésre.

StrongVPN hálózati és szerver helyek

A StrongVPN hálózat mérete és teljesítménye az évek során nőtt a technológia fejlődésével. Hálózatukban jelenleg mintegy 700 VPN szerver van 26 különböző országban, több mint 87 000 IP-címhez való hozzáféréssel. Szervereik vannak szinte minden nagyobb kontinensen, beleértve Ázsiát, Európát, Észak-Amerikát és Dél-Amerikát.

A legjobb lefedettség az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Kanadában, Hollandiában és Németországban található. Az alábbiakban felsoroljuk azokat az országokat, ahol jelenleg szervereket tárolunk:

 • Ázsia – 6 város (25+ szerver)
  • Hong Kong, Izrael, Japán, Szingapúr, Malajzia, Törökország
 • Európa – 23 város (170+ szerver)
  • Cseh Köztársaság, Franciaország, Németország, Olaszország, Lettország, Luxemburg, Hollandia, Norvégia, Románia, Orosz Föderáció, Spanyolország, Svédország, Svájc, Egyesült Királyság
 • Észak Amerika – 17 város (380+ szerver)
  • Kanada – Toronto, Montreal, Vancouver
  • Egyesült Államok – Atlanta, Buffalo, Chicago, Dallas, Denver, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, San Francisco, Seattle, St. Louis, Washington D.C.
 • Dél Amerika – 1 város (2 szerver)
  • Mexikó

Ebből a listából könnyű belátni, hogy a StrongVPN szerverek az egész világon vannak. A hálózat alapértelmezés szerint az OpenVPN UDP protokollt használja, de támogatja az SSTP, L2TP, IPsec, IKEv2 és PPTP programokat is..

StrongVPN

Adatvédelem és biztonság

A StrongVPN-házirendek áttekintésekor azt találtuk, hogy a VPN-hálózaton semmilyen felhasználói tevékenységet nem naplóznak. Átfogó adatvédelmi politikájuk rendelkezik, amely pontosan meghatározza, hogyan kezeli az információ iránti kérelmeket. Íme néhány kivonat a politikájukból:

A StrongVPN nem gyűjt és naplózza a virtuális magánhálózati szolgáltatás forgalmát vagy felhasználását.

Csak az érvényes érvényes idézés iránti kérelmet fogjuk teljesíteni, amely a törvény betűjét követi. Nem tudunk olyan információkat szolgáltatni, amelyek nem rendelkeznek velünk.

…, És nem követjük nyomon a VPN-szolgáltatásba bejelentkezett felhasználók böngészési tevékenységeit sem

A StrongVPN a kaliforniai San Francisco-ban található, és az Egyesült Államok és Kalifornia minden törvényének és joghatósági eljárásának hatálya alá tartozik. Úgy érzik, hogy az Egyesült Államok jó hely a VPN-szolgáltatások számára, mivel nincs kötelező adatmegőrzési politikájuk, ahogyan a világ sok országában ez történik. Meg kell felelniük minden hivatalos bírósági végzésnek, és át kell adniuk a felhasználók forgalmára vonatkozó összes információt. Mivel azonban nem vezetnek naplót felhasználói forgalmukról vagy VPN-felhasználásukról, a megrendeléseknek semmit meg nem adva teljesítenek. A StrongVPN nem szolgáltathat olyan információkat, amelyek nem rendelkeznek velük.

Milyen titkosítást kínál a StrongVPN a VPN-szolgáltatás felhasználói számára? Az OpenVPN-t elsődleges alapértelmezett protokollként valósítják meg Windows, Mac OS X és Android klienseikben. A TLSv1.2 a szerver hitelesítésére és vezérlésére szolgál. Alapértelmezés szerint 2048 bites kulcscserét és 2048 bites RSA tanúsítványt használ annak ellenőrzésére, hogy a kulcs valóban egy StongVPN szerverről származott. Alapértelmezés szerint az összes adat titkosítva és dekódolva egy AES-128-CBC titkosítóval, 128 bites kulcskal inicializálva, és a HMAC hitelesítés engedélyezve.

A StrongVPN iOS alkalmazás alapértelmezés szerint az IKEv2 protokollt használja. Az IKEv2 ugyanolyan biztonságos, mint az OpenVPN, és jó a mobil eszközökhöz. Könnyen újracsatlakozik és fenntartja a VPN-szekciót, ha a kapcsolat elveszik vagy megváltozik. Ennek oka a MOBIKE támogatása. Az operációs rendszertől függetlenül mindig biztos lehet benne, hogy az összes internetes forgalmat biztonságosan titkosítja a StongVPN.

StrongVPN támogatás

A StongVPN egyike azon kevés szolgáltatások közül, amelyeknek 24 órás élő csevegése van a könnyű technikai, értékesítési vagy számlázási kérdések megválaszolására. Az élő csevegés mögött álló személyzettel folytatott kapcsolatunk során azt találtuk, hogy gyorsak, udvariasak és pontosan megválaszolják a szolgáltatással kapcsolatos kérdést. Időnként kérdéseket irányítanak a GYIK-re és a támogatási oldalakra. További technikai problémákra egy 24/7/365 e-mail támogatási rendszert biztosítanak, gyors válaszidővel, így biztos lehet benne, hogy valaki dolgozik a problémáján.

StrongVPN támogatási forma

A StrongVPN egy egyszerű űrlapot biztosít a jegyek benyújtására. Töltse ki a „Teljes név”, „E-mail cím”, „Tárgy” és a „Leírás” problémát. Válasszon a „Tanszék” közül az alábbiak közül: Visszaélés, Számlázás / Számvitel / Megrendelések, Értékesítés, Technikai támogatás. Opcionális opciók állnak rendelkezésre az operációs rendszerhez és a VPN-kapcsolat típusához. Miután mindezt kitöltötte, ellenőrizze a „Nem vagyok robot” lehetőséget, és kattintson a zöld „Küldés” gombra. Miután feliratkozott a szolgáltatásra, bejelentkezhet az ügyfél területére a saját webhelyén, és hozzáférhet egy prioritási jegyhez, amely lehetővé teszi a naplófájlok és a képernyőképeket csatolását..

StrongVPN

Ügyfélszoftver és mobil alkalmazások

Telepítési útmutatóink vannak, amelyek segítenek a StrongVPN használatának megkezdésében. Ahelyett, hogy mindezt áttekintésünkben megmutatnánk, különálló bejegyzésre osztottuk őket, hogy az útmutatók könnyebben olvashatók legyenek. Nagyon hosszúak. Miután feliratkozott a szolgáltatásra, egyszerűen keresse fel webhelyünk útmutatóit, vagy kattintson az alábbi linkek bármelyikére. Minden operációs rendszerhez csatolunk egy útmutatót az útmutatóhoz, valamint az ügyfél rövid áttekintését.

A StongVPN egyedi szoftvert kínál Windows, Mac OS X, iOS és Android rendszerekhez. Ezeket az egyéni ügyfeleket letöltheti a saját webhelyük StrongVPN telepítő oldaláról, amely elérhető a webhely főmenüjének „Beállítás” gombra kattintásával..

StrongVPN menük

Miután megnyílik a telepítő oldal, kattintson az operációs rendszer gombjára, ahogy az a következő képen látható, és töltse le az ügyfél-telepítőt a számítógépére, vagy vigye át az iTunes Store-ba, hogy töltse le az iOS-alkalmazást vagy a Google Play-t az Android-alkalmazáshoz.

StrongVPN beállítása

Itt vannak manuális beállításai a VPN konfigurálására különféle protokollok felhasználásával, beleértve az OpenVPN, L2TP / IPsec és a PPTP-t Android, iOS, Linux, Tomato router, DD-WRT router és Chrome OS használatával. Miután regisztrált egy fiókra, üdvözlő e-mailt fog küldeni neked a felhasználóneveddel és a jelszóval, hogy csatlakozhasson a VPN szerverhálózathoz a választott kliensszoftver segítségével.

Ideje áttekinteni a csapatuk szoftverét. fejlesztette ki a VPN szolgáltatás számára. Mi kezdjük StrongVPN for Windows

StrongVPN Windows kliens

Javaslom, hogy tekintse át útmutatónkat a Windows ügyfél teljes áttekintéséhez. Nem nehéz használni. Különösen azok számára, akik csak ki akarják választani a helyet és csatlakozni szeretnének. Az elmúlt években a kapcsolószerverek részt vettek a folyamatban, de az összes eltűnt. Választhat az IKEv2, az OpenVPN (UDP vagy TCP), az SSTP és az L2TP közül. Innentől egyszerűen kattintson a szerver legördülő menüre az ügyfél közepén. A képernyőkép jobb oldalán a VPN-szolgáltatások részleges listája látható. Mint láthatja, a StrongVPNnek számos szerverhelye van az Egyesült Államokban.

Most itt az ideje StrongVPN for Mac.

StrongVPN Mac kliens

A Mac kliens körülbelül annyira egyszerű, amennyire csak lehetséges. Szükség van még néhány beállítási lehetőségre, ha kívánja, de nem kell módosítania semmit. Kiválaszthatja a szerver helyét és csatlakozhat. Ha több ellenőrzést szeretne az ügyfél felett, akkor van egy beállítási terület, ahol konfigurálhatja a protokollt. A Mac kliens alapértelmezés szerint az IKEv2, de támogatja az L2TP, IPSec és OpenVPN fájlokat is. Beállíthat egyéni portszámot is.

Következő lépés a StrongVPN alkalmazás iOS-hoz.

StrongVPN iOS alkalmazás

Függetlenül attól, hogy csatlakozni szeretne iPhone vagy iPad segítségével – a StrongVPN iOS alkalmazás magában foglalja. Az alkalmazás lehetővé teszi az IKEv2 és az IPSec közötti választást. Azt javaslom, hogy maradjon az ajánlott IKEv2 protokollnál, amely kiválóan alkalmas a Wi-Fi és a mobil hálózat közötti váltásra. A hálózathoz való csatlakozás csak egy érintkezésre van. Válassza ki a szerver helyét, és az alkalmazás titkosítja az Ön adatait.

Utoljára nem utolsó sorban, nézzük meg StrongVPN Androidra.

StrongVPN Android alkalmazás

Az Android felhasználók néhány fejlett funkcióval rendelkeznek, amelyek segítenek a lehető legtöbbet kihozni a StrongVPN hálózatból. Az alkalmazás lehetővé teszi a tülekedés engedélyezését, amely segít elkerülni a mély csomagok ellenőrzési technikáit olyan országokban, mint Kína. Beállíthat egy távoli portot, és megtakaríthatja az akkumulátor használatát is. Az alkalmazás kiválóan alkalmas azoknak, akik utaznak és magánélet védelmét akarják, valamint hogy képesek legyenek lépést tartani a legfrissebb hírekkel és más weboldalakkal.

StrongVPN Speed ​​Test

Örülünk a StrongVPN szolgáltatás teljes teljesítményének. Az alábbi sebességtesztről látható, hogy a sebesség kiváló volt. Ahogy az várható volt, némi sebességcsökkenés történt, amikor az egyik VPN-kiszolgálójukhoz kapcsolódtak. Ez várhatóan az a tény, hogy az összes VPN-forgalmat titkosító titkosítás fölé kerül. Ez a veszteség azonban a StrongVPN esetében jóval elfogadható értékeken belül esett.

StrongVPN Speed ​​Test

Amint az a fenti képekből látható, a titkosított kapcsolat az alapvető ISP letöltési sebességünket 66,25 Mb / s-ról 61,83 Mb / s-ra csökkentette. Ez körülbelül 9,3% -os csökkenést jelent egy szerverhez Atlanta, GA-ban. Ezt elfogadhatónak találjuk, és a legfontosabb tesztelt VPN-k között. Ez a minimális veszteség a kapcsolat sebességében megéri az internetes forgalom titkosításával biztosított biztonságot.

StrongVPN áttekintés: Következtetés

A StrongVPN 2005 óta foglalkozik a VPN-üzlettel. Fő irodájuk San Francisco-ban található. Hálózatuk több mint 600 szervert foglal magában 23 országban, és több mint 87 000 IP-cím áll a felhasználók rendelkezésére. Több gyorsszerverük van népszerű országokban, például az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Kanadában és Hollandiában. Szolgáltatásuk használata közben nem naplóznak felhasználói adataikat. Mindenki a tiszteletdíj-rendszerben van a TOS-ot illetően. VoIP és P2P barátságosak, és azt állítják, hogy ha az igazságügyi hatóságok kérik a felhasználói tevékenységet, akkor semmit nem adnak át, mivel nem jelentik be előfizetői tevékenységeiket VPN szervereik használata közben..

A StrongVPN egyedi szoftver klienseket kínál Windows, Mac OS X, Android és iOS rendszerekhez. Ezeket az alkalmazásokat könnyű telepíteni, és lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy néhány egérkattintással vagy a képernyő megérintésével csatlakozzanak a VPN-kiszolgálókhoz. Windows kliensük tartalmaz egy kill switch funkciót, amely leállítja a kommunikációt, ha a VPN leesik. A Windows és az Android szoftverek tartalmaznak olyan technológiát, amely az adatok becsavarására szolgál, hogy megőrizze őket a mély csomagok ellenőrzése ellen. Ez segíthet megvédeni a cenzúrától olyan országokban, mint Kína és Irán.

A StrongVPN alkalmazások biztosítják az AES-128 és az AES-256 segítségével elérhető legjobb titkosításokat. Szoftverük nagy része alapértelmezés szerint az OpenVPN-hez tartozik sebesség, biztonság és általános megbízhatóság miatt. Az iOS alkalmazás az IKEv2-et ajánlja, mivel támogatja a MOBIKE-t. Az IKEv2 megkönnyíti a VPN-hez való újracsatlakozást, ha megváltoztatja a Wi-Fi hotspotot, vagy ha otthoni hálózatról mobiltelefonra vált át, anélkül, hogy elvesztené a VPN-szekciót.

A StongVPN manuális útmutatásokat és vizuális beállítási útmutatót nyújt a szolgáltatáshoz való kapcsolódáshoz Windows, Mac OS X, Android, iOS, Windows Phone, Ubuntu, Amazon, Google Chrome OS, DD-WRT útválasztók, Paradicsom útválasztók és néhány más eszköz használatával. Támogatásuk egy 24/7/365 online csevegési szolgáltatással kezdődik. Nagy kiterjedésű GYIK-adatbázisuk van, amely kiterjed az e-mail jegyrendszerre egy gyors fordulási idővel. Hivatalosan azt mondják, hogy nem jelentkeznek VPN-felhasználói tevékenységeikre, miközben hozzáférnek a hálózathoz.

Ami a legjobban tetszett a szolgáltatásban:

 • Exkluzív kedvezmény olvasóink számára
 • Ügyfelek Windows és Mac OS X rendszerekhez
 • Mobilalkalmazások iOS és Android számára.
 • Nem regisztrálnak felhasználói tevékenységeket előfizetőik számára.
 • Ingyenes hozzáférés a SmartDNS-hez minden tag számára.
 • 24/7/365 élő csevegés támogatás könnyű technikai vagy számlázási kérdésekre. Gyors fordítási idő az e-mail jegyeken.
 • VPN kill kapcsoló a Windows szoftver kliensben.
 • Adatkészítő a mély csomagok ellenőrzése ellen.
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia korlátozások nélkül.

Ötletek a szolgáltatás fejlesztéséhez:

 • Tisztítson meg néhány örökölt dolgot az egyedi ügyfeleiben.
 • Adjon hozzá több kiszolgálóhelyet a hálózatához (regionális szerverek Óceánia és Afrika számára).

A StrongVPN hálózat lefedi a legtöbb kontinenst. Gyors szervereik vannak Európában, Észak-Amerikában, Közép- és Dél-Amerikában és Ázsiában. Minden új tagra 30 napos pénz-visszatérítési garancia vonatkozik, így rengeteg ideje lesz a szolgáltatás tesztelésére. Adj nekik egy próbafutást, és nézd meg, mit gondol. Örülünk, hogy megoszthatjuk, hogy a StrongVPN kedvezményt kínál olvasóink számára. Exkluzív kedvezményünkkel havi 4,37 dollárból regisztrálhat korlátlan hozzáférésre.

StrongVPN

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map