Thunder VPN áttekintés – legyen óvatos ezzel

Thunder VPN logóA Thunder VPN az Android mobilkészülék egyik „ingyenes” VPN szolgáltatása, amelyet kifejezetten erre a célra fejlesztettek ki. A hűvös név ellenére ez egyértelműen tartalmaz néhány kérdést. Annak ellenére, hogy Androidra vonatkozik, emulátorral is használhatja az alkalmazást PC-n vagy Mac-en. A Google statisztikái szerint az alkalmazás több mint 10 millió letöltést tartalmaz, 4,8 csillagos besorolása 368 ezer véleményt tartalmaz, és ingyenes VPN-ként szerepel. Bár egy ingyenes VPN használatának gondolata vonzónak tűnik, kissé ideges lesz. Állítólag hirdetések támogatják. A Thunder VPN áttekintésében áttekintjük a különféle attribútumokat. további részletekkel szolgál. és nézd meg, vajon érdemes-e ilyen magas csillagbesorolást.


Össze szeretné hasonlítani a Thunder VPN-t a legjobban ajánlott VPN-szolgáltatásainkkal? Íme néhány a legjobb alternatíva közül. Minden VPN 30 napos kockázatmentes próbaidőszakot kínál a szolgáltatás teszteléséhez.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 3.33PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

A cégről

Thunder VPN regisztrációEzt a VPN-t egy Signal Lab nevű cég hozta létre. Furcsa módon ez a név hasonló egy biztonságos üzenetküldő alkalmazáshoz, amelyet a Signal Foundation készített. Annak ellenére, hogy a név párhuzamosság lehet, kételkedünk benne. Nehéz információt találni erről a társaságról, ami óvatossá tesz minket. Webhelyük meglehetősen minimális, és csak kevés információt szolgáltat. Ennek ellenére, ha keres valamit, akkor fel tud állítani néhány választ. Jobb oldalon a weboldal regisztrációs adatai. Ha alaposan megnézed, számos elválik. Például kijelenti, hogy a várost és államot „Alhambra, Arkansas” -nak nevezik. Ami nézi, nincs ilyen hely. Minden jelzés (irányítószám és városnév) azt mutatja, hogy a vállalat valójában Kaliforniában van. Ezenkívül a körzetszám a 626. szám alatt szerepel. Ez a körzetszám Alhambraban, Kaliforniában. Noha valószínűleg csak egy hiba, ez növeli számunkra a vállalat gyanúját.

Árazás

Thunder VPN árazásAmíg a szolgáltatás ingyenes, a VPN “VIP” verziója is van. Az egy hónap szolgálat ára 9,99 USD. 12 hónap szolgálati időt kaphat 59,99 USD-ért. Furcsa módon heti tervük is van 5,99 dollárért. Mint a jobb oldali képen látható, 3 napig kipróbálhatja ingyen. A 3 napos próba után természetesen lemondhat, vagy megtarthatja azt az összeget, amelyet már említettünk. Mivel a Google fizetési számlájához kapcsolódik, a szolgáltatás megvásárlása nagyon egyszerű.

Jellemzők

A terméknek nem sok tulajdonsága van, amelyekről beszélni lehet. Ugyanakkor felsorolja a következő funkciókat.

 • Ingyenes örökre
 • Korlátlan sávszélesség
 • Nincs szükség regisztrációra
 • Széles kiszolgálók lennének
 • Nincs naplókövetési felhasználói adat

Szerver helyek és országok

Az ingyenes verzióban számos szerver érhető el az alábbi képeken. A kép jobb oldalán a VIP szerverek láthatók.Thunder VPN szerverek

A szokásos szolgáltatás igénybe vételével 6 népszerű országban mintegy 7 helyszínhez férhet hozzá. Ide tartoznak Kanada, az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság, Hollandia, Németország és Franciaország.

Ha a VIP szolgáltatást választja, akkor az alábbi előnyöket élvezheti.

 • Nincsenek hirdetések.
 • Gyorsabb csatlakozások.
 • Több világméretű csatlakozási lehetőség.

További prémium szerverhelyek: Finnország, Japán, az Egyesült Államok, Dél-Korea, Szingapúr, Olaszország, India és Gemany.

Gyakorlati tesztelés

A VPN-hez való csatlakozás egyszerű. Az alábbi panelen láthatja a 2 csatlakozási képernyőt. A jobb felső sarokban a zászló ikonra kattintva módosíthatja a használni kívánt szervert. Természetesen minden országnak különbözik az ikonja. Mint korábban már említettük, több lehetősége van a prémium opcióval.

Thunder VPN kapcsolatok

Thunder VPN Speed ​​Test

A sebességcsökkenés az ingyenes szolgáltatás igénybevételének egyik hátránya. A tesztelt szerver hihetetlenül lassú volt. A „legjobb szerver” opciót használtuk. Amikor megnézi a képeket, látni fogja, hogy ugyanazt a helyet használtuk minden teszthez. Mint láthatja, ha gyors szolgáltatást kínálnak, akkor ez természetesen nem része annak. reméljük, hogy vannak jobb sebességek a prémium verziónál. Mint látja, sebességének több mint 99% -át elveszíti. Emellett bármikor csatlakoztathat vagy leválaszthat egy hirdetést. Ez bosszantó lehet, ha különböző helyekre csatlakozik.

Thunder VPN Speed ​​Test

Miért kellene VPN-t használni?

Mivel oly sok vállalat most kínál ingyenes Wi-Fi-t, VPN-t kíván használni, amikor csatlakozik. Bár a WiFi nagyszerű, a számítógépes bűnözők azt is gondolják, hogy ez is nagyszerű. Ha csatlakozik a választott szerverhez, biztonságos és titkosított kapcsolatot hoz létre. Ily módon jelentősen csökkenti annak a kockázatát, hogy a bűnözők vagy internetes csalók ellopják személyes adatait.

A VPN használatának másik oka az, hogy segítsen megkerülni a földrajzi korlátozásokat. Nem számít hol tartózkodsz, a szerverhez való csatlakozás segít. Ennek oka az, hogy a blokkoló szoftvert arra gondolja, hogy valahol máshol található. Ez valódi előnye lehet, ha bizonyos régiókhoz próbál hozzáférni, vagy blokkolja a tartalom megtekintését. Egyszerűen csatlakozzon egy szerverhez, és elkezdi böngészni vagy megnézheti a hozzáférni kívánt tartalmat.

Mi a helyzet a szivárgásokkal??

Legszorosabb mennydörgésAmint számíthat sok ingyenes VPN-re, ez szitán szivárog. Ezért döntöttünk úgy, hogy teszteljük az átfogó szivárgáspróbát a www.doileak.com oldalon. Szeretjük ezt használni, mert megmutatja a különböző területeket, ahol problémákat észlel. Amint az a jobb oldali képen látható, a VPN-nek vannak bizonyos problémái, és szivárog. Természetesen néhány, a jobb oldalon látható probléma a szolgáltatás helyett a mobil böngészéssel kapcsolatos problémákból származott.

Használjam ezt a VPN-t?

A VPN szolgáltatás használata (ha ingyenes verziót használ) az alapokhoz való lelassulás lassú és szivárgásos. Lehet, hogy időről időre megkerülhet néhány földrajzi korlátozást, de ha VPN-t kíván használni az elsődleges funkciója, a magánélet védelme érdekében, akkor ez hiányzik a jelölésről. A szivárgások mellett rendkívül lassú. Ha y Ha nagyobb biztonsággal és szivárgásmentes szolgáltatást szeretne, akkor rengeteg prémium szolgáltatás közül választhat. Máshol keresnénk.

Záró gondolatok a Thunder VPN-ről

Annak ellenére, hogy ez a VPN rendkívül népszerű, nem akarja használni komolyan. Mindig meg kell védenie magát, amikor a WiFi-t használja. Ez az ingyenes szolgáltatás nagyon lassú, szivárog, és nem bízható benne. Ennek ellenére talán csak kissé jobb, mintha semmit sem használunk. Ne feledje, hogy csak az ingyenes verzió használata esetén tud csatlakozni az Egyesült Államokhoz, Kanadához, Egyesült Királysághoz, Franciaországhoz, Hollandiához, Németországhoz. Segíthetne a földrajzi korlátozások megkerülésében, ha olyanokat szeretne használni, mint a SoundCloud, a Pandora vagy mások, de erre már nem számíthat. Nyugodtan nézze meg a A 10 legfontosabb VPN a legjobb eredményért.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map