TorGuard áttekintés

Kezdjük ezt a felülvizsgálatot a TorGuard által kínált szolgáltatások áttekintésével. VPN szolgáltatással rendelkeznek a teljes magánélet védelme érdekében az összes internetes forgalom titkosításával, és biztonságos alagúton keresztül eljuttatva azok számára, akik teljes névtelenséget akarnak. Emellett rendelkezik egy BitTorrent proxyval is, amely anonim módon lehetővé teszi a BitTorrent magántulajdonban tartását, csak a torrent forgalom titkosításával, valamint egy PGP (Pretty Good Privacy) alapú titkosított e-mail szolgáltatással, amely megakadályozza mások szimatolását az e-mailben..


TorGuard

Árképzés és különleges ajánlatok

A TorGuard számos szolgáltatást nyújt, beleértve a VPN-t, a proxyt és a titkosított e-maileket. Nézzük meg közelebbről ezeket.

Anonim VPN szolgáltatás

A TorGuard elsődleges adatvédelmi szolgáltatása a névtelen VPN. 42 különböző országban több mint 1200 szerverrel rendelkeznek, ezek VPN-jének anonim szerepet játszik az internet böngészésében, függetlenül attól, hogy hol tartózkodsz a világon. Nincs sávszélesség-korlát, így gond nélkül használhatja az összes kívánt anyagot. Legfeljebb öt egyidejű eszközön használható, így nem lehet gondja az összes kívánt eszközön történő használatával. Ezenkívül az útválasztón is használható, amely titkosított hozzáférést biztosít az összes csatlakoztatott eszközhöz, egyetlen kapcsolattal. Végül ingyenes 10 MB-os titkosított e-mail fiókot kínálnak minden VPN-előfizetéssel.

Nemcsak azokat a közös protokollokat fedik le, mint a PPTP, L2TP / IPsec és OpenVPN, hanem sokkal több speciális protokollt is, mint például az SSTP és az IKEv2. A TorGuard szolgáltatásnak lopakodó VPN-je van a tűzfalak leküzdésére, mint például Kínában és Iránban. Egy ingyenes TG Viszkozitású szoftverlicencet adnak Önnek. Végül, amire számíthat, a TorGuard VPN rendkívül P2P és torrent-barát.

TorGuard VPN árképzés

Amint a fentiekből láthatjuk, a TorGuard négy különböző előfizetési időtartamra egyetlen ajánlatként forgalmazza VPN-jét. A hosszúság fogalma egy hónap, negyedévente, félévente és évente. Egyre növekvő kedvezményeket kínálnak hosszabb távú tervek esetén. A tervek havi 9,99 dolláron indulnak, de szolgálatuk egy évét 59,99 dollárért kaphatják meg. Ez igazságosnak bizonyul Havonta 4,99 USD ami majdnem olyan, mintha 6 hónapig ingyenesen kapnánk a névtelen VPN szolgáltatást.

A TorGuard több mint 80 fizetési lehetőséget fogad el, beleértve a Bitcoin, Visa, MasterCard, American Express, Discover és PayPal szolgáltatásokat. Ezenkívül megkönnyítik a készpénzzel történő fizetést a világ bármely pontjáról az Union Pay, az Alipay, a Paysafecard, a CashU, a banki átutalás, a WebMoney, az iDeal, a Boleto és a többi fizetés elfogadásával. Ezen felül ajándékkártyákat vesznek a Subway-től, a CVS-től, a Burger King-től, a Dollar General-től és a Circle K-től az Egyesült Államokban és Kanadában. Mint láthatja, sokféle módon fizetnek szolgáltatásaikért, és sokuk lehetővé teszi a magasabb névtelenség elérését..

Névtelen BitTorrent proxy

Elsődleges kínálatukon kívül a TorGuard proxy szolgáltatást is kínál azok számára, akik csak a torrent tevékenységüket anonimizálják. Ez magában foglalja a korlátlan sávszélességet is, így élvezheti azt felhasználási aggodalmak nélkül. Proxyjuk támogatja a legnépszerűbb torrent ügyfeleket, például az uTorrent, a qBitTorrent, a vuse, a Deluge és még sokan mások. Olyan szoftvert tartalmaz, amelyet könnyedén telepíthet bármilyen operációs rendszerre, beleértve a Windows, Mac, Linux, Android és iOS rendszereket. Több mint 200 IP-vel akár öt egyidejű kapcsolat is lehet. Proxyjuk SOCKS5 ÉS HTTP támogatást tartalmaz, és bármilyen operációs rendszerrel működik. Ez lehetővé teszi a proxy-támogatást nyújtó programok útválasztását nyolc különböző ország szerverein keresztül, beleértve Kanadát, Izlandot, Hollandiát, Romániát, Oroszországot, Svédországot, Svájcot és az Egyesült Államokat..

TorGuard proxy árazás

A TorGuard Anonymous Torrent proxyját a VPN szolgáltatáshoz hasonlóan, egyetlen csomagként, négy különféle hosszúságú termékkel forgalmazzák. Lehet kapni egy hónapot a meghatalmazottért 5,95 dollárért, egy évre pedig 46,95 dollárért. Ez azt jelenti, hogy egyszerűen élvezheti a névtelen proxyját Havonta 3,91 USD ami olyan, mintha négy hónapot ingyen kapnánk.

Névtelen e-mail szolgáltatás

Végül, a TorGuard egy titkosított e-mail szolgáltatást kínál, amelynek célja az értékes üzenetek teljes védelme az érdeklődő internetszolgáltatók és más szem elől. Fizetett terveik korlátlan offshore tárhelyet kínálnak. Az OpenPGP-t (Open Pretty Good Privacy) használják, amelyet általában úgy vélenek, hogy a brutális erő által törhetetlen. Alapvetően titkosítja az e-mailt, amelyet egy nyilvános kulcs segítségével küld, de az e-mailt csak a felhasználó privát kulcsával lehet visszafejteni. Ez lehetővé teszi az üzenetek biztonságos cseréjét azokkal, akiknek az e-mailje szintén támogatja az OpenPGP-t.

TorGuard e-mail árképzés

Más ajánlatokhoz hasonlóan a TorGuard névtelen e-mailje is időbeli terveket kap. Feliratkozhat egy hónapra szóló biztonságos e-mailre 6,95 dollárért, vagy egy éves szolgáltatást előfizethet 49,95 dollárért. Ez igazságosnak bizonyul Havonta 4,16 USD.  A fizetett szolgáltatás mellett kiegészítő 10 MB biztonságos e-mail fiókot is biztosítanak VPN-előfizetéseikkel.

Kockázatmentes próbaidőszak

Noha a TorGuard nem kínál ingyenes próbaverziót egyikük szolgáltatásáért, 7 napos teljes elégedettségi garanciát vállalnak. Ez elegendő időt biztosít a szolgáltatás felülvizsgálatához. Ha nem vagy teljesen elégedett a TorGuard.net VPN, proxy vagy e-mail szolgáltatással, akkor örömmel visszatérítik a kifizetést, ha a kérelem a vásárlás dátumától számított hét napon belül történt, és nem haladja meg a 10 GB-os felhasználást. Hét nap után nem kerül sor visszatérítésre. A visszatérítéseket dollárban, a jelenlegi árfolyamon teljesítik azok számára, akik a Bitcoin által fizetnek.

Látogasson el a TorGuard oldalra

TorGuard hálózati és szerver helyek

A TorGuard több mint 1250 szerverrel rendelkezik 42+ országban a világ minden tájáról. Minden szerverük gigabites vagy annál jobb portsebességgel rendelkezik, és támogatják a port-továbbítást. A port-továbbítás előnyeinek kihasználása érdekében kérjen egyszerűen egy kérést a port megnyitásához a választott helyen. Ezután a portot a fiókjából kezelheti.

CountriesServersProtocolsLog Policy
431200+OpenVPN, PPTP, L2TP, IKEv2, IPsec, SSTPNincs napló

A VPN-kiszolgálókkal rendelkező országok és városok listája tartalmazza a következőket:

 • Afrika
  • Egyiptom, Kairó; Szaud-Arábia, Rijád, Dél-Afrika, Johannesburg; Tunézia, Tunisz; pulyka, Isztambul
 • Ázsia
  • Kína, Peking (lopakodó); Hong Kong, Hong Kong; India, New Delhi; Japán, Tokió (lopakodó); Singapore, Szingapúr (lopakodás); Korea, Incheoni Köztársaság; Malaysia, Kuala Lumur; Vietnam, Binh Thanh
 • Európa
  • Belgium, Roosdaal; Cseh Köztársaság, Prága; Dánia, Lyngby; Finnország, Helsinki; Franciaország, Párizs
  • Németország: Frankfurt, München, Nürnberg
  • Görögország, Athén, Magyarország, Budapest; Izland, Reykjavic; Írország, Waterford; Olaszország, Milánó; Lettország, Riga; Luxemburg, Steinsel; Moldova, Chisinau; az Hollandia, Amszterdam (lopakodó); Norvégia, Oslo; Lengyelország, Gdynia; Portugália, Porto; Románia, Bukarest
  • Orosz Föderáció: Moszkva, Szentpétervár
  • Spanyolország, Valencia;
  • Svédország: Hudiksvall, Stockholm
  • Svájc, Zürich
  • Egyesült Királyság, Hampshire, London (lopakodó)
  • Ukrajna, Kremenchuk
 • Észak Amerika
  • Egyesült Államok: Asia Optimized (Stealth), Chicago, Dallas, Las Vegas, Los Angeles (Stealth), Miami, New Jersey, New York, Phoenix, Seattle
  • Kanada: Toronto, Calgary, Vancouver
 • Oceana
  • Ausztrália, Melbourne, Sydney
  • Indonézia, Jakarta; Új Zéland, Auckland
 • Dél / Közép-Amerika
  • Mexikó, Mexikó város; Panama, Panama város; Costa Rica, Sane Jose; Brazília, Sao Paulo

Ezek a szerverek az alkalmazások széles skáláját támogatják, beleértve a torrentek letöltését, a nagy sebességű adatfolyamot, valamint a biztonságos és névtelen internetes böngészést. Noha a torrent fájlok letöltése a legtöbb szerveren működni fog, néhányat nem optimalizáltak a P2P-hez, mások pedig streaming szolgáltatások számára vannak fenntartva. Ezért a legjobb teljesítmény érdekében javasolt, hogy a torrenteket és a P2P-t a következő helyekről töltsék le:

 • Kanada; Costa Rica; Cseh Köztársaság; Dánia; Egyiptom; Finnország; Izland; Indonézia; Luxemburg; Malásia; Mexikó; Moldovában; Hollandia; Norvégia; Panama; Portugália; Romániában; Orosz Föderáció; Svédország; Svájcban; Tunézia; pulyka

Adatvédelem és biztonság

A TorGuard rendelkezik egy Nincs napló Adatvédelmi irányelvek. Nem naplóznak semmilyen használati információt sem VPN, sem Proxy előfizetőiktől. Elkülönítik fizetési információs rendszerüket az általuk kínált többi szolgáltatástól. Nem osztanak meg információt harmadik felekkel a hálózatukról vagy a felhasználókról. A személyes adatvédelemmel kapcsolatos álláspontjukat az adatvédelmi politikájuk alábbi részei foglalják össze.

A TorGuard.net nem tárol és naplóz semmilyen forgalmat vagy felhasználást a virtuális magánhálózatról (VPN) vagy a proxyról.

A TorGuard a felhasználóktól személyesen azonosítható információkat gyűjt a termékek és szolgáltatások megrendelésére szolgáló online űrlapokon keresztül. Információkat gyűjthetünk arról is, hogy a felhasználók hogyan használják a webhelyünket, például azáltal, hogy nyomon követjük a weboldal oldalain vagy a felhasználók által létrehozott domainek által kapott egyedi nézetek számát. A „sütik” használatával nyomon követjük, hogy a felhasználók hogyan használják weboldalunkat

A TorGuard felhasználói adatbázisát soha nem szabad eladni bármely szervezetnek marketing vagy levelezőlisták céljából. A személyes adatokat az Ön előzetes beleegyezése nélkül nem adjuk el és nem adjuk át más módon üzleti partnereinknek, kivéve, hogy a begyűjtött információkat harmadik feleknek adjuk át, ha jóhiszemű megítélésünk szerint kötelesek erre a vonatkozó törvények szerint.

Adatvédelmi politikájuk, valamint az a tény, hogy számos olyan fizetési lehetőséget használhat, amelyek lehetővé teszik a magasabb névtelenség elérését, szemlélteti a TorGuard elkötelezettségét a személyes adatvédelem mellett..

Ami az internetes információk biztonságát és a böngészési szokásait illeti, a TorGuard az erre is kiterjed. Protokollok széles skáláját kínálják, beleértve az OpenVPN (TCP / UDP), a PPTP, az L2TP / IPsec, az SSTP és az IKEv2 fájlokat, hogy titkosítsák az összes online forgalmat és megakadályozzák az összes online tranzakciót kíváncsiskodó szemtől. VPN-hálózatuk kiszolgálói alapértelmezés szerint az OpenVPN protokollt használják a következő négy titkosítási rejtjel egyikével:

 • Standard Blowfish (BF) CBC
 • AES 128 bites CBC
 • AES 256 bites CBC
 • „Stealth” (obfsproxy az OpenVPN-hez)

Az OpenVPN egy nagyon biztonságos és sokoldalú protokoll, amely már támogatja a legtöbb típusú készüléket. Az L2TP / IPsec kiváló választás a mobil eszközökhöz, mivel a leglényegesebb módon támogatják, és könnyen konfigurálhatók, bár kissé lassabbak lehetnek, mint más protokollok. Ezenkívül, mivel a PPTP széles körű támogatást élvez, könnyen telepíthető, és alacsony szintű titkosítása miatt gyors, ez a népszerű választás a média streaming számára, ahol a biztonság nem jelentheti a legnagyobb gondot.

Ezen felül támogatnak néhány olyan ritkábban használt protokollt, mint például az SSTP és az IKEv2, amelyeket sok szolgáltató nem. Az SSTP egy nagyon biztonságos protokoll a Windows felhasználók számára, amely megkerüli a legtöbb tűzfalat, ezért ideálisvá teszi lopakodó alkalmazásokhoz. Végül támogatást nyújtanak az IKEv2-hez, amely kiváló protokoll a mobil eszközök számára, mivel biztonságos, stabilabb (gyors automatikus újracsatlakozás képessége miatt), és gyorsabb, mint az összes többi protokoll, az OpenVPN kivételével. Ezenkívül megakadályozhatják a WebRTC és az IPv6 szivárgásokat.

Látogasson el a TorGuard oldalra

Gyakorlati tesztelés

A felülvizsgálat gyakorlati tesztelés nélkül nem lenne teljes. Először azt szeretném mondani, hogy a TorGuard jól teljesített a sebességtesztünkön. A TorGuard egyedi kliensekkel rendelkezik Windows, Mac és Linux rendszerekhez. Ezen felül egyedi alkalmazások vannak iOS, Android és Chrome böngészőhöz. Ez megkönnyíti szinte bárki számára a szolgáltatás igénybevételét, függetlenül a választott operációs rendszertől. A Windows és a Mac szoftvert közvetlenül a webhelyről tölthetik le. Az „Első lépések” oldal, amelyre a weboldal láblécében található linkre kattintva érhető el, a fülek segítségével telepíti a Torguard Lite klienst Linuxra (Debian / Ubuntu), Windows és Mac. Fülöket tartalmaz a legújabb iOS és Android alkalmazásokhoz is, hivatkozással a megfelelő boltokba. A TorGuard Proxy alkalmazás letölthető a Chrome internetes áruházból.

Csatlakozás a Windows rendszerből

A TorGuard rendelkezik egy egyedi Windows klienssel, amely lehetővé teszi, hogy az OpenVPN protokoll segítségével könnyedén csatlakozzon a hálózat bármelyik szerveréhez. A TorGuard Lite kliensük nagyon egyszerű felhasználói felülettel rendelkezik, és megkönnyíti a felhasználók számára a hálózatuk bármely VPN szerveréhez történő csatlakozást. Nincs szükség technikai ismeretekre a VPN használatának megkezdéséhez az összes internetes tranzakció biztosítása és anonimizálása érdekében. Amikor elindítja az ügyfelet, üdvözli Önt a TorGuardban, és felkéri Önt, hogy fogadja el a TOS-t.

TorGuard Lite Windows

Miután elfogadta a TOS-t, és rákattint a következőre, megjelenik egy kapcsolat képernyő, amely hasonló a fenti képen látható első képernyőhöz. Ez a képernyő a következő információkat mutatja:

 • Szerver ország / város – Jelenleg kiválasztott szerver (a fenti példában Kanada / Calgary)
  • Az ellipszisek kiválasztásával megjelenik a szerverválasztási lista, ahogyan az a fenti középső képernyőn látható.
 • Jegyzőkönyv – UDP vagy TCP; kiválasztva a listából
 • Szerver rejtjel – A jelenleg kiválasztott szerver által használt titkosítási algoritmus
 • A kapcsolat állapota – Csatlakoztatva / leválasztva
 • Autoconnect indításkor – Jelölőnégyzet, amely lehetővé teszi, hogy kiválasszon egy kiszolgálót, amelyhez automatikusan csatlakozik az ügyfél indításakor
 • További beállítások – Megnyitja az alább látható beállítási képernyőt
 • Csatlakozás gomb – Csatlakoztatja Önt a választott szerverhez

Miután kiválasztott egy szervert, akkor ki kell választania a protokollt (UDP / TCP). Ezután rákattint a csatlakozás gombra.

A következő képernyőn írja be a felhasználónevet és jelszót, amelyet a TorGuard fiókjába való bejelentkezéshez használt. Ha nem akarja újra beírni a hitelesítő adatait, amikor kiszolgálókat cserél, akkor jelölje be az „Emlékezzen a hitelesítő adatokra” négyzetet. Ezután kattintson a bejelentkezés gombra. A kapcsolat állapota (jobbra látható) megváltozik a csatlakozáskor: Auth >> Get_Config >> Rendeljen IP-t >> Csatlakoztatva. Ezután a „nyilvános IP” felirat jelenik meg „Ellenőrzött”, ha sikeresen csatlakozik a TorGuard VPN szerverhez. A jobb felső sarokban látható sikeres kapcsolat az Egyesült Királyságban található „Stealth” szerverrel.

A TorGuard Lite Windows beállításai

A fenti első kép az App Kill fület mutatja. Ez lehetővé teszi az egyes alkalmazások kiválasztását, hogy leálljon, ha a VPN elveszíti a kapcsolatot. Van egy jelölőnégyzettel annak gyors aktiválásához vagy deaktiválásához, és egy tesztgombbal, hogy megtudja, működik-e az alkalmazás. Manuálisan beírhatja a program elérési útját, vagy a Kiválasztás gomb segítségével böngészhet rajta. A beállítások módosításait mentheti és törölheti.

A fenti második kép a Scripts fület mutatja. Ez lehetővé teszi szkriptek (kötegelt fájlok) futtatását. Van egy jelölőnégyzettel a szkriptek végrehajtásának be- és kikapcsolásához. Dönthet úgy, hogy futtatja a szkripteket a kapcsolat előtt, a kapcsolat létrehozása és a bontás után. A szkript elérési útját manuálisan is beírhatja, vagy a Kiválasztás gomb segítségével böngészhet rajta. A TorGuard a következőkre parancsfájlokat biztosít webhelyén: Internet-kapcsolat Killswitch, Indító alkalmazás a Connect-en, Statikus DNS beállítása és Webhely indítása a Connect-en. Végül mentheti és törölheti a beállítások módosításait is.

A harmadik kép a Hálózat fület mutatja. Jelölőnégyzeteket tartalmaz a WebRTC szivárgás, az IPv6 szivárgás megakadályozására és az internet kill kapcsoló hálózati kapcsolatának kezelésére. Végül mentheti és törölheti a beállítások módosításait is. Az egyedi VPN-kliensen kívül a TorGuard jól bemutatott útmutatókkal rendelkezik a Windows kézi konfigurálásához a PPTP, az L2TP / IPsec, az OpenVPN GUI és az SSTP számára. Úgy is rendelkeznek útmutatóval, hogy beállíthassák és lehetővé tegyék a TG Viscosity szolgáltatásaik használatát.

Látogasson el a TorGuard oldalra

Lépjen kapcsolatba a Mac klienssel

Csakúgy, mint a Windows egyedi szoftvere, a TorGuard kliens Mac-hez letölthető a webhelyről. Egy kattintással egyszerűen letölthetők és telepíthetők. Ugyanazokkal a szolgáltatásokkal rendelkezik, mint a Windows kliensek. A Mac szoftver ugyanolyan egyszerű használatot nyújt a Mac felhasználók számára, mint a Windows kliens a felhasználók számára. A TorGuard Lite nem kompatibilis a Mac OS X 10.6.8 és újabb verziókkal. Az egyedi VPN-kliensen kívül a TorGuard jól bemutatott útmutatókkal rendelkezik a Mac OS X kézi konfigurálásához a PPTP és az L2TP / IPsec számára. Rendelkeznek egy Mac OS X útmutatóval is, amellyel beállíthatják és engedélyezhetik a TG Viscosity szolgáltatást. Ismét a tagságod egy ingyenes TG Viscosity szoftver licencgel jár. Extra licenceket vásárolhat havonta egy dollárért.

Csatlakozás iPhone vagy iPad készülékről

A TorGuard rendelkezik egy iOS-alkalmazással is, amely lehetővé teszi a VPN-szolgáltatáshoz való csatlakozást. A neve TorGuard Anonymous VPN Service. Ez a leggyorsabb módszer a TorGuard VPN beállítására iOS rendszeren. Kövesse ezeket a lépéseket a szolgáltatás telepítéséhez az alkalmazás segítségével.

 • Először látogasson el az iTunes áruházba, és töltse le a TorGuard iOS VPN alkalmazást.
 • Keresse meg a TorGuard ikont, és koppintson a indításhoz.
 • Az első telepítéskor az igen lehetőséget választja, amikor megkérik a VPN-kiszolgáló beállításainak jóváhagyását, és folytatja a VPN alkalmazást.
 • Koppintson a legördülő nyílra (jobb oldali képernyőkép az ábra alatt).
 • Válassza ki a VPN-kiszolgáló helyét (az alábbiakban látható középső képernyőkép).
 • Írja be a TorGuard VPN felhasználónevét és jelszavát, amikor a rendszer kéri. Kattintson a jelölőnégyzetre, hogy emlékezzen a hitelesítő adataira. (bal oldali képernyőkép lent)
 • Válassza ki a bejelentkezés gombot. Az alkalmazásnak most meg kell jelenítenie a csatlakoztatott állapotot.

TorGuard iOS App

Az alkalmazás igényel iOS 8.0 vagy újabb verziót. Kompatibilis az iPhone, iPad és iPod touch készülékekkel. A TorGuard alkalmazást iPhone 5-re optimalizálták. Az egyéni VPN-kliensen kívül a TorGuard útmutatókkal rendelkezik az iOS-eszközök kézi konfigurálására a PPTP, L2TP / IPsec és OpenVPN grafikus felhasználói felületekre, és lehetővé teszi számukra a szolgáltatásuk használatát..

Látogasson el a TorGuard oldalra

Csatlakozás az Android készülékekhez

A TorGuard rendelkezik „TorGuard VPN” nevű alkalmazással Android-eszközökhöz. Kövesse ezeket a lépéseket az Android-eszköz csatlakoztatásához a szolgáltatáshoz.

 • Először keresse meg a Google Play Áruházot az alkalmazás letöltéséhez és telepítéséhez.
 • Az alkalmazás telepítése után nyissa meg az alkalmazások menüjét, és koppintson a TorGuard ikonra.
 • Válassza ki a legördülő listából azt a VPN-kiszolgálót, amelyhez csatlakozni szeretne, majd koppintson a csatlakozás elemre (az alábbiakban látható középképernyő).
 • Írja be a VPN felhasználónevét és jelszavát, amikor a rendszer kéri, és koppintson a bejelentkezés gombra. Koppintson az „Emlékezzen a hitelesítő adatokra” jelölőnégyzetre (bal oldali képernyőkép lent).

Most látnia kell a csatlakoztatott állapot- és munkamenet-információkat, ami azt jelenti, hogy a VPN aktív, és az összes forgalom biztonságosan alagútban van a VPN-en keresztül (az alábbiakban látható jobb képernyőkép).

TorGuard VPN Androidra

Ez a legújabb verzió gyökér nélkül telepíthető az Android 4.x készülékeken. Az egyedi VPN-kliensen kívül a TorGuard útmutatókkal rendelkezik az Andriod eszközök kézi konfigurálásához a PPTP, L2TP / IPsec és OpenVPN számára, és lehetővé teszi számukra a VPN-hálózathoz való hozzáférést..

Látogasson el a TorGuard oldalra

TorGuard sebességteszt

A TorGuard jól végzett a sebességtesztünkben. Miami szerverük sebessége kitűnő volt. A tesztelésünk alapján elégedettnek kell lennie a legtöbb alkalmazás hálózatának sebességével. Ezt a tesztet a TorGuard Lite Windows kliens és az OpenVPN (UDP) protokoll segítségével futtattuk egy kiszolgálón, BF titkosítással.

TorGuard sebességteszt

Mint láthatja, 10% -kal volt különbség a sebesség között a közvetlen kapcsolatom az internetszolgáltatómmal és a Miami szerverével való kapcsolat között. Ahogy az várható volt, a kapcsolat sebessége némi veszteséget szenved, de a titkosítás által nyújtott extra biztonság szempontjából ez méltányos kompromisszum. Közel 46 Mb / s sebességgel nem jelenthet problémát névtelenül az interneten való böngészés, a fájlok letöltése vagy a média streaming a kedvenc szolgáltatótól..

TorGuard áttekintés: Következtetés

A TorGuard egy ideje a magánéletben volt, és jó hírnévre tett szert az általuk kínált szolgáltatásokra. Hálózatuk több mint 1250 gigabites szerverrel rendelkezik a világ több mint 42 országában. Nincs naplózási politikájuk, valamint egyértelmű adatvédelmi irányelveik azt mutatják, hogy komolyan veszik tagjaik adatvédelmét.

A TorGuard támogatja a PPTP, L2TP / IPsec, OpenVPN (TCP / UDP), SSTP és IKEv2 protokollokat, így szolgáltatásuk kompatibilisvé válik a legtöbb eszközzel, beleértve a Blackberry, a DD-WRT útválasztókat és akár a Boxee Boxot (csak PPTP). Saját szoftverük van a Windows, Mac OS X, Linux, iOS, Android és a Google Chrome böngészőhöz. Emellett olyan útválasztókat árusítanak, amelyeket előre konfiguráltak szolgáltatásuk igénybevételéhez azok számára, akik technikailag nagyobb nehézségekkel küzdenek.

A legjobban tetszett a szolgáltatásról:

 • Könnyen használható egyedi szoftver Windows, Mac és Linux rendszerekhez
 • Alkalmazások iOS, Android, Google Chrome böngészőhöz
 • Kedvezményes árképzés minden szolgáltatásra a határidős tervekhez
 • Átlátható bejelentkezési szabályok
 • További névtelen fizetési módok, például ajándékkártyák és Bitcoin
 • Ingyenes 10 MB titkosított e-mail fiók VPN tagsággal
 • Stealth (obfsproxy az OpenVPN számára) a tűzfal megsértésére
 • P2P támogatás
 • Számos protokoll támogatása, beleértve a PPTP, L2TP / IPsec, OpenVPN (UDP / TCP), SSTP és IKEv2 protokollokat.

Ötletek a szolgáltatás fejlesztéséhez:

 • A webhely dokumentációjának jobb integrálása
 • Könnyebb navigáció a webhelyen
 • Mutassa meg az egyes kiszolgálók felhasználási százalékát
 • Csökkentse a várakozási időket egyes szervereknél

A TorGuard VPN segítségével élvezheti a streaming médiát, biztonságban tarthatja adatait nyilvános wi-fi használatakor, megakadályozhatja, hogy az internetszolgáltató figyelje a böngésző szokásait, és leküzdje a cenzúrát. Ezenkívül azok számára, akik szeretnének P2P-t használni, a TorGuard azon a meggyőződésen indult, hogy képesnek kell lennie a BitTorrent névtelenségére, és úgy véli, hogy teljes magánéletben képesnek kell lennie a P2P-re. Ezt a nevük bizonyítja, amely abból a gondolatból származik, hogy a BitTorrent használata közben megvédjük az ember magánéletét. Használja ki a 7 napos garancia előnyeit, és értékelje kiszolgálását saját maga. Ha szereti használni a VPN-t, havi 5 dollárért feliratkozhat.

Látogasson el a TorGuard oldalra

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map