UrbanVPN engedélyekA városi VPN ingyenes VPN szolgáltatásként van feltüntetve, 81 helyen. Noha proxyként jelenik meg a böngészőkben, ingyenes operációs rendszerrel is rendelkezik. De az ilyen állítások látása mindig idegessé tesz minket. Ha ismeri a „nincs ingyenes ebéd” kifejezést, akkor azon kell gondolkodnia, hogy mi ez a fogás. Ebben az áttekintésben ezt tervezzük. A Google Play Áruház letöltését tekintve a Google megmutatja az 50 k + -ot. Attól függően, hogy mikor indult, természetesen ez nem nagyszerű, ha hosszú ideje működött. Az engedélyek ellenőrzésekor azonnal észrevettünk valamit. Rendkívül ritka, hogy egy VPN-nek hozzáférnie kell a fényképek / média / fájlok mappájához, és el kell olvasnia az USB-tárhely tartalmát, ahogy az a képen látható.

Össze szeretné hasonlítani a városi VPN-t a legjobban ajánlott VPN-szolgáltatásainkkal? Íme néhány a legjobb alternatíva közül. Minden VPN 30 napos kockázatmentes próbaidőszakot kínál a szolgáltatás teszteléséhez.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet
2 NordVPN $ 3.49 NordVPN 87 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet
3 Privát internet-hozzáférés $ 3.33 PIA 49 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet

A cégről

Urban VPNElmondhatjuk neked, hogy nagyon kevés információ áll rendelkezésre erről a VPN-ről vagy annak anyavállalatáról, amelyet állítólag „városi kiberbiztonságnak” hívnak. Nagyon kevés utalás van erre a cégre, és azokat, amelyeket találtunk, magához a VPN-hez kötöttünk. A jobb oldalon található információ alapján azt mondhatjuk, hogy a webhelyet az arizonai Scottsdale-ben regisztrálták. Ez kissé aggasztó, mert így nyitva hagyja a „14 szem” országot. Ezek azok az országok, amelyek megosztják egymással az információkat. Más szavakkal, olyan, mintha a program mind a 14 országa látná az Ön tevékenységét. Természetesen ez sokat idegesít.

Biztonság

Az egyikről beszélhetünk a Urban VPN rendszer biztonságáról. Webhelyükön felteszik maguknak a kérdést, hogy miért ingyenes a VPN. Ezután azt állítják, hogy ez ingyenes, mert „A Urban VPN-t a Urban VPN közösségének (peer-to-peer) VPN-ből táplálja. Minden felhasználónk segíti egymást az internet feloldásában, megosztva hálózati erőforrásaikat. ” Noha ez egy kedves ötletnek hangzik, néhány kérdést vet fel, és felvet néhány további aggodalmat, például:

  • Hogyan titkosítja és védi az Urban VPN az Ön adatait??
  • Mivel a forgalmat a rendszeren keresztül is irányítják, mi lenne, ha valaki jogelleneset csinál?
  • Átirányítja-e a forgalom a számítógépen, ha az alkalmazás csak nyitva van, és nincs csatlakoztatva?
  Bátor böngésző áttekintés 2016

Adja hozzá ezeket a kérdéseket az átláthatóság hiányához a társaságban, valamint az adatmegőrzési politikájához (igen, nyilvánvalóan naplókat vezetnek), láthatja, miért van néhány kérdésünk ezzel kapcsolatban.

Jellemzők

Tulajdonságok szerint, a cég nagyon keveset kínál. Nem találtunk egy listát semmi mástól, amellett, hogy sok különböző helyet kínál a tagnak, és lehetőséget ad a felhasználónak egyes streaming szolgáltatások feloldására. Felsorolják a „14 ingyenes és gyors felhasználási módot”. Nyilvánvalóan vannak termékei a fő operációs rendszerek számára. A többi módszer némelyike ​​azonban kissé megkérdőjelezhető számunkra. Amikor olyan fejléceket látsz, mint az ingyenes Reddit VPN stb., Úgy tűnik, hogy csak ott vannak, hogy felkészítsék a forgalom számláját és ott legyenek marketing célokra. A tagok biztonságának megőrzéséről beszélnek, de nem nyújtanak információt arról, hogyan teszik ezt.

Szerver helyek és országok

Itt áll a társaság egy kicsit. Egy hatalmas 81 helyet sorol fel. Ugyanakkor az, hogy a VPN szót az egyes országok neve után használják, újabb trükknek tűnik, hogy a Google rangsorolja őket. Minden országnak megvan a saját céloldala is, ami szokatlan. Mindenesetre vessünk egy pillantást a kínált helyekre. Egyesült Arab Emírségek, Argentína, Ausztrália, Ausztria, Belgium, Brazília, Burgaria, Kanada, Kolumbia, Svájc, Chile, Kína, Costa Rica, Cseh Köztársaság, Németország, Görögország, Dánia, Észtország, Ecuador, Spanyolország, Egyiptom, Finnország, Franciaország, Nagy-Britannia, Guatemala, Honduras, Horvátország, Hong Kong, Magyarország, Indonézia, India, Irán, Írország, Izland, Olaszország, Japán, Dél-Korea, Litvánia, Luxemburg, Lettország, Malajzia, Mexikó, Nicaragua, Norvégia, Panama, Fülöp-szigetek, Lengyelország , Pakisztán, Peru, Puerto Rico, Portugália, Paraguay, Románia, Szerbia, Oroszország, Szaúd-Arábia, Svédország, Szingapúr, Szlovénia, Törökország, Thaiföld, Tajvan, Ukrajna, USA, Uruguay, Venezuela és Vietnam. Mint látja, számos megyéhez hozzáférhet. Felhívjuk figyelmét, hogy néhány országban (például az Egyesült Államokban) csak az ügyfél helyett a böngészőből lehet elérni.

  ESET Smart Security áttekintés

Gyakorlati tesztelés

Ami a VPN-t illeti, ez elég egyenes. Miután hozzáadta a böngészőhöz (attól függően, hogy melyiket használja), csak néhány lépést kell tennie.

  1. Keresse meg a robot jelvényt.
  2. Nyissa fel a panelt. Mint látja, itt cserélheti ki a kiszolgálókat a tetején. A kapcsolót be is kapcsolhatja a hirdetések blokkolására. Egyszerűen mozgassa a csúszkát bekapcsolt helyzetbe, és nyomja meg közepén a „lejátszás” gombot.
  3. Csukja be a konzolt. Most már észreveszi bármely ország zászlaját, amelyet választott.

UrbanVPN Kezeli a tesztelést

Most, hogy csatlakozott, itt az ideje, hogy tesztelje a sebességet.

UrbanVPN sebességteszt

Az UrbanVPN gyanúsan gyors. Amint az alábbi képen látható, nagyon kevés különbség van a sebességgel, mint a nélkül. Több mint valószínű, ez azt jelenti, hogy hiányzik a titkosítás. Ellenkező esetben többet fognak látni a feje fölött. Mivel a cég nagyon homályos bármilyen titkosítást illetően, akkor kitalálhatja, hogy a kapcsolata vagy nincs titkosítva, vagy nagyon kevés titkosítással rendelkezik. Felhívjuk figyelmét, hogy más szerverek is különbözhetnek, de ez még inkább gyanúsítja a társaságot.

UrbanVPN sebességteszt

Miért kellene VPN-t használni?

Mivel oly sok vállalat most kínál ingyenes Wi-Fi-t, VPN-t kíván használni, amikor csatlakozik. Bár a WiFi nagyszerű, a számítógépes bűnözők azt is gondolják, hogy ez is nagyszerű. Ha csatlakozik a választott szerverhez, biztonságos és titkosított kapcsolatot hoz létre. Ily módon jelentősen csökkenti annak a kockázatát, hogy a bűnözők vagy a számítógépes tolvajok ellopják a személyes adatait.

A VPN használatának másik oka az, hogy segítsen megkerülni a földrajzi korlátozásokat. Nem számít hol tartózkodsz, a szerverhez való csatlakozás segít. Ennek oka az, hogy a blokkoló szoftvert arra gondolja, hogy valahol máshol található. Ez valódi előnye lehet, ha bizonyos régiókhoz próbál hozzáférni, vagy blokkolja a tartalom megtekintését. Egyszerűen csatlakozzon egy szerverhez, és elkezdi böngészni vagy megnézheti a hozzáférni kívánt tartalmat.

Mi a helyzet a szivárgásokkal??

UrbanVPN LeaktestNoha ez egy ingyenes VPN-szolgáltatás, kissé meglepődve láttuk, hogy nem volt szivárgási probléma. Ennek kiderítéséhez a www.doileak.com webhelyen a kedvenc átfogó szivárgásprofilunkat használtuk. Szeretjük ezt használni, mert megmutatja a különböző területeket, ahol problémákat észlel. Amint a jobb oldali képen látható, az egyetlen probléma a több operációs rendszerrel kapcsolatos probléma. A tesztelési hely szerint a több operációs rendszerrel kapcsolatos probléma jelzi, hogy VPN-t vagy proxy-t használ. Ettől eltekintve, nincsenek problémák, kivéve a gépen a személyes preferenciákkal kapcsolatos kérdéseket.

  Az AdBlock 2016 áttekintése

Használjam ezt a VPN-t?

Lehet, hogy az alapokhoz e VPN szolgáltatás használata jó ötlet lehet, ha fel akarja engedni a földrajzi korlátozásokat. Ez azt mondta: Ha a legkevésbé aggódik a magánéletedet illetően, akkor távol marad ettől. Ezenkívül, mivel lehetősége van arra, hogy mások illegális tevékenységeket végezzenek, és hogy a forgalom a rendszeren keresztül fusson, ez egy további ok, hogy ezt elkerüljék, ha egyáltalán lehetséges. Rengeteg más lehetőség is van.

Záró gondolatok az UrbanVPN-ről

Számos dolog miatt ez a VPN nem megfelelő választás. Ezek között szerepel az átláthatóság hiánya a társasággal, a naplók megőrzése, a székhely elhelyezkedése (USA), a titkosítás hiánya, az USA törvényeivel való teljes körű együttműködés ígérete és így tovább. Lehet, hogy nem rossz, ha csak egy show feloldását próbálja megoldani, és nem aggódik az Ön illesztőprogramján keresztül érkező illegális forgalom miatt. Segíthetne a földrajzi korlátozások megkerülésében, ha olyanokat szeretne használni, mint a SoundCloud, a Pandora vagy mások. Nyugodtan nézze meg a az első 10 VPN Összehasonlításképp.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me