A VPN.asia új az online adatvédelmi térben. Szolgáltatásuk segítséget nyújt Önnek a VPN-hez kapcsolódó összes cél elérésében. Szilárd VPN szolgáltatást kínálnak, amely segít felszabadítani a földrajzilag korlátozott tartalmakat, megóvja és megóvja az internetes magánéletét, és enyhíti a közösségi média és más népszerű webhelyek cenzúráját a politikailag tiltó országokban..

APN.asia Review

Árképzés és különleges ajánlatok

A VPN.asia leegyszerűsíti árképzését azzal, hogy szolgáltatásukhoz csak egy tervet használnak. Ez a terv a tagok számára gyors, névtelen, biztonságos VPN-kapcsolatot biztosít a napi internetes tevékenységeik elvégzéséhez. Kedvezményeket kínálnak VPN hosszabb távú csomagjaira. Három ilyen csomagot forgalmaznak: egy hónap, három hónap és egy év.

VPN.asia árképzés

Lehet kapni egy hónap VPN-t 9 dollárért, három hónapot 8 dollárért havonta, és csak egy évet Havonta 6 dollár.  Köszönjük a VPN.asia csapatnak, hogy tagjainknak 20% árengedményt nyújtott szolgáltatásaikért. Menthet egy további 20% kedvezmény a fent felsorolt ​​árak kuponkóddal VPNFAN pénztár alatt. Vegye figyelembe, hogy ezeket a csomagokat egyszeri fizetés formájában számítják ki a teljes futamidőre. Az egyéves szolgáltatásra való feliratkozás olyan, mintha négy hónapos VPN-t kaphat ingyenesen.

Kockázatmentes próbaidőszak

A VPN.asia mindenkinek lehetőséget kínál arra, hogy kiszolgálja saját magát. Ennek eredményeként ingyenes 3 napos próbafiókot kínálnak. Írja be a felhasználónevet, a keresztnevet, az e-mail címet, az országot, és létrehoz egy jelszót a regisztrációhoz. Az ingyenes próbafiók feliratkozásához nincs szükség fizetésre. Az ingyenes próbaverzió tíz szerverhöz biztosít hozzáférést három országban. Legfeljebb 50 GB biztonságos, nem naplózott VPN szolgáltatást nyújt Önnek, így saját magának láthatja a hálózat teljesítményét. Mivel a fiók létrehozásához nincs szükség fizetési információkra, akkor nem kell törölnie azt. Egyszerűen lejár, amint a próbaidőszak lejár.

Az ingyenes próbaverzió mellett egy egyhavi számlán kínálnak speciális ajánlatot: 1 dollár az első hónapban szolgáltatás 9 hónap / hónap folyamán az első hónap után. Megkönnyítik a fiók lemondását, ha úgy dönt, hogy a szolgáltatás nem az Ön számára. Egyszerűen jelentkezzen be az ügyfél területére, és válassza ki a szolgáltatást, kattintson a részletekért jobb oldalon található kis nyílra, és válassza a „Törlés kérése” lehetőséget. Ugyanezt az eljárást használhatja a VPN-fiók frissítésére is, ha élvezi a szolgáltatást. Ehelyett egyszerűen a „Upgrade / Downgrade” lehetőséget választja, és kiválasztja a frissíteni kívánt csomagot. E-mailt is küldhet a támogatásuknak, és frissítik az Ön számára.

A VPN.asia 7 napos pénz-visszatérítési garanciát nyújt minden olyan tag számára, akik visszatérítendő fizetési módszerrel feliratkoznak valamelyik fizetett tervükre. Azok, akik feliratkoznak az ingyenes számlára, nem jogosultak erre a visszatérítésre. A visszatérítéseket dollárban, a jelenlegi árfolyamon teljesítik azok számára, akik a Bitcoin által fizetnek.

Látogassa meg a VPN.asia oldalt

VPN.asia hálózati és szerver helyek

A VPN.asia szolgáltatás tagjai hozzáférhetnek az első szintű hálózathoz, több mint 128 szerverrel. Vannak VPN szervereik, amelyek stratégiai helyszíneken helyezkednek el a világ minden tájáról, ideértve több mint 50 Európában, 14 Ázsiában, 2 Dél-Amerikában és 60 felett Észak-Amerikában. Bár a VPN.asia nem olyan nagy, mint néhány VPN-szolgáltató, a VPN.asia olyan szolgáltatással rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy szinte bármilyen célt teljesítsen, amely a VPN-hez lehetséges, miközben megőrzi névtelenségét és magánéletét..

CountriesServersProtocols
17128+PPTP, L2TP / IPsec, OpenVPN (TCP), OpenVPN (UDP)

A VPN.asia szervereket tart fenn a következő helyeken:

 • Ázsia
  • Ausztrália, Sydney; Japán, Tokió; Szingapúr, Serangoon; Korea, Szöul
 • Brazília
  • Sao Paulo
 • Európa 
  • Belgium, Brüsszel; Dánia, Koppenhága; Franciaország, Párizs; Németország, Frankfurt; Magyarország, Budapest; Lengyelország, Varsó; Spanyolország, Madrid; Svédország, Stockholm; Svájc, Zürich; Egyesült Királyság, London
 • Egyesült Államok
  • Ashburn, VA; Atlanta, GA; Chicago, IL; Dallas, TX; Los Angeles, CA Miami, FL; New York, New York; Phoenix, AZ; San Jose, Kalifornia Seattle, WA; Washington DC

Adatvédelem és biztonság

A VPN.asia tisztában van adatvédelmi politikájukkal, és teljesen körvonalazza az összegyűjtött információkat, valamint azt, hogy hogyan használják és másokkal megosztják. Mindenekelőtt nem naplózják a VPN-forgalmat a tagjaik számára. Személyes adatvédelemmel kapcsolatos álláspontjukat az adatvédelmi politikájuk alábbi részei foglalják össze.

A VPN.asia nem gyűjt és naplózza a virtuális magánhálózati szolgáltatás forgalmát vagy használatát.

Fiók létrehozásához szükség lehet bizonyos személyes adatok megadására, például keresztnév és e-mail cím megadására. Ki kell választania egy felhasználónevet és jelszót, és fizetési információkat kell megadnia nekünk. Ezt az információt csak az Ön számára történő kifizetések gyűjtésére és feldolgozására fogjuk felhasználni.

Ugyanakkor nem követjük a felhasználói tevékenységeket a webhelyünkön kívül, és nem követjük a VPN szolgáltatásba bejelentkezett felhasználók böngészési tevékenységeit sem..

Nem adunk el vagy bérelünk személyes adatokat másoknak.

Adatvédelmi politikájuk egyértelművé teszi, hogy a VPN.asia komolyan veszi az Ön személyes adatait, és ésszerűen megtesz minden tőle telhetőt annak védelme érdekében.

Biztonsági szempontból a VPN.asia szintén fedezi Önt. Számos protokollt kínálnak, beleértve a PPTP, az L2TP / IPsec és az OpenVPN (TCP / UDP) protokollokat az összes online forgalom titkosításához és az összes online tranzakció biztonságához. Az OpenVPN a legbiztonságosabb protokoll. Az L2TP / IPsec kiváló választás a mobil eszközökhöz, mivel a legtöbbnek natív támogatása van. Végül: mivel a PPTP széles körű platformtámogatással és alacsony szintű titkosítással rendelkezik, ez a népszerű választás a média streamingjére, amikor a biztonság nem ennyire aggodalomra ad okot..

Látogassa meg a VPN.asia oldalt

Gyakorlati tesztelés

Először azt szeretném mondani, hogy a VPN.asia jól teljesített a sebességtesztünkben. Különálló kliensek vannak a Windows és a Mac számára, hogy megkönnyítsék a VPN-hez való kapcsolódást és azok használatát. A szoftvert közvetlenül a weboldalukról tölthetik le. A letöltés után egyetlen kattintással elegendő a szolgáltatás telepítéséhez és használatának megkezdéséhez. Tartalmaznak oktatóanyagokat az iOS és az Android mobil eszközök csatlakoztatásához a szolgáltatáshoz az L2TP / IPsec protokoll használatával.

Csatlakozás a Windows rendszerből

A VPN.asia rendelkezik egy egyedi Windows klienssel, amely lehetővé teszi, hogy néhány egérkattintással könnyedén csatlakozzon a hálózat bármelyik szerveréhez a választott protokoll használatával. Nincs szükség műszaki ismeretekre a VPN-nek az Internet biztonságos és névtelen átlépéséhez történő használatának megkezdéséhez. Az első kliens indításakor üdvözli Önt a VPN.asia webhelyen, kéri, hogy adja meg a bejelentkezési hitelesítő adatait, és hagyja, hogy megadja-e őket a jövőbeli bejelentkezéshez. Ezután bemutat néhány képernyőt a szolgáltatás használatának kezdeti üzembe helyezési beállításainak meghatározására.

A következő két kép az automatikus szerverkiválasztási képernyőt mutatja. Ezek a lehetőségek csak akkor érhetők el, ha az igen lehetőséget választja, hogy indításkor automatikusan csatlakozzon a szerverhez. Az első a kiszolgáló választási lehetőségeit mutatja a legördülő listából. A második kép a rendelkezésre álló protokollokat mutatja.

VPN.asia Windows Server

VPN.asia Windows Protocol

Miután kiválasztotta a preferenciákat, és rákattintott a befejezés gombra, a kliens fő képernyője (lent látható) betöltődik. A képernyő közepén megjelenik az összes olyan VPN-kiszolgáló, amelyhez a hálózathoz csatlakozhat. Betűrendben rendezhetők ország, város vagy szerver szerint. Ezenkívül a válaszidő alapján is osztályozhatók. Kiválaszthatja az alacsony válaszidővel rendelkező szervert a legjobb teljesítmény érdekében.

VPN.asia szerverlista

Az ügyfél azt is lehetővé teszi, hogy kiválassza azt a protokollt, amellyel kapcsolatba lép, és hogy automatikusan újracsatlakozni kíván-e, ha a vpn leesik. A képernyő jobb felső sarkában látható az aktuális kapcsolat állapota, a hely és az IP-cím. A protokollok jobb oldalán található egy gomb a csatlakozáshoz vagy a leválasztáshoz.

Ha a kliens tetején lévő menüből preferenciákat választ, a következő képernyő jelenik meg. Egyéb menüopciók a fájl, a kapcsolat és a támogatás.

VPN.asia Windows Preferences

 • fájl
  • Küldés a tálcára – A program minimalizálása a tálcára.
  • Felejtsd el a hitelesítő adatokat – a bejelentkezéshez felhasználónevet és jelszót kell kérni.
  • Kilépés – Zárja be a Windows klienst, és állítsa le a VPN-t
 • preferenciák – A fenti képernyő lehetővé teszi a VPN első telepítésekor beállított beállítások megváltoztatását. Választhat, hogy menti vagy törli a módosításokat.
  • Jelölje be a jelölőnégyzetet a bejelentkezési adatok mentéséhez.
  • Jelölje be a VPN.asia kliens indítása négyzetet, amikor a Windows elindul.
  • Jelölje be a jelölőnégyzetet, hogy automatikusan csatlakozzon egy kiszolgálóhoz, amikor a Windows kliens elindul.
   • Utoljára használt szerver
   • Legközelebbi szerver hálózati késleltetés alapján
   • Ez a szerver – Válassza ki a legördülő listából azt a kiszolgálót, amelyhez csatlakozni szeretne.
   • Protokoll – Válasszon egy csatlakozási protokollt a legördülő listából: PPTP, L2TP, OpenVPN (UDP), OpenVPN (TCP)
  • Állítsa be a késleltetést a kiszolgáló pingjai között – 0-2000ms
 • Kapcsolat – A Napló megtekintése lehetővé teszi a VPN.asia támogatási csoport számára, hogy segítsen a kapcsolat problémáival.
 •  Támogatás
  • Gyakran ismételt kérdések – Megnyitja a VPN.asia Tudásbázis oldalt.
  • Fő támogatási oldal – Megnyitja a weboldal fő támogatási oldalát, így kinyithatja és ellenőrizheti a jegyeket.
  • A VPN Asia névjegye – Ez az opció megjeleníti az ügyfél verziójának információs képernyőjét.

Szeretem a Windows klienst, mert megkönnyíti a VPN használatát. A kiszolgálók kiválasztását megkönnyíti, ha lehetővé teszi a rendezést, valamint a kategóriák tömörítését és kibővítését, így gyorsabban megtalálhatja a keresett kiszolgálót. A válaszidő szerinti rendezés megkönnyíti a helyének leggyorsabb kiszolgálójának megtalálását.

Látogassa meg a VPN.asia oldalt

Lépjen kapcsolatba a Mac VPN klienssel

Csakúgy, mint a Windows szoftver, a Mac VPN.asia kliens letölthető a webhelyről. Egy kattintással egyszerűen letölthetők és telepíthetők. Ugyanazokkal a szolgáltatásokkal rendelkezik, mint a Windows kliensek. A Mac szoftver ugyanolyan egyszerű használatot nyújt a Mac felhasználók számára, mint a Windows kliens a felhasználók számára.

Csatlakozás iPhone vagy iPad készülékről

A VPN.asia nem rendelkezik iOS-alkalmazással, de támogatják az összes eszközt (iPhone, iPad, iPod Touch). Az iOS natív módon támogatja a VPN-ket. A VPN.asia útmutatót tartalmaz az L2TP protokoll használatához a szolgáltatásukkal. Ezenkívül felveheti a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, hogy segítsen összekapcsolni iOS-eszközét más, az általuk támogatott protokollokkal, például az OpenVPN és a PPTP. Miután megkapta a fizetett előfizetést, meglátogathatja a webhelyüket további részletekért és a szervercímek listájáért.

Az VPN.asia L2TP beállítva iOS-hez:

 1. Kattintson a „Beállítások”, majd az „Általános” elemre..
 2. Görgessen le és válassza a „VPN” lehetőséget
 3. Koppintson a „VPN-konfiguráció hozzáadása” elemre.
 4. Válassza az L2TP lehetőséget
  1. Írjon be egy leírást, például a VPNAsia Atlanta
  2. A „Szerver” mezőbe írja be a VPN.asia szerver szerver címét. A szervercímek teljes listáját a saját webhelyük tagjai területén találja meg.
  3. Írja be felhasználónevét és jelszavát.
  4. A Titkos mezőbe írja be „vpn” idézőjelek nélkül.
  5. Győződjön meg arról, hogy a „Minden forgalom küldése” engedélyezve van.
  6. Koppintson a „Mentés” elemre..
 5. Kapcsolja be a VPN “BE” állapotát a kapcsolat teszteléséhez

Látogassa meg a VPN.asia oldalt

Csatlakozás Android-eszközről

A VPN.asia nem biztosít alkalmazást Android-eszközökhöz, de a beállítási folyamat nagyon egyszerű. Útmutatójuk segítségével csatlakoztathatja Android telefonját vagy táblagépét az L2TP protokoll használatával. Ismét felveheti a kapcsolatot ügyfélszolgálatával, hogy segítsen Android-eszközének az OpenVPN vagy a PPTP-hez való csatlakoztatásában. Miután megkapta a fizetett előfizetést, meglátogathatja a webhelyüket további részletekért és a szervercímek listájáért.

Az utasítások az L2TP kapcsolatokhoz:

1) Nyissa meg a menüt, és válassza a lehetőséget Beállítások
2) Válassza a lehetőséget Vezeték nélküli és hálózati vagy vezeték nélküli vezérlők, az Android verziójától függően
3) Válassza a lehetőséget VPN beállítások
4) Válassza a lehetőséget Add VPN
5) Válassza a lehetőséget hozzáad L2TP / IPsec PSK VPN
6) Válassza a lehetőséget VPN név és írja be a leíró nevet
7) Válassza a lehetőséget Állítsa be a VPN szervert és írja be a szerver gazdagépnevét
8) Koppintson a elemre Állítsa be az IPSec előre megosztott kulcsát és lépj be vpn”
9) Törölje a jelölést Engedélyezze az L2TP titkot
10) Nyissa meg a menüt és válassza a lehetőséget Megment

Miután hozzáadta a VPN-t, megjelennie kell a VPN-listában. Kiválaszthatja a csatlakozáshoz.

Látogassa meg a VPN.asia oldalt

VPN.asia Speed ​​Test

A VPN.asia jól végzett a sebességtesztünkben. Atlanta szerverének sebessége kiváló volt. Azt hiszem, nagyon elégedett lesz a hálózatuk teljesítményével és reagálékonyságával.

VPN.asia sebességteszt

Mint láthatja, 10% -kal volt különbség a sebesség között a kapcsolat közvetlenül az internetszolgáltatómmal és az atlantai szerverrel. A várakozások szerint ezek némi veszteséget okoznak a kapcsolat sebességében, de a titkosítás által nyújtott extra biztonság szempontjából ez méltányos kompromisszum. Közel 59 Mb / s sebességgel nem lehet semmilyen probléma az interneten való szörfözés és a VPN-hez használt egyéb célok felhasználása érdekében..

Következtetés

Lehet, hogy a VPN.asia még nem márkanév, de azt hiszem, hogy van egy nagyszerű VPN szolgáltatás felépítéséhez szükséges. Hálózatuk 17 ország több mint 128 szerveréből áll. Nincs bejelentkezési politikájuk, valamint egyértelmű adatvédelmi politikájuk illusztrálja elkötelezettségüket a tagok magánélete és névtelensége iránt. Támogatják a PPTP, L2TP / IPsec és az OpenVPN (TCP / UDP) protokollokat, ami szolgáltatásukkal kompatibilisvé teszi a különféle eszközökkel.

A VPN.asia segítségével élvezheti a streaming médiát, megóvhatja a banki és egyéb biztonságos információkat a nyilvános wi-fi használata közben, megakadályozhatja, hogy az internetszolgáltató megakadályozza a kapcsolatát az internetes böngészési szokások miatt, a szociális média és más webhelyek cenzúrázásának legyőzése, valamint a egyéb, a VPN használatához szükséges motívumok.

A legjobban tetszett a szolgáltatásról:

 • Könnyen használható Windows és Mac szoftver
 • Kedvezményes árképzés a határidős tervekre, valamint egy speciális árra
 • Átlátható bejelentkezési szabályok
 • A leggyakoribb protokollok támogatása, beleértve a PPTP, L2TP / IPsec, OpenVPN (TCP) és OpenVPN (UDP) protokollokat

Ötletek a szolgáltatás fejlesztéséhez:

 • Könnyű navigáció a webhelyen
 • Egyéni alkalmazások iOS és Android készülékekhez
 • További tartalom az L2TP / IPsec protokolltól eltérő protokollokhoz kapcsolódó tudásbázis-cikkekben

A VPN.asia gyors és biztonságos VPN szolgáltatást nyújt előfizetőinek. Ügyfélszolgálatuk érzékeny, hozzáértő és barátságos. Néhány perc alatt sikerült tisztáznom a szolgáltatással kapcsolatos kérdéseimet az élő csevegési támogatásuk segítségével. Próbálja ki saját szolgáltatását. Használja ki az 1 dollár első havi különleges ajánlatát a 7 napos pénz-visszafizetési garanciával, és nézze meg, mit gondol. Azt hiszem, elégedett lesz a kiszolgálással.

Látogassa meg a VPN.asia oldalt

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me