VPN Zoom áttekintés

A VPN Zoom 2014-ben indult, székhelye az Egyesült Államokban található. A szolgáltatás néhány lenyűgöző funkciót kínál. A tagok hozzáférhetnek egy első szintű hálózathoz, ami gyors, megbízható kapcsolatot jelent. Saját hordozható kliensekkel rendelkeznek egyedi szoftverrel a Windows és a Mac számára. A VPN Zoom tokenizált feldolgozást használ a hitelkártyákhoz, amely extra réteggel bővíti a magánélet védelmét. Támogatják a bitcoin fizetéseket is.


VPN Zoom áttekintés

Árképzés és különleges ajánlatok

A VPN Zoom korlátlan adatfelhasználást és legfeljebb két kapcsolatot kínál minden tag számára. Az ár a feliratkozási időn alapul. Havi, féléves és éves feltételeket kínálnak. A hosszabb időtartamok mélyebb árengedményt kapnak, tehát a legjobb ár-érték arány érdekében érdemes megnézni éves futamidejét.

VPNZoom árképzési tervek

Az ügyfelek a Windowshoz és a Machez használt ingyenes VPN Zoom szoftvert használhatják a szolgáltatás eléréséhez. Egy hordozható klienssel együtt. Kedvezményeket kínál a kívánt előfizetési idő alapján. Az éves regisztrációval akár 25% -ot takaríthat meg. Az éves terv lehető legjobban elérhetővé tétele. Mentéshez keresse fel a VPN Zoom speciális oldalt.

A VPN-hozzáférés regisztrálásakor megvizsgáljuk a kínált fizetési lehetőségeket. A VPN-szolgáltatások első indításakor a fizetési lehetőségek általában korlátozottak. A VPN Zoom esetében ez nem így van. Mondhatjuk, hogy sok gondolkodást és erőfeszítést tettek az ügyfelek fizetéseivel kapcsolatban. Elfogadják a hitelkártyákat, a PayPal-ot és a bitcoint.

A VPN Zoom csapata szem előtt tartotta a tagok adatvédelmét a fizetési módok tervezésekor. Nagy plusz az, ha lehetősége van fizetni a bitcoinnal. A hitelkártyákhoz tokenizált feldolgozást használnak, ami azt jelenti, hogy fizetési adatait nem tárolják a szerverükön. A VPN-felhasználók értékelni fogják a magánélet extra szintjét.

Kockázatmentes próbaidőszak

Remélhetőleg a VPN Zoom áttekintése jó ötletet nyújt Önnek arról, hogy mit kínál a szolgáltatás, de időre van szüksége a teszteléshez is. Kipróbálhatja saját magának a szolgáltatást. A VPN Zoom ezt is megérti. Hogy segítsenek 3 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtani. Itt egy visszatérítési politika összefoglalása közvetlenül a VPNZoom GYIK oldalán.

Ingyenes próbaverziót kínál??

Nem, 3 napos pénz-visszafizetési garanciát kínálunk. Az ingyenes kipróbálások arra ösztönzik a spamszerelőket és csalókat, akik visszaélnek a hálózattal, ami viszont hűséges tagjainkat érinti.

Melyek a pénzvisszafizetési garancia feltételei??

3 napon belül lemondnia kell, és a visszatérítés igénybevétele érdekében vegye fel a kapcsolatot számlázási osztályunkkal. Nincs más feltétel.

Látogasson el a VPNZoom oldalra

VPN Zoom hálózat és szerver helyek

A VPN Zoom a szerverhelyek széles skáláját kínálja. Szervereik vannak a világ legfontosabb helyein. A szolgáltatás első szintű hálózaton fut, így nagy sebességre és megbízhatóságra számíthat. Később a felülvizsgálat során megmutatunk néhány teljesítményteszt eredményt, de most csak tudjuk, hogy a válaszidők lenyűgözőek.

CountriesLocationsServersIP’sProtocols
16247014.000OpenVPN, PPTP, L2TP

A VPN Zoom szerverek az Egyesült Államokban találhatók. Egyesült Királyság, Ausztrália, Brazília, Costa Rica, Dánia, Finnország, Németország, Japán, Hollandia, Lengyelország, Szingapúr, Dél-Korea, Spanyolország és Svédország.

Adatvédelem és biztonság

Amikor a VPN szolgáltatásokról beszélünk, sokan azt gondolják, hogy magas szintű adatvédelmet és biztonságot kapnak. Nem mindig ez a helyzet. Ez tényleg attól függ, hogy miért használ egy VPN szolgáltatást. Ha célja magánélet és névtelenség, akkor valószínűleg olyan VPN-t szeretne, amely nem jelentkezik.

A VPN Zoom a naplózási politikát a GYIK szakaszában egyértelművé teszi.

Milyen naplókat vezet? Figyeli a tevékenységemet??

Nem figyeljük, rögzítjük és nem tároljuk naplókat egyetlen ügyfél VPN-tevékenységével kapcsolatban. A részletekért tekintse meg adatvédelmi irányelveinket.

Látogasson el a VPNZoom oldalra

Gyakorlati tesztelés

Az első dolog, amikor úgy döntenek, hogy felülvizsgálják-e a VPN-szolgáltatást, az, hogy kínálnak-e egyéni ügyfelet vagy sem. Lehetséges, hogy az elmúlt években a felhasználóknak technikai ismeretekre volt szükségük a VPN-szolgáltatóval való kapcsolatfelvételhez. Néhány vállalatnál ez továbbra is igaz, de vannak olyanok, amelyek egyedi ügyfeleket kínálnak a dolgok megkönnyítésére.

Számos VPN-szolgáltatás indul, majd az ügyfélszoftveren dolgozik, a szolgáltatás növekedésével. Örülök, hogy megoszthatom, hogy a VPN Zoom időben gondoskodott a szoftverről. Könnyen használható egyedi kliensük van mind a Windows, mind a Mac OS X felhasználók számára. Ugyanígy lenyűgöznek a hordozható kapcsolatkezelő fejlesztésére tett erőfeszítéseik.

Csatlakozás a Windows VPN klienssel

Vessen egy pillantást a VPN Zoom Windows kliensre:

VPNZoom Windows kliens

Amint azt fent láthatja, a VPN Zoom kliens bemutatja a kiszolgálók helyének listáját. Azt is észreveheti, hogy egyes helyeken több szerver is található. Az ügyfélszoftver segítségével hozzáférhet a kiszolgálói helyek teljes hálózatához a világ minden tájáról. Csatlakozás OpenVPN (TCP vagy UDP), PPTP vagy L2TP protokollokkal.

Az ügyfél támogatja a Windows 8, 7, Vista és XP rendszereket.

Látogasson el a VPNZoom oldalra

Lépjen kapcsolatba a Mac VPN klienssel

A VPN Zoom egyéni klienst kínál a Mac OS X felhasználók számára. Ez nagy plusz, mert sok VPN-szolgáltatás elmarad a Mac támogatás szempontjából. A VPN Zoom Mac kliens nagyon hasonló a Windows megfelelőjéhez. Használhatja kapcsolódáshoz egy kiszolgáló helyéhez. Támogatja az OpenVPN (TCP vagy UDP), a PPTP és az L2TP protokollokat is.

VPNZoom Mac kliens

Látogasson el a VPNZoom oldalra

Csatlakozás iPhone vagy iPad készülékről

Noha a VPNZoom nem kínál saját iOS-alkalmazást, felhasználhatja a webhelyüket az eszköz beállítására az OpenVPN, PPTP vagy L2TP-vel való kapcsolathoz. Itt található az L2TP utasítások másolata. A részletekért és a szervercímek listájáért meglátogathatja a webhelyüket.

IOS-re beállítva a VPN Zoom L2TP:

 1. Kattintson a „Beállítások”, majd az „Általános” elemre..
 2. Görgessen le és válassza a „VPN” lehetőséget
 3. Koppintson a „VPN-konfiguráció hozzáadása” elemre.
 4. Válassza az L2TP lehetőséget
  1. Írjon be egy leírást, például a VPN Zoom Chicago
  2. A „Szerver” mezőbe írja be a VPN Zoom szerver szerver címét. A szervercímek teljes listáját a saját webhelyük tagjai területén találja meg..
  3. Írja be felhasználónevét és jelszavát.
  4. A Titkos mezőbe írja be „vpn” idézőjelek nélkül.
  5. Győződjön meg arról, hogy a „Minden forgalom küldése” engedélyezve van.
  6. Koppintson a „Mentés” elemre..
 5. Kapcsolja be a VPN “BE” állapotát a kapcsolat teszteléséhez

Látogasson el a VPNZoom oldalra

Csatlakozás Android-eszközről

Noha a VPNZoom nem kínál Android-alkalmazást, felhasználhatja webhelyüket az eszköz beállítására a PPTP-vel vagy az L2TP-vel való kapcsolat létrehozásához. Itt található az L2TP utasítások másolata. A részletekért és a szervercímek listájáért meglátogathatja a webhelyüket.

VPN Zoom L2TP beállítva az Androidhoz:

 1. Nyissa meg a menüt, és válassza a Beállítások lehetőséget
 2. Az Android verziójától függően válassza a Vezeték nélküli és a Hálózati vagy Vezeték nélküli vezérlőelemeket
 3. Válassza a VPN beállítások lehetőséget
 4. Válassza a VPN hozzáadása lehetőséget
 5. Válassza az L2TP / IPsec PSK VPN hozzáadása lehetőséget
 6. Válassza a VPN név lehetőséget, és írja be a leíró nevet
 7. Válassza a VPN szerver beállítása lehetőséget, és írja be a kiszolgáló gazdagépnevét (a tagok területén felsorolt ​​kiszolgálói címek)
 8. Koppintson az IPSec előre megosztott kulcs beállítása elemre, és idézetek nélkül írja be a „vpn” értéket
 9. Nyissa meg a menüt, és válassza a Mentés lehetőséget

Látogasson el a VPNZoom oldalra

VPN zoom sebesség teszt

A felülvizsgálat tetején megemlítettem, hogy a VPNZoom az 1. szintű hálózaton működik. Ez sebesség-előnyt biztosít számukra. Itt egy pillantás az internetes teljesítményemre VPN nélkül, majd ismét, miközben csatlakozik egy atlanta VPNZoom szerverhez. Mint láthatja, majdnem teljes mértékben kibontakoztatom a kapcsolatot, még a titkosítás külön rétegével is.

VPNZoom sebesség-teszt

Következtetés

Lehet, hogy a VPN Zoom új a piacon, de a funkciókból nem ismeri azt. Teljes funkcionalitással rendelkeznek a Windows és a Mac felhasználók számára. A hordozható kapcsolatkezelő hozzáadott bónuszt jelent, amelyet nem sok szolgáltató kínál. Az első szintű hálózaton való részvétel növeli a szolgáltatás teljesítményét és megbízhatóságát.

A legjobban szeretem a szolgáltatást:

 • Egyedi kliens szoftver – Windows, Mac, hordozható
 • Tokenizált hitelkártya-feldolgozás és a bitcoin támogatása
 • Ingyenes NAT tűzfal és két kapcsolat minden tag számára
 • Féléves kedvezmények féléves és éves regisztrációkra

Ötletek a szolgáltatás fejlesztéséhez:

 • Adjon hozzá fejlett kliens funkciókat, például az Internet kill kapcsolót
 • Készítsen mobil alkalmazásokat iOS és Android számára
 • Adjon hozzá több helyet a hálózatához
 • Fontolja meg a dedikált IP-t kiegészítőként

A VPN Zoom a legjobb „új” szolgáltatás, amelyet hosszú ideje láttam a piacon. A szolgáltatóknak általában hiányoznak a szolgáltatások vagy a működésükkel kapcsolatos problémák merülnek fel az indításkor. A VPN Zoom esetében ez nem így van. Megvan az, amire szükség van egy erős ügyfélkör felépítéséhez. Az ingyenes NAT tűzfal, a tokenizált hitelkártya-feldolgozás és a bitcoin támogatása mind plusz. Ugyancsak tetszett a hordozható VPN-kliens használata. Azt javaslom, hogy próbálja ki a VPN Zoom alkalmazást. Minden új tagnak 3 napos pénz-visszafizetési garanciát kínálnak.

Látogasson el a VPNZoom oldalra

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map