Kezdjük a VPN4ALL áttekintésével, a társaság hátterével együtt. A VPN4ALL 2009-ben indult. Webhelyüket a VPN4ALL, Ltd. üzemelteti, és a szolgáltatást értékesíti. A VPN hálózat a Seychelle-szigeteki székhellyel rendelkező WebBroadcasting Ltd tulajdonában és irányításában van. A WebBroadcasting kifejleszti a VPN4ALL kliens szoftvert is.

VPN4ALL áttekintés

Árképzés és különleges ajánlatok

A VPN4ALL három fiókbeállítási lehetőséget kínál. Tervük van 50 GB havi adatfelhasználással, egy másik korlátlan adatfelhasználással, és egy harmadik terv a mobil eszközökre összpontosít. A tagok teljes hozzáférést élveznek a VPN-kiszolgálók hálózatához. Nincs korlátozás a kiszolgáló helyére, amelyhez csatlakozni tud. Az egyik legfontosabb szolgáltatás, amely elősegíti a VPN4ALL kitűnését, az, hogy minden tag számára külön IP-címet tartalmaz. Ez számos célra hasznos lehet, például a PayPal, a Steam és az online póker.

VPN4ALL árképzési tervek

Mint láthatja, a VPN4ALL jelenleg különleges promóciót kínál, akár 50% -kal kevesebb éves feltételekkel. Ezen felül a VPN4ALL 15% -kal kínálja látogatóink számára az első számlázási ciklust bármilyen kifejezés első ciklusából. A VPN4ALL havi, negyedéves és éves feltételeket kínál. Az éves regisztráció a legjobb ajánlat. Az ajánlat kihasználására szolgáló kuponkód a vpnfan. Látogassa meg VPN4ALL speciális oldalon, és a regisztráció során használja a vpnfan promóciós kódot a mentéshez.

Ha fiókot regisztrál, számos fizetési lehetőséget kínál Önnek, amelyek közül választhat. Szeretem a PayPal szolgáltatást bármilyen online szolgáltatáshoz használni, mivel az előfizetés kezelhető. A VPN4ALL PayPal és Bitcoin fizetéseket kínál a Visa, a MasterCard és az American Express mellett.

Kockázatmentes próbaidőszak

Ki kell próbálnia egy VPN-szolgáltatást, hogy valóban megnézze, megfelelnek-e az Ön igényeinek. A VPN4ALL megérti ezt. Hogy segítsenek egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtani akár 100 MB felhasználással. Ha feliratkozik egy havi vagy éves időszakra, akkor lehetősége van az első 30 napban lemondni a teljes visszatérítésért.

VPN4ALL

VPN4ALL hálózati és szerver helyek

Amikor a VPN szolgáltatókat veszem figyelembe a top 10 listában, alaposan megvizsgálom a hálózatukat. Bár a VPN4ALL hálózat nem olyan nagy, mint a listánkban szereplő többi szolgáltatás, a világ számos régióját lefedi. A hálózat másik oldala a teljesítmény, amely jó a VPN4ALL számára. Később a beszámolóban láthatja, hogyan teljesítettek a sebességtesztünkön.

A VPN4ALL szerverei Belgiumban, Kanadában, Csehországban, Dániában, Észtországban, Finnországban, Franciaországban, Németországban, Hongkongban, Magyarországon, Írországban, Olaszországban, Japánban, Lettországban, Litvániában, Luxemburgban, Moldovában, Hollandiában, Norvégiában, Panamában, Lengyelországban, Portugáliában, Románia, Oroszország, Seychelle-szigetek, Szingapúr, Spanyolország, Svédország, Svájc, Törökország, az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok..

Adatvédelem és biztonság

Nem számít, mennyire gyors a szolgáltatás, vagy milyen kedves lehet az ügyfél, ha nem tudják megvédeni az Ön személyes adatait, és megbizonyosodni az internetkapcsolatáról. Ez nem a VPN4ALL problémája. Világosan meghatározzák naplózási politikájukat a webhelyen, és magas szintű titkosítást nyújtanak az online adatvédelem biztosítása érdekében.

Itt van a VPN4ALL adatvédelmi irányelve, szó szerint:

Adatvédelmi irányelveink egyszerűek. Nem naplózunk, és csak a regisztrációkor megadott e-mail címen tároljuk az Ön személyes adatait. A Google Analytics szolgáltatást használjuk a forgalom elemzésére, de nem tárolunk semmilyen személyes adatot. Mivel anyavállalatunk a parton van, nincs olyan törvény, amely arra kötelezné bennünket, hogy naplókat tartsunk ügyfeleinkről – tehát nem.

Az egyenlet másik oldala a biztonság. Biztosítani szeretné, hogy szolgáltatója támogatja-e a magánélet védelme érdekében a szükséges protokollokat. A VPN4ALL támogatja az OpenVPN és az SSTP alkalmazást Windows és Mac rendszerekhez. Bővítik a PPTP, IPSec és IKEv2 támogatását iOS és Android mobil eszközökhöz. A kapcsolatok titkosításához szükséges teljes protokoll segítségével biztonságosabbnak érzi magát a VPN4ALL segítségével.

VPN4ALL

Gyakorlati tesztelés

Ha más értékeléseket olvasott, akkor tudja, hogy csak a könnyen kezelhető kliens szoftverrel rendelkező VPN szolgáltatókra gondolok. A VPN4ALL feltétlenül rendelkezik ezzel. Nagyon egyszerű ügyfeleket kínálnak Windows és Mac rendszerekhez. IOS és Android eszközökhöz tartozó mobilalkalmazások mellett.

Csatlakozás a Windows VPN klienssel

Vessen egy pillantást a VPN4ALL Windows kliensre.

VPN4ALL Windows kliens

A VPN4ALL számos szerverhellyel rendelkezik népszerű országokban, például az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és Kanadában. Amint láthatja, az ügyfél szép felhasználói felülettel rendelkezik. A képernyőképe elkészítése előtt kinyitottam a szerverlista legördülő menüt, így részletesebben megnézheted néhány szerverüket. Világosan megjegyzik, hogy mely helyek teszik lehetővé a P2P-t.

Mint láthatja, van némi információ a helyről. A zöldről pirosra váltó tárcsa jelzi a sebességet. Minden világos zöld a legjobb teljesítményt jelenti. Nem jelenik meg a fenti képen, de ha a csillagot villámcsavar helyettesíti, az azt jelenti, hogy a legjobb sebességet várhatja el a kiszolgáló helyéről.

Ha rákattint a Menü – Opciók elemre, akkor számos testreszabható funkciót jelenít meg. Például a VPN4ALL támogatja a portok továbbítását. Valami, amit nem fog sok szolgáltató kínálni. Azt is beállíthatja, hogy az ügyfél automatikusan megváltoztassa az Ön IP-címét meghatározott időközönként a magánélet egy további rétege érdekében.

VPN4ALL

Lépjen kapcsolatba a Mac VPN klienssel

A VPN4ALL Windows szoftverek mellett egy nagyon hasonló Mac klienssel is rendelkezik. A legfrissebb verziót letöltheti saját webhelyük tagjai területéről. A Mac kliens segítségével csatlakozhat bármelyik VPN szerveréhez az egész világon.

Csatlakozás az iOS VPN alkalmazáshoz

A VPN4ALL ingyenes iOS alkalmazást kínál a tagok számára. Letöltheti az Apple iTunes alkalmazásboltból. A mobilalkalmazás iOS 4.3 vagy újabb verziót igényel. Támogatja az iPhone, iPad és iPod Touch készülékeket. Az alkalmazás nincs optimalizálva az iPhone 5-re.

VPN4ALL iOS alkalmazás

Amikor a VPN4ALL iOS alkalmazást telepíti iPhone készülékére vagy iPadjére, ez lehetővé teszi a kívánt szerverhely kiválasztását. Innentől konfigurál egy profilt a készüléken, hogy csatlakozzon a szerverhez. Időt takarít meg a manuális beállításához.

VPN4ALL

Csatlakozás az Android App-hez

Az alkalmazásukkal egyszerűen csatlakoztatható a VPN4ALL-hoz Android mobiltelefonjával vagy táblagépével. Az alkalmazást letöltheti a Google Playről. Először mobil alkalmazásra lesz szüksége az alkalmazás használatához. Felveheti akár az 50 GB-os, akár a korlátlan csomagba. Saját mobiltelefon-tervet is kínálnak. Használtam az Android alkalmazást, és ez jól működik.

VPN4ALL Android alkalmazás

A VPN4ALL Android alkalmazásnak van néhány szép speciális funkciója is. Ez tömöríti az adatait, ezzel megtakarítva a sávszélességet. A szolgáltatás emellett blokkolja a rosszindulatú programok támadásait, amint az a fenti képen látható.

VPN4ALL

VPN4ALL sebességteszt

A VPN4ALL-ot teszteltem az OpenVPN segítségével, amely a legbiztonságosabb protokoll. Használtam a Windows kliensemet, és csatlakoztam egy szerverhez New Yorkban.

VPN4ALL sebességteszt

Mint láthatja, körülbelül 50% -kal volt különbség a sebesség között a kapcsolat közvetlenül az internetszolgáltatómmal és a New York-i VPN4ALL szerverrel. A titkosítás növeli a költségeket, így számíthat a teljesítmény bizonyos mértékű csökkenésére. Ez a magasabb szintű adatvédelem kompromisszuma. 17 Mbps-nál nagyobb sebességgel könnyedén tovább tudtam közvetíteni olyan szolgáltatásokat, mint a Netflix, a Hulu és a HBO GO.

Következtetés

A VPN4ALL drágább, mint a top 10 listánkban szereplő szolgáltatások többsége, ám ezek továbbra is az egyik kedvencem. Az ár indokolt, ha olyan fejlett funkciókat szeretne, mint a porttovábbítás és a rosszindulatú programok védelme. Tartalmaznak egy dedikált IP-címet is, amely a legtöbb legjobb szolgáltatótól nem érhető el. Mások egyet adnak hozzá, havonta 3–5 dollárba kerülnek. Összességében azt hiszem, hogy a VPN4ALL kiváló szolgáltatás.

A legjobban tetszett a szolgáltatásról:

  • Szép kliens szoftver és mobil alkalmazások
  • A VPN4ALL offshore, és nem tart naplókat
  • Dedikált IP-cím a terv részeként
  • 30 napos, 100 MB kockázat nélküli pénz-visszafizetési garancia
  • Mélyreható kedvezmények és 15% -os kedvezmény a VPNFan kuponra

Ötletek a szolgáltatás fejlesztéséhez:

  • Alacsonyabb ár a VPN4ALL korlátlan csomagban
  • Tegyen ajánlatot egy mindent átfogó tervre ahelyett, hogy külön fizetne a mobiltelefonért

Nagyon örülök a VPN4ALL használatának, és azt javaslom, hogy próbálja ki magának a szolgáltatást. Tesztelje mindkét asztali kliens szoftvert. Ha hozzáad egy mobil VPN-tervet, akkor az iOS és Android alkalmazásokkal fedezi őket. Ügyeljen arra, hogy csatlakozzon a különböző kiszolgálóhelyekhez, és tesztelje a hálózatot a nap különböző szakaszaiban. Ugyanaz, mint bármely szolgáltató esetében. A szolgáltatás 30 napos, 100 MB pénz-visszafizetési garanciával jár. Nézze meg a 100 MB-os sapkát a tárgyaláson, mivel könnyű átadni. Különösen akkor, ha letölt vagy stream.

VPN4ALL

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me