VPNhub Review 2018

VPNhub logóHa ismeri a népszerű felnőttkori weboldalt, a Pornhub.com oldalt, akkor nagy lépést tettek. A Pornhub talán az egyik legnagyobb pornó „cső” webhely. Ez azt jelenti, hogy videoklipjei vannak felnőtt forrásokból, Youtube stílusban. Annak ellenére, hogy értelme van, ők az első felnőttkori csőhelyek, amelyek a VPNhub nevű saját VPN termékükkel állnak elő. A szolgáltatás éppen 2018. május 24-én jelent meg, és 100% -ban ingyenes az iOS és az Android készülékeken. Ugyanakkor hozzáférhet a Windows és a Macintosh alkalmazásokhoz, ha a prémium verziót választja. Az alkalmazást hirdetések támogatják. A Google statisztikái ezen a ponton több mint 50 000 letöltéssel jelenítik meg ezt a VPN-t. Mivel ez a VPN új, előfordulhat, hogy felmerül néhány probléma. Ebben az áttekintésben felvesszük azokat a funkciókat és felhasználást, amelyekre számíthat az alkalmazásban.


Vpnhub Main

A VPNhubról

A VPNhub szoftvert az AppAtomic nevű cég fejlesztette ki. Nyilvánvalóan egy másik társaság hálózatát használják. Ebben az esetben ez jó dolog. Bizonyításaink szerint jó a sebesség. A szolgáltatónál azonban nincs sok információ, amit legalább az alkalmazás vagy a webhely szolgáltat. Megmondhatjuk, hogy az Egyesült Államokban található, tehát a szokásos amerikai adatszabályok érvényesek. Kicsit óvatosak vagyunk a VPNhubnál, mert ha a VPN szolgáltatás ingyenes, ez gyakran azt jelenti, hogy az információkat értékesítik.

Árazás

A VPNhub ára egy kicsit szokatlan. Noha Windows és Mac alkalmazásokat kínál, a prémium szolgáltatást ezen a módon nem lehet megvásárolni. Ha úgy dönt, hogy megvásárolja a prémium verziót, akkor az elérhető a Google Play Áruházban Androidra, havi 11,99 USD áron. Ha úgy dönt, hogy az iOS prémium verzióját vásárolja, valamilyen oknál fogva 12,99 USD. Ennek ellenére úgy tűnik, hogy nincs lehetőség az Android hosszú távú fiókjára. Mindkét szolgáltatásra 7 napos próbaverziót kínálnak, de először be kell adnia a fizetési információkat. A bal oldali képen az Android, a jobb oldalon pedig az iOS verziójának ára van.

VPNHub árképzés mindkét mobil eszközhöz.

Jellemzők

A VPNhub kijelenti, hogy ez egy ingyenes és korlátlan VPN. Ez azonban csak egy amerikai szerverre vonatkozik. A szerver néhány különböző tényezőtől függően változhat. A VIP opció megvásárlásával számos további kiszolgálóhelyet is megnyithat. Az alábbi képen látható néhány elérhető szerver.

VPNhub prémium kiszolgálók

Ezen a ponton úgy tűnik, hogy csak egy beállítást lehet megváltoztatni az Android és az iPhone esetén. Az iPhone esetében az ikont diszkrétebb verzióra változtathatja. Az Android verzió esetén megváltoztathatja a push értesítéseket. Az idő múlásával valószínűleg mások is elérhetők lesznek.

 • Nincsenek hirdetések.
 • Gyorsabb csatlakozások.
 • Világszerte elérhető kapcsolatok.
 • Csatlakozás akár 3 eszközzel.

Szerver helyek és országok

Mivel a cég székhelye az Egyesült Államokban van, a használati politika kimondja, hogy a következő országokban tilos a társaság üzleti tevékenysége.

 • Burma / Mianmar
 • Kuba
 • Irán
 • Észak Kórea
 • Szudán
 • Szíria

Ezen felül, az oldalak szerint a szolgáltatás blokkolható a következő országokban.

 • Katar
 • Szaud-Arábia
 • UAE
 • Egyiptom
 • Kína

A VPNhub kiszolgálói a következőkben találhatók:

 • Egyesült Államok – Ashburn, Atlanta, Chicago, Dallas, Las Vegas, Miami, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Jose, Seattle.
 • Ausztrália, Brazília, Kanada, Franciaország, Németország, Japán, Hollandia, Szingapúr, Dél-Korea, Spanyolország, Svédország, Egyesült Királyság.

Csakúgy, mint a szolgáltatáshoz kapcsolódó egyéb elemek, az országok és a szerverek száma idővel valószínűleg növekedni fog.

Gyakorlati tesztelés

A VPNhub használata egyszerű. Mint az alábbi képen látható, válassza ki a csatlakozni kívánt képet (első alkalommal), majd érintse meg a középső képernyőt. Ahol a legördülő menüt látja, megváltoztathatja a szerver helyét (ha van prémium verziója).

4. VPN használati képernyő

VPNhub Speed ​​Test

A prémium szolgáltatás egyik értékesítési pontja, hogy gyorsabb kapcsolatokat kap. Emiatt a szabad verziót szeretnénk kipróbálni, hogy megtudjuk, hogyan teljesített. Amint az alábbi képen látható, az eredmények meglepőek voltak. Ennek oka az, hogy közel áll a normál kamatlábainkhoz. Természetesen ez változhat, mivel több ember csatlakozik a szolgáltatáshoz. Ha ez azt jelzi, hogy általában hogyan fog működni, az eredmények nagyszerűek.

VPNhub Speedtest

Mi a helyzet a szivárgásokkal??

Ha átnézi a szolgáltatás néhány áttekintését a Google Apps szolgáltatásban, néhány felhasználó megemlítette a szivárgással kapcsolatos problémákat. Kedvenc átfogó szivárgásvizsgáló készüléket használtunk a www.doileak.com webhelyen. Amint az alábbi képekből látható, nem találkoztunk ezekkel a kérdésekkel. A felmerült problémák a böngésző választásából származtak, nem a VPN szolgáltatás helyett.

Szivárgáspróba kompozit

Miért kellene VPN-t használni?

Mivel egyre több intézmény kínál ingyenes Wi-Fi-t, nagyon fontos a VPN használata. Bár a WiFi nagyszerű, a számítógépes bűnözők azt is gondolják, hogy ez is nagyszerű. Ha csatlakozik a választott szerverhez, biztonságos és titkosított kapcsolatot hoz létre. Ily módon jelentősen csökkenti annak esélyét, hogy a bűnözők ellopják az Ön bizalmas adatait.

A VPN használatának másik oka az, hogy segítsen megkerülni a földrajzi korlátozásokat. Ez különösen fontos, ha tevékenységei olyan webhelyeket is tartalmaznak, mint a Pornhub, amelyek bizonyos országokban korlátozottak. Nem számít hol tartózkodsz, a szerverhez való csatlakozás segít. Ennek oka az, hogy a blokkoló szoftvert arra gondolja, hogy valahol máshol található. Ez valódi előnye lehet, ha bizonyos régiókhoz kíván hozzáférni, vagy ha tiltják a felnőtteknek szóló tartalom megtekintését. Egyszerűen csatlakozzon egy szerverhez, és elkezdi böngészni vagy megnézheti a hozzáférni kívánt tartalmat. Biztosak vagyunk benne, hogy számos alkalmazásra gondolt, ahol ez problémát jelenthet.

Használjam a VPNhub-ot?

A VPNhub használata szükséges-e attól függ, hogy mit próbál megtenni. Ha azt tervezi, hogy a szolgáltatást korlátozott tartalomhoz való hozzáférésre használja, akkor az rendben van. Ennek ellenére nagyon vonakodunk használni ingyenes VPN-ket a magánélet védelme érdekében. Adatvédelmi irányelveik szerint bizonyos információkat őriznek meg, de nem osztják meg azokat harmadik fél forrásaival. Ha nagyobb fokú biztonságot szeretne, akkor rengeteg prémium VPN-szolgáltatás áll rendelkezésre jobb árképzéssel. Máshol keresnénk.

Záró gondolatok a VPNhubról

Mindent egybevetve, a VPNhub sok figyelmet fordít. 2-3 óra alatt a letöltések száma 5000-ről 50 000-re nőtt. Már elmondhatod, hogy ez nagy lesz. Mindannyian meg kell védenünk magunkat, amikor WiFi-t használunk. Az ingyenes VPN szolgáltatások azonban nem a legjobb megoldás az Ön személyes adatainak védelme érdekében. Ennek ellenére segítenek néhány alapvető korlátozás megkerülésében, és ez elég jól teljesít. A kérdés az, hogy bevezetik-e azokat a funkciókat, amelyeket elvárásaink szerint látunk az alacsonyabb árú szolgáltatásokból? Ne feledje, hogy csak egy, az Egyesült Államokban található szerverhez lehet csatlakozni, ha az ingyenes verzió használatát tervezi, és csak a prémium csomag 3 eszközét használhatja. Érdemes átnézni a mi A 10 legfontosabb VPN Összehasonlításképp.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map