VPNSecure.me áttekintés

Ez a VPNSecure.me áttekintése, amely VPN.S Secure Networks néven szerepel, amely 2011-ben indult el a biztonsági térben. Queenslandben, Ausztráliában találhatók. Céljuk, hogy nyílt és biztonságos internetet biztosítsanak a felhasználók számára. Ennek érdekében VPN, SSH és HTTP Proxy szolgáltatásokat kínálnak. Ezek a szolgáltatások elősegítik az Ön személyes adatainak, névtelenségének és biztonságának megőrzését az internetes szörfözés közben. Ezen felül intelligens DNS-szolgáltatással is rendelkeznek, amely lehetővé teszi, hogy nézzen meg kedvenc streaming médiacsatornák tartalmát azáltal, hogy eltávolítja a bosszantó geo-blokkokat..


VPNSecure.me áttekintés

Árképzés és különleges ajánlatok

A VPNSecure számos szolgáltatást nyújt, beleértve a VPN-t, az SSH-t (titkosított proxy), a HTTP-proxyt (titkosítás nélkül – csak egy IP-cím) és az okosabb DNS-t. A VPN titkosítja az összes forgalmat, és biztonságos alagúton halad át. Az SSH viszont biztonságos alagutat hoz létre csak azoknak az alkalmazásoknak, amelyeket az alkalmazáshoz állított be. Ezt gyakran „szegény ember VPN-nek” hívják. A HTTP-proxy pusztán közvetítőként működik közted és az internet között, így az IP-címe maszkolt.

VPNSecure szolgáltatás

A VPN.S számos különféle tervet kínál az általuk nyújtott szolgáltatásokhoz. Először is van egy alapvető OpenVPN-tervük. Ez a terv magában foglalja a mobil eszközökre vonatkozó alkalmazásokat, a hozzáférést a világ összes országában található összes VPN szerverhez, az OpenVPN protokollt, a HTTP proxy hozzáférést és az okosabb DNS hozzáférést. Három különböző hosszúságú csomag használatával kerül forgalomba, amelyek 1 hónapot, 6 hónapot és 12 hónapot tartalmaznak. Rendelkeznek egy ingyenes, 30 napos OpenVPN-tervvel is, amely használatát 2 GB-ra korlátozza.

VPNSecure OpenVPN árképzés

Másokhoz hasonlóan, amelyeket felülvizsgáltunk, a VPNSecure havi növekvő kedvezményeket kínál az OpenVPN-jükre, a kifejezés növekedésével. Következésképpen havonta 9,95 dollárért kaphat szolgálatot, 6 hónapra pedig 8,30 dollárt, 12 hónapban pedig csak a 7,50 dollárt. Ezért, ha feliratkozik egy évre, ez olyan, mint megszerezni három hónap ingyenes szolgáltatás.  Azt is kínálnak egy tervet, amely tartalmazza az OpenVPN-t és a PPTP-t, amelyet havonta csak 9.16 dollárért kaphat. Ha szükséged van rá, akkor rendelkeznek OpenVPN és SSH Socks tervekkel is, amelyek havonta 10,00 dollárval több dedikált IP-címmel rendelkeznek..

Az alábbiakban bemutatjuk az egyéb szolgáltatási terveket, amelyeket a szokásos terv mellett kínálnak. Csak a PPTP-terv titkosított VPN-terv. A HTTP-proxy pusztán az IP-cím megváltoztatása az Ön alkalmazásához beállított alkalmazásokhoz. Az intelligens DNS az a szolgáltatás, amely lehetővé teszi a geo-blokkolt adatfolyam-csatornák elérését. Ez egy nem titkosított szolgáltatás is.

VPNSecure egyéb szolgáltatások

Csak a PPTP protokollt használva kaphat VPN-t havonta 7,95 dollárért, vagy havonta mindössze 5,83 dollártól tizenkét hónapos időtartamra. A HTTP-proxy havonta 4,95 dollár, vagy ha tizenkét hónapra feliratkozik, akkor csak havi 4,16 USD. Végül megnézheti kedvenc streaming média csatornáit havonta 4,95 dollárért, vagy csak 3,75 dollárért, ha 12 hónapos szolgáltatásra jelentkezik. Amint az az áraik rövid áttekintéséből kitűnik, a VPNSecure széles skáláját kínálja a szolgáltatási tervekhez.

Mint a legtöbb szolgáltatás, amelyet felülvizsgálunk, az összes fizetés egyetlen fizetésként történik a teljes futamidőre. A VPN.S a legtöbb hitelkártyát elfogadja, beleértve a Visa, a MasterCard, az Discover és az American Express szolgáltatást. A PayPal használatával is fizethet. Ezzel a PayPal használatával kezelheti fiókja kifizetéseit. További fizetési lehetőségek a Perfect Money, a Payza, a CashU és a Bitcoin. A Bitcoin általi fizetés lehetővé teszi, hogy névtelenül maradjon.

A visszatérítést csak azoknak kínálják, akik egyáltalán nem tudják használni a SecureVPN szolgáltatást. Biztos, hogy támogatása révén kimerítette az összes utat, és nem tudta megoldani a problémát. Ezenkívül legfeljebb 50 MB sávszélességet szabad felhasználnia. Mivel ezek a visszatérítési követelmények nagyon specifikusak, azt javaslom, hogy vegye igénybe a 2 napos próbaverziót, mielőtt hosszabb távra iratkozna fel..

Kockázatmentes próbaidőszak

A VPNSecure próbafiókot biztosít a standard VPN-hez az OpenVPN, az OpenVPN + PPTP szolgáltatásokon. Ezeknek a számláknak 2 napos szolgálata 2,00 dollár. A próbák lehetővé teszik, hogy a teljes fizetett szolgáltatáshoz korlátozás nélkül hozzáférhessen a próbaidőszak alatt. Ez azt jelenti, hogy teljes hozzáférése lesz az összes szerverükhöz, korlátlan váltás között. Javaslom, hogy ha ki akarja használni ezek egyikét, akkor próbálja ki az OpenVPN + PPTP alkalmazást, mivel ezzel teljes mértékben tesztelheti VPN-szolgáltatásaikat. A próbafiók lehetővé teszi, hogy áttekintse és értékelje az érdeklődő szolgáltatást, hogy megnézze, megfelel-e az Ön igényeinek, mielőtt hosszabb távra regisztrálna. Ha a próbafiókért fizet a PayPal segítségével, akkor a próbaüzem lejártát megelőzően törölnie kell a fiókot, ha úgy dönt, hogy a szolgáltatás nem az Ön számára történik, vagy automatikusan számlázik az ismétlődő havi tervet. Ha más módszerekkel fizet, a próba egyszerűen a próbaidőszak után zárul le.

A szokásos OpenVPN szolgáltatás próbafiókja mellett ingyenes korlátozott sávszélességű fiókot is kínálnak, amelyet felhasználhatnának a szolgáltatásuk tesztelésére. Úgy gondolom azonban, hogy ez a fiók jobban megfelel az alkalmi VPN-felhasználóknak. 31 naponta megújítható, és 2 GB sávszélességre korlátozódik. Ez nem automatikusan megújul, így minden hónapban manuálisan kell megújítania.

Látogassa meg a VPNSecure webhelyet

Hálózati és szerver helyek

A VPNSecure közepes méretű hálózattal rendelkezik, több mint 53 szerverrel 41 országban. Ez az értékelés megállapította, hogy szervereik vannak Ázsiában, Közép-Amerikában, Európában, Óceániában, Dél-Amerikában és Észak-Amerikában. Ez lehetővé teszi számukra a jelenlétét a világ minden sarkában, így szinte bárhonnan hozzáférhet a szolgáltatásukhoz. Mivel földrajzi helyszíneik vannak, valószínűleg megtalál egy közeli szervert a VPN gyorsabb elérése érdekében, függetlenül a jelenlegi helyétől. Van egy korlátozás. Az Sydneyban található Australia 2 szerver havi 50 GB sávszélességre korlátozódik. Az összes többi szerver korlátlan hozzáféréssel rendelkezik, beleértve a többi ausztrál szervert is.

CountriesServersProtocolsLog Policy
4153OpenVPN, PPTPNincsenek használati naplók

A VPN-kiszolgálókkal rendelkező országok és városok listája tartalmazza a következőket:

 • Afrika
  • Egyiptom – Kairó; Dél-Afrika – Fokváros;
 • Ázsia
  • Hong Kong – Tsuen Wan; India – Noida; Izrael – Petah Tikva; Japán – Komatsubara – Tokió (2); Oroszország – Moszkva; Singapore – Szingapúr; Taiwan – Taichung; pulyka – Isztambul;
 • Közép-Amerika
  • Costa Rica – San Jose; Panama – Los Santos;
 • Európa
  • Ausztria – Thorl; cseh – Zlin; Finnország – Helsinki; Franciaország – Roubaix; Németország – Steele; Izland – Reykjavík; Írország – Dublin; Man-sziget – Douglas; Olaszország – Marco; Lettország – Riga; Litvánia – Šiauliai; Luxemburg – Steinsel; Moldova – Chisinau; Hollandia – Amszterdam (2); Lengyelország – Szczyrk; Portugália – Lisszabon; Románia – Chiajna; Spanyolország – Barcelona; Svédország – Stockholm; Svájc – Lausanne; Ukrajna – Odessza; Egyesült Királyság – Völgy – Kent (2);
 • Óceánia
  • Ausztrália – Brisbane – Sydney – Melbourne; Új Zéland – Auckland;
 • Észak Amerika
  • Kanada – Montreal; Mexikó – Mexikó város; Egyesült Államok – Secaucus (2) – Los Angeles (2) – Denver (2)
 • Dél Amerika
  • Brazília – Sao Jose Do Rio Preto; Chile – Santiago;

Ha csak az intelligens DNS-szolgáltatásra előfizet, akkor a következő országok szervereihez férhet hozzá a médiaszolgáltatások streamingjéhez:

 • Ausztrália, Ausztria, Cseh Köztársaság, Egyiptom, Finnország, Franciaország, Németország, Hongkong, Izland, Írország, Man-sziget, Olaszország, Japán 3, Luxemburg, Hollandia, Új-Zéland, Panama, Portugália, Szingapúr, Spanyolország, Svédország, Svájc, Ukrajna, az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok.

Adatvédelem és biztonság

A VPNSecure rendelkezik a nincs napló Adatvédelmi irányelvek. Azt mondják, hogy „politikánk: NINCSNAK NAPLÓL NINCS NEM BEJELENTKEZÉS, most, még soha sem ..” Személyes adatvédelemmel kapcsolatos álláspontjukat a következő részlet foglalja össze: Adatvédelmi irányelvek.

A VPNSecure Pty Ltd politikája tiszteletben tartja tagjainak magánéletét. A VPNSecure Pty Ltd nem felügyeli Önt vagy a Szolgáltatás használatát, beleértve annak tartalmát, az Ön előzetes engedélye nélkül, kivéve, ha a VPNSecure Pty Ltd indokolja azt gondolni, hogy az ilyen intézkedés szükséges: (1) a jogi követelményeknek való megfeleléshez vagy a jogi eljárás betartásához; (2) a VPNSecure Pty Ltd jogainak vagy tulajdonának védelme és védelme; (3) a megállapodás érvényesítése; vagy (4) más tagjai érdekeinek védelme érdekében.

Ami az internetes információk biztonságát és a böngészési szokásait illeti, a VPN.S-re ez is vonatkozik. Csak néhány protokollt kínálnak, köztük az OpenVPN-t és a PPTP-t, hogy titkosítsák az összes online forgalmat, és megakadályozzák az összes online tranzakciót kíváncsiskodó szemtől. Általános szolgáltatásuk OpenVPN protokollt használ az OpenSSL-en, amelynek adatait 128-bites DES-CBC titkosítás védi, 2048 bites titkosítással, amelyet a kapcsolatokhoz és a vezérlőcsatornákhoz használnak. SSH szolgáltatásaik hasonló titkosítási erősségű OpenVPN TCP protokollt használnak. Ez biztosítja a felhasználók számára a biztonságot, valamint a magánélet védelmét a szolgáltatásuk használata közben. A PPTP protokoll 128 bites titkosítást használ, és elsősorban azokban az esetekben használják, amikor az OpenVPN nem használható, vagy média streaminghez, ahol a sebesség inkább aggodalomra ad okot, mint a biztonságért..

Látogassa meg a VPNSecure webhelyet

Gyakorlati tesztelés

A felülvizsgálat nem lenne teljes a tesztelés nélkül. Először azt szeretném mondani, hogy a VPNSecure jól teljesített a sebességtesztünkben. Saját szoftverrel rendelkeznek a Windows, a Mac és a Linux felhasználók számára. Vannak egyéni alkalmazások olyan mobil eszközökhöz is, mint az iOS (iPhone, iPad) és az Android. Ez megkönnyíti szinte bárki számára a szolgáltatás igénybevételét, függetlenül a választott operációs rendszertől. A Windows és a Mac szoftvert közvetlenül a webhelyükről tölthetik le, elérve a saját webhelyüket letöltheti oldalt. Vigye az egérmutatót a támogatásra a webhely főmenüjében, majd kattintson az alább látható módon megjelenő letöltés gombra.

VPNSecure letöltés

Ez az oldal hivatkozásokat tartalmaz a ablakok, Apple – Mac, Linux, és Android / iOS a lap alján. Az egyikre kattintva megváltoztatja a linkek felett látható lehetőségeket. Ezen lehetőségek egyikének kiválasztása elindítja a szoftver letöltési folyamatát. Ez az alábbi ábrán látható, a kiválasztott Windows operációs rendszerrel.

VPNSecure Windows szoftver

Csatlakozás a Windows rendszerből

Amint az a fenti képen látható, a VPNSecure számos különféle Windows szoftverrel rendelkezik, amelyek tartalmaznak egy OpenVPN kliens, egy Intelligens DNS ügyfél, a SSH Socks5 proxy ügyfél, és a Chrome HTTP Proxy kiterjesztés. Kattintson a gombra OpenVPN kliens a fenti képen letölti az ügyfelet a számítógépére, ahol futtathatja és telepítheti. A telepítés után néhány egyszerű kattintással a VPNSecure hálózat bármely szerveréhez csatlakozhat és leválaszthatja a kapcsolatot. A Windows VPN felhasználói felületük tiszta, kevés beállítással és nagyon felhasználóbarát. A tapasztalt felhasználók is testreszabhatják.

VPNSecure Windows Client

Az ügyfél első telepítésekor vagy kijelentkezéskor a fenti első képernyőképernyőhöz hasonló bejelentkezési képernyő jelenik meg. Miután megadta a Felhasználónév és Jelszó a fiókjához, és kattintson a Bejelentkezés, a második képen látható módon a kapcsolat képernyőre kerül. Kattintson a Hármas vízszintes sáv A képernyő bal felső sarkában található ikon megjeleníti a csúszó menüt, hogy a képernyők gyorsan elmozduljanak, amint az a harmadik képen látható. csattanó Kapcsolat ezen a menüben visszatér a csatlakozási képernyő (a fenti második kép). A kiszolgálóhoz való csatlakozás olyan egyszerű, mint a kiválasztott szerverre kattintás és a kiválasztás Csatlakozás a felugró ablakból. Az utolsó kép egy kapcsolatot mutat az Egyesült Királyságbeli szerverrel. A kiszolgáló leválasztásához egyszerűen ismételje meg a folyamatot, és válassza a lehetőséget szétkapcsol választási lehetőség. A kapcsolati képernyő könnyedén egy pillanat alatt megmondja a kapcsolat állapotát és helyét.

Mint látható, a VPNSecure Windows szoftverrel nagyon könnyű kiszolgálókat cserélni. Kattintson a gombra Beállítások A fenti csúszó menüben megnyílik a beállítások képernyő, amelyen a következő jelölőnégyzetek és gombok vannak:

 • A DNS szivárgás elleni védelem engedélyezése – Javítsa ki a DNS-szivárgásokat anonimitásának megőrzése érdekében, ha egy alkalmazás rosszul viselkedett.
 • Mentse a felhasználónevet és a jelszót – lehetővé teszi az automatikus bejelentkezést, amikor a VPNSecure kliens elindul.
 • Indításkor nyissa meg – Indítsa el a VPN.S klienst, amikor a számítógép elindul
 • Kapcsolja ki az internetet a leválasztáskor – kill kapcsoló az internethasználat védelme és biztosítása érdekében. Ez le van tiltva, amikor az ügyfél bezáródik.
 • A legutóbbi szerverlista törlése – kattintson a korábban használt kiszolgálók listájának törléséhez.
 • Windows 8 útvonaljavítás – a Windows 8 néha az OpenVPN szolgáltatással kapcsolatos problémáinak kijavítása.

Ezeken a beállításokon kívül vannak olyan konfigurációs és útválasztási beállítások, amelyeket a technikai felhasználók is kihasználhatnak. csattanó Biztonsági kötés lehetővé teszi, hogy az egyes alkalmazásokat a VPN-kapcsolathoz kösse, így nem tudnak hozzáférni az internethez anélkül, hogy a VPN-hez kapcsolódnának. Jelenleg bétaverzióban van, ezért ellenőrizze az alkalmazásával, hogy megbizonyosodjon arról, hogy kompatibilis-e vele. csattanó Támogatás lehetővé teszi egy problémajegy létrehozását, és opcionálisan naplóinformációk küldését is. A kijelentkezésre kattintva kijelentkezhet a VPN-ügyfélprogramból, és visszatér a bejelentkezési képernyőre. A VPNSecure kézi telepítési útmutatót is tartalmaz a PPTP kapcsolatokhoz.

Látogassa meg a VPNSecure webhelyet

Lépjen kapcsolatba a Mac klienssel

A VPNSecure kliens a Mac OS X-hez nagyon hasonlít a Windows szoftveréhez. Ez megkönnyíti a VPN-szolgáltatáshoz való kapcsolódást azok számára, akik más operációs rendszert használhatnak. A Mac kliens legújabb verzióját közvetlenül a VPN.S webhelyről töltheti le, ahogy a Windows szoftverrel is. A Mac kliens hasonló grafikus felhasználói felülettel rendelkezik, mint a Windows unokatestvére. Ez tiszta, csak néhány alapbeállítással rendelkezik, és ugyanolyan egyszerűen használható. A Mac felhasználók értékelni fogják annak egyszerűségét, és csak pár kattintással tudják kiszolgálókat váltani. A Mac szoftver az OpenVPN protokollt használja a kapcsolatokhoz. A VPNSecure rendelkezik útmutatókkal a PPTP beállításához a Mac OS X rendszeren azok számára, akiknek erre szükségük van.

Csatlakozás iPhone vagy iPad készülékről

A VPNSecure rendelkezik egy alkalmazással az iPhone, iPad és iTouch készülékekhez is. Az alkalmazás igényel iOS 4.3 vagy újabb verziót, és az iPhone 5-re van optimalizálva. Az Apple iOS felhasználók, akik szintén asztali operációs rendszert használnak a szolgáltatáshoz való csatlakozáshoz, értékelni fogják, hogy az alkalmazás megjelenése és megjelenése ugyanaz, mint asztali klienseiknél. Az alkalmazás hasonló grafikus felhasználói felülettel rendelkezik, mint a Windows és a Mac ügyfelek, anélkül, hogy annyira sok szolgáltatás lenne. Több fiókkal kapcsolatos opcióval is rendelkezik.

VPNSecure iOS alkalmazás

A fenti képek az iOS alkalmazást mutatják működésben egy iPhone készüléken. A bal oldali képernyőkép az alkalmazás csatlakoztatási képernyőjét jeleníti meg közvetlenül a bejelentkezés után. Ugyanazt a tiszta grafikus felhasználói felületet tartalmazza. A VPN-kiszolgálókhoz történő csatlakozás vagy leválasztás csak néhány érintést igényel. A fenti bal oldali kép az alapvető csatlakozási képernyőt mutatja a bejelentkezéskor. A középső kép a csúszóképernyős menüt mutatja, amelyre a Hármas vízszintes sáv ikon a kép bal felső sarkában. Az utolsó kép a szingapúri VPN szerverhez csatlakoztatott alkalmazást mutatja. A csúszó menünek van egy további számla lap nem található az asztali kliensben. A többi lap hasonló az asztali párbeszédpanelhez. A VpNSecure rendelkezik egy kézi útmutatóval a PPTP-protokoll iOS-eszközök konfigurálására is.

Látogassa meg a VPNSecure webhelyet

Csatlakozás az Android készülékekhez

A Windows és a Mac alkalmazáshoz hasonlóan, áttekintésem során megállapítottam, hogy a VPNSecure Android-alkalmazásai az OpenVPN protokollt is használják a kiszolgálókhoz való csatlakozáshoz. Támogatja az Android 4.0 vagy újabb verziót. Ez az alkalmazás hozzájárulhat a wi-fi-kapcsolatok biztonságosabbá tételéhez, ha titkosítja az összes Android internetes forgalmat, és biztonságos alagúton keresztül továbbítja azt..

VPNSecure Android alkalmazás

A fenti ábra néhány, a képernyőn megjelenő felvételt mutat az alkalmazásban. Az első a bejelentkezési képernyőt ábrázolja. Miután megadta a Felhasználónév, Jelszó majd kattintson a Bejelentkezés gombra kattintva megjelenik a központ felett megjelenő csatlakozási képernyő. Az utolsó képernyő a portugáliai OpenVPN UDP szerverhez csatlakoztatott alkalmazást mutatja. Mint az iOS alkalmazás, a szerver kiválasztásához vagy megváltoztatásához csak néhány egyszerű érintés szükséges. Csúszómenüvel is rendelkezik, amely a gomb megérintésével érhető el Hármas vízszintes sáv ikon a kép bal felső sarkában az alkalmazás beállításainak konfigurálásához.

Látogassa meg a VPNSecure webhelyet

VPNSbiztonsági teszt

A VPNSecure nagyon jól járt a sebességtesztünkön. Washington DC-ben lévő szerverük sebessége jó volt. Tesztelésünk alapján el kell lennie elégedett hálózatának sebességével. A tesztet Windows kliensük és az OpenVPN UDP protokoll felhasználásával futtattuk.

VPNSbiztos Windows sebességteszt

Mint láthatja, körülbelül 29% -os különbség mutatkozott a közvetlen kapcsolaton az internetszolgáltatómmal és a washingtoni DC szerverrel való kapcsolat között. A várakozások szerint a kapcsolat sebessége némi veszteséget okozott, de az adatok titkosítása és a kapcsolat révén nyújtott extra biztonság miatt megéri a sebességcsökkenést. Közel 25 Mb / s sebességgel a szolgáltatás továbbra is elég gyors minden internet-igényéhez. Nem lesz gondja, hogy szolgáltatásaikkal biztosítja a tranzakciókat vagy közvetíti a médiát a kedvenc szolgáltatótól.

VPNSecure áttekintés: Következtetés

A VPNSecure 2011 óta működik az adatvédelmi térben. Hálózatuk több mint 53 szerverrel rendelkezik, amelyek 41 országot fednek le. Nincs bejelentkezési politikájuk, de úgy tűnik, adatvédelmi politikájukban azt sugallják, hogy be tudnak jelentkezni, ha megfelelő provokációjuk van. Van egyéni szoftverük a Windows, a Mac, a Linux, az iOS és az Android számára, amelyek megkönnyítik a felhasználókat a VPN-szolgáltatásuk használatához. Támogatják az OpenVPN és a PPTP protokollokat. Nekik van egy intelligens DNS-szolgáltatása is, amely ingyenesen tartozik a fizetett VPN-tervekhez.

A legjobban tetszett a szolgáltatásról:

 • Könnyen használható egyedi szoftver Windows, Mac OS X és Linux rendszerekhez
 • Mobilalkalmazások iOS és Android számára
 • Egyedi szoftver a legbiztonságosabb protokollhoz az OpenVPN és a PPTP opcionális támogatása, ha van olyan eszköz, amely nem támogatja az OpenVPN-t
 • A TCP által kijelölt szerverek a tűzfalak megkerülésének megkönnyítése érdekében
 • Kedvezményes árképzés a határidő-terveikhez
 • További anonim fizetési lehetőségek, mint például a Bitcoin

Ötletek a szolgáltatás fejlesztéséhez:

 • Tisztázza az adatvédelmi politikájának néhány nyelvét arról, hogy mi okozhatja számukra az információk gyűjtését
 • Konszolidálja a terveket és minimalizálja a felajánlott tervek számát
 • Integrálja a PPTP-t vagy más protokollokat az egyedi szoftverükbe
 • Adjon hozzá több támogatott csatornát az intelligens DNS szolgáltatáshoz

A VPN.S szolgáltatás áttekintésével egy olyan webhelyet találtam, amelyben könnyű navigálni. Az egyedi szoftver GUI nagyon felhasználóbarát volt, mivel tömör és könnyen használható minimális beállításokkal. Egyszerűen vagy két kattintással megkönnyítik a VPN-kiszolgálók kiválasztását, csatlakoztatását vagy újracsatlakozását, függetlenül attól, hogy melyik operációs rendszert vagy eszközt választja. Használja ki a 2 napos próbaüzemet, és nézd meg, mit gondolsz magadnak.

Látogassa meg a VPNSecure webhelyet

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map