ChromecastovGoogle je najavio novo Chromecast za zvuk uređaj ranije ovog tjedna. Ljubitelji glazbe svugdje će moći spojiti novi Chromecast za Audio uređaj na bilo koji zvučnik i izravno prenijeti glazbu na njega. To čini bilo koji bežični wi-fi kompatibilan. Budući da je manje od 5% zvučnika u domovima trenutno omogućeno wi-fi-jem, novi uređaj od 35 dolara zasigurno će privući određenu pozornost. Sretni smo što možemo podijeliti da ćete putem VPN-a moći koristiti VPN da biste preuzimali svoje omiljene streaming glazbe s usluga poput Spotify, Pandora i Apple Music putem Chromecasta s bilo kojeg mjesta na svijetu.

Postoje novi ograničenja za novi Chromecast za zvuk. Za početak uređaj se uključuje u jedan zvučnik. Ako želite reproducirati glazbu kroz više zvučnika, potreban vam je Chromecast za svaki. Google radi na dodavanju podrške u više zona i planira dodati funkcionalnost u narednim mjesecima. Kad vam budu dostupni, moći ćete se kretati od sobe do sobe i pratiti vašu glazbu pomoću Chromecast for Audio uređaja. Mislim da ćete otkriti da će vam strujanje glazbe putem wi-fija pružiti bolju kvalitetu i pouzdanost od upotrebe bluetooth-a.

Razgovarajmo o tome kako koristite VPN s Chromecastom i zašto želite kriptirati vezu. Za početak će vam VPN pomoći da se zaobiđete bilo koja geografska ograničenja. Popularne usluge poput Pandore, Google Play glazbe i Rdio koriste geo-blokiranje kako bi ograničili pristup korisnicima u određenim zemljama. To čine tako što pogledaju IP adresu korisnika kako bi identificirali njihovu lokaciju. VPN vam omogućuje povezivanje s uslugama putem IP adrese u zemlji koju odaberete. To znači da možete uživati ​​u streamingu glazbe s usluga širom svijeta.

Moram objasniti kako Chromecast funkcionira prije nego vam pokažem kako ga pokrenuti putem VPN-a. Novi Chromecast za audio djeluje vrlo slično svom video kolegu. Glazbu možete jednostavno prenositi sa svog iPhone, iPada, Android telefona / tableta, Windows-a ili Mac računala. Nema puno instaliranja uređaja. Jednostavno ga priključite na svoj zvučnik. Uređaj podržava RCA, 3,5 mm i optičke veze tako da imate neke mogućnosti ovisno o mogućnostima vaših zvučnika. Još jednom trebat će vam zaseban Chromecast za svaki zvučnik na kojem želite slušati glazbu.

VPN-ovi koje ćemo preporučiti i pokazati će raditi sa svim uređajima koje podržava Chromecast. Većina će ljudi vjerojatno koristiti svoj pametni telefon ili tablet za igranje. Zbog toga ćemo se usredotočiti na VPN davatelje koji imaju dobro dizajnirane mobilne aplikacije. Općenito, možete očekivati ​​da ćete platiti 5 do 10 USD mjesečno za VPN pristup. Zauzvrat ćete moći pristupiti streaming uslugama i drugim popularnim web mjestima koja bi u suprotnom bila blokirana u drugim regijama svijeta. VPN će također kriptirati vaše podatke i pomoći u zaštiti vaše privatnosti na mreži. Isti VPN-ovi pomoći će vam da pristupite streaming video uslugama poput Netflixa izvan Sjedinjenih Država.

Najbolji VPN-ovi za emitiranje glazbe s Chromecastom

Prvo trebate pronaći pouzdanu VPN uslugu. Za slušanje streaminga zvuka trebat će vam jedan s brzim VPN poslužiteljima u zemlji u koju se planirate povezati, u našem slučaju Sjedinjenim Državama. Budući da su neke usluge blokirane izvan SAD-a, dijelit ćemo VPN davatelje s velikim mrežama. Željeli bismo zahvaliti svim trima VPN uslugama što našim posjetiteljima nude dubok popust. Uštedite do 60% popusta na neograničen VPN da biste deblokirali geo ograničenja i zaštitili svoju privatnost.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3Privatni pristup internetu$ 2,85PIA49potvrdni okvirpotvrdni okvir

Kako koristiti VPN za prenos zvuka putem Chromecasta

Kvarenje ExpressVPN za primjer kako koristiti VPN uslugu za reprodukciju glazbe. Prvo želite preuzeti VPN klijent. ExpressVPN nudi besplatni softver za klijente za Windows, Mac i Linux. Osim besplatnih aplikacija za iOS i Android.

Sada kada ste imali priliku preuzeti i instalirati softver za koje je vrijeme da se povežete. Pokrenite ExpressVPN klijent i odaberite mjesto poslužitelja. Provest ćemo vas korak po korak pomoću njihovog Windows klijenta.

Lokacije ExpressVPN poslužitelja

  • Budući da se mnogi igrači vole povezivati ​​s poslužiteljima u SAD-u, tu smo zemlju iskoristili za naš vodič. ExpressVPN ima veliku mrežu poslužitelja koji se nalaze diljem svijeta.
  • Preporučujemo da odaberete OpenVPN (TCP) ili (UDP). Za streaming videa sa web mjesta kao što je YouTube, koristimo OpenVPN (UDP) jer je brži od TCP. Također podržavaju PPTP, L2TP i SSTP. I dalje preporučujemo OpenVPN UDP za najbolji spoj brzine i zaštite privatnosti.
  • Kliknite veliki okrugli gumb za spajanje. Nakon nekoliko sekundi vidjet ćete da štit oko gumba postaje zelen. Također će se pojaviti poruka koja vam daje do znanja da je “VPN UKLJUČEN”
  • Sada imate IP adresu u SAD-u, koliko bilo tko može reći putem interneta. Kao takav, možete doći do bilo kojeg mjesta kao da sjedite tamo. Isto bi bilo ako ste se spojili na poslužitelj u Velikoj Britaniji ili bilo gdje drugdje u svijetu.

Eno ga. Sada kada imate IP adresu s ExpressVPN poslužitelja u New Yorku, možete pregledavati Internet kao da ste tamo stvarno. Možete istražiti druge popularne web stranice i deblokirati bilo kakva geogrpska ograničenja. Uz toliko putovanja svijetom sada, dobra stvar je slušati glazbu i gledati događaje usmjerene na određeno područje.

Kao što jasno možete vidjeti, dobar VPN je kapija sadržaja širom svijeta. Čak i ako živite u SAD-u, bez VPN-a prestali biste uživati ​​u uslugama u drugim zemljama. Ako živite izvan Sjedinjenih Država, usluga vam može pomoći i da pristupite popularnim američkim uslugama poput Netflixa, Hulu i Pandore. Iako su neke od tih usluga možda dostupne u drugim zemljama kao u slučaju Netflixa, knjižnica je znatno drugačija. I dalje će vam trebati račun za usluge poput Netflixa, ali VPN će vam pomoći da gledate američke televizijske emisije i filmove na Netflixu, bilo da sjedite u Sjedinjenim Državama ili bilo kojoj drugoj regiji kojoj želite pristupiti..

Uživajte u svojoj omiljenoj glazbi glasno i jasno kroz Chromecast za audio. Podijelite ovaj post sa svojim prijateljima kako bi mogli uživati ​​u streamingu glazbe s bilo kojeg mjesta na svijetu pomoću VPN-a. Pratite nas na Twitteru @VPNFan za najnovije ponude i vodiče.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me