SuperVPN Review – Gratis VPN-client met grote problemen

SuperVPN-logoBlijkbaar hebben gebruikers de SuperVPN-app meer dan 50 miljoen keer gedownload. De ontwikkelaar heeft SuperVPN ontworpen als een advertentiegestuurde, gratis mobiele VPN-service. Ondanks zijn populariteit, hebben we er verschillende vragen over. Maar daar gaan we binnenkort op in. Er wordt beweerd dat het werkt op OSX, iOS, Windows Mobile 5 & 6, Linux en enkele andere apparaten, maar Android is de meest voorkomende. Serverkeuzes voor de gratis versie zijn beperkt. Ze omvatten Frankrijk, Duitsland, Canada en de Verenigde Staten. Omdat er ook een “VIP” -versie is van deze service, biedt deze u ook locaties in Japan en Engeland. In onze recensie van SuperVPN bespreken we de service om u te helpen beslissen of deze geschikt voor u is.


SuperVPN Main

Over het bedrijf

SuperVPN is op dit punt opzettelijk vaag. We hebben echter ontdekt dat deze app in China is ontwikkeld en dat de ontwikkelaar daar woont. Houd daar rekening mee als u besluit deze VPN-service te gebruiken. Als VPN-bedrijven willen slagen, moeten ze transparant zijn. Het feit dat er wat onderzoek voor nodig was om erachter te komen, betekent dat ze dat niet zijn.

Prijzen en betalingsopties

SuperVPN-betalingstoolDeze VPN-client bevat veel advertenties. Om ze te vermijden, kiezen sommigen ervoor om de VIP-versie te gebruiken. De prijzen voor die versie zijn als volgt. Net als bij sommige andere services, kunt u betalen via uw Google Wallet.

 • 1 maand – $ 5,00
 • 3 maanden – $ 14,00
 • 6 maanden – $ 27,00
 • 12 maanden – $ 52,00

Prijzen voor SuperVPN lijken een beetje hoog volgens de huidige normen. Zeker als er bekende bedrijven zijn met redelijkere voorwaarden. Een interessant onderdeel van het verkrijgen van de service is dat u een afzonderlijke app moet downloaden om deze te kopen. Dat is geen normale aankoopmethode in de gemeenschap en is moeilijker dan het zou moeten zijn. In plaats van dat te doen, raden we aan Privé-internettoegang als een alternatief. Voor gewoon $ 2,50 per maand u kunt genieten van veilige VPN-toegang op al uw apparaten van een vertrouwd bedrijf. We hebben verschillende klachten opgemerkt in de sectie Opmerkingen over het feit dat de SuperVPN niet zo goed werkt als zou moeten. Naar verluidt is het moeilijk om een ​​terugbetaling te krijgen en sommigen beschouwen het bedrijf als oplichterij.

Kenmerken

SuperVPN-serversEen pluspunt voor SuperVPN is de uiterst eenvoudige en eenvoudige gebruikersinterface. U zult het zien zodra u door de advertenties komt en de lange lijst met rechten waartoe het toegang vraagt. Het vraagt ​​u ook om batterijoptimalisatie uit te schakelen, zodat deze op de achtergrond kan worden uitgevoerd. De enige instelling die je mag wijzigen is de locatie zoals je kunt zien in de afbeelding. Zodra u de gewenste hebt gekozen, klikt u op de verbindingsknop en maakt u gebruik van de service. We hebben geen manier kunnen vinden om het protocol, het versleutelingsniveau of zelfs maar een manier te selecteren om een ​​specifiekere serverlocatie te selecteren.

Prestatie

Snelheid is natuurlijk belangrijk wanneer je een VPN gebruikt. Omdat u geen serverlocatie buiten het land kunt kiezen, hebben we voor de VS gekozen. Terwijl we verbonden waren met de Amerikaanse server, kregen we een snelheid van 65,12 Mbps. Vergelijk dat eens met onze normale snelheid van 68,57 Mbps. Dat laat zien dat de server snel is met een lage overhead, de codering laag is of de provider gegevens comprimeert om betere snelheden te krijgen.

Snelheidstest Supervpn

Hands-on testen

Omdat er niet veel is aan SuperVPN, is het gemakkelijk om verbinding mee te maken en te gebruiken. Begin door op het pictogram in uw hoofdscherm te klikken. Als het klaar is, tik je op Doorgaan. Druk nu gewoon op de knop “verbinden” en u bent klaar om hun VPN-netwerk te gebruiken. Natuurlijk kunt u de server nog steeds wijzigen door op de 3 verticale stippen in de rechterbovenhoek te tikken.

SuperVPN-verbindingspaneel

Waarom je een VPN zou moeten gebruiken

Omdat steeds meer vestigingen gratis wifi aanbieden, is het erg belangrijk om een ​​VPN te gebruiken. Hoewel wifi geweldig is, vinden de cybercriminelen het ook geweldig. Door verbinding te maken met de server van uw keuze, creëert u een veilige en versleutelde verbinding. Op die manier verkleint u de kans dat criminelen uw gevoelige gegevens stelen enorm.

Een andere reden om een ​​VPN te gebruiken, is om u te helpen geografische beperkingen te omzeilen. Waar u ook bent, verbinding maken met een server daar zal helpen. Dat komt omdat het de blokkeersoftware doet denken dat u zich ergens anders bevindt. Dat kan een echt voordeel zijn als u probeert toegang te krijgen tot bepaalde regio’s of als u wordt geblokkeerd om inhoud te bekijken. Maak eenvoudig verbinding met een server en u kunt beginnen met browsen of de inhoud bekijken die u wilt openen. Als u nog steeds blokkeerproblemen heeft, moet u ervoor zorgen dat WebRTC is uitgeschakeld in uw browser. Dat zal lastig zijn als je de Chrome-browser voor Android gebruikt. We raden aan Firefox te gebruiken en een blokkerende extensie te downloaden. Anders ziet alles wat u probeert te deblokkeren nog steeds uw oorspronkelijke IP-adres.

Lekt het?

Een grote vraag van elke VPN-provider is dat het product lekt? Het antwoord op die vraag kunt u vaak vinden op de uitgebreide lektestwebsite, www.doileak.com. Het voert de service door een aantal tests uit. Sommige van de tests die het uitvoert, hebben betrekking op de browser, terwijl andere betrekking hebben op de VPN-service. Toen we SuperVPN testten, ontdekten we een aantal lekken. Als je naar de onderstaande afbeelding kijkt, lekt de DNS zeker. Dat is slecht omdat het het doel van het gebruik van een VPN verslaat. Als je doel niet wordt gezien, moet je niet rekenen op SuperVPN om je te beschermen.

SuperVPN Leaktest-paneel

Moet ik deze VPN gebruiken?

Als u deze VPN wilt gebruiken, kunt u mogelijk sommige sites deblokkeren. Het werkt echter mogelijk niet met alle apparaten. SuperVPN is ontwikkeld in China, maar ze maken die informatie niet gemakkelijk te vinden. Dat hebben we pas kunnen achterhalen door wat extra onderzoek te doen. Hun logbeleid is onduidelijk, dus het is waarschijnlijk dat uw gebruik wordt gevolgd en verkocht. We kunnen niet met een gerust geweten voorstellen dat u deze gebruikt.

Laatste gedachten over SuperVPN

Deze VPN is enorm populair. Het is duidelijk dat veel gebruikers profiteren van deze gratis service. Dat gezegd hebbende, het zit vol met problemen.

Deze omvatten een gebrek aan:

 1. Duidelijk privacybeleid.
 2. Protocolselectie.
 3. Makkelijk betalen.
 4. Andere platformkeuzes.
 5. DNS Leak Protection op elk niveau.

Als je met deze problemen om kunt gaan, is SuperVPN misschien beter dan niets. Sommigen zijn het misschien niet eens met die stelling. Over het algemeen maakte de service geen indruk op ons. SuperVPN had talloze problemen. Onthoud dat als u van plan bent deze VPN te gebruiken, u zeer beperkt bent in wat u wel en niet kunt doen. Houd ook rekening met andere mogelijke negatieve effecten. De betalingsopties werken mogelijk niet zo goed. Misschien wilt u ook eens een kijkje nemen in onze Top 10 VPN’s ter vergelijking.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map