Bent u op zoek naar een gratis VPN-service? Zo ja, dan ben je hier aan het juiste adres. We gaan 5 van de beste gratis VPN’s op de markt bekijken. Geen van hen is perfect, maar ze hebben allemaal het belangrijkste voordeel van het aanbieden van gratis VPN-toegang. Er zijn grote risico’s verbonden aan het vertrouwen van een bedrijf om uw privacy te beschermen. We nemen uw privacy zeer serieus, zodat u alleen de bedrijven ziet die we persoonlijk zouden gebruiken.

Wie gebruiken we voor VPN? Na het gebruik van alle gratis en betaalde VPN-services gebruiken we ExpressVPN. De service is niet gratis, maar het is een goede prijs. Het ExpressVPN-team biedt onze bezoekers vriendelijk 49% korting op onbeperkte VPN, dus de prijs is rechtvaardig $ 6,67 per maand.  Ik raad ze aan via een van de gratis VPN-services omdat ze geen logboekregistratie hebben, geavanceerde functies zoals een VPN-kill-switch en een groot netwerk van snelle, betrouwbare VPN-servers.

5 Beste gratis VPN-services

VPN-service
Gratis VPN
Limieten Bezoek
SiteServer
Locaties Gelijktijdig
Aansluitingen
ExpressVPN 30 dagen garantie IPVanish 148 5
CyberGhost Speed ​​Cap Bezoek de site 15 1
TunnelBear Cap downloaden Bezoek de site 20 1
Windscribe Cap downloaden Windscribe 9 1
ZoogTV Cap downloaden ZoogTV 3 1
VPN-poort Leerzaam Bezoek de site n / a 1

Alle vijf de gratis VPN-services die we aanbevelen, hebben een bepaalde limiet. De meeste zijn freemium, wat betekent dat ze beperkte service bieden aan gebruikers in een poging ze te verkopen met premium toegang. Ze weten hoe concurrerend de markt is en begrijpen dat het aanbieden van een bepaald niveau van gratis VPN zal helpen nieuwe gebruikers aan te trekken. Dat is logisch. Elk bedrijf heeft een weg naar winst nodig. Ik zou veel liever een VPN hebben die me hoopt aan te moedigen om in de toekomst voor toegang te betalen door gratis VPN-toegang aan te bieden aan een VPN die geen upgradepad heeft. Als ze geen manier hebben om te upgraden naar een betaald account, zou ik erg moe zijn van hoe het bedrijf ervoor betaalt.

Keuze van de redactie – ExpressVPN 30 dagen risicovrije proefversie

ExpressVPN

Gratis VPN-services kunnen gevaarlijk zijn. Er zijn te veel verhalen over zogenaamde “gratis VPN” -diensten die hun gebruikers uitverkopen. De incidenten varieerden van bedrijven die leden browsegegevens verkopen tot computers die worden gebruikt voor DDoS-aanvallen. Daarom raden we aan te betalen voor VPN-toegang. Dat betekent niet dat je $ 10- $ 20 per maand moet betalen. Het team van ExpressVPN heeft vriendelijk een promotie opgezet die onze lezers 49% korting geeft op hun premium VPN-service. U kunt genieten van onbeperkte VPN vanaf slechts $ 6,67 per maand.

De ExpressVPN-crew begrijpt dat nieuwe gebruikers tijd nodig hebben om hun service te testen. Als reactie hierop bieden ze een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Dat geeft je een maand om ExpressVPN zonder risico uit te proberen. We maken dagelijks gebruik van de service en bevelen deze met vertrouwen aan. ExpressVPN heeft een zeer goed klantenserviceteam als je vragen hebt om aan de slag te gaan of onderweg. Ze hebben gratis VPN-apps voor Windows, Mac, iOS en Android. U kunt verbinding maken met meer dan 2.000 servers op 148 locaties over de hele wereld op maximaal 3 apparaten tegelijk.

Bezoek ExpressVPN

TunnelBear Little (gratis) VPN-account

TunnelBear gratis VPN

We hebben het genoegen gehad om TunnelBear door de jaren heen te zien groeien. Ze bieden een van de beste VPN-services op de markt en zijn onze favoriete gratis VPN-service. Zoals bij al onze gratis VPN’s, heeft TunnelBear een limiet op het account. U kunt verbinding maken met al hun serverlocaties in 18 landen en genieten van maximaal 500 MB dataverbruik per maand. Het TunnelBear-team biedt manieren om meer gratis gebruik toe te voegen. Je kunt tweeten over de service om 1 GB aan dataverbruik te verdienen. Hoe dan ook, je hebt gratis toegang tot hun netwerk van VPN-servers over de hele wereld. Zelfs met de downloadlimiet is de limiet hoog genoeg om uw privacy te beschermen en de service te testen.

TunnelBear probeert hun clientsoftware zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Ze hebben een erg mooie gebruikersinterface ontwikkeld. Het strakke ontwerp bevat een eenvoudige aan / uit-schakelaar om verbinding mee te maken en een vervolgkeuzelijst om een ​​serverlocatie te selecteren. Laten we de software die op Windows 10 draait eens nader bekijken.

TunnelBear Windows

Zoals u kunt zien, heeft de TunnelBear-client een vergelijkbaar uiterlijk en gevoel als een autoradio. U kunt zien of u al dan niet verbonden bent en welk plan u gebruikt. In het geval van het gratis “Little” -abonnement met een maximum van 500 MB per maand, kunt u ook uw resterende verbruik zien. Van daaruit heb je een vervolgkeuzelijst waarin je een serverlocatie kunt selecteren. Om verbinding te maken, zet u de draaiknop gewoon op AAN. Om de verbinding te verbreken, zet u hem gewoon weer op UIT. Dat is alles.

TunnelBear-instellingen

Het TunnelBear-team neemt uw privacy serieus, of u nu hun gratis service gebruikt of upgradet naar een betaald lidmaatschap. De clientinterface is gemakkelijk te gebruiken, maar dat betekent niet dat ze belangrijke privacy-instellingen hebben gemist. Het TunnelBear-blog geeft je een inleiding tot hun meer geavanceerde functies zoals Vigilant en IntelliBear.

Bezoek TunnelBear

Windscribe gratis VPN-abonnement

Windscribe gratis VPN

Windscribe is eerder dit jaar gelanceerd. Bij het gebruik van de dienst heeft u een aantal mogelijkheden. Om te beginnen kunt u hun proxy-extensie downloaden voor Google Chrome, Opera of Firefox. We geven de voorkeur aan een volledige VPN-oplossing en Windscibe heeft clientsoftware voor zowel Windows als Mac. Ze hebben ook een mobiele app voor iOS-gebruikers. Windscribe Pro-gebruikers kunnen de StrongSwan-client downloaden van Google Play om verbinding te maken met hun netwerk. Pro-leden kunnen ook verbinding maken via Linux. U kunt zich op elk moment aanmelden voor gratis VPN-toegang en upgraden. We waarderen het dat Windsscribe Bitcoin accepteert naast PayPal, creditcards en Paymentwall. U moet PayPal of creditcard gebruiken voor automatische verlengingen.

Bezoek Windscribe

CyberGhost Gratis VPN-service

CyberGhost Gratis VPN

Het CyberGhost-team heeft een aantal servers gereserveerd voor gratis gebruikers. Je mag niet hetzelfde serviceniveau verwachten als premium-leden, maar hun gratis VPN is er wanneer je privacybescherming in een mum van tijd nodig hebt. Mogelijk moet u wachten om verbinding te maken met een server en zijn uw snelheden beperkt. Anders kunt u verwachten dat advertenties worden weergegeven die u aanmoedigen om te upgraden naar een betaald abonnement. De gratis versie van CyberGhost VPN is beschikbaar voor Windows, Mac. en Android. Hun klant kan hun netwerk uitstekend presenteren en u helpen de service te gebruiken zonder veel technische kennis. CyberGhost heeft een strikt no-log-beleid dat alle gebruikers dekt.

Bezoek CyberGhost 240

VPN Gate (Univ. Van Tsukuba Project)

VPN Gate gratis toegang

VPN Gate is een academisch experiment dat openbare relayservers test die worden gehost door een groep vrijwilligers over de hele wereld. De graduate school van de Univ. van Tsukuba, Japan beheert het project. Dit is de enige gratis VPN-server op onze lijst die niet wordt gesponsord door een premium VPN-service. Het idee achter VPN Gate is om een ​​peer-to-peer VPN-netwerk te bieden zonder centrale controle. Dat laat je veel mensen vertrouwen. Namelijk alle vrijwilligers die relayservers opzetten. Ik denk dat het idee van een gedecentraliseerd VPN-netwerk positief is, maar het gebrek aan controle laat wat vraagtekens achter rond privacy en inconsistente prestaties

Bezoek VPN Gate

Soms krijg je waar je voor betaalt, dus wees voorzichtig bij het gebruik van gratis VPN-services. Misschien merkt u dat terwijl de service gratis is, u eigenlijk het product bent. Dit geldt vooral voor VPN’s die op geen enkele manier kunnen upgraden naar een betaald lidmaatschap. Je kunt er zeker van zijn dat ze op andere manieren geld verdienen. Sommige VPN’s registreren uw gebruik en verkopen het aan adverteerders, gegevensmakelaars of erger, zoals Hola laat zien. Dat is niet het geval bij de providers in onze lijst. Ze nemen allemaal uw privacy serieus.

Ik begrijp dat u zich in een situatie bevindt waarin u de privacybescherming van een VPN nodig heeft, maar geen geld kunt uitgeven. Als dat het geval is, wees dan voorzichtig bij het kiezen van een VPN-provider. Er zijn tal van diensten geweest die van zeer populaire gratis VPN’s ‘s nachts naar schurken zijn gegaan toen gebruikers ontdekten dat ze hun gegevens verkochten of veel erger. Hola is een goed voorbeeld. De gratis VPN verkocht gebruikers bandbreedte voor gebruik bij botnetaanvallen. Blijf bij een van de gratis VPN’s op onze lijst en overweeg in de toekomst te upgraden naar een betaald abonnement. Dit zal hun inspanningen ondersteunen om gratis VPN-toegang te blijven aanbieden.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me