Keeper Security in een Amerikaans bedrijf, gevestigd in Californië. De drie oprichtende leden gingen op pad om wachtwoordmoeheid te helpen door de Keeper-wachtwoordbeheerder te maken. Degenen onder ons die ons in de moderne tijd als consumenten beschouwen, worden overweldigd door wachtwoorden voor elke site. Of u nu informatie zoekt voor de schoolsite van een kind, iets online koopt of een medische rekening betaalt, u heeft voor elk van hen een wachtwoord nodig.

Keeper-startpagina

Prijzen en speciale aanbiedingen

Keeper biedt twee producten aan. Dat zijn persoonlijk en zakelijk gebruik. Prijsplannen beginnen bij $ 9,99 per jaar voor één apparaat, of u kunt ervoor kiezen om informatie over onbeperkte apparaten te synchroniseren voor $ 29,99 per jaar. Enterprise-gebruik heeft veel functies en is ontworpen voor bedrijven. Er is ook een vakje dat u kunt aanvinken bij beide opties die 10 GB aan veilige bestandsopslag zal toevoegen. Dat is geweldig voor het opslaan van die video’s of foto’s waarvan u niet wilt dat anderen erachter komen. Stel je voor dat de beroemdheden de foto’s daar hadden geüpload in plaats van ze in de cloud achter te laten. Houd er rekening mee dat het aanvinken van het vak zou resulteren in een prijsverhoging van $ 1 per GB.

Keeper-prijzen

Hoewel de prijzen u vanaf het begin de mogelijkheid bieden om te kopen, bieden ze een gratis proefperiode van 30 dagen. U hoeft geen creditcardgegevens in te voeren, maar zodra uw 30 dagen zijn verstreken, wordt u gevraagd te betalen. Houd er echter rekening mee dat functies zoals gecodeerde cloudback-up, synchronisatie met meerdere apparaten en veilig delen niet beschikbaar zijn in de gratis proefperiode. Mijn suggestie hier is om u eerst aan te melden voor de gratis proefperiode en vervolgens te upgraden. Op het moment van deze beoordeling lijkt er een korting van 25% te zijn. Dat maakt de kosten van één apparaat nog redelijker met ongeveer 62 cent per maand, of 1,87 dollar per maand voor onbeperkte apparaten. Een goede deal in vergelijking met andere dingen.

Keeper-korting

Zoals je kunt zien, stuurde het Keeper-team 25% korting via e-mail nadat ik me had aangemeld voor hun gratis proefperiode.

Keeper-knop

Wachtwoordbeheer

De wachtwoordbeheerder van Keeper is gratis en mag zelfs na de proefperiode gratis worden gebruikt. Het product heeft twee componenten: een stand-alone component en een browsercomponent. De browsercomponent moet afzonderlijk worden geactiveerd. Omdat ze samenwerken, slaat de browsercomponent de informatie op in de Keeper-gegevenskluis. De informatie is logisch gerangschikt, dus als u aanvullende informatie over een specifieke login wilt plaatsen, dan kan dat. Wanneer u uw hoofdwachtwoord instelt, moet dit minimaal 9 tekens lang zijn. Het zal u ook vertellen of het vindt dat uw hoofdwachtwoord goed genoeg is.

Keeper Vault

Een leuke functie die praktisch een must is in elke wachtwoordbeheerder, is een veilige wachtwoordgenerator. Zoals we eerder vermeldden, is een van de problemen die we als samenleving hebben het aantal aanmeldingen dat we moeten gebruiken. De meesten van ons weten hoe de wachtwoorden eruit moeten zien, maar nogmaals, we komen wachtwoordmoeheid tegen. Keeper heeft een wachtwoordgenerator, maar het is niet meteen duidelijk waar het in eerste instantie is. Er is wat voorlezen nodig om erachter te komen dat het dobbelsteenpictogram in het wachtwoordveld eigenlijk betekent dat u een veilig wachtwoord kunt genereren. Een veilig wachtwoord moet nu 12 tekens lang zijn. Mogelijk moet u tekens toevoegen aan het gegenereerde wachtwoord, aangezien de generator alleen 10 lijkt te genereren. Het lijkt er ook niet op dat u dit kunt wijzigen. Terwijl de oude standaard minstens 8 was, zorgde de technologie ervoor dat elk wachtwoord van 8 tekens in 2012 in minder dan 6 uur gekraakt kon worden. Stel je voor hoe snel het vandaag is.

  RoboForm Review

Keeper PW Generator

Naast deze functies kunt u ook afzonderlijke aantekeningen over dingen schrijven en deze veilig in de kluis bewaren. Zolang je een titel hebt, kun je aantekeningen maken over alles wat je maar wilt. Dat is handig voor belangrijke datums die je wilt onthouden, wifi-wachtwoorden, bestanden, foto’s of het telefoonnummer van die nieuwe Facebook-vriend die je voor jezelf wilt houden. Als u andere wachtwoordmanagers of een spreadsheet gebruikt, kunt u deze uploaden in een CSV-bestand.

Keeper-knopKeeper FastFill

Keeper’s FastFill is gewoon wat ze hun formuliervuller noemen. Het werkt op dezelfde manier als andere services, omdat het de informatie uit de beveiligde kluis haalt. U kunt een nieuw record maken of aan een bestaand record toevoegen. Omdat het niet de bedoeling is om andere wachtwoorden te hoeven onthouden en uw gegevens veilig te houden, is er een tutorial. De browserextensie vertelt u dat u het opslaan van wachtwoorden en automatisch ingevulde formulieren in de browser zelf moet uitschakelen en dat Keeper de informatie voor u moet opslaan.

Keeper FastFill

Als je je afvraagt ​​wat het verschil is, wordt die informatie in een browser niet versleuteld. Als u de FastFill-optie gebruikt, zorgt u ervoor dat uw informatie veilig is. Keeper maakt het invullen van formulieren een relatief soepel proces omdat u aangepaste velden aan aangepaste records kunt toevoegen. U kunt ook andere informatie selecteren die u door het programma wilt laten gebruiken.

Wat creditcard of andere betaalmethoden betreft, is er geen aparte plaats voor dat soort informatie. Die informatie wordt net als de andere mappen opgeslagen. Als u iets online koopt, wilt u het aantal plaatsen met uw betalingsgegevens beperken. Op die manier kunt u, als er iets met die site gebeurt of iemand die informatie op de een of andere manier te pakken krijgt, mogelijke schade minimaliseren.

  RoboForm Review

Dat deel van de dienst lijkt niet zo intuïtief als ik zou willen. Ik vind dat informatie op zijn eigen aparte plek moet worden geplaatst, niet alleen als een andere map. Het is waar dat het uiteindelijk niet echt een verschil maakt. Ook al is het goed geregeld, het voelt gewoon rommelig aan.

Dataveiligheid

Omdat dit het echte vlees en de aardappelen zijn van technologie voor het bewaren van wachtwoorden, zullen we de beveiligingspraktijken van Keeper bekijken. Een 12-cijferig wachtwoord heeft geen zin als het bedrijf het niet goed kan beveiligen. Keeper Security Inc. prijst zichzelf als een nul-kennisbedrijf. Simpel gezegd, de gebruiker is de enige die controle heeft over de gegevens. Zelfs de coderingssleutels bevinden zich bij de gebruiker, dus KSI kan geen gegevens decoderen.

Ze gebruiken AES-256 bit encryptie, en dat is vrij standaard in de hele industrie. Over het algemeen wil ik graag vermelden hoe vaak het coderingsalgoritme is PBKDF2 gezouten. Helaas is die informatie niet direct beschikbaar op hun site en kon hun ondersteuningsteam dit niet voor mij verduidelijken. Het wordt niet als veilig beschouwd als het onder een bepaald aantal valt. Keeper’s cloudbeveiligingskluis wordt ook gecodeerd met hetzelfde type codering en wordt fysiek gehost binnen Amazon Web Services. Ze stellen ook dat er elke maand beveiligingsaudits worden uitgevoerd om de veiligheid te waarborgen.

Keeper profiteert ook van tweefactorauthenticatie en draagbare technologie zoals de Apple iWatch. Ze ondersteunen traditionele authenticatie, maar ze ondersteunen ook iets dat ze Keeper DNA noemen. Ze gebruiken vingerafdruktechnologie enz. Op elk van de nieuwe apparaten om er zeker van te zijn dat je bent wie je zegt dat je bent.

Keeper DNA

Een interessante functie die Keeper heeft, is hun zelfvernietigingsfunctie. Als u uw wachtwoord 5 keer verkeerd krijgt, activeert u de functie en worden alle geheime opgeslagen gegevens gewist. Ze doen dit voor uw bescherming, dus als iemand na de 5e keer probeert uw account te hacken, moeten sommige gegevens opnieuw worden ingevoerd.

Keeper Self Destruct

Keeper-knop

Keeper-software

Keeper-software is beschikbaar voor Windows, Mac OS X, iOS, Android, Linux en Blackberry OS. Uw wachtwoordgegevens kunnen op al deze apparaten worden gesynchroniseerd, ervan uitgaande dat u kiest voor de optie van $ 30 per jaar. Dat is voor de meesten een leuke functie, aangezien de meesten van ons meer dan één apparaat hebben dat we dagelijks gebruiken. Zo niet, dan kunt u de software zonder problemen op één apparaat gebruiken.

  RoboForm Review

Klantenservice

Keeper biedt verschillende soorten ondersteuning. Ze hebben video-tutorials, snelstartgidsen, live webinars, live chat en ze zeggen dat ze 24 × 7 beschikbaar zijn via e-mailondersteuning. Dat gezegd hebbende, verwacht niet snel een antwoord op e-mail. Ook zijn de live chat-uren van 03:00 – 19:00 uur CST in de VS, maar dat lijkt een beetje ingeblikt. Ik wachtte meer dan 20 minuten tijdens een livechat nadat het eerste antwoord dat ze me gaven mijn vraag niet beantwoordde. Ik gaf het uiteindelijk op. Voor ondersteuning is mijn advies aan u om de aangeboden tools te gebruiken voordat u contact met hen opneemt.

Keeper Review: conclusie

Keeper biedt een degelijk product tegen een redelijk redelijke prijs. Het is duidelijk dat hun site en interface zijn gericht op een jonger publiek. Een van de grote dingen die me opviel was de constante upselling van hun product. Als je een product probeert, moet je naar mijn mening niet constant worden gebombardeerd om te upgraden. Ik realiseer me dat ze proberen om verkoop te krijgen, maar ik heb nooit om een ​​verkooptactiek onder hoge druk gegeven. Het product moet zichzelf verkopen.

Wat ik het leukste vond aan de service:

  • De redelijke prijs en de mogelijkheid om veilige opslag toe te voegen voor ongeveer $ 1 per GB
  • Uw hoofdwachtwoord moet minimaal 9 cijfers lang zijn
  • Meerdere authenticatiefactoren, waaronder Apple iWatch en vingerafdrukscantechnologie
  • De coderingssleutels blijven bij de Keeper-gebruiker
  • Beschikbaar op een groot aantal platforms
  • Maakt gebruik van AES-256 bit-codering

Ideeën om de service te verbeteren:

  • Stop de harde verkoop en laat het product voor zichzelf spreken
  • Scheid de betalingsmethoden van de rest van de gegevens, zodat deze niet rommelig zijn
  • Maak de wachtwoordgenerator geschikt voor meer dan 10 tekens
  • Maak het aantal keren dat de codering kan worden gezouten instelbaar

Alles bij elkaar genomen, als je de negatieve punten over het hoofd ziet, doet Keeper-wachtwoordbeheerder wat het moet doen. Dat is al uw wachtwoorden opslaan en bewaren. Ze hebben een aantal leuke functies die uniek zijn voor Keeper. Als je voorbij de hogedrukverkoop kunt komen, is het eigenlijk een goed product. U hoeft mij echter niet op mijn woord te geloven. Bekijk of verifieer de gegevens gerust zelf.

Keeper-knop

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me