A Passpack egy jelszókezelő, amelyet 2006-ban építettek azzal a céllal, hogy megoldja a jelszó-kimerültség és a megfizethetőség problémáit. Úgy tűnik, hogy eddig mindkettőt megtették. A mai világban minden bizonnyal szembesülünk a jelszó-kimerültséggel. Ha el akarja nézni az e-mailjét, a bankszámla egyenlegét, vagy akár be kell jelentkeznie a Netflixbe, hogy eldöntse, mit néz este, mindenkinek külön jelszóra van szüksége. Ez az oka annak, hogy oly sok ember használ egyszerű jelszavakat, és elárasztja őket a bejelentkezési számaik.

Passpack kezdőlap

Árképzés és különleges ajánlatok

A Passpacknek számos terve van, kezdve az ingyenes csomagtól kezdve az 1000 vagy annál több felhasználótól kezdve. A Passpack nem kínál ingyenes próbaverziót, mert lehetővé teszi egy ingyenes fiók létrehozását. Ha tetszik a szolgáltatás, és frissíteni akarja, akkor ez könnyen elkészíthető. Igényeitől függően rendkívül ésszerű a frissítés ára. A Pro-számla csak egy lépéssel meghaladja az ingyenes számlát, és évi csak 18 dollár. Mint látja, ez csak 1,50 dollár havonta.

Passpack ára

Javasoljuk, hogy töltse le a szoftvert, és válassza a Pro-fiókot. Egy ilyen alacsony áron ki kell használnia a prémium funkciókat, mint például 3 különféle licenc, akár 1000 jelszó tárolására és 30 egyszeri jelszó tárolására való képesség. Kis összeggel meglehetősen értéknövekedést kap.

Kockázatmentes próbaidőszak

A Passpack 30 napos, nem kérdéses pénzvisszafizetési garancia. A szolgáltatások kiértékelése után láthatja, hogy a prémium verzió megfelel-e az Ön igényeinek. Ha tetszik, tartsa meg. Ha úgy dönt, hogy a prémium szolgáltatások nem érik meg a költségeket, szívesen visszatérítik az Ön 1,50 dollárát. Könnyű visszatérni az ingyenes verzióhoz.

Látogasson el a Passpack oldalra

Jelszókezelő

Miután létrehozta a fiókját, és belép a nyitó oldalra, látni fogja a jelszavak hozzáadásának lehetőségeit. A Passpack kissé eltérően működik, mint a többi jelszókezelő, amelyet felülvizsgáltam. Kezdjük azzal, hogy titkosításra az AES-256 ipari szabványt használják. Írja be a fő jelszavát, és a csomagolási kulcsot. A csomagolási kulcs olyasmi, amit csak ön tud, és ezt nem lehet helyreállítani. 80 bitnek kell lennie, tehát arra utasítják, hogy használja az első mondatot, amely eszébe jut. A csomagoló kulcs a dekódoló kulcs az egyes gépeken, ha letölt a szoftvert.

Úgy tűnik, hogy nincs mód a bejelentkezések és jelszavak importálására a böngészőkből, de lehetővé teszi, hogy más jelszókezelő programokból vagy CSV-fájlokból is elvégezze. Jó lehet, ha a szoftver összesíti az Ön által a böngészőkben tárolt adatait, így nem kellett minden webhelyre mennie ahhoz, hogy az adatokat a Passpack-hez bejuttassa. Ez zavaró lehet, ha nem emlékszik az eredetileg megadott bejelentkezésekre és jelszavakra. Ez nem az oka annak, hogy a jelszókezelő áttekintéseire egyébként is figyel?

Amikor bejelentkeztem a webhelyre, az első dolog, amit észrevettem, az volt, mennyire világosan címkézett és egyszerű. Érdekes módon van mód a szín téma megváltoztatására. Még korábban nem láttam egy jelszókezelő webhely-ajánlatot, de először van minden. Talán néhányan további testreszabást akarnak. Nagyon fontos tényező annak, hogy az emberek megszerezzék a terméket, mindig az egyszerű használat volt. Azáltal, hogy a programot könnyűvé, vékony vonalúvá és kedvező árúvá teszik, reményük, hogy olyan széles közönséget érjen el, amely a múltban esetleg tétovázott a jelszókezelő használatával..

Minden létrehozott jelszóbejegyzésnél különféle lehetőségek közül választhat. Ha beír egy, beírja a felhasználónevét és jelszavát. A jelszómező megmutatja, mennyire erős a jelszava, és a javasolt link a jelszógenerátor. Ahelyett, hogy elválasztaná a jelszókezelő szokásos szolgáltatásait, például az űrlap kitöltését és a jelszógenerátorokat, a Passpack mindegyiket itt integrálja.

Passpack belépésA belépés és a jelszó megadásakor beállíthatja a belépés biztonságát. Az általa kínált 3 szintű biztonság lehetőséget nyújt az információk prioritásainak meghatározására. A legmagasabb szint a legbiztonságosabb, de a hitelesítés lassabb. Itt is kiválaszthatja, hogy kivel szeretné megosztani a bejegyzést (ha van ilyen), és megjegyzéseket is írhat róla.

A jelszó létrehozó funkció lehetővé teszi a jelszó tetszőleges számú karakterre történő felépítését, és a paramétereket beállíthatja úgy, hogy speciális karaktereket, valamint a kis- és nagybetűket, valamint a számokat tartalmazzák. Mindannyian tudjuk, hogy a jelszavaknak minden webhelyen egyedinek kell lenniük, de általában az általunk használt jelszavak nem biztonságosak. Ennek oka az, hogy az emberek nem tudnak jól megtenni a betűk és számok véletlen sorozatait. Az emberi elme nem így van megtervezve.

A beállítások után a Passpack rendelkezik egy gombnyomásos bejelentkezéssel, amely bejelentkezik az összes webhelyre. Ez elég időtakarékos lehet, ha számos webhelyén jelentkezik be napi rendszerességgel. Egy dolog, ami még hiányzik, az lenne, hogy egyszerre változtathatnánk a jelszavakat a különböző oldalakon. Ez nem tűnik nagy dolognak, de képzelje el, ha történik valami, ahol meg kell változtatnia a jelszavait. Minden webhelyen kézzel kell megváltoztatnia a jelszavát.

Látogasson el a Passpack oldalra

Űrlap kitöltése

A Passpack-nek nincs speciális űrlap kitöltési funkciója, különben sem. Így teszik lehetővé, hogy a weboldalra mutató linket helyezze el a bejegyzésbe. Ezt követően látni fogja a webhelyeit. Ahhoz, hogy kitöltse az űrlapot a Passpack-el, először a kör megütésével kezdődik. Ez eljuttatja Önt a weboldalra. Ha a megfelelő helyen van, akkor kitölti az információkat.

Passpack DB bejegyzésNéhány jelszókezelő megkérdezi, szeretné-e elmenteni a bejelentkezési adatokat, amikor beírja, de a Passpack ezt nem kínálja opcióként. Ha a bejelentkezés sokkal összetettebb, akkor azt várom, hogy a kiegészítő információkat el kell helyeznie a jegyzetek szakaszba, és manuálisan kell beírnia. A rendszert nem úgy tervezték meg, hogy lehetővé tegye ezt. A képen látható sötétített négyzetek olyan információkat képviselnek, amelyeket egy kattintással a vágólapra másolhat.

Reméltem, hogy van egy külön rész a fizetési módokról, de ezt a Passpack nem kínálja. E cél elérésének egyetlen módja az, ha beírja a fizetési információkat, és elmenti azokat a bejegyzés megjegyzések szakaszába. Innentől átmásolhatja és beillesztheti egy weboldalra. A módszerem működik, de sokkal egyszerűbb lenne ezt funkcionálisnak tekinteni.

Privát üzenetküldés

Mint korábban már említettük, a Passpack több felhasználót tesz lehetővé, mivel a tervtervek növekednek. Ha a Pro vagy annál újabb verziót akarta használni, akkor biztonságosan üzenetet küldhet a listán szereplő többi felhasználónak. Könnyű belátni, hogy ez a szolgáltatás felbecsülhetetlen értékű lehet csapatépítésben vagy munkahelyen. Számos csoport használja biztonságos üzenetküldést az együttműködéshez, tehát jó, ha beépítették ezt a funkciót. Egy másik szolgáltatás, amelyet ugyanabban a formában kínálnak, az a lehetőség, hogy titkosítsuk a bejegyzéseket, és e-mailben elküldjük őket..

Passpack üzenetek

Látogasson el a Passpack oldalra

Adatbiztonság

Bármely jelszókezelőnél az adatbiztonság elengedhetetlen. A felülvizsgálat elején megemlítettük, hogy a Passpack használ AES-256 bit titkosítás. A kulcsfontosságú tényező, amely ehhez a számhoz kapcsolódik, a PBKDF2 só. A só a titkosításhoz használt standard. Nem számít, hogy melyik jelszókezelőt választotta, ellenőriznie kell, hogy legalább 10kg PBKDF2-sót használ-e. Ha olyan gépet tapasztal, amelyben nem sokat használ, kerülje el. A Passpack 10 000 fordulót használ.

Ezen a ponton a Passpack csak kétféle tényező-hitelesítést kínál. Az első egy e-mailen keresztül történik, amelyet a fájlban szereplő e-mail címre küldünk. A második módszer a YubiKey. Mindkettő rendben van a biztonság szempontjából, de szeretnénk még néhány lehetőséget látni. A szó a szőlőn keresztül további hitelesítési tényezők állnak rendelkezésre egy hamarosan megjelenő új termékben.

PassPack szoftver

A Passpackhez való szoftver nem igazán szükséges, de elérhető. Az Adobe AIR telepítőcsomagot használja, így amíg az operációs rendszer támogatja az AIR-t, nem lehet probléma. A Passpack többnyire az internetet használja a jelszó megőrzéséhez. Még az asztali alkalmazás szinte azonos a webes verzióval. A Böngészők számára támogatja a Chrome-ot, a Firefox-ot, az Intézőt és a Safarit. Mivel ez elsősorban web alapú, valószínűleg más böngészők is támogatottak, de a webhelyen nem szerepelnek. Ennélfogva erre a termékre nincs mobilalkalmazás.

Vevőszolgálat

A weboldalukon a Passpack kijelenti, hogy fantasztikus támogatással rendelkezik, függetlenül attól, hogy milyen típusú fiókot használ. Blogot, súgót és e-mailt küldhetnek a személyzetnek. Egyetértek ezzel az értékeléssel. E-mailt küldtem ezeknek az embereknek egy technikai kérdéssel kapcsolatban, és 3,5 órán belül visszaválaszoltam. Az ilyenfajta körülfordulás rendkívüli, és a technika nagyon jól tudható volt. Jó munka srácok.

Passpack Review: Következtetés

A Passpack jelszókezelő nagyon vékony és korszerű termék, elfogadható áron. Nagyon könnyű használni, és van néhány egyedi tulajdonsága, amire nem számítottunk. A legtöbb jelszókezelő egy böngésző plugin-t használ egy helyi alkalmazással együtt. A Passpack szinte teljes egészében web alapú rendszere eleinte kissé óvatossá tett minket, de kétfaktoros hitelesítés és a beírt 80 bites csomagkód használatával felmelegítettük az ötlet.

A legjobban tetszett a szolgáltatásról:

  • Nem ismerik és nem tárolják a fő jelszavadat, a titkosítási kulcsot vagy a csomagoló kulcsot
  • A biztonságos üzenetküldés használható a listán szereplő másokkal, valamint e-mailek küldésére és titkosítására
  • Tiszta és könnyen kezelhető felület, amely egyértelműen fel van címkézve
  • Bárhonnan elérhető nettó kapcsolat
  • Nem nehéz eladni, hogy frissítse a szolgáltatást, és a frissítés ára nagyon ésszerű
  • Nagyszerű technikai támogatás

Ötletek a szolgáltatás fejlesztéséhez:

  • Adjon hozzá funkcionalitást felhasználói nevek és jelszavak megszerzéséhez a böngészőktől, valamint más kezelőktől anélkül, hogy minden új be kellene írnia
  • Adjon hozzá további módszereket a két faktor hitelesítéshez
  • Hozzon létre egy jobb módszert az űrlapok kitöltésére, beleértve a fizetési információkat
  • Adjon hozzá egy funkciót, így megváltoztathatja a jelszavakat minden webhelyen

Nagyon jó érzésem van a Passpack iránt. Nagyszerű funkciókat kínál, amelyek könnyen kezelhetők, és el tudtam képzelni, hogy sok műszaki ismeret nélkül az emberek csak jól fognak csinálni ezt a menedzselt. Nagyon jó tudni, hogy bárki biztonságos jelszóval rendelkezhet, anélkül, hogy többféle bejelentkezés miatt aggódnia kellene. A felülvizsgálat idején a támogatás azt mondta nekem, hogy hamarosan megjelenik egy új termék. Ez az új termék megoldhatja a Passpack hiányosságait, amelyeket már említettem.

Látogasson el a Passpack oldalra

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me