Sticky Password Review

A Sticky Password első alkalommal 2001-ben vezették be. A program népszerűsége arra vezetett, hogy Alex Tischenko 2009-ben összegyűjtött egy tehetséges biztonsági szakértői csoportot a Lamantine Software létrehozására. A cég székhelye Brno, Cseh Köztársaság. Vezetésükbe több volt AVG vezetõ is tartozik. A Sticky Password-t felügyelő csapat több éves biztonsági iparági tapasztalattal rendelkezik, és ez azt mutatja. Kiváló munkát végeztek egy biztonságos, könnyen használható és kedvező árú jelszókezelő megvalósításában.


Sticky Password Review

Árképzés és különleges ajánlatok

A Sticky Password szoftverük ingyenes és prémium verziót is kínál. Az ingyenes verzió hozzáférést biztosít a népszerű jelszókezelőhöz, az automatikus kitöltési funkcióhoz és a biometriahoz az eszközök széles skáláján. A Sticky Password prémium lehetővé teszi az eszközök közötti szinkronizálást, a titkosított felhő biztonsági mentést és az elsőbbségi támogatást.

Sticky jelszó árképzés

Mindig elindíthatja az ingyenes alkalmazás letöltését. Miután lehetősége volt kipróbálni a szoftvert, könnyen frissíthető prémiumra. Egyéves Sticky Password prémium hozzáférést vásárolhat 19,99 dollárért, vagy életre szóló engedélyt 99,99 dollárért. Az ár tartalmazza az adót, és minden új vásárlóra 30 napos pénz-visszatérítési garancia vonatkozik. Fizethet PayPal vagy nagyobb hitelkártyákkal, beleértve a Visa és a MasterCard kártyákat.

Ingyenes számla és 30 napos prémium próbaverzió

A Sticky Password ingyenes szintű jelszókezelőt kínál, valamint a prémium szolgáltatás 30 napos ingyenes próbaverzióját. Az alkalmazást ingyenesen letöltheti Windows, Mac, iOS és Android rendszerre. Ha a jelszókezelőt erős jelszavak létrehozásához és tárolásához kívánja használni, az alkalmazás nagyszerű munkát végez. A prémium funkciókat, például a felhő-szinkronizálást és a biztonsági mentést bármikor hozzáadhatja. Ha úgy dönt, hogy frissít, akkor jó tudni, hogy a szoftver 30 napos pénz-visszatérítési garanciával rendelkezik.

Látogasson el a Sticky Password oldalra

Kezdeti lépések a ragadós jelszóval

A Sticky Password for Windows 10 letöltésével kezdtem. A program telepítése egyszerű volt. Az alkalmazás első indításakor az e-mail címet és a fő jelszót kell megadnia.

Mesterjelszó

A „fő jelszó” a szoftverük eléréséhez szolgál. Ez az egyetlen jelszó, amelyre a jövőben szüksége lesz. Tudnia kell, hogy a fő jelszavát sehol nem tartja titkosítva vagy más módon. Így akarod. A Lamantine csapatának vagy bárki másnak nem kell tudnia a fő jelszavát. Érdemes azonban emlékezni erre, mivel nincs mód bejelentkezni vagy adatait helyreállítani anélkül.

Örültem, hogy a Sticky Jelszó új felhasználókat igényel egy erős fő jelszó beállításához. Legalább egy nagybetűt, egy kisbetűt, egy numerikus karaktert és legalább 8 karaktert kell használni. Erősen javaslom, hogy tegyen fel egy speciális karaktert, hogy még erősebbé tegye a jelszót.

Jelszógenerátor

Tegyük fel, hogy van néhány jelszava, amelyet tovább lehetne javítani. A ragadós jelszó segít biztonságos jelszavak automatikus generálásával. A program segítségével új jelszavakat állíthat elő, és későbbi felhasználás céljából tárolhatja azokat kedvenc webhelyein. Vessen egy pillantást arra, milyen könnyű új jelszó létrehozása:

Jelszógenerátor

Javaslom, hogy kezdje a „Kiegészítő lehetőségek” linkre kattintással, hogy további lehetőségeket nyújtson. Hacsak a használt webhely nem fogad el speciális karaktereket, javaslom, hogy jelölje be a négyzetet, és hagyja, hogy a Ragadós jelszó a lehető legbiztonságosabb jelszót generálja. Speciális karakter használata segít egy újabb bonyolultsági réteg hozzáadásához a jelszavakhoz. Beállíthatja a jelszó hosszát is. Ha készen áll, egyszerűen kattintson a „Létrehozás” gombra, és az alkalmazás elvégzi a munka többi részét.

Fiókok hozzáadása a ragadós jelszóhoz

A Sticky Password első telepítésekor a program lehetőséget ad fiókok importálására a kedvenc böngészőiből. Ez időt és energiát takarít meg. Egyébként megteheti, hogy a program minden egyes webhelyre mentse a fiók hitelesítő adatait, amikor bejelentkezik. Kézzel is beírhatja azokat a programba, az alább látható módon..

Ragadós jelszó - Fiók hozzáadása

Egyszerűen manuálisan adhat hozzá egy fiókot a ragadós jelszóhoz. Először azzal adja meg a webhely URL-jét. Innen adja meg a bejelentkezési nevet és végül a jelszót. Ha rájössz, hogy a jelenlegi jelszó gyenge, akkor a szoftver új generálhat. Azt is megmondhatja az alkalmazásnak, hogy automatikusan be kíván jelentkezni-e. Nem ugyanazok a funkciók érhetők el az alkalmazásfiókokhoz, például az iTunes és a Skype.

Azonosítások beállítása az automatikus kitöltéshez

Az Ön személyazonosságát a Sticky Password segítségével állíthatja be. Miután megadta az információkat, a program felhasználja az űrlapok automatikus kitöltésére. Tetszik ez a szolgáltatás, mivel segít elkerülni a hibákat az űrlapok online kitöltésekor. Könnyű megnevezni a nevét vagy címét az űrlapon. Nem tudok rólad, de tetszik, amikor az online vásárlás valóban a házamba vezet. Az automatikus kitöltés funkció sok időt takarít meg, és ellenőrizze, hogy az információkat minden alkalommal helyesen tölti ki.

Ragadós jelszó-azonosítók

A Sticky Jelszó lehetőséget ad arra, hogy több kategóriát felvegyen az identitásokra vonatkozóan, ideértve a személyes információkat, a kapcsolattartási információkat, az internetes számla adatait, az üzleti adatokat és a pénzügyi részleteket. Ha szeretné, akkor a program tárolja a kívánt fizetési információkat és az előnyben részesített pénznemet. Felvehet több identitást, és kiválaszthat egy listából az űrlapok automatikus kitöltéséhez. Ez a szolgáltatás segít időt takarítani és elkerülni a hibákat.

Látogasson el a Sticky Password oldalra

Ragadós jelszóbiztonság

Szeretem a Lamantine Software csapata által alkalmazott megközelítést a Sticky Jelszó biztosítása érdekében. Először az indul, hogy a program első megnyitásakor beállította a fő jelszót. A fő jelszót csak Ön ismeri. Nem kell aggódnia, hogy ellopták, mivel nem tárolja a felhőben. Alapértelmezés szerint még a készüléken sem tárolja. Gondoskodni kell arról, hogy soha ne veszítse el a fő jelszavát, mivel nincs biztonsági másolat. El kell kezdenie, amely biztonságos megközelítés.

Ragadós jelszóbiztonság

A ragadós jelszó AES-256 titkosítást használ az adatok biztonságához. Lehetősége van arra, hogy szinkronizálja adatait a felhővel. A funkcionalitást a prémium verzióval kínáljuk, de mindig megválaszthatod, hogy az adatokat egyszerűen csak a készüléken tárolja. Még akkor is, ha úgy dönt, hogy nem használja a felhőt, szinkronizálhatja fiókja adatait offline módban, wi-fi használatával vagy manuálisan, anélkül, hogy a titkosított adatok az eszközöket hagynák el. Végül a Sticky Password támogatja a biometrikus adatokat. Az ujjlenyomatával bejelentkezhet iPhone-ról, iPadről és sok Android-eszközről.

Van néhány további biztonsági funkció, amelyekre szeretnék rámutatni. Először: a Sticky Password automatikusan lezárja az adatbázist, ha nem használja. Ez elősegíti az adatok védelmét. Ha néhány percre távozik a számítógéptől vagy a mobilkészüléktől, akkor a rendszer kéri, hogy adja meg újra a fő jelszavát. Kisebb munkának tűnik, de segít a jelszó-adatbázis biztonságában. Ezenkívül bármikor törölheti az adatbázisát a felhőből. Természetesen nem is kell tárolnia a jelszavait a felhőben. Ezt a döntést teljesen rajtad múlik.

Vevőszolgálat

A Sticky Password mögött álló csapat hosszú ideje a technológiai térben van, és a webhelyükön található „Súgó” oldalon megmondhatja. Számos hasznos videót talál, amelyek segítenek az alkalmazás használatának megkezdésében. Akár a Sticky Jelszót kívánja használni Windows, Mac, iOS, Android, vagy a fentiek mindegyikénél. Útmutatókat, GYIK-videókat és videókat is tartalmaz számos témában, mindent a telepítéstől a mobilig, tippeket és trükköket nyújtva. Látogasson el a fórumba is, ahol kérdéseket tehet fel, és válaszokat találhat a korábban már megkeresett kérdésekre. A prémium felhasználók az alkalmazáson vagy a webhelyen keresztül is kapcsolatba léphetnek a műszaki támogatással.

Ragadós jelszó áttekintés: Következtetés

A ragadós jelszó pontosan úgy történt, mint a hirdetésben. A program telepítése és konfigurálása egyszerű. Kedvenc funkcióim közé tartozott a könnyen használható jelszógenerátor, a felhőn keresztül történő szinkronizálás, a wifi vagy a kézi szinkronizálás, valamint az ujjlenyomatának használata az alkalmazás eléréséhez iOS és Android készülékeken. Ellenkező esetben nem sok mondani kell az alkalmazásról, pontosan aminek kell lennie. A ragadós jelszó csak működik. Ez behúzza a meglévő jelszavait a böngészőből, és biztonságosan tárolja azokat a készüléken. Dönthet úgy, hogy biztonsági másolatot készít-e adatokról a felhőbe. Azoknak, akik bármikor lehetősége van az adatbázis törlésére.

Amit legjobban tetszett a szoftvernél:

 • Egyéni alkalmazások Windows, Mac, iOS és Android számára
 • Zökkenőmentes integráció a népszerű böngészőkkel
 • Választható az adatok szinkronizálása felhőn, wifi-n vagy manuálisan
 • A felhőadatbázis bármikor törölhető
 • Automatikus zárolás funkció, ha az alkalmazást nem használja
 • Ujjlenyomat-letapogatás iOS-en és Android-on

Ötletek a szoftver fejlesztésére:

 • Adjon hozzá két tényezős hitelesítést
 • Adjon meg egy jelszójelentést a felhasználók számára a gyengeségek megtalálásához

A Sticky Password lenyűgözött, és nem habozott, ha azt ajánlja a család és a barátok számára. Vannak más alkalmazások is, amelyek további funkciókat tartalmaznak, de a Sticky Password kielégíti a legtöbb felhasználó igényét. Bízhat benne, hogy erős jelszavakat generál, biztonságosan tárolja, automatikusan bejelentkezik a weboldalakba és automatikusan kitölti az űrlapokat. Az alkalmazás ára nagyon ésszerű, évi 19,99 dollárt, vagy 99,99 dollárt egy életre szóló licencért. Azt javaslom, töltse le az alkalmazást, amelyhez egy prémium szolgáltatás 30 napos ingyenes próbaverziója tartozik.

Látogasson el a Sticky Password oldalra

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map