CyberGhost 45 napos kockázatmentes pénz-visszatérítési garancia

A CyberGhost csapata jelenleg új előfizetőket kínál a 45 napos kockázatmentes pénz-visszafizetési garancia hogy teljes mértékben teszteljék VPN-hálózatukat. A múltban a CyberGhost ingyenes szintű szolgáltatást is kínált, de ez korlátozott volt. Nagyra értékeljük új megközelítésüket, azaz az új tagoknak 45 napos pénz-visszafizetési garanciát kínálnak. Ez teljes másfél hónapot igényel a szolgáltatás kockázatmentes tesztelésére. Nagyon örültünk annak, hogy a pénz-visszafizetési garancia nem tartalmaz számos korlátozást a sebesség vagy az adatkorlátozás szempontjából. Ez különbözik sok olyan VPN-szolgáltatástól, amelyek korlátozzák a sávszélességet vagy a kapcsolatokat. Nagyon nyitott, teljes körű szolgáltatást kínál a CyberGhost. Valójában arra ösztönzik Önt, hogy aktívan tesztelje a CyberGhost hálózatot és a VPN-alkalmazások teljes skáláját a 45 napos kockázatmentes időszakban..


Vessen egy pillantást a 45 napos CyberGhost pénzvisszafizetési garancia részleteire a GYIK-ban:

A CyberGhostnak 45 napja van, nincs feltett kérdése, minden termékünk visszatérítési politikája. Ez biztosítja, hogy ne kerüljön sor téves vásárlásra, vagy elkerüli az olyan helyzeteket, mint például az, hogy az ügyfelek nem tudják használni a szolgáltatásainkat (például amikor az internetszolgáltató blokkolja a VPN-kapcsolatokat).

A következő módszerrel visszavonhatja fiókját, vagy e-mailben küldheti el a CyberGhost támogatási csoportot.

Ha fizetését követően el kell törölnie egy előfizetést, akkor ezt közvetlenül a fizetés visszaigazoló oldalán teheti meg. Itt, közvetlenül a megrendelt termékek listája és a CyberGhost VPN Windows kliens letöltőgombja alatt található az „Előfizetés törlése” vagy hasonló sor. Kattintson az ott található linkre az előfizetés lemondásához.

Ha egy hónapnál hosszabb időtartamra jelentkezik be, akkor 45 nap áll rendelkezésére a szolgáltatás tesztelésére. Azoknak, akik egy hónapra előfizetnek, 7 nap áll rendelkezésükre, hogy teljes mértékben teszteljék a szolgáltatást. A CyberGhost az egyik kedvenc VPN-je, tehát nem számíthatnék arra, hogy le kell mondania a szolgáltatást, de mindig jó tudni, hogy új előfizetés feliratkozásánál fedezetbe tartozik. Ha regisztrál egy fiókot, akkor azonnal hozzáférhet a CyberGhost telepítéséhez akár 7 eszközre. Ezután csatlakozhat az összes ilyen eszközhöz vagy mindegyikhez egyszerre. A CyberGhost egyedi VPN-alkalmazásokat kínál Windows, Mac, iOS és Android eszközökhöz. A technikai felhasználók is beállíthatják a VPN-t a DD-WRT útválasztón, a Tomato útválasztón vagy akár a Raspberry Pi futtatásához..

A 45 napos kockázatmentes pénz-visszatérítési garanciaidőn túl a CyberGhost csapata jelenleg a VPN rajongói látogatók számára az egyik legjobb VPN-árengedményt kínál, amelyet régóta láttunk. Míg egyes szolgáltatók kuponkódokat használnak, egyszerűen rákattinthat az alábbi képre, hogy kihasználhassák a kedvezményt. Minden előfizető teljes hozzáféréssel rendelkezik a CyberGhost egyedi kliens szoftverhez és mobilalkalmazásokhoz.

Azok, akik feliratkoznak a CyberGhost VPN rajongói promóció során, akár 79% -ot spórolhatnak meg a korlátlan VPN szolgáltatásért. Nincs szüksége kuponra. a CyberGhost promóció oldal exkluzív kedvezményt nyújt Önnek. Élvezheti a 36 hónapos korlátlan VPN-t 99 dollárért, ami csupán 2,75 dollár havonta a gyors, megbízható VPN-hozzáféréshez.

CyberGhost

Meg kell említeni, hogy a CyberGhost akár 45 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál az új tagok számára. A havi előfizetések 14 napos garanciát tartalmaznak, míg a hosszabb időtartamok 45 napos kockázatmentes tesztelést jelentenek a szolgáltatás teszteléséhez. Megállapíthatja, hogy a 3 éves futamidő messze a legjobb érték. Az árengedményeket jól láthatóan megjeleníti a CyberGhost speciális oldal. Ne feledje, hogy az ajánlat kihasználásához nincs szüksége promóciós kódra. Csapatuk nagyon egyszerűvé tette a regisztrációt és az indulást.

CyberGhost árképzés

Itt van a CyberGhost VPN rajongói kedvezményünk gyors lemondása:

TermRetail PriceSale Árár havonta árengedmény
3 év$ 467,64$ 99.00$ 2.7579%
2 év$ 311,76$ 88.56$ 3.6971%
1 év$ 155,88$ 71.88$ 2.9954%
1 hónap$ 12.99$ 12.99$ 11.990%

A CyberGhost 45 napos pénz-visszafizetési garanciája rengeteg időt biztosít Önnek a VPN-szolgáltatás tesztelésére. Javasoljuk, hogy merüljön bele a Windows (vagy Mac) kliensbe, hogy megértse a funkciókat, mivel azok túlmutatnak a legtöbb VPN-en. Csatlakozzon a különböző régiókhoz és tesztelje sebességét minden élvezni kívánt streaming szolgáltatással együtt. Ha bármilyen oknál fogva elégedetlen, akkor az első 45 napon belül teljes visszatérítést kérhet. Nem várhatnánk semmiféle problémát, mivel az elmúlt években nagyon elégedettek voltunk a szolgáltatással.

A funkciók és a hálózati helyek részletesebb áttekintése érdekében elolvashatja a CyberGhost áttekintést. Látni fogja, hogy a CyberGhost szép kombinációval rendelkezik a szolgáltatásokkal és a stabil hálózattal. A VPN szolgáltatás segít felszabadítani az élő sporteseményeket és a népszerű streaming szolgáltatásokat a különböző régiókban. Természetesen minden VPN elsődleges célja az online magánélet védelme, és a CyberGhost ezt nagyon jól teljesíti. Talán a legjobb, hogy a VPN-hez akár 7 eszközzel is csatlakozhat egyetlen fiókkal.

Látogassa meg a VPN rajongót CyberGhost promóció oldalon, és iratkozzon fel egy éves VPN-re, hogy 79% -ot spóroljon meg. Fizessen csak 2,75 dollárt havonta 3 éves korlátlan VPN-hozzáférésért. Ön is követhet minket @VPNFan lépést tartani a legújabb VPN-ügyletekkel.

Látogasson el a CyberGhost oldalra

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map