A ProtonVPN csapata jelenleg előfizetőinek kínál a 30 napos kockázatmentes pénz-visszatérítési garancia. Az eredeti vásárlástól számított 30 napon belül visszatérítést kérhet. Ezen a ponton arányosítják a számlát, és teljes nap alatt visszatérnek Önnek a fel nem használt összeget. Érdekes módon a 30 napos időszakon túl visszatérítéseket és jóváírásokat vesszük figyelembe. Azonban bármilyen hitelt vagy visszatérítést a társaság saját belátása szerint végez. Mindazonáltal csak megállapodással kötelezik őket arra, hogy meghosszabbítsák ezt a napok számát. Bár van még legalább egy olyan cég, amely 30 napos pénz-visszatérítési garanciát kínál, a fel nem használt összeg meghosszabbítása más módszer. Ez teljes hónapot fog adni annak eldöntéséhez, hogy tetszik-e a szolgáltatás, de ne feledje, minél gyorsabban dönt, annál több pénzt kap vissza. Megállapíthatja, hogy a ProtonVPN rendelkezik néhány nagyszerű tulajdonsággal, és kisebb méretük ellenére olyan lehetőségeket kínálnak, amelyeket elvárhat a nagyobb szolgáltatásoktól..

Most részletesebben áttekintjük a ProtonVPN weboldal 30 napos pénz-visszafizetési garanciáját:

A kezdeti vásárlástól számított 30 napon belül visszavonhatja fiókját a szolgáltatási időszak fel nem használt részének visszatérítésével. Itt a szolgáltatási időszak fel nem használt része az előfizetési időszak arányos hátralévő teljes napjaira vonatkozik. A 30 napos időszakon túli visszatérítéseket vagy jóváírásokat figyelembe vesszük, de a Szolgáltatás kizárólagos belátása szerint. A Társaságnak csak az eredeti fizetési pénznemben kell visszatérítést fizetnie, és a visszatérítéseket a kérelem benyújtásától számított 30 napon belül kezelik. Ez a pénz-visszafizetési garancia kikötés csak azon felhasználókra vonatkozik, akik a ProtonVPN-re közvetlenül a hivatalos ProtonVPN-en vagy a hivatalos ProtonMail weboldalon keresztül feliratkoztak (pl. Ha a ProtonVPN-re feliratkoztak egy harmadik fél processzora közvetítésével, kérjük, olvassa el a vonatkozó visszatérítési politikáját. ).

A pénz-visszatérítési garancia alapján történő visszatérítés igényléséhez küldjön e-mailt kéréssel a [email protected] címre.

Ha feliratkozik egy olyan hónapra, amely hosszabb, mint az első hónap, akkor visszatérítik Önnek a fel nem használt részt, mindaddig, amíg ez általában az első vásárlástól számított 30 napon belül megtörténik. Ennek ellenére valószínűleg nem lesz kérdés a szolgáltatással. Adatvédelem szempontjából bonyolultan a társaság az egyik legbiztonságosabb webmail céget veszi át. Természetesen ez a testvére, a ProtonMail. Folyamatosan a játékuk tetején helyezkedik el, hogy biztonságos e-mailt kínáljon a felhasználóknak. Ha feliratkozik a „Visionary” fiókra, akkor 10 egyidejű eszközt használhat egyszerre. Ez hozzájárul ahhoz, hogy minden eszközét és családja eszközét biztonságban tudja tartani. Egyedi alkalmazásokat kínálnak iOS, Android, Windows, MacOS és még Linux számára. Természetesen rendelkeznek praktikus útmutatókkal más eszközökhöz is, ideértve a DD-WRT útválasztót, a paradicsom útválasztót és egyebeket.

A 30 napos kockázatmentes pénz-visszafizetési garancia mellett a ProtonVPN akár 72 dollár kedvezményt is kínál, ha a Visionary csomagot vásárolja. Ahelyett, hogy egy kuponkódot kellene használni, mint például néhány szolgáltatót, csak annyit kell tennie, hogy kattintson az alábbi képre, hogy megkapja a csapat által kínált kedvezményt. Minden előfizető teljes hozzáféréssel rendelkezik a ProtonVPN által kínált nagysebességű szerverhez.

Azok, akik a ProtonVPN üzlet során feliratkoznak a VPN Fan-ra, kupon nélkül is megkaphatják a 20% -ot. a ProtonVPN promo oldal exkluzív kedvezményt nyújt Önnek. Élvezheti a 12 hónapos korlátlan VPN-t 288 dollárért, beleértve a szolgáltatás összes előnyeit.

ProtonVPN

Mint gondolnád, a legjobb érték a „látomásos” terv egy éves szolgálatra. A kedvezmények jól láthatóan ProtonVPN jelennek meg speciális oldal. Ne feledje, hogy az ajánlat kihasználásához nincs szüksége promóciós kódra. A ProtonVPN csapata nagyon egyszerűvé tette a regisztrációt és az indulást.

ProtonVPN árképzés

Itt található a ProtonVPN VPN rajongói kedvezményünk gyors lemondása:

PlanRetail PriceSale Árár havonta árengedmény
Látnok360 $$ 28824 $20%
Plusz120 $$ 96$ 820%
Alapvető$ 60$ 484 $20%

A ProtonVPN arányos 30 napos pénz-visszatérítési garancia rengeteg időt biztosít Önnek a VPN szolgáltatás tesztelésére és annak ellenőrzésére, hogy ez a megfelelő az Ön számára. Javasoljuk, hogy merüljön bele a Windows (vagy Mac) kliensbe, hogy így gyorsan megtudja, ha a szolgáltatás megfelel az Ön igényeinek. Csatlakozzon a különböző régiókhoz és tesztelje sebességét minden élvezni kívánt streaming szolgáltatással együtt. Ha bármilyen oknál fogva elégedetlen, akkor az eredeti vásárlástól számított 30 napon belül kérhet visszatérítést a fel nem használt részért. Szilárd hírneve miatt azonban nem számítunk semmilyen kérdésre.

Ne habozzon, nézze meg a ProtonVPN áttekintést, hogy közelebbről megnézze néhány funkciót, valamint a rendelkezésre álló hálózati helyeket. Látni fogja, hogy a ProtonVPN ugyanazokkal a nagyszerű tulajdonságokkal rendelkezik, amelyekkel a legismertebb cégek rendelkeznek, valamint azzal a képességgel, hogy jobb védelmet biztosítson Önnek, mint a többi VPN szolgáltatás. A legjobb az, hogy akár 10 eszközt is csatlakoztathat a végső csomaghoz.

Látogassa meg a VPN rajongót ProtonVPN promo oldalra, és iratkozzon fel egy éves VPN-re 20% -os megtakarítás céljából. Fizessen csak havonta 24 dollárt a végső védelemért. Ön is követhet minket @VPNFan lépést tartani a legújabb VPN-ügyletekkel.

Látogasson el a ProtonVPN oldalra

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me