PureVPN 31 napos ingyenes próbaverzió

A PureVPN új tagokat kínál a 31 napos ingyenes próbaverzió. Minden új PureVPN felhasználóra 31 napos kockázatmentes pénz-visszatérítési garancia vonatkozik. A legtöbb nagyszerű VPN-szolgáltató pénz-visszatérítési garanciákat használ annak érdekében, hogy kipróbálhassa szolgáltatásait azzal a lehetőséggel, hogy meghatározott időn belül törölje és visszatérítést kapjon. A PureVPN esetében a határidő 31 nap.


Amikor feliratkozik a VPN-re, alapvető fontosságú, hogy ismerje a feltételeket. A pénzvisszafizetési garancia felhasználásával ingyenes próbaverziót kínáló szolgáltatók gyakran korlátokat szabnak a sávszélesség felhasználására és a csatlakozási időre. Egyesek korlátozzák a próbaperiódus alatt használható szerverhelyeket is. Teljes hozzáférés nélkül hagylak téged. Alapvető fontosságú a részletek ismerete.

Az új PureVPN tagok szabadon tesztelhetik szerverhálózatukat az egész világon. Nincs korlátozás a kiszolgálói hozzáférésre, a protokollokra vagy az ügyfélszoftverre, amelyet a próbaperiódus alatt használhat. A PureVPN azonban korlátozza a sávszélességet és a kapcsolatok számát. 500 MB sávszélesség és 30 kapcsolat alatt kell maradnia ahhoz, hogy visszatérítésre jogosult legyen.

Íme a PureVPN visszatérítési politika feltételei:

Ha bármilyen okból nem elégedett a PureVPN szolgáltatással, akkor a megrendeléstől számított 31 napon belül igényelheti visszatérítést. Ne feledje, hogy a visszatérítési igény feldolgozása előtt először megpróbáljuk megoldani a problémát.

Megjegyzés: Automatikusan visszatérő ügyfelek számára: Az automatikus ismétlődés bármikor megváltoztatható vagy törölhető, ha felveszi a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a [email protected] címen..

A PureVPN számos fizetési módot támogat, hogy megkönnyítse a PureVPN megszerzését. Vegye figyelembe azonban, hogy egyes fizetési módok nem támogatják a visszatérítési lehetőséget. Az ilyen fizetési módokat egyértelműen „vissza nem térítendő” jelöléssel láttuk el a fizetési folyamat során, és ezekre a szabályokra nem vonatkozik.

A 31 napos ingyenes próbaverzión kívül a PureVPN nagyszerű kedvezményeket kínál a VPN-szolgáltatásukra. A PureVPN csapata megkezdi a kuponkódok használatát a legjobb ajánlatukhoz. Ilyen gyakran speciális akciókat folytatnak mélykedvezményes árakkal. Figyelemmel kísérjük a PureVPN promóciókat, és megosztjuk a legújabb kedvezményeket, így megtakaríthatjuk a gyors, megbízható VPN-hozzáférést. A PureVPN csapat általában negyedévente egyszer promóciót folytat.

A PureVPN jelenleg promóciót kínál a szezon ünneplésére. Iratkozzon fel a jelenlegi speciális ideje alatt, hogy akár 74% -ot spóroljon meg a VPN szolgáltatásból. Azok, akik feliratkoznak a 2 éves tervükre, korlátlan VPN hozzáférést élveznek mostantól Havonta 2,88 USD. Minden új tagra a PureVPN 31 napos pénz-visszafizetési garanciája vonatkozik.

PureVPN

Ismét nincs szüksége kuponra vagy promóciós kódra a PureVPN kedvezmény igénybevételéhez. Kattintson a fenti képre a PureVPN megtekintéséhez speciális oldal. Amikor rákattint a „Get it now” elemre, észreveszi, hogy az árak már árengedményekkel vannak ábrázolva.

PureVPN árképzés

Hogyan lehet aktiválni a promóciót?

Ismét nincs szüksége kuponkódra a PureVPN szezonális promóció aktiválásához. A PureVPN néha kuponkódot igényel, de ebben az esetben nem. Egyszerűen válassza ki a 2 éves terv 2,88 dollárt havonta. Ez eljuttatja a bevásárló kosár oldalára, hogy fizetni tudja a szolgáltatásért. Világosan látni fogja, hogy a szolgáltatás a normál kiskereskedelmi ár 74% -át kedvezményesen értékesítette.

PureVPN kosár kedvezménnyel

A kuponkód nem jelenik meg a képen, mivel ehhez a promócióhoz nem lesz szüksége. A kedvezményt már alkalmazzák. Láthatja, hogy 193,68 USD-es árengedményt alkalmaznak a 69,12 USD-os összeggel együtt egy 2 éves VPN-hozzáféréshez. A képernyőn az eredeti költség 262,80 USD volt, így 74% -ot spórolhat meg. Ez megerősíti megtakarításait. Ehhez csak annyit kell megtakarítani, hogy korlátlan VPN szolgáltatást nyújtson a PureVPN-től. A regisztráció sokkal egyszerűbb lenne, és ügyfélszoftvereikkel ugyanolyan könnyű navigálni.

A PureVPN minden új tagnak 31 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál, így nincs semmi kockázata. Nem hiszem, hogy bármilyen okból el kellene törölnie, de mindig örülök, hogy tudom, ha szükséges. A PureVPN-t otthon és utazás közben használtam. A szolgáltatás gyors és megbízható, rengeteg kiszolgálóhely közül választhat.

Elolvashatod az én PureVPN felülvizsgálat többet megtudni a szolgáltatásról. Röviden összefoglalót adok neked. A PureVPN a VPN-kiszolgálók nagy és gyorsan növekvő hálózatát kezeli világszerte. Ingyenes ügyfélszoftvert kínálnak Windows és Mac rendszerekhez. Az iOS és az Android mobil alkalmazásokkal együtt. Csatlakozás az SSTP, OpenVPN, PPTP vagy L2TP csatornákhoz. A legjobb, ha egyszerre akár öt eszközt is csatlakoztathat. A PureVPN nagy értékűvé tétele.

Meglátogatni a PureVPN promo oldalon, és iratkozzon fel a VPN-hozzáférésre, hogy akár 74% -ot spóroljon meg a szezon ünneplése érdekében. Kövesse @VPNFan további nagyszerű VPN-ajánlatokhoz.

Látogasson el a PureVPN oldalra

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map