VyprVPN 30 napos ingyenes próbaverzió

A VyprVPN jelenleg minden új tagot kínál a 30 napos kockázatmentes próbaverzió időszakban, hogy teszteljék a népszerű VPN szolgáltatást. A múltban volt egy ingyenes VPN-fiókjuk, amely adatkorlátozott volt, és így lehetősége volt kipróbálni néhányat, de ez meglehetősen korlátozott volt. Jobban szeretem az új megközelítésüket, mivel úgy döntöttek, hogy minden új tagot 30 napos pénz-visszafizetési garanciával fedeznek. Nagyon örülünk annak, hogy a garancia nem jár korlátozásokkal. Rengeteg olyan VPN-szolgáltatás van, amelyeknek sávszélessége vagy kapcsolódási korlátjuk van. A VyprVPN esetében nem ez a helyzet. Üdvözöljük, hogy teljes mértékben kihasználja a hálózatot és az egyedi szoftvert a 30 napos kockázatmentes próbaidőszak alatt.


Össze szeretné hasonlítani a VyprVPN-t a legjobb VPN-szolgáltatásainkkal? Mindegyik 30 napos kockázatmentesen tesztelheti a szolgáltatást.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 3.33PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Itt található további információ az ingyenes próbaverzióról közvetlenül a VyprVPN TOS oldalon:

Időről időre kínálhatunk Golden Frog szolgáltatások próbaverzióit egy meghatározott ideig fizetés nélkül („ingyenes próbaverzió”). Fenntartjuk a jogot, hogy saját belátásunk szerint meghatározzuk az ingyenes próbaidőszakra való jogosultságát, valamint bármikor visszavonhassuk vagy módosítsuk az ingyenes próbaverziót előzetes értesítés nélkül és felelősségvállalás nélkül..

Egy ingyenes próbaverzióhoz kérjük, hogy adja meg fizetési adatait az ingyenes próbaverzió elindításához. Az ingyenes próbaverzió végén automatikusan megkezdi a felszámított Arany Béka szolgáltatás díjának felszámítását havonta vagy évente, az előfizetés típusától függően. Ha megadja fizetési adatait az ingyenes próbaverzióval együtt, elfogadja ezt a díjat. Ha úgy dönt, hogy nem akarja az Aranybéka szolgáltatás fizetõ felhasználójává válni, a Ingyenes próbaverzió idõtartama elõtt abba kell hagynia a szolgáltatást a http://www.goldenfrog.com/ weblapon található Vezérlõpulton keresztül..

Azt is szeretnénk megjegyezni, hogy minden VyprVPN terv jogosult a 30 napos pénz-visszafizetési garanciára. Ez azt jelenti, hogy Ön fedezi, ha feliratkozik alap-, profi vagy első osztályú fiókra. Javasoljuk a VyprVPN pro tervet, mivel magában foglalja az összes protokollhoz (OpenVPN, L2TP, PPTP) és saját Chameleon protokollhoz való hozzáférést, amely elősegíti az erős tűzfalak megkerülését olyan országokban, mint Kína. A pro terv a felhasználók számára NAT tűzfal védelmet és akár 3 egyidejű kapcsolatot is kínál. A Windows, a Mac, az iOS és az Android egyéni kliensszoftvereinek teljes sora elérhető. Azt is beállíthatja a VyprVPN-t, hogy futtassa az útválasztót.

A 30 napos kockázatmentes próbaidőszakon túl a VyprVPN csapata kedves vendégeinknek kedvezményt kínál a népszerű VPN szolgáltatásukért. Az Aranybéka csapata nem használ promóciós kódokat. Ehelyett a kiválasztott webhelyeken időről időre kedvezményes árakat kínálnak. Örülünk, hogy megválasztottak és izgatottak vagyunk, hogy megosszuk a megtakarításokat olvasóinkkal. Tudjuk, hogy az ár fontos és magunknak a pénzmegtakarításnak szól, tehát azt szeretnénk, hogy a legfrissebb VyprVPN árengedményeket fedezzük, hogy minél több megtakarítást érjen el az 1. szintű VPN szolgáltatás elérésében..

A jelenlegi VyprVPN speciális csomag tartalmazza 80% kedvezmény két év VPN szolgáltatás. Ez magában foglalja a korlátlan hozzáférést a hálózathoz. Ismét javasoljuk a prémium tervet, teljes hozzáféréssel a hálózatukhoz, a szoftverekhez, az összes protokollhoz és a NAT tűzfalhoz. A VyprVPN Premium fiók extra funkciókat és akár 5 egyidejű csatlakozást tartalmaz, havonta mindössze 2,50 dollárra kedvezménnyel. Minden új felhasználóra 30 napos pénz-visszatérítési garancia vonatkozik, amely rengeteg idő a szolgáltatás tesztelésére.

Ismét nem kell aggódnia, hogy emlékszik egy promóciós kódra, hogy kihasználhassa a VyprVPN speciális szolgáltatásait. Egyszerűen kattintson a fenti képre a VyprVPN felkereséséhez promóciós oldal.  Amikor a „GET VYPRVPN” gombra kattint, az árak az alábbiak szerint diszkontálódnak.

A VyprVPN promóció leírása:

VyprVPN árképzés

A Golden Frog az összes új VyprVPN tag számára 30 napos pénz-visszatérítési garanciát kínál, így nincs semmi kockázata, amikor csatlakozik. Nincs okunk azt gondolni, hogy szeretné lemondni, de mindig jó, ha tudod, ha bármilyen oknál fogva elégedetlen vagy. A VyprVPN a saját VPN-kiszolgálóinak hálózatát kezeli az egész világon, így kiváló minőségű VPN-szolgáltatásra és ügyfél-támogatásra számíthat.

Gyorsan lerontom a VyprVPN-t. Nagy kiterjesztésű első szintű hálózatot kezelnek VPN-kiszolgálókkal a világ legfontosabb helyein. Ingyenes ügyfélszoftvert kínálnak a Windows és a Mac felhasználók számára. Az iOS és az Android mobil alkalmazásokkal együtt. Csatlakozzon az OpenVPN, PPTP, L2TP vagy saját Chameleon protokolljukhoz.

Meglátogatni a VyprVPN promo oldalra, és iratkozzon fel a VPN-szolgáltatásra, így 80% -ot takaríthat meg a kétéves korlátlan VPN-hozzáférésből. Kövesse @VPNFan további VPN-ügyletekhez.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map