5 legjobb VPN a BlazBlue-hez: Cross Tag Battle

BlazBlue: Cross Tag csataA BlazBlue: A Cross Tag Battle (BBCTB) az Arc System Works által létrehozott új játék. A PC, PS4 és Nintendo Switch kapcsán várhatóan 2018. június 5-én, kedden jelenik meg. A BBCTB egy kétdimenziós vadászgép, amely négy népszerű sorozatot hoz össze. Miután megcsiszolta képességeit, intenzív csatákban harcolhat online másokkal szemben. A késés és a magas ping veszteségeket okozhat, mivel a játék sebességorientált. Ezeknek a problémáknak a kezelése érdekében VPN-t javasolnék.


A legjobb VPN-k a BlazBlue-hez: Cross Tag Battle – Összegzés

Itt van egy pillantás a BlazBlue 5 legfontosabb VPN-szolgáltatásának listájára.

 1. ExpressVPN
 2. IPVanish
 3. CyberGhost
 4. NordVPN
 5. Privát internet-hozzáférés

A VPN lehetővé teszi, hogy IP-címét másikra cserélje a megadott helyeken. Ha olyan IP-t választ, amely közel van annak a játéknak, amelyen játszik, akkor csökkentheti a késést, csökkentheti a ping-értéket és megoldhatja a csatlakozási problémák széles skáláját. A VPN további előnye, hogy megvédi a DDoS támadásokat. Mivel ez nem az Ön IP-je, azoknak, akik megpróbálják lelassítani a sebességet, nehezebb lesz ezt megtenni.

Blazblue: A Crosss Tag Battle egy 2D-es vadászgép, amely csodálatos grafikával rendelkezik. Ez egyben kereszteződés a négy sorozat között: BlazBlue, Persona, Under Night In-Brirth és RWBY. A BlazBlue egy tíz éves harci sorozat, amely erős rajongói bázist képvisel a mai napig. A Persona nagyszerű RPG stílusú játék, mely több mint húsz éve működik. Az Under Night In-Birth egy újabb sorozat, amelyet a Francia Kenyér készített, és népszerűvé vált. Az RWBY egy jól ismert show, amelyet Rooster Teeth készített. Hatalmas rajongó nőtt fel, és ez lesz az első harci játékok, amelyeket a sorozatnak valaha felvettek. A karakterek és a sorozatok, amelyekből származnak, a következők:

 • BlazBlue – Ragna, Jin, Rachel, Hazarna, Noel, Azrael, Tager, Makoto, NU, Es, Platinum (DLC), Jubei (DLC), Hakumen (DLC)
 • Személy – Yu, Chei, Yukiko, Kanji (DLC), Aegis (DLC), Naoto (DLC)
 • Under Night In-Birth – Hyde, Linne, Waldstein, Gordeau, Orie (DLC), Carmine (DLC), Vatista (DLC)
 • RWBY – Ruby, Weiss, Blake (DLC), Yang (DLC)

A BBCTB számos különféle módban játszik be. Offline módban több lehetősége van. Az epizód az egyjátékos történet mód. A taktika egy harci mód, ahol új készségeket szerezhet. A túlélés megmutatja, milyen messzire lehet eljutni, amikor a kihívók egymás után jelennek meg. A képzés segít gyakorolni a vezérlőket. A Galéria lehetővé teszi grafika és filmek megtekintését. Végül a Replay Theatre lehetővé teszi, hogy megnézze a felvett mérkőzéseket.

Az online opció a VS mód, amely offline is lejátszható a CPU-kkal szemben. Ez egy másik játékos ellen indít egy-egy mérkőzést, mindegyik két karakterrel. Fejlesztenie kell készségeidet, hogy meghódítsa ellenfelét. A játékmód kiválasztásához előcsarnokba kerül. Ön megváltoztathatja lobbiját, és a csatákon kívüli egyéb dolgokkal együtt. A hétköznapi lobbi az, ahol a testreszabás és a játékválasztás megtalálható online és offline módon is.

Ismét javaslom egy VPN-t a BBTBC lejátszásához. IP-címet fog kapni a kiválasztott szerver helyéről. A VPN csökkentheti a ping-időket és csökkentheti a késést is. Ez megvédi a DDoS támadásoktól is. Arra számíthat, hogy segít elkerülni a földrajzi korlátozásokat és a tűzfalakat az iskolában vagy a munkahelyen. Itt vannak a legjobb VPN-ekkel kapcsolatos ajánlásaim a BlazBlue számára: Cross Tag Battle.

1. ExpressVPN

ExpressVPNSzékhelyű: Brit Virgin szigetek | Szerverek száma: 3000+ | Szerver helye: 160 | Egyidejű kapcsolatok: 3

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken való tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedik a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználóik magánéletét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait.

Az ExpressVPN alkalmazás lehetővé teszi a kiszolgáló helyének a városig történő kiválasztását, de nem választhat egy adott kiszolgálót. Ehelyett az ügyfél kiválaszt egy szervert az Ön által választott helyen. Azt is tudnia kell, hogy egyes városok nem jelennek meg az ügyfél belsejében az ajánlott lapon. Egy adott hely megkereséséhez válassza ki az „Összes” fület, nyissa meg az Észak-Amerikát, majd az Egyesült Államokat. Ezen a ponton kiválaszthatja az USA szerver helyét. Ismét kipróbáltunk szervereket NYC-ben, Chicagóban és LA-ben. Mint láthatja, az ExpressVPN meglehetősen jól teljesített.

ExpressVPN amerikai sebességteszt

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakozás az asztalról és a mobilról egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazást használhatja az összes beállításhoz. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS támogatást az olyan eszközökhöz, mint a játékkonzolok (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozok (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-k..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és válaszoljon bármilyen kérdésre. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

2. IPVanish

IPVanishSzékhelyű: USA | Szerverek száma: 1,100+ | Szerver helye: 89 | Egyidejű kapcsolatok: 10

Iratkozzon fel 12 hónapra mindössze 58,49 dollárért (havonta 4,87 dollárért)

Az Egyesült Államok számos legfontosabb VPN-szolgáltatásnak ad otthont, ideértve az IPVanish szolgáltatást is. Személyes tapasztalatunkból tudjuk, hogy az IPVanish nagyon jól fog működni, függetlenül attól, hogy az ország melyik régiójában tartózkodik. Szervereik gyorsak, és a VPN szolgáltatásnak több szerver helye van az Egyesült Államokban, mint sok VPN szolgáltatónál. Ezért választottuk az IPVanish-ot az egyik legfontosabb játékválasztásunknak.

Az Egyesült Államokban nagy lábnyom mellett az IPVanish szervereket szervez minden kontinensen, Antarktisz kivételével. A hálózat állandóan a leggyorsabb VPN Észak-Amerikában és Európában a sebességtesztjeink során. Több szerverhelyet fog találni olyan országokban, mint az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság. Kiválaszthat egy helyet, vagy még pontosíthatja az egyedi kiszolgáló kiválasztásával.

Az IPVanish több kiszolgálót üzemeltet több amerikai helyszínen, és választhat úgy is, hogy bármelyikhez csatlakozzon. Javasoljuk, hogy válasszon egyet, amely a kiszolgáló nevében „a” betűvel kezdődik. Például laza-a01.ipvanish.com Los Angeles és a nyc számára-a01.ipvanish.com New York számára. A legtöbb esetben az „a” szervereket fogja találni a leggyorsabbnak. Teszteltük az IPVanish szervereket New Yorkban, Chicagóban és Los Angelsben, és megállapítottuk, hogy a sebesség nagyon gyors minden városban.

IPVanish amerikai sebességteszt

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyéni szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára, havonta 7,50 dollárért, vagyis évente 58,49 dollárért. Ennek eredményeként havi 4,87 dollár lesz az éves tervben. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Látogasson el az IPVanish oldalra

3. CyberGhost

CyberGhostSzékhelyű: Románia | Szerverek száma: 3 000+ | Szerver helye: 80 | Egyidejű kapcsolatok: 7

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán 99 dollárért (havonta 2,75 dollár)

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2017-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözjön, védje a WiFi-t, névtelenül torrent-t, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válasszon ki egy szervert.

Újra csatlakoztunk a New York City-ben, Chicagóban és Los Angeles-ben található VPN-kiszolgálókhoz a CyberGhost hálózat tesztelésére. Mint alább látható, a teljesítmény gyors volt mindhárom városban. Ez az egyik oka annak, hogy a VPN szolgáltatást széles körben ajánljuk.

CyberGhost USA sebességteszt

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. Jelenlegi promóciója alatt havonta mindössze 2,75 dollárért regisztrálhat teljes hozzáférést a CyberGhost hálózathoz.

Látogasson el a CyberGhost oldalra

4. NordVPN

NordVPNSzékhelyű: Panama | Szerverek száma: 5000+ | Szerver helye: 78 | Egyidejű kapcsolatok: 6

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán 107,55 USD-ért (havonta 2,99 USD)

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha előfizet egy hosszabb távú fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk is rendelkezik Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz.

Teszteltük a szerver teljesítményét New Yorkban, Chicagóban és a Los Angels-ben. Amint az alábbi képen látható, a számok jó voltak. A NordVPN-hez való csatlakozáskor nem szabad gondolni, hogy bármit megtegyen.

NordVPN USA sebességteszt

Javasoljuk, hogy válassza ki a legközelebbi várost. Sajnos a NordVPN nem sorolja fel a városneveket ügyfeleik között. Ugyanakkor elég kedvesek voltak, hogy elkészítsenek egy listát, amelyet megoszthatunk az olvasóinkkal. Csatlakozni kell a következő szerver számok egyikéhez:

 • New York City, New York – # 20, 24, 327-330, 373-376, 413-414, 435-438, 475-478, 657-664, 722-729, 801-808, 844-847, 916-919;
 • Chicago, IL – # 80, 82, 108-111, 137-140, 166-169, 195-198, 224-227, 253-256, 282-285, 311-314, 365-368, 645-656, 718-721, 734-745, 754-757, 777-780, 781-784, 789-792;
 • Los Angeles, Kalifornia – # 318-320, 326, 357-360, 459-466, 483-490, 538-541, 554-557, 621-628, 714-717, 746-753;

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 3 éves tagsággal havonta mindössze 2,99 dollárért regisztrálhat korlátlan VPN és SmartDNS szolgáltatásra.

Látogasson el a NordVPN oldalra

5. Privát internet-hozzáférés

Privát internet-hozzáférésSzékhelyű: USA | Szerverek száma: 3 000+ | Szerver helye: 53 | Egyidejű kapcsolatok: 5

Iratkozzon fel 24 hónapra mindössze 59,95 dollárért (havonta 2,50 dollár)

A privát internet-hozzáférés (PIA) néhány különféle lehetőséget kínál a felhasználók számára. A múltban ellentétben többé nem kell beállítania az egyes VPN-kiszolgálók profilját. Most már csatlakozhat bármelyik szerverhelyükhöz 33 országban. Mint alább láthatja, a PIA csapata szervezetet szerverei szerint régiónként, országonként és városonként végez. A kiszolgálók helyét országonként ábécé sorrendben soroljuk fel. Miután kiválasztott egy helyet, könnyen csatlakozhat Los Angeles helyszíneihez.

Nagyon sok torrent-felhasználó szereti a privát internet-hozzáférést. A szolgáltatás tartalmaz egy olyan funkciót, amely megakadályozza a rendszer kommunikációját, ha a szolgáltatásukkal való kapcsolat megszakad. Ez azt jelenti, hogy ha a titkosított VPN-hozzáférés valamilyen okból megszakad, akkor biztonságban lesz.

Mi a PIA Windows klienst használjuk, és a beállítás és a használat szempontjából nincs rá sok. Ugyanakkor nem akarja alábecsülni a szolgáltatást. A PIA az Ön igényeitől függően különböző szintű adatvédelmi védelmet kínál. Szabályozhatja a titkosítási szinteket, és megtalálhatja a megfelelő egyensúlyt az adatvédelem és a sebesség között. Mint alább láthatja, a PIA-hálózat meglehetősen gyors az Egyesült Államok legfontosabb helyein.

PIA USA sebességteszt

Amikor a Windows kliensükről szól, a PIA csapata beépített egy Internet kill kapcsolót. A kill kapcsoló megsemmisíti az internetkapcsolatot, amikor a VPN meghibásodik. Ez valóban hasznos lehet azok számára, akik anonimitást szeretnének biztosítani. A privát Internet hozzáférés a VPN-t havonta mindössze 2,50 dollárból kínálja.

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra

BlazBlue: A Cross Tag Battle egy újszerű, 2D-es vadászgép. Ez egy négy népszerű sorozat közötti keresztezés. A játéknak számos módja, karaktere és testreszabási lehetősége van. Ezzel párhuzamosan a fejlesztők még többet adnak hozzá. A BBCTB megjelenik a PC-n, a PS4-en és a Switch-en. BlazBlue: A Cross Tag csata egy játék, amelyben biztos vagyok benne, hogy Ön és barátai élvezni fogják.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map