H1Z1 Battle RoyaleA H1Z1 volt az egyik első Battle Royal játék. A közelmúltban ingyen került a PS4-re. Már van egy számítógépes verziója a Steam-en és egy Xbox One kiadás is megjelenik. A H1Z1 óriási követést kapott, és ennek eredményeként a kiszolgálók nehézségekbe ütköztek a késéssel, a hosszú töltési időkkel és a rossz kapcsolatokkal. Ezeknek a problémáknak a megoldása érdekében VPN-t javasolnék. Amikor csatlakozik egy VPN szerverhez, az IP-címet fog megadni a régióban. Ha olyan helyet választ, amely a kiszolgáló közelében van, amellyel játszik, csökkentheti a késést, javíthatja a ping-idõket, és elkerülheti a sok kapcsolódási problémát. Mivel ez nem az Ön IP-je, védelmet kap a DDoS támadásokkal szemben is. Ez segíti a gyors és biztonságos játékmenet biztosítását mind az alkalmi, mind a profi játékosok számára.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 2.85PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 3.25IPVanish76jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

A H1Z1 három fő játékmóddal rendelkezik a PS4-en. Jelenleg szól, duók és ötfős csoportok vannak. Mindegyik játék hasonlóan. A szólóban 100 játékos ellen állsz, aki megpróbálja az utolsó túlélni. A duókban és az ötösben egy csapattal vagy, de a cél ugyanaz. Ne feledje, hogy duókat és ötöket játszhat egyedül, mivel a játék vagy hozzátesz téged a többi játékoshoz, vagy lehetővé teszi, hogy kevesebb taggal játsszon a csapatban. Ha nem tud csatlakozni ugyanahhoz a játékhoz, mint a barátaid, javaslom az alkalmazás újraindítását. Minden alkalommal, amikor ezt megtettem, kijavítottam a hibát.

Miután elindította a játékot, ejtőernyőzhet a helyre. Egy véletlenszerű helyre kerül a térképen, de ez a csapatoddal történik. Megtanultam, hogy a konzolon az ejtőernyőzés leggyorsabb útja oldalra megy. Gyorsabban és pontosabban mozoghat. Amikor megüt a földre, felszerelést kell keresnie. Vedd fel a páncélt, az egészségcsomagokat, a sisakot, a hátizsákot és a fegyvert. Fogj annyit, amennyit csak tudsz, hogy segítsen az út mentén. A felszerelések ritkasága ebben a sorrendben megy: fehér, zöld, lila, arany, az arany a legritkább. A zöld cseppek legjobb módja a katonai rekeszek megtalálása. Ha közel van egyhöz, rádió-zavarokat fog kapni. Ami a lila és arany tárgyakat illeti, megtalálhatja a legtöbb szállítási esést, amelyek ellen a mérkőzések vége felé erősen küzdenek. A lila cseppek először jönnek és bőségesebbek. Az aranycseppek nehezen jönnek létre, és csak egy aranyat tartalmaznak, több lila elemmel együtt.

Mivel látni kell, hogy gyorsan kell haladnia egy nagy térkép körül, a játék járművekkel rendelkezik. Megtalálható ATV-k, terepjárók, teherautók és rendőrkocsik. Az ATV nagyon gyors, de nem nyújt védelmet. A dzsipek gyorsabbak, de könnyebben átfordíthatók. Szintén ők nehezebb lőni ki. A teherautók lassúak, de nehéz megfordulni, és könnyű lőni. A rendőr autók nagyon gyorsak, nehezen átfordíthatók és jól védettek. Az összes gépkocsi nitro-fokozattal rendelkezik vészhelyzetek esetén. A járművek egyetlen oldala, hogy nem tudsz gyógyulni, amikor az autó mozgásban van.

A játék gyorsabbá tétele érdekében mérgező gáz köre lassan csökkenti a játékban játszható területet. Az autók egyik fő oka a gáz elkerülése. A járművel a körben maradáshoz és a kutyaharcok fedezéséhez kell használnia. Ügyeljen arra, hogy távol tartson a járművétől, ha az ég, mert hajlamosak felrobbanni. Az egyik stratégia annak érdekében, hogy a számomra működő autó megszerezzék egy másik csapattól. Ez nagyon könnyű. A legtöbb játékos szereti kijutni és lőni. Ez senkit sem hagy a járműben. Csak annyit kell tennie, hogy fut az autójuk felé, és elviszi, amíg lövöldöznek. Azt is meg akarja futtatni, ha még nem szenvedett sok kárt. Ez több alkalommal működött a csapatom számára, és gyakran jó módszer a csapatok megszüntetésére, miközben nem okoz nagy kárt.

A H1Z1 nagyszerű játékmenetet kínál. Számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek különbözik a műfaj többi játékától. Várhat bizonyos technikai nehézségeket, mivel a H1Z1 olyan új a konzolban. Problémái vannak a csatlakoztathatósággal, a késéssel és a betöltési idővel, de ezek mind javíthatók. A játék még mindig bétaverzióban van és biztos, hogy az idő múlásával jobb lesz. A H1Z1 egy ingyenes játék, amelyben biztos vagyok benne, hogy Ön és barátai élvezni fogják a játékot.

Ismét azt javaslom, hogy használj VPN-t a H1Z1 lejátszásához. A VPN megad egy IP-címet a választott kiszolgálóhelyről. Ez javítja a késést, csökkenti a ping-oldalt és megóv a DDoS támadásoktól. A VPN segít elkerülni a földrajzi korlátozásokat és a tűzfalakat az iskolában vagy a munkahelyen.

Most ugorjunk be, és nézzük meg a H1Z1 legjobb VPN-jeit.

1. A H1Z1 legjobb VPN-je: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken való tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedik a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználóik magánéletét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait.

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakozás az asztalról és a mobilról egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazást használhatja az összes beállításhoz. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS támogatást az olyan eszközökhöz, mint a játékkonzolok (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozok (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-k..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és válaszoljon bármilyen kérdésre. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

2. A H1Z1 legjobb VPN-je: NordVPN

NordVPN

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha előfizet egy hosszabb távú fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk is rendelkezik Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz.

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 30 napos pénzvisszafizetési garanciával regisztrálhat korlátlan VPN- és SmartDNS-szolgáltatásra.

Látogasson el a NordVPN oldalra

3. A H1Z1 legjobb VPN-je: PIA

Privát internet-hozzáférés

A privát internet-hozzáférés (PIA) néhány különféle lehetőséget kínál a felhasználók számára. A múltban ellentétben többé nem kell beállítania az egyes VPN-kiszolgálók profilját. Most már csatlakozhat bármelyik szerverhelyükhöz 33 országban. Mint alább láthatja, a PIA csapata szervezetet szerverei szerint régiónként, országonként és városonként végez. A kiszolgálók helyét országonként ábécé sorrendben soroljuk fel.

Nagyon sok torrent-felhasználó szereti a privát internet-hozzáférést. A szolgáltatás tartalmaz egy olyan funkciót, amely megakadályozza a rendszer kommunikációját, ha a szolgáltatásukkal való kapcsolat megszakad. Ez azt jelenti, hogy ha a titkosított VPN-hozzáférés valamilyen okból megszakad, akkor biztonságban lesz.

Amikor a Windows kliensükről szól, a PIA csapata beépített egy Internet kill kapcsolót. A kill kapcsoló megsemmisíti az internetkapcsolatot, amikor a VPN meghibásodik. Ez valóban hasznos lehet azok számára, akik anonimitást szeretnének biztosítani. A magán-Internet hozzáférés 7 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál a tagok számára.

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra

4. A H1Z1 legjobb VPN-je: CyberGhost

CyberGhost

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2017-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözjön, védje a WiFi-t, névtelenül torrent-t, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válasszon ki egy szervert.

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. 45 napos pénz-visszafizetési garanciával feliratkozhat a CyberGhost hálózathoz való teljes hozzáférésre.

Látogasson el a CyberGhost oldalra

5. A H1Z1 legjobb VPN-je: IPVanish

IPVanish

Az USA számos népszerű VPN-szolgáltatásnak ad otthont, ám egyik sem gyorsabb, mint az IPVanish. Személyes tapasztalatunkból tudjuk, hogy az IPVanish nagyon jól fog működni, függetlenül attól, hogy az ország melyik régiójában tartózkodik. Szervereik gyorsak, és a VPN-szolgáltatásnak több szerverhelye van az Egyesült Államokban, mint a legtöbb VPN-szolgáltatónak..

Az Egyesült Államokban nagy lábnyom mellett az IPVanish szervereket szervez minden kontinensen, Antarktisz kivételével. VPN-hálózatuk állandóan a leggyorsabb Észak-Amerikában a sebességteszteinkben. Több szerverhelyet fog találni olyan országokban, mint az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság. Kiválaszthat egy helyet, vagy pontosíthatja az egyedi kiszolgáló kiválasztásával. Az IPVanish kiválóan alkalmas a játékhoz, de elkerülhető, ha felszabadítja a népszerű streaming szolgáltatásokat.

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyedi szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára. Az útválasztót úgy is beállíthatja, hogy megvédje a hálózat minden eszközét. A VPN szolgáltatás nagyon népszerű a Kodi felhasználók körében. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Látogasson el az IPVanish oldalra

A H1Z1 Battle Royale népszerű játék a PS4 és a PC számára. Az elkövetkező hónapokban megjelenik az Xbox One számára. A H1Z1 szabadon játszható, és műfajának egyik legelső. Három játékmódot lehet játszani, és több tartalom mindig működik. A H1Z1 egy szórakoztató játék egyedül vagy barátokkal való játékhoz. Csak győződjön meg arról, hogy VPN-t használ magánéletének védelme és a késés csökkentése érdekében.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me