Tom Clancy Rainbow SixA Tom Clancy Rainbow Six Siege nagyon népszerű lövöldözős játék a sorozatban. PC-n, PS4-en és Xbox One-on érhető el. A Rainbow Six Siege rendkívül versenyképes, és a legújabb szezon 2018. június 7-én kezdődik. Az új verseny indulásával valószínűleg több ember játszik. Ezért több késés és lassú kapcsolat fordulhat elő. A probléma megoldásához VPN-t ajánlom. A VPN lehetővé teszi, hogy IP-címét másik IP-re cserélje a választott helyen. Ha közel állsz ahhoz a szerverhez, amelyen játszik, akkor csökkentheti a késést és javíthatja a kapcsolódást. Mivel ez nem az Ön IP-je, a VPN megvédi a felhasználót a DDoS támadásoktól is. A VPN segítséget nyújt az embereknek a munkahelyi vagy iskolai tűzfalak eljutásában, valamint a játékot gátló földrajzi korlátozásokon keresztül.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 2.85PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 3.25IPVanish76jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

A Tom Clancy Rainbow Six Siege rendkívül összetett és versenyző lövöldözős játékosa. Sok játékmóddal rendelkezik. A helyzetek offline gyakorlati mód. A Casual online mód, ahol bárki játszhat. A játékok 5v5-ös és az ötödik legjobbok. A Casual játékban három különféle típusú játék játszható. A bomba, amely az én személyes kedvencem, egymás ellen csapja a csapatokat. A támadók nyerhetnek, ha kizárják a másik csapatot, vagy ültetik és megvédik a rozsdamentesítőt a célba. A védők úgy nyernek, ha kizárják a másik csapatot, megakadályozzák a másik csapatot az ültetésen, vagy megtörik a mosószert. A túsz hasonló, de a támadók megpróbálják elhozni a túszt a védőktől. A nyerés módja az, ha megöli a másik csapatot, vagy teljesíti a csapat követelményét, hogy ellopják vagy megvédjék a túszt. Ne öld meg a túszt, mert ez a forduló azonnali elvesztését eredményezheti a csapat számára. Az utolsó játékmód a biztonságos terület. A támadók megállítással próbálják ellopni a célt, miközben a védők megpróbálják megvédeni. A játék nyerhető a másik csapat megölésével vagy a cél elfogásával / védelmével. Egyéni mérkőzések szintén rendelkezésre állnak, de az 5. szintnek kell lennie ahhoz, hogy részt vehessenek azokban. Személyre szabottabbak, és nincsenek a többi üzemmódban található korlátozások némelyike.

A másik fő mód Ranked. Ez bárki számára fenntartva, a 20. és annál magasabb szintek számára. Rendkívül versenyképes a magas tanulási görbével is. Az ezt játszó emberek általában tapasztaltabbok és rendkívül jól ismerik a játékot. Ugyanazokkal a játékmódokkal rendelkezik, mint a Casual, de más speciális szabályokkal is jár. A csapatnak két fordulóban kell nyernie, és a játék határozatlan ideig folytatódik, amíg a patthelyzet meg nem szűnik. A győzelemhez minimálisan 4 forduló szükséges. Kevesebb térkép is elérhető a Casualhoz képest, és kevesebb idő áll rendelkezésre az egyes fordulókhoz. A Rainbow Six Siege rangsoroló rendszerrel rendelkezik. Réz, bronz, ezüst, arany, platina és gyémánt sorrendjében megy.

A Tom Clancy Rainbow Six Siege-jében sok operátor játszhat. A játékban jelenleg 41 szereplő van, egyedülálló képességekkel és játékstílusokkal. 20 védő, 20 támadó és egy operátor van, akik mindkettőn játszhatók. A Recruit az egyetlen operátor, amelyet egyszerre több ember játszik le. Minden operátor testreszabható különböző bőr, fegyver és egyéb kiegészítők segítségével. Kinyithatók a Renown segítségével, de megvásárolhatók is.

Ismét szeretnék ajánlani egy VPN-t a Rainbow Six-hez. A VPN lehetővé teszi, hogy IP-jét másikra cserélje a megadott kiszolgálóhelyeken. Ha azt választja, ahol közel van a játékkiszolgáló, akkor potenciálisan javíthatja a késést és a kapcsolat sebességét. Az elit játékosok számára a DDoS támadások elleni védelem is előnyt élvez. A VPN elősegíti a földrajzi korlátozások vagy tűzfalak lekerülését, megakadályozva az iskolai vagy munkahelyi játékot.

Most ugorjunk be, és nézzük meg a Rainbow Six Siege legjobb VPN-jét.

1. A legjobb VPN a Rainbow Six-hez: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken való tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedik a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználóik magánéletét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait.

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakozás az asztalról és a mobilról egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazást használhatja az összes beállításhoz. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS támogatást az olyan eszközökhöz, mint a játékkonzolok (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozok (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-k..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és válaszoljon bármilyen kérdésre. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

2. A Rainbow Six legjobb VPN-je: NordVPN

NordVPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, mindössze havonta 3,49 dollárért (70% kedvezmény)

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha előfizet egy hosszabb távú fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk is rendelkezik Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz.

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 30 napos pénzvisszafizetési garanciával regisztrálhat korlátlan VPN- és SmartDNS-szolgáltatásra.

Látogasson el a NordVPN oldalra

3. A legjobb VPN a Rainbow Six-hez: PIA

Privát internet-hozzáférés

Iratkozzon fel 12 hónapra, csak havi 3,33 dollárért (72% kedvezmény)

A privát internet-hozzáférés (PIA) néhány különféle lehetőséget kínál a felhasználók számára. A múltban ellentétben többé nem kell beállítania az egyes VPN-kiszolgálók profilját. Most már csatlakozhat bármelyik szerverhelyükhöz 33 országban. Mint alább láthatja, a PIA csapata szervezetet szerverei szerint régiónként, országonként és városonként végez. A kiszolgálók helyét országonként ábécé sorrendben soroljuk fel.

Nagyon sok torrent-felhasználó szereti a privát internet-hozzáférést. A szolgáltatás tartalmaz egy olyan funkciót, amely megakadályozza a rendszer kommunikációját, ha a szolgáltatásukkal való kapcsolat megszakad. Ez azt jelenti, hogy ha a titkosított VPN-hozzáférés valamilyen okból megszakad, akkor biztonságban lesz.

Mi a PIA Windows klienst használjuk, és a beállítás és a használat szempontjából nincs rá sok. Ugyanakkor nem akarja alábecsülni a szolgáltatást. A PIA az Ön igényeitől függően különböző szintű adatvédelmi védelmet kínál. Szabályozhatja a titkosítási szinteket, és megtalálhatja a megfelelő egyensúlyt az adatvédelem és a sebesség között. Mint alább láthatja, a PIA-hálózat meglehetősen gyors az Egyesült Államok legfontosabb helyein.

Amikor a Windows kliensükről szól, a PIA csapata beépített egy Internet kill kapcsolót. A kill kapcsoló megsemmisíti az internetkapcsolatot, amikor a VPN meghibásodik. Ez valóban hasznos lehet azok számára, akik anonimitást szeretnének biztosítani. A magán-Internet hozzáférés 7 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál a tagok számára.

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra

4. A legjobb VPN a Rainbow Six-hez: CyberGhost

CyberGhost

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havonta 2,75 dollárért (79% kedvezmény)

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2017-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözjön, védje a WiFi-t, névtelenül torrent-t, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válasszon ki egy szervert.

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. 45 napos pénz-visszafizetési garanciával feliratkozhat a CyberGhost hálózathoz való teljes hozzáférésre.

Látogasson el a CyberGhost oldalra

5. A legjobb VPN a Rainbow Six-hez: IPVanish

IPVanish

Iratkozzon fel 12 hónapra, csupán havonta 5,20 dollárért (57% kedvezmény)

Az USA számos népszerű VPN-szolgáltatásnak ad otthont, ám egyik sem gyorsabb, mint az IPVanish. Személyes tapasztalatunkból tudjuk, hogy az IPVanish nagyon jól fog működni, függetlenül attól, hogy az ország melyik régiójában tartózkodik. Szervereik gyorsak, és a VPN-szolgáltatásnak több szerverhelye van az Egyesült Államokban, mint a legtöbb VPN-szolgáltatónak..

Az Egyesült Államokban nagy lábnyom mellett az IPVanish szervereket szervez minden kontinensen, Antarktisz kivételével. VPN-hálózatuk állandóan a leggyorsabb Észak-Amerikában a sebességteszteinkben. Több szerverhelyet fog találni olyan országokban, mint az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság. Kiválaszthat egy helyet, vagy pontosíthatja az egyedi kiszolgáló kiválasztásával. Az IPVanish kiválóan alkalmas a játékhoz, de elkerülhető, ha felszabadítja a népszerű streaming szolgáltatásokat.

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyedi szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára. Az útválasztót úgy is beállíthatja, hogy megvédje a hálózat minden eszközét. A VPN szolgáltatás nagyon népszerű a Kodi felhasználók körében. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Látogasson el az IPVanish oldalra

A Tom Clancy Rainbow Six Siege egy intenzív online lövöldözős játék. A játék versenyképes és nagyon stratégiai. Minden döntése rendkívül fontos, mivel különbség lehet a veszteség vagy a győzelem között. A Rainbow Six Siege számos karaktert, térképet, testreszabást és módot kínál. A fejlesztők folyamatosan jelennek meg új szolgáltatókkal. A Rainbow Six Siege izgalmas lövöldözős játék, amiben biztos vagyok benne, hogy te és barátaid is szeretni fogják.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me