Földi szederA Blackberry egy vezeték nélküli eszközsor, amelyet egy kanadai Research In Motion (RIM) nevű vállalat épített. Az első eszközt 1996-ban építették kétirányú interaktív személyhívóként. 1998-ban a Blackberry lett az első kézi eszköz, amely az e-maileket is integrálta. Telefonos funkciókat is hozzáadtak az eszközhöz. A mai telefonoktól eltérően, a Blackberry volt az első olyan eszközök között, amelyek teljes billentyűzettel rendelkeztek az egyszerűbb üzenetküldéshez. Az RIM azóta megváltoztatta nevét Blackberry Limited-re, és csatlakozott más okostelefon-társaságok sorához. Ha van BlackBerry és böngészi az internetet, javasoljuk, hogy használjon VPN-t.

RankVPN ServicePriceVisit SiteVPN pontszám
1IPVanish$ 4.87Látogasson el a webhelyreIPVanish statisztika
2ExpressVPN$ 6.67Látogasson el a webhelyreExpressVPN statisztika
3CyberGhost$ 3.50Látogasson el a webhelyreCyberGhost statisztika
4NordVPN$ 3.99Látogasson el a webhelyreNordVPN statisztika
5Privát internet-hozzáférés$ 2.50Látogasson el a webhelyrePIA statisztika

Míg a Blackberry operációs rendszerét Blackberry OS-nek hívták, 2015 szeptemberében bejelentették, hogy az eszköz új verziói átkerülnek a Priv nevű Android alapú operációs rendszerbe. Ez a lépés érdekes választás, mivel a világ okostelefonjainak 85% -a működik Androidon. Ennek a lépésnek a segítségével a Blackberry visszanyerheti elveszített piaci részesedésének egy részét, és hozzáférhet olyan alkalmazásokhoz, amelyekhez korábban nem lehetett hozzáférni..

A Blackberry egyik legismertebb tulajdonsága, Blackberry Messenger (BBM). Ez egy olyan program, amely rendkívül népszerű volt a 2000-es évek későbbi felében, és kommunikációs eszközként használható a Blackberry felhasználók között. Miután a platformok közötti hírvivők népszerűvé váltak, sokan elmozdultak tőle. 2013-ban a Blackberry Limited elindította a BBM több platformon átívelő verzióját, és a mai napig több mint 1 milliárd felhasználóval rendelkezik. A BBM számos olyan funkciót kínál a modern csevegőalkalmazásokban, mint például a videohívás, a felhasználói ikonok megváltoztatása és a VoIP-rendszer segítségével történő hívás. A BBM ingyenesen letölthető, de a szolgáltatás évi 23,88 USD-nál kezdődik a normál verziónál, vagy 29,99 USD-en a védett verziónál. Az utóbbi teljes körű titkosítást és további védelmet kínál.

A BBM mellett a biztonságos üzenetküldésre is működik, az internetes böngészés sebezhetővé teszi az ön számára, kivéve, ha VPN-t használ. Ha a Priv operációs rendszert használja, akkor számos lehetősége van a Blackberry-re. Pontosabban, meg akarja keresni az OpenVPN protokollt, mert ez a leggyorsabb és legbiztonságosabb. Ha a Blackberry készülék valamivel régebbi, és a Blackberry operációs rendszert használja, akkor lehet, hogy IKEv2 nevű protokollt kell használnia. Számos előnye van annak, ha VPN-t használ üzleti vállalkozás közben, vagy akár interneten szörfözve.

Az első előnye a magánélet. Az utolsó dolog, amire a felhasználóknak szükségük van, hogy adataik sebezhetők legyenek a lopásokkal vagy a sérülésekkel, függetlenül attól, hogy mit választanak online. VPN használatával hozzáad egy további réteget a végpont titkosításhoz. Keresett már valaha egy terméket online, és elkezdte hirdetéseit látni ehhez a termékhez vagy hasonló termékekhez? Ennek oka a használt nyomkövetés. Egy jó VPN szolgáltatás megakadályozza ezt.

Másodszor, a VPN használatával feloldhatja a tartalmat. Ha olyan országba utazik, vagy olyan országban él, ahol korlátozó internetpolitikával rendelkezik, a VPN kulcsfontosságú eszköz lehet. Az olyan országokban, mint például Kína, nehéz bármilyen üzleti tevékenységet folytatni anélkül, hogy ilyen lenne. A VPN használatával a tartalom blokkolásának másik típusa is legyőzhető. Képzelje el, hogy egy másik országból videót szeretne streamálni. Ha nem az adott országban tartózkodik, akkor valószínű, hogy kedves üzenetet kap, amelyben azt mondja, hogy a tartalom korlátozott, kivéve, ha Ön ott található. Csak annyit kell tennie, hogy csatlakozik egy szerverhez ebben az országban, és a VPN segít elérni.

Bármely szerencsével láthatja annak előnyeit, hogy egy jó szolgáltatót talál a Blackberry-hez való felhasználására. Talán még megmutattuk neked azokat a lehetséges felhasználásokat is, amelyek nem számotokra fordultak elő Önnek. Az itt felsorolt ​​VPN-szolgáltatók az általános legjobb választási lehetőségek a Blackberry számára, a biztonság, a sebesség, az ár és a kiszolgálók száma alapján. Mindannyian a magánélet terén jól ismert társaságok, és beleegyeztek, hogy sokat adnak az olvasóinknak. Ha az Ön személyes adatainak védelme fontos az Ön számára, akkor arra kérjük Önt, hogy vegye igénybe szolgáltatásaink árait. Van más választási lehetősége is a miénk közül A VPN top 10 listája, de nem kellett volna. Úgy gondoljuk, hogy kiváló eredményeket érhet el azok közül, amelyeket itt említünk.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me