Grúzia országaGrúzia Eurázsia-ban található és egy volt szovjet állam. Lakossága 3,79 millió lakos, sűrűsége 138 négyzetkilométer. Van néhány jó ok az ország meglátogatására, ide értve a jó és olcsó ételeket, az olcsó múzeumokat, a történelmi helyszíneket és egyebeket. Annak ellenére, hogy az ország az országban jól megalapozott, akkor mindenképpen használnia kell VPN-t, ha nyilvános WiFi-t kíván használni. Egy pillanat alatt többet magyarázunk erről. Először is, kérjük, nézd meg a grúziai VPN-k legjobb listáját.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1HMA Pro VPN$ 4.29HideMyAss280
2PureVPN$ 2.88SaferVPN180jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

A Freedomhouse.org jelentés szerint Grúzia szabad ország az internet számára. Azonban az Oroszországhoz való közelség elég sokat aggasztani. Ezért VPN-t kell használnia magánéletének védelme érdekében, ha ott tartózkodsz. Ezzel a biztonságos és privát kapcsolat sokkal nehezebbé teszi az adatok veszélyeztetését vagy a tevékenységek figyelését.

A VPN használatának második oka Grúziában az, hogy segítsen megkerülni a kormány cenzúráját és a földrajzi blokkokat. Noha nincs bizonytalan bizonyíték, vannak jelek arra, hogy a kormány bizonyos tekintetben manipulálja az internetet. Ezen problémák kiküszöböléséhez csatlakoznia kell egy másik hely VPN-jéhez. Ez megnehezíti a blokkoló szoftverek bármelyikének a blokkolását, amit lát.

Mi a legjobb VPN Grúziában?

Bár az internet használata alapvető jog az országban, az Oroszországhoz való közelség kissé aggaszt. Ezért fontos a védelem a tolvajok ellen. Ezért először inkább a biztonságra összpontosítunk, és elmondjuk, hogy mi a legjobb VPN Grúziának.

  • Szigorú bejelentkezési szabályok nélkül biztonságban tarthatja Önt Grúziában
  • Erős titkosítás katonai minőségű alkatrészekkel, hogy megvédje magánéletét a kíváncsiskodó szemtől a régióban tartózkodás közben
  • Képes megkerülni a tűzfalakat és a kormányzati cenzúrát, miközben a környéken tartózkodik
  • Mobil alkalmazások és az Amazon Firestick eszközök támogatása
  • Gyors szerverek, amelyek jól teljesítenek Grúziában és a régióban
  • Olyan szolgáltatók, amelyek nagy és stabil hálózatokkal rendelkeznek, hogy segítsék a megszakadt kapcsolatok kiküszöbölését

Most pedig nézzük meg Grúzia legjobb VPN-jeit.

1. Grúzia legjobb VPN-je: HMA

HMA VPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havi 2,99 dollárért (75% kedvezmény)

A HideMyAss-t 2005-ben életre keltették, amikor Jack Cator, egy 16 éves Anglia diák úgy döntött, hogy olyan szolgáltatást akar létrehozni, amely segít az embereknek elkerülni a cenzúrát. Pontosabban, Jack nem tudott hozzáférni a közösségi média weboldalaihoz és az online játékokhoz, mert ezeket blokkolták az iskolai hálózaton. A HMA több százezer felhasználóval bővítette az első hónapot, és azóta a világ egyik legnagyobb VPN szolgáltatásává nőtte ki magát, több mint 350 szerverhelyen. A Privax, a HMA Pro VPN anyavállalata 2015-ben csatlakozott az AVG csapathoz.

HMA Georgia sebességtesztAzok számára, akik a legtöbb szerverhellyel rendelkező VPN-szolgáltatót szeretnék megtalálni, a HideMyAss a legjobb választás. Ne feledje, hogy a HMA naplózza a felhasználói tevékenységeket, ami néhány VPN-felhasználó számára aggodalomra ad okot. A HMA néhány VPN szervert üzemeltet Grúziában. Az ott található szerverhez való csatlakozáshoz be kell lépnie a „Helyzet módba”, és az induláshoz válassza a „Hely módosítása” lehetőséget. Ezután kattintson a „Városok” fülre és keresse meg Tbiliszit. Csatlakoztunk egy szerverhez, ahol tesztelhetjük, és a sebesség 121,46 Mbps volt.

2016-ban a HMA és néhány másik vezető VPN-szolgáltató vezette az utat az egyedi kliensszoftver egyszerűsítésében. Az eredmény egy sor egyedi alkalmazás, amelyek megkönnyítik a felhasználók számára a HMA hálózathoz történő csatlakozást és a kapcsolat titkosítását. Szoftverük elérhető a Windows, Mac, Android és iOS rendszerekhez. A HMA-hoz az útválasztón keresztül is csatlakozhat. A HMA korlátlan VPN-hozzáférést kínál, mindössze havonta 4,99 dollártól, és minden új felhasználó számára 30 napos kockázatmentes pénz-visszafizetési garanciát kínál..

Látogassa meg a Hide My Ass elemet

2. Grúzia legjobb VPN-je: PureVPN

PureVPN

Iratkozzon fel 24 hónapra, csak havi 2,88 dollárért (74% kedvezmény)

A PureVPN 2007 óta működik, így a piac egyik legrégebbi VPN szolgáltatója. A korai kezdés segített nekik kibővülni és innoválódni. A PureVPN az egyik legjobb elérhető VPN-ügyfél a piacon. Ingyenes alkalmazásuk is van iOS és Android számára.

Az innováció olyan terület, amely segíti a PureVPN-et, hogy kitűnjön a csomagolásból. Továbbra is új szolgáltatásokkal és kiegészítőkkel bővítik a szolgáltatást. Hozzáadhat egy NAT tűzfalat, egy dedikált IP-címet, StealthVPN böngészőt és egy külön opciót, amelyet dedikált streamingnek hívnak, hogy gyorsítsák fel a teljesítményt.

PureVPN Georgia sebességtesztMivel egy szervert teszteltünk Grúziában, megnyitottuk a Windows klienst és rákattintottunk az „Országválasztó eszköz” opcióra. Innen bármilyen országot kibővíthet, és kiválaszthat egy adott szervert a “Minden szerver böngészése” lapon. A PureVPN hálózat számos szerverrel rendelkezik Grúziában. Csatlakoztunk egyikükhöz Tbilisziben és teszteltük a teljesítményt. Mint láthatja, letöltési sebességünk 27,80 Mbps volt.

A PureVPN nagyon jól teljesít az árképzési kategóriában. Az árak több mint 50% -kal csökkentek, mivel a szolgáltatás tovább növekszik. Regisztrálhat korlátlan VPN-re, és elérheti kiszolgálóik összes helyét havonta 4,99 USD-tól. Az éves terv nagy érték.

Látogasson el a PureVPN oldalra

3. Grúzia legjobb VPN-je: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken való tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedik a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználóik magánéletét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait.

ExpressVPN Georgia sebességtesztAz ExpressVPN alkalmazás lehetővé teszi a kiszolgáló helyének a városig történő kiválasztását, de nem kell kiválasztania egy adott kiszolgálót. Ehelyett az ügyfél kiválasztja a leggyorsabb kiszolgálót az Ön által kiválasztott helyre. Azt is tudnia kell, hogy egyes városok nem jelennek meg az ügyfél belsejében az ajánlott lapon. Ezt a problémát a környéken levő kiszolgálókkal találhatja meg. Egyszerűen válassza ki az „Összes” fület, nyissa meg az Európát, majd nyissa meg Grúziát. Ezen a ponton kiszolgálókat választhat ki. Amikor teszteltük a grúziai Tbilisi szervert, a sebesség 5,85 Mbps volt.

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakozás az asztalról és a mobilról egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazást használhatja az összes beállításhoz. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS támogatást az olyan eszközökhöz, mint a játékkonzolok (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozok (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-k..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és válaszoljon bármilyen kérdésre. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

4. Grúzia legjobb VPN-je: NordVPN

NordVPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havi 2,99 dollárért (75% kedvezmény)

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha hosszabb ideig kíván előfizetni. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk is rendelkezik Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz.

NordVPN Georgia sebességtesztAz NordVPN számos szervert üzemeltet Tbilisziben. A konzolon az ország jobb oldalán található három vízszintes pontra kattintva megkeresheti a kiszolgáló területét, és megnézheti a rendelkezésre álló kiszolgálók százalékos arányát. A grúziai Tbilisziben található szervert teszteltük, és a letöltési sebesség 1,21 Mbps volt.

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. Csak korlátlanul regisztrálhat korlátlan VPN és SmartDNS szolgáltatásra Havonta 2,99 USD 3 éves tagsággal.

Látogasson el a NordVPN oldalra

Most láthat egyértelmű okokat a VPN használatához Grúzia országában. Természetesen más szolgáltatókat is találhat a mi webhelyünkön az első 10 VPN-lista. Minden szolgáltató jól teljesít, de úgy döntöttünk, hogy optimalizáljuk a legjobb lehetőségeket Grúzia számára. A VPN-védelem jó ötlet, függetlenül attól, hogy mit tervez tenni az országban. Útmutatónk segítségével segítünk tájékozott döntés meghozatalában.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me